Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Власт!!!

Страница 5 от 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 2:22 am

-Ами....-кратка пауза,като се опитваше все едно да каже не но накрая поклати глава-Определено е свързано с това.
Крачето и се беше измъкнало от обувчицата,като се беше протегнало към него и вече се беше изкачило по крачето му,като му намекваше че предимно такава е изненадата. Вдигна малката лъжичка,като загреба от хубавото брлюле. Облиза сладко лъжичката,като пределно ясно знаеше,как това,щеше да му повлиае:
-Ще ти хареса определено.
Поклати глава но нямаше да му каже още повече,щеше да остави изненадата сама да говори като я види.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 2:50 am

Въздъхнах тежко и поклатих глава:
- Направо ме убиваш. - Не се шегувах. Такива намеци и закачки под масата ме караха да полудявам. Не се побирах в кожата си от желание. Исках я още сега, тук и не ми пукаше колко много хора има, просто си представях как се пъхам в нея и се изгубвам. След днешния толкова дълъг ден, имах нужда точно от това, за да се почувствам истински добре.
- Препоръчвам ти да си свалиш крака, защото в противен случай не отговарям за действията си... - Казах предупредително и онази издайническа вена се показа изпод яката на бялата ми риза.
- Повярвай ми, в момента искам толкова много да получа този твой десерт, че съм готов да извърша някоя лудост... - Тя ме познаваше, знаеше че нямам никакви задръжки. Можеха да се случат много неща, освен ако не спре да ме предизвиква по този жестоко секси начин.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 3:21 am

Крачето и не се отдръпна,ами напротив,беше се покачило по нагоре и го предизвикваше,а и ако отдръпнеше крачето нямаше да е голяма разлика. 
Държеше лъжичката между устните си и го гледаше палаво но и с усмивка. Той сграбчи крачето и,като го притисна към себе си:
-Крис пусни ме...
Предупреди го тя,като се опита да си дръпне крачето:
-Ще падна Крис,а ако ме изложиш няма да ти дам изненадата.
Прихвана се за масата но той определено беше намислил нещо и явно беше раздразнина лъва:
-Крис моля те...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 3:34 am

- Шшшшт... Няма да паднеш... - Трябваше да знае, че и аз мога да бъда зъл ако ако ме предизвикат, а тя направо си го търсеше.
- Но може да се навлажниш... - Преместих стола си към нея най-безцеремонно и се благодарих, че около нас няма много маси. Въпреки това обаче действието ми не остана незабелязано. Една възрастна двойка която стоеше през една маса от нашата долови разместването и жената ми хвърли неодобрителен поглед...
- Пък аз си мислех, че французойките са ценители на любовта и виното... - Казах повече на себе си и плъзнах ръка по голото бедро на Вал. Бях благодарен, че покривката на масата е толкова дълга и не се вижда какво се случва отдолу.
- Знаеш ли, че цял ден си мечтая да посетя това местенце? - Плъзнах пръсти по вътрешната част на бедрата й, чак докато стигнах до бикините й. Бяха от хубава материя, вероятно дантела. Минах с пръст по тях.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 3:49 am

-Не си честен...
Опита се да се овладее и да не бие на очи но неговите действия водеха само до едно,да се възбуди невероятно много. Прихвана се с една ръка за масата,като го погледна. А,той отмести бельото и на една страна и проникна в нея. Толкова не му пукаше от никой и от нищо,че не го интересуваше,ако някой ги види,беше смел.
-Спри моля те...
Хем искаше да спре,хем не искаше,крачетата и потрепериха,като се разтичаше по него. Опита се да не извика от удоволствие.
-Трябва трябва да стана...
Придърпа полите на долу,за да не я видят,като побягна към тоалетните,щеше да я накара да свърши. Цялата гореше,приближи се към мивката,като намокри ръцете си,а след това и врата си,толкова горещо и беше. Но някой се промъкна зад нея и заключи зад нея,явно беше забравила да заключи. Обърна се но видя,че е Крис. Притисна я здраво към мивката и за да не залитне се хвана за мивката:
-Може някой да ни види...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 4:38 am

- Наистина не ми пука... - Още от момента, в който усетих влагата по пръстите си, знае че не мога да чакам повече. Исках я толкова силно, че или щях да я имам или щях да се побъркам наистина. Предпочитах първото и бях съвсем сигурен, че и тя иска същото.
Набрах роклята й и ловко издърпах бикините й надолу, те сами се смъкнаха в краката й. Устните ми се впиха във влажната кожа на врата й. Беше си сложила от онзи хубавия тежък вечерен парфюм, който обожавах. Изръмжах тихичко в ухото й и тя не видя, но сигурно чу как смъквам ципа на панталона си. Извадих вече твърдия си член и го насочих право към нея. Не се опитвах да бъда внимателен. И двамата бяхме толкова възбудени, че все едно си бяхме играли часове преди това.
- О, по дяволите... - Изръмжах и последва нов дълбок тласък в нея. - Прекрасна си... - Хванах едното й краче и го повдигнах на мивката отгоре. Така имах много повече място за действие и можех да влизам по-дълбоко.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 4:49 am

Обожаваше го за своето несдържано поведение и показваше,колко я желаеше,колко я искаше и че ще прегази всичко и всеки за да бъде с нея,да е я има. Това и харесваше,защото знаеше,че все още му е нужда,че я иска и че няма да я замести с друга робиня. Опитваше се да не вика много,да не стене шумно но от време на време се откъсваха някакви нежни стонове. А прекрасното и лице се виждаше в огледалото,променено тотално от удоволствие. 
-Ох,любими...
Притисна се здраво към мивката имаше чувството,че ще падне. Толкова много го обичаше и желаеше:
-О...-искаше да каже че го обича но не беше момента не тук,а и съзнаваше,че е пияна,че щеше да си го признае...
Прехапа силно устната си,а той се задвижи бръзичко в нея.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 5:17 am

Дяволития ми поглед се подаваше из зад храсталака от коси. Бях заровил устни и нежно хапех вратлето й, но не откъсвах поглед от огледалото, защото не исках да изпускам нито една промяна на емоциите й, които преминаваха през нея, докато бях в нея. Наистина не се нуждаех от нищо друго. Имах и исках само нея, колкото се може по-дълго, ако може завинаги. Тя грешеше като си мислеше, че ще я зарежа заради друга, че ще се оженя за друга... Ако щях да се женя за някой пък било то и на шега, щеше да е за нея и никоя друга.
Ваалет бе идеалната жена за мен. Освен че бе почти толкова луда колкото мен, тя бе и ужасно красива жена. Можеше да ми го вдигне по всяко време, понякога само с поглед. Обожавах я.
Стиснах гърдите й през роклята и се задвижих на дълбоко в нея, толкова че чак й причинявах болка, но по сладките стенания подозирах, че това е една от онези сладки болки. Едната ми ръка се плъзна по тялото й, чак до между краката й, където докоснах клиторчето й. Исках да я накарам да полудее от удоволствие, затова докато се движех все по-диво в нея, си помогнах и с пръсти, които влудяващо правеха кръгови движения по втвърденото й от възбуда клиторче...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 5:38 am

-Ужасен си....
Той беше наистина безпощаден,че щеше да продължи да я влудява. Движеше се в нея,а ръцете му тотално я довършваха. Не можа да се сдържи,а от устните и се откъсна стон,който проглуши сигурно дори и него. Засрами се защото бяха в елитен ресторант,а в същност правеха секс в тоалетната. Той се задвижи още по бързо,като не и остави никакъв шанс,а я докара до края и то няколко поредни пъти.
Някой почука на вратата,като не се знаеше кой е:
-Извинете,но трябва да освободите тоалетната...
Явно беше сервитьора. Вал дишаше тежко,като май трябваше да спрат:
-Крис трябва да свършим.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 5:48 am

Грубото прекъсване малко ме разсея, но не можеше да ме откъсне напълно от заниманието ми:
- Разбира се... След минута... - Провикнах се така че да ме чуе и да му подскажа, че трябва да се разкара. Бях спрял да се движа за малко, но не заради себе си, а заради Вал. Не исках да я притеснявам още повече, сигурно вече се чувстваше засрамена, но се надявах тази червенина по бузите да е от друго.
- Шегувам се... - Прошепнах в ухото й, като се задвижих отново. Още не бях свършил, а наистина възнамерявах да го направя, преди да излезем от тук. - Ще останем колкото си искаме... - Захапах леко ушето й и се врязах рязко в нея.
- Обожавам да съм в теб... - И затова ми беше толкова трудно да сложа край. Никога не ми беше достатъчно времето с нея... в нея. Исках и още и още. Спрях обаче отново и я обърнах към себе си, като я вдигнах на плота и пак влязох в нея, но преди да се задвижа грубо, впих устни в нейните, за да не извика.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 5:59 am

В първия миг се почувства много неудобно,той обаче ни най-малко не се смути и сякаш още по малко му пукаше,какво става или кой е този,въобще ни най-малко не му пукаше. Продължи да я люби,като искаше да стигне и до своя край. Вал също искаше това за него,за това му помогна,както можеше,макар че по скоро той контролираше всичко но тя отвръщаше страстно на целувките му,като езичето и се бореше с неговото. 
Не след дълго,той свърши,той го искаше и знаеше. И тя наистина копнееше да му даде всичко. Обожаваше,да го вижда толкова доволен,а определено десерта,който му подготви,щеше да е още по добра награда за него. Обожаваше да го глези и изненадва,да той правеше повече неща за нея но и тя не оставаше по назад,без да се чувства длъжна обичаше го.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 6:16 am

След като всичко свърши и отново можехме да се върнем на земята, аз съжалих че бях избрал това място. Трябваше да се преместим, а всичко което исках сега е да продължа да я любя, целувам и въобще каквото си пожелая да правя с нея, без някой да ни прекъсва, а аз още чувах нервните стъпки отвън.
Целунах Ваалет още няколко пъти и се отдръпнах от нея, като и двамата започнахме да се привеждаме в нормален вид.
- Изчакай ме тук, аз ще се оправя с това... - Целунах я и отидох да се разправя с келнера, но не и преди да се уверя, че тя е оправила роклята си и аз съм прибрал бикините й в джоба на сакото си. Доста често се случваше когато правим секс на някое обществено място, бельото й да се озовава в джоба на сакото ми и тя винаги ме питаше какво се случва с него след това, аз обаче така и не й бях казвал, че събирам всяко едно дантелено изкушение, за да ми напомня за мига.
Отворих врата и от другата страна седеше притеснен келнер.
- О господин Монтгомъри това е крайно неуважително... - Започна тирадата си той, а аз го дръпнах настрани и му пъхнах тлъст бакшиш, за да си затваря устата.
- Сега върви и оправи сметката ни, а след това изпрати кредитната карта в хотел Плаза на мое име... - Не мислех да се връщаме повече. Исках да заведа Вал в хотела и там да продължим от където бяхме свършили.
Влязох при нея и й се усмихнах:
- Успокой се, всичко е наред... - Беше пребледняла като платно, вероятно сега осъзнавайки наистина какво направихме, се чувстваше ужасно притеснена, но наистина нямаше защо. - Хайде, колата ни чака отвън... - Протегнах ръка към нея и изчаках да дойде при мен.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 6:39 am

Малко се срамуваше но въпреки всичко но Крис се погрижи за всичко. По пътя не можеха да се сдържат много но въпреки това,той удържа,и се прибраха успешно в хотелската стая но той искаше да я нападне още от вратата:
-Крис остави ме да ти приготвя изненадата...
Не му се искаше да я пусне но въпреки това го направи. Тя изтича на пред,като взе няколко неща от багажа си,бързо се приготви,като той стоеше на леглото в готовност но още не се беше съблякъл,само беше свалил врътовръзката. 
А,тя изглеждаше дяволски секси. Носеше красив дантелен корсет,който правеше гърдите и още по големи,талията и невероятно тъничка,бедрата и невероятно яки. Носеше къса черна дантелена пола,която повече приличаше на коланче, Отдолу се виждаха палави жартиери,който държаха черните и чорапчета. Носеше високи токчета,който правеха крачетата и да изглеждат по дълги,но не можеше да го стигне на ръст,винаги изглеждаше малка пред него. Държеше малки пухени белезници. Приближи се към него бавно,като коте:
-Кой ще ги носи?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 6:49 am

Ваалет изглеждаше красива с дрехи и без дрехи. Всичко което облечеше излъчваше секс, но понякога имаше неща, които направо крещяха разврат и облеклото й сега бе едно от тези неща. Беше умопомрачително секси и беше в състояние да ми докара инфаркт, нищо че спортувах редовно и бях едва на тридесет години. Просто сърцето ми не беше достатъчно силно да понесе това напрежение.
- Мисля, че ще ти стоят ужасно добре... - С този цвят, нямаше начин да ги сложи на мен. Нямаше начин да ги сложи на мен в какъвто и да е цвят де. Нямаше да го понеса, да не мога да я докосвам, това щеше да ме докара до лудост.
Изправих се от леглото и я привиках с пръст. Тя се приближи и аз минах с ръка по напръщялата й гръд. Боже, беше толкова секси. Със свободната ръка измъкнах белезниците от нея и отстъпих крачка в страни, разкривайки й пътя към леглото. Не трябваше да казвам нищо. Тя знаеше ужасно добре какво да прави и като истинска тигрица, ловко и грациозно тръгна към него, после се покатери още по-съблазнително на четири крака, извивайки малкото си дупе докато лазеше към възглавниците. Бях се надървил яко. Тя ме гледаше с котешкия си поглед и ми се усмихваше, а аз нямах търпение да я закопчая и накажа. Стигайки до възглавниците тя се обърна и легна по гръб, в очакване да бъде закопчана...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 7:59 pm

Този десерт му хареса по погледа му знаеше,че няма търпение да се забавлява по този начин. Прехапа устната си,като го гледаше с онзи палав и не поправим поглед,който дори хвърляше изкри.
-Бъди мил...
След това се засмя,като щом се приближи до нея,тя беше разтворила леко бедрата си,щеше да го ядоса още,защото под поличката носеше дантелено бельо,щеше да му пречи много.
-Кристафър...
Притисна се към нея,като сложи ръцете и зад нея и ги заключи с белезниците,сега беше изцяло подвластна на неговата воля,и той командваше.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 8:32 pm

Трудно щях да изпълня молбата й, но и не мислех че тя го иска наистина. Сложих белезниците на едната й ръка, а другата халка закопчах за таблата на леглото. Не ги стегнах особено много, защото знаех колко е палава и не исках да се нарани.
- Не мога да обещая такова нещо... - Казах и се наведох към нея. Целунах я по сладките устни, които бе изрисувала с червено червило. Изглеждаха още по-плътни и сочни, направо молещи да бъдат целунати.
- Но обещавам, че ще ти хареса... - Поставих ръка между гърдите й и я плъзнах надолу по корема й. Беше толкова красива, че за миг се захласнах по гледката. Беше достатъчно дори и само да я гледам, но нямаше просто да гледам... Целунах гърдите й, там където не бяха покрити с плат, също и вратлето й. Обожавах аромата й, който вдишах дълбоко. Обхождах всяка оголена част от нея с целувки. Сега не бързах, исках да се насладя на всяка част от нея. Обичах да я карам да чака. Това я правеше толкова неспокойна и ми харесваше да усещам как шава под мен, търсейки близост.
- Казвал ли съм ти, колко ми харесват изненадите ти? - Попитах без да очаквам отговор. Целувките ми слизаха постепенно надолу и въпреки, че я целувах през плата, усещах как устните ми прогарят кожата й дори през него. Слязох чак до хълмчето между бедрата й. Носеше някакви дантелени прашки. Захванах ги, заедно с полата и ги измъкнах от нея, не ги исках. Остана само по корсет и по жартиери, оставих и високите токчета. Обичах когато съм заровил глава там долу и тя разхожда токчето по гърба ми.
- Здравей... - Поздравих сладкото й цветенце с широка и доволна усмивка и зарових език в него...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 9:32 pm

Не знаеше,на кого повече му харесва,на него или на нея,но вниманието и харесваше невероятно много въпреки,че беше пленница на неговото желание. Но неговото се припокриваше и така да се каже,беше същото с неговото и определено харесваше всичко,което правеше,с нея и за нея и дори за себе си.
Изви се от удоволствие,цялата гореше и тръпнеше от удоволствие. Можеше да види влагата,която плъзна по бедрата и,и определено не беше само от езичето му. Желаеше го до болка. Усещаше как цялата се присвива от вътре в сладки конвулси:
-Любими...
Отскубна се от устните и,качил едното краче на рамото си,а малко след това добави и ръцете си,към невероятното удоволствие.
-Обожавам те...
Отскубна се от устните и в изблик на невероятно удоволствие.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Вто Яну 27, 2015 9:49 pm

Езичето ми палаво се заигра с клиторчето й, докато два от пръстите ми проникваха в нея. Наложи се със свободната си ръка да я притисна към леглото, защото несъзнателно се опитваше да избяга от мен, което беше парадоксално, защото свободната й ръка бе заровена в косата ми и ме притискаше към нея. Знаех, че това което правя с нея я влудява. Не че мен влудяваше по-малко. Направо полудявах от мисълта, че съм толкова близо до нея и усещам всяка нейна тръпка преминаваща през тялото й. Беше направо върховно. Предвкусвах наближаващия й оргазъм. Започна да се свива конвулсивно и да стене по-високо. Сега можеше да го прави, никой нямаше да я чуе освен мен, а мен тези нейни стенания ме амбицираха още повече. Караха ме да работя още по-усърдно там долу, за да й доставя истинско удоволствие, каквото тя заслужаваше.
Въртеливите движения на езичето ми станаха крайно енергични, както и потъването на пръстите ми в нея, които тя направо засмукваше. Усетих първата вълна и вкарах пръстите си максимално дълбоко, задържайки ги там, докато тя свършва около тях. Бях надигнал вече глава, по нейно желание. Тя я беше издърпала, макар че аз нямах нищо против да усетя оргазма й по лицето си.
- Обичам да гледам как свършваш... - Трябваше да положа доста усилия, защото преди не много време беше свършила няколко пъти, но всяка една секунда си заслужаваше. Всяко едно мускулче потрепващо по лицето й, както и там долу, ме докарваше до истинска еуфория.
- Толкова си красива докато свършваш... - Ръмжах възбудено, докато тя се разливаше с викове около пръстите ми, дълбоко потънали в нея.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Вто Яну 27, 2015 11:21 pm

-Да по дяволите,да...
Извика тя,като все още тръпки преминаваха през нея и се чувстваше невероятно. Кунвулси минаваха през тялото и,усещаше как всичко под нея става мокро. Погледна го с все по коляма жар,като се опита със свободната си ръка да го придърпа към себе си:
-Искам те,моля те!
Тази молба бързо я послуша,защото знаеше и той иска абсолютно същото като нея. Още по голямо блаженство усети,когато проникна в нея. Винаги в първия момент щом проникнеше мислеше,колко е голям и изпитваше сладка болка но след това изпитваше само и единствено невероятно удоволствие. 
Той беше всичко за нея,любовник,любим,подкрепа,нейния бог всичко. Не можеше да си помисли,какво щеше да стане,ако един ден спре да я желае и я продаде на някой друг:
-Крис...
Впи пръсти в него,като му остави следи,нямаше търпение през деня да си останат само двамата.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 12:03 am

Колкото и да ми се искаше да засиля очакването, просто нямах волята да протакам повече. Исках я сега и веднага, а след молбата й нямаше какво повече да му мисля, просто се сляхме в едно и сякаш небето и земята се превърнаха в едно цяло. Това бе най-върховното усещане, което един човек можеше да изпита. Обожавах това първо сливане и реакцията която предизвиквах в нея. Изпълвах се с енергия, сякаш ток преминаваше през тялото ми и ми се завиваше свят.
Нетърпеливо и нервно започнах да развързвам корсета, докато превземах все повече от нея. Исках да усещам горещата й кожа до себе си. Развързах корсета, не успях да го сваля целия, но гърдите й бяха свободни, което ми беше напълно достатъчно. Засмуках едното й зърно и леко го захапах. Толкова беше твърдо. Изръмжах и стиснах болезнено другата й гърда. Имаше перфектни гърди. Такива които те караха да искаш да ги чукаш. Не бях цицоман, но нейните гърди можеха да ме побъркат.
Тласъците ми в нея ставаха по мощни. Леглото беше достатъчно голямо и масивно, за да понесе набезите ми, но не можех да кажа същото за нея. Бях прекалено възбуден и ми се струва прекалено груб, нещо което ме беше помолила да не правя. Обаче се бях побъркал тотално.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 2:22 am

Страстта им не отмина поне няколко часа в който Крис преповтори на няколко пъти. Определено си личеше,че изиненадата му е харесала. Отключи я накрая,като нежно погали ръката и,като я целуна,а тя се сгуши в него. Харесваше и,че той и позволи такава близост. Беше уморена но все още не и се спеше,по скоро той и взе всичките сили. Доста див и несдържан,а тя не искаше да му отказва,защото и хареса.
-Харесва ми,че си изцяло мой...
Въпреки,че имаше работа и харесваше,когато той имаше време за нея,искаше повече от него:
-Утре,ще се разходим ли?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 2:52 am

Придърпах я в обятията си и я покрих, защото и двамата бяхме изпотени и ни се струваше, че в момента е много горещо, но в действителност не беше чак толкова и не исках да настине.
- Да... - Отвърнах тихичко и я целунах по косата. - Ще се наспим хубаво и ще се разходим из града. - Бях идвал много пъти, но никога не бях отделял време за разглеждане на забележителности. Този път щях да го направя заради нея, защото знаех че на нея ще й бъде интересно.
- После ще те заведа да обядваме в едно бистро, за което знаят само местните, но си заслужава да се види. - Галех гърба й и се любувах на присъствието й, когато изведнъж се сетих.
- Изчакай за момент... - Хич не ми се искаше да развалям тази идилия, но моментът ми се стори ужасно подходящ. Станах от леглото и вдигнах от земята сакото си. Поразрових се из джобовете и когато намерих това което търсех, го пуснах обратно на земята и се върнах при нея в леглото. Не видя какво държа, докато не й го подадох.
- Реших, че ако ще те представям за моя съпруга, трябва да имаш това... - И й подадох малка черна кадифена кутийка, в която имаше красив диамантен пръстен.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 3:25 am

Изправи се съвсем малко,като пое малката кутийка,отвори я бавно,надяваше се да се обици,защото по лесно щеше да го приеме по лесно. Това с годежа и изигра ужашна шега,защото и заби шамар,че никога няма да има това,нямаше да е истинско и щом се върнат всичко,щеше да си е по старо му.
Опита се да не се разплаче но очите и леко се зачервиха,като се опита да се усмихне.
-Прекрасен е благодаря...
Само че го изпусна и побягна към баята,и заключи след себе си. Не искаше да бъде не благодарна но наистина не можеше да се сдържа повече,имаше предел,който понасяше но това и дойде прекалено много.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Кристофър on Сря Яну 28, 2015 3:34 am

Честно не разбрах какво точно се случи. Видях че първоначалната й реакция не беше такава каквато очаквах да бъде, но и не бих предположил, че ще реагира по такъв начин. Изправих се бързо от леглото, след като първоначалния шок премина и хукнах след нея. Опитах се да вляза директно в банята, но беше заключила. Какво по дяволите. Почуках.
- Хей... Вал... - Опитвах се да съм търпелив, но наистина не знам какво бях сгафил този път. - Виж ако не ти харесва ще го сменим... - Единственото за което можех да се сетя беше това, но после се замислих малко повече и осъзнах какъв глупак съм. Бях се увлякъл прекалено много. За нея това беше просто игра, а за мен... не знам какво точно беше за мен, но не беше игра. Бях прекарал часове в избирането на пръстен, все едно наистина го избирах за съпругата си.
- Това е просто пръстен... Не ти предлагам истински брак... - Идеята че така реагира на фалшив пръстен, направо прониза сърцето ми. Тя не искаше да приеме фалшив пръстен, как тогава можеше да си мисля, че някога би приела истинско предложение от мен. - Просто... О, по дяволите ще отвориш ли шибаната врата, чувствам се като пълен идиот, който си говори сам...
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Ваалет on Сря Яну 28, 2015 4:14 am

Не спря да плаче през цялото време,беше рухнала тотално,толкова дълго събираше емоциите си в себе си,а сега всичко и изигра ужасна шега. Чуваше го откъсъчно но това,което казваше,не беше нищо от това,което тя изпитваше. Харесваше го ужасно много беше приказен,красив но е фалшив никога нямаше да му бъде истинска годеница. Не искаше да му отваря но въпреки всичко му отвори.
-Точно това е,нищо от това не е е истинско но това,ще е всичко,което ще получа,нямам право да искам още но ме боли Крис... Беше казал да не се влюбвам в теб и направих усилия да не го правя но те обичам.
Не искаше да избухва така:
-Предложих медения месец,защото знам,че никога няма да се омъжа за теб. Аз съм твоя робиня,ще намериш някое момиче и ще се омъжиш за него. А,мен ще продадеш или нещо друго. Исках поне за малко да се почувствам,все едно съм наистина твоя,като твоя любима не робиня. Но не мислех,че това толкова ще боли. Този пръстен е все едно нож в гърдите ми,като се приберем,всичко ще е по старо...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Власт!!!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 5 от 22 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите