Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Власт!!!

Страница 6 от 22 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 4:27 am

Останах като втрещен от всички думи, с които изригна срещу мен. Беше прекалено много за осмисляне и едновременно изпитах толкова много смесени емоции. От една страна бях бесен, че не ми е казала нищо до сега. Доминанта в мен пък роптаеше срещу това, че е пренебрегнала едно от най-важните правила. В същото време бях толкова щастлив, че го е направила. Там някъде обаче се просмукваше и съмнението, дали пък не ме лъже. През главата ми минаваха въпроси от сорта на "Как се стигна до тук?", "Как не го забелязах по-рано?", "Какво очакваше от мен? Какво искаше да кажа? Луда ли беше?" и още куп такива.
Седяхме и се гледахме сигурно около две три минути, в които никой не казваше нищо, после тя избухна отново в плач, почти мина през мен и отиде на леглото, където скри лицето си в ръце и чувах само плача й. Още не можех да изляза от шока. Не беше чак толкова сложно всъщност. Аз я обичах, обичах я от много време насам, може би от първия миг, но бях толкова разрушен емоционално, че...
- Никога не си била робиня за мен... - Изведнъж изтърсих и то доста гневно. Обиждаше ме това, че постоянно повтаря как я третирам като робиня, която всеки миг ще захвърля на улицата.
- Освен това знаеш много добре, че не бих направил това, в което ме обвиняваш... За бога Ваалет, никога не съм искал да те отпращам, но дори и да предположим, че някога поискам... Дори и тогава няма да те... да те продам на някой друг... - Винаги бях казвал, че ще й осигуря истински живот, ако това е което иска. Мисля че умишлено избягвах съществения въпрос с влюбването, просто още не бях готов да заговоря за това. Щях да кажа някоя глупост.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 5:06 am

-Ти винаги си бил добър с мен,да ти казваш,че не си ме карал да се почувствам робиня. Но истината е,че аз самата се чувствам такава. Страхувам се,не от робството не от това,че може да ме продадеш,този живот мога да го живея но не мога да живея знаейки,че можеш да ме отхвърлиш,че някоя друга,може да ме замести,че не ме обичаш. Че всичко това е само една приказка и скоро,ще отворя очи.
Все още плачеше но беше си поела дъх:
-Да искам истински живот но го искам с теб,дори да не съм ти годеница,дори да не се омъжиш никога за мен. Искам да остана с теб,искам да имам истински живот с теб. 
Присви се в одеялото ,като и беше студено:
-Съжалявам,че избухнах така сигурно не ме разбираш и аз не се разбирам. Но ми стана тежко Кристафър,защото ме е страх,какво ще се случи след,като се приберем. Каква ще съм ти когато всичко това приключи.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 5:24 am

Отидох на леглото и седнах в края, с гръб към нея и опитах да си събера мислите. Имах пред себе си два варианта да се държа като пълен задник и да се направя, че не е казала нищо от това което каза или да й призная чувствата си, които криех толкова дълго време, което ще означава, че... че ще има това което иска. Тя няма да е вече моя робиня и тогава... Тогава ще може да си тръгне по всяко време от мен.
- Добре, кажи ми какво искаш да направя? - Попитах я без да поглеждам към нея. Не мисля, че можех да го направя в момента. Щях да се прекърша.
- Искаш нормална връзка? - Въпрос на който знаех отговора. - Мислех си, че нашата максимално се приближава до нормалните връзки... - Дори и в обикновените връзки между двама души, никога не може да знаеш какво ще се случи. Нямаше гаранция, че няма да си зарязан. Тя искаше от мен нов вид договор, в който й обещавах вечна вярност и връзка, в която тя е свободна.
- Но за да не се чувстваш вече като робиня... - Тук се обърнах и я погледнах. - Още щом се върнем в Ню Йорк ще скъсам онзи договор и ще си напълно свободен и нормален човек... Ще ти дам всички документи и... ще направя каквото искаш...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 6:15 am

Наистина ли,щеше да го направи за нея,щеше да и даде свобода,да е истинска,да има фамилия. Можеше дори да започне работа,и нямаше да се срамува,като излиза с него,щеше да е достойна да стой до него. Обгърна го с ръце и го прегърна силно,когато той обещаваше,винаги одържаше на обещанията си и знаеше,че щеше да и даде свободата. Това не означаваше,че ще го остави:
-Благодаря ти!
Целуна го още веднъж и още веднъж. Но усещаше,че и може би го беше притиснала,така не е никак добре. 
-Виж,аз не искам да те притискам. Съжалявам,наистина избухнах ужасно много. Виж не е нужно да правиш всичко това. Просто те обичам и се страхувам да не те изгубя,просто си мислех,че като съм като другите,не би си пожелал друга и всякакви подобни неща.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 6:25 am

Искаше да се отърве от мен защото ме обича, не беше ли това най-нелогичното желание на света?
- Разбирам... - Отвърнах аз и минах с ръка през косата си. Не я бях виждал толкова щастлива никога преди. Подобна реакция очаквах когато видя пръстена, вместо това я получих в замяна на това, че ще я отърва от себе си. Вече предвкусвах как давайки й документите за свободата й ми бие шута.
- Няма проблем... Трябваше да го направя отдавна. - Казах и се помъчих да се усмихна. Току що бе разбила сърцето ми с всички тези приказки за това колко е влюбена в мен и как иска да е завинаги с мен, но в същото време иска листа който ни свързва да го няма.
- Ще си взема душ... Ти поспи... Утре ще е дълъг ден... - Беше вече късно и ако искаше да разгледа повече от града, щеше да е хубаво да поспи малко, за да има сили, а и точно сега не бях в състояние да понеса цялата тази радост от новината, че съвсем скоро с мен няма да я свързва нищо.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 8:32 am

Не очакваше точно такава реакция,малко се страхуваше,че може би не е трябвало да иска това,че трябваше да се наслаждава на всичко,което и поднесеше. Опита се да запи но не можа,не можеше да спи без него. Но той се забави,чак когато легна до нея и тя се приближи до него,за да го прегърне,чак тогава заспа. 
На другата сутрин се събуди,като той не беше в леглото,вече пиеше кафе на масата. Изправи се бързичко и облече на бързо първото,което хвана,а това беше неговата риза,която още беше на пода. Изтича при него,като си открадна една кифличка,поръча и беше закуска,защото тя закусваше. Той четеше нещо на таблета,явно е вестник. Приближи се и седна в скута му,трябваше да го зарадва,защото носеше само ризата му,която по скоро беше наметната върху нея,закопчано беше само едно копче:
-Какво правиш?
Целуна го нежно по устните,като се загледа в таблета му,права се оказа,четеше вестник но Ню Йорк таймс. Явно не можеше без него.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 7:43 pm

Не бях успял да мигна почти през цялата нощ. Лежах до нея, тя се беше сгушила до мен, спеше сладко и така спокойно, а аз стоях и наблюдавах лицето й в мрака. Обичах я безумно много. Обичах всяка една част от нея. Тя бе по-различна от всяка жена която бях срещал в живота си. Освен това ме бе научила как да бъда... по-търпелив, по-доверчив, научи ме как да обичам и как да бъда жив. Не исках да я загубя. Не можех да си позволя да я загубя, защото не исках да се връщам обратно към предишния си живот. Исках да бъда с нея и само с нея... Не желаех никоя друга и тогава... Може би към зазоряване ми хрумна една идея. И колкото повече мислех, толкова повече се убеждавах, че това трябва да направя.
Навън стана светло и аз не можех повече да стоя в леглото, Не ми се спеше. Бях превъзбуден и изпълнен с енергия от новия ми план, затова станах. Поръчах закуска и зачаках да се събуди. Минаваше осем, когато тя най-накрая отвори очи и стана от леглото. Дойде при мен и ме целуна, а аз отвърнах с желание и страст на целувката й. Естествено оскъдното й облекло накара и други части от мен да се събудят. Това не остана незабелязано за нея. Усети уголемяващия се член под дупето си и ме погледна с онзи нейния поглед.
- Осведомявам се за случващото в света... - Отвърнах разсеяно и пъхнах ръка под ризата й. Беше толкова гореща. Разгърнах ризата и целунах гърдите й. Зърната й веднага настръхнаха.
- Желая те... - Казах, въпреки че тя вече се досещаше на къде вървят нещата.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Яну 29, 2015 5:46 am

Леда се оказа стопен дори сега,щеше да изгори от неговите ръце,който така смело се наместиха между бедрата и. Тя просто затъи дъх,дори въздхна супер секси от удоволствие. Хареса и това,че до усети под себе си,как се беше възбудил колко точно голям е станал и готов за нея. Крис размърда пръстите си,вече достигнал нейната женственост,като дори се беше намъкнал с нея. Тя при ръце в него,като се надигна да го целуне,виждаше се колко много го желае,защото се извиваше в ръцете му,стенеше нежно и на моменти едва си поемаше дъх. А и определено се разтичаше по него:
-Крис искам теб...
Изправи се рязко,като бутна няколко неща от масата за щастие бяха само чаши. Разтвори красивите си бедра,който бяха ужасно влажни дори мокри. Придърпа го към себе си,като нетърпеливо го отърва от панталоните,за да се настани в нея.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Яну 29, 2015 6:07 am

Честно казано добре, че беше толкова възбудена и нямаше нужда от много приготовления, защото не издържах й секунда повече. Веднага щом ме освободи от панталоните, аз се насочих и проникнах в нея. И двамата почти извикахме от удоволствие. Беше разкошно. Тя беше разкошна. Стиснах с една ръка кръста й, а другата поставих на рамото й и се задвижих здраво в нея. Беше влажна и тясна, някак все още сънена. Лицето й пламна. Движенията ми станаха по настървени и груби. Обикновено сутрин нещата бяха доста по лежерни, но днес беше различно. Имаше нещо в нея тази сутрин, което направо ме влудяваше.
Крачета й се скръстиха на кръста ми и ме притискаше към себе си, а аз сякаш се опитвах да проникна по-дълбоко, макар да бях сигурен, че повече от това няма на къде. Изпълвах я от край до край, твърд и пулсиращ, гладен за нея...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Чет Яну 29, 2015 6:40 am

На това му се викаше върховна закуска,Крис за събуждане,действаше много по добре и много по невероятно. Направо,като силна доза кафе,пусната венозно. Не го изпускаше от поглед,толкова невероятен,по кожата му бяха избили капчици пот,беше без риза,която всъщност тя носеше но сега се измъкваше от тялото и. Истински мачо,истински невероятен и красив не забравим красавец. Нейния любим!
Той избута всичко от масата и я бутна назад,като проникна малко по на дълбоко в нея,до колкото беше възможно. Изпитваше невероятно блаженство. Да по хубаво е от закуска.
-Крис,оу Крис не спирай,моля те...
Беше толкова близо до края но искаше и той да я последва,не искаше да е само тя,а беше сигурна,че ако забърза,ще стигнат и двамата.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Чет Яну 29, 2015 8:41 pm

Обожавах когато ми говори така. Ако една жена говореше такива неща, това със сигурност означаваше, че й харесва, че го иска, а нямаше нищо по-възбуждащо от удоволствието на другия. От нейното удоволствие зависеше и моето. С други думи, ако тя беше щастлива, аз бях тройно по-щастлив.
- Няма... - Изръмжах задъхано. - Не искам да спирам... - Но може би по правилно бе да се каже, че не мога да спра. Беше ми толкова хубаво в нея, че не исках да свършва, а за да не свърши трябваше да променим позата. Забавих малко и улових единия й крак, като го качих на рамото си.
- Не искам да свършва... - Говорех като трескав, но буквално си бях загубил разсъдъка. Всичката кръв се бе събрала в пениса ми, който безпощадно я разкъсваше. Соковете й се стичаха по бедрата и масата, а аз продължавах да прониквам отново и отново, все по мощно в нея. Държах крака й. Тласъците ми бяха толкова здрави и силни, че направо я избутвах. Свободната ми ръка се премести на гърдите й. Стиснах едната и започнах да я мачкам. Сигурно след тази сутрин щяха да й останат синини.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Яну 30, 2015 5:38 am

Истинско блаженство,той не само не спря,ами направи движенията напълно влудяващи. Сутрешния секс е най-добрата закуска и дори той не можеше да откаже. И двамата бяха тотално щастливи сред големите фоерверки,обожаваше го. Притисна се към него,като го целуваше докато се успокой:
-Обожавам те...
Не смееше да се пусне от него,защото краката и бяха омекнали и тялото и направо е все едно направено то дъвка:
-Май няма да излизаме...
По скоро и се въртеше в главата да останат в леглото и цял ден да се любят.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пет Яну 30, 2015 5:46 am

- Казах ти... - Започнах задъхано и я хванах здраво през кръста, като я надигнах. Тя уви крачета и ръце около мен. - Моят план е по-добър...
Вдигнах я от масата и я отнесох до леглото. По начало това ми беше идеята още от самото начало. Изобщо не ми пукаше, че сме в Париж. Бях тук, само защото трябваше да сме достатъчно далеч от вкъщи, за да се откъсна от работата и да имам повече време с нея. Знаех обаче, че тя обича това място и не исках да я спирам да разгледа, но точно сега нямаше сила, която да ме накара да я пусна от леглото.
Поставих я внимателно върху леглото и я целунах.
- Стой така... - Казах и се оттласнах назад. Върнах се до другата стая и обрах малко храна от масата. Тя закусваше така че имахме малко време между първи и втори рунд, за да хапне. Върнах се при нея с пълна чиния вкусотии и чаша прясно изцеден портокалов сок.
- Трябва да хапнеш, защото ще ти трябват сили... Още не съм приключил с теб...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пет Яну 30, 2015 7:02 am

Палав смях,като го гледаше доста предизвикателно,пое чинийкта и чашата от него,като се зае да си похапва. Определено имаше нужда от това да си похапне. Чинията за нула време беше ометена и щом се отърва от всичко се излегна върху него или по скоро върху гърдите му. Той я беше оставил спокойно да се нахрани. 
-Ти си моя заложник в Париж.
Кой точно е заложник е спорно,по скоро и двамата доброволно се бяха предали в плен един на друг. Нежна целувка по гърдите му,а ръката и се спусна към слабините му. Премина с ръка по члена му,като го охвана нежно и задвижи бавно по цялото продължение:
-Моя пленик...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Съб Яну 31, 2015 2:04 am

Рязко поех дъх, а после го издишах изсвистявайки през зъби. Обожавах когато прави така. Беше не просто добра в това, а направо ненадмината. Подозирах обаче, че не се дължи просто на нейните чисто технически умения, имаше нещо много повече, защото начина по който ми действаше... никоя друга не можеше така.
Ръката й се плъзна по ствола ми. Сякаш ток премина през мен и пениса ми мигновено започна да набъбва и да се втвърдява между пръстите й. Ето само толкова ми трябваше, за да го вдигна отново. Един поглед... ама какъв поглед само! Имаше най-перверзния и секси поглед на планетата. Това момиче беше способно да ми стопи лагерите просто ей така, от нищо.
- Мммм... - Изпъшках през стиснатите си зъби. Беше толкова хубаво. Мускулите ми се напрегнаха, усещах как кръвта се събира в члена ми.
- Точно така... - Поощрих я аз, подканвайки я да не спира.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пон Фев 02, 2015 5:51 am

Много добре го познаваше и знаеше,че мигновено му е подействала. Не е от тези жени,който е нужно да им казват какво да правят. Надигна се,целуна го нежно,докато ръката и все още се движеше но след това слезе надолу. Това го накара да се превъзбуди,защото знаеше,какво го очаква. Все още ръката и го беше обхванала,когато езичето и палаво се докосна до главичката,леко го близна,а миг след това направи едно малко кръгче. Нежно засмука члена му,като го беше притиснала с устните си. Сигурна беше,че му доставя удоволствие. Пое го много на дълбоко в себе си,като дори не потрепна,или по скоро потрепна от удоволствие и да простене. 
Всеки мъж,щеше да е щастлив,когато неговата любима направи това по нейно желние,а не на сила. А,на нея и харесваше. Ласките и станаха по диви,по настойчиви,искаше да му достави удоволствие,да го накара да свърши.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пон Фев 02, 2015 6:20 am

Мускулите ми се изопнаха и гърба ми се опъна като тетива на лък, опрян в таблата на леглото. Не знаех къде да си дяна ръцете. Никога не съм знаел, когато направи нещо такова, но знаех че трябва да ги държа далеч от нея в такива моменти, затова сега бях стиснал чаршафа, иначе сигурно щеше да е косата й, но не исках да й причинявам болка.
Езичето й ловко се заиграваше с главичката ми. Стиснах здраво челюстта си и изсъсках през зъби. Беше направо върховно, но не това което правеше с устата си ме побъркваше, а онова което правеше с очите си. Тя най-безсрамно ме гледаше с пламналия си поглед и осъзнаваше каква власт има в момента над мен. Сякаш всичко това ужасно й харесваше и изпитваше реално удоволствие от всичко което се случва. Харесваше й да ме вижда толкова безпомощен и подчинен на нея. Понякога си мислех, че го прави заради това.
- О, мамка му... Вал... - Изревах когато го пое между устните си. Усетих влагата и топлината. Ударих глава в таблата и затворих очи.
- По дяволите... - Беше направо разкошно. - Ще свърша... - Предупредих я, защото наистина щях да го направя, а бях сигурен, че тя не иска да приключа толкова рано. Свободната й ръка се премести върху мускулите на корема ми и усетих как сякаш преминава електричество през надървения ми пенис. Колкото и да не ми се искаше, аз улових косата й, увих я около юмрука си и внимателно издърпах главата й назад.
- Ти си ужасно лошо момиче, знаеш ли? - Пениса ми стърчеше изправен и твърд, а тя ме гледаше победоносно. Пуснах косата й и ловко я повалих на леглото до мен, хващайки я за раменете. Прехвърлих се върху нея и я погледнах с подивял поглед.
- Май ще трябва да те накажа...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Пон Фев 02, 2015 6:36 am

Разгневи го но по сладък начин,той направо подивяваше след подобно нещо. А Вал се усмихна и облиза,като малко котенце,като се смееше и усмихваше хитричко. 
-Стига де бъди мил,виж аз колко мила бях.
Но знаеше,че само се преструва и не го казва сериозно,и самата тя си копнееше за ласките му,за това да и отвърне и да я накаже,по неговия си начин.
-Крис,моля те,не бъди лош...
Погали го по гърдите,а той се отърка в бедрата и,беше като навит спадна само за секунди и то не много,и беше напълно готов,да я прониже:
-Лош Крис...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Пон Фев 02, 2015 8:06 pm

Малка лисичка. Беше направо непоносимо секси, когато се държеше така, но бях казал, че ще я накажа и точно това си мислех да направя.
- Добре... Ще бъда добър, щом това искаш... - Казах аз, след което се отдръпнах от нея с цялата воля която имах. Още бях зверски надървен, толкова че чак болеше, но щом така щяхме да играем добре. Искаше мил Кристофър, ето й мил Кристофър. Понякога наистина харесвах това да говори такива неща, но понякога имах чувството, че тя иска едно, а аз съвсем друго и се чувствах като изнасилвач. Исках да иска същото като мен, но и да го казва, а не постоянно да си играе с мен.
Спомена от снощи пак се върна. Изведнъж, просто ей така от нищото си спомних как иска свобода. Изправих се от леглото и тръгнах към банята. Малкия приятел бе загубил мощ. Не знам кое точно уби настроението, но се случи...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Фев 03, 2015 3:29 am

-Крис...
Изпарави се рязко,като ужилена,какво стана,не можеше да разбере,до едно време бяха добре,а сега вече не бяха добре. А,сега той дори загуби интерес,мислеше че си играят,че много добре усещаше,какво желае. Изправи се и тръгна след него,той вече беше под душа и стоеше под топлата струя на душа. Погали го нежно по гърба:
-Под мил Крис,нямах предвид сърдит...
Улови гъбата сложи малко душ гел и разтърска тялото му:
-Само си играех Крис,знаеш че винаги те желая и те искам...
Той все още мълчеше и не казваше нищо:
-Какво има Крис?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Фев 03, 2015 3:51 am

Бях стиснал зъби и почти чувах как челюстта ми пука, защото се опитвах да се сдържа и да не казвам нищо, но тя нямаше намерение да ме остави. Щеше да ме накара да говоря в крайна сметка и пред мен съществуваха два варианта, да продължавам да упорствам, с надеждата, че ще се откаже или просто ще кажа всичко което извира отвътре.
Обърнах се рязко и улових ръката й, карайки я да спре да търка тялото ми. Разсейваше ме, а наистина исках да се съсредоточа точно сега.
- Истината е, че не съм сигурен какво точно искаш... - Казах с мрачно лице и все още стискащ китката й.
- Говориш едно, а искаш друго... Наистина е объркващо Ваалет... - И не говорех само за случката от преди малко, а като цяло. Поведението й винаги беше толкова подвеждащо и объркващо, че вече не знаех кое е истина и кое не.
- И съжалявам, че не винаги успявам да следвам желанията ти... - Обичам те, но искам свобода. Бъди мил, но всъщност недей? Искаше да ме докара до пълна лудост ли?
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Фев 03, 2015 4:03 am

-Крис,знаеш че така си играем но явно не говориш за това.
Сложи ръка на гърдите му,явно беше за вчера,беше пияна и бе наговорила толкова много неща,а не трябваше,не трябваше да казва или да иска нищо:
-Ако е за вчера,съжалявам бях пияна,не мислех трезво. Размъти ми се мозъка,ти ми даваш всичко,дори повече от  колкото съм си мечтала. Моля те забрави за това,не го искам,няма значение. Не искам заради това,да те изгубя,заради моето поведение,за това което казах. ... 
Това може би,щеше да го ядоса:
-Моля те не се ядосвай,аз съм глупава,и мозъка ми понякога не мисли много добре,не ме е страх от нищо в този живот. Страх ме е,че можеш да спреш да ме обичаш. Искам да съм достойна за теб...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Фев 03, 2015 4:17 am

Въздъхнах тежко и затворих очи за миг. Наистина не знаех какво да правя с нея. Бях толкова объркан, заради цялото това нещо което се случваше между нас. Признанието й, че ме обича... Смяната на правилата, в играта която бяхме започнали преди година. Мисля че именно в това се коренеше целия проблем. Бяхме започнали всичко погрешно. И се опитвах да следвам все още своите правила, а нейните чувства и държание ме объркваха. Изкарваха ме извън комфортната ми зона и се чувствах изгубен. Беше трудно да се обясни състоянието ми, може би именно изгубен описваше най-добре всичко.
- Колко пъти искаш да го кажа? - Казах по-остро отколкото вероятно бе необходимо. - Няма да ме загубиш! - Казах на висок тон. - С мен си по-дълго от който и да е друг и са ти позволени неща, които не съм позволявал на никоя друга... Не знам какво повече искаш от мен Ваалет? Какво искаш да направя, за да го разбереш най-накрая? Никъде няма да ходиш... Щом думата ми, не е достатъчна, тогава не съм сигурен какво ще е... Но може би не искаш това което казваш, че искаш и затова е цялото това нещо със робството нали? Искаш свобода, която вече имаш... Имаш я отдавна... И не знам как точно, тя ще ти помогне да не ме загубиш...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Фев 03, 2015 4:39 am

-Защото въпреки всичко,не ме приемаш,като нормално момиче.
Погледна го право в очите:
-Кажи ми,ако не бях робиня,какво щеше да ми кажеш сега,щеше ли да ми кажеш,че съм получила повече от другите робини,че правиш всичко за да не ме накараш да се почуствам,като робиня. Да успя не се чувствам,като такава,благодаря ти но това е факта. Аз съществувам само за теб,нямам име нямам документи. Не мога да ти бъда истинска годеница нито жена,никога. Ще остана една робиня,с която,ще се грижиш по добре от другите робини. Ще ми дадеш всичко,но не и удоволствието да съм пълноправен човек,да бъда достойна за теб и някой ден да бъда истинска твоя годеница и истинска твоя жена. Ами,ако някога се случи да забременея,какво ще е детето ни?
Погледна към него:
-Роб,ще бъде роб Крис...
Излезе от душа,като го остави там:
-Аз съм за теб робиня с превилегий,просто имам повече...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Фев 03, 2015 5:08 am

Наистина ядосан тръгнах след нея, като преди това спрях водата и грабнах една хавлия която увих около кръста си. Последвах я чак до спалнята, където тя ровеше в някакво шкафче.
- Ваалет! - Казах с идеята да привлека вниманието й, но тя не спираше да рови из дрехите.
- Ваалет! - Извиках по-силно, а тя хвърли всичко обратно вътре, но не ме погледна, затова се наложи да отида до нея и да я хвана за раменете, обръщайки я към себе си. Беше време да научи цялата истина и този път не мислех да й спестявам абсолютно нищо, защото наистина ме бе вбесила.
- Първо... Никога не съм бил с така наречените от теб "нормални момичета". Това което аз наричам нормално е съжителството с робини. Ти обаче никога не си била такава за мен... Може би първия ден, но след това разбрах, че с теб няма да имам отношения, каквито съм имал с предишните жени... - Точно така, първият път, в който бях с жена, тя беше робиня. От тогава не съм бил с по-различно от робиня, докато не се появи тя.
- Ако беше робиня, сега щях да ти търся нов господар, но тъй като не си и никога не съм те приемал за такава, ти казвам това което ти казвам сега. - Лицето ми бе почервеняло от гняв и безпомощност.
- Знаеш ли за какво е правилото да не се влюбваш? - Попитах аз, като не очаквах отговор. Дадох й го аз самия. - То е за такива ситуации... Разбираш ли? Аз никога не съм искал съпруга, годеница или някое от нещата, които изброи току що... Никога не съм искал нормална връзка, но го направих с теб... - Нима не виждаше? Нима си мислеше, че ако е робиня дори щеше да е възможно да ми говори по този начин?
- И няма как да забременееш защото взимаш мерки, нали така? Няма опасност да имаме деца... По дяволите, никога не съм искал деца... - Прокарах ръце през лицето си. - Истината е, че ти искаш нещо което аз не желая и... Робството както ти го наричаш няма нищо общо с това. Няма да си моя съпруга или майка на децата ми, не защото си робиня, а защото не съм човекът, който може да ти даде това... Мога да ти дам име, положение... Мога да ти дам всичко което искаш освен това...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 22 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 22  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите