Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Колежански Живот

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 23, 2014 5:55 am

Прокарах ръка зад врата й и я надигнах леко, за да мога да я целуна. Адреналина ми се бе покачил толкова силно. Кръвта бушуваше във вените ми, а ревността ме изгаряше отвътре. Въпреки, че бях толкова погълнат от нея, в този миг, не можех да не забележа всички останали, които ни наблюдаваха... Които в главите си, бяха с нея вместо мен. Идеше ми да изкрещя да се махат. Исках я само за себе си, а тя се захранваше от това да я наблюдават...
Добре тогава. Задвижих се по-бързо, канализирайки цялата си ревност, в тласъците си. Бяха диви, дълбоки и дори груби... Вал изви глава назад. Ръката ми се плъзна по врата й и към гърдите. Колкото повече увеличавах темпото, толкова по-шумна ставаше тя. В един момент, увлечен от нейната страст и удоволствие, преместих и двете си ръце върху кръстчето й. Хванах я здраво и я издърпах рязко към себе си, така че част от дупето й излезе извън масата, но все още беше удобно легнала върху нея. Наместих си я по-удобно и се задвижих наистина бясно, за да й дам онова което иска... за да дам на себе си, онова върховно удоволствие от което имах нужда не по-малко от нея...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 23, 2014 6:34 am

Притисна се много здраво в него,когато и двамата стигнаха до невероятния край,който той беше искал не по малко от нея. Дишаше тежко,още в плен на чувствата,който я заливаха,като река. Целуваше го нежно по раменете,като го усещаше,как се движеше в нея,докато се изливаше в нея и докато последната тръпка не отмина от тялото му. Крачетата и трепереха и усещаше умора и май беше по добре да си починат малко.
Крис я прихвана,като се преместиха на мекото диванче,и него също не го държаха краката но щяха да си починат. Той се настани,а тя се гушна в него,като сложи краката си върху неговите. Някой им подаде нещо подобно на одеяло с което да се загърнат,защото телата им усещаха студ. Шоуто естествено не спираше,като няколко двойки все още се чукаха. Опря бузата си в рамото му,като ръцете и го обгръщаха:
-Жадна съм...
Той щракна с пръсти,като им поднесоха една чаша студено шампанско.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 23, 2014 6:44 am

Явно наистина бе жадна, защото пресуши чашата почти на един дъх, но когато приключи с пиенето я дръпнах обратно към себе си и я целунах. Усещах вкуса на шампанското по устните й. Бяха още по-вкусни сега. Не можех да се откъсна от тях. Продължавах да я целувам и да крада дъха й. Имах чувството, че никога няма да ми е достатъчно.
- Искаш ли да се махаме от тук? - Продължавах да чувствам онова досадно чувство на ревност, но го пазех само за себе си. Не исках тя да вижда това. Щях да изглеждам слаб и несигурен, а аз не исках да съм в тази роля. Исках тя да вижда в мен, само сила и нищо друго, това привличаше момичетата като нея.
- Може да отидем у нас... - Предложих между целувките. - Терена е вече чист... - Майка ми си беше тръгнала вече и знаех, че няма да ни развали сутринта, така че спокойно можеше да останем колкото дълго си пожелаем.
- Освен това съм почти сигурен, че оставих една бутилка в хладилника... за всеки случай... - Естествено бях се подготвил, в случай че реши да ме придружи до вкъщи.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 23, 2014 7:10 am

Поклати глава и се съгласи с него,тези клубове са хубави но не да останеш цяла вечер,а и някакви тъпи фьорци да гледат неговия мъж,а и някакви други типове да се докосват до нея,това вече никак не и харесваше.
-Да нека да се прибираме...
Целуна го съвсем нежничко по устните,надигна се съвсем леко,като се оказа в скута му,ако продължаваха така нямаше да стигнат до тях:
-Ако се появи някой член от семейството ти,ще те убия,обещавам ти...
Шегуваше се наистина доста но щеше да го накара да съжалява,ако отново я постави в подобна ситуация.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 23, 2014 7:19 am

- Няма, обещавам... - След което я целунах пак и леко се отдръпнах.
- Добре, шоуто свърши... Всички вън! - Казах на висок глас и изчаках лека по лека всички да се изнесат, след което спуснах и завесите и когато най-накрая бяхме сами, я целунах още веднъж. Вече бяхме далеч от чуждите погледи и можехме да се облечем на спокойствие или да правим каквото друго си пожелаем, но лично аз предпочитах да се облечем и ометем от тук. Мисля че и тя щеше да иска същото. Така че започнахме да се обличаме. Помогнах й с ципа на роклята, а тя на мен с копчетата на ризата, половината от които бяха незнайно къде по пода.
- Искаш ли да си вземем пица? Знам едно местенце на път за вкъщи... - Бях малко гладен, бяхме пропуснали вечерята или поне аз я бях пропуснал.
- Но трябва да знаеш, че шампанско и пица не са много добра комбинация... Повярвай ми, пробвал съм, но бирата е нещо съвсем друго... - После обаче се сетих за онази вечер, в която я видях за първи път и отношението й към бирата. - Но тя ще е за мен, на теб ще ти намерим някое хубаво вино... - Виното беше подходящо за пица... Ама чакаймалко, тя още не беше казала да за пицата.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Чет Дек 25, 2014 5:21 am

-Добре става,всъщност може и да опитам една бира но стига да е добра естествено.
Подкачи го тя,щеше да опита една бира,пиеше много рядко и не се знаеше дали и този път няма да рискува. Стигнаха до малката скромна пицария,като той и ослужи със сакото си,за да не се набива много на очи,а и също и беше много студено. Настаниха се на една доста приятна масичка:
-Всъщност е доста уютно тук.
Призна си тя,като скърсти крачетата си,усещаше студа много усезаемо дори на места където рядко можеше да се усети студ. Дори потрепери,като присви сакото му по плътно.
-Умирам от глад!
Той поръча пицата,като тя му се довери защото нямаше особено големи предпочитания.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Чет Дек 25, 2014 5:28 am

Не знам защо Вал предпочете да ядем пицата навън, но за мен нямаше особено голямо значение. Винаги можехме да си вземем и за вкъщи, в случай че по-късно ми се дояде отново. Също така като се замисля май не бяхме излизали много. Това ни беше на практика първото или второ излизане и може би беше права, че трябва да разнообразим малко срещите си, които винаги бяха концентрирани около секса.
- Студено ли ти е? - Виждах я, че трепери и затова се преместих по близо до нея и обгърнах раменете й. Беше толкова мъничка и крехка, че направо се изгубваше в прегръдката ми. Усмихнах се леко на мислите си и я целунах по устните.
- Така по-добре ли е? - Разтърках ръката й в опит да я сгрея малко.
- Ако ти е прекалено студено може да си вземем пицата за вкъщи... - Предложих все пак, защото не исках да я простудя карайки я да стои в пицария. На мен не ми беше студено, но пък и аз бях доста по-облечен от нея, в интерес на истината.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите