Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Елизабет и Кол

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Вто Мар 01, 2016 5:57 am

Не знаех точно какво се случи но бях изгубил съзнание. Не знам,колко дълго съм бил в това състояние но се събудих на пода на някакво помещение. Изправих се много бавно,защото сякаш нямах много сили да правя каквото и да е било. Огледах се на около но бях сякаш в някаква хатакомба или нещо подобно,сигурен бях,че е под земята. Обърнах се към изхода и видях ехидната усмивка на Аурора,която стоеше от другата страна.
-Какво по дяволите си мислиш,че може да ми направиш...
Тръгнах към изхода но сякаш се блъснах в стена,не можех да направя и крачка повече:
-Да кажем,че си блокиран тук Кол докато не намеря начин да те убия. Ти ще си ми опитното зайче,мога ли да убия теб,мога да убия всички... Щялото ти семейство...
Опитвах се да се боря но сякаш просто нямаше начин:
-Ще те накарам да съжаляваш за това...
Тя се засмя злобно:
-Много е хубаво и си ужасно лесен за манипулиране,толкова си влюбчив. Не си научи урока... Жените не ти помагат Кол...
Явно и тя нямаше намерение да ми помогне.
-Жалко,че не повярва на сестра си,толкова да сте недоверчиви в това семейство...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Вто Мар 01, 2016 6:16 am

Фрея

Елизабет не можеше или просто не искаше да разбере колко сериозно е всичко което се случва. Ако сега й кажех, че Кол е в опасност нямаше да ми повярва, а дори и да повярва, нямаше да ми е от полза, защото нямаше представа срещу какво ще се изправи. Всъщност щеше да е повече бреме отколкото нещо друго, затова реших да си спестя време и енергия, като я приспя, докато с Кай върнем обратно Кол.
Кол от друга страна разбираше и все пак не бе в състояние да вземе решение дали да ми се довери или не. Може би сега щеше да го направи, когато му спася задника.
- Това е неговата кола. - Каза Кай и хвърли някакво огледало, което бе изхвърчало при сблъсъка. - Но няма и следа от Кол...
Направих локализиращо заклинание. Определено някой се опитваше да го скрие от мен, но аз бях по-силна. Така че веднага щом разбрах къде го държат с Кай тръгнахме на там.
- Може би трябва да изчакаш тук...
- Няма начин... - Отвърнах аз и решително тръгнах напред в тъмния тунел. Когато стигнахме, първо видях Кол. После се появи и Аурора.
- Естествено... - Поклатих глава. - Няма ли да се научиш... По-силна съм от теб...
- Ще видим... - Тя се стрелна към мен, но Кай имаше по-бързи рефлекси и я удари преди да ме е докоснала. Тя излетя на няколко метра и се заби в една от стените. Бързо обаче се изправи на крака. Кай и тя започнаха да се бият.
- Ще те измъкна от тук... - Казах на Кол и докато Кай се разправяше с Аурора, аз започнах да се опитвам да сваля заклинанието с което го държаха затворен.
В един момент усетих че е прекалено силно. От носа ми започна да тече кръв, но не можех да спра... Когато най-накрая успях да отключа невидимата врата зад която се намираше, се строполих на земята напълно изтощена... И само видях как Кай хуква към мен, а Аурора бяга... Знаеше че срещу Кол няма шанс и бе предпочела да спаси живота си и да опита късмета си друг път.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Вто Мар 01, 2016 6:25 am

Твърде бързо се случиха нещата,Кай беше прекалено далеко,аз бях по близо до Фей. Улових я в мига преди да падне на земята,не бях достатъчно силен да я вдигна но я улових с тялото си,като я притиснах в обятията си. Малко вещици биха ризкували себе си,за да спасят някой друг.
-Добре си...
Беше в безсъзнание,това разваляне на магия изискваше прекалено много енергия. Кай се приближи,като я огледа дали е добре,не не беше но щеше да се оправи:
-Всичко ще е наред...
Може би по скоро мен трябваше да успокояват,защото аз бях отвлечение но нямаше да бъда егоист,макар някой да казваше точно това. Кай вдигна на ръце Фей,като тръгна напред. Аз не бях съвсем в кондиция но знаех,че след като се възстановя,тръгвам след проклетата кучка Аурора...
-За пореден път съм виновен за грешките не на единия си брат,ами на двамата си братя...-поклатих глава-Ще намеря тази кучка и ще я разцепя на две...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Вто Мар 01, 2016 6:39 am

Кай

Отнесох Фрея до колата и я поставих вътре. После затворих внимателно врата и се обърнах към Кол, който въобще не разбра от къде му дойде когато го фраснах и повалих на земята.
- Ако нещо й се беше случило заради теб, щях да те убия собственоръчно... - Бях меко казано бесен. На Кол, на Фрея на кучката Аурора.
- Казах ти, че онази жена ще ни донесе само неприятности... Кълна се, когато се върнем в къщата ще приключа с това веднъж завинаги, ако на теб не ти стиска да го направиш... - Всичко това се бе случило, защото Кол не ми бе позволил да приключа с Елизабет по-рано. Нямаше да допусна тази грешка отново обаче.
- Сега направи услуга на всички ни и се качвай в шибаната кола и не прави повече глупости... Заедно ще тръгнем срещу онази откачалка... Но първо трябва да знаеш срещу какво се изправяш...
Това че бе тръгнал бе най-глупавото нещо което бе правил. Дано сега го разбираше. И най-вече дано бе разбрал, на кого може и на кого не може да вярва.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Вто Мар 01, 2016 6:48 am

-Ако пипнеш Елизабет,ще те убия собственоръчно...
Просъсках отново аз,като го погледнах сериозно:
-Фрея ще и помогне да се върне в града от където дойдох ме,там ще е в безопасност. След това ще правим,каквото е нужно. Искам Елизабет да е в безопаснот при семейството си.
Трябваше да разбере,че е важна за мен и нямаше да се спра пред нищо,за да я опазя жива:
-Каквито чувства имаш към Фрея,аз имам същите към Елизабет,така че моля те не ме вини. Ще усигорим нейната безопасност и след това,ще избиваме наред. Но първо нека си дадем време да си починем...
Сега щеше да ми се пръсне главата,влязох ме в къщата,като гледах изпитателно Кай за да не и посегне. Тръганах на горе към стаята целия издран и изпокъсан с моя кръв по тялото. Бях смазан буквално и преносно. Без дори да минавам през банята се метнах на леглото,нямах сили за нищо повече. Видях смътно тялото на Елизабет,имах сили ако нещо се наложи да я пазя:
-Щом се събуди Фрея,ще говорим с нея за кратък портал в щита,ще се върнеш в града,там ще си в безопасност.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Вто Мар 01, 2016 7:00 am

Тъкмо идвах в съзнание, когато усетих присъствието на Кол. Трябваше ми известно време, за да си спомня какво се беше случило, преди... преди Фрея да ме нокаутира. Не това обаче ме накара да се стресна и да се обърна към Кол. Беше тук, дишаше... Беше жив. Една огромна въздишка се изтръгна от гърдите ми и едва тогава забелязах в какъв вид е.
- Какво се е случило? - Може би наистина някой искаше да го убие. Знаех за един човек със сигурност. Неговият баща. Но ако имаше и някой друг? Ако всички тези пророчества се окажеха верни? Не, не можех да приема, че аз ще съм причината за неговата смърт... Че аз ще съм тази която ще го убие.
- Къде беше?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Вто Мар 01, 2016 7:08 am

-Бях в гробище отвлечен от Аурора...
Не знаех дали знае,коя е Аурора,най-вероятно не защото аз я знаех само на приказки:
-Да кажем че Аурора е бившо гадже на Клаус,в това е намесен и Илайджа,дълга история не мисля,че имам сили да ти я обясня.
Въздъхнах,защото наистина нямах сили. Бях затворил очи и само устните ми се движеха:
-Кучката иска да убие мен,като тренировка с която да успее да убие Клаус и Илайджа,от там и Ребека и всички който и се изпречат на пътя. Което значи,че не е добра идея да ги водим към града,защото той е добре скрит никоя вещица не може да го открие,защото за тях не съществува. За това може би е по добра идея,да забавим прибирането ти,за да не застръшим другите.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Нед Мар 06, 2016 10:04 pm

Кол не беше многословен, но от казаното до момента ме остави с повече въпросителни, отколкото с отговори. Нямах ни най-малка представа коя е Аурора. Това, че е бивше гадже на Клаус, също по никакъв начин не ми помагаше да придобия по-голяма представа. Може би от всичко което каза ми стана ясно само едно - и то е, че скоро няма да се върна вкъщи. Не знам дали това беше добре или не, но почувствах някакво облекчение. Въпреки че бях ядосана на Кол и в момента всичко което исках е да се прибера, не си представях наистина да го направя, без да знам, че той ще е добре. Исках да се уверя, че ще е в безопасност преди да си тръгна.
- Добре... Ще изчакам... - Отвърнах тихо и погледнах към него. В тъмното не можех да видя много, но виждах че е със затворени очи. Лицето му изглеждаше спокойно и все пак усещах напрежението което излъчваше. Толкова много ми се искаше да го прегърна в този миг и да му кажа, че съм се уплашила за него когато изчезна. Исках да му кажа какво е направила Фрея, но това нямаше да има никакво значение, защото той вече ми бе показал, че моя живот не е по-ценен за него, от тези на Фрея, Кай... семейството му... Имаше толкова дълъг списък от хора, които стояха преди мен за него, че да му кажа колко се страхувам да не му се случи нещо, само щеше да потвърди колко жалка и отчаяно влюбена съм в мъж, който не дава и пукната пара за мен.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Нед Мар 06, 2016 10:24 pm

Имах нужда от почивка,тялото ми трябваше да се възстановя от всичко което ми се беше случило на тялото,да щеше да бъде бързо но по скоро шока и това,че не очаквах нещата,се оказа най шокиращо в дадената ситуация. Отворих очите си чак на заранта,радвах се,че Елизабет е още до мен но и тя изглеждаше доста изтормозена,явно не я бяха пуснали да си тръгне,възможно е да и се е случило нещо друго. Оставих я да си почива,като взех един душ,за да мога да отмия кръвта,прахта и калта от себе си. Слязох долу в хола,като си налях една чаша уиски,да сутрин но дълбоко не ми пукаше,какво се случваше.
Не знаех и нямах нужда от това някой да ме пита защо почвам от сутринта,а и едва ли някой ще е станал.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Нед Мар 06, 2016 10:38 pm

Когато отворих очи, леглото до мен беше празно. Кол не беше тук. Може би бе заминал отново, а може би просто не искаше да бъде в едно легло с мен и се бе преместил в друга стая или... или не знам. Нямаше значение каква е причината да не е тук когато се събудя, беше важно само това че го нямаше...
Изправих се сънено в леглото и се огледах. Нищо тук не ми бе познато. Станах от леглото и както си бях сънена, рошава и с омачкани дрехи излязох от стаята. В тази къща сигурно някъде имаше кафе. Трябваше да си направя...
Търках очите си с една ръка, а с другата някак опитвах да въведа ред в косата си, докато слизах по стълбите. И после минавайки през всекидневната. Тогава изведнъж сякаш се събудих той седеше там. Застинах за миг, после просто се обърнах и продължих към кухнята. Не знаех какво да му кажа. За първи път наистина не знаех какво да кажа. Можех да продължа с обвиненията, сърденето и всичко останало, но не виждах смисъл, беше по-добре да не казвам нищо.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Нед Мар 06, 2016 11:26 pm

Все още я обичах прекалено много за да накарам сърцето ми да не потрепва всеки път щом я видя,истината беше,че знаех,че не мога да спра да я обичам,може би това,щеше да е моята ахилесова пета,и може би много хора,щяха да го използват срещу мен.
Но нямаше как да го пренебрегна,все още обаче пиех уиски и мислех за план как или по скоро мислех за равносметка на нещата. След известно време се изправих и тръгнах към кухнята.
-Извинявай за реакцията ми,идея нямам защо всъщност реагирах така,извинявай че те изложих и на опасност,мисля че за теб беше по добре да не излизаме от града.
Може би точно това беше грешка но може би всичко това е било предизвикано от нещо:
-Истината,е че това което правя не бях аз и не бих рискувал толкова много,истината е че трябваше да усетя присъствието на Кай но не го усетих,имам усещане,че сетивата ми са притъпени.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Нед Мар 06, 2016 11:49 pm

Бях с гръб, но това не ми пречеше да разбера, че идва. Дори можех да се хвана на бас какви жестове използва докато говори. Познавах всяко негово състояние, знаех... или поне си мислех, че знам как би реагирал в определена ситуация.
- Какво щеше да направиш ако ме беше убил? - Обърнах се бавно с лице към него.
- Или може би е по-правилно да попитам какво ще направиш, когато някой от тях двамата ме убие? - Съжалявам, но този път не можех да се поставя на негово място и да му съчувствам, просто защото той имаше много по-голям контрол над своя живот, отколкото аз над моя.
- Какво по дяволите съм за теб Кол? - Очите ми запознаха да се пълнят със сълзи на безпомощност и гняв и болка.
- Знам че това между нас е... Че никога не си ми обещавал да бъдеш... - Не можех дори да довършвам изреченията си. Бях му толкова сърдита.
- Но... Мислех си, че... Вярвах, че между нас има нещо повече... Тръгнах с теб, защото вярвах че има нещо повече... Че съм нещо повече за теб... Какво по дяволите съм за теб?! - Извиках гневно срещу него.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Пон Мар 07, 2016 2:15 am

Да имаше право да ми задава въпроси,подобни на тези но истината е,че много добре знаеше,че ми е трудно да си показвам емоциите и да и покажа точно какво значи за мен.
-Много добре знаеш,от край време,че не съм създание способно да си показва емоциите.
Оставих чашата на плота си и се приближих към нея:
-Ти си единствената жена в живота ми с която искам да бъда но истината е,че на моменти ми е много трудно да ти покажа,това което искам,а и понякога не реагирам по най-добрия и по най логичния начин. Ако те беше убил,щях да го убия,истината е,че това нямаше да ми помогне във всяко едно отношение. Истината е,че Аурора,е една от могъщите вещици но Фрей успя да се прави с нейната магия. Напълно съм сигурен,че сме умишлено доведени до тук,не от Фрей,а от Аурора. Тя иска да убие мен,на всяка цена,след това ще намери начин да намери града и след това,ще го унищожи. Колкото и странно и не логично да ти звучи въпреки шока,аз съм тук и те спасих но ако не съм,ако ме убият,всички ще умрат с мен,а след това и ти,а след теб всички мой близка,а твоите ще бъдат подчинени.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Пон Мар 07, 2016 3:53 am

Въздъхнах тежко и опитах да отстъпя, но той не ме пусна.
- Не питах това... - Бях го попитала какво означавам за него,а той ми говореше за всичко друго, но не отговаряше на въпроса ми.
- И да наясно съм колко трудно показваш чувствата си, но ако искаш да ме задържиш, може би трябва да направиш това усилие, защото в момента не виждам друг начин... - Бях проявила достатъчно дълго търпение. Бяха минали 16 години от живота ми, през които му бях подарила всяка една секунда и сега исках нещо повече от това.
- Обичам те... И ти вярвах... Доверих ти се напълно и сега това доверие вече го няма... Затова ще трябва да се постараеш малко повече от това, Кол... - Не вярвах че би убил Кай. Не вярвах че би убил който и да е заради мен. Дори не вярвах, че изпитва нещо към мен...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Kol on Пон Мар 07, 2016 5:51 am

Остави ме малко без думи,истината е че ми беше трудно да проумея какво точно искаше от мен. Не знаех,какво точно се криеше в главата и,защото в моята все още имаше толкова много въпроси.
-Изабела...
Въздъхнах истината е,че нямаше думи на тая вселена да и обясня,че я обичах но в момента се страхувах за толкова много неща,а страха не беше чувство което обичах.
Преминах с ръка през косите си,като поклатих глава,поех дълбоко дъх,обърнах се към чашата и я изпих до дъно. Просъсках и погледнах към нея:
-Ти или не ме разбираш или не искаш да разбереш? Кое от думите ми всички,ще умрем не разбираш? Да,обичам те да бих убил за теб но ако убия всички,който могат да ни помогнат,ще умрем. Всички правят грешки,защо не можеш да го проумееш,трябваше ли Илайджа да ни избие всички,когато се опитваше Катерина да убие Антея? Ако я бях ме убили,щях ме ли да имаме щит. Щях ме ли 16 години да живеем заедно. За едно убийство на някой,просто ей така,ще костваме животи на милиони. Никога не си убивала наред,винаги си търсела справедливост,а сега просто си се хванала,като удавник за клечка,а краката ти стъпват на земята. Защо не действаш разумно,защо не мислиш. Защо се държиш като дете,искам да си набиеш в главата,че съжалявам за Кай но си спасена,жива си съм благодарен,че дойдох на време. Благодарен съм,че дойдох на време и разбрах,какво се е случило,защото ако беше мъртва,щях да ги избия всички,и после Аурора мен,и точно това,щеше да ме доведе до пагобна смърт,а след това и всички останали. Разбираш ли че това не засяга само мен и моето семейство,засяга и теб,ще стигнат и до Ваалет,как да ти го обясня по просто.
Ядосах се и се приближих към нея:
-Ако искаш ми се сърди,ако искаш ме мрази но трябва да спра тази лудница,да стигна до дъното и да убия Аурора,за да излезем всички живи.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Елизабет on Пон Мар 07, 2016 6:18 am

Беше прав, това не беше най-подходящия момент, в който да доказва любовта си към мен, но изглеждаше и се държеше така сякаш убийството на Аурора е много по-важно от мен и моите чувства.
- Не ми пука дали ще убиеш Кай или не... Познаваш ме добре и знаеш, че ако искам някой мъртъв, мога да се справя и сама... Не съм принцеса която има нужда от спасяване... И ти определено не си рицаря от приказките... И това също не е проблем, защото никога не съм искала да бъдеш такъв... - Как не можеше да разбере защо е всичко това. Как не виждаше, че съм наранена от начина по който се държеше и ми говореше. Това бе много по-обидно дори и от факта, че Кай все още диша.
- Но е факт, че сме тук с двама напълно непознати за мен хора, които се опитаха да ме убият не веднъж и повярвай ми, не мисля че ще спрат до тук... И честно казано, вече не съм сигурна какво би направил ако трябва да избираш между моя и техния живот... Слушайки те как говориш, съм убедена, че за теб, живота на Кай в момента струва много повече от моя... - Не исках да звуча като ревнива приятелка, защото не бях такава и той го знаеше много добре. В случая говорехме за доверието помежду ни. Това което винаги сме имали. Преди знаех че мога да разчитам на него въпреки всичко. Сега вече не знаех какво да очаквам.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Елизабет и Кол

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите