Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Измамна прошка

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 15, 2015 6:00 am

-Лилит!
Забеляза изумруда,и разбра,какво се кроеше тук,какво беше изкроила тя. Но нямаше връщане назад. Дали войната беше загубена,не беше съвсем сигурно но времето щеше само да покаже.

Появих се на мига,като беше малко по лесно,дали заради това,че имах по голям контрол или за нещо,което направи тя. Отново се оказах в страна позиция. Опитах се да се отдръпна но бях окован,какво беше това,не че се страхувах но определено многократно ми показа,че не съм дори в топ едно с желаните хора. Интересното беше,че нямаше проблем да бъде с Клаус,но когато истинския Клаус е на лице не искаше да е с него. Но нямаше време да мисля над това.
-Ъм... 
Да това си е първа дума,като за добър ден,нечленоразделна показвайки,че хал хабер си нямах от ситуацията. Бях се изключил за кратко:
-Наложително ли е?
Погледна настрани,към оковите:
-Ако това е момента,да се развие плана,се надявам да си измислила всичко,защото Луцифер знае за плановете ти. Явно е виждал камъка.
Тя не разкри плановете си,а аз нямах време да пита.
-Може ли малко разяснение?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Юли 15, 2015 6:13 am

Поклатих глава:
- Не сега... - Ако Луцифер наистина подозираше какво се случва, значи можеше да се върне всеки миг и всичко щеше да е напразно. Извадих камъка и затворих очи, като започнах да изричам думи на древния език, който много малко същества познаваха, но това бе необходимо, за да завърша ритуала, иначе самия камък нямаше да има чак такава стойност.
Камъка започна да гори в ръцете ми, тази магия бе толкова силна. Усещах съпротивата на Луцифер, вероятно Клаус я усещаше най-силно, но затова пък си имаше окови, които не му позволяваха да ме нарани, докато завърша ритуала...
Когато успях или поне се надявах да съм успяла, камъка угасна и в него трябваше да се намира силата на Луцифер, а душата му все още трябваше да живее в Клаус, но щеше да му е далеч по-лесно да контролира звяра...
- Какво усещаш? - Попитах го, когато най-накрая се успокои и спря да се бунтува, сякаш вече се бе преборил за мястото си. Поставих медальон, в който бе инкрустиран камъка. Не трябваше да го сваля.
- Трябва да го носиш... и да не го сваляш никога... - Предупредих го.
- Безопасно ли е да сваля тези (веригите) или все още ти се иска да откъснеш главата ми... - Бях сигурна, че този който го искаше бе Луцифер, но това не променяше факта, че Клаус също бе изпитал болка...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 15, 2015 4:13 pm

Пълен контраст на емоции,чувства и усещане. Все едно ме изгаряше лава или пък се докосвах до нажежено сребро,все едно пиех с тонове върбинка. Но нищо не можеше да се сравни с болката,която изпитвах когато шибания камък изгаряше в ръцете и. Мислех,че ще полудея,никога до сега не бях изпитвал подобна болка Луцифер се съпротивляваше с всичка сила но камъка сякаш не му позволи да се прояви и това направи нещата още по агонизиращи за мен. Сякаш мина цяла вечност за мен,преди отново да усетя тялото си.
Бях навел глава и дишах тежко,тялото ми все още гореше но постепенно температурата спадаше,от мен падаха капки пот,чувствах се максимално изтощен но вече не го усещах и грам,все едно беше изчезнал или нещо подобно. Надигнах глава към Лилит бавно,като не можех да кажа нищо нямах сили,дори за една дума. Чувствах глад ужасяващ глад,все едно се събуждах от дълъг сън или нещо подобно.
-Освободи ме...
Успях все пак да кажа,като тя махна окови те и аз свих ръцете и тялото си,още не ми беше отминало. Тя усети глада ми и поднесе ръката си за да пия от нея,това ми помогна да се съвзема и да намали жаждата,дори да я смали до минимална.
-Не го усещам,дори не се съпротивлява...
От тук насетне не знаех,какво ме очакваше,сигурно хората още щяха да ме мислят за Луцифер. Все още не знаех,какви са и същинските планове и дали,наистина някой ден щях да се отскубна от нея и да заживея живота,който исках:
-Какво ще става от тук насетне?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 6:21 pm

Какво ще става ли? Самата аз нямах никаква идея какво точно ще се случва от тук на сетне. Бях измислила нещата, само до този момент. Ако трябва да съм честна, дори не бях сигурна, че ще се получи.
- Ще останем тук... - Казах и станах от леглото. - Докато се уверим, че Луцифер наистина го няма... - Нямах представа дали няма да се появи и дали всичко това е подействало.
- Ще използваме времето, за да те научим как да се държиш като него, а после... - После какво? Не можех да го държа тук завинаги, а и аз не можех да остана тук завинаги, защото идеята да се освободя от Луцифер имаше смисъл, само ако аз получа цялата власт над ада.
- После ще се върнем и ще ми помогнеш да си върна царството... - Погледнах към него. - Когато това се случи, ще си свободен да се върнеш към своя живот...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 6:36 pm

-Това звучи доста обещаващо като за начало...
Проблема ми се виждаше в това наистина,как щяха да се случат нещата. Умът не ми го побираше,как всичко ми се беше стоварило на главата? Сега трябваше да се преструвам на някой друг,а това определено не ми допадаше но нямах избор.
-Имам нужда от душ...
Исках да измия следите от себе си,имах нужда да върна малко здравомислещия си разсъдък но заради проблемите,който имах това не се получи. Изправих се и тръгнах към банята,където се бавех доста но тя щеше да разбере имах нужда от малко време,което да отделя в мой мисли и да се успокоя. Увих една кърпа около кръста си и излязох,тя стоеше на леглото:
-Има ли някакви дрехи?
Познавах стила на Луцифер винаги беше в костюми,аз обаче обичах по свободните дрехи,имах време да се насладя на това да живееш в новото време и дрехите бяха наистина готини.
-Чувствам се малко като извънземен,не че винаги съм се чувствал като на място но ситуацията е още по дисконфузна...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 6:47 pm

Завъртях очи с досада, после щракнах с пръсти и в стаята се появиха един куп дрехи:
- Избери си. - Му казах аз и му посочих купа, който нямаше как да не забележи, а и имаше доста голям избор. Дори имаше хавайски бермуди... все пак бяхме на остров. Самата аз мислех да се отърва от роклята, с която бях все още.
Излязох от стаята и го оставих да се оправя, а аз отидох в другата спалня. Скоро щяхме да си разменим спалните, защото аз държах на своята, но за сега можех да се примиря да използвам друга. Влязох в стаята и затръшнах вратата след себе си. Още не можех да повярвам и да проумея какво се случва. Дори не мислех, че Луцифер си е тръгнал наистина... че аз съм го затворила... Беше странно, обикновенно или се борехме помежду си или правихме невероятен секс, но сега него вече го нямаше и аз не знаех как да съществувам без той да е наоколо...
Смъкнах си роклята и влязох под душа, изкъпах се и после леко подсуших тялото си, облякох някаква туника, косата ми все още беше мокра и под туниката нямах нищо... Отидох в хола и си налях голяма чаша уиски, която пресуших на един дъх, а после я напълних пак... Нея започнах да я пия по-бавно.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 6:59 pm

Избрах си някакви дрехи,черна тениска и чифт дънки,така се носих обикновено. Оставих я да си свърши нейните неща но не можех да не забележа,след като влязох в стаята,че тя е съвсем гола под туниката си. Взех си една чаша и си налях уиски и седнах срещу нея на другото канапе. Да да пийна нещо твърдо си беше нужно на този етап от развой на събитията:
-Интересно ми е,какво ще направиш когато имаш цялата власт която искаш?
Все пак с нея винаги идваха много отговорности,аз самия го знаех от личен опит:
-Как си го представяш?
Имах нужда да разбера повече неща за нея,не можех да и имам напълно доверие. Знаех обаче и че няма как да ме убие,защото направи ли го щеше да се наложи да се види отново с Луцифер. Все пак не можех да бъда супер сигурен,дали няма да забие някой кол и да ме приспи за дълго в изблик на отмъщение,за което нямах вина.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 7:17 pm

Супер, сега пък искаше да си говорим. Не можеше ли да си седи в неговата половина от къщата и да не ми се пречка?
- Ти как мислиш? - Повдигнах въпросително едната си вежда и го изгледах високомерно.
- Ще събера достатъчно голяма армия от демони, за да съм подготвена за деня на страшния съд. - Беше доста недосетлив, за някой който е живял толкова дълго. Май щяхме да имаме нужда от много повече време, за да заприлича поне малко на Луцифер. Но като се замисля, дори и да имахме цялото време на света, хибрида никога нямаше да заприлича на Луцифер. Просто беше невъзможно, защото той бе най-умния и пресметлив човек, когото познавах. Дори онзи чието име не се споменаваше, не можеше да му стъпи на малкия пръст.
- Но моите планове не те касаят, така че дори не е нужно да знаеш за тях. Твоето единствено задължение е да се постараеш да не прецакаш всичко... - Отпих голяма глътка от уискито.
- Какво чувстваш? - Попитах и го погледнах. - Усещаш ли го? - Говорех за Луцифер.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 7:28 pm

Жената лед! Съжалих,че се опитах да говоря с нея,явно беше по добрия избор да си пием в тишина и без това ми беше цена. За напред,ще знам,че да говоря с нея не е най-изгодния избор.
-Не не го усещам и се чувствам добре. Благодаря,че попита...
Знаех защо попита да е сигурна в успеха,не че и пукаше толкова за мен. Ясно му стана,този разговор стана още по ужасен от колкото си мислех,че ще бъде. Замислих се за страшния съд,той щеше да засегне и мен,мисля че трябваше да забавя това иначе можех да се окажа отново в ада но този път по друг начин:
-Световно господство мечтата на всички прокълнати...
Аз мечтаех за по малко господство по скоро над един град,света не ме засягаше толкова,по скоро исках да създам моята обетована земя и моето кътче където да съм си аз и да правя каквото искам. Отпих си от уискито и реших да я оставя преди да си го е искарала на мен:
-Ще те оставя на спокойствие.
Изправих се и тръгнах към верандата,за да доиспия уискито,идея нямах какво да правя на шибан остров където съм затворен с жена,която не я интересувам. Това се казваше идилия да живееш под един покрив с човек който не иска да те вижда. Успех на късметлиите!

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 7:44 pm

Макар и да не ми досаждаше вече с тъпите си въпроси, все още можех да усетя присъствието му и това адски много ме дразнеше, без да има каквато и да е основателна причина за това. Трябваше да съм повече от щастлива в момента. Бях постигнала целта си и Луцифер го нямаше, но не се чувствах като победител. Победителите не даваха мъката си в чаша с уиски.
Изпих цяла бутилка. Можех да изпия и сто и ефекта щеше да е нулев, защото всъщност не можех да почувствам онова опиянение, което хората изпитват, когато изпият толкова голямо количество алкохол.
Следващите дни правех почти едно и също - ставах взимах си душ и започвах да пия, след това си лягах отново и така до следващия ден. С Клаус едва си бяхме обелили и няколко думи, когато един ден усетих чуждо присъствие. Моментално подскочих и влетях в стаята му.
- Има някой... - Без съмнение бе някой от демоните и дано присъствието му тук да бе наложително, иначе щях да го убия. Разроших косата си и разкъсах малко туниката си, после легнах до него на леглото и зачаках. - Остави ме аз да говоря...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 7:59 pm

Нищо ново под слънцето,през изминалите дни почти не си говорех ме,а в редките случай по скоро тя казваше нещо и се съгласявах. Не е от липса на избор,поросто нямах избор на момент,а и не виждах смисъл да противореча за глупости.
Това,и което знаех за Луцифер ми помогна,погледнах отекчително с убийствен поглед,който показваше на другия сега,ще те убия,обърна се към Лилит и докосна устните си до рамото и. На нея трябваше да и е ясно,че това е просто постановка,да покаже,че уж я желае,а тоя там. Чувствах се,като кръгъл идиот но си придадох вид на това,че съм и малко ядосан. Обзалагах се,че и е станало супер гадно,като я целунах. На мен ми хареса но това е друга тема.
Оставих я тя да говори,аз идея нямах,какво ще говоря или какво,ще кажа,грам понятие нямах от света в който тя живееше.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 8:08 pm

Не бях докосвана от мъж с дни. Последният път, когато някой го направи бе Луцифер и не знаех, че това ми липсва до сега. Когато ме целуна, сякаш си припомних устните му и изпитах една тъпа болка в гърдите.
- Какво искаш? Дано да е важно, защото в противен случай ще се простиш с главата си...
- Ваше величество, тук съм за доставката на запасите... - Сбръчках вежди. Не знаех за никакви запаси. - Негово величество ми заръча, да доставям всяка седмица... - Погледнах към Клаус, после отново демона.
- Добре, оставяй ки и се махай...
- Да, ваше величество... - Останахме сами в стаята. Клаус понечи да се отдръпне, но аз го стиснах за ризата и само поклатих глава, давайки му знак, че все още не сме сами. Може би трябваше да сме по-внимателни и по-правдоподобни следващия път.
Когато вече не усещах присъствието на демона, пуснах ризата му и казах:
- Няма го...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 8:22 pm

Странно! Ужасно неловко и още куб неща. Седнах на леглото с гръб към нея,преминах с ръка по врата си и се опрях с две ръце на леглото загледан в стената. Изчаках да мине време,а и тя не обичаше да и се говори много. Трябваше да се науча обаче на това да се държа като Клаус. Сложих ръка на очите си за да ги закрия:
-Забавно ми е,всеки път,като се чуе за Луцифер си разкъсваш дрехите.
Просто имах нужда от малко хумор:
-Съжалявам не уместен хумор но никога не съм мислил,че остров може да се превърне в най-скучното и подтискащо нещо. Не е мой избора да се сдобия с духа на Луцифер,знам че съм последния човек,който искаш да общуваш и не мога да не забележа,че дори присъствието ми те дразни. Но може ли да се опита ме това да се промени? Ясно е че съм ти далеч под нивото за мъж и не мога да достигна капацитетите на дявола,ама поне може ли да не ме гледаш с отвращение?
Бях си го събирал прекалено дълго и ми ставаше супер гадно,сякаш насила съм се вкънал в тази ситуация:
-Ако мога щях да ти се махна от главата. И аз не искам да съм тук и искам да се прибера да събера семейството си и да видя още един човек...
По скоро вампир имах нужда да видя Коралайн.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 8:49 pm

Дори си нямаше представа какво щеше да се случи, ако на този остров бяхме аз и Луцифер. В интерес на истината дори самата аз не го познавах, защото когато идвахме тук, нямахме време за разходки. Нашите забавления бяха от съвсем друго естество.
- Наясно съм с желанията ти, но вече знаеш че това е невъзможно... - Ако той се прибереше при семейството си всичко щеше да изгуби смисъл. Всеки един демон щеше да тръгне след него и рано или късно щяха да разберат какво се случва и накрая щеше да свърши мъртъв, а на мен ми се струваше, че този тъй наречен затвор беше по-добре от смъртта.
- Ако се върнеш при семейството си и... този човек, ще ги застрашиш, а на мен ми се струва, че ти пука прекалено много за тях, за да ги поставиш в опасност...
Той и сама трябваше да се е досетил за това и знаеше, че не аз го задържам тук, а именно семейството при което иска да се върне.
- Не мога да ти кажа, кога ще може да се махнеш от тук, но мога да ти обещая, че ще намеря начин, защото аз също не изгарям от желание да прекарам остатъка от вечността преструвайки се... - Оправих туниката си и станах. Заобиколих леглото и отидох пред него.
- Гладен ли си? - Не се беше хранил от както бяхме дошли. - Може би това ще повдигне настроението ти... - Но този път не му предложих да се храни от ръката ми, а отместих косата си настрани, оголвайки врата си.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 9:07 pm

Всъщност бях гладен но не и казвах,тя можеше и сама да усети глада ми,ако станеше голям. Исках да откажа,защото ми беше кофти но с периферното зрение видях,как оголва врата си. Наистина невероятно красива жена,сега разбирах,разбирах още веднъж,защо Луцифер беше луд по нея. Усетих,че тялото ми реагира по друг начин.
Приближих се към нея,като сложих леко ръка през кръста и,умишлено за да не се окажа върху нея,след като я вкуся. Погалих я нежно по врата и прошепнах на ухото и:
-Благодаря!
Впих от нея и усетих невероятно блаженство,което ме изпълни. Възбудата ми нарасна до неузнаваемост и просто,я желаех. Отдръпнах се от нея,като отпих от последните капчици който останаха,преди раната мигновенно да се затвори. Чувствах се замаян и объркан. На нея сигурно и беше все едно но ми се искаше да бъда с нея. Станах в прилив на енергия преди да е видяла или усетила нещо:
-Ще отида да пийна едно...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 9:17 pm

Успях само да кимна, преди той да излезе от стаята. Имах чувството, че ще се разпадна на парчета. Не бях на себе си. Имах чувството, че съм направила огромна грешка, защото не беше изминала и секунда в която да не мислех за Луцифер, пред очите си го виждах постоянно, в главата ми кънтяха думите му за ново начало и накрая, точно преди да го затворя, погледа му... Не можех да забравя този поглед... И ми липсваше толкова много, че сега когато Клаус се разхождаше наоколо и ми напомняше през цялото време за него, дори когато ме докоснеше, сякаш... сякаш можех да забравя или да си представя нещо друго...
След няколко минути, може би бяха секунди, нямам представа, но сякаш се съвзех и тръгнах след него.
- Аз също имам нужда от питие... - Казах влизайки във всекидневната и седнах на едно канапе, като си опънах краката на табуретката пред него.
- Скоч за предпочитане... - Той беше до масичката, така че това бе намек да ми налее.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 9:38 pm

-Ясно!
Изпих един скоч на екс,като налях в двете чаши след това,едната подадох на нея,а другата остана за мен. Все още не ми беше минало,имах нужда от жена,и то много бърза,но единствената жена на острова е тя,а нея да я имам никога нямаше да се случи. А друга жена на този остров щеше да е прекалено съмнително.
Ако тази къща можеше да говори,щеше да се смее,това явно е най-дългия и период в който не е ползвана за секс.
-Е,и как се държи Луцифер! Май трябваше да уча,как се държи той. Знам някой неща но не са достатъчни.
Надявах се,че разговора за него ще отнесе мислите ми но в момента мислех за други неща. Еротични неща,див секс,любене,секс с две жение. Истинска лудница. Една глътка скоч но не помогна.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 9:48 pm

Поех чашата и се загледах в него. До сега не бях обръщала внимание на Клаус. Беше наистина различен. Жестовете и движенията му бяха различни. По всичко личеше, че не е обикновен мъж, което ме навеждаше на мисълта, че няма да си кротува още дълго. В даден момент щеше да поиска да си тръгне от тук и тогава щях да имам голям проблем. Изглеждаше импулсивен.
- Знам... И ще научиш, но... -Имах нужда от почивка. Исках да мисля за нещо друго, освен Луцифер. - ... не тази вечер... Тази вечер искам почивка... - Отпих от питието си и след малко казах.
- Кажи ми за себе си... - Той ме погледна все едно питаше, какво искаш да знаеш за мен. - Кой е този човек, при когото искаш да се върнеш и от мисли за него ли се е издул панталона ти... - Нямаше как да не забележа, че е възбуден. Дори не ми трябваше да гледам пакета му, за да знам, че се нуждае от нещо повече, освен от кръвта ми.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 10:05 pm

-Признавам,че умееш да караш хората да се чувстват още по неудобно,от колкото са.
Отпих от скоча си:
-Тя е вампир,по скоро ме мрази,и не иска да ме вижда. Мислех за ново начало но...
Не и отговорих на въпроса за това дали тя е причината:
-Обикновено тя е причината,за поведението на тялото ми но този път не е...
Станах рязко и отидох да си налея още едно питие,което отново изпих на екс. Жалко,че не можех да се напия.
-Не ми се говори за нея,от съображения за сигурност,не е много хубаво да показваш слабостите си. А,и се обича на рискове от който не мога да я предпазя.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 10:19 pm

Подсмихнах се на коментара за сигурността. Нима си мислеше, че се интересувам от любовните му трепети? Нямах време за това, особено когато на главата си имах много по-големи притеснения.
- Вече разбрах, че е тя, а не той... Това е достатъчно за момента... - Нямаше нужда да знам всичко, за него, макар че той вече знаеше моята най-голяма тайна.
- Честно казано, се бях притеснила, че имаш влечения към мъже... - Толкова пъти бе демонстрирал дискомфорта си, когато аз и Луцифер правехме секс или когато се събуждаше и аз бях върху него, че какво друго да си помисля. Не, че имах нещо против.
- Както и да е... Налей ми още... - Също бях изпила своето питие и се нуждаех от ново. Той напълни чашата ми.
- Страхуваш ли се от мен? - Полюбопитствах аз, като се замислих ако не е тя причината за възбудата му тогава какво я беше предизвикало. Можеше да е някаква остатъчна емоция от Луцифер или пък той все още по някакъв начин имаше влияние върху него.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Чет Юли 16, 2015 10:32 pm

Взех чашата и налях отново:
-От малко неща се страхувам но да бих бил глупав ако не се страхувах от теб. Все пак искаш да покориш света,ако не държах Луцифер сигурно щях да съм вече мъртъв.
Коментара,че съм гей малко ме обиди но реших да не се засягам много над това:
-Експирементиръл съм на времето но харесвам жени.
Не седнах срещу нея ами останах прав и с гръб към нея,караше ме да се чувствам неудобно. Агония защо ме накара да го правя,да пия от врата и,за да се докосна до нея:
-Не мисля,че съществува мъж на тази земя,или демон,който може да ти устой. Луцифер не е единствения,който те е желал. Не може да не знаеш,какво влияние имаш върху мъжете?!
Сигурен съм че знае:
-Както и да е,излизам на свеж въздух.
По скоро исках да се успокоя,не че нямах смелостта на Луцифер но тя беше жена,която не можеш да постъпваш по този начин.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Чет Юли 16, 2015 10:43 pm

Подсмихнах се отново. Беше сладко, че го карам да се чувства толкова неудобно в компанията ми. И да, знаех какво влияние имам върху мъжете, определено бях станала свидетел и какво влияние имам върху него, но все още не знаех дали това не е онова нещо от Луцифер, което може да отключи гнева му и да го върне обратно.
- Прощавам ти... - Той се спря на врата, но не се обърна към мен, само леко завъртя глава, за да ме погледне.
- Че си привлечен от мен... - Уточних и изпих на екс уискито си, след което се изправих и тръгнах към покоите си.
- Приятна разходка... - В движение казах аз и се протегнах, точно преди да свия към спалните помещения. Не знаех какво друго да правя, освен да кроя планове в леглото.
- Ако ти доскучая, може да се присъединиш към малкото ми импровизирано соаре в стаята... - Понякога пушех... Наргиле... Сега също мислех да си запаля.
Влязох в стаята си и щракнах с пръсти, на пода се появиха куп меки възглавници, по средата имаше наргиле и сладки изкушения. Това успокояваше нервите ми. Настаних се удобно и запалих наргилето...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пет Юли 17, 2015 3:18 am

Суаре? Тази дума не я бях чувал скоро може би отдавна. Примамливо звучеше да отида но имах нужда да се успокоя:
-След малко...
Излязох уж за малко да се разсея но не ми помогна върнах се в къщата и отидох в стаята където вече с беше превърнало в Дубайска вечер. Беше се настанила на земята на меки възглавнички,и да отново по туниката си не носеше абсолютно нищо. Много ми помагаше... Да... Никога не се бях чуствал като някакъв разгонен тип,определено секса не ми беше преоритер. Седнах не много близко до нея и сложих една възглавница в скута си,нека се усеща но да не личи. Бодаде ми края на наргилето,като дръпнах много дълбоко и да подяволите беше хубаво. Отпуснах се леко назад но напрежението все още можеше да се разреже с нож,толкова силно.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пет Юли 17, 2015 3:34 am

По някакъв начин това му състояние ме забавляваше. Честно казано напоследък нямаше много забавления и това бе като глътка чист въздух.
- Знаеш ли... - Дръпнах от наргилето и задържах малко дима, после го издишах, леко закашляйки се. Наистина бе силно, дори и за мен.
- Когато сутринта каза, че е забавно винаги да разкъсвам дрехите си, когато стане дума за Луцифер... - Погледнах го. - Едно от нещата които са типични за него е, че когато има жена около него тя рядко носи каквито и да било дрехи... - Може би не беше точния момент за обучения, но не се сещах за какво друго мога да говорим.
- Но това сигурно ти е станало ясно, след като си прекарал известно време с нас, нали? - Беше казал, че е усещал и чувал много от нещата.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пет Юли 17, 2015 3:44 am

-Това не е нужно дари да го споменаваме в този момент!
Присвих очи,май обичаше да истезава хора,беше и в натурата,да чопли и да дразни. Не се бях успокоил и тя не помагаше:
-Сигурен съм че тази къща не е виждала теб и него толкова дистанцирани. 
Аз можех да се пиша за него:
-Разликата между него и мен е,че той те има без да пита,защото не му пука. А,аз по скоро може би се пиша за джентълмен в подобна ситуация. А,и ти ми се подиграваш и съм сигурен,че да спиш с мен ти е последното нещо което би искала да направиш. Моето тяло е полезно,само когато той го управлява. 
Малко бях развързал езика,заради чашките,щеше да отмине скоро:
-Въпреки,че не го защитавам от както е се е вселил в тялото ми ти и единствената,гола жена която съм виждал,освен...
Присви очи:
-Имаше някаква асистентка,която по скоро беше като домашен любимец,по скоро обичаше да я малтретира но никога не е спал с нея. Така,че не вярвам в негово присъствие много жени да са голи.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 11 от 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите