Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Измамна прошка

Страница 12 от 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пет Юли 17, 2015 3:56 am

Засмях се от сърце.
- Това говори само за това колко малко го познаваш... - Дръпнах още една глътка и оставих лулата, като подобно на Клаус се излегнах върху меките възглавници, които бяха разпръснати навсякъде из стаята.
- Луцифер е безсърдечен, студен задник, който чука всичко което носи пола... Искам да кажа, чукаше... Сега вече не може да го прави и се надявам да си остане така завинаги, но... Не се подвеждай по моментното му състояние... Винаги има такива периоди през няколко хиляди години, в които ме обича и иска да бъде с мен... - Усмихнах се тъжно и затворих за миг очи.
- Що се отнася до джентълменството, прав си... Той взима това което иска и не говоря само за жените, а за всяко едно нещо без да пита... - Погледнах го.
- В това отношение има много да учиш... Ако искаш да заблудиш някой, че си него, трябва да бъдеш арогантен и да се държиш така сякаш света и всичко в него ти принадлжи... Това се отнася и за мен... Трябва да седържиш така сякаш съм твоя вещ... Твое притежание... Че каквото и да направиш, ти е позволено и простено... Джентълменството не е от силните страни на мъжа, в който трябва да се превърнеш.  
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пет Юли 17, 2015 4:10 am

-Е,последната вечер си беше джентълмен...
Взех лулата и дръпнах още веднъж:
-Не това по скоро нямам защо да го уча,аз съм си такъв по природа,проблема е че с теб имаме различни отношения. Да кажем,че има начини,по който можеш да ми върнеш. В ситуации бих могъл да се държа,като Люцифер но пред теб...
Поклатих глава,нямаше как да стане:
-Истината е,че нали ти обеща промяна,би трябвало да си е променил отношението си към теб. Ако се върне пак по същото направление,ще е много,ама много по трудно. А,и честно да ти кажа,аз съм човек,който обича да контролира но неща,който познава,който му харесват. Ада не е място в което искам и да стъпя. И като следващо мисля,че ще е по добре ти да се оправяш а аз просто да гледам злобно.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пет Юли 17, 2015 4:25 am

Обърнах се по корем и подложих длан под брадичката си, за да го виждам.
- Виждаш ли, това би било проблем, защото каквото и да казва, той не може да се промени. Не съществува реалност, в която аз ще взимам всички решения, а той ще стои кротко до мен и ще приема всяка моя дума... - Въздъхнах и се обърнах отново по гръб.
- Освен това не е в твой интерес да го защитаваш... Мога да реша, че си го искам обратно... - Естествено това нямаше как да се случи, но го казах толкова сериозно, че някой можеше и да реши, че го мисля наистина.
- Колкото до това как ще се държиш пред мен... не ми пука, стига наоколо да няма друг, който може да го забележи... Не искам копие на Луцифер във всеки един момент, а само тогава, когато това наистина е необходимо... Острова е безопасна зона... Или поне така си мислех, до днес... Ако продължават тези изненадващи посещения от псетата му, може би ще се наложи да се научим да свикнем един с друг... и... по интимните моменти между нас... - Отново го погледнах.
- Това, че те привличам е добре... - Отново болезнено откровено заявих аз. - Ще помогне за прикритието ти, но да те привличам не е достатъчно... Трябва да си много по-освободен в мое присъствие... - Луцифер ме познаваше толкова добре, ако исках Клаус да ме опознае толкова добре, може би щеше да се наложи да спя с него, но дори и тогава, нямаше да знае толкова, колкото Луцифер знаеше, но поне нямаше да се страхува да ме докосне и погледне. Голотата ми нямаше да го тревожи и смущава...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пет Юли 17, 2015 4:35 am

-Проблема се крие съвсем другаде. Малко е сложно да го обясня.
Надявах се да проследи мисълта ми:
-Не съм свикнал с това жена да не ме желае,заради това,което съм аз,аз съм много по различен. Да искаш да приличам на него и откриваш за тази част в мен него. 
Казах,че е сложно:
-Просто мисълта,че ти не си привлечена от мен и че дори можеш да симулираш ми е меко казано неприятна. И не мисля,че ще се роди някой,някога който да е като него и който може да те задоволи по този начин. Той използва на моменти сили,който биха убили обикновени хора,а на теб ти харесват. Е няма как да постигна това никой друг няма да може. 
И щеше да е една незадоволена жена,една от многото на тази планете. Понякога мъжете не бяхме изцяло виновни,за това.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пет Юли 17, 2015 4:53 am

- Кой е казал, че не те желая? - Попитах закачливо и подобно на пантера се придвижих до него.
- Ти си ужасно привлекателен мъж... - Всъщност бе единственият мъж на този остров и да, чисто физически наистина ме привличаше, но той никога нямаше да бъде Луцифер и не защото не владееше неговите трикове, а просто защото между мен и него имаше нещо много по-различно и силно, което ни свързваше.
- Дяволски надарен мъж... - Плъзнах пръст по гърдите му.
- Луцифер не е единственият мъж, който ми е доставял удоволствие... - Никой не можеше като него, но не значеше, че е единствения.
- Но, за да знам дали си един от тези мъже, ще трябва да ми покажеш нещо повече от неувереност... - Може би му трябваше малко помощ, за да стане по-самоуверен в компанията ми и за щастие аз бях от онези жени, които можеха да накарат един мъж да се почувства като истински бог. Просто трябваше да си поставя за цел и той щеше да ме следва по петите до края на дните си.
- Не се страхувай от мен... - Разкопчах едно от копчетата на ризата и прокарах влажния си език по врата му. - Заедно сме в това... Ако изгориш ти, изгарям и аз... - Засмуках леко ухото му и го бутнах назад. Той се стовари върху възглавниците, а аз му се усмихнах дяволито. Беше един вид тест. Исках да видя какво ще направи в тази ситуация.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пет Юли 17, 2015 6:42 pm

Имах зелена светлина,която нямаше да пропусна и малко ми дремеше в тази ситуация дали,ще ме мисли за Луцифер или не. Вдигнах ръка и я сложих на лицето и за да го повдигна. Впих жадно устни в нейните,и да бяха най-сладкото нещо,което бях опитвал. Трудно се оказа да спра,вкусил един път устните и бяха като дрога. С другата си ръка я придърпах напред,за да се окаже в скута ми. Настани се там,като горещите и бедра вече се отъркваха в силно втвърдената ми мъжественост,която агонизираше в момента,дори през панталоните можеше да се усети силната пулсация. Желаех я ужасно много. Още по влудяващо беше,че бедрата и бяха голи и дори през плата можеше да усетя устните,който се отъркват в мен,а члена ми търсеше път към центъра на насладата,влажна,стегната и изгаряща.
Зацелувах я диво по врата,като се изкушавах да впия съби в не,дори изръмжах от това,че не можех да я вкуся отново. Зъбите ми леко я драскаха,а тя така изкусително се задвижи,че ме накара да изпъшкам. Стиснах я здраво за дупето и я натиснах на долу към члена ми за да може да е по близо до него,сякаш можеше да влезе в нея:
-Ще видиш,какво е да си с вълкът!
Заканих се аз,поваляйки я на замята и само с едно бързо движение на ръцете си остана без туниката. Сега можех да докосна нежното и тяло,толкова сексапилно,толкова женствено. Притиснах се в нея,като с устни и езиче минах по тялото и,за да я опитам отново и отново. Не знаех дали ще и хареса но бях подивял и единствената ми мисъл беше,как да я имам,как да доставя и на двама ни удоволствие.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Пон Юли 20, 2015 6:08 pm

Заобиколени от екзотичните цветове и аромати на изтока, потънали в меките възглавници, усещах единствено удоволствие. Не бях излъгала за това, че ме привлича като мъж. Наистина харесвах Клаус, нищо че не беше Луцифер. Тялото ми реагираше на неговия допир и то положително.
Клаус разтвори бедрата ми и зарови глава между тях. Трябва да си призная, че да усещам влажното му езиче там, бе наистина приятно. Започнах да се извивам под атаките на палавото му езиче, дори зарових пръсти в косата му и го подканих да продължи. Малката му игричка ме възбуди още повече, толкова, че дори успях да свърша...
Издърпах главата му нагоре и го погледнах с подивял поглед.
- Сега ми покажи на какво е способен онзи приятел в панталона ти... - Задъхано казах аз и протегнах ръка между телата ни, като разкопчах панталона му. Пъхнах ръка вътре и опипах твърдия му член с блажена въздишка. Харесваше ми колко е твърд и голям, вече нямах търпение да го усетя в себе си...
Извадих го от панталона му и го насочих към женствеността си. Бях влажна и гореща и тръпнех за него, а мисълта за Луцифер бе изличена напълно. Извих ханша си към него и го посрещнах пулсираща.
- Да... - Забих нокти в гърба му, за да го подразня още повече. - Точно така... - Той се задвижи между разтворените ми в страни бедра.
- Покажи ми какво можеш...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Пон Юли 20, 2015 6:30 pm

Блаженство беше малка дума за това,което изпитах щом се намерих в нея. Но подяволите за първи път усещах колко тясна е тя. Сигурен бях че е тясна но и аз не бях никак малак,повечето жени не можеха да го поемат. Но на нея и хареса,дори повече от хареса. Започнах с бавни движения докато прераснаха в диви несдържани,просто подивях,сякаш ми беше паднало перде. Не ми пукаше,за кой си мисли,просто исках нея и никоя друга в този момент. Вампирската ми сила и бързина не отстъпваше на никой,по нищо. Тя сама разбра,че насладата,ще е голяма,не само за мен но и за нея.
-Божествена!
Истината е,че я желаех от първия миг,просто се дразнех,че той я има,чрез моето тяло и аз не можех да се насладя. Тя трябваше да бъде моя,но знаех,че това никога нямаше да се случи. За нея аз бях един смъртен. За това се насладих на момента на това да съм с нея.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Юли 21, 2015 12:19 am

Движеше се толкова бързо и диво, че почти можех да го сбъркам с някой друг... макар да нямаше нищо общо с него. Усещането бе съвсем ново и толкова влудяващо... Самата аз бях изумена от въздействието му, върху мен и не вярвах, че това е възможно, но тялото ми наистина се наслаждаваше и не просто това, но то желаеше неговото. Изпълваше ме цялата, пулсиращ твърд и огромен, усещах как се побърквам от удоволствие. Всяка фибра в тялото ми откликваше на допира му. Когато започнах всичко това, въобще не предполагах, че ще ми хареса, но сега се радвах, че го бях предизвикала...
- Нищо не си видял... - Казах задъхано и го повалих по гръб. Възседнах го все едно е жребец и за миг застинах така, загледана в него. В очите ми се четеше изненада премесена с малка доза възхищение.
- Нека ти покажа... - Ханша ми се изви влудяващо и се задвижих върху него. Бе ме изпълнил цялата. Прокарвах ръце по тялото си, неговите бяха стиснали бедрата ми. Не се движех бързо, но и не исках да свършваме все още, затова умишлено забавих темпото, но и това което правех може да ни доведе до края. Пъшках високо, гърдите ми леко се полюшваха и тялото ми се извиваше така грациозно все едно танцувах с пениса му. Той започна да ръмжи. Сложих ръце на гърдите му и косата ми падна напред, бе толкова дълга, че го гъделичкаше. Завъртях глава и я отметнах назад, докато той не се изправи до седнало положение и не я събра на тила, стисна я здраво, а с другата ръка хвана дупето ми и ме задвижи. Захапах устните му. Гърдите ми се отъркваха в неговите. Повдигнах се леко и после рязко се плъзнах по надървения му член, при което и двамата извикахме от удоволствие... Той ме дръпна за косата и главата ми се изви назад. Цялата горях. Исках да свърша и го направих... Разтекох се по него, трепереща с вик и замъглено съзнание... Никой освен Луцифер не бе успявал да ме накара да свърша... ако не броях пътите, в които сама си играех със себе си...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Юли 21, 2015 1:59 am

Избухнах след нея,нямаше такава кулминация нямаше и такава жена,която толкова бързо да влезе под кожата ми. останах ръзвълнуван и дишах бързо,за да можех да се успокоя,не го правех защото ми беше нужно,а защото ми трябваше време да осъзная на кой точно свят се намирам и какво точно ми се беше случило. Истината е че правих най-върховния секс,който някога съм правил,никоя не можеше да се сръвнява с Лилит и никоя не приличаше на нея. Надигнах се и обсипах врата и с целувки. Сега знаех,как се чувства Луцифер и защо не искаше да я дели с никой. Тя беше огнена,истинско огън и жупел и в момента всичко ми се губеше. Истинско блаженство и наслада. Една жена събрала много жени в себе си,истиата е че само се бях докоснал до една част от нея но тя имаше още огнени и пламенни лица който можеха да е докарат до пълна лудост:
-Сигурно побъркваш всички мъже!
Члена ми не можеше да спадне но знаех,че ако продължя  може и да умра но не спрях. Надигах я отново исках я отново. Исках да изкрещя,че е моя но този лукс не беше мой. Можех само да се възползвам от миговете с нея.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Юли 21, 2015 4:01 am

Засмях се тихичко и взех лицето му в ръце, после го целунах нежно по устните и когато се отдръпнах ги прехапах невинно, все едно до преди малко не се бях държала като мръсница.
- Не знам... - Казах скромно и преплетох пръсти в косите му. - Побърках ли теб? - Знаех че съм го направила. Можех да го видя в очите му. За него това бе най-върховния секс в живота му и никога нямаше да го забрави. Бях виждала този поглед в много други очи, но не и в тези на единственият, за когото исках да съм единствена. Не, че Луцифер не ме намираше за най-добрата, но той бе прекалено самовлюбен и егоцентричен, за да ме оцени по начина, по който някой като Клаус можеше да го направи.
- Покрих ли очакванията ти? - Косата му се бе навлажнила и леко закъдрила. Увих една къдричка около пръста си и се загледах в нея.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Юли 21, 2015 7:43 pm

-Не мисля,че са измислили понятие,вече разбирам,каква лудост е изпитвал той. Един път те опитах но искам отново,и имам чувството,че всеки път,ще ме изненадаш с нещо ново. Ти си огнена жена но и това е малко...
Не можеше да спре да я гледа,тя беше толкова изящно красива,толкова невероятна,че не можеше и не искаше да спре. Едната му ръка все още преминаваше по красивото и тяло. Имаше кожа,като коприна,дори коприната е груба материя,тя е неземна.
-Мисля,че и сама можеш да усетиш. Но съм сигурен,че с всички мъже си постъпвала така побърквала си ги.
Щеше да много трудно да я забрави,да спре да мисли за нея или още повече да я забрави,тя беше всичко,което един мъж можеше да иска,и всичко,което можеше да го обрече да и бъде роб до живот. Той щеше да се превърне в това.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Юли 21, 2015 8:23 pm

Усмихнах се лекичко и отново погалих лицето му, после впих устните си в неговите и го целунах дълго и продължително. Пенисът му запулсира и съвсем скоро го усетих отново в себе си. Толкова влудяващо голям и твърд. Задвижи се бавно и внимателно... Този път продължи много по-дълго, защото темпото не бе бясно, а много интимно и равномерно. Този път той се любуваше на всяка секунда в мен, изучаваше ме с устни и пръсти и очи. Отдаваше много по-голямо внимание на мен и моето удоволствие отколкото на своето, докато стоновете ми кънтяха из цялата стая.
Когато всичко свърши се преместихме в леглото. Аз отидох да си взема душ, а когато се върнах, той вече спеше и по-добре, защото не знаех как се чувствам от случилото се. Да, бяхме споделили много специален миг и ми беше харесало наистина, но бе толкова скоро... в мислите ми все още бе Луцифер, а аз исках да го прогоня от там. Исках веднъж завинаги да забравя за него и може би Клаус и секса с него, бяха начин да се справя. Можех да забравя за всичко останало докато съм с него...
Както бях гола и мокра, се излегнах на леглото до него и също заспах... Денят бе изпълнен с много емоции и имах нужда да рестартирам...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Юли 21, 2015 8:40 pm

Събудих се огрян от слънчевата светлина,докато отварях очи видях прекрасно голо тялото до мен. Истинска мечта,да видиш,такова тяло до себе си,е истинска наслада за един истински мъж,дори като мен. Перфектни изящни извивки,бяло прекрасно тяло,пищни форми и божествено лице,което спеше кротко до него. Насладих и се,толкова красива и толкова невероятна,имах време да я погледам,да се възхищавам дори. Изкуших се и докато лежеше на страни,преминах нежно с ръце по извивките на тялото и,в нежна ласка,толкова прекрасно бе докосването. Събудих я,тя отвори очи и ме погледна със сините си очи,бяха малко ядосани,защо я будя но преди да дам обяснение я целунах диво и страстно. Члена ми също показваше сутрешната ми развълнуваност,като трепереше неистово да се намери в нея. Но обичах да си играя поне малко преди да имам жена,като нея. Просто исках да и се насладя:
-Добро утро...
Веднага се надигнах,като с целувки се оказах до прекрасните и бедра,където съвсем скоро започнах да си играя с езиче.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Юли 21, 2015 9:05 pm

Все още сънена, дори не усетих кога се озова между бедрата ми, но в един момент усетих изгарящите му устни по тях. Притворих очи и измърках доволно. Ръцете му минаваха по цялата дължина на крака ми, които аз съвсем доброволно разтворих и му позволих да достигне целта си... С два пръста разтвори устните ми и езичето му затрепери по клитора ми. Извих се блажено. Обичах сутрешния секс... Обичах и обедния и вечерния, обичах секса по всяко време. Аз бях изтъкана от порочност и греховност, секса бе едно от най-любимите ми неща. Исках го по всяко време и във всички пози...
Качих единия си крак на гърба му и започнах да стена предизвикателно, започнах и да ставам много по-влажна, което доведе и до извиването на ханша ми... Извивах се към него, търсейки ласките му, а когато вече усещах приближаващия край и знаех, че се нуждая от само още малко, хванах косата му и го притиснах към себе си... Бях на ръба, буквално и вече предчувствах експлозията, която се зараждаше в мен, когато той вдигна глава и замени езичето си с пръсти, но тази промяна стопира всичко... Видях погледа му и разбрах, че всичко е било нарочно... Той просто искаше да си играе с мен...
Два от пръстите му потънаха в мен, а той се облиза перверзно, после ме целуна страстно... Пръстите му се задвижиха в пулсиращата ми женственост.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Вто Юли 21, 2015 9:30 pm

Сутрешния секс е най-готината закуска,особено,когато тя беше толкова сладка и изкусителна. Всичко от което имах нужда сутринта е само и единствено тя,толкова невероятна,и толкова изкусително дива. Стенаниеята и се оказаха,като музика за ушите му,толкова готини,и го възбудиха още повече. Не се спря докато не я докара до невероятен оргазъм. Сега беше време да я обладая отново,изправих се рязко,като диво. Щях да и покажа,какво е отново да си с вълкът,който подивя диво и несдържано. 
Хванах я здраво за дупе и диво излизах и вилизах в нея но бях подивял все едно не я бях имал предната вечер. Всичко в мен крещеше,че е моя,че я искам че няма друга,която да искам в този момент,тя беше моя само и единствено моя:
-Лилит...
Извиках,щях а свърша но се спрях,исках я,исках само нея и тя ми действаше по този начин.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Вто Юли 21, 2015 9:45 pm

Оргазмът дойде изневиделица, а след него още един и още един, докато той не се строполяса изтощен до мен. Тази сутрин наистина се бяхме развихрили. Бях приятно изненадана, че леглото издържа на всичко това което се случи. Имаше разпилени възглавници и перушини навсякъде около нас, а ние лежахме потни, задъхани и голи в средата на леглото. Той се опита да ме придърпа в обятията си, но аз деликатно се измъкнах с извинението, че имам нужда от душ...
Той ме последва и в банята, където изиграхме още един рунд... Така когато най-накрая излязохме от банята, вече минаваше обяд... Сякаш апетитът му за момента бе задоволен, затова го оставих да си почива, а аз реших, че е време да поизляза малко и да се попека на плажа...
Естествено, не носех бански... Легнах направо на пясъка, гола и в близост до водата... Затворих очи и изключих съзнанието си... Не исках да мисля за нищо... Просто се оставих под милостта на жаркото слънце и отминаващите конвулсии в женствеността ми...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 22, 2015 6:24 am

Малкото почивка се отрази добре на тялото ми и не беше добре за мен,защото отново я исках но за а може тялото ми да си почине е по добре нея също да я няма. Обаче усетих липсата и и това не ми хареса. Понеже бях ме сами на острова реших,че е добре да не се обличам въобще  без това нямаше значение. Излязох от къщата съвсем гол,с мъжественост която търси само нея,бързо намерих посоката,секси тялото и лежеше върху горещия пясък и жаркото слънце но тя беше истинския пожал. Легнах до нея,като се настаник по гръб,по лице щеше да ми е трудно със сигурност щях да направя дупка в пясъка.
-Най хубавата гледка на този остров е прекрасно ти тяло...
Извъртях леко глава към нея,не можех да откъсна очи,сигурно изглеждах на някой кученце но тя просто пристрастяваше:
-С всички ли мъже правиш така?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Юли 22, 2015 6:57 am

Усетих присъствието му, но не отворих очи, докато не ми зададе въпроса си. Едва тогава го погледнах, за да разбера как точно му действам на него и видях, че членът му отново е в пълна бойна готовност. Харесваше ми, колко е ненаситен и издръжлив.
- Може би... - Отвърнах неопределено и се надигнах от пясъка. Приближих се до него и прокарах ръка по гърдите и корема му.
- А на теб всички жени ли ти действат така? - Обхванах пениса му с ръка и я прокарах по дължината му. Вероятно нямаше и час от като се бяхме чукали за последно. Може би наистина не го бях изтощила достатъчно.
- Онази жена, при която бързаш да се върнеш... - Прекрачих го и задвижих по енергично ръка. - Действа ли ти така? - Наведох се и поех надървения му член между сочните си устни. Облизах главичката, а после го поех целия. Моментално усетих как всеки един мускул в тялото му се напряга. С едната си ръка все още държах пениса му, с другата дерях кожата му. Поех го още няколко пъти, после надигнах глава и се облизах перверзно. Бях в режим неприлична. Погледа ми разпръскваше огън и жупел. Стиснах го малко по-силно във хватката си и после го поех отново между устните си... Исках да го накарам да свърши още сега...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 22, 2015 3:33 pm

-О,не.. Никоя жена не ми действа,както ти ми действаш...
думата истинско блаженство беше мека дума в сравнение с онова,което изпитвах сега,а то е нещо повече от върховна наслада. Единствената жена,която можеше да ме накара да сърша толкова лесно и бързо само от едно докосване се оказваше тя. Само много силния ми контрол ме караше да не го правя и да не свършвам толкова бързо,просто исках още и исках да я чукам. Само че тя действаше толкова умело,че не можех да се сдържа нито за миг,толкова дива толкова страстна и толкова жестока.
-Никоя...
Повторих докато тя ме обхвана отново с устни,тя се движеше умело по мен и ме влудяваше на максимум. Простенах от удоволствие и се насладих на движенията. Бях забравил,за всякоя друга жена,тя напълно влезе под кожата ми,когато съм с нея не можех да мисля за нищо друго освен да я имам отново и отново,без дори да имам време да си почина. Знаех си че това може да ме погуби но тя беше като наркотик,и аз исках да взема дозата. Не и беше трудно да ме докара до края,да свърша толкова бурно и диво,като се влях в устните и,а тя ме погълна целия. Побърках се напълно,толкова беше невероятно:
-О,Лилит... Толкова си... Невероятна...
Прехапах долната си устна и я погледна с див пламък. Улових я за раменете и я повдигнах,за да се окаже върху мен,тя бързо намери пътя,аз само нежно я погалих докато не усетих влагата,а след това проникнах в нея,тя се задвижи изкусително над мен,като ме побъркваше допълнително.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Юли 22, 2015 8:52 pm

Направихме го на плажа, под изгарящото слънце. После го направихме във водата, а накрая завършихме под душа... Престоят ми тук с Клаус все повече започваше да прилича на такъв все едно съм с Луцифер...
Вечерта решихме да си организираме вечеря в френски стил. На масата присъстваха много сирена и вино, имаше пълнени петлета и няколко вида хляб... За първи път от както бяхме дошли не бях облечена с нещо прозрачно, макар и роклята ми да бе доста провокативна с дълбокото деколте, което разкриваше доста голяма част от гърдите ми. За сметка на това пък си бях сложила доста бижута, които да отнемат поне малко вниманието.
Седнахме около масата. В чашите си вече имахме вино.
- Мисля, че е време да започнем с обучението... - Ако правехме само секс, той нямаше да научи нищо.
- Измина седмица и няма следа от Луцифер, което означава, че камъка действа... Ще трябва да се научиш да бъдеш него... докато не си върна целия контрол върху Ада... След това си свободен да си вървиш... Знам, че искаш да го направиш... Затова в интерес на двама ни е, да се случи по-скоро... - Естествено никога нямаше да го пусна да си тръгне. Щеше да остане с мен, докато все още имам нужда от него и искам, след това щях да го убия. Да се върне при семейството си, щеше да означава, че всеки един демон ще научи че нещо не е наред...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 22, 2015 9:25 pm

Като меден месец ми се стори изминалото време,наистина беше невероятно но не се залъгвах,бях като муха хваната в клопката на паяк. Вече бях оплетен и знаех,че никога няма да искам да си тръгна,сега единствената ми цел беше да остана,колкото се може по дълго с нея. Влязох ме в къщата,като временно реших да обуя поне панталони,за да укротя малко страстта си,което е много трудна задача. Седях на дивана,като не я изпусках от поглед:
-Мисля,че ние започнах ме...
Пошегувах се аз но се изтегнах леко назад:
-Предполагам Луцифер,е арогантен,не мисли за никого и нищо освен за себе си. Проблема е,че сега е влязъл в фазата в която те обича и трябва да ми покажеш,как преминава тази фаза.
Да я обичам нямаше да е трудно но съпруга и имаше специфично отношение към нещата,той гледаше повече себе си,от колкото другите.
-Как се забавлява той,освен това?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Юли 22, 2015 9:41 pm

- Имаш предвид как се забавлява, освен когато прави секс с мен? - Помислих за секунда две преди да отговоря, макар и отговорът на този въпрос да беше по-лесен от всеки друг.
- Когато не прави секс с мен, значи прави секс с някоя друга... А ако не прави секс, обича да наблюдава как го правят другите... Разбира се едно от любимите му занимания е да наказва... убива... да манипулира... Той гледа на всички останали като част от един огромен пъзел... Обича да подтиква и предизвиква демоните на останалите... Искрено се забавлява, когато се случи, точно така както е предвидил, че ще се случи... А когато не се случи както е очаквал, продължава да плете интриги, докато не се случи... Никога не губи... Той е един извратен кучи син, който се захранва от болката и нещастието на останалите и отпразнува всяка своя победа със секс... Обича груповите изпълнения... - Отпивах по малко от виното си.
- Никога не знаеш какво всъщност се върти в главата му... И знам, че ти си бил там и си мислиш, че знаеш, но... - Побиха ме тръпки без особена причина, но казвайки всички тези неща, осъзнах, че всичко се бе случило прекалено лесно. Прекалено удобно Клаус бе успял да поеме контрола над тялото си, потискайки не кой да е, а самия Луцифер...
- ... не знаеш... той, винаги има план... той е най-умното същество раждало се някога... - Което ме караше да се страхувам, защото ако Луцифер се върнеше, тогава целият му гняв щеше да се стовари върху мен. А и онази глупава сделка, която бяхме сключили... Бях спала с Клаус, доста пъти вече... Дали това не беше целият му план от самото начало? Станах стреснато и започнах да се разхождам из стаята. Бях глупачка, Трябваше да обмисля, всичко по-добре...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Клаус on Сря Юли 22, 2015 9:58 pm

-Твърде много неща...
Не,че не си приличах ме по това,че обичаме да кроим планове и да се забавляваме с това,че изпитвах удоволствие от това да се гавря с всички останали но аз имах малко повече човещина,който явно той не притежаваше.
-Едва ли се става Луцифер за един ден... Но насоките,който ми даваш са много полезни.
Щеше да ми е малко по лесно,щом знам повече неща за него.
Погледнах към нея:
-Разкажи ми за раните ви години,как сте изглеждали. Винаги ли е бил толкова голям лъжец спрямо теб.
Още друго исках да знам:
-Това с изневерите не ми е присъщо,още повече,че не разбирам,как може някоя да те измести. Ако имах жена като теб никоя друга няма да има значение. Защо той го е правил?
Това не ми го побираше акъла нито една жена не можеше да стъпи по нищо на пръста на Лилит,дори не можеше да се докосне.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Елизабет on Сря Юли 22, 2015 10:18 pm

Погледнах го и се усмихнах някак горчиво.
- Аз съществувам, за да доставям удоволствие на Луцифер... Той ме приема за даденост... Нещо което винаги му е принадлежало и ще му принадлежи... Аз съм длъжна да му служа, както всеки друг демон... Разликата между тях и мен е в това, че съм негова съпруга... Още в самото начало деляхме леглото си с други хора... Но когато си с някой цяла вечност... Особено някой като мен, който не изпълнява сляпо всяко твое желание... Започваш да изпитваш нужда от нещо друго... Не ме разбирай погрешно, не го оправдавам за всички изневери... Просто аз никога не си позволих да бъда с някой друг, зад гърба му... Но той го правеше... Постоянно и аз знаех, но нямах нищо против, защото по някакъв извратен начин го обичах и вярвах, че той също изпитва това към мен... Но грешах... Когато разбрах, че има дете от една от любовниците си... Нещо в мен се прекърши... Убих детето и си заминах... От тогава водим война... До сега... Преди известно време той ми предложи сделка... Обещахме си, че ще бъдем верни един на друг, а ако някой от нас се изкуши да бъде с друг... ще бъде затворен завинаги... а другия получава цялата власт... Тогава това ми се стори добра сделка, но... аз наруших тази сделка... И сега си мисля, че от самото начало това е бил плана му... Да ме срещне с теб, да ти позволи да получиш контрол и понеже ме познава добре и знае, че бих била привлечена от теб... това е най-лесният начин да ме победи... Да ме накара да сваля гарда, докато си мисля, че съм победила... Не знам как не се сетих по-рано за това...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Измамна прошка

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 12 от 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите