Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Власт!!!

Страница 22 от 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Мар 06, 2015 12:28 am

- На мен също ми харесва... - Отвърнах тихо и я целунах отново. Това означаваше, че когато сме вече стари и немощни и не може да правим креватните си упражнения, все още ще ни е хубаво в компанията един на друг, защото между нас имаше страшно силно привличане, но и адски много любов.
- Но ти си много по-красива от главната героиня... - Погледнах към екрана и кимнах лекичко. Изобщо не можеше да се мери с моята красавица.
- Иначе нямам представа за какво се разказва този филм. По всичко личи, че ще е романтичен, което означава, че ще ти хареса... - Аз си падах по по-различни филми, но на нея нямаше да са й интересни, а аз така или иначе нямах намерение да гледам филма и как когато тя е до мен, просто очите ми бяха залепени в нея.
- Или поне се надявам да съм избрал хубав филм, който ще ти хареса. - Усмихнах се лекичко и я придърпах малко към себе си.
- Дай и на мен де... - Загребах от купата с пуканки, която бе прегърнала и напухах няколко в устата си.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пон Мар 09, 2015 2:00 pm

Подаде купата като му се усмихна мило с пълна уста с пуканки. Беше много сладка така,показа се че не всичко между тях е секс. Следваше няколко объркани момента:
-Ама той за договор ли говори?
Момичето подписваше договор за поверителност:
-Щур филм...
Загледа се беше я повел към някаква стая,щом се уговориха и я предупреди влязоха в червена стая. Вал едва не се задави,защото това много напомняше за тях:
-Сериозно!
Погледна към него после към екрана и гледаше момичето как докосва нещата там:
-Оу,този филм ми харесва определено,какви ли неща ще и се случат.
Присви се към него по плътно,това и навяваше приятни спомени,какво Крис правеше с нея. Бяха правели много неща,а повече от нещата и харесваха:
-Какво ли,ще я прави,толкова невинна изглежда...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пон Мар 09, 2015 10:43 pm

Преди филма да започне нямах ни най-малка представа за какво се разказва, но колкото повече виждах, толкова повече ми се струваше, че някой разказва за част от моя живот. Нямаше онова нещо с робините, но почти всичко останало беше като миналия ми живот.
- Не знам, вероятно много неща... - Сведох поглед към нея и прокарах пръст през брадичката й.
- Външния вид лъже... Ти изглеждаше дори по-наивна когато се срещнахме и въпреки това... - Усмихнах се дяволито и с пламнал поглед. - Си най-страстната жена, която някога съм срещал.
Не знам дали беше заради докосването или погледа ми, или дори заради думите ми, но видях как лицето й леко почервенява.
- Умееш неща, които дори не съм подозирал, че е възможно човешко тяло да извърши... - Наистина бе изключително гъвкава и изобретателна, особено в леглото и особено когато трябваше да измисли начин да си достави удоволствие.
- Изглеждаш толкова невинно и все пак, когато те видя, всичко за което си мисля е секс... Ти си едно бедствие на високи токчета Ваалет Монтгомъри... А чукането е твоята специалност...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Мар 10, 2015 4:04 am

Накара я веднага да потръпне и да се възбуди но малко я наболяваше и въпреки,че го искаше,тялото и понякога се предаваше и е по добре да го послуша,преди да е станала ужасно. Сгуши се в него,но надигна глава да го целуне диво,погали го по лицето докато следваше секса,те правеха много по як секс.
-Хубаво ми е да чувам твоето име преплетено с моето. Госпожа Монгомари... Подлудяващо е,супер ми е...
Облегна се на рамото му,най прекрасно е да е с него и да се гуши така в него. Хапваха пуканки докато не стиганаха до червената стая и камшичето по тялото на момичето. Вал прехапа устни:
-Боже спомняш ли си това...
Този филм даваше само спомени:
-Ще я закачи с вериги...
Изсъска и отново прехапа устни,стана и горещо:
-Да това чукане,се помни още... Боляха ме китките но си заслужаваше...
Върза я с въжета...
-О,Крис този филм е прекалено жесток за мен... Кара ме още по силно да искам да си върнем червената ни стая...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Мар 10, 2015 4:25 am

Няма да кажа че това не ми доставя удоволствие. Не филма, а нейното желание за подобен вид игри. Честно не вярвах, че някога ще срещна такава жена като нея. Дори не вярвах, че съществува такава жена, която така да ме допълва, да има същите като моите желания и да я обичам.
- Аз пък си мисля, че този филм много ти харесва... - Казах и погледнах надолу. Панталона ми се бе издул. Секс сцените в комбинация с нейната топлина и как се отъркваше в мен. Едва ли можеше да има по-възбуждащо нещо от това.
- Мисля си, че те изпълва не само с желание за игри в червената стая, но и за игри сега... - Знаех, че също е възбудена. Виждах как се бори с това свое желание, но ако успееше щях да съм изумен.
Наведох се към нея и повдигнах лицето й, за да я целуна. Исках я толкова силно. Устните ни се докоснаха, докато ударите от камшика валяха по гърба на момичето. Плъзнах ръка по гърдите й. Усещах под ефирния плат твърдите й зърна. Изсъсках през зъби. Стиснах гръдта й между пръстите си.
- Решено.... Връщаме стаята възможно най-скоро... - Не спирах да мачкам гърдите й.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Мар 10, 2015 4:55 am

-Крис...
Простена силно изви се в ръцете му,като дъга,той я побъркваше максимално много. А,филма не помогна,уж трябваше само да гледат,май трябваше да гледат някакъв хорор,за да не си налетят пак и пак не беше гаранция.Роклята и се надигаше не носеше и грам бельо,и скоро се оказа разголена пред него. Панталоните му бяха доста смъкнати с движението си паднаха още по надолу,като пуснаха звяра на свобода:
-Искам да го направим отново...
Малко я болееше но всичо забрави всяка болка премина:
-Да ме изчукаш но съм сигурна,че няма да издържа... Трябва да си нежен...
Казваше му така,защото се познаваше и ако я чукаше диво,щеше да я разкарвави. А,не искаше това искаше да свършат двамата.
-Утре утре,ще го направиш...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Мар 10, 2015 5:39 am

- Имам по-добра идея... - Казах и я целунах отново, а след това я придърпах.
- Изправи се, с лице към телевизора... - Тя послушно се изправи, а аз я хванах за кръста и я дръпнах леко назад към мен. Роклята й се бе спуснала, затова я набрах и целунах сладкото й дупе, няколко пъти, след което се изправих в цял ръст зад нея и продължих да я целувам, но сега по врата и раменете. Хванах китките й.
- Наведи се напред... - Заповядах тихичко в ухото й и тя започна да се навежда.
- Още... Още... - Държах я за ръцете, така че нямаше как да падне. Когато беше достатъчно наведена, я спрях и отърках пениса си в нея. Беше влажна, но все пак не нахлух грубо в нея, а съвсем бавно и внимателно в сладкото й дупе. Задвижих се едвам, докато халката около пениса ми се разхлаби и мога да се движа по-освободено.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Мар 10, 2015 6:45 am

Сцената беше адски възбуждаща но не толкова за самия филм,ами за това,че той я чукаше,както Крис чукаше дори още по хубаво. Хапеше устните си и стенеше,той проникна по друг начин в нея,не беше се сетила че и там може,а не знаеше,как не се беше сетила,че може да я чука там,защото обожаваше този секс. Изви силно,като проникна до край в нея,истиско блаженстово. Пред нея онзи я чукаше здраво и гледката помагаше:
-Ще ме побъркаш...
Държеше я здраво и проникваше наистина бясно в нея,найстина си я чукаше. Ако се заснимаше филм за тяхния живот,то щеше да е лимит над 18. Див порно филм нямаше просто хора,който да правят това,да обичат всичко:
-Чукай ме Крис,точно така... Диво моля те!
Вал беше почитателка на дивия секс,е от време на време искаше любов но обичаше да подържа дивата страст на мъж като него,мъжете го обожаваха повече от жените и жените го симулираха но тя не никога,това и харесваше и общата им нужда побъркваше и двамата.
-Твоя съм,само твоя...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Мар 10, 2015 7:28 am

Дали от медения месец, дали от филма или просто заради самата нея, нямам представа, но сякаш въздуха около нас бе наситен със секс. Бях ненаситен, за нея, за тялото й, за стоновете й... и всячески се опитвах да изтръгна още повече, докато я чукам, сякаш за последно. Опиянявах се от думите й, от виковете, от насладата която си доставяхме взаимно. Тя изгаряше за мен, аз за нея и нямаше нищо по-естествено от това да се отдадем един на друг по нашия си перверзен начин...
Не продължи много дълго, просто защото и двамата бяхме прекалено възбудени. Свършихме едновременно, аз в нея, а нейните сокове се стекоха по бедрата й...
По-късно измихме всичко от себе си в банята. Душа обаче ми беше като в мъгла. Дойдох сякаш на себе си, едва когато се отпуснахме в леглото, изтощени до краен предел. Леглото беше доста по-малко от нашето. Изобщо пространството наоколо бе наистина малко, в сравнение с нашия дом и сякаш нямахме друг избор освен да сме близо един до друг. Всъщност това ми харесваше. Знаех къде е във всеки един миг, а малкото легло ни караше да спим почти един в друг.
- Знаеш ли, този меден месец започва обещаващо...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Kol on Сря Мар 11, 2015 4:15 am

Щеше да се ядоса със сигурност а нямаше как да го скрие. Щеше рано или късно,щеше да го види. Можеше да успее,ако не легна на страната,която беше ранена. Найстина го заболя и трябваше да и каже:
-Обещай ми че няма да изтерясваш,да се ядосваш и подобни неща,ще се опиташ да бъдеш спокойна.
Тя се надигна и го погледна:
-Днес се случи нещо...
Напрегна се:
-Простреляха ме в рамото,имаше снайперист на отсрещната сграда. Имах нещо като късмет една жена случайно да ме бутне преди да ме прострелят.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ния on Сря Мар 11, 2015 4:36 am

Сякаш някой прониза сърцето ми, когато чух какво се е случило. През главата ми минаха толкова много мисли и спомени. Днес някой се беше опитал да ми го отнеме и по думите му, само късмета го е спасил, а аз повече не можех да разчитам на това. Не можех да живея в постоянен страх, че нещо може да се случи и да се надявам на късмета.
- Добре ли си? - Попитах с насълзени очи и опитвах да не изпадам в паника и нервен срив, защото определено бях на крачка от това да се побъркам. Не бях в състояние да се справя с толкова много напрежение. Просто не бях. Обичах го толкова силно, а се чувствах толкова безпомощна в тази ситуация.
- Не трябва ли да си в болница? - Не знаех колко сериозно е прострелян, но все пак беше прострелян и това значеше, че има нужда от лекарско наблюдение.
- Къде си прострелян? - Започнах да го оглеждам, сякаш през блузата можех да видя нещо.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Kol on Сря Мар 11, 2015 5:11 am

-Не,коршума е излязъл,за щастие и не се е пръснал,почистиха ме,зашиха ме. По принцип трябваше да остана в болницата но не исках,исках да се прибера. Изписаха ми хапчета за да не развия инфекция и обезболяващи. Може би ще ме наболява от време на време имам малко разкъсвание но съм имал късмет.
Проблема вече щеше да е съвсем друг,сега вече си беше война,щеше да пострадат,вече нямаше просто да нападат,а вече щяха да падат глави:
-Заповядах и пратих агенти,искам да се коли и да се беси. Вече нямам пощада за никой и за нищо...
Трудно се оказа да се движи и да прави обикновенни движения.
-Ще се оправя просто съм дрогиран в момента и ми е замаяно и леко ме боли... Не бива да пия много силни обезболяващи,ще взема да се пристрастя.
Имаше такава опасност,за това не искаше да пие по силни неща:
-Не се притеснявай,за това ще мине,радвам се,че не е нещо по сериозно.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ния on Сря Мар 11, 2015 5:23 am

- Но можеше да е нещо по-сериозно... - Казах едва сдържайки се да не избухна. Не беше точния момент да се караме, а и не исках това. Просто исках да е добре и в безопасност, живеейки нормален живот, но това за сега изглеждаше невъзможно и това което трябваше да се направи е да спрем да се преструваме, че това което се случва не е нищо сериозно.
- Мисля, че трябва да заминеш... - Погледнах го решително, макар да осъзнавах, че това може да означава да не се виждаме с месеци, може би дори и години.
- Тук вече не е безопасно за теб и това не е първия опит, а ми се струва, че няма да е и последния, затова просто трябва да заминеш някъде, докато нещата тук се нормализират и е безопасно... - Вече предчувствах какво ще каже, но това беше правилното нещо, онова което ще го запази жив.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Мар 11, 2015 5:52 am

Меденият месец премина по възможно най-хубавия начин. Беше прекрасно и май-никога не сме прекарвали толкова много време заедно. Това време на лодката ме накара да се влюбя още повече в съпругата си и ме накара да обичам още повече дъщеря си, защото беше липсвала много и на двама ни. Осъзнах, че светът без Хоуп е едно много по-неприятно място и нямах търпения да я прегърна отново.
Почти не я дадох на никой, освен на Вал разбира се, защото и тя много беше страдала от отсъствието на дъщеря ни. Не можехме да й се нарадваме дори и през 12 часовия полет. Държахме я в ръце дори докато спеше.
Прибрахме се изморени вкъщи, но щастливи, че най-накрая сме на родна земя и разбираме какво ни говорят, защото в Гърция комуникацията ни с други хора бе ужасно трудна, а с някой направо невъзможна. Следващия път трябваше да си вземем преводач.
- Най-накрая у дома... - Вдишах дълбоко и се ухилих, докато Франк вкарваше багажа ни, а Грета също щастлива, че си е у дома започна да поздравява всички, които се бяха събрали, за да ни посрещнат. Ваалет сияеше, беше хванала тен и беше по-секси от всякога. Животът беше чудесен.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Мар 11, 2015 6:09 am

-Прекрасно е!
Имаше време да си починат и вземат душ. Взеха малката при себе си в леглото,защото Вал не искаше да се отдели от нея,а тя беше мега щастлива,че е с тях тази вечер. Сложи я на леглото между тях,на нея още не и се спеше и си гукаше нещо радостно,зайгравайки се с ръцете ту на мама ту на татко.
-Хубаво е да е при нас,радвам се,че ни се зарадва,защото означава,че сме добри родители,защото и обръщаме внимание и не е супер привързана към Грета. Някой деца имат липса на внимание от родителите си.
Целуна я по бузката,Крис гледаше ту нея ту малката. Найстина изглеждаше щастлив:
-Утре ще и отделя цял ден,ще си играем,ще си я нахраня,ще си я искъпя и ще я нацелувам цялата. Никога не мога да се наситя нито на нея нито на теб искам постоянно да съм с вас.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Мар 11, 2015 6:20 am

Засмях се, докато малката ми принцеса стискаше здраво показалеца ми.
- Мисля, че имам същия проблем като теб. Времето с вас никога не ми е достатъчно и имам нужда от още. - Което си беше самата истина.
- Но утре ще трябва да се откъснеш за малко от нея, ако искаш да получиш сватбения си подарък. - Така и не ми остана време преди сватбата, затова щях да й го дам или по точн щях да й го покажа утре, ако се съгласи да се отдели за няколко часа от Хоуп, а бях сигурен, че ще иска, защото сега щеше да започне да се чуди какъв ли ще е този подарък. Дори не знаеше, че има подарък.
- Искаш ли? - Попитах повдигайки дяволито едната си вежда.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Мар 13, 2015 2:03 am

-Каква изненада мислех,че свършиха,ти ми подготви невероятен меден месец!
Изуми се тя,държеше ръчичката на Хоуп,която се опитваше да я стисне здраво и силно и дори си показа зъбичетата,като я пусна. Двамата се засмяха,беше толкова сладка.
-Понеже ми е любопитно,ще я оставя за съвсем малко на Грета.
Дори нямаше идея,какво му се въртеше в главата,винаги можеше да я изненада с нещо,а сега дори не знаеше с какво точно.
-Ще подскажеш ли малко?
Сигурно нямаше да го направи но поне трябваше да опита.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Мар 13, 2015 2:12 am

Поклатих отрицателно глава и се засмях:
- Не, няма да ти подскажа изобщо. - Исках да е наистина изненадана, когато отидем, а ако й подскажех щеше веднага да се досети, защото беше прекалено умна, за да скрия нещо от нея. Даже се изненадвам, че бях успял да скрия това толкова дълго време. Тя беше като хрътка надушваше всичко и от далеч. Вероятно бе пропуснала това, защото около Хоуп и подготовката за сватбата, нямаше много време за други неща.
- Искам да е изненада и да видя неподправеното изражение на лицето ти, когато видиш подаръка си. Иначе няма да е интересно нито за теб, нито пък за мен. - Намигнах й и погледнах Хоуп.
- Даже и на нея не съм казал, защото знам, че имаш навика да подслушваш разговорите ни... - Правеше го почти винаги понякога волно друг път не чак толкова, но обичаше да слуша по бейбифона какво се случва в другата стая.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Мар 13, 2015 3:16 am

-Много си лош не се научи да не ми казваш,сега цел ден ще ме гложди.
Излегна се на възглавницата,като малката се наведе уж да я целува но по скоро си я похапваше,все още не можеше да разбере,как става. Вал се засмя и си я взе,като я сложи малко над корема си,а тя разпери ръчички и се гушна между нея:
-Глезана и тя като теб обича да се гуши там...
Засмя се,като видя,как Крис се доближава до тях и ги прегръща. Толкова топлина толкова прекрасно и невероятно:
-Мисля че скоро ще заспи...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Мар 13, 2015 2:38 pm

Наблюдавах ги и си мислех колко голям късметлия съм аз. Имах двете най-прекрасни момичета на света, обичах ги безумно и не исках нищо повече от това, освен да са винаги до мен, както сега. Можех да прекарам живота си по този начин и накрая, щях да знам, че съм изживял най-хубавото, най-истинското и най-вълшебното нещо, наречено живот. Защото аз с тях се чувствах щастлив. Истински щастлив, изпълнен с щастие и любов...
Спахме тримата в нашето легло и се събудихме благодарение на Хоуп, която бе по-упорита дори и от алармата. Но нейното събуждане беше далеч по-приятно от това на алармата. Нямаше как, трябваше да се изнижем от леглото, защото малката принцеса имаше нужда от подмяна на памперса, а аз от студен душ, за да се разсъня. След това закусихме, като май повече се смеехме с Хоуп, но беше приятно.
След като приключихме и със закуската, поиграхме си малко с Хоуп и се приготвихме за кратка разходка навън. Аз й Вал щяхме да отидем до центъра, където щях да й покажа нейния подарък. През целия път се опитваше да изкопчи нещо от мен, но напълно безуспешно.
- Добре, ще ти кажа само, че се намира близо до моя офис... - Нищо повече от това нямаше да разбере, докато не стигнем.
Накрая спрях колата пред една стара сграда. Изглеждаше много внушително и беше в самия център на града и бе в непосредствена близост до голям парк. Бях помислил за всичко. Щеше да може да разхожда Хоуп, да идва до моя офис, аз да идвам до тук, в случай, че реши да използва помещението, което бях взел за нея.
- Така пристигнахме... - Спрях се пред сградата и по-конкретно пред една врата, предполагам беше оригинална и с малко реставрация щеше да е много красива. Извадих една кутийка от джоба си и й я подадох. Тя ме гледаше неразбиращо.
- Отвори я... - Вътре имаше ключ, за помещението, което бях купил. Знаех че тя обича изкуството и знаех, че въпреки окаяното състояние, в което се намираше в момента бившата галерия, ще види потенциала в нея и може би ще се захване и реставрира всичко. Ще го изгради на ново и ще го превърне в нещо свое, без значение дали ще го използва за да твори или да излага творбите си или чужди, или просто нямаше да стъпи тук, всичко беше в нейните ръце сега...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Съб Мар 14, 2015 1:31 am

Не разбираше,какво беше това помещение но след,като го огледа разбра,бяха говорили за галерия по скоро тя се страхуваше. Въпреки всичко беше прекрасно,да беше окаяно но носеше някаква прекрасна атмосвера. Старино,което като се оправеше,щеше да е нещо уникално.
Завъртя се,като го огледа,това място я грабна,наистина имаше своята магия:
-Крис прекрасно е!
Зашеметена се оглеждаше на всякъде:
-Но се страхувам Крис... Кой ще влезе да види картините ми,а сигурно критиците ще ме разнищят...
Не беше много уверена в картините си,тя ги рисуваше за удоволствие,да рисуваше прекарано но въпреки това до сега не беше излагала картините си:
-Ако го оправим,и никой не влезе или още повече се посрамим?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 22 от 22 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите