Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Илайджа и Антея

Страница 6 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 8:12 am

- Вярвам ти! - Отвърнах възможно най-меко, защото не исках това да се превръща в спор за доверието помежду ни и тя знаеше, че доста честно нейните предчувствия се оказваха правилни, но също така не можех да пренебрегна и своите.
- Но не вярвам на него. Сигурен съм, че крие нещо! - Не знаех какво, но не казваше всичко и оставяше впечатление у мен, че мотивите му да иска среща с Ан, на негова територия са неясни.
- Просто... Имаше нещо, в начина по който те гледаше и аз... - Не можех да определя какво точно криеше, просто знаех, че е така.
- Тревожа се за теб. Все още няма установени правила и не съм сигурен, колко са съгласни всички с този нов ред, който ще се опитаме да наложим. Но знам, че не желая да пострадаш, ако намеренията на вещиците не са чисти. - От друга страна аз наистина исках да й дам свобода, достатъчно, че да вземе нещата в свои ръце, като трябваше да бъде.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 22, 2014 8:32 am

Винаги,щеше да се страхува за мен но това е нормално. Ако е друго,щях да се съмнявам но не той ме защитаваше и искаше да съм в безопасност но понякога трябваше и малко да се рискува. Дарих го с една дълга и нежна целувка,за да го успокоя поне малко,знам че нямаше да е напълно но малко вършеше работата:
-Знам,ще бъда бдителна все пак,ще имам твоето мнение под внимание но трябва да отида,трябва да видят,че им имам доверие. Не бива са стоя само тук и от тук да ги командвам. Трябва от близо да се запозная с тях и да видя го колко и до къде са сигнали глупостите на Краули...
Облегнах глава за малко на рамото му:
-Не зная Илая но сякаш познавам Дейвид,не мога да ти,кажа как,защо и прочие но ми изглежда много познат. Истината е,че толкова много хора съм виждала и може би е идвал в нашето общество не знам...
Имаше такова усещане но не знаеше от къде и имаше усета да му се довери въпреки всичко.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 8:48 am

Исках да й предложа да я придружа, но това щеше да означава, че нито аз, нито тя им има доверие, обаче ми беше толкова трудно да я пусна сама там, при наличието на всички вещици, които можеха да я наранят.
- Добре, може да отидеш сама, но дори и при най-малкото съмнение искам да ми се обадиш. - Това беше компромисен вариант, който и двамата можеше да приемем.
- Обещай, че ще бъдеш внимателна и няма да се излагаш на никакви рискове! - Усмихнах се леко.
- Ако ми обещаеш това, може да пристъпим към най-забавната част от вечерта... - Имах още много неща за които да говоря с нея, но да седиш срещу жена като нея, беше почти невъзможно да мислиш за нещо друго, освен за секс, който напоследък беше дефицит. Не осъзнавах колко трудно е да съчетаваш грижи за едно дете с други приятни занимания.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 23, 2014 6:28 am

-Обещавам ти Илайджа,ще бъда много внимателна и ако има нещо,ще те повикам...
Нямаше да се успокой докато не му обещае. Но тя вярваше,че те няма да и сторят нищо,те бяха като нея,нейни хора,знаеше че всичко може да е повлияно от Краули но щеше да им припомни изтинаките правила.
-И,какви са най-забавните неща...
Знаеше кой са но искаше да види,той какво може да и покаже,като хубави неща. Напоследък не намираха много време да останат насаме. Алек често не спеше нощем,имаше някаква неописуемо голяма енергия,сякаш е на някакво странно гориво. А,когато заспиваше сънуваше понякога кошмари и се намъкваше между тях в леглото. Сега нямаше изгледи за нищо подобно или поне се надяваше не скоро,за да могат да си откраднат няколко мига само за тях двамата:
-Имаше задачата да ми помогнеш с роклята...
Ципа е свален но роклята все още беше на нея.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 23, 2014 6:41 am

- Не съм забравил за нея. - Отвърна аз и я дръпнах още повече към мен. Беше почти с гръб. Пръстите ми нежно прихванаха презрамките на роклята и ги отдръпнах настрани, замествайки ги с устните.
- Цяла вечер чаках този момент. - В тази рокля, Ан изглеждаше още по-неустоима, макар за мен да нямаше особено голямо значение какво носи, аз винаги исках върху нея, да няма нищо, защото и точно тогава, я намирах за най-ослепителна.
Ан сви раменете си и позволи на презрамките да се спуснат надолу, като аз също доста помогнах за това да се случи, без да спирам да обсипвам врата и раменете й с целувки. Кожата й ухаеше невероятно и беше така мека на допир. Обичах да я усещам по този начин в ръцете си. Винаги беше така крехка. Тя бавно измуши първо едната си ръка, а после и другата. Роклята й се задържа на кръста. Улових едната й ръка и бавно я издърпах, за да стане. Тя стоеше точно пред мен. Плъзнах пръсти по голата й плът... По гърдите...
- Толкова си красива... - Заявих някак разсеяно и запленено от вида й. Оставих роклята й да се свлече в краката й и след това я придърпах към себе си, като зарових глава в гърдите й.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 23, 2014 7:14 am

Докато се беше сгушил така в нея,тя премина с ръце по косите му,като притвори очи от удоволствие. Обичаше го с цялото си сърце,знаеше че и той я обича също толкова силно. Само той се държеше така с нея,като принцеса,дори като кралица. Толкова нежен толкова внимателен. Не попречи на нито едно негово действие,искаше да усети нежните му ръце по себе си,как я докосва,как я целува.
В следващия миг се оказа в леглото,като той се беше надвесил над нея но не бързаше. Искаше да и се наслади,това и хареса и не му попречи,не го пришпори или нещо подобно. И двамата имаха нужда от този момент.
-Обичам те Илайджа!
Погали го нежно по лицето,открадна си една целувка и му даде възможножност отново да я докосва да и се наслаждава но и тя правеше същото. Невероятно красив мъж,докосвайки нежно,опитно,пръстите я караха да потрепва при всеки допир. Силното му тяло не показваше силата си,а точно обратното и беше толкова хубаво.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 23, 2014 7:22 am

Надигнах се леко и издърпах ризата си, запращайки я бързо при роклята на Ан. После отново се притиснах към нея и я засипах с целувки. Понякога просто не можех да им се наситя и съвсем се отнасях в тях. Тя обаче винаги бе целеустремена и ми помогна да сваля и панталона си. Съвсем скоро между нас не бяха останали никакви пречки. Бяхме само ние двамата и нашите голи тела, желаещи се едно друго.
Нежно проникнах в нея и издишах шумно всичкия насъбрал се въздух в дробовете ми. Това беше един от онези невероятно хубави моменти, които не ти се искаше да свършват никога. За миг застинах в нея, за да дам възможност и на двама ни да се насладим до край на този момент и да извлечем всичко от това усещане. Надигнах се леко и пригладих косата и назад, погледнах я в очите и се задвижих. Знам, че харесваше по-различен от този Илайджа, но точно днес имах нужда да бъда себе си и най-вече имах нужда от нея. Имах нужда от нейната любов...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 23, 2014 7:54 am

Остави го да прави,каквото желае,а и не се чувстваше зле от това,всъщност обожаваше и нежния Илайджа,а и това му ампула,му се отдаваше най лесно,защото го обичаше. Прихванах от неговия импулс,като го докосваше,галеше го и му се наслаждаваше. Харесваше и да преминава през раменете му,усещайки лекото напрежение в ръцете му. Обичаше да гледа,прекрасното му лице,и как удоволствието се изписваше по него.
-Илая...
Усещаше,как бавно,как изкушаващо приятно се движеше в нея,изви се за кратко под него,прехапвайки устната си:
-Мили мой...
Стенанията и се разнесоха из стаята но бяха тихи,не искаше да събуди никого,искаше още от този миг искаше го и за по дълго.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 23, 2014 8:04 am

Тази проява на чувства и нежност, правеше нещата още по-красиви и истински. Удължаваше удоволствието ни и не просто го консумирахме на бързи обороти, а в действително се отдавахме и наслаждавахме на това което се случва между нас. Отново чувствах онази връзка и любов, които бях почувствал в мига, в който я видях за първи път. Лицето й огрято само от лунната светлина и този блестящ поглед, всичко това ме връщаше в онзи миг...
Обичах тази жена, по всеки възможен начин. Обичах я с цялото си сърце и душа.
- Обичам те прекрасна моя... - Промълвих в тишината.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 23, 2014 8:27 am

Надигна се почти веднага,като го целуна продължително. Устните и не можеха да спрат да отпиват от неговите,по сладки от каквото и да е било и нямаше насита,подобно на шоколада,колкото повече ядеш толкова повече ти се яде,докато не му се наситиш. Само че на него нямаше как,винаги щеше да го желае,по същия начин,дори повече със всеки ден. Можеха да бъда диви,можеха да бъдат нежни но никога нямаше да им омръзне. Щяха всеки път да си го припомнят.
-Позволи на мен любими...
Знаеше,че той иска да и покаже нежността си но и тя можеше да бъде нежна поне за кратко. Не му се искаше но и позволи,легна по гръб без да се отделя от нея,позволи и да се движи нежно върху него. Отметна косите си на една страна и се задвижи бавно,изкусително,като му даваше време да и се наслади. Опря ръце в него,за да може да се движи. Не бързаше ни най малко,защото и тя искаше този бавен ритъм.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 23, 2014 8:41 am

Добре, единственото нещо което обичах повече от Ан, беше именно тази Ан, която сега беше с мен в леглото. Тази нейна същност, беше най-съблазнителното и невероятно създание на земята. Адски секси и красива и точно тази Ан, обожавах аз.
- Трябва да кажа, че точно тази Ан, побърква мен... - Дали беше някакъв мъжки фетиш или просто фантазия, но бях чел някъде, че мъжете обожават когато жените са отгоре. Предполагам по това си приличах с всички останали, обаче имаше и нещо повече от това. Просто когато се извиваше по този начин и можех не просто да я усещам, но и да я виждам, всичките ми сетива бяха задоволени и аз изпитвах невероятно удоволствие. Беше егоистично, но и кой можеше да бъде друг, когато има на разположение БОГИНЯ! Да, това нейно амплоа, аз оприличавах като нещо божествено. Липсваха само балдахините над леглото и горещият пустинен вятър, който да ги развява и охлажда телата ни, за да се пренесем във времето на езическите богове. Истинска Афродита!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 24, 2014 5:46 am

Усещаше се прекрасна,а още по прекрасно,когато видя,че на него всичко това му харесваше,много повече от всеки друг път. Определено трябваше да смени подхода си и да се укроти,защото без да си криви душата същото темпо и начин и харесваха невероятно.
Красивото и тяло се извиваше,като все едно имаше някакъв бавен ритъм музика,подобно на танц. Остави го да премине през тялото и с ръце и да и се наслади. Обичаше погледа му,който показваше обожание,който казваше,колко много я обича и дори боготвори. Приближи се към него,като се излегна,усети как тялото и се търкаше в неговото и я накара да изпита още по голямо удоволствие:
-Ще я имаш всеки път,щом я пожелаеш...
Прошепна на ухото му,като го целуна нежно но не се отдели от него.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 24, 2014 6:05 am

- Внимавай какво си пожелаваш... - Отвърнах в отговор, на нейната заявка и я целунах.
Постепенно обаче, Ан започна да се изморява, затова за да не губим от това вълшебство, разменихме местата си. Отново бях върху нея, като внимавах да не я притискам прекалено много. Тя бе така крехка, че понякога се страхувах, че мога да я нараня, с някое свое действие.
Надигнах леко едното й краче и го притиснах към себе си, навлизайки докрай в нея. Макар и със сравнително бавно темпо, тези дълбоки и прочувствени прониквания, побъркваха не само мен, но и нея. Виждах го в погледа й. Чувах го в стенанията й и в ускореният й пулс. Усещах го по извиващото й се тяло. Беше така гъвкава и пластична, за разлика от мен.
- Обичам те! - Прошепнах между целувките, които оставях където сваря и достигна по тялото й. Тласъците ми се бяха превърнали в доста насечени и резки, исках да й дам онова от което има нужда, онова от което и аз имах нужда и щях да й покажа, че и този начин е не по-малко хубав от другия, защото всеки път, когато навлизах открай до край в нея, сякаш се изстрелвахме на върха.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 24, 2014 6:32 am

Никак не е чудно че това я накара да полети. Изкусния и мъж,знаеше как да накара тялото и да го желае още повече,знаеше и познаваше всяка част от нея,както и тя от него и това е най-прекрасното,защото нямаше неловки докосвания.
Притисна се в него,когато той легна до нея,сгуши се в него,облягайки се на рамото му,обожаваше да лежи така и да усеща близостта му. Сърцето и биеше лудо,дишаше тежко,притворила очи отдадена още на тръпките,който преминаваха през тялото и. Усещаше,как бедрата и още пулсират:
-Обичам те Илайджа!
Отвори очи поемайки си дълбоко дъх:
-Никога не съм вярвала,че някога мога да обичам толкова един мъж,мислех си че любовта е само илюзия и плод на добра фантази.
Но истината е,че чувстваше този мъж единствения,никога не беше обичала толкова и знаеше,че няма да обича никой толкова силно,колкото него.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 24, 2014 6:54 am

За човек като мен, който бе толкова хиляди години на тази земя, бях научил едно нещо и това беше, че любовта е най-ценното от всички неща и се случваше толкова рядко, че трябваше да си глупак ако не я оцениш, когато дойде при теб.
- Аз също не съм предполагал, че мога да изпитвам нещо така поглъщащо и силно, като любовта ми към теб. - Ако за нея това беше шокиращо, трябваше да си представи какво е за мен. Моите чувства бяха умножени в пъти повече от това което бих изпитвал, ако бях просто човек, така че без нескромно да звучи, когато казвах, че я обичам още повече, то си беше самата истина. Обичах я повече отколкото понякога можех да понеса.
- И нямам представа с какво съм заслужил този подарък от съдбата, но аз наистина съм най-щастливият човек на тази земя, след като влезе в живота ми. Ти и Алекс, сте най-хубавото нещо, което мога да си пожелая. - Надигнах се лекичко и я целунах по косата.
- Едва ли бих могъл да открия думи, достойни да опишат това което се таи в сърцето ми, дори само като си помисля за теб...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 24, 2014 7:12 am

-Аз,го знам Илайджа,усещам го...
Виждаше го усещаше го във всеки жест,във всеки жест,всеки поглед,дума,абсолютно всичко. А,и прие Алекс,като се грижи за него по добре от всеки баща. Да трябваше им време и на двамата най-вече на Илайджа но поне Алек,щеше да има прекрасен пример за поддръжание,като мъж,а и със сигурност,щеше да има добър приятел в неговите очи. Всичко друго е просто бонус и нямаше значение.
-Вече съм още по сигурна от всякога,че искам да споделя живота си с теб и да те последвам в него. Когато Алек порасне и вземе моите сили,ще ме направиш истински твоя...
Щяха да бъдат още по свързани и за винаги заедно,да до тогава имаше време но сега не се страхуваше от това,само искаше Алек да порасне,за да бъде силен,да приеме огромната сила и отговорност,което щеше да поеме.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 24, 2014 7:36 am

Това което Ан виждаше като продължение на нашият живот заедно, може би наистина бе единствената възможност да останем завинаги заедно, обаче въпреки всичко, щях да отложа възможно най-далеч в бъдещето този момент. Нямаше нищо по-хубаво от това да си човек и тя още не знаеше, какво означава да си вампир, но щях да се погрижа да не става скоро. Тази мисъл ме доведе до друга и изведнъж рязко смених посоката на разговора.
- Знаеш ли, сетих се, че трябва да намерим онова заклинание и някой, който да го направи. - Ставаше дума, за това което щеше да я опази жива, ако нещо се случеше, когато Естер и тя се изправят една срещу друга.
- Утре ще бъдеш измежду тях... Знам ли, ако се отдаде възможност, може да ги поразпиташ, но не прекалено очевидно, за да не заподозрат нещо... - Макар, че щеше да е добре ако знаят какво ни грози. Обаче също така и още не знаехме дали са лоялни към нас, затова и щяхме да изчакаме, преди да поискаме помощта им.
- Ако обаче съм прав, някой от тях със сигурност умеят да правят това заклинание и така няма да се налага да се превръщаш във вампир, още сега, ако нещо се случи, когато майка ни ни намери...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 24, 2014 7:58 am

-Съгласна съм Илайджа но няма да стане точно днес искам да ги видя,как са настроени,искам да видя на кого мога да се доверя,сега е по скоро опознателна мисия. Не желая все още да им казвам,какво ще стане,а ако имам изгоден момент,ще ги попитам.
Магията трябваше да се ползва,и се беше съгласила но не желаеше,да се доверява на напълно непознати хора и на такива,който можеха да я предадът:
-Нещо в мен ми подсказва,че може да имам доверие на Дейвид но не мога и да бъда сто процента сигурна в него докато не разбера нещата за него. Трябва да науча и от кое семейство,честото това има голямо значене.
Тя ги познаваше почти всички и знаеше за репутацията на почти всички,така че научеше ли от кое семействое,щеше да и е далеч по лесно.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 24, 2014 8:22 am

- За разлика от теб, аз съм изпитвам доста големи притеснения за този Дейвид. Да не забравяме, че е доносник... Или поне е бил. Нямам представа каква е била целта му, но внимавай с него. - Не исках да се осланя прекалено много на чувствата си, защото имаше факти, които не трябваше да се пренебрегват.
- Внимавай какво му споделяш, защото може всичко това да е било някакъв цирк, с който да го изключат от подозрение, но дори и да е истина съм убеден, че Клаус ще го замени с някой друг, за да те държи под око. - Беше логичен ход, от който бих се възползвал и самият аз, ако намеря достатъчно надеждни съюзници. Не исках никакви изненади, а като знаех с кого уж сме сключили примирие, имах пълното право да се застраховам, че не е намислил нещо, с което да застраши някой от нас, но за сега не исках да казвам нищо пред Ан, защото това само щеше да я натовари още повече, а тя си имаше достатъчно други проблеми, с които да се занимава в момента.
- Моля те, не прави нищо, с което да се поставиш в опасност. - Вече я бях предупредил хиляди пъти за това, но и нямаше да спра да й го напомням, защото на Клаус дори не му трябваше повод, за да се усъмни в някой.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 24, 2014 8:41 am

-Обещавам Илайджа...
Всичко това идваше прекалено много но имах силите и щях да се погрижа всичко да е наред,да не излагам себе си и тях на опасност. Нежно го целуна и бяха почти на път отново да се въвлекат в нежни ласки и всичко останало,когато се чу плача на малкия,явно сънуваше кошмар или нещо подобно.
-Трябва,да видя,какво става...
Станах на бързо и се облякох на две на три,като метнах халата си отгоре. Времето само за нас беше отлетяло но след,като отново го приспят и говърнат в леглото,ако Ан не е много уморена можеха да продължат.
Влезе в стаята на Алек,който се бе надигнал на кошарата и плачеше,целия облян в сълзи:
-Те си тръгна остави ме,каза че майка и плачела. Защо плаче,не бива да плаче. Ема,ще е добре,аз ще я пазя...
Сопваше се и плачеше,не беше кошмар,а сякаш някаква провалена игра или нещо подобно. Протегнах ръце и го прегърнах,а той облегна глава на рамото ми. Потупах го леко по гърба:
-Това е само сън Алек,ако заспиш,пак ще я видиш...
Реши обаче да не се връща в спалнята ами седна на люлеещия се стол,за да го приспи:
-Ще се върне Алек...
Той затваряше бавно очи,като мрънкаше още недоволен:
-Аз,ще я пазя,тя е моя приятелка...
Мислеше си,че след време всичко,ще утихне,а сякаш се засилваше. Чудеше се дали не е някаква травма,не е ли дух,какво беше,имаше ли въображение,не знаеше какво но не беше добре за него. Със сигурност Алек беше здрав но имаше и доста голяма сила,която можеше още от сега да се проявява. Надяваше се обаче да не е толкова скоро.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 24, 2014 8:54 am

Почти веднага след Ан, тръгнах и аз към стаята на Алекс, но останах в коридора. Тези кошмари и тази Ема, започваха да ме тревожат наистина много. Случваше се почти постоянно да говори за нея или да я сънува. Каквото и да беше това нещо, то беше обладало цялото му съзнание, а аз не знаех какво да направя, за да прекратя всичко това.
Когато чух, че малкият се успокои и сякаш заспа, леко открехнах врата и по-възможно най-безшумният начин се приближих. Седнах в краката на Ан и протегнах ръка, галейки внимателно гръбчето на Алекс, а двамата с Ан си разменяхме тревожни погледи. Трябваше да разберем какво е всичко това, преди да е станало още по-зле.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Вто Мар 25, 2014 6:04 am

Галеше Алек по гърба,той заспа но си личеше че съня му е много неспокоен,защото потрепваше. Люлееше се на стола в опит да го утеша,получаваше се но се страхуваше се,че ако го остави,отново ще се разплаче,трябваше още време да се успокой след това можеше да го остави:
-Мислех,че ще отмине но сякаш се засилва...
Шепнеше тя,като гледаше ту към Илайджа,ту към Алек:
-Не мога да разбера,коя е Ема,страхувам се да не е някой лош дух,който да го преследва,ще трябва да направя ритуал,това нещо трябва да спре. Трябва му истинско детство...
Целуна го по челото и си пое дъх:
-Не изглежда да е невидим приятел,как може едно дете да си измисли това,че майка му плачела,била тъжна и за това я е нямало.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Вто Мар 25, 2014 6:15 am

Нямах представа какво се случва. Всичко това беше извън моите разбирания и познания и се сблъсквах с нещо подобно за пръв път в живота си. Познавах много вещици, майка ми дори беше такава, но никога не съм ставал свидетел на нещо такова.
- Значи има начин да прогониш този... дух? - Даже не знаех как да я наричам тази Ема, но със сигурност не я исках повече в сънищата на Алекс.
- Ако знаеш как, трябва да го направиш. - Този път бях напълно убеден и категоричен, защото това дете се измъчваше, не можех да ставам свидетел на това. Освен това не беше само той, виждах притеснението и в очите на Ан, а това направо разбиваше сърцето ми.
- Тези сънища, трябва да спрат. - За доброто на всички и най-вече за негово собствено. Алекс трябваше да има едно красиво и щастливо детство, а не изпълнено с тревоги и кошмари, които можеха да оставят отпечатък завинаги в съзнанието му.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Вто Мар 25, 2014 6:43 am

-Ако е дух мога да го прогоня но не съм сигурна,че е дух,аз би трябвало да съм го виждала,чувала или нещо подобно,а не съм. Никога преди не съм срещала подобно нещо...
Галеше го нежно и започваше да се успокоява,не потреперваше. Умиляваше я на моменти,изглеждаше като невероятно и прекрасно ангелче,а го гонеха лоши неща:
-Може да е травма от живота му с Клаули истината е,че трябва да разбера,какво е Ема,коя е тя...
Ако научеха,щеше да им е много по-лесно да се справят с това:
-Не зная от къде да започна...
Прегърна го лекичко,я след това протегна едната си ръка към Илайджа:
-Колкото и мъчително да е ,трябва да питаме за тази Ема,трябва да разберем повече неща...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Вто Мар 25, 2014 6:53 am

Поклатих глава в знак на съгласие. Щях да я подкрепя каквото и да решеше да направи, защото аз бях още по-объркан и от нея, а и точно сега интуицията й ни трябваше най-много.
- Както кажеш любов моя. Каквото и да решиш, с теб съм. - Стиснах лекичко ръката й и се усмихнах успокояващо.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите