Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Власт!!!

Страница 3 от 22 Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Яну 11, 2015 6:17 am

-Не е проблем,просто не го очаквах... Просто не реагирах,изплашено или по скоро изненадано.
Призна тя,като леко се по присви за кратко време:
-Не знам каква точно е точно целта на това обучение. Казваше,че ще му струвам скъпо,а ако се справи,неговите робини,ще се купуват най-много. Понякога,когато не беше гневен,ме наричаше перла.
Разтърси глава:
-В началото ме беше страх все пак всичко започна когато бях много малка. С течението започна да ми харесва но ме учеше,как да доставям удоволствие на него. Как да се движа,когато дойде време и някой отнеме девствеността ми. Какво да правя за да задоволя господаря си. Истината,че че да в началото не ми харесваше но после започна да ми харесва много. Истинската истина е че на моменти,се ядосвам,че съм девствена. Искам повече,искам още но се страхувам,че нямам право на повече,нямам право да искам това.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Яну 11, 2015 6:33 am

Мигах глупаво срещу нея и в крайна сметка ако естествено бях прав, май разбрах какъв е бил проблема. С предишния си господар тя е била просто ученичка. Учил я е на неща, които аз не разбирам, а тя искаше неща които предполагам всяко момиче искаше, просто аз не осъзнавах, че е готова за нещо такова. Всъщност дори не бях сигурен, че осъзнава какво означава да загуби девствеността си. Онзи негодник напълно бе съсипал представите й за нещата от живота.
- Ти си прекрасна и повярвай ми, имаш право да изпитваш и искаш повече, просто не сметнах, че е правилния момент. - Ако пита мен, аз бях готов да й отнема девствеността още тук и сега, но това щеше да й остане за цял живот и не трябваше да го правя грешно.
- Това не е... Искам да кажа, че... Трябва да забравиш всичко онова което ти е казвал предишният ти господар, защото ако останеш с мен... Искам да ни е приятно и на двамата. Това което се случи снощи бе приятно за мен... исках да бъде такова и за теб... Всичко останало ще се случи в правилния момент и съм сигурен, че искаш когато се случи то да ти достави удоволствие, не просто да задоволиш любопитството си... - Облегнах глава в ръцете си и останах така за известно време. После я надигнах и казах:
- Искам да ми покажеш как се задоволяваш... Сега...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Яну 11, 2015 6:47 am

Усмивка изгря на лицето и,повечето жени или момичета биха се смутили или не биха го направили почти мигновено. Но на нея това и допадаше,харесваше и,идеята че господаря и,ще я наблюдава. Отиде до малкото диванче,от което той има поглед. Разтвори леко крачентата си и придърпа роклята нагоре,леко с прекрасните си пръсти.
Пъхна ръчирката си под нежното дантелено блеьо,като нежно започна да си доставя удоволствие. Не нямаше преиграване,наистина и харесваше и това си личеше. Но явно господаря и не виждаше добре,за това свали бикините си,като му разкри гледката на влажните му бедра. Стоновете и се разнесаха из стаята,не бяха силни,а по скоро неверотно възбуждащи.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 14, 2015 12:59 am

Забих неприлично поглед в нея и по специално в местенцето между краката й, където пръстчетата й така умело се движеха и разразяваха истински пожар. Гледах и всичко за което си мислех е колко хубаво ми беше снощи там. Усещах вкуса й и сякаш ток минаваше през мен, докато тя се наслаждаваше. Изтръпвах, възбуждах се и едва стоях зад бюрото. Исках да изляза из от зад и да я опъна върху канапето. Подозирах, че тя няма да има нищо против и наистина не разбирах какво ме спира да го направя. В този момент наистина не намирах никакви "против" само "за".
Отворих средното чекмедже на бюрото си и извадих едно пакетче презервативи. Откъснах един и се изправих. Тръгнах към нея с презерватив в ръка и зверски надървен член в панталона. Повече не можех да чакам, а и тя беше казала, че не навсякъде е девствена, така че... Така че прегазвах всичките си правила, просто защото я желаех толкова много, че не можех да чакам повече...
- Не спирай... - Тя се подвоуми какво да прави, когато стигнах почти до нея. - Искам да свършиш... - И докато тя продължаваше да се самозадоволява аз разкопчах колана и ципа на панталона си и го смъкнах леко, колкото малкия голям звяр да се покаже. Разкъсах пакетчето на презерватива и си го сложих.
- А после искам да те чукам...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Яну 15, 2015 6:55 am

Мина се повече от година дори,Лети се учеше много бързо и много неща се бяха променили из къщата. Сякаш беше по жива,някак всичко се беше променило но към по хубаво. С иконома се разбираха перфектно,като му помагаше. Бяха излизали с Крис няколко пъти на вън но не много на изискани места,като балаве,по скоро бяха бизнес срещи,където се представи повече от отлично,а другите направо се влюбиха в нея. А,и за нея нещата се бяха променили,тя се влюби в Крис,макар да не трябваше но се опитваше да не го показва прекалено много. Секса беше дяволски хубав,бяха опитвали доста неща,все още имаше какво да опитват и това се оказа хубаво,защото имаха тръпка още,а и с такава страст нямаше,как да огасне.
Проблема се появи когато бившия и господар я видя,нещо се беше променило и отиде да говори с Крис,Крис беше много ядосан и едва не го удари но отказа да говори. Явно стария и господар искаше да си я върне.
При вечер след вечеря той отиде в кабинета,като тя му даде време да свърши работата си и се появи по късно,с широка усмивка,разреши и да влезе и тя пъргаво отиде и му наля едно уиски,той обичаше след вечеря да пийне една чаша. Той четеше някакви документи в едно кресло. Приближи се към него и му подаде чашата и седна до него на едната дръжка на креслото,която беше доста голяма,крачетата и се приближиха към него и той опря ръка в тях,като я погали,а тя леко се облегна назад,като сложи ръка над креслото:
-Виждаш ми се умислен Крис нещо да не се е случило?
Погали го с пръсти по меките коси,боже толкова го обичаше но той никога нямаше да изпита същите чувства към нея.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Яну 15, 2015 7:17 am

Времето минаваше бързо, почти неусетно. След седмица щеше да се навърши година откакто Ваалет се бе появила в живота ми, преобръщайки го изцяло. Даже не мислех, че е възможно да ме промени чак толкова много. Без да иска бе разрушила света ми из основи и сега градеше нов, в който всичко се въртеше около нея. Тя бе центъра на моята вселена и всяка мисъл в главата ми бе ангажирана от НЕЯ!
Правилата вече ги нямаше. Поне не и извън заключената стая. Самия факт, че говорехме свободно и тя ме докосваше без да пита, говореха сами по себе си.
- Имам малко главоболия в работата... - Отвърнах разсеяно, но се постарах и да звуча възможно най-убедително, за да не я карам да се тревожи излишно.
- Нищо непоправимо... - Протегнах ръка към брадичката й и леко се усмихнах. - Защо въобще говорим? Сещам се поне няколко други неща, които да правя с устните ти... - След което направих едно от тях. Впих жадно устни в нейните и с риск да разваля всичко, се усмихнах още по-широко. Тя беше моя и на никой друг. Тази мисъл успокояваше съзнанието ми, особено след нощ като тази.
Старият господар на Лети, искаше да си я върне обратно. Не се бях сещал за него от много време насам, докато не го срещнахме преди няколко вечери. Мислех че тогава се бях изяснил ясно, но очевидно не беше така, защото днес две горили нахлуха в офиса ми и се опитаха да ми обяснят как трябва да предам момичето и имам седмица, за да го направя.
- Какво прави днес? - Още нещо ново. Обичах да слушам как ми разказва за деня си. Това беше една от любимите части от моя ден. Повечето пъти ме беше яд, че не съм могъл да съм с нея и да правим всички неща заедно, но затова пък с нетърпение чаках уикендите, които при всеки удобен момент прекарвахме извън града.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Яну 15, 2015 7:36 am

-Оу,супер мина,с Франсоа си направих ме страхотна закуска,измислих ме и нова рецепта,за мъфени с мармалад и орехи. С учителката обсъждах ме нов роман,яздех около два часа,за малко да падна в езерцето,от прекален ентусиазъм. Не видях езерото но коня го видя,спря рязко,и за малко да полетя към езерото. Аз след обяд,когато отидох да си почина в двора открих,че си имаш неканена гостенка,една рижава котка в двора,щом я проследих видях,че има 4 котенца,явно е решила да се приюти в двора.
Беше настанена в скута му и разказваше понякога глупавички ежедневни неща. Той я притисна силно и я целуна,а тя му отвърна с готовност.
-Може ли да намерим дом на котетата и да задържа едното,има едно невероятно сладко,не прилича на майка си,черничко е с бели петна. Едното петно е на окото му,изглежда като професор.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Яну 15, 2015 7:44 am

Засмях се на сравнението и кимнах в знак на съгласие.
- Разбира се, че може... Може да ги задържиш всички, ако пожелаеш. - Казах и я огледах внимателно за наранявания. Беше казала, че не е паднала, но за да съм по-сигурен й направих един очен преглед изглеждаше добре.
- Бъди по внимателна и наистина го мислех, когато казах, че не искам да излизаш сама на езда. - Спестих й допълнението, че е особено важно да не е сама, точно сега, когато не знаех какво ще направи онзи психопат, но след днес повече нямаше да я оставям да се движи сама, поне докато не се оправя с онзи негодник. Страхувах се, че нещо може да й се случи, а честно казано това ме ужасяваше.
- Знаеш ли, мислех си да направим едно пътуване... - Днес бях започнал да мисля за възможността да го изтеглим по-рано, но честно казано не исках да променям ежедневието ни, само заради заплахите на някой болен мозък, а и той не можеше да влезе в дома ми.
- Знаеш, че след седмица се навършва година от както си тук и... се чудех дали не ти се ходи на някое по-специално място? - Исках да е изненада, но не можех да се сдържа, пък и се страхувах, че мястото което съм избрал може да не й хареса, затова исках да знам къде на нея й се ходи и ако трябва да променя резервациите.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Яну 15, 2015 8:00 am

-Париж!
Говореше му само за това,че искаше да отиде там да види този прекрасен романтичен град,че искаше да види и Рим също,може би и Атина но повече говореше за Париж:
-Иска ми се да се разхождаме из града...
Той започна да я целува страстно,защото обичаше да я дразни,като се опитва да говори пуло сериозно,целувайки я страстно по врата:
-Стига Крис...
Смееше се много жизнерадостно,и изпълни цялата стая с щастие. Наистина беше много щастлива.
-Кога ще пътуваме? Обещал си ми секс в самолет.
Подкачи го тя,понякога изръсваше нещо такова палаво малко ни в клин ни в ръкав но той и беше свикнал на странния нрав. Притисна я по силно и тя тихо изпищя,като се засмя:
-Ще ме смачкаш така...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Яну 15, 2015 8:10 am

- Няма... - Казах и я целунах по врата. Кожата й беше толкова сладка и ухаеше така главозамайващо, че направо ме побъркваше.
- Искаш ли да правим секс на бюрото преди да се качим на самолета за Париж? - Естествено именно за там беше резервацията, защото тя само за Франция говореше и постоянно рисуваше Айфеловата кула. Трябваше да съм истински глупак, ако не се досетя какво иска.
Стиснах я още малко по-здраво през кръста и се изправих заедно с нея. Не можех да чакам до самолета, а и след този отвратителен ден, наистина исках да вляза в нея и тя да ме накара да забравя за абсолютно всичко друго. Поставих я на ръба на бюрото и с един замах разчистих зад нея.
- Бях забравил, колко е забавно това... - Щеше да е като миналия път. Много разхвърляно и мръсно, но си заслужаваше... всяка една секунда си заслужаваше, щом съм с нея.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Яну 16, 2015 4:57 am

-Крис...
Отново се засмя и изпълни стаята с жизнерадостен дух. Каза го закачливо. Усети,как я поставя на бюрото и с нетърпение надига полите и. Тя не се бунтуваше ни най-малко,даже напротив помогна му,като след миг се надигна за да свали бикините и,като ги метна с ненавист към земята:
-Знам сложих бельо но само да те дразня...
Не носеше бельо за да му е по лесно,да я има когато пожелае,а и тя не страдаше от липса на желание,дори по скоро го искаше ежеминутно. Видя го как стиска зъби,от страст,сякаш не може да чака нито секунда,целуна го диво и страстно,а през това време той я придърпа здраво за дупето и проникна в нея. Сладка болка,невероятно удоволствие,тя изстена,като се изви. Божествено усещане и се радваше,че точно той отне девствеността и,защото след това изпита най-прекрасното и невероятно удоволствие,а той и даде всичко и я донаучи на доста палави игри. Хвана се здраво за раменете му,като се притисна към него:
-Невероятно е...
Искаше да каже,че го обича,че го обича невероятно много и,че той е единствения мъж за нея,единствения и не повторим,не искаше друг и нямаше да понесе някой друг да я има.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Яну 16, 2015 5:22 am

Знам, че се държах като истинско животно или в най-добрия случай, като първобитен човек, но истината беше, че дори не можех да спра да я желая. По цял ден си мечтаех да се прибера и да направя, това което правя в момента. С нея... в нея, аз се чувствах сякаш съм на точното място, в точното време... като у дома. И знам, че това беше егоистично и ужасно, но имах нужда да бъда с нея и нямаше да я пусна никога.
- Така ли? - Изръмжах в ухото й, което лекичко захапах. Усилих темпото. - А така? - Движех се напред назад, здраво стиснал дупето й, а тя радушно посрещаше всеки мой следващ тласък в нея. Бях като пристрастен към тази жена. Още се опитвах да си обясня какво точно прави с мен, но дори и някога да намерех отговор на този въпрос, едва ли нещо щеше да се промени. Тя беше като наркотик, а сексът с нея, бе като доза и аз имах нужда от него, за да продължа да съществувам.
- Така харесва ли ти? - Толкова беше малка и тясна. Крачетата й се бяха увили около кръста ми и ме притискаха към нея. Потъвах до край. Чувството бе наистина влудяващо.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Яну 16, 2015 6:13 am

-Оу,Крис божествено е....
Едва не извика но определено се чувстваше върховно. Той я изпълваше перфектно и всеки път секса беше ненадминат,все едно го правеха за първи път и никога по никакъв начин не и омръзваше,а и сякаш и на него и това я караше да го желае още повече. Притисна го здраво към себе си,за секунда,като го зацелува диво,до такава степен,че зачерви устните му до червено но понякога не знаеше до къде граничи дивата и страст:
-Моля те не спирай,по бързо,моля те...
Той и отвърна,като диво се задвижи в нея,от бюрото започнаха да падат неща но на никой не му пукаше,защото единствената цел,беше да достигнат до края и двамата,едновременно. Винаги бяха на една вълна дори от първия миг когато бяха заедно те достигнаха до края в един и същи миг. Щом забърза диво и не след,кратко стигнаха до края. Впиха устни жадно един в друг,като езичетата му се заиграха един с друг. Двамата издаваха любовни звучи на удоволствие. Да свърши в нея,беше най прекрасното,тя пиеше хапчета,за да може да му достави това удоволствие:
-Крис...
Прихвана го с ръце за лицето и го погледна,гледаше го няколко мига,искаше да му каже всичко. Искаше да каже,че той е единствения мъж за нея,че не е обичала никой така както него,че го искаше само за себе си но знаеше,че не може да си позволи това,тя нямаше фамилия,беше просто една робиня. Скри глава на гърдите му,като вдъхна от прелесния му аромат.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Яну 16, 2015 6:25 am

Погледнах я. Май се опитваше да каже нещо, но въздуха не достигаше и на двама ни. Все още бяхме под влиянието на удоволствието и през телата ни сякаш минаваше ток. Нямаше нищо по-върховно от това да свършим заедно, а с времето се бяхме научили да предвиждаме оргазма на другия и освен ако не искахме нещо различно, винаги успявахме да свършим заедно.
- Прекрасна си... - Казах аз и повдигнах брадичката й, за да я целуна още веднъж. Веднъж обаче не беше достатъчно. Последва втора, трета целувка и така докато устните ни не ни заболяха. В някакъв момент се опомних, не напълно, но достатъчно, за да знам че е време да се преместим. ѝелунах я още веднъж, след което се отдръпнах лекичко назад, за да закопчея панталона си. Не исках някой да ми види срамотиите докато се качваме към стаята. После се притиснах отново в нея и я взех на ръце. Краката ми бяха леко омекнали и щеше да е добре да се преместим в спалнята, върху огромното ми легло. Това беше още едно от правилата, което бе отпаднало. Почти винаги тя идваше да спи в моята стая, освен в случаите, когато спяхме в заключената стая или бяхме прекалено уморени да се местим, от нейното, в моето легло.
Занесох я до спалнята. Не срещнахме никой по коридора, но даже и да бяхме едва ли щях да му обърна внимание. Оставих моето малко сладко захарно петленце върху леглото и отново я целунах.
- Мразя тази рокля. - Казах. - Нещо против да я махна? - На роклята й нямаше нищо, просто мразех всичко което ме разделя от нея, ако ще и това нещо да е просто глупава рокля.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Яну 16, 2015 6:42 am

-Стига ще ми съсипеш още една красива рокля. Моля те Кри...
Но той дори не изслуша,а я разкъса,тя не издържа под напора на силните му пръсти и се скъса,като се оказа на земята. Не му се сърдеше,просто знаеше,че той я иска,а и това я забавляваше и двамата знаеха,че това е една игра,една красива игра. Тя избяга сякаш на горе,а той я прихвана и приклещи здраво и силно към леглото,като я улови за китките,не беше нежен и внимателен,за да не и причини болка:
-Крис,ти си дивак...
Закачи го тя,като се засмя но това го радваше и той подивяваше още повече:
-Само това ли ще правим в Париж...
Отново се закачаше подобно на голямо момиче с него,като го дразнеше,дърпайки му се малко. Той ръмжеше на моменти.
-Не трябва да ме ухажваш,бъди кавалер...
Обичаше да си играе с него и той също,едни сладки игрички. Той се отдръпна и я гледаше с усмивка:
-Трябва да ме галиш повече,да ме целуваш повече...
Видя усмивка още по широка на лицето му с една хитринка,щеше да и го върне.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Съб Яну 17, 2015 5:23 am

Не знаеше колко права може да бъде по някога. Аз наистина се държах като дивак и да, трябваше да съм по-внимателен с нея, макар в повечето случаи тя самата да ме молеше за обратното. Сега беше някакво изключение и подозирах, че се дължи на желанието й да ме възбуди още повече.
- Твърдиш, че те целувам малко ли? - Повдигнах въпросително едната си вежда. - Трябва да поправя това значи... - И се наведох към нея, покривайки тялото й с моето. Докоснах устните й - нежно и внимателно така както един джентълмен би направил, но малкото диваче, започна да се закача, като леко захапа езичето ми и ме предизвика да бъда по-дързък.
- Обичаш да играеш грубо нали? - Пуснах ръцете й и плъзнах своите по тялото й. Имаше прекрасна кожа, за мен бе удоволствие да е докосвам. - И аз също... - Вече със свободни ръце, тя започна да разкопчава ризата ми.
- Представи си ако Париж мине без това? Как ще се почувстваш тогава? - Ако искаше да отправи предизвикателство бе избрала най=неподходящия човек. Желаех я до безумие, но също така бях най-коравото копеле на планетата и ако кажех, че няма да я докосна, значи нямаше, ако ще това да влуди и двама ни.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Съб Яну 17, 2015 6:29 am

-Добре...-лека пауза,защото той я целуваше вече доста страстно играта- Отправям предизвикателство и на двама ни,един ден без секс и той ще почне след като пристигнем в Париж,който не издържи,изпълва желанието на другия.
Той не играеше честно и знаеше,че щеше да я предизвиква,защото най често тя се подаваше. Може би той беше най-щастливия господар,защото нямаше миг в който тя да не иска нещо,което той иска и почти никога не чуваше не мога. Само по обясними причини,и той и влизаше в полужение. Сега се отъркваше дори в нея,толкова страстно,че тя едва можеше да удържи фронта дълго.
-Ох,Крис не си честен,трябва да има правила...
Засмя се тя,не го казваше супер сериозно,опитваше уж да му се скара:
-Без докосване,само може да се държим за ръце...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Съб Яну 17, 2015 6:39 am

Сериозно?! Искаше да ме подложи на това? Струваше ми се, че не съм разбрал правилно.
- Добре... Какво ще кажеш за следното? - Продължавах да я дразня, макар да знаех че вече е достатъчно възбудена, за да подновим приятните занимания.
- Ако в края на тази нощ, все още искаш да ми отправиш това предизвикателство, ще го приема? - Исках да й покажа, че това ще е ужасно голяма грешка и че няма нужда да възпираме желанията си.
- Съгласна ли си? - Целунах я по брадичката и започнах да се спускам надолу, а колкото повече приближавах целта си, толкова по-трудно дишах. Бях на пъпчето й плъзнах езиче в него и леко го засмуках. После продължих още около педя надолу, до горещото местенце. Разтворих още малко крачетата й и прокарах език по влажната й женственост.
- Сигурна ли си, че искаш доброволно да се откажеш от всичко това? Пък било то и само за ден? - Усмихнах й се дяволито. - Не, не ми отговаряй... Почакай да видиш какво още съм ти приготвил... - И след тези думи, зарових глава между бедрата й.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Съб Яну 17, 2015 6:50 am

-Оу...
Загуби ума си,дъхът и секна в гърдите,като се изви от диво удоволствие,като опънато тетиво. Сякаш не можеше да си поеме въздух,издиша за кратко и се опита да поеме въздух отново но удоволствието се оказваше толкова голямо. Крис движеше езичето си толкова палава,че все едно проникваше толкова на дълбоко,езика му трепереше по нежната и женственост и не знаеше,колко точно пъти я накара да свърши,за отрицателно време. Някой от тях дори не успяваше да ги контролира.
-Моля те...
Искаше да я изпълни,искаше да е в нея. Искаше тази игра но знаеше,че няма да издържи:
-Предавам се няма да мога...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Съб Яну 17, 2015 7:01 am

Едва когато чух последното, надигнах глава, а на лицето ми се бе залепила доволна усмивка. Трябваха й само няколко оргазъма и отново си беше тя.
- Това е моето момиче... - Казах и я целунах по устните. Радвах се, че успях да я вразумя.
- Готова ли си? - Преди обаче да ми даде позволение, аз проникнах в нея, защото самия аз не можех да чакам повече. Бях толкова зверски възбуден и желаещ я, че щях да се пръсна само от мисълта да съм с нея.
- Побъркваш ме... - Божичко беше толкова възбудена и влажна, а дори и сега ми се струваше прекалено тясна. Устните й се затягаха около мен всеки път когато атакувах. Получаваше се нещо като вакум и тя направо ме засмукваше, гладна да ме усеща в себе си.
- Страхотна си Лети... - Понадигнах се леко, като подпрях едната си ръка в страни от нея, а с другата стисках ханша й, за да не ми бяга прекалено много.
- Ще се постарая да съм по-сдържан, когато отидем в Париж, но... - Още не бяхме там и можех да бъда точно толкова див, колкото всеки път.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Яну 18, 2015 6:07 am

Прекараха доста часове заедно в див секс,когато тя се унесе в прегръдките му. Събуди я сутринта,за да се приготви за пътуването,да закуси и да си приготви малко багаж,каза и да не прекалява,защото щял да и купи още неща там.
Хапна на бързо и приготви багажа,скоро потеглиха към летището,където щяха да летят с частния му самолет. В колата тя беше склонила глава на рамото му и тръпнеше от нетърпение,да се окаже в Париж:
-Мога ли да те помоля с нещо?
Той се обърна към нея:
-Може ли да ми измислиш временно някаква фамилия. Искам за първи път да съм истински човек,поне за една почивка. Да не съм робиня. Знам,че искам много но...
Искаше поне един път в живота си да живее,както обикновените хора. Да си имат фамилия,не че тя се чувстваше,с него като робиня но все още беше такава.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Яну 18, 2015 6:24 am

Останах загледан в нея и за първи път осъзнах, че въпреки всички правила, които бяха отпаднали и цялата свобода, която й бях дал, аз всъщност просто й бях създал илюзия за свобода. Заблуждавах и успокоявах себе си, че така тя има право да си тръгне от мен, ако пожелае, но истината беше, че дълбоко в себе си, не бях готов да се откажа от това роб/господар, защото само така си гарантирах, че тя ще остане с мен.
Сега когато поиска от мен да й измисля или по скоро да й позволя да има фамилия, разбрах че ако тя се чувстваше като свободен човек, може би вече щеше да ме е напуснала. Все пак, кого заблуждавах? Тя беше прекрасна и нямаше никаква причина да иска да остава с някой като мен, освен, ако не е длъжна да е с мен и да се държи с мен добре. Да се преструва, че с мен й харесва...
- Как би искала да е фамилията ти? - Не мислех да й отказвам, а и освен това за полета ни трябваха документи. Тя не знаеше, но въпреки всичко си имаше паспорт и имена... Не се бях замислял, че мога да й ги дам. Можех обаче да ги променя, например с фамилията, която тя си избере. Едва ли изгаряше от желание да носи името, на хората които са я продали за робиня.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Яну 18, 2015 6:34 am

-Може ли да нося твоето име?
Това може би малко можеше да го шокира.
-Така,ще е по лесно,ще се представяме за бладоженци,отиващи на меден месец.
Неща,който никога нямаше да има,нито щеше да се омъжи за него нито пък,щеше да има меден месец,а още по малко никога,никога нямаше да може да носи неговото име. Но и някак и се искаше,той наистина да я пожелае,искаше да не е просто негова робиня. Искаше да бъде истинска жена за него и не когато всичко приключи или му омръзне да я замени с друга:
-Ако си съгласен...
Това до голяма степен му показваше,че е привързана към него,че иска да е нещо по специално за него:
-Ако не може да е някакво друго.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Нед Яну 18, 2015 6:50 am

В първия момент, идеята й ме озадачи, но след няколко секунди ми се стори много находчива. Така щеше да е много по-лесно да обясня каква ми е, ако някой пита, но и аз не възнамерявах да имаме много допир с други хора. Просто исках да отидем в този огромен град и да бъда с нея, колкото се може повече време. Напоследък вечерните ни сеанси не ми бяха достатъчни и изпитвах все по-голяма нужда да прекарвам колкото се може повече време с нея.
- Значи искаш да си госпожа Монтгомъри? - Засмях се, а тя се смути и се почувствах като пълен глупак, че се шегувам с това. Побързах да поправя грешката си обаче и й се реванширах с закачлива целувка.
- Предполагам съм очаквал аз да отправя подобно предложение, към бъдещата си жена, но... - Всъщност никога не се бях замислял за семейство. Не й в истинския смисъл на думата. Бях свикнал с идеята, че ще се срещам с робините си и... толкова. Сега обаче за първи път изпитвах любопитство към възможността да имам съпруга. Майка ми сигурно щеше да е горда с мен, ако й кажех, че се замислям за съпруга.
- Не бих отказал твоето предложение... - Усмихнах й се мило и я целунах отново.
- През следващата седмица ще си госпожа Кристофър Монтгомъри... Как ти звучи? - Попитах искрено развеселен от идеята да се превърнем в семейство за една седмица.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Нед Яну 18, 2015 7:00 am

-Прекрасно!
Едва не извика но се метна на врата му,като го прегърна силно и впи устните си в него. Наистина и харесва. Да бъде съпруга за една седмица,е повече от колкото би могла да иска за цял живот. Никога нямаше да има мъж,като него,никога нямаше да има семейство никога нямаше да има нищо от това,което силно искаше. Но истината е че да робините нямаха право на това. Отдръпна се,защото трябваше да слизат:
-Е,скъпи отиваме в Париж на меден месец...
Шофьора отвори и тя тръгна напред,като го беше хванала за ръката но след миг той тръгна напред,защото той знаеше на къде да ходят. Тя вървеше до него освободена и наистина щастлива. За първи път в живота си се чувстваше свободна,и той можеше да го види. Силно държеше ръката му,защото не искаше да го изпуска и наистина се чувстваше,като младоженка.
-Знам съпруже нямате търпение за същинския меден месец...
Да за наистина секса,който щяха да правят.
-Истината е и че аз нямам...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 22 Previous  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 22  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите