Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Илайджа и Антея

Страница 5 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 8:01 am

-И аз безумно много...
Толкова го желаеше в момента.спавяше се перфектно още от първия ден,грижовен,мил добър и много,много досетлив. Избутах го към стената имах ме време за това,да си дадем малко време и на нас,няколко минути нямаше да са решаващи но трябваше и да са бързи:
-Ще направя списък,после ще го поръчаме...
Започнах да разкопчавам сакото и ризата му,като прекарах ръце по вече прекрасната откриваща се пред мен гледка,обожавах го:
-Имаме малко време Илайджа и имам нужда от теб...
Трябваше да бъдат тихи за да не събудят малкия,а и да бъдат бързи. С едете нещата ставаха много по трудни но и някак много повдигащи адреналина. Желание страст всичко... Впи жасно устни в неговите,като се притисна към него.
-Няма да се събуди скоро..
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 8:12 am

- Сигурна ли си? - Що за тъп въпрос беше това? Очевидно беше много повече от сигурна, защото не я бях виждал да ми се нахвърля така никога до сега, освен може би след онази трагична нощ в двореца. Явно тя лекуваше мъката си и празнуваше щастието си по един и същ начин.
Аз и тогава и сега имах резерви дали е редно, но за разлика от предният път, сега дори нямах време да задавам въпроси. Тя някак си ме беше избутала в съседната спалня и продължаваше да ме целува толкова страстно и влудяващо, че тялото ми нямаше как да не отвърне.
- Ами ако се събуди и ни чуе... - Или по-лошо, ако ни видеше?
Тя ме бутна върху леглото и ужасно ловко и бързо се освободи от роклята си. Никак не се шегуваше обаче.
- Май това отговаря на въпроса ми... - Чудех се как още не ми е забранила да говоря. Тя се приближи и още по-ловно разкопча и панталона ми. Добре тогава, да видим какво следваше сега. Не я бях виждал в чак толкова дръзка светлина до сега.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 8:32 am

-Тихо...
Изкомандва го с усмивка обаче,толкова хитра и ловко се качи върху него,миг след като разкопча панталона му и освободи мъжествеността му.
-Не си особенно тих...
Ако искаше да не сбужда някой то трябваше да бдат много тихи,а и ако се събудеше. Илайджа,щеше да го чие,така че бързо можех да прекратят нещата.
Отърка се в него,така без срамно,дори нямаше време да вали бельото си. Желаех го толкова много в момента,а и иска да му се отблагодаря по моя си начин,за всичко,което правеше днес. Да го направя още по щастлив мъж. Пъхнах ръката си между мне и него,като збутах бельото си в страни. Двамата невероятно готови един за друг ни позволи бързо да преминем към действието. Едва не извиках от удоволствие,когато го усетих,как прониква за първи път в мен. Сладка и невероятна болка! Впих устни и изстенах много тихо. Трябваше да сме определено тихи но можеше и да е трудна задача.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 8:44 am

По трудно щеше да бъде за нея да остане тиха, отколкото на мен, но поне стените бяха дебели и едва ли приглушените от целувките ни стонове, щяха да достигнат до ушите на Алекс, който спеше спокойно в съседната стая. За щастие можех да го чуя ако се събуди, стига да не съм прекалено разконцентриран, а тя безспорно това правеше. Караше ме да забравям за всичко и всички, запленен единствено и само от нея. Тези наши откраднати мигове бяха така прекрасни и поглъщащи, че беше трудно да мисля за каквото и да е друго.
Ханшът й направляван в повечето случаи от самия мен, се движеше върху мен. Тя се извиваше и караше всичката ми кръв да се събира на едно определено място, което пулсираше от страшна възбуда и удоволствие. Всеки неин допир до мен, всяко нежно спускане и отдръпване ме караха да изпадам във възторг от нея, от това да я имам и да бъде само моя, защото най-накрая отново я чувствах само моя и само за себе си...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 8:52 am

Пря ръце на гърдите му,като не бързаше чак толкова много,защото едва сега успяваха да си откраднат няколко минути,само за двамата и тя смяташе да ги използва на максимум,по най-хубавия начин. Не спираше да се движи,като забърза съвсем малко но накрая спра,за да се задвижи от удоволствие. Нейния мъж,нейния прекрасен мъж,който я влудяваше до мозъка на костите,сега щеше да стане по трудно да си обърщат внимание но си личеше,че страстта между тях все още не си е отишла и определено,щеше да си остане такава.
Притисна се към него,като дишаше тежко и усещаше духът,дори я чуваше.
-Обичам те,обичам е безумно Илайджа...
Опита се да бъде тиха и успя,защото само той го чуваше. Забърза движението си но се водеше от удоволствието и на двамата:
-Моя,моят мъж...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 9:11 am

Придърпах лицето й към себе си и запуших устните й с целувка, но не, запуша не беше точната дума. Харесваше ми и исках да чувам тези думи постоянно, но това беше моят начин да й отвърна. Да й покажа, че не само го мисля, но и чувствам тази любов, която изпълваше гърдите ми със щастие...
Ръцете ми бавно се плъзнаха по нея и се спряха на кръста й. Стиснах я по-здраво и нежно я преобърнах под себе си, като на свой ред се задвижих в нея, нежно и приятно, така като тя го правеше до сега. Тласъците ми бяха страстни, но въпреки тази страст и възбудата, която и двамата очевидно изпитвахме, аз и тя имахме нещо повече от това и когато телата ни се сливаха, за да си доставят удоволствие едно друго, това не беше просто физическо удоволствие. Това беше истинско сливане на душите ни. Ние правехме любов, без значение по какъв начин, просто тази любов, бе нашата и тя изразяваше нашият душевен свят или поне аз така го чувствах. Чувствах се отдаден на нея и за нея! Винаги и завинаги!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 9:30 am

Всеки път се питаше може ли да изпитва по-силна любов и истината беше,че можеше всеки път да го обича все повече и повече и никога нямаше да е напълно достатъчно. Когато бяха заедно никога не правеха просто секс,правеха изтинска любов,защото се обичаха ужасно много и двамата изпитваха силни чувства,който всеки път,когато бяха заедно се реализираха бурно.
Харесваше и той да и показва сила,дори понякога надмощие,като е над нея,движейки се по този начин. Искаше и се малко да види отново за малко онзи непоколебим Илайджа,опита се да се измъкне но той вече познаваше това,знаеше че тя ще го направи. Спря я още в началото,целуна я диво с което я накара да не може да мръдне повече,а щом се задвижи и по бързо,не можее да мисли.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 9:37 am

Без съмнение Ан беше в палаво настроение и без съмнение моето по-лежерно темпо не й се нравеше затова и така всячески се опитваше да ме предизвиква и до един момент сякаш удържах фронта, но накрая просто не успях. Щеше да съжалява, че ме предизвиква така, но после можеше да обвинява само себе си...
Затиснах ръцете й за леглото й се задвижих диво в нея. Така както на нея й харесваше и така както на мен. Не се въздържах повече. Давах й цялата си страст и любов едновременно. Тя започна да се извива още повече и ту се извиваше към мен, ту се опитваше да избяга, но всеки неин опит да се отдръпне, само повече разпалваше мен и проникванията ми ставаха още по-дълбоки и диви. Движех се напред, назад, отново и отново и тялото й ставаше все по-достъпно, влажно и горещо, сам и единствено за мен.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 9:49 am

Обожавах го всякак но този див Илайджа обожавах най много,този който ме любеше,диво,необуздано и ме побъркваше. Готова напълно за него,дори не точно готова,а пре готова,сливах ме се с такава лекота,като ме караше да прехапвам устни,за да не изстена от удоволствие,защото невероятно ми харесваше. Извивах тялото си под него но по скоро му помага. Засмука една от гърдите ми,щях да извикам за това прехапах долната си устна,скоро се появиха две капчици кръв по тях. Не знаех,как ще реагира Илайджа на това,надявах се да не спре,дори това да е убиеше не желаех да спира,защото се чувствах на седмото небе с него. Все едно ме отвеждаше до рая.
Преди да му дам време да реши се опитах да го целуна но то сякаш се дръпна за секунда.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 10:11 am

Кръвта й съвсем замъгли съзнанието ми и не издържах на изкушението. Впих устните си в нейните й попих всяка капчица от кръвта й, но това далеч не ми бе достатъчно, защото можех да се контролирам когато бях около нея. Можех да заглуша и потуша жаждата си, във всеки един миг, но не и когато я опитам. Тогава просто не можех да се контролирам.
Зъбите ми се удължиха и ги впих във врата й. Продължавах да се движа, все по-бясно в нея и на малки глътки да отпивам от нея. Това изстреля и двама ни три метра над небето. Все по-невъздържан и див, аз превземах всяка част от нея... Дори тя не успя да въздържи стенанията си.
С нежелание и адска воля, успях да извадя зъбите си и да преместя устните си върху нейните. Трябваше да спрем да правим това, защото се опасявах, че някой път няма да успея да спра на време...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 5:23 am

Задъхана останала без абсолютно никакъв дъх,омагьосана и замаяна дори. Облиза устните си,като си пое много дълбоко дъх. Затвори очи за да се наслади и на последните тръпки,който преминаваха през тялото и,усещаше как бедрата и пулсират,тялото и трепереше. Този мъж тотално я побъркваше,не можеше да спре да го желае,обича и всичко,всичко...
Той е нейния единствен избраник,нямаше никой друг някога и да се е чувствала по този начин. Легна до нея но тя все още не желаеше да се откъсне от него,а и той я придърпа. Притисна се към него,ляайки на рамото му,едната и ръка беше върху него,както и едното и краче.
Все още нещата бяха спокойни и можеха да отделят малко време на себе си,имаха нужда от това. А,и нейния мъж,заслужаваше награда за всичко,което беше направил за нея,а и искаше да му покаже,че няма да го забрави и че винаги щеше да отделя и на него подобаващо внимание:
-Невероятно е! Илай ти се справяш перфектно,никой никога не се е държал така с мен,благодаря ти,че се отнасяш прекрасно и с Алек. Найстина съм много щастлива.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 15, 2014 5:59 am

- Не, аз трябва да ти благодаря за всичко което ти правиш за мен. - Казах аз и нежно я целунах по челото.
- Ти внесе мир и любов в живота ми каквито дори не подозирах, че съществуват... Показа ми цял един нов свят и искам да остана в него, завинаги, заедно с теб и Алекс... - Това малко момченце, също се бе превърнало в една неизменна част от моя живот и вече не мисля, че можех да си представа по-различно бъдеще от такова, в което сме ние тримата. Започвах да усещам нещата, за които тя ми говореше. Това чувство което само семейството предлагаше...
Притиснах я отново към себе си и я целунах още веднъж. Днес нямах много възможности да го направя, а напоследък бях свикнал да го правя постоянно.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 6:14 am

Надигна се и го възнагради с една целувка изпълнена с много любов но след това и беше доста рудно да се откъсне от него,защото отново почувства желание. Реши обаче да не нахалства още,понякога се срамуваше от себе си,защото чувстваше това желание постоянно към него.
-Ти си невероятен!
Призна му тя:
-Знаеш ли го?
Въпроса и беше закачлив но истината е,че не намираше по перфктен мъж от него. Да всеки правеше гешки но той винаги се стремеше да бъде перфектен и това още обичаше в него:
-Малко ме е срам да си го призная но обожавам да виждам онзи див и необздан Илайджа,това желание...
Потрепери от удоволствие:
-Обичам когато си нежен но още повече обожавам,кагато си див и висчко е толкова жарко.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 15, 2014 6:26 am

Засмях се тихичко, като с това не целях да я засегна, просто беше сладка и ако можеше да се види от страни, как се е изчервила цялата и тя самата щеше да се засмее.
- Мисля, че вече съм наясно с това. - Отвърнах спокойно и лекичко докоснах устните й.
- Открих тази... - Замислих се за миг, защото не бях сигурен как точно да се изразя. - Тази твоя потребност, така да я нарека преди много време.
Ан не създаваше впечатление на такъв тип жена. Всъщност изглеждаше изключително секси и привлекателна, но нейният стил и невинност, бяха успели да ме заблудят. Просто беше ужасно шокиращо да откриеш нещо такова, защото вида и възпитанието й бяха нещо, което наистина боготворях в нея. Тя имаше стил и класа. В леглото обаче сякаш се срещах със съвсем друга жена и не се оплаквах, просто в началото беше малко шокиращо.
- Харесва ми това, че си наясно с желанията си. - Които аз май и в това не препокривах, защото моите най-искрени желания се изразяваха в малко по-различна посока, но въпреки това бях щастлив, когато е щастлива и тя.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 6:39 am

-Понякога ми е толкова трудно,никой,никога не ме е карал да се чувствам по този начин,а и никога не съм изпитвала такова умопомрачително желание към никой. Сякаш съм друга,когао съм с теб,изкарваш дивото от мен....
До сега не си бяха говорили по тази тема не знаеше но сега и се искаше да му сподели всичко:
-На моменти се срамувам дори от себе си,защото се чувствам,като ненаситница..
Засмя се и се сри в него,като в порив на всичко го целуна по врата нежно:
-Обожавам те!
Отново сеоблегна на рамото му,притисната към него по същия начин:
-Ти и Алек сте най-важните хора за мен,радвам се че ви има в живота ми.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 15, 2014 6:52 am

Беше иронично, защото у останалите обикновено предизвиквах коренно различни реакции, успявах да извлека най-доброто, а нея сякаш я дърпах в съвсем различна посока. Не ставаше дума само за сексуалните й желания, а изобщо като цяло.
- Аз също те обожавам. - Затвърдих думите си със спираща дъха целувка и задържах брадичката й леко надигната, за да могат очите ни да се срещнат.
- Имаш да правиш списък, а аз трябва да говоря с брат си, затова нека да започнем с разрешаването на проблемите един по един. - Малкият все още спеше, но след малко сигурно щеше да пристигне онзи прословут декоратор, който да я ангажира. После и желанието й да прави вечеря и моят не лек проблем за разрешаване, разговорът с брат ми, който едва ли щеше да е много лек.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 7:12 am

-Ммм....
Протегна се леко и въздъхна,трябваше да се заемат и заловят за работа:
-Да,ще направя списък...
Надигна се,целуна го още няколко пъти и се измъкна с нежелание,стана като започна да облича дрехите си. Отиде до шкафчето изкара една химикалка и лист и започна да пише,неща който да вземе,имаше доста зеленчуци,плодове,който щяха да са полезни за малкия. Обърна се и го подаде към него,той също се беше облякъл вече:
-Доста неща са но има нужда,малкия не е като големите хора нуждае се от питателна и полезна храна...
А,и не можеше още да яде обикновена храна трябваше да се внимава. Миг след,като се накани да го възнагради с целувка се звъна на вратата:
-Моля те утвори бързо,преди да са събудили Алек...
Той щеше да е по бърз от нея,ако звънеха още два пъти Алек можеше да се събуди,а тряжваше да поспи още малко.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 15, 2014 7:32 am

Само след секунда две се озовах пред входната врата и секнах странно изглеждащият екземпляр от мъжки пол, да натисне отново копчето на звънеца.
- Не го прави! - Поклатих леко глава и насочих погледът си към ръката му, която остана да виси във въздуха. Мъжът или по скоро младежа ме гледаше като цапнат с мокър парцал и май си беше глътнал граматиката.
- Ти трябва да си декоратора нали? - Розовата му блуза и сините му панталони, направо избождаха очите ми. Приличаше на някоя примадона, с тази зализана коса и очила с големи черни рамки, които със сигурност бяха просто аксесоар, а не от нужда.
- Мм... Ъъ... Да... - Заекна той. - Това съм аз. Франко Галиани, на вашите услуги! - Възторжено заяви той и изведнъж сякаш цялата му самоувереност се върна. Все едно изричането на името му беше като някакъв задействащ бутон.
- Оу, това трябва да изчезне веднага! - Възмути се той и докато се обърна, някаква ваза летеше към пода. Разби се на хиляди парчета и аз го погледнах втрещено.
- Какво си мислиш, че правиш?
- Ами изглеждаше направо трагично. И това тук също, между другото... - И се насочи към друга ваза. Ан се появи на стълбите и леко си отдъхнах. Бързо му препречих пътя, преди да е изпотрошил цялата къща.
- Ето я и Антея... - Протегнах ръка към нея, приканвайки я да дойде по-бързо. - Тя ще те заведе, до стаята която има нужда от преобразуване. Тази тук си е чудесна. - Той се обърна към нея с една грамадна усмивка и заподскача на място. Направих й знак, че е луд, докато този Франко някой си, не ме гледаше.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 7:56 am

-Не ми чупи вазите,ако обичаш,отлично нам,че не са в унисон с дизайна но са семейни реликви. В момента си счупил ваза на 200 години...
Троснато казах аз,като не слезе нито стълба на долу и го гледаше ядосано:
-Забрави за това но горе синът ми спи и ако го събудиш,ще ти се случи същото,което споетя и вазата която счупи...
Направи знак да се качи горе да вземем мерки и да каже,какво ще става:
-Заповядай...
Качиха се горе,той все още се правеше на голямата работа но не прекаляваше,защото азн разбираше много по добре от него нещата:
-Да,да не ми говори,стаята на сина ми няма да е в синьо,това че е момче не означава,че трябва да напишем табела,тук спи момче. Стените,ще са в не отрален цвят лека охра,ше има красива дървено легло,от бял дъб,както и...
Продължи да обяснява,така да се каже,тя я декорира,а той стана без мнение:
-Искам да се почне веднага,намери хора и започвайте...
След това го изпрати за да търси хора,след това поклати глава и погледна към Илайджа:
-За последен път давам правото на декоратор да декорира стаи.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 15, 2014 8:03 am

Бях дал списъкът с продукти на един от хибридите и той тръгна веднага да изпълни поръчката. След известно време Ан и декораторът слязоха, тя го изпрати, а аз я целунах успокояващо и й казах:
- Знаех още от самото начало, че ще се справиш прекрасно и сама. - Тя на практика го беше направила и не знам защо изобщо го беше извикала, но си беше нейно решение.
Всички играчки и разни други неща, които бяхме накупили днес също пристигнаха и момчетата вкараха всичко в къщата за отрицателно време и при цялата дандания, дори и детето се събуди. Ан се зае с него, а аз я уведомих, че отивам при брат ми, за да поговорим...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 15, 2014 8:40 am

Ужасно заета и едва чу че Илайджа отива при брат си. Малкия беше крив,че го събуди шума,не желаеше нищо,освен да си играе с новите играчки и нищо друго. Взеха малко от тях,като ги свалиха в хола където имаше повече място където можешеда си играе. Наблюдаваше го само да не се нарани,както и неговата интересна игра:
-Ема,отново дойде при мен. Много е щастлива,защото и нейните родители са щастливи,сдобрили са се...
Ан пое дъх отново,явно беше някакъв дух,който умело се криеше от нея,защото не го виждаше. Това е истинска лудост но реши да не избухва,щеше да остави този невидим приятел.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 16, 2014 10:45 pm

Прибрах се и ги заварих в хола. По целият под бяха разхвърляни коли и камиони, влакчета и какви ли не други превозни средства в умален вариант. Това ме накара да се усмихна. Погледът на Ан, изпълнен с очакване и някаква тревожност се заби в мен. Приближих се до тях и по точно до нея. Седнах на пода и я целунах нежно по челото:
- Всичко е наред... - Точно така, вече дори и родителите ми не представляваха проблем за мен, защото знаех, че може да ги победим. Всички заедно щяхме да успеем.
- Този път мисля, че наистина всичко е наред. - Никлаус се беше съгласил не просто да я остави жива, но и да й възложи управлението на може би единствената сила, в този град, която можеше да ни навреди по някакъв начин. Каквото и да казваше, знаех, че той й вярва. Вярва на мен и това беше всичко от което се нуждаех, за да бъда щастлив.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 22, 2014 7:20 am

Исках да се приберем,за да видя Алек,а и за да можем с Илая да останем сами най-сетне. Още щом се прибрах свалих обувките,защото не можех да се кача бързо по стълбите с токчета,а и краката ми бяха уморени.
-Отивам да видя само,как е Алек...
Но и той ме последва,качих ме се в стаята,където беше и неговата бавачка,седнала на стола срещу легалцето,а той спеше сладко.
-Благодаря ти Грета,свободна си...
Приближи се към него,за да го погледа как спи,а той едно невероятно красиво ангелче,което спеше така кротко:
-Толкова го обожавам...
Исках да го целуна но знаех,че рискувам и да го събудя,завих го още малко му се полюбувах. Тръгнах след още няколко минути към спалнята имах нужда от почивка:
-Този Дейвид,всичко около него е толкова странно...
Настаних се на леглото,като започнах да разкопчавам роклята си.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 7:34 am

Зарязах разкопчаването на ръкавелите си и се притекох на помощ на Ан. Седнах на леглото до нея и казах:
- Позволи на мен... - Наведох се и нежно я целунах по рамото, после пръстите ми се спуснаха към гърба и ципа на роклята й.
- На мен също не ми харесва. - Вече знаехме, че не играе на страната на вещиците, иначе нямаше да доносничи на другите за тях, но в същия момент ми се стори доста загрижен за тях и всички тези неясни намеци, дразнеха ме ужасно много.
- Не исках да го казвам по-рано, но наистина не искам да ходиш утре там... Нямам доверие на този мъж и се опасявам, че може да е още някой капан...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 22, 2014 7:59 am

Потреперих от удоволствие от нежните целувки на Илайджа,обичай го толкова силно. Вски миг повече. Надигнах ръката си,като го погалих по бузата:
-Зная Илайджа,знам че те е страх но аз имам силата да се защитавам. А,и съм сигурна,че те няма да ми навредят. Трябва да им припомня за правилата на обществото,за какво наистина са създадени вещиците и по какъв път вървят.
Обърнах се към него и го целунах нежно:
-Не се тревожи,нещо в него ми подсказва,че няма да ми навреди. Не подценявай моето чувство...
Нямаше нужда да му намеквам,че моите чувства рядко грешаха:
-Спокойно всичко,ще е под контрол,имай ми доверие...
Не се страхувах от своята раса,занаех че въпреки липсата на доверие,ще успея да я спечеля.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 5 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите