Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Братство на смъртта - психолог

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 7:17 am

-Не го споделям,защото се страхувам да не те изгубя,един път споделих и щях да те изгубя. Отказах се от всичко,защото ти си по цена от всичко в моя живот. Загърбих го,променям се постоянно но не се оплаквам,правя го за теб,защото искам да си щастлива. 
Погледна към нея и в още насълзените и очи:
-Чувствам се гузен,не искам да те откъсвам от живота,който познаваш,съзнавам колко голям задник съм аз,колко ревнив съм,колко обсебващ съм. Искам да ти върна живота искам да си наистина щастлива,да не те отделям от него. Моите проблеми и желания ми се виждат глупави,на базата на това,от колко неща си се отказала ти.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 7:34 am

В първия момент не разбрах какво се опитваше да ми каже или поне не исках да разбера, но после просто... просто го виждах в очите му и не можех повече да се преструвам, че не разбирам за какво говори.
- Онова нещо с господарката? Това се страхуваш да ми кажеш, нали? Страхуваш се да ми кажеш, че не мога да ти дам това от което наистина имаш нужда? - Сълзите ми пак бликнаха и се почувствах толкова унизена и предадена от него. Бяхме заедно повече от година и през цялото време ме е оставил да си мисля, че единственото нещо, за което не трябва да се притеснявам е секса, но не беше така. Трябвало е точно за това да се тревожа, защото през всичкото това време е потискал истинските си нужди...
Долната ми устна се разтрепери. Обърнах се с гръб и поставих ръка на устата си. Имах чувството, че земята пропада под краката ми. Усетих ръцете му, на раменете си и инстинктивно избягах напред. Не исках да ме докосва.
- Не ме докосвай... - Всички тези пъти, в които сме били заедно... Преструвал се е през цялото време. И тази сутрин... Беше ме оставил да изглеждам като истинска глупачка, мислейки се, че всичко е взаимно, докато то не е било изобщо.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 7:55 am

-Ния...
Не я доближи но тя не го разбираше:
-Даваш ми много повече от колкото съм искал,харесва ми това,което има между нас и точно заради,черната ми същност не искам да провалям всичко това.
Премина с ръка през косата си:
-От твоята реакция се страхувам. Аз се опитвам да приема приятелчето ти,а ти винаги обръщаш това срещу мен. Че не ми даваш това от което имам нужда.
Искаше си да я прегърне:
-Истината е,че имам проблеми с който се боря,съзнавам че трябва да поискам помощ. Но дявола в мен,толкова много иска да те направи част от това,искам да те запозная с него но съзнавам,че това,ще те нарани...
Опита се отново да я докосне:
-Разбери ме Ния,боря се със себе си,с това колкото те обичам,колко ми харесва всичко до сега и миналото ми. И двете са напълно различни...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 8:03 am

- Примиряваш се с приятелчето ми? Как? Като при всяко негово споменаване, заплашваш че ще го убиеш? Така ли се примиряваш? - Извиках и се обърнах към него.
- И ми писна от тъпите ти лъжи, за това колко ти харесва да си с мен, защото... ако наистина беше така, нямаше да седим година по-късно и да говорим отново за нуждата която имаш и... - Буцата, която бе заседнала в гърлото ми, просто не ми позволи да продължа.
- И няма защо да се изненадваш от реакцията ми въобще, защото така би реагира всяка жена, която току що е разбрала, че е правила цяла година секс, с мъж който иска нещо коренно различно. - Изобщо не ми пукаше за глупостите, които щеше да ми пробута този път, за да замаже отново всичко с много лъжи.
Обърнах се и тръгнах към улицата, но усетих, че той също ме следва, затова спрях и го погледнах:
- Недей... Не искам да ме следваш и въобще не искам да чуя какво имаш да ми казваш... Не искам да чувам нищо повече за теб... Приключих с теб...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 8:19 am

Това го съкроши,трябваше да се спре,когато имаше време,не трябваше да и казва,трябваше да го пази в тайна. Отново я нарани,отново той беше виновен за това. 
-Ния,моля те...
Но тя тръгна напред,като сърцето му тотално се разкъса в този момент. Загуби своето момиче и жената,която обичаше заради собствената си тъпа грешка. Изруд,като него трябваше да се лекува и не заслужаваше обич. Гледаше я как си тръгва и нямаше сила да я спре,защото обвиняваше само себе си,че няма право да я докосва. 
В следващия миг му причерня и затвори очи,за първи път в съзнателния си живот не знаеше,какво да прави и нямаше сила на тази земя,която да му помогне да си я върне. 
Прибра се но нея я нямаше,явно се беше върнала в апартамента си. Тази вечер не можа да заспи,изпотроши цялата библеотека,като стоеше на креслото си,като не пиеше от чаша уискито,а направо от бутилката. Мразейки себе си.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 8:36 am

Дори не успях да се добера до леглото или поне до дивана, свлякох се до входната врата, цялата обляна в сълзи и едва поемаща си дъх. Беше по-ужасно дори от това да разбера, че се е чукал с някой друг зад гърба ми, докато ми е обяснявал, колко много ме обича и колко хубаво му е с мен. Предпочитах да се е чукал с някоя друга, вместо това... За мен нямаше по прекрасен мъж от него, дори не можех да си представя, че с някой друг ще се чувствам така, както с него... Боготворях го през цялото време... А сега... Сега се чувствах като пълна развалина... Омърсена, непривлекателна... Неспособна да му дам, това което иска... Чувствах се, като някой на който се е присмивал през цялото време... Само като си спомнех колко пъти съм... искала секс от него и... Повръщаше ми се от мен и от него... Мразех го заради това което ми причиняваше и заради начина по който ме караше да се чувствам в момента... Никой, никога не ме беше карал да се чувствам толкова унижена... Сякаш... всичко е било едно огромно мъчение за него, докато за мен е било най-хубавото нещо в живота ми...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 8:46 am

Още на следващия ден,събуден с махморлук отиде при терапевт,който трябваше да му помогне д неговия нрав с неговата разяждаща същност трябваше да се лекува. Появи се в кабинета и се радваше до някаква степен,че е единствената,която може да го приеме рано сутрин. Болееше го главата ужасно много но въпреки всичко съзнаваше,че трябва да се лекува. Запознаха се и беше време да каже проблема си:
-Мисля... Не не мисля,а знам,че съм на ужасния човек на тази планета,и парите никога няма да ми купят щастието. Изгубих годеницата си,заради моята глупост,заради това,че не мога да загърбя миналото си.
Имаше нужда да си го каже,да каже всичко и дори на човек,който  може да го осъди:
-Аз съм ужасно пропаднал... Ужасно искам да си я върна но знам,че аз съм най-лошото нещо,което може да и се случи. Откъснах я от всичко,заради егоизма си,заради нуждата си да я притежавам,исках да я променя,за да може да задоволява нуждите ми. 
Премина нервно с ръка през  косите си:
-Мразя се... Мразя всяка част от мен...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 8:57 am

Доктор Стентън, стоеше и се опитваше да прецени моментното състояние на своя пациент. Не беше трудно да се предположи, че в момента е ужасно нестабилен и подложен на огромен стрес. Говореше разкъсано, не успяваше да се съсредоточи и тя така и не успяваше да разбере, какъв точно е проблема му.
- Разбирам, че сте разстроен г-н Грей, но ще трябва да се успокоите и да ми обясните точно какво се случи, за да успея да ви помогна. - Гласът й бе топъл и не осъдителен. Тя беше много добър професионалист, отличен с много награди в областта на психологията и психиатрията. Имаше издадени няколко книги и те се радваха на огромен интерес.
- От това което ми казахте успях да разбера, че сте се разделил с годеницата си и обвинявате себе си за това. Искали сте да я промените... Това не е чак толкова рядко явление, всъщност е доста срещано такова. Ако се замислите по-внимателно ще осъзнаете, че всеки един от нас се опитва да промени останалите, най-вече тези които са най-близо до него и това е съвсем естествено. Убедена съм, че тя също се е опитвала да ви промени и понякога е успявала, понякога не... дори без да го осъзнавате, но ми се струва, че тук не говорим за това... Нека се опитам да отгатна, поискали сте нещо от нея, което вероятно я е наранило и тя ви е обърнала гръб. - Мъжът кимна леко.
- Какво поискахте от нея, че да ви обърне гръб? Разкажете ми какво точно се случи и какъв си мислите, че е проблема... И бъдете спокоен, може да кажете всичко. Този разговор ще си остане между тези четири стени и между нас.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 9:09 am

-Тя искаше да ме направи част от живота си,живот който и отнех. Отнех и приятелите,живота който е познавала,защото съм егоист и я искам за себе си. Заведе ме на място,което е важно за нея и заговори за бившия си,който аз ненавиждам. Не ми хареса това да говори за него,ужасно съм ревнив,опитах се да не го правя но си изпуснах нервите. Тя ми каза,че и е просто приятел,каза ми,че и нямам доверие. Но не е до доверието,знам че ще го отблъсне но той е досатъчно тъп,за да направи нещо глупаво. Е,сега му давам повод отново да си я върне.
Удари с юмрук но погледна терапевта:
-Съжалявам,избухвам прекалено бързо. Казах и че не е единствената,която не може да споделя всичко. И аз исках да я направя част от моя откачен начин на живот. Сигурно знаете за сексуалната игра на господар и слуга,аз исках да я направя господарка. Толкова много исках да я направя част от това но това я плашеше и за това не исках да и го споделям. Това естествено я накара да се ядоса,да се почувства предадена. Каза,че съм я лъгал. Знам,как се е почувствала,а и тя и го каза. Че съм я лъгал и че сексуланите ни отношения се били лъжа,но не са,харесвах обожавах да съм с нея но този дявол в мен искаше повече.
Всичко се изливаше като на пороои,не знаеше дали тя въобще го разбираше но се опитваше:
-Бившата ми жена имаше контрол над мен,тези игри ме правеха по уравновесен,по спокоен,а не такова кълбо от нерви. Сега изгубих контрол над всичко,над себе си,над живота си и тя си тръгна отвратена от мен и не я виня,аз дори не мога вече да се гледам в огледалото.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 9:22 am

Доктор Стентън, слушаше много внимателно какво имаше да каже мъжа и започваше да разбира или поне така си мислеше. В началото предположи, че има проблеми с контрола, самоконтрола и ревността. После към това добави и разклатеното доверие между тях, което е разклатено от някой бивш. Накрая когато чу за специфичните му сексуални предпочитания, бе напълно сигурна, че в това е проблема, но после мъжа каза, че му харесва да е с нея и по скоро иска да се освободи от тези си желания, защото пречат на връзката му с тази жена.
- Защо мислите, че толкова много се е разстроила заради признанието ви? Имахте ли проблеми в сексуален план? - Това щеше да обясни защо жената се е разстроила толкова много, че да вземе такова внезапно решение да се разделят. - Имам предвид, че ако сте имали проблеми в това отношение и тя най-накрая е разбрала, защо ги имате, би обяснило нейното избухване.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 9:32 am

-Няма ли сме проблеми,винаги съм достигал до удоволствие,харесва ми. Обсебен съм от това,да я имам по този начин,нещо допълнително. В началото и показах част от игрите но тя се отказа в началото,не исках да го споделям или да я правя част от това,защото не исках да я нараня или насилвам да прави подобни неща. Опитах се да и обясня,че не съм я лъгал,че всичко ми е харесало и че обичам да съм с нея но тя мисли,че щом не е това,значи не ми е доставяла удоволствие. 
Не знаеше,дали ще я разбере:
-Това е все едно да си поръчаш меню,хубаво е да,засища те но ако си поръчаш двойно с добавки е още по хубаво. Страхувам се обаче,че това ме е обсебило. Преди,когато бившата ми жена имаше контрол над мен,това ми помагаше. В същност в началото тя ми беше любовница,от нея получавах нежност любов,прекрасен секс,контролирах я,а от бившата си получавах друго,наказание не контролирах,не се налага да решавам. И двете са корено различни само че едното е прекалено извратено за нея,явно не съм нормален. И ваша е работата е да изкорените тази перверзна отвратителна част от мен и да ми дадете съвети,как да си я върна.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 9:50 am

Жената стоеше и все повече се замисляше над думите му. Разбираше жената която го е изоставила, но разбираше и него. Той имаше нужда от това което има нужда и момичето имаше право да го приеме или не. По всичко изглеждаше, че тези двама души имат много големи проблеми, които не можеха да се махнах с вълшебна пръчица.
- Напълно ли сте сигурен, че искате това? - Тя се опитваше да му даде друга преспектива, защото очевидно мъжът не искаше да загуби половинката си, но не беше ли това един отчаян опит да я задържи, защото се страхува да бъде различен? Той твърдеше, че иска да промени нея, но по всичко си личеше, че тя е тази която променя него и то вероятно без да иска. Мъжът отказваше да приеме същността си, в опит да се превърне в "нормален" според нея., за да се хареса на нея, което един вид бе... като играта на господар и роб. Тя беше неговата господарка, на която трябва да угоди, да й се хареса... Просто не в леглото, а извън него.
- Простете, но по всичко изглежда, че ще е много по-лесно да откриете някой, който да ви дава всичко от което се нуждаете, вместо да се опитвате да бъдете, някой друг... Обмисляли ли сте варианта, че е възможно някъде там да съществува жена, която да ви даде всичко което сте имали с бившите си половинки? Изглежда ми така сякаш и в двата случая, не сте имал всичко от което се нуждаете и може би вместо да се опитвате да се върнете назад, трябва да гледате напред...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 10:01 am

-Не искам нея,обичам я толкова силно,любен съм в нея,не искам да си представям живота си без нея. Чувствах се щастлив с нея,ако не беше моята глупава същност и извратените ми желания,нищо от това нямаше да се случи. Кой нормален човек би имал червена стая за наказания?
Имаше му нещо и той беше напълно убеден в това:
-Коя жена ще ме търпи такъв? Трябва да се променя,тогава,ще имам шанс да си я върна,ако съм нормален,ако не бъда толкова ревнив,избухлив,гневен,обсебващ,властен,аз промених живота и откъснах я от всичко,което е познавала,дори провалих кариерата и. Не съм толкова добър. Нищо не направих за нея,а си мислех,че годежа и сватбата,пътуванията,вниманието,ще променят нещата. Просто съм опитвал да си купя любовта и.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 10:22 am

Жената въздъхна тежко, не биваше да го насочва, просто трябваше търпеливо да изчака, сам да стигне до това което тя вече знаеше. Нито бившата му съпруга, нито тази която е смятал за бъдеща, бяха подходящи за него. И от двете не можеше да получи това което иска, затова връзките нямаше да продължат дълго. Щеше да се опитва да се променя, че не в това е проблема. Нямаше да може да се промени, трябваше да намери жена, която да отговаря на същността му, да го допълва, а не да го потиска и кара да се чувства по начина по който го бе накарала да се чувства жената, за която искаше да се ожени. Тези чувства бяха самоунищожителни и опасни и можеше да загуби самочувствието си завинаги, ако приемеше, че е недостоен и лош човек.
- Мисля, че трябва да оставим бившата ви годеница настрани за известно време и да се концентрираме върху вас самия. Смятате ли, че това е любовта? Че любовта кара човек да се чувства непълноценен и ненормален, за себе си и обществото? Очевидно тази връзка и нейния край, ви е накарал да потискате и обвинявате себе си. Не е ли време да помислите за себе си, за желанията си и за живота си? - Този мъж не осъзнаваше, че тази връзка не му носи нищо добро.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 10:30 am

-А,аз нормален ли съм?
Погледна я разширявайки очите си:
-Коя жена би издържала,да бъде контролирана,проверявана от паранойчен мъж,като мен. Да я иска само за себе си,да не понася никой около нея,и същевременно да я иска да бъде господарка в леглото,да го върже и да го накаже с някой нагай или камшик? 
Изсмя се:
-Пълен провал. Трябва да умея да контролирам нрава си,осъзнавам че ревнувам прекалено много,склонен съм да изпадам в някакви филми. Не мисля,че това е нормално,мисля че е нормално да дам малко свобода,да бъда по разбиращ,да не ревнувам да е избухвам,да изгоря онази стая,да срутя и сградата,да не ми напомня колко извратен съм в същност.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 10:41 am

Тя записа няколко неща в тефтера си и след това го погледна със синия синия си поглед.
- Не знам дали сте нормален или не господин Грей, но знам едно, че ако сам не може да се примирите и признаете кой сте, никой друг няма да може. Разбира се, бихме могли да се опитаме да потиснем тези... желания, но това няма да трае дълго. Те ще изплуват някой ден отново и тогава ще ви бъде много по-трудно, защото ще съжалявате за времето, в което сте се опитвал да ги потиснете. Винаги ще усещате липса... Ще знаете точно какво искате, но няма да може да го получите... В даден момент, цялото това недоволство, което в момента сте насочил към себе си, ще се обърне и ще рикошира като куршум в половинката ви. Винаги ще помните от какво сте се отказал или съзнателно или не, ще се опитвате да й го натяквате, а това няма да повлияе добре на връзката ви... Знам, че не искате да чуете това, но такава е истината... Това казват учебниците, това казва опита ми... Потискайки тези чувства, няма да се излекувате и няма да си я върнете, ако насочвате толкова много гняв и ненавист към себе си...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 10:50 am

-Какво,да се приема такъв,какъвто съм? Надявам се не го казват същото и на серийните убийци,да ти уби 30 човека,ама се приеми такъв какъвто си.
Това му изглеждаше смешно и налудничево:
-Просто искам да си я върна,искам да разбера,защо съм извратен,искам да го изкореня. Отказвам да приема този мой избухлив темперамент. 
Стисна ръцете си в юмруци,просто  отчаяно искаше да си я върне и намираше проблема само в себе си,не намираше нищо в нея,което да е ненормално. Просто не искаше да... Подпря главата си за секунда,сякаш беше направена от олово:
-Не зная докторе,дойдох тук за отговори,а имам повече въпроси. Просто я обичам ужасно много и се чувствам изгубен без нея,когато я видях,как си тръгва сякаш сърцето ми се разкъса на две,сякаш се изпразних от смисъл. Щастлив бях с нея,а сега се чувствам празен...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 10:57 am

- Серийните убийци господин Грей са в затвора, именно защото не могат да променят същността си. Може да се опитат да я потиснат, също като вас, но след време тя изплува отново. Вие не сте сериен убиец, а нормален човек, с малко по специфични сексуални желания и не трябва да потискате, това което сте. Поискахте да чуете какво мисля, аз... Казах ви какво мисля. Смятам, че бившата ви годеница е била права... Може би не сте го направили умишлено, но сте лъгал нея и най-вече себе си, за това какво всъщност харесвате и ви доставя удоволствие. Дълго време сте се опитвал да се убеждавате, в противното... Все още го правите, но това изглежда не ви води по добър път. Вярвам, че любовта ви към тази жена е искрена, но това не променя, факта, че тя никога няма да бъде жената която ще ви даде удовлетворение... на потребностите.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 11:08 am

Погледна на  горе,всъщност беше ужасно правя но от това следваше,че никога нямаше да си върне Ния,защото тя никога нямаше да го приеме,такъв какъвто е,а той не можеше да си представи живота си без нея:
-Чудя се само едно,защото Магда,чистачката беше се появила стуринта в която никога повече нямаше да се събудя. Щях да се натрова и никога повече да не си задавам тези глупави въпроси.
Пое много дълбоко дъх:
-Не спокойно няма да се самоубия,ако умра целия свят ще пострада. А,и го считам за прекалено лесно решение. Просто вече не виждам никакъв смисъл на моето съществование,първия ми брак беше по принуда и когато се влюбих и исках да създам семейство отново прецакавам всичко. Само със същност която трябва да приема...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 11:14 am

- В момента сте наранен и е нормално да мислите, че сте загубили пътя си, но всяка раздяла е трудна в началото, а с времето става по-лесно... Някой ден ще сте готов да срещнете друга жена и тогава нещата отново ще придобият смисъл... - Докторката наистина си мислеше, че г-н Грей има нужда да се справи с раздялата и затова се опитваше да го накара да се чувства по-добре и беше сигурна, че някой ден той ще срещне подходяща жена. Беше млад и красив, имаше много време пред себе си.
- До тогава трябва да си повтаряте, че всичко това ще отмине и нещата ще се подредят рано или късно за вас, без да се налага да се променяте...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 11:39 am

Погледна часовника,беше време да си ходи,за днес не получи никакви отговори,само още въпроси и ужасно главоболие и без това е беше изтрезнял. 
-Благодаря все пак но трябва да тръгвам,очаква ме работа.
Сбогува се с лекарката,като и каза,че ще се върне,щеше да се върне,трябваше да докаже на тази жена,че е луд и трябва да се лекува. През деня се опита да се свърже с Ния но тя не вдигаше избягваше го. Щеше да срути офиса си,всички бягаха от него и никой не го понасяше точно сега. 
А,щом беше в братстворо тя го отбягваше. По гадно не можеше да стане. Стоеше в кабинета с другите глави,който обсъждаха тъпи теми,отново имаше и жени. Влезе Том за тъпия си рапорт и с него и Ния. Стана рязко от канапето,като отиде до прозореца,не искаше да гледа лицето на Том,сигурно си умираше от кеф. Отиде до прозореца и загледа навън,като едно момиче се доближи до него и му подаде една чаша,той не я забеляза и я накара да се дръпне. Изслуша всичко,което имаше да каже той. 
Копнееше да го прати на някоя мисия,смъртоносна и да го върнат там,където е бил. Само стисна юмрук и челюст,а щом се успокой,се обърна като лицето му беше ледено,като лед,без изразно но го болееше много.
-Приемам вашия рапорт,като засилете повече агентите във вражеското братство. Искам пълна подготовка за елиминиране. Не искам  провали,за това след 4 месеца,ще има подбор на новобранците ви,не искам издънки,искам и още нови добри попълнения. Разчитам на Вас да подберете и обучите най добреите. Сега може да се оттеглите...
Да отидете да се изчукате да си имате деца. Мразеше го от дъното на душата си но остана равнодушен. Щом излязоха взе и изпи цялата чаша.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 11:51 am

Ставаше все по-трудно да съм около него. Мислех си, че нещата ще стават по-лесни, но вместо това изпитвах още по-силна болка, защото ми липсваше зверски силно. Изпитвах някаква нездравословна нужда да си причинявам всичко това отново и отново. Да идвам тук и да ми се налага да го виждам, напомняйки ми за измамното щастие което имах и за това, че ми липсваше. Напомняше ми за любовта която все още гореше в мен и за унижението, което ми бе причинил, признавайки си, че не изпитва удоволствие от това да бъде с мен.
- Какво ти става? - Очите ми бяха зачервени от неистовите ми опити да спра сълзите си.
- Нищо... - Отвърнах рязко и после го погледнах. Изглежда въпреки всичко Том бе единствения мъж, които наистина харесваше да е с мен.
- Всъщност Том... Защо не дойдеш с мен? - И го дръпнах за ръката. Замъкнах го в съблекалните и го блъснах в едно от шкафчетата, после му се нахвърлих целувайки го. Нямаше нищо общо с целувките на Алек, но бях пила, бях наранена и унижена и току що го бях видяла. Имах нужда от нещо което да ме спре от това да отида в оръжейната и да си тегля един в главата.
- Какво правиш?
- Не ме ли желаеш? - Попитах го стреснато и се отдръпнах.
- Какво? Не... Разбира се, че те желая, но...
- Тогава няма но... - И отново го целунах.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 12:02 pm

Тъкмо беше тръгнал да се прибира,когато отново в сърцето му се заби не нож,а направо голяма сабя. Костваше му много да не убие Том в този момент но трябваше да бъде хладнокръвен. И терапевтката беше права,тя никога не го прие,явно винаги си е искала перфектния Том. Разракопляска,като се усмихна горчиво:
-Така ли тренирате новобранците,браво на Вас. То няма лошо но поне си намерете стая...
Тя вече беше свободна жена,беше си тръгнала,така че не можеше да я обвини:
-Аз понеже съм обещал да има доверие,ще се направя,че не съм го видял,а Вие,ще ми обещаете,че ще ми се разкарате от погледа  и ще започнете да си вършете работата...
Погледна към ния,по скоро за доверието беше за нея:
-Бъди щастлива Ния...
Тръгна навън нямаше намерение да се занимава повече,трябваше да продължи,за сега щеше да се съсредоточи върху работата си,не искаше жена нито жени.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Ния on Нед Фев 15, 2015 12:14 pm

До някъде бях щастлива, че се появи. Първо защото ме възпря от това да направя голяма грешка и второ, защото ми достави удоволствие да ме види как целувам Том. Исках да го нараня и да го боли, както той бе наранил мен, но се съмнявах, че някога ще успея да го направя.
Том остана като попарен, а аз тръгнах гневно след Алек. Исках да го последвам до място на което нямаше да има много хора, но охраната му беше достатъчна публика, а и когато се опитах да го доближа те ме спряха.
- Пусни ме Макс... - Познавахме се прекалено добре, за да ме спира точно сега. Алек се обърна щом чу гласът ми и му направи знак, да ме пусне. Изведнъж застанала лице в лице с него, загубих цялата си самоувереност. Просто погледа му ме съкруши и усетих как дълго възпираните сълзи, сега се стичаха по лицето ми. И изведнъж замахнах и го зашлевих толкова силно, че шамара отекна в целия коридор:
- Никога повече не смей да ми говориш за доверие... - Казах през сълзи, не всъщност направо го извиках.
- Никога! - Как можеше да говори за доверие, когато той ме беше лъгал през цялото време.
- Чуваш ли? - Чуваше ме не само той, но и всички които се намираха в този коридор. Опитваха се да не поглеждат към нас, но знаех, че искат да видят тази сценка.
- Нямаш право!
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Kol on Нед Фев 15, 2015 10:06 pm

Тази драма беше напълно излишна,при все всичко,че я хвана да се мляска с тоя Том. Само обещанието пред нея,което все още спазваше го накара да не му строши врата. Успя да остане спокоен,защото се опитваше да потиска себе си. Но нямаше да го направи съвсем:
-Лъгал ли съм те? 
Приближи се към нея,защото не искаше да крещи:
-Познаваш ме Ния,много добре ме познаваш,знаеш за моята същност,няма да се извинявам,за това което съм. Но бог ми е свидетел,че не съм те лъгал и че съм благодарен на всеки прекрасен миг с теб. Само,че ти много добре знаеш за моята черна същност. Не съм се преструвал,че те обичам и че съм се чувствал невероятно с теб. 
Пое дълбоко дъх и погледна към очите и:
-Да права си не можеш да задоволиш да задоволиш всеки мой каприз,както аз не мога да удволетворя всяко твое желание. Това не означава,че не те обичам,а че сме различни Ния. А,ти реши,да ми се подиграеш,само заради това,че съм различен. Да не ми харесва,не ми харесва,че това те отблъсква,не съм го желал но всичко това съм аз и ти много добре трябваше да го знаеш.
Сърцето му се разкъсваше:
-Мисли се за каквато искаш,за предадена,за каквато искаш. Това е само в твоя ум,аз не мога да го променя но знаеш ли не искам. И само обещанието което ти дадох ме спира,да направя това,което искам. Знаеш ли достатъчно ме нарани. Накараме да се почувствам,като пълна отрепка,благодаря ти. Пожелавам ти да бъдеш щастлива,нека той ти даде това,което не съм ти дал,и щом си се чувствала предадена и излъгана от мен,ти пожелавам,той да не те лъже и да не те предава. Да аз съм нищожество,това знам,нищожество което провали живота ти,съжалявам Ние,съжалявам че никога не бях мъжа от който имаше нужда и който искаше да бъда,а повярвай ми опитах се. Явно не е достатъчно.
След това се обърна и тръгна вече се чувстваше достатъчно наранен.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта - психолог

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите