Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Измамна прошка

Страница 1 от 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Go down

Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Мар 16, 2015 6:53 am

През вековете Лилит се криеше от Луцивер,те бяха изгонени от рая и се обичаха,дълги векове царуваха и управляваха заедно своето кралство докато похотта и иниверите на Луцифер станаха ужасно не простими. Беше изневерил толкова много пъти,защото такъв беше той но когато от изневерите му се роди дете,това се оказа капака на всичко. Той се опита да спаси детето но го посрещна гнева на Лилит. И въпреки всичко той не я напрази,а напротив искаше да си я върне но тя си отиде и му се изплъзваше защото не искаше да му прости. През вековете с шантажи от двете страни се опитваха да се привлекат или намразят но винаги се изплъзваше из между пръстите ми.
Когато съдбата реши да ги срещне на земята. При една от сделките той трябваше да прибере душата. Разбра,че тя ще е там за да я вземе и тя тъй като беше сключен двоен пакт и Лилит,щеше да иска тази душа. А,той не искаше да я преотстъпи,а и искаше да я види.
Появи се в човешки облик,който беше си подбрал точно такъв като за него,тръгна към една стара арена където беше заловен човека,чиято душа трябваше да вземат. Приближи се бавно към демоните който го бяха обградили:
-Време е да спазиш договора...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Мар 16, 2015 7:08 am

Усетих присъствието му от километри и се надявах да греша, но колкото повече се доближавах, толкова по-осезаемо усещах енергията му. Когато стъпих на арената знаех точно кой от всички демони е той и знаех точно защо е тук. Искаше да ме прецака отново, като вземе нещо мое, но бях до тук с игричките. Нямаше да му позволя да ми отнеме нищо повече.
- Съветвам те да отстъпиш и да си вървиш! Тази душа е моя! - Гласът ми се извиси над всички останали и те впериха поглед в мен. Бях дошла сама, нямах нужда от армия, за да ми пази гърба, а и все пак бях по-силна от който и да е друг демон, освен него... Освен Луцифер, който все още не можех да победя. Моята армия от демони бе по-малка от неговата... за сега! Някой ден щях да мога да му се противопоставя и когато този ден настъпи, нямаше да знае от къде му е дошло. Адът щеше да е мой... целият, а той щеше да лази в краката ми и да ме моли за прошка. Всички щяха да се кланят единствено и само на мен!
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Мар 16, 2015 7:33 am

Можеше да си спомни това присътвие,не можеше да го сбърка с нищо. Само тя беше толкова силна,само тя така смееше да му говори,само тя можеше да му говори така,всеки можеше да загуби бързо главата си но сега този път се радваше на това,че тя се осмели да дойде без дори да има армия,не че беше проблем,можеше да ги убие само за един миг но просто той обичаше да идва с повечко демони. Извъртя се бавно,като на лицето му имаше усмивка:
-Тук може малко да се поспори Лилит...
Вдигна очи и в тях пробляснаха червено-черни искри. Завъртя пръстена около пръста си. Толкова време беше минало но страста,обичта към нея никога не се беше изпарявала. 
-Да кажем че има двоен договор и ще е трудно да разделим една душа,а ако ти я дам ти трябва да ми дадеш нещо...
Трябваше да намери начин да си я върне и щеше да използва всички мерки и неща. Приближи се към нея бавно,като се оказа на една ръка разтояние,между тях хвърчаха изкри,сякаш щяха да изпепелят цялата земя.
-Стига Лилит мина ужасно време,време е да се върнеш,твоето място винаги е било до мен на трона. Съжалявам за постъпката си хиляди пъти ти го казах,време е да се върнеш...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Мар 16, 2015 7:48 am

Усмихнах се невярващо. Дори и извиненията му звучаха арогантно, а сега си беше въобразил, че може да определя мястото ми?! Сериозно? Отново ме подценяваше, това ме караше да се разгневявам и събуждаше у мен желание да се доказвам, а не биваше. Той това желаеше.
- Аз вече си имам собствен трон, а кой знае... може би някой ден, ще взема и твоя... - Повдигнах предупредително едната си вежда и на лицето ми вече нямаше и следа от усмивка.
- Сега сериозно... - Погледнах зад рамото му към човека и наобиколилите го демони. - Разкарай от тук заедно с демоните си... Тази душа е моя! И няма да получиш в нищо в замяна, просто защото преди да сключи договор с теб, вече го бе направил с мен... Всичко е ясно, той е мой, а ти си глупак, защото си му дал нещо, очаквайки да получиш душата му, която вече принадлежи на мен, а аз нямам желание и интерес да ти я давам... Освен разбира се, ако не си готов да ми дадеш 1000 други в замяна на тази... Тогава може и да обмисля размяната...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Мар 16, 2015 8:04 am

Присви очите си за част от секундата,като завъртя очите си,да не беше никак учтиво но никога не му е пукало точно за това,какво не трябваше да се прави:
-Ако може да сме по точни,ти нямаш право да правиш договори без мое знание. Нарушаваш правилата от векове и въпреки това ти го позволих защото реших да бъда д..
Не можеше да бъде добър,това нямаше да е никак неговата дума:
-Да кажем благосклонен... Всяка сделка,всяка душа,която си отнела,би трябвало или да бъде освободена,преглдана отново или върната,ако следваме правилния протокол и правилата на ада.  Който ние двамата създадох ме.
Е,добре той имаше малко повече власт но това е друг проблем. Приближи се и посегна да отметне рус кичур коса паднал и покриващ лицето и но тя се отдръпна:
-Ако искаш душите,се върни,в замъка,и ще имаш всяка душа,която пожелаеш. Промених се Лилит повярвай ми,всичко ще се промени,ще бъдем по силни,ще превърнем земята в още едно кралство и без това вече е почти наше.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Мар 16, 2015 8:28 am

Не се заблуждавах, че имам голяма власт, че мога да променя реда или да му отнема властта, но и той беше наясно, че не съм толкова безопасна. Много демони ме бяха последвали доброволно, още в самото начало, когато пътищата ни се разделиха и все още бяха с мен. Това трябваше да го е заболяло. Не просто си бях тръгнала от него, но бях взела със себе си и едни от най-приближените му пълководци с мен. Армията ми от демони растеше с всеки изминал ден и може би най-накрая осъзнаваше, че това което ми бе позволил може да се превърне в заплаха. Естествено войната не го плашеше, той се зареждаше от нея и вероятно щеше да спечели, но и щеше да загуби много от демоните си, а те му трябваха за онази истинската война, която предстоеше между доброто и злото.
- Създадох ново правило... И то гласи "Няма правила!"... - Попитах и отново погледът ми се спря върху демоните зад нас, които недоумяваха какво точно се случва.
- А и от кога правилата са от значение?!За теб?! - Рушеше с лека ръка всяко обещание и правило, което беше дал на мен и бе създал с мен. Сега говореше, че се е променил, но аз го познавах прекалено добре, за да съм сигурна, че цели нещо.
Трябваше да прекратя този разговор, защото дори и след толкова много време, все още имаше прекалено силно влияние над мен.
- Всички демони, които взех със себе си, са с мен по собствено желание и ти нямаш власт над тях... Нямаш власт над мен! Никога няма да се върна в замъка по начина по който си мислиш, че това ще се случи. - Щях да се върна там или като победител, за да го изпепеля или щях да се върна като губещ. Други варианти нямаше.  
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Мар 16, 2015 8:47 am

-Лилит... Лилит...
Опита се отново да я приближи но тя отново се отдръпна от него. Това малко го подразни,стисна здраво челюстта си,мразеше в нея само това,че винаги го отблъскваше.
-Колко пъти трябва да ти се извинявам Лилит,знаеш че съм ти нужен и ти на мен,знаеш че не можем да живеем един без друг. Аз бях предопределен за теб,и ти беше предопределена за мен. Щях ме да спечелим войната и да царуваме на всякъде и над всичко. Ангелите щяха да бъдат повалени и покорени,хората щяха да са наши. Разкайвам се за нашата грешка.
Знаеше,че тя обича игрите,както и той:
-Искам да ти покажа,че съм се променил и че няма да позволя да си тръгнеш отново и предлагам сделка!
Това я накара да се заинтересува. 
-Договорат е следния,да се върнеш в кралството,в твоя дом,да управляваме заедно. Аз съм се променил и искам да се върнеш и искам да ти покажа,колко значиш за мен,и това ще те засвидетелства любовта ми към теб,както и ще те подсигури. Ако ти изневеря,ти ще вземеш цялото кралство,ще го оставя на теб. Ако ти направиш същото,аз ще взема твоята половина,а през отва време,ще управляваме заедно. Не е нужно да ми прощаваш просто се върни.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Мар 16, 2015 9:01 am

Той обичаше сделките и в интерес на истината държеше на думата си, но това? Да се откаже от цялата си власт? Изглеждаше ми малко вероятно, но той имаше способността да изкушава по неповторим начин и предложението му звучеше прекалено примамливо, за да го пренебрегна. Може би си струваше да опитам.
- Трогателно е колко време ти отне, за да разбереш, че съм единствената... - Да разбере, че никоя друга не може да му предложи онова, което мога аз. Само че не знаех дали е възможно да бъда отново онази жена. Всъщност знаех... не можех и не защото не изпитвах същата любов към него както преди, а защото ме беше наранявал и предавал толкова хиляди пъти, че нямаше как да му дам всичко онова което преди съм му давала.
- И предложението ти звучи изкушаващо... - Свих рамене и се усмихнах. - Но не съм заинтригувана...
Щеше да е прекалено съмнително, ако се съглася веднага, а и бях съгласна само с частта, в която аз получавам цялата власт, всичко останало подлежеше на корекции. Пък и ако наистина го искаше, нямаше да се откаже толкова лесно, а и аз трябваше да помисля добре, дали искам това и какво ще спечеля и загубя ако ако се съглася...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Мар 16, 2015 9:18 am

-Ужасно си упорита!
Призна си отново той,като по скоро е закачка,а не упрек или нещо подобно. Тя тръгна явно наистина не я интересуваше:
-Лилит,договора ще бъде скрепен с моята кръв,в мига в който се случи,всички демони,ще са твой. Не е нужно да ме обичаш,не е нужно да ми прощаваш,мрази ме ако искаш,както до сега но се върни и управлявай с мен. Нека получим това което ни трябва,нека подчиним човечеството. Мноо добре знаеш,че само с твоите демони няма да стане,трябва ни двойна сила.
Появи се пред нея,като я спря от това отново да си тръгне:
-Този път няма да се отмятам,ако се случи дори,можеш да ме затвориш в подземието на забравата,където дори ти няма да можеш да ме намериш след това.
Отказваше да живее без нея,искаше тя да е около него и е готов на абсолютно висчко.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Мар 16, 2015 10:06 am

Слушах го и се опитвах да разбера защо го прави. Нима си беше изгубил ума или пък толкова си вярваше, че няма да ми изневери, че чак бе готов да загуби царството си, когато това се случи?
- Какво печелиш ти в замяна? Освен очевидното разбира се... - Искаше демоните ми, за да умножи силата си и да направи позицията си непоклатима. Но защо наистина? Защо бе готов да загуби всичко, само за да се върна и да управлявам с него, дори и да го мразя?
- Какво всъщност целиш? - Световно господство? Моментът за това все още беше далеч. Власт над Ада? Той и сега си беше негов. Мен мразейки го? Можехме да го уредим и без да се налага да подписваме каквото и да е.
- Ще ми върнеш трона и ще ми дадеш власт? Това е така и сега? Къде е уловката? Какво всъщност ще трябва да правя, което няма да ми харесва, докато чакам да си легнеш с някоя?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 3:44 am

-Че ще спрат саревнованията и краденето на души,ще управляваме заедно,а не разделени. Както преди векове,когато управлявах ме заедно. А,и така ще си край мен,това ми е напълно достатъчно,след време ще ме обикнеш отново.
По скоро искаше да си я върне,а за да я привлече трябваше да и обещае онова,което най-много желае,а това е пълна власт над всичко и над всеки. Трябваше му нещо по мотивиращо,нещо по голямо и по силно.
-Не се прави,че не си заинтересована Лилит,всъщност ти би изгубила много малко,дори да се каже почти нищо. Властта ти сега е ограничена,защото повечето демони са на моя страна,а така силите ни ще са общи Лилит,не се прави на глупава,знам че си ужасно умна и сама съзнаваш,каква ми е ползата от човечеството. Те са създания който не биваше да бъдат създадене,и ти много добре го знаеш,безполезни твари. Но той ги обича,сама знаеш,какво е чувството да ти отнемат нещо,което си създал.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 4:06 am

Поех много дълбоко въздух и поклатих глава.
- Може би наистина съм заинтригувана, но това не означава, че съм готова да приема сделката. - Трябваше да помисля добре какъв ще е следващия ми ход, защото една такава сделка можеше да ми донесе много, но също така можех и да загубя. Да загубя доверието на демоните си и когато Луцифер реши, че повече не му се играе да остана по-сама от всякога.
- Не искам да се връщам долу... - Имах предвид Ада. Тук ми харесваше и исках да си остана тук.
- Освен това трябва да знаеш, че ако приема сделката, това не означава че приемам да съм отново твоя жена... - Очевидно това целеше, да си ме върне не просто като съюзник, а и в леглото си, защото иначе защо условието на сделката ще се крепи на изневярата, ако всъщност не сме заедно.
- Това беше грешка, която няма да се повтори отново... - Беше се случвало през вековете да бъдем заедно и след раздялата си, но бяха моментни слабости.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 4:25 am

-Това беше уловката Лилит,трябва да се върнеш,като моя жена иначе рискувам прекалено много. Давам ти толкова много и искам толкова малко. Ако не искаш няма да живеем в ада но условието е да си моя жена.
Трябваше поне малко да отстъпи не можеше да и предлага съвсем всичко на тепсия искаше нещо малко в замяна:
-Ще ти дам време да премислиш но нямаш много време за това сделката отпада след три дена. След това,ще ти бъде отнето правото да бъдеш кралица и трона до мен,ще бъде зает от някоя друга. А,сучи ли се това,е въпрос на време,твоите демони да се върнат при мен.  Щях да го наравя преди векове но исках да бъдеш ти искам разумна кралица,а не подчинена.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 4:34 am

Мразех ултиматумите, но повече от това мразех заплахите, а той се опитваше да ме заплашва. Това не беше в негова полза.
- Ще имаш отговора ми до тогава... - Отвърнах ледено и го заобиколих. Беше време да си взема дължимото от този нещастен мъж, чиято душа ми принадлежеше.
Крачех грациозно към него, звукът който токчетата ми издаваха се блъскаше в стените и отекваше наоколо. Погледът ми бе вперен в мъжа, който повалих на колене с едно движение на ръката. После се наведох и казах тихичко:
- Време е... - Засмуках душата му и наблюдавах как живота бавно си отива от очите му, докато накрая не остана никакъв. Поех дъх и се изправих, изпъчвайки гордо и доволно гърди. Погледнах Луцифер победоносно.
- Винаги получавам каквото пожелая... - Подхвърлих между другото и го оставих да наблюдава безмълвно как си тръгвам...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 5:34 am

Истинско удоволствие и удволетворение отново да я виждаш,какво прави,как  го прави. Тя беше негова и той перфектно го знаеше но на нея от време на време и отбягваше това. Това че получаваше винаги това което искаше и на него му беше ясно. Естествено я остави да тръгне,трябваше и време да премисли,а и определено познаваше много добре съпругата си. Той не беше толкова глупав и тя щеше да се опита да му върти номера,щеще да го предизвика за да му вземе всичко но щеше да разбере. Щеше и той да си поиграе. Движеше се бавно на тръгване,като му позволи да я огледа:
-Имаш секси задник...
Тя не му отвърна,а му направи красноречив жест с пръст.  Засмя се,защото винаги обичаше да бъде над него в тези спорове. Реши да остане трите дни на земята,като беше превърнал един хотел изцяло в нещо като свое кралство. Стоеше в една голяма зала на един голям масивен стол. От лявата му страна имаше еди спящ тигър,а под него в дясно на една стълба в краката му стоеше нещо,като робиня демон,това можеше да се нарече асистентка. Понякога спеше с нея но това беше просто защото дългото чакане го вбесяваше но това е друг проблем.
Преглеждаше документи в едната си ръка,по скоро договорите и новите сделки,а с другата галеше тигъра. Чак когато човек се загледа,ще разбере,че този тигър не беше обикновен а дяволски хибрид нещо като адските кучета но под формата на тигър.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 5:57 am

Решението което трябваше да взема не се оказа никак лесно. Имах съмнения относно подбудите на Луцифер и щях да съм истинска глупачка, ако нямам. Той твърдеше, че аз ще спечеля повече, но истината беше, че той получаваше всичко, а в замяна просто трябваше да се научи как да бъде верен. Да, това беше предизвикателство, но като се има предвид, че бе прекарал милиарди години правейки ме на глупачка, може би най-накрая е решил, че има по-важни неща от това да оплодява всяка срещната... Той искаше власт и с моето съгласие щеше да си върне цялата власт, освен ако не се случеше така, че открия начин да я получа аз. Знаех колко ме обича и знаех, че съм единствената жена, която някога е обичал, но това никога не го е спирало да бъде и с други. Вярвах, че това все още е така, затова щях да превърна живота му в истински ад, докато не наруши сделката, а след това най-накрая щях да го разкарам от пътя си, за да получа славата която заслужавам.
Да го допусна отново в живота си... в леглото си... нямаше да е лесно, но и нямаше да е за дълго, защото ако успеех да му предложа само едно единствено изкушение, на което няма да може да устои, то тогава всичко щеше да е мое... Затова на третия ден, минути преди времето ми да изтече, аз се появих в хотела, който обитаваше. Никой не ме спря... Сякаш очакваха да бъда тук. Влязох в залата, където бе той и... Ами гледката бе типична за него. Не очаквах да открия нещо друго:
- Сигурен ли си, че искаш да сключиш тази сделка? - Попитах с надсмешка и погледнах към демона в краката му.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 6:18 am

Усетия да идва може би няколко пресечки преди това,въпреки всичко се опита да не се развълнува. Просто знаеше,какво щеше да е нейното решение,щеше да пожелае това. Облечена предизвикателно влизаше бавно и внимателно в залата,като изцяло привлече погледа му. Веднага подаде грубо документа на робинята,като и направи знак да тръгне. Тигъра се отърка в краката му и застана на мястото на робинята,като гледаше Лилит някак се опитваше да я прецени и все пак му се искаше да я изръмжи,хем усещаше че тя е като него,че му е господарка.
-Сигурен съм в това,стига и ти да си сигурна!
Тя му направи знак към робинята,като явно му намекваше,че явно няма да може да издържи толкова дълго:
-Да не би ти да си останала вярна през тези години?! Познавам те Лилит и ти също не би издържала дълго,познавам твоята ненаситност,плам и невероятно желание.
Покалати глава:
-Не сме тук да говорим за това,аз съм готов,ти премисли ли добре?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 6:30 am

- О, впечатляващо... - Усмихнах се и пристъпих крачка към него, така че да скъся разстоянието между нас, правейки го почти нищожно.
- Увереността ти, имам предвид... - Казах тихичко, срещу устните му, които погалих с дъха си. Исках да му покажа, че съм готова да играя тази игра... че умея да играя тази игра.
- Не се тревожи за мен скъпи... - Отстъпих леко назад, така че да виждам очите му. - Ти си МОЙ съпруг нали? Сигурна съм, че ще намериш начин да задоволиш нуждите ми... - И в интерес на истината никога не му бях слагала рога. Да, бях преспала с много и различни мъже, но за разлика от него не и докато все още сме били заедно.
- Или вече не си в състояние да правиш това? О, да не би това да е причината да си толкова уверен, че няма да ми изневериш? Защото не можеш? - Дали въобще беше възможно да е това? Не се бях сетила за това... до сега.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 7:14 am

Един готин смях се разля в залата,показваше че му е симпатично начина по който тя се закача. Толкова сладка,когато се опитваше да го дразни,да го предизвиква,дори малко да го унижава. Огледа я отгоре до долу,като с магия се оказа притиснат за нея,тя не можеше да мръдне,е добре можеше но явно не искаше. С тази близост можеше да усети,че все още го можеше,и определено знаеше,че щом това нещо беше в изправност,се случваха огнени неща. 
-Може и да не мога вече,ще пробваш ли?
След това следваше една изпепеляваща дива целувка,като само тя можеше да издържи на адския огън,който се издигна от ръцете му,само този огън на нея и доставяше удоволствие,а на всяка друга унищожаваща болка. Знаеше,че по кръста и гърба и преминават тръпки,никой не можеше да я накара да се почувства так и беше ясно,защото те въпреки,че отричаха бяха един за друг. Отдръпна се връщайки се на трона си,подаде и ръка:
-Ела красавице,ела при мен и заеми мястото си...
Преди обичайното и място беше в обятията му,с него на трона,заедно разглеждаха документите,заедно решаваха,а когато им писнеше се любеха,чукаха и всякакви подобни неща. устройваха си красиви забави,където се забавляваха:
-Твоето място винаги е било до мен.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 7:39 am

Разтърсих леко глава, за да се съвзема и преди да пристъпя към него си напомних отново защо правя всичко това. Трябваше да изглежда така сякаш ми харесва, а това изглежда не беше чак толкова трудно постижимо, защото наистина ми хареса. Отдавна... Поне от четири века насам, никой не ме беше целувал така, а последният път когато се чувствах по този начин, бе пак благодарение на него. За секунди се върнах в онази нощ преди близо четиристотин години, когато той отново бе дошъл на земята и ме бе открил... Тогава се намирах в особено състояние и се бях поддала на нуждата си да бъда с него и прекарахме два дни и две нощи без да излизаме от леглото. След това бях изчезнала... до сега, когато отново ме бе открил. Пак ли щях да попадна в този капан?
- Къде е договора? - Опрях ръце от двете му страни на облегалките и се вгледах непоколебимо в очите му.
- Нека уредим първо това, а след това може да поговорим за това къде е моето място...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Мар 17, 2015 8:21 am

Вдигна ръка,като я обърна с длани към нея,а в ръката му се появи договора по старомодно му написан на кожа,с кръв но този договор не беше,като на обикновените простосмъртни,това е по особен договор,защото е писан с неговата кръв. В другата ръка се появи дълго перо,което остана във въздуха носено от черна магия или по скоро черна магия.
-Ще го четеш ли?
Нямаше подвеждащи клаузи,като цяло това май беше най-опростения до сега договор. Което си беше истинско постижение. Чак не беше истина но въпреки това наистина беше доста семпъл и можеше много бързо да го прочете.
-Е,ще заемеш ли мястото си съпруго моя. 
Май имаше нещо да му каже,щом се отдръпна:
-Доре кажи си правилата,кажи какво искаш ти!

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Мар 17, 2015 7:24 pm

Очите ми присветнаха дяволито, а усмивката ми ясно показваше, че съм доволна от прочетеното. Всъщност очаквах повече от това, ако трябва да съм честна, но честността никога не е било е едно от качествата ми, затова и не казах нищо.
- Нямам такива... - Хванах перото и прободох пръста си с него. Писеца се напои с кръвта ми и сложих подписа си върху пергамента. Дори не се подвоумих. В договора не съществуваше нищо което да ме притесни, всъщност откривах големи възможности. Например никъде не беше упоменато, че трябва да правя нещо повече от това да заема полагаемото ми се място, а в случай на предателство от негова страна получавах цялото подземно кралство. Което щеше да се случи съвсем скоро, предвид историята ни. Нямаше да издържи дълго без женски ласки, а никъде не пишеше, че аз трябва да му ги доставям, така че всичко изглеждаше повече от добре за мен...
- О, скъпи... - Наведох се към него и игриво захапах долната му устна и точно когато реши, че ще го целуна се изсмях и отдръпнах назад, довършвайки започнатото.
- Току що допусна най-голямата грешка за цялото си съществуване! - Съвсем скоро щях да съм господарка на Ада, а той щеше да е щастлив, ако му позволя да продължи жалкото си съществуване.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Мар 18, 2015 2:53 am

-Направих тази грешка преди векове,да те пусна,ела при мен...
Протегна ръце за да я улови но тя се дръпна,сега можеше разбираше,какво всъщност се случва. Най-вероятно,щеше да се прави все още на сърдита недостъпна и прочие. Само,че я познаваше и беше въпрос на време,тя да с предаде пред неговата страст. Много добре я познаваше и знаеше,че лесно ще се подаде,рано или късно. 
Щракна с пръсти и до него се появи трон,нейния стар красив трон беше обсипан с още повече скапоцености не кичозен но истински красив и достолепен,като за една истинска кралица. Само че никъде в договора не се казваше,че може да използва влиянието си над нея но това щеше да почне по късно не и сега:
-Щом не желаеш да си в мен,ето ти красивя трон,малко го окрасиха но реших да е като подарък,макар че се надявах да делим един трон.
Погали с ръка тигъра,който се успокой и легна в краката му,направи още един знак и вратите се отворихте.
-Водете предателите и душите... 
Обърна се към нея:
-Мисля че е време да поработим малко....

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Мар 18, 2015 5:55 am

Завъртях очи с досада и заех мястото си на стария си трон. Изглеждаше внушително на фона на всичко земно и непотребно, което ни заобикаляше. Чувствах се добре в него, вдъхваше ми толкова много увереност и сила, припомняше ми за минали неща и всъщност не обръщах внимание на останалите присъстващи, дори и на него. Пръстите ми се пързаляха по повърхността на материята и в главата ми нахлуваха хиляди спомени...
- Това е досадно... - Казах по едно време. - Може да довършиш сам... - Погледнах към него и после към врата която отново се отваряше, за да влезе през нея следващия прегрешил.
- Убедена съм, че има много по-забавни неща които мога да правя, пред това да съм тук... - С теб, но това последното го запазих за себе си.
- Къде са покоите ми? - Ако щях да се правя на негова съпруга и да живея в този хотел, преструвайки се, че е новия ми дворец, поне се надявах да имам покои, в които да си почивам и спя.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Мар 18, 2015 6:11 am

-Още първия ден се държиш,като капризна съпруга. 
Направи знак на един от длугите и каза:
-Заведете я в нашата спалня,съпругата трябва да сипи при съпруга си...
И да изпълнява съпружеските си задължения но това реши да и го спести и да не и го казва за да не се разгневи:
-В договора го пише да бъдеш там където е мястото на една съпруга. Все пак се подписа. Договора си е валиден.
Вдигна ръце,като подаде ръка към договорите,като започна бегло да ги преглежда. Не че толкова много го интересуваше но му беше интересно,как ще реагира. Слугата я отведе към президенстския апартамент,който се оказа върха на лукса,всичко в мрамор и злато,както и с мебели,който си имаха точно предназначение. 
-Това е вашия апартамент господарке!

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите