Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Власт!!!

Страница 21 от 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Мар 01, 2015 9:09 pm

-Май се поувлече скъпи...
Закачи го тя но показа с тихи стонове,че и харесва,силните му ръце докосваха нежно и тя изпитваше сладко блаженство от изненадващия масаж,който мъжа и реши да и подари. Затвори очи,за да се наслади на нежните му ласки. Простена когато ръцете му се преместиха на раменете му. Простена още по нежно,като дори издаде малко по развълнуван глас,като чели и правеше нещо съвсем друго:
-А,ти имаш най вълшебните пръс...
Щеше да довърши но усети втвърдената му мъжественост,която потрепваше отърквайки се върху зачервеното и дупе. Накара я да се възбуди но и преди това беше готова за него:
-Мили мой... Мисля,че мислим еднакво и не мисля,че ти е нужна покана,сам можеш да разбереш колко те желая.
Можеше да усети,колко не просто влажна е тя,а колко мокра беше в този момент. Чаршафите под нея сигурно бяха прогизнали от нейните сокове.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Мар 01, 2015 9:18 pm

Мисля... Не, аз наистина бях убеден, че имам най-невероятната жена на света. Просто не можеше да съществува друга толкова възбуждаща и прекрасна жена, като моята и на всичко отгоре, винаги откликваше на поривите ми, но още по-хубавото бе, че и самата тя инициираше такива понякога.
Дръпнах хавлията си и я захвърлих на пода. Напрежението между телата ни бе осезаемо и сякаш всеки допир до нея ме наелектризираше. Усещах как минава ток през мен, как... просто усещах как ако не бъда с нея, ще умра. Беше права, нямах нужда от покана, просто я желаех и не исках да чакам, затова само разтворих бузките на дупето й и проникнах в нея. Спомена от преди малко още беше жив и някак се чувствах незадоволен, исках да се върна отново там и да завърша това което бяхме започнали по-рано. Изстенах силно, когато усетих колко е стегната там. Можех да свърша още на мига, но нямаше... още не.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Мар 01, 2015 9:34 pm

-За Бога... Да...
Извика не можа да го сподави,удоволствието и желанието се оказа по голямо от очакваното. Щом проникна в нея и я изпълни то толкова до колкото му беше възможно,я накара да полудее. Хвана здраво одеялото като и се искаше направо да го захапе силно но вместо това извика силно.
-Не спирай...
Обичаше да го насърчава но и да го насочва. Не е като типичните жени,който седяха и чакаха,тя подържаше своя съпруг,насърчаваше,потикваше,мотивираше. Знаеше,че на него му харесва това. Че е от мъжете на който им харесва жената да е агресивна и постоянно да прави неща за него. Това обаче не означаваше,че е насила или го правеше само за негова угода,извличаше и своето удоволствие,чрез неговото,не е трудно,защото си бяха лика прилика и това,което искаше той го искаше и тя. Движеше се бавно в нея от край до край,все едно да я измъчва:
-Стига наистина не бъди лош... Искам да свършим заедно...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Мар 01, 2015 9:45 pm

Предишния път нещо в мен сякаш избуя, диво и яростно. Не я пазех, бях се отдал напълно на удоволствието. Колкото и да не исках да го призная, се бях превърнал точно в това, което не исках. От любовник, дори съпруг, бях преминал в тъпкач, който искаше само да завре оная си работа по-дълбоко и да даде колкото може повече от себе си в акт на сексуални привличане и черна, мрачна и потна греховност. Мислех повече за себе си, отколкото за нея, а сега исках точно обратното. Бях наранил достатъчно сладкото й дупе, затова сега исках да се реванширам, като й покажа, че мога да бъда и друг.
- Не ми казвай, че не ти харесва... - Усещах как потрепва, как се мъчи да се извива под тежестта ми. Този път не трябваше да съм груб. Тя бе достатъчно чувствителна сега и наистина можеше да я нараня, ако стана по-груб. Пък и така щяхме да продължи по-дълго.
Прокарах едната си ръка под нея и намерих сладките й устни. Радвах се, че имам дълги ръце в такива случаи. Намерих онова най-чувствителното й местенце и започнах да въртя пръстите си там. Исках да я докарам до оргазъм... не само един...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Мар 01, 2015 10:01 pm

Не можа да се сдържи за пореден път но само той умееше да я докара до лудост. Ръцете му бяха толкова ловки,толкова диви,че бързо я докараха до желания резултат. Изтреля я в облаците,като я накара да свърши. Соковете и се разляха по него но явно сякаш не му стигаше. Инстинктивно се опита да свие бедра да не го допусне,тялото и казваше едно,а желанието и е съвсме друго. Беше в сладко противоречие.
-Крис...
Не и позволи да свие крака,като продължи с нападенията. Изгуби бройката на оргазмите,който получи,кой ги броеше въобще,ако той ги броеше явно се гордееше с това и нямаше да го вини,само истинки професионалист,който познава перфектно жена си. Пишеха му се няколко шестици с няколко плюса за добре научени уроци. Към последния просто извика,което му даде сигнал,че е редно да спре,защото вече щеше да я заболи. Спря,като не можа да помръдне,скри глава в възглавницата,като не можеше да повярва,все едно се рееше:
-Мили... Оу... Крис... Ще ме погубиш...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Мар 01, 2015 10:36 pm

Накрая малко засилих темпото, за да мога да я последвам. Познавах я толкова добре, че знаех кога е на път да изригне отново. Имаше едни специфични звуци които издаваше, усещах свиващите се мускули и започваше да се бори още повече с мен. Щом усетих всички тези признаци, просто отпуснах и си позволих да получа същото удоволствие, дори по-голямо.
Членът ми пулсиращо започна да се свива и после избухна. Потреперих, докато от слабините ми се изтръгваха електрически заряди от удоволствие, карайки цялото ми тяло да трепери, а краката ми да се тресат, сякаш бях болен. Вече бях загубил сили и се отпуснах до нея, обгръщайки я с ръце, пренебрегвайки умората. Просто бяхме заедно. Бяхме едно за малко и го бяхме направили с любов, без да се бавим, с удоволствие, без съжаления... и заедно. Това беше по-важно. Независимо колко мръсно го бяхме направили, двамата бяхме направили нещо приятно заедно и се обичахме. Аз целунах рамото на жена си и казах високо, макар и едва поемащ дъх:
- Обичам те, Вал... Невероятна си...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Мар 01, 2015 11:13 pm

-О повярвай ми ти си върховен...
Не можеше повече да се помръдне и знаеше,че след толкова множество оргазми е добре да я остави да си почине поне един два часа,след това да ползва олио,защото вече започваше да се присвива от малкото протриване,имаше желание но беше добре да и помогне малко,ако искаше да я има пак и все пак след почивка. Легна до нея,а тя с малко усилие се приближи към него,като се облегна на гърдите му и се сгуши в него:
-Любими обичам те...
Целувки по гърдите,а той нежно я зави и се погрижи да не настине но на нея и беше адски горещо,просто гореше отметна одеялото:
-Ще ме убиеш... Всичко ври в мен,само това че съм изморена ме спира да те яхна отново. Ще ти го върна,само да се възтановя малко...
Предупреди го тя,и тя умееше да е лоша и не беше добре да я предизвиква:
-Ти може да си лош но аз мога да съм двойно по лоша...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Мар 01, 2015 11:26 pm

Засмях се и я целунах влажно и звучно по устните.
- Напълно наясно съм с това красавице. - Целунах я отново и я укротих малко като я придърпах в обятията си.
- Ти си царица в това да бъдеш лоша... - В хубавия смисъл на думата. Обичах нейния лош режим, когато ми стопяваше лагерите. Никой друг не го можеше така и това не се учеше, то или го имаш или не, а тя го имаше в изобилие.
- По-изобретателна си дори и от мен, но сега се нуждаеш от малко почивка... - Беше истинско престъпление да искам от нея да си почива, когато кипеше от енергия, но и не исках да я нараня и ако станеше така, че да продължим, за тази вечер щях да оставя дупето й да почива. Не настоях да я завия отново, защото наистина беше топло и мисля, че нямаше да има проблем, а и тя щеше да ми каже ако усети, че й става студено.
- Кога искаш да тръгнем? - Щяхме да отидем с яхтата до едно малко островче на около ден от тук. Щяхме да сме само двамата. Яхтата бе заредена с храна и вода. Мисля че щяхме да се справим. - Предлагам след като се наспим, да потеглим... - Яхтата беше на котва тук и щяхме да тръгнем, когато сметнем за добре.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Мар 01, 2015 11:57 pm

-А,Хоуп...
Изплаши се малко:
-Имаме връзка нали?
Той поклати глава и тя се успокой и легна отново:
-Добре,ще тръгне когато се събудим и решим да се измъкнем от леглото.
Тя беше майка на малко бебе,която не беше откъсвана толкова дълго от детето си и беше много,ама много тежко,че не знае,какво и е,това до някъде и пречеше напълно да се отпусне в този момент. Прехапа пръста си,той я погледна и я поклати:
-Ще ми мине утре,като чуя грета и ми прати снимка на малката.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пон Мар 02, 2015 2:01 am

- Ще го кажа отново... Няма да имам нищо против ако го отложим... - Бяхме говорили вече за това и тя бе казала, че няма нищо против медения ни месец да е сега, но ако щеше да се притеснява през цялото време за Хоуп, това нямаше да е добре. Нямаше да може да се почувства като на истински меден месец, а аз не исках вниманието й да е заето и то с тревожни мисли.
- Не искам да правим нещо, което ще те кара да се тревожиш... - Исках меден месец с нея, но ако това означаваше да я тревожа излишно, предпочитах да се приберем и да използвам почивката, която си бях взел, прекарвайки я с тях двете.
- Наистина няма да се разсърдя... - Трябваше да знае, че не съм против и разбирам тревогата й, а също така че искам най-доброто за нея. - Може да го направим винаги... Когато си готова...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пон Мар 02, 2015 3:54 am

Поклати глава,като не искаше да разваля всичко,а и просто беше майка не можеше да се изтрие с гумичка. Просто нямаше как да се случи:
-Не глупаво е,Грета е прекрасна,тя е като майка за мен,перфектна е,по скоро аз излишно си вкарвам филми в главата. Жерар също е там,няколко лели също,ще останат в хотела.
Така като го изброяваше и се успокояваше и напразно се притесняваше. Щеше да е просто глупаво да се самонавива:
-Спокойно,просто както казва Грета съм ново мамче и се притеснявам. Ще се наслаждавам на медения месец с теб...
Надигна се вече имаше малко сила надигна се и го целуна нежничко,погали го по бузата:
-Просто ти си съпруга,който трябва да ме успокоява знаеш,че съм склона да преовеличавам на моменти.

avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Мар 03, 2015 3:22 am

- Грета греши... Ти си секси мамче... И младо де, но най-вече секси... - Казах и й лепнах една звучна целувка по устните.
- А що се отнася до другото... - Вече малко по сериозен казах аз. - Не ми се иска да те успокоявам през медения ни месец... Единственото, за което искам да се тревожиш е следващия ти оргазъм... - Наистина исках да имаме няколко безгрижни дни, в които да не се тревожим за нищо. Просто в последните месеци, всичките ни мисли бяха предимно за Хоуп и сега смятах, че сме си заслужили малко време, в което да помислим за себе си. А и бях убеден, че тя ще си прекара добре. Дори нямаше да усети отсъствието ни, защото все още бе много малка, а и тя бе много контактно дете, което се разбираше с всички. Имаше деца, които искаха само майките си, но не и тя. Тя обичаше всички и това ни позволяваше например да си вземем няколко дни за нас.
- Хоуп е в добри ръце. Нищо няма да й се случи... Дори няма да усети, че ни няма.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Мар 03, 2015 4:20 am

Ръцете и вече минаваха малко по палаво по него,трябваше да се отпусне повече:
-Всъщност сега като ми го каза,наистина съм разтревожена...
Той я погледна някак сериозно,а тя се превъртя над него,като го възседна. Всичко се случи толкова бързо и спонтанно,както и много възбуждащо,защото се отърка в него но никак не беше нежна,а напротив:
-Тревожа се за моя оргазъм... И в момента изоставаш,за това сама ще си наваксам...
Без дори да е много готова,спусна ръце и обхвана пениса му,като го намести право на входа,а след това се наниза на него,като изстена,извика от удоволствие:
-Моя съпруг...
Харесваше и да го казва,да казва това,че е неин и че и е съпруг,по хубаво от това нямаше,да е само и единствено нейн. Най-сетне,всяка жена в службата,в медиите в обществото,щеше да знае,че е вече не е ерген и принадлежи само на нея. Това я накара да се възбуди,чувстваше се като господарка,защото сега притежаваше някой но по много различен начин,защото и той притежаваше нея.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Мар 03, 2015 4:51 am

Харесваше ми как звучи от нейната уста. В тона й се криеше толкова много... гордост и обич, а докато го казваше прекрасните й очи блестяха сякаш по един особен начин. Не знам дали беше заради значението или заради твърдия ми член в нея, но ако това беше брака, то аз можех да съжалявам единствено заради това, че не се беше случило по-рано.
- Моята съпруга... - Постарах се да вложа в думите си всички онези чувства, които изпитвах в момента - от невероятно удоволствие до безгранична любов и привличане към нея. Тя бе изумителна, във всяко едно отношение, но днес направо ми скриваше шапката. Колко ли бе изпила? Не знам... Няма значение. Харесвах режима й на порочност.
Хванах я за кръста и се надигнах леко заравяйки устни и лице в гърдите й. Те отново си бяха само мои. Не се налагаше да ги деля с дъщеря ни. И докато тя се движеше изкусително върху мен, аз се заех с тях, Гръзках настръхналите й зърна, смучех ги, въртях езичето си около тях и не спирах да я подканям да се движи, колкото беше възможно да се движи в тази поза, но тя сякаш бе извън земна и го правеше толкова мръсно и яко, че изпитвах неземно удоволствие.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 2:54 am

Спря да кърми и малко поспаднаха но бяха пищни и вече изцяло негови. Опита се да я кърми,колкото се може по дълго но един ден всичко приключи,добре че беше почнала да хапва пюрета по малко,защото това,щеше да е истинско мъчение.
А,като говорех ме за мъчения,съпруга и беше най-добрия в това,най-изпипания съдист. Ненаситил се на гърдите и не ги оставаше намира.
И все пак не се оплака ,а напротив... Провокирана от него,се извиваше още по изкусително,и познавайки тялото му,щеше да го докара до невероятен оргазъм,щеше да се излее в нея.
-Не се сдържай любими...
Знаеше че може да се контролира но не искаше да го прави:
-Освободи се,освободи се в мен,изпълни ме цялата.
Да говори,толкова мръсно му се харесваше,той обичаше не само,да докосва и вижда,да усеща,ами и да чува.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Мар 05, 2015 3:06 am

Да накараш някоя жена да говори така, значи трябва да й харесва много. Естествено не си правех илюзии, че всичко се дължи на мен. Тази вечер аз бях повече консуматор, отколкото раздаващ. Тя обаче умееше да се раздава и да доставя удоволствие не само на мен, но и на себе си. Това я правеше толкова добра и толкова изумителна.
- Не и преди теб... - Нямаше да свърша преди да го е направила и тя. Просто нямаше да се чувствам достатъчно удовлетворен, ако я оставя незадоволена.
- Хайде Вал... Искам да усетя как се разливаш по мен... - Говоренето малко ме откъсна от гърдите й, но за сметка на това обаче я повдигнах леко, така че да мога и аз да се задвижа под нея, а това без съмнение щеше да й помогне да достигне до крайната цел на това занятие.
- Сега... - Ако не свършеше веднага, вероятно нямаше да мога да я дочакам. Просто бях толкова зверски възбуден, че направо щях да се пръсна.
- Направи го сега...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 3:15 am

Дали заради голямото желание или заради връзката между тях,свършиха и двамата в перфектен синхрон,тя се стегна около него,като мускулите и трепереха,изви се и извика от удоволствие. Той пулсираше в нея,като я изпълни,усещаше го как се стича по нея. В вихъра на удоволствието,обхвана лицето му,като диво го разцелува,задвижи се още няколко пъти,като някакъв сладък остатък,от невероятните инпулси,който още владееха тялото и:
-Ти си мой,само мой!
Не вече не беше робиня с нищо,сега изявяваше болно собственическо чувство,което беше притежание на господари и на на полудели от любов,а тя беше последното:
-Обичам те,обичам те ужасно много...
В такива моменти се чувстваше щастлива искаше да не излиза от нея,защото се чувстваше свързана с него искаше да стане едно цяло с него:
-Мой!
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Мар 05, 2015 4:17 am

Усмихнах се доволно и отвърнах не по-малко диво на целувките й, което доведе до нещо друго. Вече започвах да се чудя дали в питиетата не е имало нещо, защото иначе не знам как успявах да презаредя толкова бързо, но беше факт. Още не бях излязъл от нея, когато члена ми започна да набъбва и да се втвърдява. Имаше нещо лудо във всичко това.
Преобърнах я под себе си и сега беше мой ред да й покажа, колко точно я обичам й желая. Задвижих се от раз със сила и бързина, защото тя вече беше ужасно влажна. Без проблем се движех напред назад и този път бях страшно див. Нейните викове ме изкарваха извън равновесие. Направо полудявах. Стисках гърдите й, хапех я и я чуках така здраво, че започвах да се чудя дали това легло ще ни издържи. Скърцаше ужасно много, а таблата се блъскаше в стената. Не можех да спра обаче... Не и преди да свърша. А края ми беше не по-малко бурен от началото. Бях сигурен, че след този път, съм й оставил синини. Боже аз наистина щях да я погубя...
И двамата свършихме и се отпуснах напълно изнемощял на леглото до нея. Бях сигурен, че след този път няма да мога да го вдигна отново... Поне не й тази нощ. Бях направо като изцеден, но наистина обожавах тази умора.
- Страхотна си красавице... Направо ми стапяш лагерите...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 6:06 am

-Аз вече нямам такива...
Блажено се приближи към него,нямаха сили дори да се изкъпят,заспаха гушнати един в друг,изтощени от страсти. Събуди се малко преди обяд,прозя се и се завъртя. Загледа се в него,толкова беше красив,прекрасното му лице с перфектни извивки,нежна кожа,а брадата му неше леко набола,изглеждаше невероятно мъжествен. Мускулестите му гърди се вдигаха и спускаха,изглеждаше на някой бог... Нейния бог. Силните му ръце,прегръщаха нежно. Той отвори бавно очи,като ги затвори пак но по лицето му се появи усмивка. Придърпа я към себе си,като я притисна към себе си. Вал се засмя,премина с ръка през прекрасното и лице и надолу:
-Ще ме пречупиш...
Пожегува се тя и започна да го целува по прекрасното му лице.
-Хайде да ходим на яхтата!
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Мар 05, 2015 6:35 am

Едва бях отворил очи, а тя ми даваше нареждания. Е, ако искаше да правим секс, вероятно щях да се съглася с охота, но тя искаше да станем от леглото, а аз исках да си остана тук завинаги.
В крайна сметка обаче се наложи да стана искам или не, защото сам не беше забавно, а тя отиде в банята, затова и аз я последвах. И преди да измием следите от снощи, създадохме нови. Постарах се обаче да съм по-внимателен, защото освен по дупето имаше синини и на други места по нея.
- Боли ли те? - Попитах докато търках гърба й с гъбата. Тя ме увери, че се чувства добре, но наистина се мразех заради тези синини, които бях оставил по нея.
- Обичам те! - Казах й на излизане и я оставих да се приготви, а аз се облякох набързо и отидох да проверя как е положението навън. Яхтата беше точно там където очаквах да бъде и багажа ни също трябваше да е вече качен на нея.
Върнах се обратно вътре. Тя вече беше готова, за тръгване, така че я хванах за ръката и я поведох към яхтата, на която щяхме да прекараме следващите дни.
- Е, това ще е нашия дом следващите няколко дни... - Дадох й малко пространство, за да разгледа. - Харесва ли ти? - Влязох навътре, за да проверя дали бяха оставили храна както бях поръчал и да... Имаше две блюда захлупени с капак. Повдигнах единия и погледнах.
- Гладна ли си? - Сигурно, аз направо умирах от глад.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 7:47 am

-Ужасно...
Отново я изненада приятно,всичко е прекрасно. Приближи се,и му се отплати с една невероятна целувка,а след това и дамата седнаха за да похапнат имаха нужда от още сили. Щом привършиха,тя се изправи:
-Мисля да се попека на слънце!
Вече бяха в открито море и определено никой не можеше да я види и можеше дори да бъде по монокини. Щеше да му направи по олямо удоволствие. Извъртя се и свали роклята си,като падна на земята,тръгна на вън,като по пътя отвърза горнището и го замери с него:
-Ела да ме намажеш с крем...
Постели една хавлиена кърпа супер еротично на палубата,като се настани но беше с гръб към него. Извъртя се леко,държеше крема и се усмихваше:
-Идваш ли?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Мар 05, 2015 8:03 am

Искаше ли питане? Аз бях като малко кученце, което ходи навсякъде след нея. Просто в първия момент, бях меко казано напълно захласнат от гледката и точех лиги, когато обаче чух гласът й и осъзнах какво ме пита, бързо се приближих и грабнах тубичката със слънце защитен крем.
- Как е възможно винаги да си толкова красива? - Не можех да си го обясня. Все трябваше да има моменти, в които да я намирам за непривлекателна, но истината беше, че я харесвах дори и когато тя се мислеше за грозна и дебела. За мен тя бе най-красивата жена на света.
- И да ме привличаш толкова силно... - Изсипах малко крем и го разтърках между дланите си, след това старателно и много изкушаващо започнах да го нанасям по гърба й.
- Ако оцелеем след тези няколко дни, ще е хубаво да ни впишат в книгата на Гинес... - Защото бях повече от убеден, че снощния маратон няма да е последният такъв. Дори и сега я желаех отново.
- Защото ще сме истински герои...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 8:19 am

Предизвикателството продължаваше,обърна се като погледчето и беше палаво.
-Сега трябва да ме намажеш и отпред...
Гърдите и направо се забиха в очите му,знаеше че ги обожава.
-Но не се заигравай!
Знаеше че напразно го казва че напразно го предупреждава. Защото още щом я докосна се заигра и определено не му пукаше за крема. Нападна я с невероятни целувки още на палубата.
-Дивак...
Изръмжа когато усети устните му впити в гърдите и,побъркваше го напълно,тотално и невероятно. Щеше да загуби умът си.
-Определено ще полудеем.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Мар 05, 2015 8:30 am

Направихме го направо там, върху шезлонга под жаркото слънце и бяхме наистина доволни накрая. После си взехме душ и тя отиде да се препича отново, а аз седнах под сянка и започнах да разглеждам едни карти и се опитвах да ги разчета. Добре че яхтата имаше джипиес, че иначе щяхме да сме загубени.
- Трябва да сме на острова след около 56 часа... Или поне така казва тази джаджа тук... - Хвърлих й един поглед през рамо.
- Ако не спираме и се движим със тази скорост... - Островчето на което щяхме да отидем всъщност беше много малко. Можеше да се обходи за няколко часа пеш. Имаше обаче много хубава вила, напълно оборудвана с всичко необходимо и мисля, че също щяхме да се чувстваме добре.
- Искаш ли да гледаме някой филм след вечеря? - Все още имахме приготвена храна, но може би от утре щеше да се наложи да си я правим сами.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Мар 05, 2015 9:59 pm

Укротяването дойде,бяха малко изморени,а по скоро вече телата им се предаваха,ако продължеше така щеше да я боли много,а и него също.
-Филм е много добра идея!
Хубаво беше да са заедно,да прекарват спокойно времето си,а и това беше най-голямата му почивка и трябваше да я използва. Направиха си пуканки и седнаха да гледат филм. Щяха да гледат някакъв филм 50 нюанса сиво. Тъкмо беше излязал по кината но Крис получаваше филмите малко след примиерата,така гледах ме нови филми преди повечето хора.
-Какъв е този филм?
Взе си една пуканка,като се настани удобно,сложи крачетата си върху него но се гушна в него. Той преминаваше нежно по колената и:
-Изглежда добре и актьорите си ги бива...
Показаха актцора:
-Крис този прилича на теб,като млад! Гледа по същия начин по който ти гледаш мен. Не ме изпускаш от поглед...
Засмя се и го целуна по бузата,а той се извъртя за да целуне устните и:
-Знаеш ли приятно е да прекарваме така времето ни заедно.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 21 от 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите