The Vampire Diaries
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeВто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeЧет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Братство на смъртта - Page 22 Icon_minitimeПон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Братство на смъртта

+3
Ваалет
Ния
Kol
7 posters

Страница 22 от 36 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36  Next

Go down

Братство на смъртта - Page 22 Empty Re: Братство на смъртта

Писане by Ния Пет Фев 13, 2015 6:36 am

Изчервих се малко, но той не успя да го види, защото вече бях излязла от душ кабината и го бях оставила сам вътре. Увих косата и тялото си в хавлии и отидох пред мивката, за да си измия зъбите. После си подсуших косата и отидох да се облека. Той още се бавеше в банята, чудех се какво толкова прави вътре. Сигурно се бръснеше... Както и да е, облякох си едни дънки, блуза и си обух високи обувки. После тръгнах директно към кухнята. Умирах за малко кафе и нещо за хапване, за щастие имаше богата закуска и силно кафе. Веднага си налях пълна чаша и се настаних на своето място край масата. Наистина не можех да чакам повече. Трябваше да хапна нещо. Загребах малко от омлета.
- Мммм... - Възкликнах доволно. - Прекрасно Марта... - Тя винаги се радваше когато одобря някое от ястията й, а то май нямаше такова което да не обичам де. Тази жена готвеше върховно.
Ния
Ния

Брой мнения : 697

Върнете се в началото Go down

Писане by Kol Пет Фев 13, 2015 6:53 am

Слезе спретнат избръснат и видимо доволен,от живота. Секса сутрин много променяше настроението,дори леко си тананикаше. Взе си вестника,а после и кафето но преминавайки,си открадна една целувка от нея:
-Здравей Марта,как си?
Винаги я питаше как е,той не обичаше да се държи държи грубо с всички,който работеха за него. Те бяха човешки създания:
-Как е детето?
Тя,каза че е добре,бил отличен ученик и след това ги остави,за да свърши други неща. Отвори вестника,като се зачете:
-Какви са ти плановете за довечера?  Ходи ли ти се на вечеря?
Искаше малко да я разнообрази,да хапнат навън някъде. Свали вестника,сега я забеляза по подробно беше на токчета:
-Много си секси...
Веждите му потрепнаха.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892

Писане by Ния Пет Фев 13, 2015 7:04 am

- Чакай да видиш изгледа от зад... - Подхвърлих шеговито и отпих от сока си, за да преглътна по-лесно храната. Бях си облякла ужасно впити дънки и знаех, че това направо го подлудява или поне той казваше, че задника ми изглеждал убийствено в дънки.
- Нямам планове... - Върнах се на въпроса му. - Освен да прекарам вечерта с теб. - Усмихнах се отново и напълних на ново устата си с храна. Не знам защо винаги бързах толкова много сутрин. Винаги бях толкова гладна, че дори и да не трябваше да ходя никъде, все едно се състезавах с някой.
- Вечеря ми звучи добре... - Отдавна не бяхме ходили в истински ресторант. Обикновено прекарвахме вечерите си вкъщи. - Но само да не е в онзи ужасен ресторант, в който ходихме миналия път... Храната беше ужасна... - Потреперих, само като си спомних онова софле.
- Всъщност... - Избърсах крайчетата на устните си със салфетка. - Какво ще кажеш този път аз да организирам всичко?
Ния
Ния

Писане by Kol Пет Фев 13, 2015 7:23 am

-Е...
Обичаше да прави изненади но този път поне,щеше да е доволна от собствения си избор. Отпи от чашата и поклати глава:
-Добре...
Съгласи се едва едва но пък,искаше да подиква към действия новата властна Ния,която иска да контролира. Можеше да не е чак толкова лошо:
-Да се обадиш по някое време,за да знам къде да дойде и да те предупредя,не обичам индийско...
Надяваше се поне да не го заведе на някое изчанчено място,напълно налудничето,със страна кухня:
-И китайско не е опция...
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Пет Фев 13, 2015 7:35 am

Погледнах го с изненада, едва сдържайки да не се разсмея:
- И от кога не обичаш китайско? - Докато все още живеех в моя апартамент и той се отбиваше, за да правим секс си бяхме поръчвали стотици пъти китайско.
- И що за претенции са това? - Ама че сноб, изобщо не бях подозирала за тази негова страна... А чакай, сигурно беше, защото досега винаги той избираше къде ще ходим, какво ще поръчваме и въобще какво ще правим и единствените пъти, в които се съгласяваше на нещо, което аз съм предложила е, тогава когато предложението вървеше със секс.
- Ще ти напиша в колко да ме вземеш от братството... И ще ти хареса всяка една минута от това което съм намислила, защото в противен случай се сбогувай със сутрешния секс... и вечерния... и въобще с всякакъв секс... - Казах самодоволно, все едно аз държах всички козове в ръката си и доядох закуската си. Беше наистина много вкусно. Бях омела всичко. Станах от мястото си и взех празната чиния, като я отнесох до плота.
Платформите на които се бях покатерила не бяха чак толкова високи, все пак отивах на работа, въпреки че за тренировките щях да си сменя дрехите, но високи или не, спомагаха за това задника ми да изглежда още по-секси във впитите ми дънки, защото ме караха да го поклащам, дори и неволно. Оставих чинията и отворих хладилника. Извадих си една кутия със портокалов сок и се върнах обратно на масата, като си долях в чашата...
Ния
Ния

Писане by Kol Пет Фев 13, 2015 7:17 pm

Не можеше да откъсне очи от секси дупето и,толкова му се искаше да го нашари лекичко,да я изчука на плота. Е,определено една ерекция не е никак добре,още повече,че след малко всеки трябваше да отива да работа. Почти целия ден,щеше да ходи натопорчен. Изръмжа и отпи от кафето си:
-Ужасно си лоша...
Измърмори той,като се опита да прочете новините туко виж убийствата биха смалили ерекцията му.
-Много ме дразниш така да знаеш...
Изръмжа отново,поглеждайки към часовника имаха само около 40 минути,можеше ли за толкова кратко да я изчука,преди да идат на работа?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Фев 14, 2015 2:25 am

Засмях се тихичко и го погледнах. Беше толкова сладък в този миг, че веднага щом напълних чашата си, оставих кутията на масата и се наведох, да го целуна. В първия миг той се отдръпна, но после стиснах брадичката му и си откраднах желаната целувка.
- И аз те обичам... - Казах и се върнах на мястото си. Все още го гледах развеселено и се усмихвах.
- Знаеш ли, много си секси, когато се цупиш... - Искрено ме забавляваше колко е изнервен от факта, че въпреки че бяхме станали три часа по-рано и правихме два пъти секс до сега, все още не се бяхме наситили един на друг.
- И трябва да престанеш да го правиш, защото в противен случай ще те завлека в банята и ще закъснея... - Той винаги можеше да си позволи да закъснява, но не и аз. - А не искам да закъснявам, защото това ще ме направи лошо момиче и довечера, ще трябва да ме напляскаш... - Радвах се, че Марта не е наоколо, защото сигурно щеше да се изчерви от нещата които говорех толкова рано сутринта.
- Искаш ли да ме напляскаш? - Майната му на закъснението. Майната му на това какво той искаше. Аз исках той да напляска дупето ми до почервеняване и да нося спомена за това през целия ден!
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Фев 14, 2015 7:29 am

Очите му се разшириха,мислише си,че не беше чул много добре,но тя изглеждаше напълно сериозна. На лицето му се появи онази дяволска усмивка,която си подсказваше,че в момента в умът му се въртяха само палави,дори ужасно сексуални неща:
-Какво искаш да направя?
Тя го повтори,така предидизвикателно:
-Съзнаваш ли,че после ще те изчукам...
Ясно и беше за това завъртя дупето си още по сексапилно. Стана бавно,като разбърза врътовръзката си,приближи се към нея,като погали дупето и.
-Вярваш ли ми?
След положителния отговор прихвана нежно ръцете и,като ги завърза с врътовръзката зад гърба и:
-Ще го правя,а ти ще броиш...
Опряна в барплота да има равновесия,той мина зад нея,като свали дънките и на долу,а после и бикините. Дразнеха го но знаеше,че после ще се преоблича,а не искаше дори жените да я гледат. Погали я нежно по бупето,като първо нежно го целуна,отдръпна се нежно отново до погали и удари едната и бузка. Заради определената позиция на ръцете,това беше по скоро секси от колкото болезнено:
-Ние...
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Фев 14, 2015 7:46 am

Това беше истинска лудост. Намирахме се насред кухнята и всеки можеше да ни види и чуе. Аз чувах... Чух как лекото шляпване по дупето ми отекна като камбанен звън в кухнята и в главата ми. Прехапах силно устни, за да не извикам. Не подозирах, че ще е толкова хубаво... Не ме пляскаше за първи път, просто за първи път бяхме на толкова открито място. Спомних си за острова и как Марк ни бе хванал, в кабинета му... Тук помещението бе много по-отворено. Нямаше почти никакви стени. Исках отворена кухня и трапезария и сега... Сега вече не исках да са чак толкова отворени, особено когато те не са единственото отворено и разголено нещо наоколо.
Алек ме бе накарал да си разтворя леко краката и да се наведа напред, което ме караше да съм напълно разголена пред него. Бях сигурна, че вижда как вагината ми се свива и отпуска енергично. Господи, сърцето ми биеше толкова силно... Мисля, че щях да получа удар...
Той улови завързаните ми ръце и ме издърпа назад, накара гърба ми да се извие като дъга назад и прошепна в ухото ми, че трябва да броя... Напълно бях забравила.
- 1...
Шляп...
- 2...
Шляп...
- Трррриии - Простенах възбудено и почувствах как струйка влага се стича по бедрата ми. Току що бях свършила само след три не много силни плясвания по дупето. Това трябваше да е някакъв нов рекорд.
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Фев 14, 2015 8:01 am

-Непослушното ми момиче...
Усмихна се дяволито,защото си личеше,че и харесва,май не трябваше напълно да изключва този начин на живот,може би трябваше да опита с някакви палави играчки,а след време,кой знае,можеше да и хареса и нещо друго,но щеше да го кара полека. Погали я по дупето,беше се зачервило лекичко и цял ден,щеше да и напомня за него.
-Сега е време да те изчукам...
Чу се,звука от колана,който се разкопчава,както и ципа на панталона,озвободил звяра се отърка във влажните и устни. Толкова готова за него,че не беше истина,отърка се и проникна силно в нея,като започна да се движи рязко,дълбоко в нея:
-Ако изстенеш,ще те плесна...
Само,че я предизвикваше и тя изстена,за това той я плесна,като стисна задраво местенцето и проникна в нея:
-Тихо красавице...
Знаеше,че не можеше но и харесваше до някаква степен да я контролира.
-Харесва ли ти?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Фев 14, 2015 8:20 am

Главата ми се замая. Краката ми омекнаха още повече, а когато го усетих толкова голям и твърд в себе си, сякаш за миг загубих съзнание, сякаш удоволствието бе по-голямо отколкото можех да понеса. Наистина не разбирах. Не можех да разбера как след толкова много време заедно, след като ме беше докарал до три умопомрачителни оргазма само до преди около половин час, аз отново го желаех толкова силно и не просто го желаех... аз... аз буквално умирах, за да го почувствам отново в себе си. Тази нездравословна нужда от него щеше да ме докара до смърт, знаех го...
- Да... - Простенах по-високо отколкото ми се искаше и усетих още по-силно шляпване по дупето.
- О, Господи... - Прехапах устните си отново. Следващия му тласък бе толкова рязък и мощен, че се блъснах в плота и почти се строполих върху него. Лицето ми се залепи за студения мрамор и изстенах още веднъж.
- Алек... - Имах толкова голяма нужда от него, че сякаш го засмуквах сама...
- Да... - Отново го извиках с направо неознаваемия си глас и той ме шляпна още веднъж.
- Направи го пак...
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Фев 14, 2015 8:39 am

Едва се контролираше да не свърши мигновено от кеф,да буквално от кеф,защото на нея много и хареса,и дори го подтикваше да го направи,да я шляпне още веднъж. Направи го отново и отново. Дупето и беше доста зачервено,при последното тя беше готова да свърши искаше и той да свърши,за това забърза движенията,като я стисна здраво за бузките с една ръка,а с другата хвана ръцете и. Това мигновено докара и двамата до невероятен оргазъм. Изля се в нея,като едва не изрева,като лъв. Остана в нея,докато инпулсите не преминаха. След като излезе от нея,се погрижи за нея. Развърза я,и нежно я почисти,а след това намаза дупето и с бебешко олио,за да не я боли толкова много. Дори я обу нежно и внимателно,като я прегърна нежно и я целуна:
-Добре ли си кразавице моя?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Фев 14, 2015 8:52 am

Имаше някой моменти които ми се губеха. След поредния умопомрачителен оргазъм аз просто... просто не бях на себе си. Усетих как ме понася, но наистина не бях в състояние за нещо повече. Усещах, но мозъка ми все още изживяваше случилото се, докато той се погрижи за мен.
- Много повече от добре... - Още не можех да повярвам че това се беше случило... Че е възможно да изпиташ такова удоволствие. Погледите ни се кръстосаха. Не знаех какво да кажа. Да кажа, че е било изумително, щеше да е малко.
- Никога не съм се чувствала по-хубаво... - Запремигах глупаво срещу него. Лицето ми още беше червено като домат и дишах тежко. Сърцето ми така и не се беше успокоило. Вдишах рязко и прехапах устни. Подозирах, че това което се случи преди малко в кухнята, беше се харесало повече на мен, отколкото на него. Просто нямаше начин да е изпитал толкова голямо удоволствие колкото аз.
- Краката ми все още треперят... Треперя цялата... - Усещах конвулсиите там долу и приятна пареща болчица в дупето. - Аз... - Не можех да издържа на погледа му и изведнъж паднах по гръб на леглото и започнах да дишам учестено, както когато някой е тичал в студеното и въздуха му не достига, само дето на мен ми беше ужасно горещо. - Мисля, че току що получих нов оргазъм...
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Фев 14, 2015 9:17 am

Легна до нея на леглото,като се надвеси над нея. Харесваше това задоволено и сладко лице,което показваше само невероятно истинска наслада:
-Понякога така става...
Последва една целувка,като премина с ръка през лицето и. Доста добре го приемаше и си личеше,че и харесва. Това определено му харесва,защото това значеше,че ще приеме и друг вид игри,добре че червената стая още си стоеше там:
-Трябва да се успокоиш,защото те чака  работа...
Искаше му се отново да я обходи с ръце но не искаше отново да я изкушава:
-Довечера,ако ми хареса ресторанта,ще те наградя с нещо специално.
Някоя малка играчка,на нея и харесваха подобни неща но той се стряскаше да ги използва.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Съб Фев 14, 2015 9:29 am

Работа... О, напълно бях забравила. Направих измъчена физиономия.
- Не мога да отида на работа... - Беше ми толкова уморено и хубаво. Исках да си остана вкъщи и той да остане с мен и да повторим всичко отначало, когато съм в състояние да го направя, но в никакъв случай не исках да отивам в базата и да виждам лицата на всички онези хора, които ме презираха за това, че спя с него.
- Трябва ми душ... - Усещах се толкова влажна и лепкава. Той прокара ръката си по корема ми, а аз се присвих.
- Не помагаш... Дръж ръцете си далеч... - Стиснах очи и поех голяма глътка въздух. - Ще се обадя, че ще закъснея... Или не... Ще кажа, че съм попаднала в задръстване... - Чудех се как да оправдая закъснението си.
- Ти обаче трябва да се махаш от тук... Преди да съм започнала да мисля планове как да се освободя за целия ден. - Той се засмя, после ми лепна една звучна целувка по челото и стана от леглото, пожела ми да си мисля за него с онази дяволита усмивка и после отиде на работа, а аз отидох под душа. Водата с която се изкъпах бе почти ледена, но мисля че помогна... малко.
Закъснях с цял час, но сякаш никой не бе забелязал, освен групата ми. Тя бяха готови и строени, очакващи да вършат нещо смислено, да се учат, но нямаше кой да го направи. Не се извиних за закъснението. Това беше чисто психологически аспект от общуването ми с тях. Ако им се извинявах, те щяха да го приемат като слабост. Вместо това ги накарах да бягат половин час на пътечката, време през което аз трябваше да събера мислите си.
Ния
Ния

Писане by Kol Съб Фев 14, 2015 9:14 pm

Почти през целия ден мислеше за нея,за прекрасната сутрин и още хиляди подобни и различни неща. Всички му казваха,че днес е много по мил,усмихнат и ведър. И така си беше определено Ния му даде голямо настроение сутринта. На обяд и звъна,знаеше че ще е в почивка,за това се възползва. Пак задържа сигналите явно броеше винаги до три,за не си мисли,че го чака,ама истината е,че знаеше,че го чака.
-Ало,издирвам една палава годеница...
Засмя се и се настани по добре на стола си,като се завъртя към прозореца:
-Още ли те боли дупето?
Отново смях и въздишка,моментално усети,как мъжествеността му се изпълва с толкова много кръв и,че я желаееше:
-Надявам се днес цял ден си си мислела за мен?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Фев 15, 2015 12:45 am

- О, повярвай ми... не съм спирала да мисля за теб... - За тази сутрин, за невероятното събуждане и още по-невероятното пляскане по дупето.
- Постара се много за това... - Поех дълбоко въздух и се завъртях със стола. Гласът му бе толкова възбуждащ. Всичко за което си мислех е секс.
- Нямам търпение да те видя довечера... - Исках да приключа по-бързо този разговор преди да го изчукам по телефона. Много пъти си бяхме говорили мръсотии по телефона, особено когато е някъде далеч, случвало се и докато е на работа, но аз винаги съм си била вкъщи, а сега бях заобиколена от толкова много хора.
- Ще те чакам в 8... Не закъснявай... - Замълчах за секунда.
- Обичам те... Чао... - И затворих отново с пламнало лице.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Фев 15, 2015 1:42 am

Накара го да се засмее,след като затвори,защото я познаваше и знаеше,че ако не затвори,щяха да попрехвърля малко обикновения разговор и щяха да се изчукат по телефона. Не я притесни повече но определено си помогна малко за да се укроти,само че това никак не помогна. 
Вечерта в 8 без нещо я чакаше пред къщи,тя беше успяла да се прибере по рано и да се преоблече но той нямаше много време и добре,че имаше някакъв костюм в къщи. Тя обаче малко закъсняваше:
-Хайде Ние,ще закъснеем,а ако не си готова още,си оставаме в къщи и ще те чукам цяла вечер...
Не знам предложение ли беше това или заплаха но и в другия и в единия случай имаше свойте ползи. Погледна чесовника си,ако найстина не побързаха,щеше да се качи горе и да я чука бясно за наказание,макар че по скоро няма да го намери за наказание.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Фев 15, 2015 1:55 am

Слязох долу, облечена съвсем небрежно с дънки (не толкова впити като сутринта, всъщност дори бяха леко широки), блуза и в ръцете си държах малко черно кожено яке, в случай че ми стане студено.
- Да закъснеем за къде? - Повдигнах леко едната си вежда. - Не съм казвала, че отиваме в ресторант... Всъщност за мястото на което ще ходиш изглеждаш доста изтупан... Защо не се качиш и не си облечеш нещо по... удобно? - Бях сигурна, че очаква да го заведа в някой хубав ресторант, но този път бях намислила нещо много по-различно от това.
- Ще те изчакам... - Засмях се тихичко. - Върви се облечи... - И седнах на една стълба, като започнах да си обувам ботичките, бяха ниски и спортно елегантни, връзваха се чудесно с останалата част от облеклото ми.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Фев 15, 2015 2:41 am

Какво ли беше намислила? Все пак я послуша и отиде да се преоблече и той си обу едни тъмно сини дънки,като беше нявлякал една черна тениска и коженото яке,като щеше да е небрежно,щеше да е небрежно. Слезе долу,като тя вече се беше обула:
-Добре нека да тръгваме..
Само,че щом излязоха,тя освободи Том за тази вечер и се качиха на нейната кола,беше още по странно и не обяснимо,само да не го заведе в някакъв долнопробен бар. Настани се на мястото си,като я остави тя да кара,защото той и идея си нямаше на къде отиват в същност:
-Поне можеш ли да издадеш малко от това,къде отиваме?
Но тя запази пълно мълчание,усмихвайки му се хитро,явно щеше да научи в последния момент. Плашеше го несигурността и липсата на контрол но,какво можеше да направи?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Фев 15, 2015 2:51 am

Естествено не бях чак толкова глупава, за да освободя всички момчета от охраната. Те щяха да са с нас, но не набиващи се на очи. Излязохме от скъпарския квартал, в който живеехме и се отправих към южната част на града, където всъщност познавах много добре, защото там живеех преди. Имах намерение да го заведа на специално за мен място и да му призная някой неща.
Отбих, когато бяхме стигнали на мястото което исках и спрях колата. Погледнах към него:
- Винаги си искал да знаеш повече за мен... - Започнах. - Искам да ти покажа повече от мен... - Слязох от колата и той направи същото. Намирахме се преди дълга плажна ивица, свободна за достъп на пешеходци и велосипедисти. В края до кея имаше увесилителен парк. Много хора идваха тук и се забавляваха. Не мислех да го качвам на виенското колело, бях дошла да му покажа друго.
- Сигурно си гладен... - Усмихнах се и го хванах за ръката. - Защо не отидеш до ей онзи магазин - и му посочих. Имаше малко магазинче с големи светещи табели. - И не вземеш бира... Аз ще се погрижа за храната... - И му посочих една подвижна каравана, в която кълна се правеха най-хубавите такос на планетата. После щяхме да отидем на по-спокойно място, на плажа... да хапнем и да пием бира... да говорим...
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Фев 15, 2015 3:25 am

Накара го да премига на парцали,всичко очакваше но точно това му дойде,като гръм от ясно небе. В първия момент не знаеше,какво да каже,а храна от количка? Ако знаеше,щеше да хапне,не искаше да рискува със съмнителна храна. 
Все пак я послуша отиде до магазина,проблем щеше да е,че плащаше само с кредитна карта,а там нямаше,за това се наложи да купи по евтина бира,защото в джоба на старото си яке имаше прекалено малко пари,колкото да дава бакшиши. 
-Съжалявам но не приемат кредитни карти...
Не обичаше да не се подготвя,а тя определено го постави в неудобна позиция. Въпреки това беше нов Алек и гледаше малко по спокойно на нещата. А,и трябваше да не бъде толкова голям снобар но с яденето от количка нямаше да се разбере:
-Не,мисля че ще вечерям с бира...
Тръгнаха по плажната ивица,и беше на път да свали якето си да седне тя на него но тя си седна на пясъка съвсем спокойно все едно нищо не е станало. Усмихна се,беше спонтанна и не желаеше да отписва нещата,а и в крайна сметка не е края на света,че той е много капризен.
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Фев 15, 2015 3:32 am

По всичко личеше, че моят свят е напълно нов и дори малко плашещ за него. Всеки негов жест издаваше, че се чувства некомфортно и сякаш това бе последното място на което искаше да бъде. Честно, мислех си, че да го извадя поне за една нощ от живота който водехме, щеше да му хареса, но може би бях прекалила малко.
- Виж, ако не искаш да си тук... Просто може да отидем някъде другаде... Или да се приберем... - Надявах се, че това ще му хареса. Така де, кой не обичаше такос и бира? А и мястото беше толкова красиво. В далечината се чуваше музика и хорски смях, пред нас бе необятното море, а над нас цяло небе обсипано с звезди. В далечината се виждаха запалени огньове и хората се забавляваха.
Ния
Ния

Писане by Kol Нед Фев 15, 2015 3:50 am

-Не,не искам да се прибираме,тъкмо дойдох ме. Както каза ти,че искаш да ми покажеш,още неща свързани с теб. Искам да те опозная още по добре. 
Протегна се и хваната ръката и,като я стисна лекичко,погалвайки я нежно с палец:
-Просто това е място и начин на живот,който не съм водил и ми е ново Ния,дай ми време малко да свикна...
Това е все едно на хвърлиш някой в дълбоки води,не беше чак толкова лошо:
-Хубаво е,с теб съм,гледката е прекрасна,просто храна от съмнителни колички,приготвени от някакъв странен не до там хигиеничен мексиканец не ми е мечта...
Засмя се той,като и отвори бирата,а после отвори и своята и побърза да отпие. Абе не беше толкова зле... Ми беше гадна,ама се пиеше...
-Често ли си идвала тук?
Kol
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Писане by Ния Нед Фев 15, 2015 4:01 am

Усмихнах се лекичко. Не се отказа, а това ме зарадва. Наведох се към него и го целунах в знак на благодарност за това, че не побягна.
- Да... - Поклатих глава. - Когато родителите ми все още бяха живи ме водеха често тук... - Той знаеше кои са родителите ми и какво им се е случило. Знаеше всички сухи факти за живота ми, които бяха написани в досието ми и на теория знаеше всичко за мен. Знаеше, че моя баща също е бил един от тримата и че е познавал неговия. Знаеше, че е убит от масоните, както и майка ми... Знаеше, че аз бях убила един от тях, в нощта когато ни нападнаха и така бях успяла да избягам. Знаеше, че тогава съм била едва на 11 и също така знаеше, че именно след онази нощ съм постъпила в братството и са ме обучили на всички неща, които знам днес.
- Винаги когато ми липсваха идвах тук... Взимах си такос от съмнителната количка и пиех бира... - Това беше част от моя начин да го направя част от живота си. - Купих си жилище наблизо, за да идвам по-често...
Ния
Ния

Писане by Sponsored content

Sponsored content

Страница 22 от 36 Previous  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 29 ... 36  Next

Върнете се в началото

- Similar topics

Права за този форум: