РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход
Poll
Харесвате ли новият дизайн ?
Общо гласове : 4
Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук.
Е,успех на двойката.
В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Брой мнения: 229 Репутация: 3 Join date: 27.03.2011 Години: 23
Събираха се на някакъв лагер навътре в гората,като искаш овца отиваш в стадото: -Тук,ще си вземем някой по лесно. Бях с маратонки това поне си го биваше: -Но поне се радвам,че най-сетне съм на вън.
Брой мнения: 154 Репутация: 0 Join date: 03.05.2011
- Мислиш , че ще е толкова лесно ? Още няма никой , а днес е пълнолуние , което значи , че са с една крачка напред. - ударих в едно дърво. - Но какво от това , ако нещо стана Клаус трябва да ни спаси.. предполагам. - вдигнах рамене , можеше и да не му се занимва с нас.
-През деня са безобидни,ще си грабнем някой под носа,няма да е толкова сложно,нито са толкова умни нито пък толкова бързи. Погледнах към Стефан: -Опитай се да бъдеш тих,не са глухи. Казах аз,като прескочих едно паднало дърво.
Брой мнения: 154 Репутация: 0 Join date: 03.05.2011
- Ясно ти е , че са на глътници , нали ? - стиснах очи и тръгнах след нея. Едва ли бяха толкова глупави , а и предчувствах неприятности. Въряхме и изведнъж видях някакъв , прицелил се е Катрин , оръжието му беше странно , изстрелаваше колове. Знаеха за нас ? Преди да е успял да я лучи , застанах пред нея и поех удара , някой изскочи зад нас и усетих как ми бие нещо и припадам.
Той пое удара но вече бях на щрек преди да опазя Стефан му бяха били нещо,аз успях да го избегна,като хванах един за врата,като го прекърших. По дяволите бяха 5-тима,махнах това което му бяха били,като скоро трябваше да се свести или по скоро,докато го опазя: -Хайде не е време за сън. Успях да отблъсна двама и едва да не бъда уцелена с кол.