Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Илайджа и Антея

Страница 3 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 08, 2014 8:09 am

- Аз мечтая за същото любов моя... - Казах тихичко и я притиснах в обятията си по-силно. Не желаех да я губя и след днес когато за секунди си бях помислил, че съм я изгубил, осъзнах, че няма да мога да живея дори и ден, ако нещо с нея се случи. Бях готов на всичко, за да не се налага да изпитвам това чувство никога отново.
- И когато убием Майкъл... - Вече дори не ставаше дума за Естер, защото никой от тук присъстващите, освен Ан нямаше силата да убие майка ни, така че след като убиехме Майкъл или пък не вземех кол, с който да го убия сам, щях да направя така, че да ги опазя... След това обаче...
- Аз, ти и детето се махаме завинаги от тук... - Щях да намеря безопасно място за тях.
- И този път завинаги и наистина... - Брат ми сам ме беше принудил да искам това, да се махна, защото не знаех дали изобщо трябваше да вярвам на някой от тях. Днес го бях направил и Катерина бе оставила Ан, без дори да й хрумне, че това може да убие всички.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 08, 2014 8:23 am

-Ще намерим дом за теб и мен...
Надигна глава и го погали съвсем нежно:
-Някое място където,ще сме на спокойствие,далеч от Клаус и Катерина...
Знаеше,че те са му семейство но семейството му не мислеше за нищо друго освен за себе си. И би рискувал живота на всички,дори на Илайджа,само и само да се спасят:
-Сега ние сме твоето семейство Илайджа,ти,аз и детето сме семейство...
Да не бяха женени но това нямаше никаво значение,защото се обичаха повече от който и да е бил и бяха свързани много повече.
-Знам,че той Алекзандър не е той син,не знам дали ще го обичаш,не те карам но никога не съм си представял по идеален мъж от теб,който да заема мястото си до мен. Сигурна съм,че ако пожелаеш,можеш да бъдеш най-добрия баща на Алек,любящ,грижовен и още хиляди неща...
Качества,който Краули никога не притежаваше.
-Рано е знам не желая да те притискам,аз те обичам и това има значение,всичко друго,ще решим заедно и времето,ще покаже.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Съб Мар 08, 2014 8:43 am

Всичко което каза ме накара да осъзная, че въпреки всичко което бе казала, вероятно просто, за да ме направи щастлив, е било просто илюзия, в която сам съм се убеждавал, че е възможна. Това което бях направил беше да я принудя да бъде около семейството ми, което винаги щеше да иска нейната смърт. Карах я да се чувства нещастна и това, че сега бе намерила свое семейство, част от себе си, я караше да каже на глас, че не желае да бъде тук и да е част от всичко това. И се чувствах много по - глупаво от всякога, че бях така сляп да видя всичко това по-рано.
- Добре... - Отвърнах кратичко... - Ще се махнем от тук...
За всичко останало обаче, не мисля, че можех да й дам обещание. Това дете вече си имаше баща и добър или лош, нямаше никакво значение. Аз никога нямаше да бъда такъв за него. Можех да го обичам, защото беше част от Ан, това можех да й обещая, но това беше всичко.
Аз никога нямаше да заемам такова място в сърцето й, каквото щеше да заема това дете, знаех го добре, макар и да нямах щастието да имам свои деца. Виждах го дори в очите на брат си, когато ставаше дума за неговото бъдещо дете. Той бе готов на всичко за него.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Съб Мар 08, 2014 9:12 am

Постояха още миг заедно,като се наслаждаваха на тишината,когато някой позвъни,да донесе нещата на детето,то се събуди и Ан веднага се качи при него,бяха донесли дрешки,взе ги като преоблече малкия и слязоха с малко да си играят в хола където да си играе пред камината.
Не караше Илайджа да е там,сигурно за него беше болезнено всичко това,може би си мислеше,че ще бъде заместен или изместен но истината е,че нямаше как да стане това,защото и двамата бяха важни по различен начин.
Ан събра всичко,което не беше чупливо и с което можеше малкия да си играе,малко купички,чашки и неща с който на можее да се нарани.На малкия му стана интересно и реши да подава неща към майка си,за да си играе с нея,тя се настани на килима до него и  се заловиха да си играят. Това му харесваше,огледа се за да види някой и тогава видя Илайджа и му подаде една играчка:
-Иска да се включиш в нашата игра...
Редяха  чашки и правеха кули,като от време на време продрънкваше с една лъжица по нещата пред него.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 12:50 am

Докато наблюдавах нея и детето, сякаш всичко придобиваше смисъл. Целият замисъл на този свят. Това бе правилното нещо, чистата и искрена любов. Майка ми бе права, такива като мен нямаха място в този свят и не заслужаваха да обичат или да бъдат обичани. Тя ни бе дала безсмъртие, ние сами се бяхме превърнали в чудовища и истината беше, че ми харесваше. Някъде дълбоко в себе си изпитвах огромно удоволствие от това да изцеждам и последната капка кръв от телата на хората. Техният живот за мен бе, точно толкова важен като това дали навън е студено или топло. Не усещах нито едно от двете, не и по начин който да означава нещо за мен.
- Трябва да бягаш от мен Ан... - Казах без да обръщам внимание на поканата за игра.
- Трябва да вземеш сина си и да забравиш завинаги за мен... - Защото в крайна сметка тя щеше да види истинското ми лице и щеше да го намрази, а може би дори нямаше да доживее до този момент, защото някой щеше да я убие и докато беше с мен, вероятността това да се случи, нарастваше драстично.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 5:42 am

-Илай...
До някъде можеше да се досети,как се чувства но я заболя,че той я гони. Тя се опитваше да го направи част от своя живот но той не искаше. Погали главата на Алекзандър,като се изправи,приближавайки към Илайджа. Погледна към него и следеше погледа му,който сега блуждаеше:
-Гониш ли ме Илайджа...
Не отговори,тя се приближи още малко:
-Няма да си тръгна Илайджа,аз избрах теб....
Премигна сякаш една огромна минута,като нещо сякаш заседна в гърлото и:
-Илайджа,ако се страхуваш,че искам да те отделя от семейството ти,не го желая и ще остана тук,ако искаш,ще рискувам но ще остана.
Приближи се към него и го погали по бузата:
-Чуй ме любими! Обичам те!
Но сякаш го губех усещах го,раняваше я,че той изпитва болка. Преглътна силно но буцата не премина. Дръпна се защото я заболя то всичко това,че рани и него....
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 6:01 am

Поклатих леко глава в отчаянието си, защото каквото и да й кажех, тя никога нямаше да разбере. Нямаше да разбере как се чувствам, какви мисли и защо се въртят в главата ми. Тя беше точно толкова заслепена колкото и аз, от сляпата си любов към мен, която щеше да я погуби. Нея и детето й, което току що си бе върнала. Как обаче можех да й обясня всичко това, когато тя не вярваше в това. Вярваше, че съм най-доброто което й се е случвало и, че мога да бъда баща на детето й, без да си дава сметка, че всяка секунда прекарана с мен и около мен я приближава все по-близо до смъртта.
- Аз също те обичам, Ан, но това понякога не е достатъчно. - Дори не смятах, че е нужно да отговарям на обвиненията, че я гоня, защото тя трябваше много добре да знае, че това не е така. Не беше и заради семейството ми. Беше заради нея, единствено и само заради нея, а тя просто не разбираше. Дори не се чуваше какви ги говори отново. Готова да рискува, за да останем заедно. Всичко това повече ми приличаше на заинатяване от колкото на нещо което чувства и в което вярва. Знаеше, че нямаме бъдеще. Че бъдещето ни заедно е обречено и може би точно затова не виждаше нито моето нито своето бъдеще, защото нямахме такова. Защото ако останехме заедно и двамата щяхме да бъдем мъртви.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 6:27 am

Седна пред детето но сърцето и се беше свило,не можеше да каже нищо повече,защото не знаеш,как и какво да направи. Понякога и беше трудно да поеме дъх.
-Ако ме обичаше наистина,това щеше да ти е достатъчно...
Каза тя,като подаде на Алекзандър играчката:
-Погледни към брат си,той предава всички,за да спаси любимата си и тя да направи същото но никой от тях не е казал,че любовта не е достатъчна.
Погледна към него:
-На мен ми е пределно ясно,какъв си и съм готова след време да те последвам. Да не мислиш,че аз съм много чиста,убих бившия си съпруг и бащата на детето си в този дом. Аз съм бесмъртна вещица,какво ти изгежда наред в тази картинка. Аз съм вещица за Бога,не съм нормален човек и съм го приела. По дяволите в съседната къща има толкова шантаво семейсто от древен хибрид,амазонка вампир,и дето което ще е по могъщо от всички. А,ти не можеш да приемеш,че вещица може да бъде майка с мъж до себе си,който да е вампир....
Пое много дълбоко дъх говореше с равен глас,за да не ядоса детето си:
-Защо те да са щастливи,а ти да си нещастен?
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 6:44 am

Засмях се тъжно и най-накрая я погледнах:
- Искаш да си като тях? Това ли искаш? - Изсмях се. - Ето какво ще ти кажа... Аз не желая да бъда като тях. Не желая такъв живот за теб и за детето ти, защото те обичам прекалено много, за да живея в постоянен страх, че може да бъдеш убита... Никога няма да бъда като него и ти няма да бъдеш като нея... Нашата любов никога няма да бъде като тяхната, защото любовта, за която говориш е пропита от егоизъм, кръв и предателства... И двамата са загубили душите си, за да имат, това което имат и те никога няма да имат, дори частица от това което имаме ние с теб, защото са изпълнени с гняв, омраза и не вярват на никой... Не вярват дори в себе си... Нямам проблем с това, че си вещица или с това, че имаш дете... Нямам проблем да прекарам вечността, създавайки семейство с теб, но това е живот, който аз и ти можем да имаме в някой друг живот... Ако замина с теб сега, ще предам всичко, в което вярвам, ще се превърна във всичко което мразя... А ако те накарам да останеш тук с мен, ще съсипя твоя и живота на детето ти, защото всяка една грешка ще бъде наказана... Знам, че не вярваш в това и не те карам, но те моля поне веднъж да видиш нещата такива каквито са и да ми кажеш не съм ли прав...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 6:59 am

Изправи се и го погледна в очите:
-Ако ти олеква на душата прав си,в това да защитаваш чуждата любов,а от своята да се отричаш.
Чу се как преглъща,защото все още стоеше нещо в гърлото и:
-Всеки може да умре дори и Клаус,всеки е застрашен от нещо,дори и ти. Клаус държи всичките оръжия в себе си. Да не ми харесва да съм застрашена и ако не търъгнем,ще остана тук и дори да ти звучи упорито,смятам да променя нещата,смятам да се доказвам,всеки път ако трябва,за да остана с теб.
Протегнах ръка към съседната къща:
-Нямам сили повече Илайджа,готова съм да бъда във всичко и въпреки всичко с теб,а ти не го желаеш. Но не и когато ме отблъсваш...
Приближи се към него и го целуна толкова дълго след това се отдръпна и тръгна към Алекзандър,взимайки го на ръце. Тръгвайки на горе към спалнята без да обели дума.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 7:25 am

Точно както казах. Антея нямаше да разбере никога моите причини, дори не разбираше и любовта ми. Надявах се, че някой ден когато се успокои и погледне на неща... Не, това също нямаше да помогне, защото тя не познаваше брат ми. Дори самият факт, че даваше за пример него и Катерина, говореше, че да разбере е невъзможно.
Не тръгнах след нея, защото нямаше какво да й кажа. Не исках да го правя и пред детето. Всъщност нямах сили да водя този разговор сега. И двамата бяхме прекалено афектирани в момента, за да говорим спокойно, заради всичко случило се в последният ден.
Останах на дивана, все с увиснала глава и забол поглед в пода, чудейки се как да й го обясня и дали няма да е по-лесно ако просто й го внуша... Тя можеше да отиде далеч от тук и от всичко това, да отгледа сина си и да се влюби в някой мъж, който няма да я наранява...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 7:36 am

Остави сина си на леглото,като изкара един куфар и започна да подрежда нещата си в него. Не не и беше лесно но щеше да с тръгне,защото искаше да му даде това,което иска. Започна да събира багажа си,като взе и от новите дрешки на Алек.
Преоблече малкия,като наметна нещо и на себе си,не взе много неща повечето остави тук но не можеше да вземе всичко. Беше взела само малко дрешки на малки,както и няколко свой дрехи и всичките гримоари на майка си. Слезе долу носейки в едната ръка дето а в другата куфара.
Появи се на вратата на хола където беше той:
-Тръгвам Илайджа...
Нямаше,какво просто да каже,всичко и тежеше ужасно много. Тръгна по посока на вратата,като се назочи след това към колата. Не искаше да си тръгва но той не и даде никакъв шанс,а тя се умори да се бори.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 7:54 am

Като я видях с този куфар и детето в ръце, направо побеснях. Тръгнах след нея и я стигнах при колата, точно когато отваряше врата Блъснах врата и я хванах за лакътя, издърпвайки я почти насила в къщата:
- Какво си мислиш, че правиш? - Казах през зъби, едва сдържайки се да не се развикам, но ако не държеше детето в ръце, сигурно нямаше да полагам толкова големи усилия.
- Продължаваш да се държиш като дете и дори не мислиш. Това ме вбесява най-много в теб Антея! Виждаш само черното и бялото и сега за пореден път ми доказваш колко незряло се държиш. Къде си мислиш да отидеш, а? - Попитах я директно и погледнах детето.
- Бързаш да се озовеш отново при Майкъл ли? Кой ще трябва да му доведа този път? - Не можех да повярвам, че се държи толкова безразсъдно.
- Колко далеч мислиш, че ще стигнеш преди някой от пионките на Клаус да те намери или по-лошо, самият той да го направи?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 8:08 am

Притисна малкия към себе си,не искаше да го прави свидетел на това но нямаше шанс:
-Не мога да остана с теб,не мога и да си тръгна...
Пое дълбоко дъх:
-Какво искаш? Ако искаш да си тръгна,ще си тръгна,ако искаш да остана,ще остана. Нямам сили Илайджа,да ти доказвам вече каквото и да е било.
Погледна към него и пусна детето,като то само отиде при бъркотията в хола,която още не бе раздигната.
Седна на един стол,като въздъхна,защото вече и беше прекалено. Скри лицето си с една ръка,като затвори очите си.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 8:19 am

- Знаеш много добре какво искам Антея, просто не желаеш да го приемеш... - Обърнах се и се върнах при колата, внасяйки куфара й обратно. Оставих го до стълбите и се върнах при нея.
- Ще решим какво ще правим когато и двамата се успокоим. - Казах спокойно и погледнах към нея.
- Трябва да свърша някой неща и затова трябва да изляза. Не върши никакви глупости докато ме няма. - Нямах намерение да ходя или върша нищо, просто исках да я оставя да се успокои, а аз щях да остана за малко при Ребека и Кол, докато измисля какво ще правим по нататък.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 8:28 am

Още щом излелзе се почувства ужасно,ужасно самотна дори изоставена. Единствения човек,който и остана я остави съвсем сама. Изправи се макар краката и все още да трепереха. Изправи се и отиде при малкия,като се загледа в него но от очите и се стичаха сълзи,добре че той играеше и не забелязваше нищо. Целия ден се занимаваше с него,а Илайджа не се прибра.
Поръча няколко неща по телефона,който щяха да бъдат доставени утре. Погрижи се за малкия,като заспа с нея на спалнята. Алек заспа но Ан дълго след това плачеше,накрая просто заспа уморена,вдъгнала от аромата на косите на Акел.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 8:46 am

През вечерта останах в дома на Ребека и Кол, но не се бях отделил от лаптопа, от където наблюдавах цялата къща. Имаше охранителни камери. Само нашата къща имаше такива, защото бях пожелал така и то главно заради сигурността на Ан, макар че това нямаше да помогне с нищо, до сега когато не бях там, а исках да знам ако нещо се случва.
Вечерта мина бавно и мъчително, почти кошмарно. На сутринта обаче реших, че е време да спра да се крия и да се изправя лице в лице с нея. Имах вече някаква представа какво ще се случи, но исках и тя да го знае, затова още с първите слънчеви лъчи се върнах в къщата и седнах в хола, точно там където бях и вчера, преди тя да реши, че трябва да си ходи. Чаках я да се събуди, за да поговорим. Дори мислех, че може да оставим детето при Ребека, за да говорим свободно.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 8:52 am

Малкия спеше още,затова го остави да спи,наметна един халат върху себе си и слезе долу,за да приготви закуска на детето. Щом слезе видя Илайджа и сърцето и се сви,защото не я гледаше както преди,сякаш бяха чужди хора.
Дори нямаше целувка,не се беше прибрал щяла вечер.
-Добро утро...
Прошепна тя,като седна срещу него но не смееше да го погледне,може би се досещаше,какво щеше да и каже. Отново онези глупости,че трябва да намери живот с друг,да създаде,бля бяля семейсто и всички такива глупави неща.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Нед Мар 09, 2014 9:27 am

- Трябва да поговорим. - Пропуснах баналните любезности, защото моментът не се нуждаеше от тях.
- И тъй като виждаш, че очакваш да започна аз, а и така е редно, ще кажа само веднъж, всичко което имам да казвам... - Наведох се леко напред и я погледнах в очите.
- Нещата които си мислиш, че се опитвам да направя, не са така Антея и някъде дълбоко в себе си, съм сигурен, че го знаеш. Знаеш, колко дълбока, силна и чиста е любовта ми към теб, затова... Точно заради тази любов, трябва да разбереш, че правя всичко това... Последното нещо което желая е да те загубя и последното нещо, което ще направя е да се предам без борба, защото повярвай ми когато ти казвам, че това... Тази любов е най-смисленото нещо, заради което си заслужава да го направя. - Поех глътка въздух и продължих.
- Сега обаче не става дума за това което аз желая и това което искам да направя, за това колко те обичам или ти мен, дали е възможно да бъдем заедно или не... Ти си права за всичко това, с тази малка разлика, че си се заинатила и не виждаш истинските причини, за това което казах и вярвам, че трябва да направим. Не съжалявам за нито един миг прекаран с теб и ако зависеше от мен, бих прекарал вечността с теб. Това е което искам и за което ще се боря... И твоята импулсивност, която по принцип обожавам, вчера само ми доказа, колко безразсъдна те прави понякога... Трябва да престанеш с всичко това Антея. Не може да продължаваш да взимаш такива прибързани решения, особено сега когато не става дума, само за твоят живот... И двамата знаем много добре, какво ще означава да останеш с мен и поне за мен, този риск е неоправдан... Понякога има по-важни неща от любовта и вчера ти получи точно това нещо... Твоят син! Той е този за когото трябва да мислиш сега... Не съм аз и не си ти... Това е той и трябва да мислиш какво е най-добро за него. Нима мислиш, че най-доброто за него е да прекара живота си в страх?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Нед Мар 09, 2014 9:48 am

Пое много,ама много дълбоко дъх,писнало и беше да обяснява,да беше инпулсивна да много други неща но и той беше ужасно вироглав:
-Аз,пожелах да съм тук и идеално си давах сметка за това,живота ми никога и никога няма да бъде перфектен,а и аз не го искам такъв. Едно време бях планирала да се забавлявам само но майка ми,реши да ме омъжи,мислех че ще съм щастлива но бях нещастна,мислех че ще мога да се отърва от мъжа си,е не успях наложи се да го убия. Мислех,че ще бъда кралица и съм но на какво кралство на мъртво.
Нямаше позитивни неща:
-Но срещнах най-голямата си любов,мъжа който винаги съм чакала и който и да търся няма да намеря и тук не става,за човек с който искам да създам перфектното семейство. Не искам човешки живот искам си моя живот,с моя вампир с побърканото му семейство,което иска да ме убие,с детето което може да им го върне след време.
Трябваше малко да се пошегува:
-Не не е вироглавие Илайджа,а обич за която съм готова да се боря и да не се откажа. Да ти докажа,че аз съм твоята жена,че искам да съм част от теб.
Размаха ръце беше толкова изнервена,толкова изтущена от всичко това:
-Мога да се боря с всички но нямам сили да те обеждавам ти да се бориш за нас,дори това да няма смисъл,да нямам логика,дори да е риск. Илайджа!
Изкрещя но после сниши тона за да не събуди детето:
-Знам,че няма да ти хареса примера но Катрин и Клаус нямат никаква логика,ама никаква логика да са заедно,дори не съм сигурна дали се обичат,защото не знам дали имат души и са заедно в някаква фантастично нелогична любов,с Естер и Майкъл който искат да ги убият. И са заедно...
Погледна към него:
-А ти,който има най-голямото право да е щастлив,който винаги намира добро във всички,който обича,и е обичан толкова силно. Има правото да е щастлив не може да се пребори да убеди Клаус и Катерина,за жената която обича,дори не може да избяга с нея,а те при първия повод,ще те оставят на произвола на съдбата.
Приближи се към него:
-Аз мога да се защитавам и сама,до сега перфектно се справих с това. Мога да убия най-могъщата вещица,а не мога да се справя да защитя себе си и детето?! Престани Илайджа,престани да ме отблъскваш и се бори наистина за мен.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 10, 2014 2:45 am

Думите й ме накараха да се почувствам като пълен идиот, защото имаше пълно право. Отблъсквах я, защото нямах смелостта да се изправя срещу всички и всичко. Бях страхливец, който бе готов да се откаже от най-хубавото нещо, което ми се бе случвало някога, защото просто се страхувах, че няма да успея да го опазя.
- Не! - Почти отчаяно извиках. - Ан, ти не разбираш... - Взех лицето и в ръце и отчаяно впих устни в нейните. Тези нейни устни бяха като истински наркотик. Изстрелваха ме в облаците и караха сърцето ми да оживява. Забиваше силно и лудо в гърдите ми, готово да ги разкъса. Аз бях готов да ги разкъсам и да й подаря, това сърце, което биеше само за нея.
- Обичам те! - Успях да кажа само това, преди да я целуна отново.
- Обичам те... - Шепнех между всяка следваща отчаяна и безпомощна целувка. Не исках да я губя, всичко друго само не и това.
- Искам теб... Искам само теб, любов моя...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 10, 2014 5:00 am

Прегърна го сякаш можеше да и избяга,толкова силно но имаше нужда от тази прегръдка,мислеше си,че сега ако се отдръпне целия свят,ще се срине и всичко ще изгуби смисъла си. Искаше него,искаше всичко и нямаше да се примири с по малко.
Знаеше,че Илайджа е древен вампир,знаеше за неговата природа но познаваше и неговата душа,която никой човек не притежаваше. Той държеше ужасно много на семейството си,което е прекрасно,отново намираше във всеки добро дори никой да не можеше да го види. Държеше се с нея,като невероятна принцеса и въпреки всички моменти,той и показваше винаги,че я обича,макар тя на момента да не си мислеше така.
Не можеха да откъснат устни един от друг но не се знаеше,колко ще трае този миг,защото в къщата имаше и трето малко същество,което още спеше и не се знаеше кога ще се събуди.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 10, 2014 5:10 am

Така и не намерих сили да се отделя от устните й. Това беше един от онези моменти... Преломни моменти в живота на човек, когато осъзнава с какво може и най-вече без какво не може. Ан беше нещото, без което нямаше да мога да продължа. Тя беше моето всичко, без което просто не можех.
- Съжалявам... - Сега тази дума бе заместила "Обичам те", измежду целувките и изразяваше моето най-съкровено и искрено извинение, за това което й бях причинил. Тя не заслужаваше да се чувства по начина, по който я бях накарал да се почувства днес и трябваше да го осъзная много по-рано, преди почти да я прогоня от жалкият си живот. Тя внасяше мир и спокойствие в душата ми. Истинска светлина и безгранична, необятна любов, която озаряваше дори и най-тъмните кътчета в душата ми. Обичах я заради това, но най-вече я обичах заради това което е. Нейната сила и отдаденост, можеха да ме научат на много неща.
- Ще измисля нещо... - Начин, по който да ни освободя от гнева на брат си. Трябваше да говоря с него и да му кажа, какво тя означава за мен.
- Ще се боря за нас...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Антея on Пон Мар 10, 2014 6:28 am

Галеше го нежно по лицето,извиненията му бяха приети но тя го обичаше и всичко,щеше да му прости. Гледаше красивото му лице се усмихваше,той е до нея,нейния любим,който обичаше от цялата си душа и най-накрая той беше твърдо решен да се бори за нея,тя също и щеше да направи всичко:
-Не желая да заставам между теб и семейството ти,знам че ги обичаш много и си им дал дума любими. Но вече имаш истински шанс,да си имаме и наше шантаво семейство. Двамата,ще се опитаме двете семейства да се разбират. Ако трябва всеки път,ще им показвам своята лоялност и това,че не желая и не искам да им бъда враг.
Не искаше отчаяно не искаше да го отделя от онова,което обича,а и сега всичко беше на мястото си,той детето и сега виждаше и тази къща,като свой дом. Не усещаше онова ужасно подтисничество,да страхуваше се все още Катрин и Клаус бяха заплаха за нея но се надяваше,че нещата,ще се оправят.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Илайджа on Пон Мар 10, 2014 6:49 am

- Моята любов към тях, не пречи на нашата любов Ан. - Все изтъкваше това, че съм отдаден на семейството си, като пречка между нас, а това дори не се доближаваше до истината. Дори и Клаус да не ми беше брат, нещата нямаше да бъдат много по-различни от сега. Всъщност нещата щяха да бъдат много по-зле, защото той нямаше да има абсолютно никакви спирачки в желанието си, да отнеме живота й.
- И не искам отделни семейства. - Това определение не ми харесваше и аз не го приемах по този начин.
- Семейството може да бъде само едно и това означава, че ще направя всичко по-силите си брат ми да те приеме в него. - Семейството за нас беше нещо свято, нещо което трябва да браниш с цената на всичко.
- Аз вече те приемам като част от своето семейство. Вярвам ти с цената на живота си и именно поради тази причина приех и това дете като част от това семейство. Искам всички да те приемат така както аз... Иска ми се самата ти, да се почувстваш част от това семейство...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Илайджа и Антея

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите