Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.Вход
Latest topics
Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук.
Е,успех на двойката.
В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.Статистика
Имаме 57 регистрирани потребителиНай-новият потребител е annabelle.
Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
Братство на смъртта
+3
Ваалет
Ния
Kol
7 posters
Страница 21 от 36
Страница 21 от 36 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36
Re: Братство на смъртта
Измърка много продължително,като затвори очи за да се наслади на тези целувки,на притискането. Е,искаше да я има сега и веднага но искаше да се наслади на това нежно докосване,на нейните ласки,на това да е изкусителна и да му покаже,че е жена и,че може да бъде предизвикателна. Всичко можеше да свърши със секса но обичаше да си играе. Извъртял главата си на страни се усмихваше доволно и мъркаше,като разгонен котарак:
-Доста скучно,няколко ужасно дълги срещи...
Не можеше да говори за себе си,когато тя така нежно обхождаше тялото му,притискаше голото си тяло:
-Та не разбрах,какво бельо носеше по време на работа...
Усмихна се той,като се засмя.
-Доста скучно,няколко ужасно дълги срещи...
Не можеше да говори за себе си,когато тя така нежно обхождаше тялото му,притискаше голото си тяло:
-Та не разбрах,какво бельо носеше по време на работа...
Усмихна се той,като се засмя.
Kol- Вампири МФ
- Брой мнения : 892
- Не носех... - Отвърнах аз, но не защото беше така, а просто защото исках да го подразня. Естествено не можех да си позволя да се разхождам без бельо, но не беше необходимо той да знае за това.
- Мислех си, че няма да издържиш и ще наминеш да провериш дали имам нужда от нещо... - Говорех през промеждутъците, когато устните ми не бяха върху кожата му. Плъзнах се съблазнително по него. Зърната ми настръхнаха.
- А аз имах... - Леко гризнах рамото му. - Все още имам... - Отърках гърдите си още веднъж в него, макар че плата на сутиена ми едва ли му позволяваше да усети колко настръхнали са зърната ми. Исках да махна всички дрехи, които бяха между нас. Дънките, сутиена, неговия панталон. Беше рано обаче.
- Мислех си, че няма да издържиш и ще наминеш да провериш дали имам нужда от нещо... - Говорех през промеждутъците, когато устните ми не бяха върху кожата му. Плъзнах се съблазнително по него. Зърната ми настръхнаха.
- А аз имах... - Леко гризнах рамото му. - Все още имам... - Отърках гърдите си още веднъж в него, макар че плата на сутиена ми едва ли му позволяваше да усети колко настръхнали са зърната ми. Исках да махна всички дрехи, които бяха между нас. Дънките, сутиена, неговия панталон. Беше рано обаче.
Ния- Брой мнения : 697
-Реших да не ти преча но бях на косъм,да дойда да проверя тренировките ти.
Отвори за малко очите си,като погледна,красивото и лице. Тя все още си играеше с него,а това у харесваше.
-Позволи ми да се обърна...
Тя се надигна,като му направи място да се обърне,настани се обаче в скута му,като се отъркваше вече в члена му,който вече се беше напълнил с кръв чак до пръсване.
-Имам нужда и от мъсаж на други места...
Това си беше открит намек но нямаше проблем,защото и на нея и се играеше. Ръцете и преминаха по мусколестото му тялото,а дупето и се отърка в него:
-Ужасно ми харесва начина по който ме караш да се чувствам.
Отвори за малко очите си,като погледна,красивото и лице. Тя все още си играеше с него,а това у харесваше.
-Позволи ми да се обърна...
Тя се надигна,като му направи място да се обърне,настани се обаче в скута му,като се отъркваше вече в члена му,който вече се беше напълнил с кръв чак до пръсване.
-Имам нужда и от мъсаж на други места...
Това си беше открит намек но нямаше проблем,защото и на нея и се играеше. Ръцете и преминаха по мусколестото му тялото,а дупето и се отърка в него:
-Ужасно ми харесва начина по който ме караш да се чувствам.
Kol- Вампири МФ
- О, не се и съмнявам, че е така... - Отвърнах и се свлякох малко надолу, за да получа достъп до ципа на панталона му. Разкопчах първо колана, а след това свалих и ципа. Погледнах го с игрив поглед, после мушнах ръката си в боксерките му. Беше малко студена и усетих как потрепва от допира ми. Беше вече толкова твърд. Стиснах нежно ствола му и отново усетих как изтръпва. Наведох се напред, като ръката ми остана там. Целунах устните му и задвижих ръката си по пениса му.
- Това помага ли? - Попитах в устните му и прокарах език по тях, после засмуках долната. Правех го мръсно и възбуждащо, без да спирам да движа ръка.
- Това помага ли? - Попитах в устните му и прокарах език по тях, после засмуках долната. Правех го мръсно и възбуждащо, без да спирам да движа ръка.
-О,Ние...
Влуди го напълно,ръцете и бяха толкова умели. Това че бяха дълго време заедно беше предимство,защото се познаваха перфектно. Знаеше,как да го накара да излезе извън кожата си и да се побърка до невероятна степен.
-Всъщност си търсиш белята...
Потръпваше под ръцете и,защото тя беше много дива в палавите си игри. Доста дръзка,обичаше да си играе с огъня:
-Ако продължаваш така,няма да правя любов с теб,а направо,ще те изчукам...
Предупреди я,защото продължаваше да си играе с огъня,игра игра ама той не беше от търпеливите:
-Желая те красавице,моята красавица...
Целуваше я диво и на косъм,да я изчука диво,докато и двамата не стигнат до края.
Влуди го напълно,ръцете и бяха толкова умели. Това че бяха дълго време заедно беше предимство,защото се познаваха перфектно. Знаеше,как да го накара да излезе извън кожата си и да се побърка до невероятна степен.
-Всъщност си търсиш белята...
Потръпваше под ръцете и,защото тя беше много дива в палавите си игри. Доста дръзка,обичаше да си играе с огъня:
-Ако продължаваш така,няма да правя любов с теб,а направо,ще те изчукам...
Предупреди я,защото продължаваше да си играе с огъня,игра игра ама той не беше от търпеливите:
-Желая те красавице,моята красавица...
Целуваше я диво и на косъм,да я изчука диво,докато и двамата не стигнат до края.
Kol- Вампири МФ
- До колкото помня, ти пожела по специален масаж... - Напомних му и усетих ръцете му върху дупето си. Стисна бузките ми и ме притисна надолу към себе си, загубих равновесие и точно в този момент, той се възползва и ме повали по гръб. Вдишах рязко, а той разкопча дънките ми, после се отдръпна и хвана краищата на крачолите. Бяха толкова впити в мен, че не успя да ги издърпа от раз. Надигнах дупето си, той издърпа половината, а след това и останалата част и метна дънките някъде на пода. После ме притисна отново с тялото си и ме разцелува диво където свари - по устните, брадичката, врата, раменете, гърдите... И двамата бяхме толкова възбудени. Преобръщахме се няколко пъти в леглото, докато успеем да се освободим от всичките си дрехи. Накрая той хвана ластика, с който бях прибрала косата си и го издърпа, освобождавайки косата ми, която се разпиля по цялото легло.
- Какво казваше за... чукането?
- Какво казваше за... чукането?
-Сам повика звяра...
Разкъса почти бикините и нямаше никакво време. Отърка се в нея,следващото разбираемо действие беше,да проникне в нея,но не просто направо се сля диво с нея. Потъна до края,и определено не се оказа никак нежен. Проникваше рязко и несдържано в нея,като я притискаше здраво за бедрата.
-Ния...
Извика сякаш името и,като забърза движенията си,не порсто я целуваше,а на моменти я захапваше нежно,засмукваше кожата и. Напълно подивял,рядко правеха такъв секс,попринцпи обичаше да я люби да правят нежен секс,да може би им малко страстен но все пак,не беше толкова див колкото този:
-Луд съм по теб,побъркваш ме.
Разкъса почти бикините и нямаше никакво време. Отърка се в нея,следващото разбираемо действие беше,да проникне в нея,но не просто направо се сля диво с нея. Потъна до края,и определено не се оказа никак нежен. Проникваше рязко и несдържано в нея,като я притискаше здраво за бедрата.
-Ния...
Извика сякаш името и,като забърза движенията си,не порсто я целуваше,а на моменти я захапваше нежно,засмукваше кожата и. Напълно подивял,рядко правеха такъв секс,попринцпи обичаше да я люби да правят нежен секс,да може би им малко страстен но все пак,не беше толкова див колкото този:
-Луд съм по теб,побъркваш ме.
Kol- Вампири МФ
- Не... - Казах задъхано и силно стиснах косата му, между пръстите си. - Ти побъркваш мен...
Обожавах когато е токова невъздържан и... и просто себе си. Харесвах първичната му страст и потребност да вземе всичко от мен... Всичко което мога и му предлагам. Захапах долната му устна.
- Невероятен си... - Изпълваше ме докрай, имах чувството, че ще ме разкъса с тези дива и необуздани тласъци, но беше толкова хубаво. Нямах нищо против да се разпадна на парчета в ръцете му. Издърпах главата му и отметнах своята назад, издавайки неконтролируем вик на наслада. Едната ми ръка се плъзна по гърба му и впих безпощадно нокти в него. Той изрева и се задвижи по-рязко и отсечено вътре в мен... И двамата стенехме и бяхме потни... Страстта ни бе взривоопасна и съвсем скоро взрива попиля и двама ни. Свърших с вик, а той свърши в мен...
Когато всичко свърши. Двамата лежахме един до друг в огромното легло, дишащи тежко и чисто голи.
- Харесва ми да ме чукаш... - Признах си.
Обожавах когато е токова невъздържан и... и просто себе си. Харесвах първичната му страст и потребност да вземе всичко от мен... Всичко което мога и му предлагам. Захапах долната му устна.
- Невероятен си... - Изпълваше ме докрай, имах чувството, че ще ме разкъса с тези дива и необуздани тласъци, но беше толкова хубаво. Нямах нищо против да се разпадна на парчета в ръцете му. Издърпах главата му и отметнах своята назад, издавайки неконтролируем вик на наслада. Едната ми ръка се плъзна по гърба му и впих безпощадно нокти в него. Той изрева и се задвижи по-рязко и отсечено вътре в мен... И двамата стенехме и бяхме потни... Страстта ни бе взривоопасна и съвсем скоро взрива попиля и двама ни. Свърших с вик, а той свърши в мен...
Когато всичко свърши. Двамата лежахме един до друг в огромното легло, дишащи тежко и чисто голи.
- Харесва ми да ме чукаш... - Признах си.
-Знаех си,в теб винаги се е криела една палава красавице...
Обърна се към нея,премина с ръка през красивите и,наведе се и докосна устните си до нейните,дишаше тежко и все още не можеше да се успокой но не можеше напълно да се отдели от нея.
-А,аз обичам да го правим всякак...
Притисна я към себе си здраво и малко рязко,като се засмя:
-Най много обчаче обичам,когато ти си толкова изобретателна и ме караш да изгубя контрол.
Това до голяма степен се криеше в това,че иска тя да диктува правилата в секса,че я искаше,тя да бъде господарка. Все още недеждата че тя ще стане невероятно секси господарка.
Обърна се към нея,премина с ръка през красивите и,наведе се и докосна устните си до нейните,дишаше тежко и все още не можеше да се успокой но не можеше напълно да се отдели от нея.
-А,аз обичам да го правим всякак...
Притисна я към себе си здраво и малко рязко,като се засмя:
-Най много обчаче обичам,когато ти си толкова изобретателна и ме караш да изгубя контрол.
Това до голяма степен се криеше в това,че иска тя да диктува правилата в секса,че я искаше,тя да бъде господарка. Все още недеждата че тя ще стане невероятно секси господарка.
Kol- Вампири МФ
Хубавото беше, че нямаше нещо което да не може да си кажем, дори неща от сорта на "Обичам да ме чукаш". Обикновено жените искаха мъжете да правят любов с тях, но за мен дори и чукането беше чукане с любов. Нямаше нещо което да не обичам да правя с него.
Лежахме дълго време сгушени един в друг и просто се наслаждавахме на емоцията от случилото се. Наслаждавахме се един на друг... Той галеше гърба ми, а аз си играех рисувайки някакви неща по гърдите му. Тишината бе хубава, докато не я наруших.
- Знам, кой е отговорен за изтичането на газ в къщата... - Не ми се искаше да говорим за тези неща в спалнята... в леглото ни, но наистина трябваше да поговорим за това.
- Предполагам и ти вече знаеш... - Надигнах леко глава така че да видя как той кимна с неохота. - Това е второ нападение за година... - Казах, но той знаеше и това. - Тревожа се... - Тревожех се за него и за това, че ако нещата останат такива каквито са в момента, може да пострада и то наистина.
- Знам че не е моя работа, но... - Не исках да се бъркам в управлението му и приоритетите му, но това касаеше живота ни и нямаше да си мълча. - Мисля, че трябва да се справиш с този проблем веднъж завинаги... - Имаше на разположение цяла армия от професионални убийци, шпиони и какво ли още не. Може би за година или дори две три, те можеха да изчистят всяка масонска заплаха, просто трябваше да даде това нареждане. Много хора щяха да умрат, но те трябваше да знаят мястото си и срещу кого да вървят и срещу кого не.
Лежахме дълго време сгушени един в друг и просто се наслаждавахме на емоцията от случилото се. Наслаждавахме се един на друг... Той галеше гърба ми, а аз си играех рисувайки някакви неща по гърдите му. Тишината бе хубава, докато не я наруших.
- Знам, кой е отговорен за изтичането на газ в къщата... - Не ми се искаше да говорим за тези неща в спалнята... в леглото ни, но наистина трябваше да поговорим за това.
- Предполагам и ти вече знаеш... - Надигнах леко глава така че да видя как той кимна с неохота. - Това е второ нападение за година... - Казах, но той знаеше и това. - Тревожа се... - Тревожех се за него и за това, че ако нещата останат такива каквито са в момента, може да пострада и то наистина.
- Знам че не е моя работа, но... - Не исках да се бъркам в управлението му и приоритетите му, но това касаеше живота ни и нямаше да си мълча. - Мисля, че трябва да се справиш с този проблем веднъж завинаги... - Имаше на разположение цяла армия от професионални убийци, шпиони и какво ли още не. Може би за година или дори две три, те можеха да изчистят всяка масонска заплаха, просто трябваше да даде това нареждане. Много хора щяха да умрат, но те трябваше да знаят мястото си и срещу кого да вървят и срещу кого не.
Изправи се малко,като се опря в дъската на леглото,имаше нужда от една цигара,ограничаваше ги но за да се бори с пристапите си на ревност пушеше но не пушеше пред нея.
-Знам и съм се заел с това...
Или поне щеше да се заеме малко по сериозно,и не е защото тя е казала:
-Отпуснал съм им въжето и ми се качиха на главата. Трябва вече да разберат къде и е мястото и,че не е редно да се ебават с мен...
Прегърна я,като я придърпа към себе си:
-Говорил съм с Влад,пуснал е няколко агента,за внедряване. Искам да разберат повече,но не просто искам да ги сплаша,а изкам да ги унищожа,един по един.
Галеше я нежно по раменете:
-Но ти няма да участваш в това,искам от сега да кажа.
-Знам и съм се заел с това...
Или поне щеше да се заеме малко по сериозно,и не е защото тя е казала:
-Отпуснал съм им въжето и ми се качиха на главата. Трябва вече да разберат къде и е мястото и,че не е редно да се ебават с мен...
Прегърна я,като я придърпа към себе си:
-Говорил съм с Влад,пуснал е няколко агента,за внедряване. Искам да разберат повече,но не просто искам да ги сплаша,а изкам да ги унищожа,един по един.
Галеше я нежно по раменете:
-Но ти няма да участваш в това,искам от сега да кажа.
Kol- Вампири МФ
Защо ли не бях изненадана. Усмихнах се леко и също се изправих, после се увих хубаво в чаршафа и седнах върху него. Дръпнах цигарата от ръката му и си дръпнах веднъж. Това щеше да му е последната цигара в спалнята ни.
- Така и предположих... - Отвърнах и му върнах цигарата, той също си дръпна.
- Но съм длъжна да ти припомня, някой неща които усилено се опитваш да забравиш за мен... - Наведох се към него и докато издишаше дима, аз го вдишах.
- Аз съм... Или поне бях, най-добрия агент, с който това братство разполага... - Вече бе невъзможно да се внедрявам в тайни организации поради простата причина, че лицето ми бе навсякъде, но не означаваше, че не ме бива в това.
- Можех да бъда ужасно полезна в унищожаването на враговете ти... - Лекичко докоснах долната му устна, а после я засмуках.
- Защото... - Плъзнах ръка по гърдите му. - Бях дяволски добра в работата си...
- Така и предположих... - Отвърнах и му върнах цигарата, той също си дръпна.
- Но съм длъжна да ти припомня, някой неща които усилено се опитваш да забравиш за мен... - Наведох се към него и докато издишаше дима, аз го вдишах.
- Аз съм... Или поне бях, най-добрия агент, с който това братство разполага... - Вече бе невъзможно да се внедрявам в тайни организации поради простата причина, че лицето ми бе навсякъде, но не означаваше, че не ме бива в това.
- Можех да бъда ужасно полезна в унищожаването на враговете ти... - Лекичко докоснах долната му устна, а после я засмуках.
- Защото... - Плъзнах ръка по гърдите му. - Бях дяволски добра в работата си...
Познаваше женската психика и това си беше начин да получи това,което иска,по този секси начин. Знаеше колко е добра и прочие но мразеше тя да се подлага на какъвто и да е било ризк. А,определено щеше да се подложи на такъв. Дръпна нервно от цигарата си,толкова дълбоко и остави цигарата настрани,като пое много,ама много дълбоко дъх и издиша дима:
-Ния,не обичам като правиш така...
Тя се направи,че не разбира,а той присви очи:
-Знам,че си била и все още си много добра но ти си моето слабо място и мисълта дори да падне един косъм от главата ти ме побърква ужасно много.
Отърка се в него,много,много мразеше,когато правеше така манипулираше го:
-Ния...
Пое много дълбоко дъх:
-Добре намери начин да участваш дистанционо,убчавай,екипа,давай нареждание но видя ли те в акция,ще намеря начин да не се появиш никога повече в братството.
-Ния,не обичам като правиш така...
Тя се направи,че не разбира,а той присви очи:
-Знам,че си била и все още си много добра но ти си моето слабо място и мисълта дори да падне един косъм от главата ти ме побърква ужасно много.
Отърка се в него,много,много мразеше,когато правеше така манипулираше го:
-Ния...
Пое много дълбоко дъх:
-Добре намери начин да участваш дистанционо,убчавай,екипа,давай нареждание но видя ли те в акция,ще намеря начин да не се появиш никога повече в братството.
Kol- Вампири МФ
Целта ми не бе да го подкупвам със секс. Въобще не целях това, просто исках да му припомня, какво го привличаше преди в мен. Исках да си спомни каква бях преди и да му покажа, че все още носех това в себе си и дори може би се надявах да ми признае колко добра бях в това което правех.
- Не искам да участвам в тази мисия Алек... - Това да се върна и да обучавам новото поколение агенти, за сега ми бе напълно достатъчно. Цялото ми внимание бе насочено в това да ги науча как да останат живи.
- Просто... - Целунах го отново. - Искам да ме изчукаш отново... - Казах срещу устните му и улових ръцете му, които се бяха насочили към дупето ми. Приклещих ги в страни от него и кълбо от горещ въздух се разби във врата му.
- Или аз да изчукам теб... - Засмуках ухото му. - Не съм много сигурна...
- Не искам да участвам в тази мисия Алек... - Това да се върна и да обучавам новото поколение агенти, за сега ми бе напълно достатъчно. Цялото ми внимание бе насочено в това да ги науча как да останат живи.
- Просто... - Целунах го отново. - Искам да ме изчукаш отново... - Казах срещу устните му и улових ръцете му, които се бяха насочили към дупето ми. Приклещих ги в страни от него и кълбо от горещ въздух се разби във врата му.
- Или аз да изчукам теб... - Засмуках ухото му. - Не съм много сигурна...
-Това ми харесва повече...
Никак не беше сгрешил,харесваше и да командва,харесваше и да има власт и да бъде лидер. Истинска господарка,това го накара да се възбуди още повече. Целият му член се изпълни с кръв,като пулсираше в нея,изпълваше я до невероятно сладка агония,като не се опита да се бунтува,остави я тя да действа,тя да командва:
-Давай,красавице,движи се...
Тя наистина се задвици и то невероятно секси,изкусителна но и много дръзка,движенията и бяха резки и от край до край,личеше си,че командва нещата,че има контрол:
-Истинска палавница...
Просъска и изстена от удоволствие.
Никак не беше сгрешил,харесваше и да командва,харесваше и да има власт и да бъде лидер. Истинска господарка,това го накара да се възбуди още повече. Целият му член се изпълни с кръв,като пулсираше в нея,изпълваше я до невероятно сладка агония,като не се опита да се бунтува,остави я тя да действа,тя да командва:
-Давай,красавице,движи се...
Тя наистина се задвици и то невероятно секси,изкусителна но и много дръзка,движенията и бяха резки и от край до край,личеше си,че командва нещата,че има контрол:
-Истинска палавница...
Просъска и изстена от удоволствие.
Kol- Вампири МФ
- Млъкни! - Казах и запуших устата му с целувка... хапеща целувка. Дива, страстна, първична, точно каквото бе и всичко останало, което правехме в момента.
Този рунд продължи не много по-дълго от предишния. Два много бързи, но разтърсващи оргазма, а след втория наистина бяхме изтощени. Май започвахме да остаряваме или просто удоволствието бе толкова унищожително, че просто ни помиташе. На него определено му допадаше да съм отгоре, а и на мен също. Обичах понякога аз да задавам темпото.
Отпуснах се отново на леглото и се загледах задъхана в тавана. Не исках това да свършва. Исках винаги да ме желае толкова силно и да се чувствам така. Исках да се прибирам вкъщи и той да е тук и ако имам нужда от здраво чукане, да ме изчука здраво или пък ако искам някой да ме гушка, защото съм имала ужасен ден, да седне до мен и просто да ме успокои с присъствието си... И той ми даваше всичко това в изобилие... Не исках да свършва! Никога!
Този рунд продължи не много по-дълго от предишния. Два много бързи, но разтърсващи оргазма, а след втория наистина бяхме изтощени. Май започвахме да остаряваме или просто удоволствието бе толкова унищожително, че просто ни помиташе. На него определено му допадаше да съм отгоре, а и на мен също. Обичах понякога аз да задавам темпото.
Отпуснах се отново на леглото и се загледах задъхана в тавана. Не исках това да свършва. Исках винаги да ме желае толкова силно и да се чувствам така. Исках да се прибирам вкъщи и той да е тук и ако имам нужда от здраво чукане, да ме изчука здраво или пък ако искам някой да ме гушка, защото съм имала ужасен ден, да седне до мен и просто да ме успокои с присъствието си... И той ми даваше всичко това в изобилие... Не исках да свършва! Никога!
Това определено... Това определено го зашемети,толкова беше... Уау... Доста често беше такава но този път му хареса много повече и пътите в който се опитваше и правеше това невероятно нещо. Обърна се към нея,като се надвеси леко над нея:
-За,какво мислиш красавице?
Ръката му премина леко през тялото и:
-Май не съм го казвал днес. Но си много секси и още нещо.
Присви очите си,като улови ръката и:
-Обичам те...
Наведе се и я целуна нежно и внимателно:
-Много дори...
-За,какво мислиш красавице?
Ръката му премина леко през тялото и:
-Май не съм го казвал днес. Но си много секси и още нещо.
Присви очите си,като улови ръката и:
-Обичам те...
Наведе се и я целуна нежно и внимателно:
-Много дори...
Kol- Вампири МФ
Усмихнах се мързеливо и доволно и погалих надвесеното му над мен лице:
- Мислех си за същото... - Отвърнах тихичко и го погледнах в очите.
- Мислех си колко много те обичам и колко щастлива ме правиш... - Направих кратка пауза.
- Мислех си колко желана и красива ме караш да се чувствам... - Леко надигнах глава и съвсем лекичко докоснах устните си до неговите.
- Мислех си как искам това което имаме помежду си да остане завинаги... - А времето бе толкова малко и минаваше толкова бързо. Не бях сигурна дали един живот ще ми е достатъчен, за да се наситя на любовта която ми дава и изпитвах.
- Обичам те наистина... И не само защото се чукаш божествено, но и защото с теб мога да бъда себе си... Дори не подозираш, колко много ми даваш и как ме караш да се чувствам... - Да, това не можеше да са думи след здраво чукане, но ето че ги изричах.
- Мислех си за същото... - Отвърнах тихичко и го погледнах в очите.
- Мислех си колко много те обичам и колко щастлива ме правиш... - Направих кратка пауза.
- Мислех си колко желана и красива ме караш да се чувствам... - Леко надигнах глава и съвсем лекичко докоснах устните си до неговите.
- Мислех си как искам това което имаме помежду си да остане завинаги... - А времето бе толкова малко и минаваше толкова бързо. Не бях сигурна дали един живот ще ми е достатъчен, за да се наситя на любовта която ми дава и изпитвах.
- Обичам те наистина... И не само защото се чукаш божествено, но и защото с теб мога да бъда себе си... Дори не подозираш, колко много ми даваш и как ме караш да се чувствам... - Да, това не можеше да са думи след здраво чукане, но ето че ги изричах.
-А,аз си мислех,че ти преча... Радвам се,че съм успял да те накарам да се чувстваш така,както аз се чувствам с теб.
Особено след такъв ден,да чувстваше се себе си,контролиран от нея,един път свободен и не мислещ за нищо отдаден. Не че и преди не беше така но този момент го правеше по свободен:
-Има начин,като станеш наистина моя,а аз наистина твой...
Не бяха обсъждали сватбата,не искаше да я притиска но почти от месеци не бяха говорили и е бяха измислили дата:
-Обеща ми да поислиш,надявам се не си забравила...
Не искаше да я притиска но за него беше важно. Този брак щеше да има смисъл,щеше да е с жената,която боготвори,обожава и иска да бъде,неговата прекрасна жена,която щеше да е майка на неговото дете или деца:
-Ще помислиш ли?
Особено след такъв ден,да чувстваше се себе си,контролиран от нея,един път свободен и не мислещ за нищо отдаден. Не че и преди не беше така но този момент го правеше по свободен:
-Има начин,като станеш наистина моя,а аз наистина твой...
Не бяха обсъждали сватбата,не искаше да я притиска но почти от месеци не бяха говорили и е бяха измислили дата:
-Обеща ми да поислиш,надявам се не си забравила...
Не искаше да я притиска но за него беше важно. Този брак щеше да има смисъл,щеше да е с жената,която боготвори,обожава и иска да бъде,неговата прекрасна жена,която щеше да е майка на неговото дете или деца:
-Ще помислиш ли?
Kol- Вампири МФ
- Аз вече съм истински твоя... - Подразних се от начина по който го каза, все едно сега не бяхме наистина заедно. - Винаги съм била... - И един подпис нямаше да ме направи повече или по-малко негова. За мен нямаше да промени нищо.
- И не съм забравила... - Вдигнах ръката си, на която все още носех и не бях сваляла, пръстена и му я показах.
- Това ми напомня всеки ден, когато се събудя с отпечатък на диамант върху лицето... - Опитах да се пошегува, но после го погледнах сериозно и казах:
- Не съм забравила... Просто току що започнах... - Говорех за работата си в братството. Не исках да отсъствам прекалено много, а една сватба отнемаше време. Освен това сигурно когато се върнехме отново на острова нямаше да искам да се връщам скоро.
- И... - Поех дъх. За мен можеше и да не е от значение, но за него изглеждаше важно.
- Ами ако просто се оженим и оставим медения месец за по-късно? - Можехме да се оженим и после да се върнем обратно.
- След два месеца идва пролетта и... Каза, че времето е идеално през пролетта...
- И не съм забравила... - Вдигнах ръката си, на която все още носех и не бях сваляла, пръстена и му я показах.
- Това ми напомня всеки ден, когато се събудя с отпечатък на диамант върху лицето... - Опитах да се пошегува, но после го погледнах сериозно и казах:
- Не съм забравила... Просто току що започнах... - Говорех за работата си в братството. Не исках да отсъствам прекалено много, а една сватба отнемаше време. Освен това сигурно когато се върнехме отново на острова нямаше да искам да се връщам скоро.
- И... - Поех дъх. За мен можеше и да не е от значение, но за него изглеждаше важно.
- Ами ако просто се оженим и оставим медения месец за по-късно? - Можехме да се оженим и после да се върнем обратно.
- След два месеца идва пролетта и... Каза, че времето е идеално през пролетта...
-Малката ми работохоличка...
Наведе се още по близо до нея,като я целуна малко по диво.
-Съгласен съм но първата брачна вечер не ти мърда на острова.
Отново я целуна диво,като я беше приклещил на леглото. Въпреки всичко нямаше да я изука още веднъж,прекалено късно,а и лицето и вече изглеждаше доста уморено. Не искаше утре да няма сили и да я злепостави,за това,щеше да се сдържи:
-Ще имаме време за меден месец,време да го подготвя,да отидем на някое хубаво място. Може да е следващата зима,на планина,да те чукам пред камината ,а ти гола върху мечата кожа...
Това определено си беше,мечта която си заслужаваше да се види.
Наведе се още по близо до нея,като я целуна малко по диво.
-Съгласен съм но първата брачна вечер не ти мърда на острова.
Отново я целуна диво,като я беше приклещил на леглото. Въпреки всичко нямаше да я изука още веднъж,прекалено късно,а и лицето и вече изглеждаше доста уморено. Не искаше утре да няма сили и да я злепостави,за това,щеше да се сдържи:
-Ще имаме време за меден месец,време да го подготвя,да отидем на някое хубаво място. Може да е следващата зима,на планина,да те чукам пред камината ,а ти гола върху мечата кожа...
Това определено си беше,мечта която си заслужаваше да се види.
Kol- Вампири МФ
- Знаеш ли когато ми говориш подобни неща, наистина нямам търпение да стана госпожа Грей... - Плъзнах крака си по неговия. О боже, желаех го отново, но в същото време бях и толкова уморена, че със сигурност щях да заспя докато го правим.
- Добре... Имаме сделка... - Казах и се усмихнах. - Два дни на острова... Сватба и първа брачна нощ... И меден месец зимата... придружен с много животински секс... - Погалих гърба му и го целунах още няколко пъти...
- Звучи ми като чудесен план... - Но всички планове включващи секс, бяха чудесни така че...
- Сега може ли да спим? - Той се засмя и поклати глава, после се отдръпна от мен и легна по гръб, като най-любезно ми предложи да се отпусна на рамото му. Естествено всяка вечер заспивахме прегърнати и завити, а на сутринта бяхме в двата края на леглото и отвити.
- И още нещо... - Казах сънено. - Възнамерявам да правим секс сутринта, така че ме събуди преди да влезеш под душа или ще трябва да си намеря някой друг... - После затворих клепачите си и заспах, спокойна че само след няколко часа ще бъда напълно задоволена или поне толкова, че да мога да преживея деня, без да мисля за секс.
- Добре... Имаме сделка... - Казах и се усмихнах. - Два дни на острова... Сватба и първа брачна нощ... И меден месец зимата... придружен с много животински секс... - Погалих гърба му и го целунах още няколко пъти...
- Звучи ми като чудесен план... - Но всички планове включващи секс, бяха чудесни така че...
- Сега може ли да спим? - Той се засмя и поклати глава, после се отдръпна от мен и легна по гръб, като най-любезно ми предложи да се отпусна на рамото му. Естествено всяка вечер заспивахме прегърнати и завити, а на сутринта бяхме в двата края на леглото и отвити.
- И още нещо... - Казах сънено. - Възнамерявам да правим секс сутринта, така че ме събуди преди да влезеш под душа или ще трябва да си намеря някой друг... - После затворих клепачите си и заспах, спокойна че само след няколко часа ще бъда напълно задоволена или поне толкова, че да мога да преживея деня, без да мисля за секс.
Накара го да се засмее,каза го малко делови но му хареса,как го каза. Сутринта се събуди но я видя,как беше легнала по гръб,напълно гола и отвита,а краченцата и бяха така прекрасно разкрите. Каза да я събуди но не беше уточнила как. За това той щеше да намери най-прекрасния начин да я събуди. Приближи се лекично и бавно,като внимателно разтвори крачетата и,за да не я събуди. Приближи се,като езичето му се включи в палава игра,преминаваше през меките и устни,като пръста му нежно се движеше около клиторчето и. Тя се разбуди със стенания,като в първия миг инстинктивно,щеше да затвори крака но той я спря. Пръстите му си играеха,а той леко се надигна:
-Добро утро...
След това отново се върна към работата си,да и достави първия сутрешен оргазъм.
-Добро утро...
След това отново се върна към работата си,да и достави първия сутрешен оргазъм.
Kol- Вампири МФ
Наистина не очаквах такова събуждане, но адски много ми хареса да отворя очи и той да е между краката ми. Чувството бе повече от възбуждащо и съвсем бързо успях да свърша...
- Добро утро и на теб... - Казах аз, след като усетих как се разтичам цялата по пръстите му. Той надигна глава и срещна подивелия ми поглед. Бях се събудила ужасно бързо и бях гладна... За него. Когато извади пръстите си от мен, се поизправих, посрещнах жадните му устни и го разцелувах диво. Ръката ми се насочи към пениса му, но с изненада открих, че той вече е повече от готов. Прокарах ръка все пак, за да го накарам да стане още по-твърд.
- О, утрото наистина е добро... - Казах с пламнало лице и докато насочвах пениса му към отворчето на дупето си, разтворих още по-широко крака. Винаги когато го правехме по този начин приключвахме бързо и получавахме върховно удоволствие, а точно това ни трябваше в момента нещо бързо и хубаво, за да не закъснеем.
Захапах устните му и дразнещо както за мен, така и за него отърках главичката му, пред отворчето си. Сковете ми се бяха стекли чак до там и той усети цялата влага.
- Добро утро и на теб... - Казах аз, след като усетих как се разтичам цялата по пръстите му. Той надигна глава и срещна подивелия ми поглед. Бях се събудила ужасно бързо и бях гладна... За него. Когато извади пръстите си от мен, се поизправих, посрещнах жадните му устни и го разцелувах диво. Ръката ми се насочи към пениса му, но с изненада открих, че той вече е повече от готов. Прокарах ръка все пак, за да го накарам да стане още по-твърд.
- О, утрото наистина е добро... - Казах с пламнало лице и докато насочвах пениса му към отворчето на дупето си, разтворих още по-широко крака. Винаги когато го правехме по този начин приключвахме бързо и получавахме върховно удоволствие, а точно това ни трябваше в момента нещо бързо и хубаво, за да не закъснеем.
Захапах устните му и дразнещо както за мен, така и за него отърках главичката му, пред отворчето си. Сковете ми се бяха стекли чак до там и той усети цялата влага.
Това си е напълно целенасочено,искаше оргазъм и то бърз,явно и той се включваше в нейния график,което беше добре. Каквото искаше това,щеше да има,прихвана я здраво за дупето,като се задвижи диво в нея. Само за малко спря,за да хване ръката и,и да я насочи към другото местенце,искаше тя да си помогне малко,за да може,той здраво да я хване.
Бързия оргазъм,си е най хубавото нещо сутрин и го одобряваше,още повече,когато е толкова върховен. Щом го получиха той не я пусна напълно веднага имаха още два часа,и трябваше да съчетая душа в това. Прихвана я здраво,като тръгна с нея към банята,като го направиха и под душа,а след това и помогна найстина да се изкъпе. Пусна я да излезе първа,като я шляпна леко по дупето.
-Това секси дупе е мое...
Намигна и но той продължи с душа,защото искаше да се погрижи за нея.
Бързия оргазъм,си е най хубавото нещо сутрин и го одобряваше,още повече,когато е толкова върховен. Щом го получиха той не я пусна напълно веднага имаха още два часа,и трябваше да съчетая душа в това. Прихвана я здраво,като тръгна с нея към банята,като го направиха и под душа,а след това и помогна найстина да се изкъпе. Пусна я да излезе първа,като я шляпна леко по дупето.
-Това секси дупе е мое...
Намигна и но той продължи с душа,защото искаше да се погрижи за нея.
Kol- Вампири МФ
Страница 21 от 36 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 28 ... 36
Similar topics
» Братство на смъртта - психолог
» Аленият шал на смъртта - Нора Робъртс
» Обещания в смъртта -Нора Робъртс
» Спасение в смъртта - Нора Робъртс
» Създадени в смъртта - Нора Робъртс
» Аленият шал на смъртта - Нора Робъртс
» Обещания в смъртта -Нора Робъртс
» Спасение в смъртта - Нора Робъртс