Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Колежански Живот

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Съб Дек 06, 2014 5:45 am

- Нямам и намерение да го правя...
Как можех да спра? Да съм в нея беше онова нещо което можех да правя без да спирам. Все едно да сме така слети и отдадени един на друг, бе равносилно на нуждата ми от въздух. Още не можех да си обясня какво толкова специално има в нея, дали това специалното нещо се криеше между краката й или самата тя бе едно привидение, но не можех и не исках нищо друго, освен да усещам влагата и топлината й.
Пулсираше около твърдия ми пенис и затягаше ореолчето още повече, което правеше усещането още по-експлозивно. Имах чувството, че по тялото ми преминава ток. Просто не можех да се спра. Нахлувах в нея, страстно и диво, толкова диво, че чак имах чувството, че ще я разкъсам. Беше толкова стегната и тясна. Наистина ме влудяваше.
Плъзгах я по стената без никакво усилие, а тя посрещаше всеки следващ тласък с нов сподавен вик на наслада. Аз също не оставах по-назад, ръмжах нахъсано всеки път когато усетех тръпките които преминаваха през нея. Притиснах я съвсем, едвам дишаше и даже не можеше да помръдне. Гърдите й се опираха в моите... Не бях правил по-хубав секс от този. Всичко в нея излъчваше секс. Исках да я чукам до припадък.
- Искам да те чуя... - Беше може би по-шумна отколкото трябваше, но честно казано изобщо не ми пукаше кой и дали ще ни чуе, просто ми харесваше да я чувам как крещи от кеф, докато я чукам.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Съб Дек 06, 2014 6:06 am

Притисна се към него,като можеше да чуе секси стоновете и,както той желаеше. Само,че всичко това не за дълго,когато той забърза,защото щеше да стигне до края,не го спря и,щеше да убие всеки,който го направи. Впи ноктите си,когато усети края,миг след нея и той свърши,като я стисна здраво,за стегнатото и дупе и проникна с няколко дълбоки прониквания,като я накара да се побърка,още повече. Дишаше тежко и тялото и трепереше,от удоволствие,от нужда за още. Пусна я и трябваше една минута преди да се укопити малко и да дойде на себе си. Беше готова да свали полата си,когато той я извъртя с лице към стената и я придърпа грубо към себе си. Явно той имаше намерение да я повтори,нямаше нищо против но не вярваше,че има мъж,който толкова скоро,ще е готов на втори тур,а този втори тур имайки предвид,че е млад и доста силен,щеше да трае много по дълго:
-Крис,ти... Аз...
Не и даде да каже нещо друго освен от устните и да се отрони силен стон. Беше се забавил само няколко секунди,докато смени презерватива и се вмъкна в нея груб. Усети едната му ръка как грубо нахълтва под ризата и,като намери пищтните и гърди:
-О,Боже...
Невероятно удоволствие и прекрасна възбуда.
-Оу... Да...
Това беше невероятно чукане,нямаше такова,сигурна в едно,че той просто я накара да се почувства невероятно.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Съб Дек 06, 2014 6:19 am

Придърпах я леко назад заедно със себе си, без да излизам от нея и я накарах да се наведе. Трябваше да си призная, че ако имаше нещо по-възбуждащо от усещането за нея, то това беше гледката. Беше се покатерила на някакви високи токчета и краката й изглеждаха още по секси. Цялата лъсна пред мен. Беше толкова секси. Мушнах единия си крак между нейните и избутах в страни, така че да се наведе още повече. Дупето й малко и секси, се беше разтворило и през главата ми минаваха какви ли не мисли.
- Сложи ръцете си на стената... - Предупредих я, защото не възнамерявах да бъда мил и тя щеше да се нуждае от упора, в случай че не преценя силата си и я изтласкам прекалено силно напред.
Първоначално дори не се движех. Само галех сладките бузки на дупето й. и леко я движех напред назад, колкото да не изгуби интерес. После леко я шляпнах. Не знаех дали ще й хареса, но на мен определено ми хареса как стегнатите й бузки се разтресоха леко. Тя не го очакваше и някак ги сви инстинктивно, но изпъшка от удоволствие и аз повторих отново, само че малко по-силно. Кожата й започна леко да се зачервява.
- Искам да те изчукам здраво... - Не исках да я обидя, просто в този момент можех да мисля само за това как се врязвам в нея, в разтеклата се женственост и наблюдавам как се свива и отпуска, как ме поема. Щляпнах я пак.
- Харесва ли ти така? - Исках да съм сигурен, че не й причинявам болка. Задвижих се малко по-бързо, но сравнително бавно като цяло. Все още беше прекалено чувствителна и се опасявах, че ще я свърша пак, ако съм прекалено рязък. Исках да издържи до края с мен... Стиснах едната й бузка и шляпнах другата... отново...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Съб Дек 06, 2014 6:38 am

Дали и харесваше? Просто беше загубила ума и дума,защото обожаваше такъв вид здраво чукане и това пошляпване. Много пъти се беше чувствала ужасно,защото имаше много страни желания,а той сякаш я усещаше,че точно това желае,без да казва. Прехапа устната си,като изстена силно. Толкова и харесваше,че се разтичаше по него,невероятната и възбуда не можеше да бъде скрита:
-Пак,Крис отново...
Удари я по силно и това,я побърка,този път свърши без него но не и остана време,да асимилира,защото щеше да получи скоро още един,той беше на път да и даде още веднъж. Стисна я здраво и забърза,още по бързо и още,докато и двамата не се разтресоха от едно и също вълнуващо удоволствие.
За първи път изпитваше нуждата да го усети,как се влива в нея,как я изпълва,не и харесваше тъпия презерватив. Пиеше хапчета нямаше шанс да забременее но такъв дивак,като него не беше възожно да има само една едниствена маца. Дишаше много тежко и едва се държеше на краката си:
-По дяволите...
Толкова невероятно се чувстваше. Подпря се на стената,като се обърна с лице към него,изглеждаше доволна,погледа и беше изключително палав,и го гледаше с усмивка:
-Ти си бил доста ненаситен...
Свали полата си надолу,като пооправи малко прическата,както и ризата.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Съб Дек 06, 2014 6:47 am

- Още не си видяла нищо... - Казах задъхано и я заклещих отново между стената и себе си. Впих жадно устните си в нейните и този път буквално я оставих без дъх.
- Все още си на крака, значи има какво да се желае... - С нея винаги бях толкова превъзбуден, че свършвах прекалено скоро. Може би следващия път щях да поправя това. Плъзнах ръка по гърдите й. Не я пусках да си ходи.
- Искаш ли да се видим довечера? - Захапах леко долната й устна.
- Знам един много як клуб в центъра... - Плъзнах ръката си към дупето й, което бях зачервил доста към края.
- Искам да видя как движиш това божествено тяло под ритъма на музиката... - Стиснах леко бузката на дупето й.
- Искам да те чукам, докато всички танцуват...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 5:34 am

"Едва я нави!" Последните му думи накараха цялото и същество да се обърне,да го пожелае още по силно. Цялото и тяло потрепери от желание,искаше го още сега но трябваше да тръгват. Очакваше ги още цял ден лекции,а нямаше идея,как ще се съсредоточи. Дишаше тежко и не и достигаше въздух но беше по хубав начин. Прехапа устните си,който бяха зачервени от страстните му целувки:
-10 в Стрейт,ще ме познаеш...
Опита се да се измъкне,защото ако останеше още малко щеше да се изчукат още веднъж,а трябваше да тръгва. По дяволите,как можеше да е с момче,което дори няма положение. Ако я набара пресата,щяха да я разкъсът,щеше да стигне и до баща и:
-Пусни ме Крис...
Засмя се тя,като направи опит да се измъкне:
-Чакат ни още 5 часа лекции...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 5:50 am

Не ми се искаше, но все пак я пуснах. Бяхме се задържали прекалено много тук, макар че с нея никога и нищо не можеше да бъде прекалено много, а само недостатъчно. Недостатъчно точно така. Недостатъчно, защото исках да я чукам пак и исках да я чукам сега. Тези два пъти не ми бяха стигнали и можех да пробвам и трети, но това щеше да изцеди силите и на двама ни за довечера, а всъщност исках там да е голямото ми представление.
- Добре сладкишче, сега те пускам, но довечера колкото и да ме молиш, едва ли ще го направя... - Целунах я нежно в крайчица на устните и я оставих да тръгне. Аз останах още минутка две, за да се пооправя и също излязох. Не се върнах повече на лекции. Прибрах се в къщата и там прекарах следобеда си, обмисляйки какво да сложа, дали трябва да отида сам или да взема и някой друг със себе си. Накрая реших, че ще е по-добре да нямам ремаркета.
С Вал се бяхме разбрали да се видим направо там, така че не трябваше да ходя да я взимам, но исках да съм първи. Затова излязох доста по-рано от вкъщи. Качих се в безобразно скъпия си астън мартин и преди да отида в клуба, който много добре познавах, минах през един познат, за малко допълнителни екстри. Не знам дали мацката си падаше, но взех няколко екстазита и малко кока, в случай, че ни стане скучно. Минах и през една аптека, за да се запася с презервативи.
На входа ме пуснаха без проблем. Имаше километрична опашка, но тук, както и на много други места кредитната ми карта се ползваше с привилегии. Издействах си най-хубавата вип маса, която не беше забутана, но не беше и много открита. Не тук обаче мислех да се случи магията между нас. Клубът беше на два етажа. Горе на втория, където бяха ситуирани всички прожектори, имаше и маси, но имаше и едно закътано местенце от което се виждаше всичко долу, но беше трудно да видят теб, освен ако някой не реши да го използва също... За това обаче после, сега просто тя трябваше да се появи. Седнах на масата си и поръчах от най-скъпото уиски, цяла бутилка, това беше за мен, ще видим тя какво щеше да иска...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 6:29 am

Трудно се съсредоточи върху лекциите,а щом се прибра,започна да се приготвя,избра най секси роклята,която имаше,както и най-сексапилното бельо,този път,щеше да направи изключение,за да го подразни малко. Малко,щеше да закъснее но не прекалено просто с няколко минути. Така правиха всички дами.
Не я спряха и как биха я спрели изглеждаше зашеметяващо. Носеше красива дантелена черна рокля с леки отблясъжи,изглеждаше изящна и секси но и много дръзка. Всички мъже бяха вперили поглед в нея,защото носеше високи черни обувки,който я правеха невероятно висока и все пак не можеше да стигне Крис,той и беше перфектния мъж дори и на ръст. Казаха и че я чакат във ВИП,сепарето? Което я накара да се почуди малко,как момче,като него имаше толкова пари? Качи се бавно и изящно към него,като всички мъже бяха вперили поглед в нея. Движеше се като коте,което сякаш отиваше на лов за мишки. Щом го намери застана пред масата и се усмихна. Тялото и излъчваше секс,а извивките и бяха все по очертани от красивата рокля.
-Извинявай,че ме чакаше толкова но беше трудно да избера рокля...
Усмихна му се чаровно и огледа масата. Скъпо уиски,това как можеше да си го позволи един беден студент или не беше беден или се занимаваше с други неща. Приближи се,като се надвеси нас масата и се протегна към неговата чаша,като отпи. Беше само игра,да се зариби,да види деколтето и,което се разкри пред него,толкова пищно беше и за секунда се видяповече от колкото трябваше:
-Бива си го...
Остави го на масата и бавно тръгна към него но вместо да седне до него се настани в скута му на едното му краче. Роклята и се набра,като се видяха красиви черни дантели на крайчетата на чорапите и,който бяха прихванати с красиви щипки за жартиери.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 6:39 am

Направо ми късаше сърцето. Беше безбожно красива и не просто красива, имаше адски много красиви момичета, но това тук вдигаше малкия ми приятел от раз, само с присъствието си. Исках да се напъхам в нея и не мисля, че можех да правя нещо друго преди това.
- По дяволите момиче, знам че искаш да ме убиеш, но това направо е жестоко... - Както винаги преди и този път ухаеше божествено, но ароматът беше малко по-различен и тежък от преди.
- Сега сериозно... - Не биваше да се държа като глупак, нищо че като я видех оглупявах. - Изглеждаш наистина красива... - Плъзнах ръка по бедрото й. Исках да продължа и под полата.
- Тази рокля я слагаш когато искаш да изтезаваш някой ли? - Беше истинско мъчение да я гледам толкова сексапилна, лъхаща на секс и да не правя нищо. Бях се надървил здраво, чак ме болеше.
- Защото определено ти се получава... - Тя се размърда леко и не знам дали беше неволно или го правеше нарочно, но за малко да свърша в гащите от кеф. Исках да я изчукам върху масата, пред всички.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 6:57 am

Ръката му по нея,я накара за секунди да се възбуди,потрепна отново и усети лека влага,която както личеше,щеше да се засили,ако продължаваше така. А,тя искаше той да продължи. Самия той беше адски сексапилен,силен с тези широки мускулести рамене,леко разкопчана риза,която показваше малко от пергектното му тяло. Силен мъжки пърфюм,караше главата и да се завърти,като секси феромони,който я караха да го желае повече и по силно. Раздвижи се нарочно,като опряното и краче се отърка в него. Усети го,колко е възбуден,втвърден на макс. Желаеше го още по силно и искаше да я изчука още тук но имаше прекалено много зрители,не че я притесняваше. Ръката и се спусна към мъжествеността му,през панталоните,го потърка лекичко,за да го подразни още повече:
-И ти умееш тези игри...
Надърви го яката,като изведнъж стана и тялото и се раздвижи:
-Ела да танцуваме...
Щеше да му е трудно но въпреки всичко отиде на дансинга,като се движеше изяшно и изкусително. Гледаше точно към него,а той сякаш връхлетя,ако се беше забавил,някой друг,щеше да го изпревари. Тялото и се отърка в неговото,а той я притисна още повече:
-Нямаш срам...
Но се засмя,уж трябваше да е укор но по скоро беше,като похвала и тя не страдаше от това,да се срамува.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 7:14 am


Вървеше някаква песничка, която май изобщо не чувах. Чувствах ритъма от нейните движения. Бях изпаднал в пълен транс, че нищо около мен не съществуваше. Виждах, чувах, усещах само нея. Усмивката й, смехът й, движенията - сърцето ми препускаше заради тях. Членът ми пулсираше зверски.
Отметнах косата й на страни и зарових устни във вратето й. Едната ми длан беше върху коремчето й и я притисках силно към себе си. Не исках да се отдалечава, това щеше да бъде още по-болезнено.
- Желая те зверски силно... - Казах в ухото й, без да съм сигурен, че ме е чула, но беше самата истина и нямаше да издържа още много. Страхувах се, че мога да направя някоя глупост след малко и в действителност да я изчукам насред клуба, за да не се стигне до там, просто я дръпнах за ръката и я поведох нагоре. После щеше да танцува ако иска.
Изкачихме стълбите толкова бързо. Не виждах нищо, само пътя пред себе си. Отидохме до онова закътано местенце и я опрях в стената.
- Съжалявам красавице... После ще танцуваме колкото искаш... - Хванах я за раменете и я обърнах към стената. После разкопчах панталона си и дръпнах роклята й нагоре.
- О... - Беше с бельо този път. Бих казал даже доста секси бельо. Извадих презерватив. - Захапи го! - Подложих й пакетчето към устните. Нямах търпение вече да вляза в нея, но безопасността на първо място.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 7:29 am

Не чака второ напомняне освободи го веднага,просто защото и тя го искаше толкова,колкото и той. По всичко личеше,че е обезумял и не траеше това да се отлага. Опря се с една ръка в сетената,а с другата прихвана роклята си,за да не му закрива гледката.
-Крис...
Просъска тя но извика още по силно,когато беше отместил бельото,дори не го свали,а нахлу в нея,толкова рязко и на дълбоко,че я накара да загуби връзка със света. Толкова неописуемо и невероятно удоволствие:
-Да,по дяволите,толкова е хубаво...
Правеше го с такава мъжка сила,а това я побъркваше повече,мъжествеността му толкова голяма и силна,без пощада се движеше все по диво и по диво. Прехапваше устните си,като приемаше всеки тласък с невероятно нетърпение,не искаше той да се отделя нито да спира. Отново усети шамарче по дупето,това я накара да се възбуди още повече,удари леко с юмруче по стената,нямаше такова удоволствие. Стисна я за двете бузки,като я движеше бясно.
-Крис... Оу,Крис...
Стенеше името му не знаеше,дали я чува но определено не можеше да спре думите.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 7:40 am

Музиката кънтеше около нас и тя можеше да крещи с цяло гърло, защото освен мен, нямаше да я чуе никой друг. Движех се бясно в нея. Напред назад, навътре навън, правех го механично, но изпитвах такова зверско удоволствие, че направо ми идеше да я разкъсам на парченца. Мозъкът ми не функционираше рационално. Бях си загубил всяка разумна мисъл. Цялата ми кръв се беше събрала в едно конкретно място и в главата ми беше само секс.
Тласъците ми ставаха все по-мощни, колкото по-влажна ставаше тя, толкова по-свободен се чувствах и аз самия. Бях озверял. После сигурно щях да се срамувам от себе си, но сега се чувствах върховно. Преди да я докарам до край, леко позабавих темпото и я притиснах към себе си. Ръцете ми се плъзнаха под роклята й и се изкачиха чак до гърдите. Минах под сутиена и ги стиснах. Зърната й бяха напращели болезнено. Усещах ги твърди и жадувах да ги вкуся, но сега ми беше невъзможно. Беше с гръб към мен.
- Побъркваш ме Вал... Ти си най-голямата мръсница, която познавам... - Стиснах я още по-здраво за гърдите, за да изтръгна нов вик от нея и след като го чух, я затиснах пак към стената, едната ми ръка остана върху гърдите й, но другата слезе между крачетата й и докато зверски твърдия ми член я разкъсваше, пръста ми се задвижи върху клиторчето й.
- Хайде малката... Искам да свършиш... Искам да се разлееш по мен...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 7:59 am

И без да и се моли,тя щеше а стигне до ръба,както той се движеше. А,ръцете му нямаха и капка пощада,точно такъв и харесваше,този мъж нямаше нещо,което не иска да прави,нямаше срам и беше готов да експириментира,а това най много я впечатляваше. Щом се задвижи бясно и по бързо,тя извика и се изви,като пое много дълбоко дъх. Духа и се отдели от тялото и,толкова ново толкова хубаво,разля се по него. Бикините и бяха ужасно мокри. Той също беше свършил и се притисна в нея по здраво. Имаше нужда да се съвземе малко но знаеше само едно,всичко това не е края,а само едно начало.
Извъртя се към него,като впи устни в неговите,а езичето и се заигра толкова палаво,че го усети още веднъж,как се възбужда. Усещаше го,как се опита в корема и,и набъбва. Крис просто не се имаряше,все едно беше на виагра но не беше,просто млад човек който е невероятно ненаситен:
-Крис... Жадна съм имам нужда от питие...
Устните и бяха пресъхнали имаше нужда да пийне нещо. Свали роклята си надолу но преди да тръгне свали бикините си,като му ги подаде:
-Вече не са ми нужни...
Засмя се и избяга надолу но бързо я прихвана,явно нямаше намерение да я пуска:
-Стига,потърпи малко,не е хубаво,когато всичко ти се поднася на готов,понякога да почакаш,е по хубаво.
Отиде до масата,като изпи на екс неговото питие и наля на него друго и му го подаде. Настани се на сепарето,като кръстоса крачета.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 8:13 am

Изобщо не обичах да чакам и даже бих казал, че очаквам всичко да ми се поднася на готово, но нямаше да я апострофирам точно сега. Исках да останем още малко тук, не се чувствах напълно задоволен, но поне се чувствах в някаква степен задоволен и не се налагаше да ходя щръкнал около нея. Последвах я обратно до сепарето и също си налях. Не само тя беше жадна. Изпих чашата на екс и налях пак. Естествено с това не утолявах жаждата си, просто след хубав секс, винаги беше добре да изпиеш едно за отскок.
На масата освен уискито имаше и няколко бутилки вода. Грабнах едната и я изпих почти цялата.
- Падаш ли си по-по екстремни преживявания? - Не конкретизирах за какво говоря, но ставаше дума, за екстазито и кокаина, който бяха в джоба ми. Не исках да се напивам, а те щяха да ме държат в кондиция през цялото време, колкото и да изпия след това.
- Ако да, може да бръкнеш в десния ми джоб и да разбереш за какво говоря... - Не исках да я карам, ако тя не е навита на нещо такова, но аз щях да взема поне едно хапче.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 8:33 am

-Хъм...
Обмисляше и тя да донесе нещо но реши да не плаши момчето,ако не беше от тези. Не го познаваше добре. Усмихна се и се приближи към него,като бръкна в джоба му,това накара панталоните му да се задвижат и да се заиграе. Напипа неща,който харесваше но си избра нещо подходящо за този момент. Извади две хапченца,като едното взе за себе си,а другото подаде към него. Поднесе го нежно към устните си,като на пълно доверие,се отдаваше на това. Глътна го и след това добави една глътка уиски.
-Да видим дали си го бива...
Изчака и той да се присъедини,не знаеше колко време мина но я хвана и определено беше доста силничка и яка. Приближи се към него,като го целуна диво,просто се побърка напълно. Беше се оказала в скута му,като се отъркваше предисвикателно в него,без да и пука,кой я гледа и дали някой,ще я види.
Появи се някаква сладка сервитьорка,която се смути първоначално. Вал се обърна,като я погледна,едната и ръка беше на рамото му и се притисна към него. Приближи се към ухото му и нежно го попита:
-Харесва ли ти,искаш ли да включим и нея?
Кой мъж би отказал две жени,а определено Вал знаеше,как да обеди дори жена в това,да прави секс с нея.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 8:42 am

Погледнах момичето, после и Вал и се усмихнах.
- Точно сега искам да потанцуваш за мен. - Не бях сигурен как й се отразяват тези неща, дали го е правила и преди и дали утре няма да ме убие и обвини за това, че сме правили тройка. Пък и такива неща правеха хора които или нямат нищо един към друг или такива които си имат страшно доверие и харесват подобни неща. Не мисля че ние двамата се вписвахме в това определение.
Хванах я за кръстчето и я надигнах леко, колкото да мога да се изправя, но не я пуснах, завлякох я до дансинга и едва тогава и позволих да стъпи на земята.
- Падаш ли си по такива неща? - Аз колкото и странно да звучеше нямах нужда от никоя друга, докато съм с нея, но ако пък чак толкова й се искаше, нямаше да е чак толкова трудно да ме навие.
- Или по скоро трябва да питам правила ли си го друг път? - Тя се движеше в ръцете ми и пак ме караше да полудявам от кеф. Голяма мръсница беше, знаеше как точно да се завърти и допре до мен, че да стана твърд като скала за секунди.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 8:17 pm

-Няма нещо което да не съм правила или да не съм опитваа...
Беше доста тъмничко въпреки свитлините и тълпата не се виждаше,как е спуснала ръката към панталоните му,играеше си с него,възбуждайки го още повече:
-Може да го направим някой друг път,за сега те искам само за мен...
Дръпна го малко по грубо,да потвърди думите му,ако продължаваше така,щеше да го накара да свърши но не това и е целта:
-Желаеш ме нали?
Целуна бясно устните му,усещаше влиянието на хапчето и всичко е нещо като в сън но толкова готин сън.
-Искам те отново...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 8:32 pm

Харесвах Вал, но надрусаната Вал харесвах още повече. Беше толкова дива и освободена, изобщо не й пукаше от никой и нищо и бях сигурен, че ако й предложа да я изчукам насред дансинга, няма да има нищо против, но аз нямаше да понеса мисълта да я деля с всички останали.
- Не колкото мен... - Стиснах я за дупето и я целунах страстно. Трябваше да реша къде ще го направим. Малкото ни скривалище от преди, беше прекалено далеч. Исках я точно сега и най-близо бяха тоалетните, но... Какво пък? Вече го бяхме правили веднъж в тоалетни, поне тези тук бяха много по-приятни.
- Ела... - Улових я здраво за ръката и я повлякох на там. Имаше голяма навалица и не исках да я изпусна. Проправях ни път през тълпата от пияни и надрусани хора и пътя до будуарите ми се стори като километричен.
Най-накрая успях да ни заведа до там. Както и предполагах, всичко беше пълно. Разни девойки си оправяха грима, други просто се зяпаха в огледалото. Погледнах към Вал с извинение. Не ми се искаше да я подлагам на това, но вече бяхме тук, а аз щях да се пръсна, ако не го направим веднага. Дръпнах я в една от стаичките и заключих. Едва ли някой ни видя, всички бяха прекалено заети със самите себе си. Мястото беше прекалено тясно, което ни принуждаваше да сме прилепени един към друг. Притиснах я към врата, с гръб към мен и погалих дупето й. Каза че беше опитвала всичко...
- Опитвала ли си това? - Минах с пръстче по отворчето й. Исках да изчукам този секси задник. Имаше най-якото дупе в света, всеки би искал да го изчука. Започнах да бъркам из джобовете си за презерватив, но не спирах да се заигравам с нея, но май не й трябваше особено много. Вече пъшкаше възбудено и сякаш нямаше нищо против да се закачам с нея по този начин.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 9:26 pm

Можеше ли да умре,от удоволствие искаше и се но знаеше,че това е просто върховно удоволствие. Ни най-малко не и пукаше,кой ще я чуе,това удоволствие не можеше да се сдържа. Още по неописуемо стана,когато проникна бавно в нея.
-Дяволски добър си...
Задвижи се бясно без никаква пощада,точно така както и харесваше. Още по невероятно,когато пъхна пръстите си в нея. Щеше да получи двоен оргазъм,явно това е целта му. Задвижи пръсти,задвижи и нещо друго,изпълваше я цялата,а тя просто загуби тотално разума си,не че го имаше. Свърши всъщност няколко пъти,преди да му даде шанс и той да свършил. Явно искаше да и даде малко време да си почине но тя не искаше,да го остави незадоволен. Размени мястото си,като клекна долу,махна презерватива,като беше на път да си поиграе с него. Много я биваше и щеше да го накара да загуби себе си. Устните и бързо го обхванаха,езичето и се заигра,като беше на път да го дари с най-готината свирка на земята.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 9:41 pm

Направо ме побъркваше това момиче! Не знам дали на света имаше друга като нея, но бях сигурен, че съм ударил джактопа. И не стига всичко останало, ами и сама беше поела инициатива да направи нещо, за което всяка друга щеше да извърши с нежелание и много молби.
Напълно загубих ума и дума. Не можех да направя нищо, само се допрях до врата и погледнах надолу. Сигурно бях умрял и сега бях в рая. Устните й се разтвориха и видях как го поема между тях. Първо само главичката, която гъделичкаше с езичето си, но после го пое почти до половината. Ръмжах от кеф. Целия се бях стегнал. Сигурно го беше правила и преди, защото го правеше адски добре. Третираше малкия Крис, с такова вещество, че ми завърташе главата.
Косата й падна върху лицето. Приведох се съвсем леко и я издърпах назад. Стиснах я между юмрука си и я натиснах към себе си. Исках да ме поеме целия. Беше толкова влажна и топла. Белите й зъбки леко ме дращеха, но това беше част от удоволствието. Не я насилвах въобще, тя правеше всичко... Колкото и голям да бях, тя успя да го поеме целия. Това направо ме изстреля на върха. Щях да свърша, но не можех да го направя в устата й, затова издърпах главата й назад и я повдигнах на крака. Размених местата ни и я повдигнах, после бясно влязох в нея... и без да се притеснявам къде до преди малко е била устата й, впих устни в нейните, за да не извика.
- Невероятна си красавице... - Нахълтвах грубо и бясно във вече безкрайната й женственост и то без презерватив. Пулсирах, изведнъж се стегнах целия и усетих как се изливам в нея, без да мога да се спра. Беше толкова хубаво! Зарових устни във врата й, за да не извикам самия аз.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 10:18 pm

Не,вече щеше да умре,усети го,как я изпълва,колко невероятен беше,без презерватив,толкова голям,толкова уникален,всяка изпкнала веничка и достави удоволствие. Толкова влажен и пулсираш. Да се излее в нея,беше толкова хубаво,че въпреки,че не я чукаше преди да проникне в нея,тя наистина свърши от кеф. Размърда се леко,харесваше и:
-Никакви презервативи повече...
Това направо си беше заповед,нямаше да му позволи да я обладае с нещо,което губеше удоволствието. Пиенето на хапчета ще помогне за да няма изненади. За другото не и пукаше,щеше да продължи да се чука с него,това реши. Притисна се към него целуна го диво:
-Мислиш ли,че е време да си ходим?
Но под ходим имаше предвид да продължат на някое място където,ще са си само двамата и могат да правят по диви неща,не че и пречи но в някое малко по скрито местенце:
-Искам да ме чукаш цяла вечер...
Може би и сутринта но това си бяха чисти подробности.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 10:33 pm

Кимнах разсеяно и някак отнесено, след което я пуснах да стъпи на земята и я целунах пак.
- Чудех се кога ще попиташ... - И двамата започнахме да се привеждаме в приличен вид, но от километри си личеше какво сме правили. Чорапите й бяха скъсани, от моята риза липсваха няколко копчета, косата й беше рошава и бузките й зачервени... изглеждаше като току що изчукана и беше, но още не бях свършил с нея. Вечерта беше млада, а аз имах толкова много енергия в себе си, че можех да продължа цяла нощ така.
- Знам идеалното място... - Хванах я за ръката, отключих врата на тоалетната и излязохме. Отново никой не ни забеляза... или поне се надявах. Не че ми пукаше, но не исках на нея да й излиза име.
Излязохме от задния вход, колата ми беше паркирана на няколко метра. Докато вървяхме към нея, извадих ключа с дистанционно и изключих алармата. Преди да сме стигнали още, вратите се отключиха автоматично. Минах пред нея и й отворих врата, помогнах й да се настани и бързо заобиколих, заемайки своето място.
- Сложи си колана захарче... - Подсмихнах й се дяволито и си откраднах целувка, преди да пъхна ключа и да накарам моето бебче да изреве като лъв. Това ми беше любимата кола. Имах и други, но към този черен звяр изпитвах особен афинитет.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Нед Дек 07, 2014 11:18 pm

Толкова скъпа кола не можеше да си позволи никой,той беше наистина скрита малинка. Реши да го разсея малко въпреки,че караше по скоро да го мотивира да кара по бързо. Погледна го палаво,като надигна роклята си. Нямаше търпение за него,толкова скоро и толкова силно го желаеше. Ръката и се оказа между бедрата и,като хем му показваше много хем не. Ръцете и се задвижиха по нея,не спираше да го гледа,въздъхна еротично и от удоволствие.
-Колко бързо можеш да караш...
Тази кола не беше да се търтри,да беше дорогиран но караше перфектно и бързо,а всека неравнина по пътя и доставяше удоволствие. Играта и не спря докато не паркитаха пред невероятно местенце,красива сграда.
-Ти тук ли живееш?
Спря за малко,като преди да и отговори,вече беше на вратата и също и отвори. Пооправи роклята си. Хвана я за ръката и тръгнаха на горе,всичко наоколо беше изискано и скапарско,все едно си беше удома.
-Беден студент...
Каза тя,като се оказа в асансиора,а малко след това я въведе в един невероятен скъп апартамент. Влезе грациозно,като огледа на всякъде:
-Кой си ти в същност?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Нед Дек 07, 2014 11:31 pm

- Вече ти казах... - Не исках да задълбавам в това кой съм, беше ми писнало да ме третират според банковата ми сметка, а тя сякаш също се впечатляваше от тези неща, въпреки че беше почти толкова богата, колкото мен. Предполагам, след тази вечер и мястото на което бяхме, щеше да е много по отзивчива.
- Какво ти пука? - Сграбчих я през кръста и започнах да я целувам по врата. Щеше да си плати за онази малка игричка в колата.
- Искаш ли да видиш най-хубавото? - Тя кимна. Подканих я да върви напред, докато не стигнахме до огромните прозорци. Баща ми беше платил милиони за тази гледка. А да забравих да кажа, че това е един от многото апартаменти, които семейството ми притежава. Никой не живееше тук. Понякога родителите ми оставаха тук, когато са в града. Можеше и аз да живея тук, но предпочитах да съм в общежитието на братството, там беше много по-забавно.
- Това е втората най-хубава гледка... - Намирахме се сякаш на ръба на света и гледката можеше да ти спре дъха.
- Ако се чудиш коя е първата... - Отдръпнах се леко от нея и с един замах разкъсах роклята й. Беше ми писнало да застава цяла вечер между нас. - В момента гледам към нея... - Смъкнах това което беше останало по нея и разцелувах гърба й.
- Имаш ли чувството, че света е в краката ти? - Дано се чувстваше така, защото сега щях да я опъна пред целия свят. - Смъкнах ципа си и без даже да сваля напълно панталона си, се врязах в нея. Тя се залепи за стъклото.
- Тук можеш да крещиш колкото си поискаш... - Нов брутален тласък в нея и нов вик. Щях да се побъркам.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите