Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.Вход
Latest topics
Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук.
Е,успех на двойката.
В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.Статистика
Имаме 57 регистрирани потребителиНай-новият потребител е annabelle.
Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
Героите от "Дневниците на вампира" се приготвят за кървавия трети сезон
The Vampire Diaries :: Зона за развлечения и спам :: The Vampire Diaries :: Сериала :: Интервюта и видео :: Преведени и интервюта на български език
Страница 1 от 1
Героите от "Дневниците на вампира" се приготвят за кървавия трети сезон
Пол Уесли: Буквално! Аз ще играя Деймън, и той ще се играе Стефан и се надяваме никой не забелязва.
Иън Сомърхолдър: Това ще бъде един мюзикъл сезон.
PW: Като "Шантав петък"?
Иън: Аз всъщност съм "тестван" за този филм - не го получих, очевидно.
PW: Аз мисля ,че всички работи са добре за вас в крайна сметка все пак, нали?
Иън: О да! (смее се)
PW: Какво ви вълнува относно това заключение.
Иън: То вълнува Пол, защото се получава, че той е лошо момче отново.
Пол: Да, толкова съм развълнуван да се забавлявам и да бъда лош.
Иън: Аз съм малко развълнуван. Надявам се да не бъда сочен като Стефан.
Пол: О, ще бъдеш. И ще имат малко забавление, а не потомство. Моногамията е хубаво нещо, но хайде Стефан - пуснат си на свобода!
Иън: Аз: Надявам се, че Стефан, Деймън и Клаус ще отидат на едно голямо гуляй парти.
Иън: Просто нещо, когато отиваме в следващия град и сеем хаос.
Иън: Братски уикенд!
PW: Стефан и Деймън ще се разделят, означава ли също че и Пол и Иън ще бъдат разделени за пръв път от пилотния епизод?
Иън: Да се надяваме, че все пак ще има сцени в библиотеката, в които Деймън може да каже на Стефан колко добре се целува приятелката му.
PW: Роклята ти е много хубава и в тон на зеления килим.
Нина: Благодаря, това е на Джей Годфри. Обадих се занапред, за да разбера какъв цвят е килима, за да има съвпадение (смее се)
PW: Поздравления за невероятния финал.
Нина: Все още не съм го видяла между другото.
PW: Беше права за Джеръми, и за свят с променящи живота моменти. Имам предвид - призраци?
Нина: Не мога да ви кажа какви са те още, все пак..
PW:След като най-добрата ти приятелка Кайла Евел отново е на снимачната площадка трябва да си много доволна.
Нина: Това е вълнуващо - ние не са имали сцени заедно, но когато отидох там, всички ние просто светим - семейството се завръща отново. Въпреки че това е горчиво, тъй като един член на семейството трябваше да се остави за да дойде друг, тъй като Сара [Канинг, който игра леля Джена] трябваше да си отиде. Но това ще бъде наистина страхотно.
PW: Финалът създаде някои много интересни неща за Елена в третия сезон. Какво е мнението ви за коментар на Катрин "Добре е да обичаш и двамата" - мислиш, че това е вярно?
Нина: За Бога, аз не знам. Работата е там, че не могат да помогнат, който те обичат и към когото си привлечен. Това не е нещо, което можеш просто да изключиш, така Катрин - за един - е имала няколко думи на мъдрост! Тя каза истината, което рядко се случва, защото тя никога не говори истината. Или спестява ден, което също направи.
PW: Какво мислиш за целувката?
Нина: Аз мисля, че беше тъжна, красива, горчив момент за Деймън и Елена, че е била прекъсната и е краткотрайна.
PW: Следва ли продължение?
Нина: Ще видим..
PW: Какво те вълнува за възможностите в трети сезон?
Нина: Целият трети сезон е като празна дъска - Мисля, че ще се чувствам като напълно ново шоу сега, че Стефан е отишъл към тъмна страна. Той ще бъде с Клаус и мисля, че ще създаде тъмна промяна, защото, когато започнахме Деймън е мистериозен, с всичката мъгла след него [смее се]. Сега мисля, че ще се види, че се върна със Стефан и Елена се обърна, защото тя не знае какво да прави.
PW: Да, Елена няма много възможности за избор пред нея.
Нина: Напълно. Ще бъде ли сама? Ще бъде ли с Деймън? Ще се опита да намери Стефан? Всичко е един вид прехвърляне, така че ще бъде освежаващо и различно, което е хубаво - никога не искате да попаднете в един познат модел на шоуто. И мисля, че Кевин [Уилямсън] и Джули [Плек] са намерили начин да се запази свежо.
Превод : Мередит Сулез
ВАЖНО ! Превода принадлежи на форума,ако използвате цялата публикация или част от нея ,моля поставяйте активен линк към форума ,като не забравяте да впишете и името на преводача.Уважавайте трудът му !
Similar topics
» Кевин Уилямс: Как ще изглежда сезон три на "Дневниците на вампира" ?
» Дневниците на вампира: Дневниците на Стефан
» Ще видим ли ,Илайджа и в трети сезон ?
» "Дневниците на вампира -Яростта"
» "Дневниците на вампира -Пробуждането"
» Дневниците на вампира: Дневниците на Стефан
» Ще видим ли ,Илайджа и в трети сезон ?
» "Дневниците на вампира -Яростта"
» "Дневниците на вампира -Пробуждането"
The Vampire Diaries :: Зона за развлечения и спам :: The Vampire Diaries :: Сериала :: Интервюта и видео :: Преведени и интервюта на български език
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol
» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния
» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус
» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol
» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol