The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeВто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeЧет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Домът на Клаус  - Page 14 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Домът на Клаус

5 posters

Страница 14 от 30 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Next

Go down

Домът на Клаус  - Page 14 Empty Re: Домът на Клаус

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 3:05 am

Вече си в къщи,тук нищо не се бе променило,което значеше,че никой дори не подозира за тази къща,което е доста добре:
-Не не се притеснявай,ще успея да се справя,ще взема само няколко неща. Ела с мен да ми правиш компания...
Качиха се на горе към спалнята,като извади един куфар и започна да слага дрехите си в тях. Както малко гримове и малко бижута,който и бяха сантиментални,подаръци от майка и.
-Имаме ли малко време?
Попита тя след,взе още няколко неща,както няколко дневници,нейните в който беше написала някой от нейните неща,който откри но и трябваха и дневниците на майка и.
-Мисля,че имаме няколко минутки?
Антея
Антея

Брой мнения : 565

Върнете се в началото Go down

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 3:11 am

- Да, разбира се, че имаме. - Тя не се бави много в събирането на багажа си, защото сякаш знаеше какво точно ще вземе и от къде да го вземе. Един куфар обаче не й стигна, взе цели два и един по малък, в който направо събра всички гримове, парфюми и каквото там имаше върху тоалетката й. Взе си някакви неща от банята, но не знам какви точно, защото не я последвах там. Когато се върна я погледнах любопитно и попитах:
- Защо, какво ти се върти в красивата главица? - Не смеех да предполагам, нищо, че имах предпочитания. Ан обаче бе безкрайно непредвидима личност и никога не знаех какво точно си мисли.
- Между другото тук сме сами и никой не може да ни чуе. - За всеки случай реших да загатна за моите предпочитания, които надявам се щяха да влязат в нейните планове.
Илайджа
Илайджа

Брой мнения : 590

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 3:24 am

Зарина го с поток от думи,който напълно си заслужаваше. Остави я да си излее всичко да каже,каквото и беше на езика. Думите боляха,забираха се в сърцето му,осъзнаваше това,че не бива да постъпва така но по друг начин не знаеше как. В умът му се въртеше това,как да е добре тя,в което не успя,да я запази жива,което е ужасно трудно,да спаси и бебето,което направо за сега се оказваше мисия невъзможна:
-Единствената ми цел е да те опазя,теб и бебето...
Личеше си че не му вярва,сякаш изричаше нещо,което въобще не стигна до нея:
-Знам,не е извинение но единствената мисъл,която.. От която ме е страх,е наистина да не те изгубя...
Говореше и нищо не достигаше до нея. Ядоса се,че не можеше да и каже колко много съжалява,защото нямаше да му повярва. А,тя за нищо на света няма да го послуша,за това което планираше:
-Не не желая да го правя повече и след,като убием Майкъл,ще те освободя,обещавам ти,просто искам всяка опасност да бъде елиминирана. Искам и Естер да умре,защото ако не стане,може да ни отнеме детето. Аз съм този,който трябва да се погрижи за това. Ти трябва да се съсредоточиш,да си спокойна и за нищо да не се притесняваш. Толкова ли е трудно наистина да ми се довериш?
Тъп,много тъп въпрос,знаеше отговора,нямаше му и капка довери.
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 3:37 am

-Направо прочете мислите ми!
Приближи се към него,като бавничко и като коте се придвижи към него. Качи се на леглото при него,настанявайки се в скута му. Точно така,бяха сами,нямаше възможност никой да ги чуе,както и никой да нахълта при тях,да ги подслушват. Сега си бяха сам сами:
-И в това легло не си бил...
Подкачи го тя,като задвижи скута си,като го накара да се възбуди,само че дрехите ужасно много пречеха. Но единственото което е добре,това че е с пола и нещата не бяха толкова трудни.
-Желая те толкова от дълго!
Едва не се хвърли върху него но наистина го желаеше,толкова силно и не ударжимо,че не можеше да чака. Хвана края на тениската му,като я измъкна и я хвърли на земята. Сега можеше да го докосва,да се наслади на силното му тяло. Усещането толкова магнетично,че накара цялото и тяло да потрепне от удоволствие,като някакво слабо електричество.
Антея
Антея

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 3:41 am

Може би наистина правеше всичко това защото иска да ме предпази, мен и дъщеря ни, но това изобщо не беше начина.
- Доверието е нещо взаимно Ник и не можеш да изискваш от мен да ти се доверявам, когато ти изобщо не вземаш под внимание от какво имам нужда аз... Дори не може да приемеш факта, че не желая да се храня в момента. Унижаваш ме през цялото време... И се държиш с мен сякаш аз нямам никакво право на глас... Какво съм за теб? Някой който покорно трябва да изпълнява нарежданията ти? Дори нямаш представа от какво има нужда това бебе... То... Аз съм мъртва от две хиляди години... Наистина ли мислиш, че бебето което е в мен има нужда от нещата, които едно обикновено бебе? - Вече не знаех как да му обясня.
- Задушаваш ме... Всичко което искаш от мен и тази твоя любов и загриженост... Не мога повече... Просто ме задушаваш... По-силна съм от колкото си мислиш и повярвай ми, оцелявала съм в продължение на две хиляди години, без да си около мен, затова сега просто престани... Мога да се грижа за себе си и за детето си, твоята роля във всичко това е съвсем проста... Това бебе има нужда от твоята кръв и това е всичко... Това е всичко което аз искам от теб... Така че запази загрижеността си за някой друг, аз нямам нужда от нея... Нито бебето ми...
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 3:50 am

-Аз съм много повече и ти го знаеш! Аз съм баща на това дете,не само кръвна банка...
Той трябваше да си го каже,защото му тежеше:
-Едно време те преследвах аз но никога съм нямал намерението да те убивам. Сега,заради това,че освободи Майкъл си го докара като враг,той наистина иска да те убие. А,Естер няма да си поплюва,ще види в това дете враг и ще иска да ви убие. Тук нямаш само един враг,който в същност никога не ти е бил,а сега имаш двама. Един от тях вече се опита два пъти да те убие...
Да той и донесе неприятностите но ако и тя не бе събуждала Майкъл това съвсем нямаше да се случи:
-Знам,можеш да се справиш и сама но разбери,не е нужно. Остави на мен,да бъда твоя мъж и да се справя с тези неща. Позволи си веднъж да бъдеш слаба и да пеема всичко в свойте ръце. Остави ме да бъда истински мъж до теб и истински баща на това бебе,а не просто някой който те храни.
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 3:54 am

Дори не можех да прикрия доволната си усмивка, когато я усетих върху себе си. Въпреки всички проблеми и неща които се бяха случили, желанието ми да бъда с нея не се бе изпарило и за секунда. Долавях и нейното. Излъчваше го почти през цялото време, което отдавах на факта, че това е някакъв начин, по който тя да се справи с проблемите си. Още в мотела бях усетил, че по този начин се опитва да заглуши болката си, но нямаше проблем, защото това беше нещо което помагаше и на двама ни за миг поне да забравим за всичко останало и да получим някакъв покой.
Не си губех времето в това да я събличам. Страстите прекалено бързо се бяха разгорещили и просто разкъсах блузата, с която беше. Щях да купя нова на Ребека. Защо всъщност мислех за Ребека в момента. Гърдите на Ан бяха точно пред мен и аз не се сдържах и започнах да ги обсипвам с целувки, като през това време едната ми ръка я придържаше за кръста, а другата пълзеше по бедрата й и леко набираше единия край на полата й.
Целувките ми се сипеха една след друга и където сварех. Дишаше толкова влудяващо, че направо ме побъркваше. Пръстите ми запълзяха още по-нагоре по бедрата й, а нейните вече разкопчаваха дънките ми. Докато се усетя и вече ме беше избутала назад в леглото. Разкопча дънките ми и ги изхлузи леко надолу, заедно с боксерките ми, а аз просто изгарях за нея и не можех да чакам повече. Всичко се случваше ужасно бързо. Сега и двете ми ръце бяха под полата й и вместо да се мъча да събувам бельото й, просто го отместих леко в страни и проникнах в нея, а удоволствието, което изпитахме и двамата ни накара да истенем силно.
Илайджа
Илайджа

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 4:11 am

Всеки път по хубав от предишния път,толкова хубав,защото чувствата им ставаха дори по силни. Усещането на ръцете му по бедратата си,който я повдигаха лекичко. Сега имаха възможността да се насладят един на друг,това означаваше,че няма да пропусне момента. Приведена към него,впила жадно устни в нейните,а езика и нахлул в него,си играеше и го побъркваше още повече. Дивата страст,която се разкриваше пред Илайджа отново можеше да го изненада но тя наистина имаше нуждата от него,а той я възбуждаше до неописуеми граници. Тялото му,ръцете му,говорът му,който я караше да се възбужда. Не мислеше,че е редно,да желае някого толкова много но знаеше,че само той е мъжа към който изпитваше толкова силни чувства.
Движеше изкушаващо своето кръсче,като докарваше и двамата до невероятен екстаз. Ставаше все по бърза и по бърза,усети че и двамата бяха готови за края но тогава спря,искаше да го удължи,да го направи по хубав. Чу го,как изръмжа,същото направи и тя,като се засмя и избяга от една дива целувка,за да го накара още повече да я желае:
-Обичам да те дразня...
Обичаше,защото след това все едно отключваше един див и неубоздан Илайджа,който виждаше само тя и това определено и харесваше.
-Този лош лош Илая...
Палава закачка,казана с един стон,защото той впи жадно устни във врата и.
Антея
Антея

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 4:12 am

- Не мога! - Извиках ядосано и станах от леглото.
- Не разбираш ли? - Спрях в средата на стаята и го погледнах. - Мисля, че грешиш... Мисля, че грешиш за всичко още от самото начало и няма начин да се съглася с това, не и сега когато имам нужда от теб, за да спася детето ни... Всичко което правиш застрашава живота на всички ни, много повече от това което аз искам... - Поех си дълбоко въздух и не знам имаше ли смисъл пак да му обяснявам в каква огромна грешка се намира.
- Естер е една от най-могъщите вещици, може би най-могъщата и е жива... Отново! Колко време си мислиш, че ще й бъде необходимо, за да развали заклинанието и да се добере до коловете? Ами ако заради цялото това време, което изгубихме заради абсолютно безполезната вещица, която едва върна силите си, а сега дори няма представа какво да прави с тях... Ако Естер вече е стигнала до коловете? Ще те убие! Ще убие мен и ще убие бебето... Дори и да не ме убие, то ще умре, защото има нужда от твоята кръв... Губим ценно време, в това да бъдем бавачки на някаква новоизлюпена вещица, която се интересува само от това как да вкара брат ти в леглото си... И твоето прочувствено събиране със семейството? Илайджа се опита да ме убие не веднъж, дори след като знаеше за бебето. Ребека просто чака удобен момент, за да направи същото, особено сега когато знае за него и ти ми говориш, че искаш да ме защитиш? Че искаш да защитиш него? Как Ник? Като оставяш оръжие, което може да убие всички ви, някъде там незащитено и ме принуждаваш да бъда с хора, които ме мразят и желаят смърта ми не по-малко от Майкъл? Трябваше да вземем коловете отдавна и може би, вече щяхме да имаме един проблем по-малко... И ако бяхме потърсили истинска вещица, може би няколко, нямаше да е толкова трудно да върнем майка ти в отвъдното, където и е мястото... Затова спри да казваш, че се опитваш да защитиш мен или бебето, защото не е така...
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 4:27 am

Не, не можеше да бъде толкова жестока, не и когато тялото ми жадуваше за освобождение. Изправих се и рязко я преобърнах под себе си, като сега тя щеше да се моли за милост. Задвижих се диво в нея и дори преди още да е осъзнала. Ръцете ми минаха по бедрата й и ги разплетоха от кръста ми, за да мога да се движа по-свободно в нея. Това й харесваше. Търсеше го и щях да й дам онова което иска. Този лошият Илайджа, който можеше да я покори за миг.
Тласъците ми бяха груби и диви, но не се притеснявах, че мога да я нараня, защото стенанията й се бяха превърнали във викове на удоволствието, а тялото й просто се разтапяше. Усещах как соковете й се стичат по мен и това говореше, само колко много й харесва:
- Внимавай какво си пожелаваш... - Казах в ухото й и пак навлязох до край в нея, изпълвайки я цялата. Беше така стегната й тясна, че направо ме побъркваше чувството да бъда в нея. Не исках никога да свършва. Исках да останем заключени тук в този миг, завинаги... Изгубени един в друг... Изгубени в един свят на удоволствието, който сами бяхме сътворили.
Илайджа
Илайджа

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 4:30 am

-Катерина,да те те мразят но никой от тях няма да те нарани,защото знаят,колко си важна за мен. Защо си мислиш,че не си мъртва през всичките тези години. Ребека те мрази още преди 2000 години и не те убива,защото знае,че аз те обичам.
Приближи се към нея:
-Семейството ми не е цвете за мирисане,да много пъти са ме предавали но сега имат шанса да поправят грешката си съм сигурен,че няма да ме предадат този път.
Тя се отдръпна от него:
-Не искам още врагове,не искам семейството ми да ми бъде враг,това е шанс всички да се съюзим срещу обща Кауза,още четитри човека,който да те защитят. Силни,могъщи...
Искаше да я докосне:
-Сигурен съм,че коловете са там,а дори да не са,ще се справим всички заедно,не е нужно да се бориш сама...
Направи още една крачка към неспокойното и тяло:
-Катерина довери ми се,съсредоточила си се върху дена точка,да вземеш коловете но не гледаш общо,обичам те но не мога да позволя,някой от семейството ми да пострада.
Все пак някой все още го имаше идеално или не:
-Вещицата остави на Илайджа,доверявам му се,и щом той има доверие в нея,значи и ние трябва да имаме доверие.
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 4:37 am

Нямаше нищо,всичко се изпари,никой не съществуваше в този миг,само те двамата бяха важни. Това върховно чувство,което я караше да мисли,само за него,за това какво удоволствие му доставя и колко удоволствие доставя и на нея.
Дивия Илайджа показа своето лице,накара я да се възбуди още повече,защото го усещаше толкова див и несдържан. Не мислешче,че е възможно да е толкова въбудена,че направо се разливаше по него. Толкова лесно ставаше проникването,че завъртя главите и на двама им. Движеше се под него но той не и даваше много да помръдне. Въпреки това е достатъчно,за да участва в насладата.
При ръката си в гърба му,като остави за кратко червени следи от страст,искаше да го накара да ръмжи,дори така да се каже си играеше с лъва,като го насъскваше още повече. Искаше и се да усети и онова чувство,което изпита,когато пи от нея и я любеше,искаше да се слее с него. А,желанието и е да пие от нея отново:
-Пий от мен Илайджа...
Антея
Антея

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 4:51 am

Поклатих невярващо глава. Продължаваше да настоява и даже вече си мислех, че не осъзнава, в каква огромна опасност излага всички ни. Не просто мен и бебето, а цялото си семейство, за което така бе загрижен.
- Господи, ти наистина не разбираш нали? - Как можеше да е толкова глупав и твърдоглав.
- Семейството за което така се тревожиш, ще изчезне още преди да мигнеш, ако Майкъл и Естер вземат коловете... Тези колове са единственото нещо, което може да ви убие... Не просто Майкъл. Може да убие теб, Ребека, Илайджа... Може да убие всички ви... - Какво му ставаше? Не виждаше ли какво наистина се случва? Идеше ми да го ударя с нещо или да му изкрещя, за да се осъзнае, но не знам дали и това щеше да помогне.
- И грешиш... Не съм се концентрирала в коловете... Мисля за твоето семейство и за теб... Мисля за това как да поправя грешката си и най-вече мисля за детето си... За мен то е най-важно и това, че го подлагаш отново и отново на опасност, заради страха си е нищо друго освен жалко... - И пак говореше за тъпата вещица, която вместо да се опитва да разгадае силите си, мислеше само за плътските си нужди.
- Виж... - Поех си дълбоко въздух и се опитах да се успокоя. - Разбирам, искаш да предпазиш семейството си и аз нямам проблем с това... Може да го направиш както сметнеш за добре, наистина не ме интересува... Проблема е в това, че не ми позволяваш аз да предпазя своето семейство и не искам помощта ти или вещицата ти или каквото и да е... Единственото което искам е кръвта ти и свободата си... Може да измислим нещо... Може да взема малко кръв сега... Това ще ми стигне за няколко дни предполагам... Мога да взема коловете и да ги донеса... Ще запазя един за себе си, в случай, че Майкъл ме навести, а ти и семейството ти, може да се оправите с майка ти, както намерите за добре... Нямаш нужда от мен, за да се справиш с нея... - Имаше си вещицата за целта и ако той смяташе, че тя ще се справи, окей, не ми пукаше.
- Просто ме остави да се погрижа за моя собствен и живота на детето си... Това е! Не искам нищо повече.
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 5:09 am

Не исках да пия от нея или по-скоро исках, но нямаше да го направя не само защото беше нередно, но и защото това щеше да я отслаби, а не можех да си позволя такова нещо. И без това и се беше насъбрало толкова много, че загубата на кръв, съвсем щеше да я уязви, но не й го казах, а просто прехвърлих устните си от врата й, върху устните й и я принудих да замълчи. И без това в такива моменти думите бяха излишни.
Мислите ми, обаче никак не ми попречиха да я любя така както само аз можех. Потъвах отново и отново в горещото й тяло, а ръцете ми не спираха да пълзят по нея. Исках да усещам всяка нейна извивка и потрепване. Да усещам как мускулите й се стягат. Как се мъчи да се извие под мен... Всичко това ме разпалваше още повече. Разпалваше ме до такава степен, че не можех да се контролирам. Не можех да контролирам поривите на тялото си и желанията си спрямо нея.
Членът ми се бе втвърдил до краен предел и пулсираше в нея. Усещах как и нейната женственост, в която потъвах пулсираше. Стягаше се при всяко мое следващо нахлуване в нея. Краката й се опитваха да се съберат отново върху кръста ми, вероятно просто инстинктивно, но аз се стараех да ги държа раздалечени, защото така тя можеше да усети цялото удоволствие и то я заливаше. Нямаше къде да избяга или как да го намали, колкото и непоносимо да й се виждаше.
Илайджа
Илайджа

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 5:25 am

-Ами,ако Майкал е в Ню Йорк,естер също е там,ще те убият още преди да си се добрала до коловете. Това ясно ли ти е?
Приближи се към нея:
-Как си мислиш,че ще те оставя,не защитена и бремена? Как мислиш,че ще мога и една секунда да съм спокоен,когато ти рискуваш толкова много?
Отново се опита да се опита да я притисне и,да я погали,да я успокой:
-Как си го представяш,отиваш сама вземаш коловете и това е? Толкова ли лесно ти се струва? До преди малко ме убеждаваше в това,че може да са взели коловете. Може да са много неща но ти не мислиш разумно. Ами,ако тази кръв не ти стигне,ако те ранят,не съм на близо. Не се съмнявам в способностите ти да се пазиш но пак ти повтарям имаш истински врагове...
Остана на едно място,като не се опита да я докосне повече:
-Семейството ми,се събира,за да помогне и само когато сме заедно може да се пред пазим от каквото и да било. Дори да са взели коловете,можем да намерим начин да им ги отнемем. Нищо не е загубено но пак ти казвам. Ти вече не си сама,никога не си била сама...
Приближи се към нея отново и я погледна в очите:
-Знаеш,казах ти,че винаги съм знаел къде съм,и това че още си жива се дължи на това,че много често оправях твоите проблеми. Много пъти, и до сега щеше да си мъртва,ако не бях аз да те предпазя...
Трябваше да и го каже:
-Кажи ми как да те пусна,когато вървиш на съмоубийствена мисия,отчаяно търсейки свобода. Е,ще я намериш но в отвъдното,ако те пусна...
Опита се да хване ръката и но тя я отдръпна:
-Ще вземем коловете,ще убием Майкъл и Естер и след това си свободна,това мога да ти дам,това ти обещавам. Искам да направя бъдещето на теб и дето по лесни,когато си отидеш с него...
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 5:38 am

Затворих очи за миг и въпреки, че не беше в стола ми, просто се предадох. Не исках да се опитвам да му обяснявам повече. Не виждах абсолютно, ама абсолютно никакъв смисъл, затова просто се обърнах и излязох от стаята. Беше ми писнало да слушам за семейството му и за това, че има по-голямо доверие в тях отколкото в мен. За Бога, та той беше казал, че вярва повече на вещицата отколкото на мен. На всичко отгоре не просто не вярваше, че мога да се грижа за себе си, но очевидно ме имаше и за някаква кръгла идиотка, щом си мислеше, че просто ще отида в дома си и просто ще вляза през врата, без дори да съм се убедила, че няма никой там. Без да съм взела някой със себе си...
Изтичах навън в градината и се отдалечих възможно най-далеч, за да не види и чуе, че отново плача, защото дори и да знаех, че никога не ме е обичал, дори да ми го беше доказвал милиони пъти, болката никога не ставаше по-малка. Все още болеше толкова силно, че дори въздуха ми не достигаше до дробовете...
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 5:41 am

Отнесена в прекрасния свят на оргазъма доставен от невероятните тласъци на Илайджа. Той се движеше,толкова бързо и толкова на дълбоко,че не и даде шанс да се отдръпне не и даде никакъв шанс. Вкопчи се в него,като простена от удоволствие,краят запечатан със страстни невероятни целувки. От това имаха нужда и двамата,за няколко минути да забравят за всичко и наистина да се отдадът един на друг.
До някъде това е ужасно лошо но какво по добро от това да се справяш със стреса със секс,от колкото да пиеш или някакви подобни неща.
Сега в този миг се отдаде на това да усеща мъжа до себе си. Невероятния мъж,красив,интелигентен,находчив,брилянтен,галантен,джентълмен,както и невероятно добър. Легна го нея,а тя бързо се гушна в него,като косите и се разпиляха по гърдите му. Все още се опитваше да си поеме въздух,да диша нормално,все още тръпки преминаваха по тялото и,го правеха невероятно чувствително:
-Обожавам те,знаеш ли го...
Антея
Антея

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 6:38 am

- Да, знам това... - Казах го нарочно, за да я подразня, а и за да демонстрирам някакво самочувствие, което обикновено оставаше много назад, след скромността и възпитанието. Беше просто шега обаче и двамата го знаехме.
- Аз също те обожавам Амералд... - Надигнах брадичката й, за да ме погледне. За пръв път я наричах с това име. Беше ми странно да го правя. Бях свикнал да я наричам и възприемам с друго, а сега бях разбрал толкова много нови неща за нея, че не просто трябваше да свиквам с истинското й име, а да я възприемам като съвсем нов човек. Принцеса или Кралица? Беше и двете, даже много повече от това. Сега като се замисля не беше чак толкова трудно да я възприема като такава, защото дори и преди, тя за мен беше като истинска кралица. Даже много пъти я бях сравнявал с такава в мислите си и още тогава под съзнателно съм знаел, че е такава.
Илайджа
Илайджа

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 6:50 am

Ех,ама си го "биваше" в думите,в същност,ако не можеше да внушава на повечето жени,едва ли,щяха да му вържат. Е добре,беше голям кавалер и можеше да говори свохотливо. Но какво по дяволите му ставаше сега. Защо не намираше точните думи с който да бъде разбран по добре или да не бъде разбран погрешно.
-Да много добре...
Поклати глава изумен сам на себе си. Тръгна след нея,като се оказа в градината,искаше да избяга от него но не можеше:
-Катерина съжалявам,за постъпката си,не биваше да те принуждавам да правиш неща,който не желаеш. Не биваше и да те унижавам така. Наистина съжалявам,единственото извинение,е че става ли дума за теб и бебето,мисля само за това,как да сте около мен,за да мога да ви предпазя.
Приближи се,като застана пред нея:
-Не искам да те подценявам,ти си силна,справила си се сама 2000 години,знам и че ще се справиш но само при мисълта,че има дори нищожен риск нещо да се обърка,ме побърква.
Искаше да я докосне:
-Истината е,че вярвам,че ще се справиш много по добре без мен,че ти трябвам само,защото имаш нужда от моята кръв и щом те пусна,ти за винаги ще си отидеш. Всъщност,ти си важната част,от този екип Катерина,приеми го като екип. Ти държиш в ръцете си оръжието с което да убием врага,а всички други са войните. Трябва да ги съберем,за да намалим шансовете за провал.
Погледна я:
-Разбираш ли ме Катерина? Знам държах се глупаво,наговорих ти много глупости и те нараних. И аз не се гордея от това и се извинявам. Ако вярваш на обещанията ми,акосе съгласиш да останеш с нас,ще оттегля всички внушения.
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 6:59 am

Накара я да се засмее,да се усмихне,защото до сега не я наричаше с истинското и име,е да не го знаеше но след,като го научи,не го е споменавал. Не го поправяше,защото нямаше значение как я нарича той. Дори Любима можеше да се нарича,ако той го пожелае но и стана много приятно да чуе истинското име от него:
-А,дали си спомняш цялото ми име!
Е,вампир беше,нямаше как да не помни детайлите,като тези,а и в замака всеки път и казваха всичките имена. Просто искаше да го докачи,малко. Облегна се нежно на рамото му,като се загледа в тавана,като все още не мислеше за проблемите си,все още се бе отдала на чувството да е с него. Започна тихо да си тананика някаква песен,като той май за първи път чу нейния невероятен глас. До сега не си позволяваше да пее,понякога го правеше,когато остане сама но сега за един миг забрави за всичко и не и бе нужно да го мисли толкова много. Отпусна се напълно,което се оказваше доста добре.
Антея
Антея

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 7:02 am

А на мен ми се искаше, да му бъда достатъчна само аз, но не бях и въпреки, че казваше всичко това, той не вярваше в него, казваше го, само защото си мислеше, че искам да го чуя.
- Не мога да ти обещая това... - Бях му обещала, че ще бъда до него, но преди да направи всичко което направи и каза. Вече не се чувствах така, защото колкото и да ми се искаше не бях единствена за него и никога нямаше да бъда. Винаги се намираше нещо друго, което да постави преди мен.
- Ако ме освободиш просто ще си тръгна... - Защото неговата любов... Това което той можеше да ми даде, вече не бяха достатъчни. Исках повече, а той нямаше да ми го даде никога.
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Писане by Илайджа Нед Фев 16, 2014 7:12 am

- Имате някакви опасения, че съм забравил името ви ли принцесо Амерал Де Реналди Фереи Венега? - Помнех го прекрасно, просто беше трудно да превключа на тази вълна след като толкова много пъти я бях наричал с друго.
- Какво си тананикаш? - Не бях чувал тази мелодия и не знаех от коя песен е, но от нейните устни звучеше великолепно. Божичко, колко още таланти се криеха в нея? Дали наистина не беше богиня? Нямаше как обикновен човек, да притежава толкова много дарби наведнъж. Ан беше като героиня от приказка. Толкова съвършена, че чак започвах да се чудя дали е истинска. Възхищавах й се искрено и бях толкова горд, че тя е с мен и мога да я почувствам. Докато я държах в ръцете си си мислех колко е крехка и уязвима и нежна и прекрасна... Просто ти се искаше никога да не я изпускаш от поглед и присъствието й никога да не те напуска.
- Звучи прекрасно... - Не исках да спира, затова и не я целунах по устните, а оставих целувка върху рамото й.
Илайджа
Илайджа

Писане by Клаус Нед Фев 16, 2014 7:26 am

Точно това се обзалагаше,беше прекършил пътищата си по всякакви начини пред нея и сега,щеше доста трудно да си го върне.
-Аз не желая да те губя,извинявам ти се и вярвам че въпреки това,ще останеш с мен,за да сме заедно истински не с тези внушения. Както си обещах ме заедно...
Приближи я като я обгърна с ръцете си и я притисна към себе си,целувайки я наистина много нежно.
-Обещавам ти,че ти ще мисля първо за теб и детето и после за всички останали. Помислих за вас и това,че сме заедно,че сте добре,сега ми помогни да спасим семейството си,нашето и моето. Като убием Естер и Майкал и дадем на малкото бъдещо бебе майка и баща,както и грижовни двама чичовци и една леля.
Опита се още веднъж,щеше да опита с добро,не искаше вече с лошо:
-Умолявам те Катрин наистина имам нужда от теб и от твоята любов. Да нямам право да я искам но няма да те предам отново,дай ми един последен шанс?
Клаус
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Антея Нед Фев 16, 2014 7:37 am

-Честно да ти призная езика е древно келтски на който се пее песента не ми е познат но знам превода на текста и знам,какво пея.
Надигна се леко,като се подпря на гърдите му,като се загледа в него:
-Знам я от много малка,майка мия пееше,казваше че нейната майка също и така всяка преди нея. Не е приспивна песен,пее се за любовта на една дама към млад рицър,не можела да се омъжи за него,защото искали да я омъжат за друг,а рицъря тръгвал на война,пее се за тяхната среша в цветните полета,как са си нашепвали нежни слова и са си обещали да видят отново на цветните полета.
Надигна се и го целуна,защото той беше нейния рицар:
-Предполагам,че майка ми я пееше на баща ми,защото след,като си отиде не съм я чувала да я пее повече. Сега явно е моя ред да пея на любимия си тази песен...
Сложи ръка на гърдите му,загледа се в неговите очи и се отдаде на миг от няколко топли и невероятни целувки.
Антея
Антея

Писане by Катерина Нед Фев 16, 2014 7:37 am

Беше просто нереално да стоя срещу него и той да ми казва всички тези неща. Не знам какво му ставаше. Не знам какво ми ставаше и на мен самата. И двамата не бяхме на себе си. Сякаш някой ни бе промил мозъците и изобщо не бяхме същите хора като преди. Той ми се молеше?! От кога Клаус се молеше?
В друга ситуация, дори нямаше да трепна, но сега просто сърцето ми се късаше да го гледам такъв. Той ме обичаше и искаше да му помогна. Да бъда до него още веднъж. Да му повярвам още веднъж! Не искаше ли прекалено много?
- Бебето... - Стояхме точно там и се взирахме един в друг и аз не измислих нищо друго което можех да кажа освен това. - То не е вече то, а Тя!
Катерина
Катерина
Модератори
Модератори

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 14 от 30 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 22 ... 30  Next

Върнете се в началото