Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Колежански Живот

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 7:46 am

Плановете ми не включваха това да я последвам, но когато я усетих как изригва и просто не успях да сдържа своя собствен оргазъм. Никоя друга не ме беше карала да губя толкова често контрол. От една страна се чувствах адски задоволен и удовлетворен, от друга бях разочарован от себе си, защото все още не й бях дал всичко което искам.
- Не... Ти си дяволски добра... - Даже не можеше да си представи какво влияние има върху мен и колко ми е хубаво с нея. Беше толкова по-различна от всички други. Ами това в коридора? Кое друго момиче щеше да продължи да стене, докато някакъв я чука, а съседката й ни гледа възмутено? Дали харесваше да я гледат? Присвих леко очи и я стрелнах с поглед. Не можех да преценя.
- Но още не съм приключил с теб, красавице... - И понеже все още не се бях възтановил напълно, мислех да постигна целта си с други пособи. Ръката ми се плъзна между треперещите й краченца. Тя се опита да се измъкне, но с другата я притиснах към леглото.
- Отпусни се любов... Обещавам, ще ти хареса... - И задвижих внимателно палеца си върху безкрайно чувствителното й клиторче. Тя ме погледна умоляващо.
- Знам... - Казах и усилих малко натиска.
- Хареса ли ти да те гледат? - Реших, че сега е подходящ момент да разбера до къде е способна да стигне, в това да си достави удоволствие. Имаше много клубове, в които можеше да експериментираш по различни начини... Беше ми предложила тройка, но това не беше чак толкова интересно. Имаше далеч по-забавни игри, просто трябваше да каже, че ги иска...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 16, 2014 9:43 pm

-Крис..
Трепереше в ръцете му от сладки възбудени инпулси. Сладка болка и невероятно удоволствие. Опитваше се инстиктивно да затвори бедрата си но той не и позволи. А,тя не го искаше но тялото и сякаш го правеше на пук на нея. Прехапа долната си устна почти до кръв,пое много силно дъх,щеше да изригне,като вулкан. Той спря за миг,защото тя не отговори на въпроса му:
-О,Крис...
Изръмжа тя с негодование и трябваше да му отговори:
-Обожавам да ме гледат...
Прихвана го за врата и рязко го дръпна към себе си:
-Няма нещо,което да не съм правила и да не обичам...
Дишаше тежко,като впи устни в неговите,а той продължи. Това е доста добър отговор на въпроса,че беше правила много неща и че ако иска да прави нещо с нея е свободен да я въвлече във всякакви игри. Засмука долната му устна и изстена:
-Стиска ли ти да рискуваш Крис?
Това е предизвикателство към него,да и покаже,какво му се иска,какво му се прави.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 9:57 pm

Надигнах леко глава и я погледнах, за какъв ме мислеше? Естествено, че ми стискаше.
- Тогава ми покажи... - Отдръпнах пръстите си от нея и ги плъзнах по горещата й кожа. И докато се изкачвах по тялото й, взех ръката й.
- Искам да видя как свършваш... - Стиснах пръстите й, оставяйки само показалеца и средния пръст, които я накарах да поеме между устните си и да навлажни. Тя обаче беше мръсница в истинския смисъл на думата и не просто го направи, а го направи по-секси и от порно актриса.
- Искам да ми покажеш как обичаш да се докосваш... - Продължаваше да облизва пръстчетата си, а аз още не се бях отдръпнал.
- Искам да мислиш за мен, докато свършваш... - Целунах я по устните и се отдръпнах назад, позволявайки и да пристъпи към действие. Не я бях виждал да се самозадоволява досега...
- Хайде Вал... Покажи ми какво можеш... - Изправих се от леглото и застанах точно срещу разтворените й крака, от където гледката беше перфектна.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 16, 2014 10:24 pm

-Палъвник...
Размърда краченца,разтваряйки ги повече,за да му разкрие гледката. Я тя толкова розова,толкова гореща и влажна,се разкри пред него. Леко разтворената женственост показваше,че до преди малко той е бил там и я е пронизвал горещо. Ръката и мина покрай тялото и,покрай стегнатите и гърди. Едната и ръка сграбчи едната и гърда,като безпощадно стисна връхчето,а другата вече се намираше бързо на нежното и цвете,като пъхна не един пръст а цели два,защото не можеше да запълни с един пръст празнината което остави той след себе си. Извика от удоволствие,не беше същото,но за миг затвори очи,а после го погледна с пламъчета,взираше се в него,в пулсиращата му мъжественот:
-Харесва ми,как ме изпълваш Крис,как се движеш в мен. Колко си див и несдържан...
Извика отново от удоволствие,като пръстите и се движеха по бързо,чуваше се плясък,от нежната и ръчичка,която без милост се движеше в нея:
-Не го оставяй така Крис,докосни се,помисли си за мен,виждаш ли колко съм влажна за теб....
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 10:36 pm

Поклатих леко глава:
- Искам ти да го докоснеш... - Бях запленен от гледката и още преди да се е докоснала, вече бях твърд и готов за действие. Полагах неимоверни усилия да стоя от страни и просто да гледам. Имах нужда да съм в нея, да я накарам да крещи и да се извива така както само тя умее. Ревнувах от пръстчетата й, които я задоволяваха вместо мен.
- Не... - Крачетата й, инстинктивно тръгнаха да се събират, но аз не исках да пропускам нищо. - Дръж ги разтворени... - Предполагах колко й е трудно да го направи, защото взе да се извива в леглото, опитвайки се да достигне до собствения си оргазъм...
Накрая извика и се разтрепери цялата. Толкова беше красива когато свършва. И това беше моментът, в който повече не можех да стоя безучастен. Приближих се до леглото и макар да знаех, че в момента е адски чувствителна, просо я издърпах за крачетата до ръба и нахълтах в нея. Мисля, че това я докара до нов оргазъм, но не бях сигурен. Задвижих се диво в нея, а дланите ми стиснаха гърдите й.
- Обожавам да съм в теб... - Ръмжах дрезгаво и все по настървено прониквах в нея.
- Толкова си красива... - Мачках грубо гърдите й, а тя едва ли знаеше на кой свят се намира в момента. Аз също не знах, беше ми толкова хубаво, че нямаше нищо с което да го сравня.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 16, 2014 11:02 pm

-А,ти си божествен Крис....
Вече не знаеше,колко пъти стигна до края,защото всичко се вливаше в едно,още с проникването си я накара да свърши веднъж,а миг след това свърши още веднъж,докато той се движеше в нея. Въпреки всичко не се отдръпна и докато имаше сили,щеше да понася всичко върху жаркото си тяло. Насъскваше го от време на време,като се дърпаше,а той здраво я хващаше и я притискаше към себе си.
-Ей,диваче...
Засмя се,когато той проникна здраво в нея и я приклещи за да не може да му се изплъзне.
-Не си честен...
Спираше и движенията но той сякаш ни най малко не му пукаше,той искаше да свърши,както искаше и нея да я докара до края.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 11:14 pm

Движех се като обезумял и добре, че на нея й харесваше това, защото иначе не знам дали щяхда мога да спра. Твърдата ми мъжественост я пронизваше отново и отново, в един безумен ритъм. Ръмжах и едва дишах. целите бяхме плувнали в пот и не си спомням за друго подобно чукане като това, защото никоя друга не беше в състояние да ме възбуди колкото нея. Бях се вкопчил в нея и даже не й давах възможност да помръдне. Впивах пръсти в кожата й, в гърдите й... Беше толкова нереално секси в този момент, толкова малка и крехка, а аз като един звяр надвесен над нея, притискащ я с цялата си тежест, не можех да се спра. Бях като роботизирана машина, на която бе зададено да се движи и да не спира, докато не стигне до кулминационния момент...
- Сега Вал... - Пронизах я безпощадно и тя изкрещя, заедно с мен. Моята експлозия повлече и нея. Това беше най-взривоопасния оргазъм който бях изпитвал.
- Вал... - Вкопчих пръсти в тънкото й кръстче и отпуснах натежалата си глава върху гърдите й. Още не можех да изляза от нея.
- Прекрасна си сладкишче... - Стиснах брадичката й и впих диво устни в нейните. И двамата едва си поемахме дъх, но какво от това.
- Нямаш представа колко мръсни неща искам да правя с теб...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 16, 2014 11:29 pm

Все още се чувстваше замаяна и бедрата и пулсираха,а крачетата и трепереха съвсем лекичко. Няколко минути след това,едва ли щеше да може да си стъпи на краката,дишането и се беше ускорило невъобразимо много:
-Нищо не те спира...
Засмя се ,тя надяваше се наистина да я изненада с нещо хубаво,не обичаше скучния и еднооразен секс,обичаше някой да я предизвика,да и показва нови неща:
-Надявам се да не се страхуваш да опитваш нови неща. Мисля да посетим едно местенце.
Премина с ръка по силното му тяло:
-Чувал ли си за заведение Седмо чувство?
Това беше дискретно заведение,което предлагаше различни изчанчени неща,зависи какво искаш да опиташ. Пазеше тайните си много строго и можеше да опиташ от всичко:
-Би ли искал да опиташ нещо ново и ако да,какво да е?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 11:38 pm

Поех дълбоко въздух и внимателно излязох от нея, след което се прехвърлих на леглото и легнах до нея. Винаги бързаше толкова много и ме поставяше пред свършен факт. Като това с вечерята. Трябваше аз да я взема от тях, а не да идва сама. Или онова с тройката, а сега и това. Защо просто не ме оставеше сам да й го предложа?
- Да, чувал съм... Но знам много по-добро място от това... - Целунах я по лицето и после оправих възглавницата, така че да се настаня по-удобно.
- Сега престани да разваляш изненадите ми и ме остави аз да се грижа за тези неща, става ли? - Предполагам така се случваше когато момичето с което си е опитвало всичко и няма абсолютно никакви задръжки по отношение на секса. Не че имах нещо против, даже до някъде беше готино тя да го иска и да ми го предлага, но в случая просто исках да остави всичко това на мен.
- Харесвам местенцето ти... - Подсмихнах се и я погледнах отново. В случая ставаше дума за самото място, а не онова между крачетата й, въпреки че и онова не беше за изпускане.
- Какво ще кажеш да хвърлим един поглед и на банята... - Целия бях потен, нуждаех се от душ.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Вто Дек 16, 2014 11:49 pm

-Добре,съжалявам по принцип до сега не ми се е налагало да се оставям някой да ме води. Другите не са склони да опитват нови неща,а и не знам,дали би одобрил експерименти.
Изправи се,като премина с ръка по лицето му,защото наистина го харесваше,имаше невероятно красиво лице,очите му бяха толкова влудяващо сини,а тялото му беше като на някое божество дори по секси мускулесто.
-Ще те оставя да ме изнендваш,нищично няма да предлагам...
Изправи се,като тялото и грациозно тръгна към банята,като сложи ръка на пантата на вратата,извъртя се леко към него и му намигна. Вратата беше отворена,като можеше да е наслади на голото и тяло,което се наведжа да сложи тапата на ваната и да пусне водата,за да се напълни ваната. На показ беше отново нежната и женственост,която сякаш го примамваше. Биваше я в игрите.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Вто Дек 16, 2014 11:59 pm

Изчаках я да ме извика, когато ваната вече беше пъна и тя беше вътре, обгърната в облаци от бяла и ароматна пяна.
- Ще се намери ли място и за мен... - Ваната -джакузи бе достатъчно голяма да побере не само нас двамата, но и още някой, обаче пък бях длъжен да попитам дали ме иска при себе си. Оказа се че няма нищо против да вляза вътре при нея, което означаваше, че не се плаши, че мога да я нападна отново. Беше ненаситна, а това беше едно от нещата които харесвах най-много в нея. Сега обаче просто исках да полежим във ваната и може би да поговорим за нещо. Не знаех почти нищо, освен че има кретен за бивше гадже и си пада по нестандартни неща.
- Заедно с бившия ти ли посещавахте клубове като "Седмо чувство"? - Не знаех от къде да започна разговора и дали е редно да говорим за бившия й, но може би това щеше да обясни много.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 1:02 am

-Не...
Поклати глава,като въздъхна тежко,не и пукаше много за бившето гадже:
-Той е най-задръстената и скучна личност на тази планета,ограничаваше се до три пози,и свършваше ужасно бързо,като зайчетата...
Говореше с досада за него,личеше си колко незадоволена е била всъщност:
-Излизах с него,само защото беше красавец и трети курс,а и имаше някакво положение. Чашата преля като го видях да чука някаква барби,явно за него са важни бройките. Но връзката беше скучна... И добре,че беше такава иначе нямаше да ме тласне да изневеря и да го направя за с теб...
Приближи се към него,като го прекрачи и се настани над него,отърквайки се нежно:
-Ти определено водиш в класаиите...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 1:28 am

Пак споменаваше за положение в обществото, което вече започваше да прави впечатление. При нея всичко се свеждаше до изгода.
- По-оргазми? - Мисля че точно с това й бях изгоден, карах я да се чувства желана и задоволена. Използваше ме, за да си доставя удоволствие. Както ме беше използвала и първия път, за да отмъсти на гаджето си.
Тя кимна, а аз се засмях. Кой въобще си водеше подобни класации.
- От къде тогава това влечение към... - зачудих се каква дума да използвам, която най-добре ще определи нейните сексуални наклонности. - ... експерименти? - Погалих бедрата й и я целунах по шията. Искаше да се забавляваме, но аз исках да науча повече за нея, а и го бяхме правили няколко пъти, трябваше да си почина малко, преди да се върна обратно на вълната.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 1:53 am

-Доста дълга история...
Той сякаш беше малко уморен или не искаше да бърза,явно му се говореше. Явно трябваше да му угоди,въпреки че е много възбудена:
-В гимназията имах връзка с професора си по английски,който обичаше да експирементира с всякакви неща. След него обичам всякакви подобни щуротии и мразя скучния и еднообразен секс. Обичам,да играя роли,да пробвам нови неща,да го правя на много места и всякакви подобни неща.
Може би,щеше да прозвочи като някаква травма или сексуално посегателство но на нея и харесваше да бъде с професора си,за съжаление се разделиха,защото съпругата му,щеше да разбера,а и училището и щяха да го отстранят,за това той я отблъсна. Тя направи опит да се самоубие,родителите и я преместиха в частно училище,което отприщи друго нещо,сменяше партньорите си в търсене на същата тръпка.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 2:02 am

- Наистина си лошо момиче, а? - Нямаше нужда да ми отговаря на този въпрос, вече знаех че е такова. Също така знаех, че това не се научава, или го носиш в себе си или не, тя го носеше. Беше различен вид порода, която колкото и странна да ми изглеждаше на моменти, толкова и ми харесваше. Харесвах бунтарския й дух и най-вече освободеното й поведение. Това ме устройваше. Двамата с нея можехме да станем чудесни секс приятелчета и двамата да извлечем дивиденти от това, нямаше смисъл да навлизам и дълбая по - дълбоко, когато самата тя не искаше нищо сложно, а чисто и просто, здрав секс.
Хванах ръката й и я съпроводих до пениса си. Все още беше мек, но подозирах че тя ще го вдигне за секунди, стига да пожелае.
- Искаш ли да ми покажеш колко точно лоша можеш да бъдеш... - Накарах я да го стисне и по кожата ми пропълзяха тръпки. Спомних си за свирката, която ми беше направила миналия път и дори само мисълта за това ме караше да се надървям.
- Докосни ме съкровище...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 2:19 am

Смеха и се разля в банята,като сладка мелодия,стисна го здраво и дръзко,винаги преценяваше силата си,за да не му причини болка,а само удоволствие,все едно се намираше в нея. Това движение под вода,правеше усещането супер,защото нямаше нужда от лубрикант.
-Сигурна съм,че не искаш да те докосвам с ръце...
Задвижи се по бързо,като се приближи към него,като шепнеше нежно да ухото му:
-Сигурно искаш да ти духам,хареса ти нали,красавецо... Харесва ти да те обгръщам с устни,да те засмуквам нежно и да не спирам докато не те докарам до края.
Засмука нежно ушенцето му и простена тихо:
-Знаеш ли харесва ми да го правя,ти си бил доста сладък...
Изправи се за секунда,като цегнат и седна на ръба на ваната,като без да я приканва,се приближи към него и го обхвана с устни,а палавото и езиче се движеше сладко и невероятно възбуждащо. Сигурна беше,че никоя до сега не е имал такава готовност и да е толкова добра,колкото тя беше. За нея нямаше нещо,което да и е гадно,и го правеше с удоволствие,като му хвърляше палаво погледче,дори в порно филмите нямаше такова нещо. Надигна се,като обгърна с гърдите си мъжествеността му,и се задвижи палаво.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 2:38 am

- О, Вал... Красавице... - Това беше сбъдната мечта на всеки мъж. Да чукаш мацка като нея, беше върховно, да получиш свирка от нея, граничеше с невъзможното, но да изчуках циците й, който бяха толкова големи и стегнати, че изправяха дори и мъртвец, това беше всичко за което можеш да си мечтаеш. Гледаше ме толкова перверзно, знаеше как ми действа и знаеше, че след това ще изпълня всяко нейно желание.
- Точно така бебчо... - Протегнах ръка и улових косата й на тила. Увих я около юмрука си и съвсем лекичко я насочих, така че когато пениса ми изскачаше над гърдите и, тя засмукваше главичката ми.
- О... Мамка му... Да... О... - Бях получавал нещо подобно сама при истинска професионалистка, но даже и тогава не се бях чувствал толкова добре.
- Вал... - Несъзнателно задържах главата й, докато го беше поела между устните си. Грапавото й езиче си играеше с главичката ми. Направо полудявах.
- Искаш ли да изчукам хубавата ти устичка? А, искаш ли? - Тя кимна лекичко и пусна гърдите си. Изопнах се към нея и пулсиращия ми член влезе в устата й, почти целия. Задвижих го напред назад.
- О... Бебчо... - Беше направо разкошна и ме гледаше с тези големи очи, които ме караха да искам да свърша на мига, но... Не по този начин. Изведнъж рязко излязох от уста й.
- Обърни се... - Заповядах й и след като се завъртя във водата, така както си беше на колене, целия пулсиращ и готов да я пронижа, аз се спрях на милиметри от входа й.
- Искам да вляза в теб... - Пъхнах пръстчето й в отворчето на сладкото й дупенце и не знам защо, но имах нужда от разрешението й, за да го направя.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 2:58 am

-Давай каубой...
Прихвана се за края на ваната,като надигна дупенцето си,за да може да проникне в нея. Тъпо беше да се каже,че обича да бъде чукана по този начин,но наистина обожаваше,да бъдат диви с нея. Харесваше здравото чукане,а не нежните глупости,е понякога се случваше но обожаваше да го правят по този начин. Проникна силно до края,а тя извика без да се срамува ни най малко:
-Крис... Оу моля те не спирай...
Той се задвижи бясно,като се чуваше сладък плясък,стискаше я здраво и от време на време я пляскаше по дупето,което я караше да полудее още повече. Искаше още обаче искаше да я изпълни по друг начин. И сякаш прочете мислите и,като проникна с пръсти в нея,като се изви още повече:
-Крис,моля те...
Но както на пук и пръстите му намериха клиторчето и,което се оказа прекалено много:
-Не спри моля те...
Опитваше се да се дръпне но и не искаше и да се дърпа,защото и хареса невероятно много. Но не знаеше,дали може да понесе още.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 3:08 am

- Шшшт... - Целувах вратлето й и намалих малко темпото, но не махнах пръста си от клиторчето. Исках да я накарам да излети на седмото небе от кеф.
- Точно така бебчо... - Постепенно отново започнах да засилвам темпото и да усилвам натиска върху клиторчето й. Едната й ръка вече беше върху гърдите й, с другата все още си осигуряваше упора, защото тласъците ми бяха толкова силни, че можех да я запратя на метри от тук ако не се държи.
- Разклати го... - И като по команда тя разтресе малкото си дупенце, а това ме настърви още повече. Движех се бясно в нея, докато пръста ми не спираше да действа на другото място.
- Свърши за мен бебчо... - Знам, че го искаше и знам, че щеше, просто не знам защо се опитваше да избяга от това.
- Хайде миличка... - Стоновете й ставаха по-силни, по едно време осъзнах, че самия аз ръмжа, когато прониквам дълбоко в нея. Толкова дълбоко, че топките ми се удряха в сладкото й малко дупе. Бяха толкова набъбнали и ме боляха. Щях да се пръсна. Исках да се излея в нея, но не и преди самата тя да е достигнала своя финал. Усещах, че не ми остава много, затова се забивах в нея, още по-диво. Исках я напълно покорена...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 3:26 am

Връхлетя я невероятен троен оргазъм,като имаше чувството,че ще умре,извика силно и се изви,не си даде сметка но той се беше излял в нея,а тя се разтече също по него. И не беше само заради водата,самата тя се разтичаше:
-По дяволите...
Стисна края на ваната и изстена,когато до усети,как излиза от нея. Този рунд определено я повали,крачетата и омекнаха и сърцето и не спираше да бие. Беше наистина повалена,всеки си имаше капацитет дори и тя,след това наистина го достигна. Опря се в стената на ваната,като дишаше тежко. Не можеше да помръдне много много:
-Крис...
До сега никой не беше я карал да губи силите си,не всеки можеше да я задоволи,до някаква степен тя е нинфоманка но явно си намери майстора.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 3:51 am

- Ела тук сладкишче... - Обгърнах я с ръце и тя се отпусна, облягайки се на гърдите ми. Самият аз се отпуснах назад и водата отново ни покри.
- Как се чувстваш? - Водата вече не беше чак толкова топла като в началото, но за разгорещените ни тела беше повече от идеална. Не я пуснах. Държах я в ръцете си и чаках и двамата да се успокоим, преди да я отнеса в леглото.
Взех една гъба и започнах да се разхождам с нея по тялото й и съзнателно избягвах онази част, която знаех, че в момента е най-податлива. Накрая когато приключих с импровизираното къпане, се изправих заедно с нея и влязохме под душа, където свалихме всички остатъци от пяна и я увих в един халат. Себе си увих в една хавлия и пак я взех на ръце, като я отнесох на леглото. Поставих я внимателно върху него и легнах до нея:
- Уморена ли си? Искаш ли да поспим?
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 4:08 am

Поклати глава,защото беше наистина много уморена. За първи път някой се грижеше за нея,дори учителя не го беше правил,а Крис наистина го направи,без дори да му се е молила,за нещо. Щом той се настани до нея,тя се приближи до него и по скоро легна върху гърдите му,защото почувства страна нужда от него и да не се дърпа. Затвориха се бързо очичките и,като се унесе почти мигновено. За първи път беше спала,като къпана и в своето легло.
Спокойна и невинна,само като спеше изглеждаше,като ангелче,някак непорочна но само,като се събудеше идват само луди идеи. През цялата нощ не се беше откъснала от него,а щом се отдръпваше от него и лягаше на другата страна,той я намираше и я прегръщаше силно. По среднощ бълнуваше някакъв сън с учителя и,като го молеше да спре,да я остави. След това мина без да се събуди,едва ли щеше да го помни,когато се събуди.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 4:17 am

Първоначално останах буден, загледан в ангелското й лице, но после умората си каза думата и аз също заспах. Тази нощ обаче не сънувах как я чукам или как ми духа, сънувах точно това ангелско лице, докато спеше. Понякога се появяваше и образа й от ресторанта, когато я видях да влиза. Държах я до себе си през цялото време, топлината й ми даваше някакъв вид спокойствие и ме караше да се отпускам.
По някое време, когато все пак се събудих видях часовника на нощното й шкафче и че той показва дванадесет след обяд. Лекциите трябваше да са започнали отдавна, но това изобщо не ми беше важно в момента. Видях я до себе си и несъзнателно се усмихнах. Спеше си все така сладко. Целунах я нежно по челото и внимателно изпълзях от леглото, за да не я събудя.
Бях много гладен и реших да проверя какво има в хладилника. Ако имаше достатъчно продукти, можех да направя закуска и за двамата. В хладилника нямаше много неща, но достатъчно, за да направя едно от малкото неща които умеех да правя - омлет. Разбих няколко яйца в една купа и после ги хвърлих на тигана. Надявах се да не вдигам много шум, за да не я събудя, преди да е станало готово.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Ваалет on Сря Дек 17, 2014 4:33 am

Събуди се но не го намери до себе си,но чу шум и ромат на закуска,нещо което рядко се случваше в апартамента и. Явно красавеца готвеше. Стана,като облече едно дълго потниче,което покриваше дупето. Тръгна сънено към кухнята,като го видя,пред печката. Не можеше да се отрече,че е много секс мъж,да ти готви в къщата.
-Добро утро...
Приближи се към него,като се надигна за да си открадна една целувка. Погледна към тигана и видя омлет,биваше си го определено:
-Благодаря,не беше нужно можеше да поръчаме закуска...
Дръпна се от него,като отиде да направи кафе,което се оказа горе в шкафа,тя се надигна,като се разкри секси дупето и,като отново не носеше бельо. Дръпна потничето отново надолу. Не се знаеше дали се опитва да се закача или не:
-Как обичаш кафето по силно или по слабо?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Кристофър on Сря Дек 17, 2014 4:50 am

Нямаше как да не стана свидетел на тази гледка, волно или неволно, то просто щеше да избоде очите ми.
- По-силно... - Отговорих с един такъв странно перверзен тон и обърнах омлета, преди да е загорял.
- И знам, но бях ужасно гладен... - А поръчката щеше да дойде след цяла вечност.
- Ти гладна ли си? - И втория омлет беше готов. Прехвърлих го в чинията и изключих печката. Едва тогава отидох при нея и докато гледах да не я притеснявам, защото се бореше с кафе машината я целунах по врата. Беше си вдигнала косата в някакъв странен кок, но ми харесваше с вдигната коса, даже много.
- Добро утро и на теб бебчо... - След като на свой ред я бях целунал, вече можех и да я поздравя.
- Как спа? - Отдръпнах се и отидох до хладилника, като извадих няколко домата. Измих ги и после ги нарязах на шайбички. Поставих във всяка чиния и ги сервирах на кухненския плот. През това време тя беше свършила с кафето и също остави по една димяща чаша пред всеки.
- Ммм мирише много хубаво... - Обаче не знам дали имах нужда от него, вече доста се бях разсъбудил от гледката на сладкото й дупе, което снощи... О, не трябваше да мисля за това сега. Трябваше поне да изчакам да закусим и тогава да я метна отново, но сега... сега исках да покажа, че мога да се държа и като нормален човек... поне веднъж, колкото и трудно постижимо да бе това в нейната компания.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Колежански Живот

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите