The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeВто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeЧет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Братство на смъртта - Page 13 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Братство на смъртта

+3
Ваалет
Ния
Kol
7 posters

Страница 13 от 36 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next

Go down

Братство на смъртта - Page 13 Empty Re: Братство на смъртта

Писане by Kol Съб Яну 17, 2015 7:05 am

-Да...
Щом това,щеше да е желанието и така да бъдеше. Пристъпи към нея,като тя явно се отдръпна назад,някак инстиктивно или не или да я дразни или нещо подобно. Идея нямаше точно. Но се опря в стената,като протегна ръцете си към нея и отвърза връвката на халата и,като пред него се откри красивото и дантелено бельо,което скриваше супер секси тялото и:
-Ако ми омръзнеш,ще ти кажа,обещавам че няма да има повече лъжи.
Притисна се към нея,като прокара ръце по тялото и,боже имаше най секси тялото на тази вселена и определено можеше да издържи на това да няма друго в живота му,освен нея. С тази близост тя можеше да разбере,колко точно я желае,а то се оказа супер дяволски голямо.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892

Върнете се в началото Go down

Писане by Ния Съб Яну 17, 2015 7:29 am

Да усетя допира му отново се оказа нещо, за което си мислех, че съм подготвена, но не бях. В тялото ми лумна пожар. Никой друг, дори Том, нямаше подобен ефект върху мен. Какво щях да правя когато всичко свърши? Щях ли да мога да живея без това? Беше ми показал най-тъмните кътчета на душата ми и вече нямаше връщане назад... Никога нищо нямаше да е достатъчно.
Корема ми се сви под пръстите му и устните ми пропуснаха един неволен стон. Искаше ми се да не съм толкова луда по него и да умея да прикривам това изгарящо желание, за да не изглеждам чак толкова отчаяна, но просто не можех. Бях си представяла как идва тук и как правим секс, толкова много пъти, че бях в състояние да свърша още сега, само докато си представям какво ще последва.
Хванах вратовръзката му и го дръпнах към себе си, властно. Беше се изтупал така сякаш щеше да ходи на посещение в Бъкингамския дворец, щях ми ставаше жал какво ще се случи с костюма му.
- Целуни ме... - Казах и инстинктивно разтвори леко устни, в очакване да бъдат открити от неговите.
Ния
Ния

Брой мнения : 697

Писане by Kol Нед Яну 18, 2015 5:42 am

-Няма да те целуна само веднъж...
Звучеше по скоро като слатка закана,впи устни жадно в нейните,като първата целувка,беше толкова страстна,че накара устните и да станат сладко червени,като тукущо откъсната червена ябълка. После искаше да ги вкуси отново и отново,а езика му се спусна в дива игра. Показа и,че наистина я желаеше,по най силния начин,по който един мъж можеше да желае,една жена. А,тя не беше просто жена,а неговата специална жена. Хареса му и този простичък жест който направи,за да го придърпа към себе си. Показваше власт и желание,нещо подобаващо за господарка,и определено поставяше тя правилата,което за него това е още по сладко. Може би щеше да стане господарка но без дори тя да го усети,или по скоро,щеше да го преобърне през своята призма.
Притисна се към нея,като нямаше много търпение да я подготвя от толкова време не беше правил секс,не само с нея с никой. Все пак нежно я погали но тя се оказа готова,за това,само отмести бельото и,като я повдигна и проникна в нея.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Яну 18, 2015 5:59 am

Не се отдадохме на продължителни любовни игри, дори мисля, че такава липсваше, но беше съвсем разбираемо, защото си личеше, че и двамата сме ужасно нетърпеливи нещата да се случат и те просто се случиха, по най-естествения възможен начин. Ситуацията много напомняше на първия път, когато дойде в апартамента ми, с тази разлика, че сега беше доста по... внимателен, ако мога да се изразя по този начин. Движенията му бяха плавни и бавни, дълбоки и влудяващи. Отделяше много повече внимание на целувките и докосванията, отколкото на чукането. Сякаш беше нов Алек... И в интерес на истината, ми допадаше ужасно много. Естествено нямах нищо против по-дивия секс, но това тук беше нещо повече от секс... Беше отдаване и раздаване, на нежност и внимание... Докосваният ни бяха нежни... Стоновете приличаха повече на страстни въздишки, в ухото на другия... Не бях правила... Не бях се чувствала по такъв начин преди, с него... Толкова свързана...
- Помниш ли къде е спалнята? - Ръцете му щяха да се откъснат, ако продължим в това темпо, а аз наистина исках да продължим по този начин. - Втората врата в ляво... - Прошепнах в ухото му, за всеки случай...
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Яну 18, 2015 6:19 am

-Благодаря ти,че ми припомни но наистина го помня.
Отнесе я ужасно бързо към спалнята,а там беше най готиното поле за изява,защото вече можеше ръцете му да шарят палаво по тялото и. С бързина и ловкост се отърва от сутиена и,като беше метнат на земята със същото пренебрежение,което и за кратки минути и бикините и,останаха само палавите чорапчета,който му изглеждаха толкова секси,на безкрайно дългите и крака. Въпреки,че беше див и несдържан,беше нежен и наистина страстен. До сега не бяха правили подобен вид секс,толкова непринуден,нямаше подготовка нито план,просто те двамата,всичко беше изяснено и нямаше тайни между тях,може би точно за това беше невероятне,а и да не е правил секс от толкова дълго време с нея,та това все едно е като вода в пустинята.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Яну 18, 2015 6:35 am

Алек обгърна лицето ми с ръце и го задържа неподвижно, след което се наведе и ме целуна. Целувката му беше толкова дълга и спираща дъха, че направо ми се зави свят. Когато неговите ръце се спуснаха по тялото ми, моите пък уловиха лицето му и не му позволих да спира да ме целува. Поглъщаше всеки стон с целувките си. Наистина беше вълшебно. Някак истинско и правилно... Въпреки всичко... Въпреки, че по закон принадлежеше на друга... Въпреки, че беше толкова контролиращ и такъв голям лъжец... Не можех да се предпазя. Вече бях потънала в това чувство. Даже не мисля, че някога ме беше напускало. Не исках да е просто секс. Исках всичко с него...
Оргазмът ми започна да натежава като олово и да се спуска чак от мозъка ми, към слабините. Беше ми толкова горещо. Усещах първите спазми. Изпъшках и впих пръсти в гърба му, добре че беше облечен, нямаше възможност да го издера. Той захапа долната ми устна и потъна до край в мен. Изстенах отново...
- Алек... - Извих се към него, поемайки го и... и магията се случи. Оргазмът ме застигна и разби като цунами в мен. Един сподавен вик се надигна в гърдите ми, но той го заглуши с целувка, след това усетих как се излива в мен... И двамата пулсирахме в един ритъм...
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Яну 18, 2015 6:49 am

Усетил нейния оргазъм дори без да го съзнае и той беше достигнал до края. Това не му се случваше често и по скоро отдавна но с нея често губеше контрол и не можеше да се сдържа. Впи устни в нейните,в прилив на невероятна страст,от това да достигнат и двамата върха. Нямаше естествено да свърши с това но и на двамата телата им се нуждаеха от малка и кратка почивка. За да не и тежи,легна до нея,но я придърпа към себе си,защото тя е далеч по лекичка. Играеше си нежно с косите и докато дишането му се успокояваше бавно,както и нейното:
В умът му се въртеше и някаква ревност,дали онзи Том я е докоснал,дали са били двамата,дали не и харесва да е повече с него. Тя е само негова все още му се въртеше,като лента. Но и обеща че тя ще избира но избора на Томас нему харесваше. Пое дълбоко дъх и малко изръмжа,защото се опита да не се ядоса и да не каже нещо.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Яну 18, 2015 7:01 am

Вдишвайки дълбоко от невероятно омайващия му аромат, притворих очи и се сгуших уморена в прегръдките му. Чувствах се така естествено в ръцете му. Все едно бяхме заедно от години и това... тази поза бе отработена до съвършенство и я изпълнявахме по навик, а истината бе, че не сме прекарвали кой знае колко нощи в едно легло. Почти винаги беше на крак и набързо. Днес обаче всичко беше адски различно и не знам дали и той го чувстваше по същия начин, но аз просто не спирах да мисля за възможността да... да му кажа, че излъгах по-рано и не искам това между нас да е просто секс.
- Гладен ли си? - Бях провалила вечерята, а вероятно той също като мен не бе ял. - Всъщност... - Понадигнах се лекичко, опирайки лакти в гърдите му. - Правил ли си някога спагети? - Напоследък се бях научила да правя някой неща и се оказа, че съм доста добра в приготвянето на спагети. Можеше да си направим, нищо, че щеше да станат доста късно.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Яну 18, 2015 7:09 am

Откъсна го от мислите му,което се оказа доста добре,защото иначе щеше да се побърка или да каже някоя глупост не на място. Погледна я,като се усмихна и поклати глава в знак на съгласие:
-Умея да готвя някой неща,ако имаш продукти можем наистина да сготвим нещо.
Поклати глава и се изправи но я и целуна,защото все още изпитваше нужда от нейните устни,но ако продължаваше така можеше да не стигнат до кухнята,а да си похапне от нея:
-Всъщност съм доста гладен.
Призна си съвсем откровено,като я прихвана през кръста и я притисна към себе си не се отказа да я целуне още веднъж:
-Ако искаш,ще ти помогна да сготвиш нещо,а ако не искаш може да поръчаме нещо. Макар,че ще е истински секси и яко да те видя,как кършиш секси дупето си в кухнята.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Яну 18, 2015 7:25 am

Засмях се тихичко и го избутах леко, така че да го съборя обратно на леглото, за да мога да се прехвърля от другата страна на леглото, а за целта трябваше да мина през него, което той разчете по различен начин и пак се нахвърли да ме целува.
- Кротко... - Казах и хванах ръцете му, който се бяха залепили за дупето ми... - Сега ще готвим... - И се изнизах от леглото. Отидох до дрешника си и за да не губя много време, просто си сложих една по-дълга тениска, доста широка и за която в никакъв случай не можеше да се каже, че е секси. Събух и чорапите, изглеждах нелепо с тях и с тениската, успях да си сложа и едни бикини и се върнах в спалнята, където той вече се изправяше от леглото.
Усмихнах му се леко и тръгнах към кухнята, той ме последва. Извадих почти всичко което имах в хладилника.
- Мисля, че ще се получат страхотни спагети... - Казах и вързах косата си е небрежен кок, за да не ми пречи, после си измих и ръцете.
- Добре, аз ще сложа водата за спагетите да заври, ти може да започнеш с рязането на гъбите... - Бяха мариновани, нямах в наличност пресни, но и тези щяха да свършат работа.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Яну 18, 2015 7:41 am

Проследи я с поглед,прехапвайки долната си устна,като обу само боксерките си,като тръгна след нея. Определено беше секси,когато е във вихара си,усмихна се той,като се приближи към нея и я погали по кръста. Отиде да си измие ръцете,като след това се зае,да изпълни нейното поръчение но взе и наряза също и лука и още неща помежду другото. Биваше го да реже неща,все едно беше професионалист но когато имаше възможност готвеше в къщи дори и да е само за него.
-Готово...
Тя започна да прави соса и цялата кухня замириса много приятно. Имаше някаква бутилка вино възползва се и я отвори,като наля в две чаши:
-Не знаех,че можеш да готвиш,приятно е да научавам нови неща за теб. Кажи ми нещо,което не знам за теб?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Яну 18, 2015 8:01 am

- И аз не знаех... - Казах докато бърках соса с едната ръка, а с другата поех чашата която ми подаде и побързах да отпия от виното.
- Всъщност не съм сигурна, че го правя правилно, но напоследък имам доста свободно време и установих, че експериментирането в кухнята е почти толкова забавно и опасно, колкото да стреляш по движещи се мишени. - Така де, когато се отказваш от целия си познат начин на живот и започваш съвсем нов... обикновен живот, тогава се приспособяваш към него. Част от моето приспособяване се явяваше в това да се науча да правя нормалните неща, които хората правят. Пък и наистина имах ужасно много време, което се чудех как да запълня.
- Първият път когато се опитах да направя фламбе, противопожарната аларма се включи... След това се наложи да си обзавеждам кухнята наново... - Засмях се. - А се оказа, че е доста трудно да си купиш ново обзавеждане, ако получаваш по 400 долара на седмица... - Отново се засмях. Естествено не страдах от липса на пари, имах достатъчно, за да живея нормално до края на живота си, просто се опитвах максимално да се придържам към сегашното си положение.
Ния
Ния

Писане by Kol Пон Яну 19, 2015 10:29 pm

-Справяш се доста добре...
Погледна към тигана в който се правеше соса,а през това време пусна спагетите да се варят. Той щеше да се справи с тях.
-Но фламбето е за напреднали в кухнята,трябвало е да пробваш по лесни рецепти. Правилото за дълбоките води не важи в кухнята.
Кой може да повярва,че би давал акъл в кухнята,просто когато си управлявал почти всякакъв бизнес,малко или много трябва да се поставиш на мястото на работниците си,за да разбереш,колко им е трудно или къде скатават. А и се научи да готви,за да угажда на себе си и жените,по скоро беше последното:
-Защо наистина го правиш,казваше преди че ти харесва да правиш рисковани работи,да ходиш на мисии,а сега обикновен живот? Наистина ли ти харесва?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Пон Яну 19, 2015 10:43 pm

Погледнах го и замълчах за един дълъг миг. Не беше като да не съм си задавала този въпрос и преди. Нещата обаче коренно се бяха променили. Той ги беше променил и объркал изцяло. Беше разрушил на пух и прах целият ми минал живот.
- За мен нямаше повече място в братството... - Знам че беше истинско бягство, но не исках всички да ме гледат с пренебрежение и съжаление. Това че спях с Алек и той си го изкарваше на Влад... Никой от хората, с които работех не го одобряваше. Освен това по онова време и Том също ме мразеше.
- И се оказа, че не ми липсва чак толкова много... - Понякога наистина ми липсваше тръпката от опасността, но този нормалния живот също имаше своите предимства.
Ния
Ния

Писане by Kol Пон Яну 19, 2015 11:06 pm

Поклати глава,чудеше се какво ли и се върти в ума,за както мислеше и какви да и целите:
-Сега,какви са ти плановете. Цял живот ли мислиш да работиш в онова кафе. Не те нападам,просто ми е любопитно.
Не искаше да остане с впечатлението,че я напада или нещо подобно. Просто искаше да я опознае,макар че тя беше казала,че иска да е просто и само секс:
-Може да ти помогна да намериш нещо което искаш да работиш.
Приближи се към нея,като топна пръст бързо в соаса,така се опитваше беше малко горещо но нямаше страх от това:
-Липсва му нещо...
Ръсна малко розмарин и замириса още по хубаво.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Пон Яну 19, 2015 11:14 pm

- Не знам какво ще правя и наистина не съм мислила... - Какво очакваше за два месеца да пренапиша целия си живот ли? Не ставаше толкова лесно колкото той си го мислеше.
- И повярвай ми, ти си последният човек, от когото искам помощ в работата си... Виж какво стана миналия път. - Напомних му, като не пропуснах да вметна и обвинителната нотка в гласа. Трябваше да е наясно, че обвинявам него за всичко което ми се случи. Макар че и аз имах вина. Бях допуснала да спя с не когото трябва и всичко останало бе просто следствие на решението да спя с него.
- Просто не се бъркай в живота ми, става ли? Стой колкото се може по-далеч... - Не исках да ми прави услуги или пък да ми помага за каквото и да е. Щях да изградя сама живота си, така както на мен ми харесва и той нямаше да има пръст в това.
Ния
Ния

Писане by Kol Пон Яну 19, 2015 11:48 pm

Много мил начин,да му каже,че и е провалил живота. Стана му гадно и дори гузно,емоции който не беше изпитвал скоро. Не отвърна и не каза нищо,само хвана тенджерата с макароните и отиде за да ги изцеди. Трудно му беше да бъде далеч от нея искаше да бъде част от живота и но тя явно искаше да е сама,той нямаше място там. Свърши работата със спагетите,като вече се намираха в две чинии. Тя сложи соса и бяха напълно готови. А неловкото мълчание сякаш пробиваше въздуха. Седнаха на масата,като опита,трудно му беше да каже,каквото и да е било:
-Вкусни се получиха,бива си те...
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Вто Яну 20, 2015 10:15 pm

- Помогна много за тях... - Така де бе нарязал почти всичко, а в забъркването на соса нямаше кой знае каква философия. Това беше едно от най-лесните и вкусния ястия. Също си опитах и установих, че спагетите са се получили прекрасно. Не бяха нито преварени, нито пък недоварени, точно идеални, а с розмарина соса стана още по-вкусен и ароматен.
- Заслугата е обща... - Усмихнах му се лекичко, след което навъртях още спагети около вилицата си и отхапах. Бях доста гладна всъщност.
Изядохме всичко в чиниите си и дори пресушихме чашите с вино. Той наля по още една, след което се преместихме на меката мебел в хола.
Ния
Ния

Писане by Kol Сря Яну 21, 2015 6:40 am

Отдаде се на кратки размисли,много му се искаше да знае,какво и се крие в умът,дали мислеше за него и пр. Наистина ли го мразеше,да той беше провалил живота и но не го искаше,искаше да и помогне,искаше да е в безопасност.
Пусна някакъв филм,на нея и харесваше,защото беше доста запалена в описването на филма. Усмихна се и опря ръка на облегалката. Загледа се в нея,за него филма не беше толкова интересен. Заигра се с един кичур коса,като го завъртя из между пръста си,като и се усмихваше:
-Красива си Ния,изглеждаш наистина щастлива....
Това малко му загурча,защото беше щастлива без него,а той искаше да е щастлив с нея:
-Всъщност мисля,че ще те излъжа,искам нещата да не са само секс,иска ми се да си ми истинска приятелка. Въпреки,че ще загубя доста,ще поискам развод.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Сря Яну 21, 2015 10:03 pm

Повдигнах поглед към него и останах загледана в очите му за един дълъг миг. Какво правеше сега? Защо не можеше да вземе това което му давам? Защо винаги усложняваше нещата? Оставих чашата си с вино на масичката и се прехвърлих в скута му, като започнах да го целувам. Исках да го накарам да не говори. Така само подхранваше едни надежди, които не водеха до никъде. В първия момент той отвърна на целувката ми. После обаче се усети, че с всичко това целя да избегна разговора, а сякаш той беше решил, че ще говорим и ще изясним всичко сега.
Въздъхнах тежко и затворих очи за миг, след това казах:
- Мислиш ли, че аз не искам нещо повече? - Попитах. - Че мечтата ми е да спя от време на време с женен мъж? Това ли си мислиш? Е, не си мечтая за нищо такова, но... Само ни погледни... Наистина ли вярваш, че може да имаме истинска връзка...
Ния
Ния

Писане by Kol Чет Яну 22, 2015 6:33 am

-Истинска със сигурност може да но нормална не съм сигурен. Защото сама знаеш,че е съм много нормален. Истината е,че искам да ти помагам но истината е,че става точно обратното. Просто искам да опитам.
Протегна пръсти към нея,като погали нежно лицето и,като се наведе да я целуне съвсем леко и нежно:
-Документите ми за развода се уреждат тези дни,адвокатите ми се заемат да измъкнат повечето от нещата,за да не отидат много важни акции или фирми при нея. Ще се опитам да я компенсирам с пари. Надявам се да се съгласи иначе ще съм принуден наистина да я убия.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Пет Яну 23, 2015 6:18 pm

- Алек... - Лъжеше ме отново. Аз наистина бях от онези жени, които си мислеха, че са способни да изместят титулярката.
- Държиш в джоба си политици, сенати, банкери, адвокати, съдии от върховния съд... Наистина ли искаш да ме накараш да повярвам, че един брак е чак такъв проблем за теб? - Поклатих леко глава и се отдръпнах.
- Виж, не... Не говори за нея, поне докато сме заедно... Остави ми да си въобразявам, че не съществува, защото иначе не съм сигурна, че мога да продължавам да се виждам с теб... - Знаех че ако той желае лесно може да се освободи от този брак. Братството е правило далеч по-трудни неща от това. Например да пробиеш в данни на чуждестранна агенция бе далеч по-трудно от това да му осигурят безпроблемен развод с жена му, с която вероятно имаше и предбрачен договор.
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Яну 24, 2015 3:34 am

-Имам по добър план,да не стигам до това да се развеждам но търся точно определен човек.
Имаше нещо в предвид,един наемен убиец,който щеше да си свърши работата много добре. Щеше да е като случайност или нещо подобно,дори никой нямаше да се съмнява,че е убита.
Погали я съвсем нежно по вратлето:
-Ще уредя нещата,остави това на мен,но до месец всичко ще е история... Този път обещавам...
Това е обещание което наистина щеше да спази и е почти задвижено,за да може всичко да се осъществи,просто беше въпрос на време. В момента само разглеждаше опциите и не искаше да раздухва за развод,защото ако организираше убийство не искаше да го свързват,че е нагласено.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Яну 24, 2015 4:35 pm

Знаех за какво говори и какъв е другия начин, по който искаше да реши нещата с жена си. Не толкова отдавна бе предложил на мен да му реша проблема. Още обаче не можех да разбера защо толкова държи да я убива. Дали имаше вероятност тя да се разприказва? Но ако й вярваше чак толкова малко, как въобще се е оженил за нея. Така де, тя би могла много лесно да го убие, ако пожелае, а предвид всичко на което бях станала свидетел, тази лицемерна кучка, беше способна на всичко.
Изведнъж изтръпнах при мисълта, че тя може да го нарани. В този миг ми се прииска все още да отговарях за охраната му. И ако отговарях за охраната му, вероятно нямаше да му позволя да ме посещава повече, но... сега беше тук и всичко за което мислех е за съблазнителните му устни. В полумрака на загасените лампи и вървящия филм, аз отново се покатерих върху него и казах:
- Спри да говориш... - Почти му заповядах. - Минава три след полунощ, а след по малко от 4 часа съм на работа... Наистина не искам да говоря... - Целунах го.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Яну 25, 2015 6:41 am

Вече беше твърдо решен това да се случи,беше въпрос на време да убият съпругата му,не беше добре,тя да е жива,а проблема за господарката оставаше на заден план. Предпочиташе да е с Ния от колкото да живее с жена,която го отвращаваше.
-О,значи трябва да сме бързи...
Повали я за кратък миг на диванчето,като се оказа над нея,нежно се отърка в нея,съвсем сигурен че тя е също толкова възбудена,като него. Но искаше да си поиграе с нея,ръцете му палаво се спусна към бедрата и. Действаше,като копченце,натисна го и тя се задвижи от невероятно удоволствие,което определено желаеше,но и той също:
-Кажи ми Ния,какво би искала да направя с теб,за какво си копняла.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 13 от 36 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 36  Next

Върнете се в началото