Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.Вход
Latest topics
Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук.
Е,успех на двойката.
В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.Статистика
Имаме 57 регистрирани потребителиНай-новият потребител е annabelle.
Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
Търсим Преводачи и Редактори !
5 posters
Страница 1 от 1
Търсим Преводачи и Редактори !
Набираме Преводачи и Редактори ,за дяла на "Дневниците на вампира".Да превеждат интервюта,новини,сканове от списания и др.Може би ще попитате ,колко точно са ни нужни ,няма бройка ,колкото има желаещи всички ще вземем.Може да кандидатстват хора,не само с английски имам и други източници на немски,италиански ,португалски и др.Всички желаещи,да пишат в тази тема,за какво кандидатстват (Като преводачите да посочат езикът от който могат да превеждат.)и ще получат на Л.С ,какво да преведат или редактират.Благодаря предварително на всички ,които ще пожелаят да ни помогнат.
Re: Търсим Преводачи и Редактори !
Като наши преводачи,вече се записаха Летисия Даунсет,Елена Гилбърт,Стефан и Мередит Сулез ,за което сърдечно им благодаря,всеки от тях ще бъде добавен в новата група на преводачите и ще получи специална лентичка-банер,в подписа си ,за да показва,че спада към тази група.Очаквам още желаещи и за преводачи и за редактори пишете на Л.С. ,в скайп или тук в темата.
Fantasy ,също вече е част от екипа на преводачите,очакваме и теб.
Вече може да прочетете и първите две преведени интервюта ,благодарение на Fantasy и Стефан,Сърдечно им Благодаря,за бързия превод.Очаквайте скоро още ,преведени интервюта, новини,клюки ,спойлери и др.
Вече може да прочетете и първите две преведени интервюта ,благодарение на Fantasy и Стефан,Сърдечно им Благодаря,за бързия превод.Очаквайте скоро още ,преведени интервюта, новини,клюки ,спойлери и др.
Новият ни преводач е Кат Джъстис ,Добре дошла мила
Може да прочетете още едно преведено интервю,благодарение на Летисия Даунсет
Може да прочетете още едно преведено интервю,благодарение на Летисия Даунсет
Здравейте,аз мога да помагам в редакцията(ако нямате редакторче,де).Добра съм с нормите на българския книжовен език,така че няма да има проблеми.
Тиша Дарк- Хора МФ
- Брой мнения : 3
Нямаме още и много се радваме,че ще се присъдиш,добре дошла.Добавям те в групата.
Ммм и аз кандидатствам за редактор. Добре съм с българския език. Доколкото знам, мога да редактирам грешки, и летата, съм много свободна за такива неща
Ок мила,добавена си в групата.Като има нещо за редактиране ,ще ти го пратя.
Ъмм...не знам дали все още търсите, но кандидатствам за редактор. Добра съм в правописа и пунктуацията, а и като цяло в българския език.
Анета Диабло- Вампири МФ
- Брой мнения : 8
Години : 27
Местожителство : Perverted Land xD
Да търсим,написал съм неограничени бройки редактори и преводачи,колкото повече толкова по-добре.Добавям те в групата,като имам материал,ще ти го пратя.
Добре, благодаря.
Анета Диабло- Вампири МФ
- Брой мнения : 8
Години : 27
Местожителство : Perverted Land xD
И аз искам да се изявя и да кандидатствам за Редактор
Caroline Forbes- Модератори
- Брой мнения : 43
Добре дошла ,сега те добавям в групата.Като имам материали ще ти пратя.
Caroline Forbes- Модератори
- Брой мнения : 43
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol
» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния
» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус
» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol