Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Дейвид и Ребека/Апартамент

Go down

Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Елизабет on Пон Апр 07, 2014 8:09 am

avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Пон Апр 07, 2014 8:31 am

Е,как е възможно от всички тела,да избера тялото на една глупава блондинка (нищо личко) и  моето истинско тяло беше с руса коса но това не е определящо за умствения капацитет на това същество. Да предимството е това,че е Древна вампирка и всичко се изчерпваше до тук. Какво бях принудена да правя,за да завладея света,да бъда в това тяло,да живея подобно на паразит и да помогна на едно ужасно мъртво тяло,да износи едно удивително създание на природата,което да ми помогне в сътворяването на един по различен свят. Исках си отчаяно свободата,а сега щях да "живея",точно като паразит.
Щом е толкова глупава да се изпречи на пътя ми! Истината е,че трябваше да обладая далеч по добро създание,по лесно за пресъздаване на невероятното дете. Уви,сега трябваше да се явявам в ролята на някой свети човек,каквато не бях и да правя чудо. Мамка му,как мразех да бъда добра!
Време е да се събудиш,спяща красавице... Имаш бебе за правене,хайде вземете се с този,че да си свършя и аз работата,не може да е толкова трудно?

Усещах,как някой говори но не знаех кой,сякаш някой лоботеше но не чувах нищо,мислех че е Дейвид,който искаше да се събудя. Но не отварях очи,сякаш просто не можех...
Аде стига с тези глупости,мразя тези сантиментални нотки. Ето точно за това не искам това глупаво тяло но нямам избор. Събуди се веднага!
Бавно отворих очи и видях пред себе си лицето на Дейвид но истината е,че сякаш не контролирах аз тялото си,толкова странно се чувствах:
-Дейв...
Проних тихо аз.
Аде,стига кажи нещо което да го предразположи,кажи му:
-Обичам те Дейвид!
Браво! Тя се и подчинявала! Браво! Чак не ми се вярваше,че ще е като детска игра.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Дейвид on Пон Апр 07, 2014 8:49 am

Въздъхнах с огромна доза облекчение, щом видях прекрасните й очи да се отварят. Обичах да потъвам в този син водопад.
- Така ме изплаши. - Придърпах я и силно я притиснах към себе си. Моето момиче се беше завърнало и нямаше по-щастлив човек на земята от мен.
- Обичам те! - Казах най-накрая и леко се отдръпнах, за да я погледна. Изглеждаше добре, каквото и да се беше случило там, сега тя отново беше с мен.
- Как се чувстваш? - Една от големите промени в живота ми, всъщност най-голямата в живота ми бе именно тя. Нашият случаен флирт, се бе превърнал в нещо наистина голямо. Бях влюбен в тази жена и нищо, че все още мразех братята й, тя беше всичко за мен. Дори и да исках не можех да се боря срещу тези чувства, които напираха в мен. След тази вечер, нещата станаха още по-кристално ясни за мен, защото осъзнах, че не мога да си позволя лукса да я загубя.
- Защо влезе в онзи кръг? - Знам, че беше заради мен, защото изглеждаше сякаш онази вещица ще ни убие, но и бях казал хиляди пъти да не го прави.
- Можеше да пострадаш... - И беше, просто имаше късмета да е безсмъртен вампир и затова все още беше жива.
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Пон Апр 07, 2014 9:11 am

О,иде ми да извикам онзи от,който никога не съм имала нужда "О,Боже!",бива ли да е толкова лигава тази ситуация,и аз да участвам в това. Никога не го бях казала но... Мразя себе си,че правя всичкото това,чак не можех да се позная,толкова години живот в чужди тела и сега. Добре,трябва да се мотивирам,това е с по висша цел и трябва да се обера. Трябваше им само една единствена вечер,а този вещер можеше да ме усети,ако не съм прекалено бдителна,за това трябваше да не поазвам много силата си.
Кой ли беше този другия глас,оглеждах се но той ми нашепваше да съм спокойна. Не знаех,какво значи,кой беше,погледнах леко на страни за да се огледам,не видях никой,а само Дейвид:
-Антея е моя приятелка,тя е и твоя сестра,не можех да я оставя сама,Естер щеше да я убие...
Протегнах ръка,за да му подскажа да се наведе към мен и да го целуна. Той все още беше в тайна,не исках да е в тайна,исках всички да знаят,че той е с мен но Клаус,той щеше да го нарани...
О,я стига,ще го убие,на твоя брат никак не му пука за твоето гадже,стегни се... Просто ти харесва тръпката да е всичко в тайна. Само да взема превес над това тяло и глупавата Ребека,щеше да се превърне в могъщата Ребека.

-Аз усещам,как...
А,не да не си посмяла да кажеш нищо,кажи:
-Всичко,ще се оправи,ще е ново начало за нас...
Мълчи,по красива си!
Кой говореше от мое име,не знаех но това не бяха моите думи но не можех да кажа друго,може би просто все още бях в шок.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Дейвид on Вто Апр 08, 2014 4:13 am

Взех лицето й в ръце и нежно целунах устните й.
- Точно така. - Целунах я още веднъж. - Ново начало! - Усмихнах й се и пак я придърпах в обятията си, за да създам илюзията за себе си и нея, че докато е до мен, нищо лошо няма да й се случи.
- Какво има? - Изглеждаше някак притеснена и объркана.
- Добре ли си? - Този стреснат сякаш поглед ме тревожеше малко. Обаче след всичко което се беше случило беше доста нормално да е уплашена и объркана.
- Всичко е наред! Никой няма да те нарани повече. Онази вещица я няма и никога няма да се върне отново. В безопасност си. - Целунах я нежно по копринено меката коса, а после я погалих.
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Чет Юни 05, 2014 6:01 am

Малката се бунтуваше доста,беше голяма коражлийка,за нещастие обаче не използваше целия потенциал който имаше исках да се прехвърля в нейното тяло,защото щях да имам по голяма сила,от колкото тази мижава сила на Ребека,която вече никак не ми трябваше. А и исках да направя Крис истински крал,а не там някаква мижава без характерно момиченце. Щях да убия онази глупачка Антея,за да разбия онзи купол и щях да пусна всички мой войни в града. Като превърна това място в град от демони.
-Внимавайте,това тяло ми трябва,дори една драскотина да има,ще си платите. Ще е хубаво отново да се пренеса в по младо тяло,да бъда отново млада.
Усмихнах се лукаво,като Ема беше заключена в другата стая,все още не ме бе видяла но щеше да ме види,чак когато се пренеса в тялото и:
-Трябва да се махаме от тук,скоро брата на Ребека,ще дойде тук на близо,не е добре да сме на близо. Глупак толкова много сила,а си играе на семейство. По дяволите и аз играя на глупаво семейство,с този отвратителен мъж,единственото хубаво нещо,което успя да свърши е да направи Кристафър,ужасно име... Той го измисли! Аз исках да го наречем Велиар но трябваше да се примиря с думата на мъжа...
Поклатих глава,говорех на демоните,който бяха останали в града,те ми бяха ужасно верни:
-Хайде отидете да вземете малката и да се праждосваме от тук,не искам да се издаваме.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Чет Юни 05, 2014 6:19 am

Тази вечер се превръщаше в истинска мелодрама. Първо Ема, после леля ми! Чудех се какво ли още може да се случи? Честно казано, имах много идеи, коя от коя по-брилянтни, но все пак имах и някакъв вид инстинкт за самосъхранение и не споделях тези неща на всеослушание, защото някой можеше да сметне, че аз стоя зад всичко това. Често шегите ми не се възприемаха добре от околните, даже и от родителите ми, обаче в тоя град беше толкова скучно, че дори не предполагах, че нещо такова е възможно да се случи. Една част от мен наистина се забавляваше и очакваше развръзката. Не ми хареса само онова, което се бе случило на Лети, но тук идваше и добрата новина - щях да се позабавлявам още повече, когато изтръгна сърцето на онзи или онези, които седяха зад това.
Входната врата беше открехната, бутнах я небрежно с един пръст и прекрачих вътре, в следващия момент забелязах майка ми.
- Няма да... - По средата на изречението тя някак си сякаш за части от секундата долетя до мен и запуши устата ми. Докато осъзная какво се случва и в стаята се появиха двама мъже, които държаха Ема, която беше с превръзка на очите и имаше кръв по блузата. Очите ми се разшириха. Чудех се какво прави майка ми и защо онези още дишат... После ми светна! Онези дишаха, защото правеха това което тя им е казала. Трябваше да се досетя по-рано. Единственият способен да направи нещо такова беше майка ми! Тя направи знак на мъжете и те след първоначалното стъписване от появата ми, повлякоха тялото на Ема. Тя не изглеждаше така сякаш може да се защити, което беше наистина странно. Дали пък не ни бяха лъгали през всичкото това време и сега да се окаже, че Ема няма никакви сили.
Майка ми най-накрая отпуши устата ми, когато онези двамата излязоха през задния вход на къщата:
- Какво беше това? Да не си полудяла? Ако някой разбере, всички ще ни убият! - Не можех да повярвам, че е толкова глупава. Нямаше къде да скрие Ема, щяха да я намерят и беше само въпрос на време.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Чет Юни 05, 2014 6:45 am

-Тихо Крисчън..
Той нямаше да каже нищо но не биваше всичко да му изтърсвам прекалено много,той не биваше да научава все още всичко но вече научи.

-Ема няма да пострада,не се тревожи,просто за малко не трябва да я откриват. А,ти мой скъпи сине,ще си мълчиш.
Погалих го по бузата и се усмихнах,като погледнах след момчетата те бяха доста бързи и знаех на къде отиват:
-Дълго е за обяснение нямам толкова много време,ще ти разкажа всичко някой друг ден.

Но той ме хвана за ръката преди да тръгна,застанах пред него и го погледнах някак хладно:
-Крисчън приличаш на баща си,толкова лекомислен. Мисли мащабно Крис,скоро този град ще е твой и не само града,целия свят,ще падне в краката ти...
След време щом разчистех пътя,щях да пренеса силите си и силите на Ема в тези на Крис и той,щеше да е най-могъщото създание на земята. Щеше да владее всички:
-Ако ме издадеш,истинската ти майка,ще пострада.

Трябваше да го заплаша,ако е обичал истинскат си майка,то щеше да я иска жива.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Чет Юни 05, 2014 6:57 am

- Какво искаш да кажеш с това, че истинската ми майка ще пострада? - Напълно ли си бе изгубила ума.
- Ти си истинската ми майка! - Поклатих невярващо глава и прокарах пръсти през устата си. Трябваше да измисля нещо много бързо, преди да си е навлякла проблеми. Преди да е навлякла проблеми на всички ни.
- И ако не сложиш край на това, ще пострадаш наистина! - Да отвлече Ема, беше възможно най-глупавото нещо на света.
- Всички вече я търсят! Не знам за какво ти е, но те съветвам да я оставиш намира, защото когато разберат, че си била ти, ще те убият. - Мозъкът ми работеше сякаш прекалено бавно, защото не можеше да обработи всичко това и каква е причината тя да прави това.
- Трябва да се опомниш мамо! - Час по-скоро трябваше да намеря баща си, за да я вразуми. Говореше пълни безсмислици.
- Трябва да прекратиш всичко това сега, преди да е станало късно. Ако сложиш край сега, никой няма да заподозре теб. Моля те, върви и им кажи да пуснат Ема... Всички ще си помислят, че е станало недоразумение! - Скрих лицето си в ръце за миг, колкото да събера мислите си.
- Ума ли си загуби?! - Погледнах я в очите. - Тия гадове за малко да убият Алекзандър и Ваалет! Какво си мислеше, че правиш? Ще ги убия със собствените си ръце, кълна се! - И се опитах да я заобиколя, за да изпълня заканата си, но тя ме спря.
- Пусни ме! Ще ги убия преди да са ги хванали да са се раздрънкали! - Изобщо не мислеше какви ги върши.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Чет Юни 05, 2014 7:16 am

-Спокойно Крис,те ще си мълчат,съжалявам за приятелите ти... Всъщност не съжалявам,толкова много но всеки,който ми пречи да станеш ти крал,ще пострада.
Тази пък Ваалет,колко важна за него беше,щом я споменава,трябваше да проверя,определено не можеше да се каже,че са роднини:
-Крис още ти е съвсем рано да научаваш,какви са моите мотиви за всичко това,само ще ти кажа,че го правя за теб,защото на теб се пада честа да властваш не само над този град,ами над цялата земя,на,над и под нея,всички ще бъдат в краката ти...
Приближих се и погалих лицето му,той беше свършеното мое създание,най-голямата ми гордост и най-голяма цел.  Гледах в прекрасните му очи и изпитвах гордост от себе си,съжаление че беше на половина част от баща си и на четвърт от майка си,което в него можеше да поражда някакви мили чувства,който трябваше да изкореня:
-Ще върнем Ема,не се тревожи все едно нищо не е било,няма да я убивам,тя ми трябва.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Съб Юни 07, 2014 6:37 pm

Не знам дали осъзнаваше в какво се забърква. Даже и аз не бях сигурен какво е намислила. Струваше ми се глупаво и налудничаво, защото в думите й нямаше никакъв смисъл, но вече беше късно да я разубеждавам за каквото и да било, единствено можех да се опитам да я предпазя, до колкото това е по силите ми.
- Каквото и да си намислила, гледай да приключиш бързо, защото съвсем скоро целият град ще търси Ема и не ми се иска да попаднеш в центъра на бурята. - Надявах се, че мога да й влея малко разум, но ако не ме послушаше, може би трябваше да действам по-радикално и да я спра още сега.
- Чичо Илайджа и леля Ан, вече я търсят. Нещо обаче се случи с нея и... това може би ще ти осигури малко време, но не много, затова каквото и да си мислиш, може би трябва да го отложиш за друг път. - Поех дълбоко въздух и погледнах назад през рамо. Страхувах се, че ако не се върна скоро с баща ми, всички ще дойдат тук. Хубаво, че онези вече ги нямаше и където и да бяха завели Ема и каквото и да си бяха наумили да й правят, нямаше да е в нашата къща.
- Къде е баща ми? Трябва да го намеря, иначе цялото семейно войнство ще се изсипе тук. - Хубаво трябваше да си поговоря с родителите ми, когато всичко това приключи.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Нед Юни 08, 2014 4:17 am

Улових го за раменете,глупавия му баща не трябваше да присъства в картинката,още повече,че можеше да разбере какво става и ако разбереше,щеше да ме прати там от където идвам,а това определено никак не ми харесваше. Крис все още не е на моя страна,все още не можеше да му кажа всичко но ако му кажех,нямаше да знае,какво да направи и щеше да реагира инпулсивно,като баща си,а не като мен,а той определено притежаваше доста ум:
-Остави нещата в мой ръце и не замесвай баща си,защото повярвай ми съм готова на всичко,за да те направя велик и няма да позволя на глупавия ти баща да ми попречи...
Присвих очите си и цялото ми лице се намръщи:
-Все едно не си ме виждал и не знаеш нищо,повярвах ми за твое добро е никой да не научава за това,така или иначе след,като всичко премине,няма да има следи и Ема,ще се върне непокътната,все едно е било шега,повярвай ми,не е в мой и твой интерес да я наранявам. Но времето за истини не е наближило,ти си мой син и ще направя всичко по силите ти да ти дам онова,което ти принадлежи но ти скъпи трябва да ми помогнеш.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Нед Юни 08, 2014 4:29 am

- Да ти помогна ли?! Ти не се чуваш какви ги говориш! Изобщо няма да ти помагам. Няма да казвам на никой, защото не искам да стана "крал" на подземното царство преждевременно и освен ако и ти не си се запътила на там, за твое добро е да върнеш Ема веднага. - Поклатих разочаровано глава и отстъпих назад, за да избегна ръцете й. Беше напълно изтрещяла и това никак не ми харесваше, но сега нямах време да й наливам здрав разум в главата.
- Върви да доведеш Ема, а аз ще се постарая да ги забавя, колкото се може по-дълго. - Надявах се още да не са я намерили и майка ми да не стигне прекалено късно, за да може да убие онези двамата преди да са си изпели всичко пред не когото трябва.
- И не знам кой ти е вкарал тая тъпа идея в главата, но не звучиш като себе. Просто се стегни, става ли? Заради мен и спри да говориш за тези неща, ако някой те чуе ще завлечеш всички ни в отвъдното. Върни Ема и всичко това ще приключи и после може да поговорим, става ли?
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Нед Юни 08, 2014 4:44 am

-Ти май не чуваш добре...
Поклатих глава:
-Ще я върна ти повторих. Имам още малко работа и ще я върна невредима,сега отивах при приятелите си и ги разсей дай ми малко време,става ли?
Отново направих крачка към него:
-Не бъди толкова лош с майка си,повярвай не си ме виждала гневен но ако ме видиш няма да ти хареса. И не ми е приятно да ме наричаш луда...

Сложих ръцете до тялото си,можех да го нараня но не желаех,да му показвам по този начин какво става и коя съм:
-Истинската ти майка е мъртва,погребана за това се примири със сегашната си майка и си дръж езика зад зъбите,защото бързо от крал,ще се сбогуваш с  тази титла. Аз те създадох и аз ти дадох живот и аз мога да ти го отнема. Ясна ли съм....
Приближих се към него и го хванах за врата,като го притиснах към стената,не можеше да помръдне нямаше силите да ми се опълчи,беше слаб:
-Питах пределно ясна ли бях?

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Нед Юни 08, 2014 4:55 am

Хватката й беше толкова силна, че започнах да се задушавам. Лицето ми почервеняваше, но аз бях неин син, колкото и луда да беше, нямаше да ме убие, а дори и да ме убие, нямаше да й доставя това удоволствие, признавайки се за победен.
Стисках зъби, борейки се за глътка въздух, но не изричах и думичка. Малко преди да загубя съзнание или по скоро да премина в отвъдното тя ме пусна и аз се строполих на земята, кашляйки и жадно вдишвайки глътчица въздух. Дробовете ми горяха, гърлото ми бе пресъхнало и сякаш дори и въздуха го раздираше.
- Е, сега поне със сигурност знам, че си луда... - Казах през кашлица и се опитах да се изправя. Тя обаче подкоси краката ми и аз пак се изплющях на земята по гръб, а изкривеното й в усмивка лице се надвеси над мен:
- Какво не ти е наред? - Попитах я отвращение. Мислех си, че аз съм кофти човек, но с това си изпълнение тя биеше всички рекорди.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by .Ребека. on Нед Юни 08, 2014 5:13 am

-Мери си приказките и това,как говориш с мен,твоята истинска майка. Научиха те да си глезено момченце но аз,ще те науча,как да си истински мъж и истински владетел.
Не погледнах към него,щях да го убия,ако продължаваше да ми говори така,ако не беше с мен,не му се искаше да е против мен,за това,щеше да пострада:
-Ако следващия път ми се опълчиш,ще пострадат първо  близките ти,а не знам,какво значение има за теб тази твоя приятелка Ваалет но първо от нея,ще започна,а когато свърша с нея,ще продължа. За всяко твое държание,ще страда някой,а опълчиш ли ми се,те предупреждавам,че и дори да си мой син,ще те убия и ще си създам ново създание. Бъди сигурен,чакала съм милиони горидини,ще изчакам още...
Тръгнах към входната врата:
-Хубав разговор,проведох ме но следващия път се дръж по възпитано.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Кристофър on Нед Юни 08, 2014 5:32 am

Майка ми излезе през врата, а аз останах още няколко секунди на земята, загледан в нищото пред мен. Не знам от къде дойде всичко това, но не беше никак хубаво. За първи път я виждах такава. Тя беше сякаш обладана от нещо, защото нито изглеждаше нито се държеше като себе си. За първи път я чувах да говори по този начин и за каква власт ми говореше? Не, тя наистина си беше загубила ума или пък беше някакво заклинание, което само доказваше, че трябва да говоря с баща ми, още щом го намеря. Който и да й бе причинил това, щеше да съжалява жестоко. Заплахите й обаче ме плашеха, щом си позволяваше да посяга на Ема и Алек, като нищо щеше да посегне отново и на Лети. Не можех да позволя това да се случи. Не можех да позволя да нарани никой от приятелите ми, но не можех да позволя някой да нарани и нея, защото тя беше моя майка и каквото и да се случваше с нея в момента щях да намеря начин да го поправя, преди да е станало нещо фатално.
Изправих се бързо от земята и се изтупах. Докато се връщах обратно към дома на Алек, постоянно звънях по телефона на баща ми, но той беше изключен. От него нямаше следа в къщата. Изведнъж една мрачна мисъл пробягна през ума ми, ами ако майка ми му беше сторила нещо? Не! Не беше чак толкова луда. Тя го обичаше, обичаше и мен и никога нямаше да ни нарани...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Дейвид и Ребека/Апартамент

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите