Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Животът на семейство Майкълсън

Страница 3 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Вто Ное 18, 2014 9:45 pm

Вече бях напълнил почти целия куфар с дрехи. Не знаех какво събирам, просто бях толкова гневен и ядосан, че просто исках да се махна от тук час по-скоро. После тя влезе в стаята и сякаш беше съвсем друг човек. Беше смирена и дори тонът й не беше като преди, сякаш това което очаквах от дни наред най-накрая се беше случило и тя осъзнаваше, че със скандали и заплахи, нищо няма да се промени.
Пуснах в куфара дрехите които държах и се обърнах към нея. Погледнах я и не, не ми беше минало, но мисля че бях в състояние да се съглася на това заедно да изберем някой, ако все пак ще получа това което искам.
- Ще те уведомя кога ще са интервютата. - Което един вид означаваше, че нямам против ако е там. Не отместих погледа си от нея, чудех се дали да се изнеса за няколко дни докато нещата се успокоят или това щеше да ги влоши още повече. Така де, тя вече си бе наумила, че си имам любовница и без значение истина или не е това, тези й подозрения само щяха да се засилят. От друга страна аз самия имах нужда от малко почивка и вече не бях сигурен дали искам да полагам усилия, за да просъществува този брак. Можех да започна живота си наново и трябваше да реша дали искам да продължавам да поддържам тази илюзия или да призная, че това е бил грешка, че с нея нямаме бъдеще и за децата ни ще е много по-добре ако живеем отделно.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Вто Ное 18, 2014 10:04 pm

-Тези дни много ми се насъбра,осъзнах че не е чак толкова лошо да има някой да ми помага,а и може пак да почна да рисувам.
Приближи се още малко към него,беше го манипулирала прекалено много,не беше редно,деата виждаха и чуваха всичко.
-Съжалявам и за терапевта,ще го отменя,това е пълна глупост. Знам,че си зает и това за теб може да е прекалено много.
Трябваше да отстъпи заради децата,а и така го отблъскваше от себе си,трябваше наистина да се укроти:
-Държах се наистина глупаво... Просто се чувствам самотно,и тази мания с любовицата,просто съм прекалено объркана и си го изкарах на теб.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Вто Ное 18, 2014 10:42 pm

Изведнъж се почувствах ужасно виновно. Извиняваше се, за дето си е въобразила че си имам любовница, а аз наистина имах такава и тя беше права, че не отделям достатъчно време за семейството си, но понякога наистина се задушавах. Не знам кога беше започнало всичко, но истината бе, че в момента нещата бяха ескалирали до крайна степен и осъзнавах, че не е трудно само за мен, а и за нея, но тя беше тази която бе повдигнала темата за развод.
- Знам че не ти е лесно и свързваш отсъствието ми с най-логичното нещо на света, но истината е, че съм затрупан от работа. И всичко което искам е още малко търпение... Скоро ще приключа със сливането и може би ще привлека нови хора в кантората, защото клиентите стават все повече и повече и сме истински щастливци, че ги има. - Работех като луд, за да осигуря бъдещето на децата си. Исках да учат в добри училища и да завършат хубав колеж. Исках най-доброто за тях и това, че успявах да изпусна парата, като се чукам с някаква жена, която не е съпругата ми, не ме правеше чак толкова лош съпруг и баща.
- Всичко което искам е и двамата да бъдем щастливи Ан и сама ще видиш колко по-различно ще е, когато има и някой друг наоколо, защото иска ми ли се или не, за момента аз не мога да бъда този човек. - Трябваше да го разбере, това беше всичко което исках да направи и може би ако нещата се успокоят, вече нямаше да имам нужда от друга жена, с която да сее утешавам.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Вто Ное 18, 2014 10:57 pm

-Да прав си не ти помагам,знам че ти е трудно,може би ако се бях съгласила по рано за помощ,нямаше да си го изкарам на теб.
Приближи се и го прегърна през кръста,като опря глава на гърдите му,като си пое дълбоко дъх. Отдавна не се бяха прегръщали,а сутринта в който той се опита да се сдобри с нея,тя се държеше ужасно.
-Глупаво е да се караме...
В такива моменти и се искаше да имат пламък,какъвто имаха преди,а преди им трябваше ужасно малко. Тялото и все още реагираше но след раждането на Марги се чувстваше ужасно когато се опитаха да правят секс,а и с децата наистина се усложняваха нещата.
Трябваше обаче да приспи Маргарит и да завие Доминик,той вече можеше да спи сам.
-Ще отида да приспя децата...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Вто Ное 18, 2014 11:34 pm

Отвърнах на прегръдката й, но ми изглеждаше толкова чужда. Преди когато я прегръщах усещах топлина и уют, а после нещо се бе променило, сякаш изведнъж и сега бе чужда и студена. С Кейт не бях усещал това което с Ан преди, но там нещата бяха на съвсем различна основа. Не търсех нито топлина нито уют, по скоро чисто физическо задоволяване и смея да твърдя, че го получавах винаги, когато съм с нея. Дали пък това не пречеше да погледна Ан с други очи? Не, нашите проблеми датираха много преди Кейт изобщо да се появи в живота ми. Не мога обаче да отрека, че и тя имаше заслуги за това да не правя секс с жена си. Преди опитвахме да върнем искрата, но след появата на Кейт, се бях отказал да правя опити. Пък и някак си под съзнателно изпитвах вина и не исках да го причинявам на жена си, а и самия аз не можех да спя с едната, после да се прибера и да правя същото с другата. Имах само един избор или да спра да се виждам с Кейт и да опитвам да спя с жена си или просто да продължавам така, докато нещата не се разрешат от само себе си.
- Добре... Пожелай им лека нощ от мен...- Пуснах я и тя излезе от стаята, а аз започнах да връщам нещата си обратно по местата. По-добре беше да не се изнасям. Тъкмо се беше успокоила и не исках пак да яхне метлата. Щях да измисля начин да се справя с тази ситуация някак си.
Преди да си легна, както всяка вечер, минах през банята, взех си душ и си измих зъбите. После облякох едно боксерки и се пъхнах в леглото. Ан май още приспиваше децата, защото не се беше върнала в стаята.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Вто Ное 18, 2014 11:50 pm

Децата малко се бяха опънали с приспиването но накрая го сториха. Илайджа беше в леглото,като е само по боксерки. Което я накара малко да се стъписа,защото почувства тръпки,който не бе изпитвала от скоро. Той изглеждаше супер,тялото му мускулесто,имаше време да тренира. Почувства се ужасно грозна в сравнение с него. Запъти се към банята,за да вземе и тя един душ,за да се освежи. Гледаше тялото си в отражението и го намираше за отвратително. Халата и беше мокра,за това се обгърна с една хавлия и тръгна да си вземе дрехите. Беше сигурна че Илайджа спи и най вероятно едва ли ще я види,ако я видеше сигурно,щеше да се направи на заспал. Тъкмо се беше запътила към гардероба за да облече нещо. Косата и беше доста мокра но изглеждаше сладко,обу на бързо едни симпатични боксерки и облече една стара тениска на съпруга си,от колежа,спеше така защото и беше удобно.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 12:22 am

Още не бях заспал когато тя влезе в стаята, току що излязла от банята все още с мокра коса и стичащи се капки вода по тялото. Ухаеше хубаво, май винаги е ухаела така, освен когато децата бяха бебета. Тогава миришеше на други неща, не чак толкова приятни. Облече моя тениска и след като подсуши още малко косата си, си легна. Хвана да чете някаква книга. И аз също четях едни договори. Днес не бях свършил почти никаква работа и заради това се налагаше да ги чета сега. По трудното обаче беше да измисля как да измъкна клиента си от това положение. Колкото и да се мъчих обаче, сега главата ми бе заета от други мисли и трудно можех да се концентрирам върху работата си.
Съзнанието ми бе ангажирано с мисли за съвместният ни живот с Ан. Мъчех се да си обясня как и защо бяхме стигнали до тук. Огромна вина откривах и в себе си. Не бях идеален баща и със сигурност не бях идеален баща, вероятно можех да положа много повече усилия, но липсата на стимул ме уязвяваше жестоко. Чудех се кое ще е най-добре за нас и се опитвах да предвидя дали след примерно година няма да се окажем в същото положение Колко още можехме да изпробваме нервите и търпението си. Не беше честно за никой от нас да се измъчваме по този начин и наистина се надявах, че промените които предстоят ще са благотворни за брака ни.
- Виж... - Казах изведнъж. - Ти се съгласи за бавачката, редно е и аз да изпълня своята част от уговорката. Мисля че това с терапевта не е чак толкова лоша идея и ако видим, че не помага просто ще спрем да ходим... - Дължах и на себе си и на нея поне още един опит, заради нас самите, заради всички години и най-вече заради децата ни.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 12:43 am

Беше много приятно да разбере,че той също,ще положи някакво усилие,и че иска да отиде на терапевт. Затвори книгата,като се усмихна,защото и стана много приятно.
-Това е прекрасно,благодаря ти. Наистина не искам да те карам насила,само ще опитаме наистина и ако не ни хареса,ще спрем.
Естествено ако не помагаше нямаше смисъл да си губят времето. От радост подскочи и го прегърна силно. Почти като дете но наистина я зарадва,че се опитва. Дори го целуна по устните:
-Благодаря ти!
Прегърна го силно и се задържа така. Не се осъзна но до голяма степен това изглеждаше възбуждащо,защото беше в скута му. Всъщност до голяма степен това е нейното предишно аз,което е инпулсивно и щастливо,което не се боеше да показва емоциите си. Поотдръпна се малко,като се по притисни да не е изглеждала глупаво:
-Сигурно изглеждам глупаво но наистина се радвам,че ще участваш в това.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 12:51 am

Усмихнах се плахо от неловката ситуация която се бе създала и казах:
- Това е най-малкото което мога да направя. - След което аз също затворих книжата и ги оставих на нощното шкафче от моята страна на леглото. Свалих си очилата за четене и пак я погледнах.
- Изморен съм. Искаш ли да спим вече? - Сякаш по лицето й премина тъжна сянка, но изчезна прекалено бързо и тя кимна. Едва тогава осъзнах, че може би момента е подходящ за друг вид скрепяване на семейния съюз, но не бях в настроение за това. Протегнах се и загасих лампата си, после се наместих удобно и след като изчаках и тя да направи същото казах:
- Лека нощ Ан... - И без да полагам кой знае какви усилия, просто затворих очи и заспах.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 2:37 am

Имаше някаква надежда,че все още я желае но за жалост явно сигурно го отвращаваше. Опитваше се да сдържи сълзите си но щом той заспа тя тихично заплака,толкова обидно се чувстваше в този момент. Накрая заспа разплакана,това беше още един пирон в ковчега.
Събуди се рано сутрин,като приготви децата,днес щяха да прослушват бавачки. Усмихваше се на сила цяла сутрин придаваше си вид че няма нищо но наистина е много обидена и наранена.
Илайджа явно беше по късно на работа,за да проведем интервюто в къщи. Заведох децата по местата им,а след това се върнах. Настаних се на дивана до него,като ми подаде листите с автобиогрфиите на бавачките. Не бяха много,веднага отпаднаха три защото бяха много секси и не опитни,харесах ме и двамата една жена,която беше на около 40,можеше да готви,дори караше кола,щеше да помага в домакинството и беше доста мила. Веднага я харесаха за първи път имаха конпромис на една тема. Съгласи се дори да почне от днес,което беше още по хубаво.
Илайджа тръгна,а те двете останаха,в интерес на истината и хареса да има някой да и помага. Грета остана да свърши работата в къщи,а Ан се възползва и отиде да свърши неща,който не беше вършила от доста време. Да се погрижи за себе си,отиде на масаж на различни процедури,дори си накупи и малко дрехи. Естествено не и беше лесно чувстваше се гузно. Докато се прибираше от мола се засече с д-р Тиодор,който носеше една красива кукла,явно за дъщеря му.
-Здравейте д-р Тиодор,да не би дъщеря ви да си има рожден ден.
Поклати глава и се засмя:
-Да малката ми принцеса има рожден ден. Но е чак утре,подготвям се от далеко...
Един мъж,на който не му се напомняше:
-Мога ли да отбележа,че сте много красива,знам че е непрофесионално но наивстина все едно сияете.
Беше хубаво някой да ти направи комплимент,е искаше и се мъжа и да и го направи.
-Бихте ли се съгласили да пием по едно кафе,ако нямате време,ще разбера,не се притеснявайте просто едно кафе.
Съгласи се все пак беше едно кафе нищо повече. В интерес на истината беше много забавно,накара ме да се смея,да се забавлявам,чувствах се добре,караше ме дори да се чувствам женствена. Трябваше обаче да се прибира,разделиха се,взе децата и се прибра,децата харесаха бавачката доста бързо. Беше весела и дори се зайгра с децата кипеше от енергия,дълеч по различно от вчера.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 3:00 am

Всъщност бавачката която избрахме ми беше фаворит от самото начало. Имаше най-голям опит и отлични препоръки. Не беше просто някое квартално девойче, което събира пари за екскурзия в Европа, а истински професионалист с педагогическо образование и завиден интелект. Смятах, че ще окаже благоприятен ефект върху децата ни. На излизане предупредих Антея да не се вълнува чак толкова и в никакъв случай да не се опитва да се сприятелява с нея, защото в този вид взаимоотношения всичко трябваше да е на професионално ниво. Не исках да си мисли, че в дома ми е като на почивка.
Малко по-спокоен отидох чак към обяд на работа. Всички бяха под пара. Всеки вършеше нещо и дори Оливия се бе нагърбила с част от моите задължения.
- Казвал ли съм ти колко добър адвокат би станало от теб? - Оливия учеше трета година в Принстън и скоро щеше да е отличен адвокат и надявам се щеше да избере моята фирма. Отдавна бях спрял да се държа с нея, като с обикновена асистентка. Тя бе умна и млада, на всичко отгоре и красива. Очакваше я бляскаво бъдеще, защото умът й бе остър като бръснач и понякога можеше да постави дори мен притиснат в ъгъла. Бях я ядосал преди и ми дръпна такава реч, че занемях. След този случай разбрах, че има характер и съм я подценявал доста. Понеже беше дошла в офиса ми с ходатайство от баща й, с когото доста често играехме голф в клуба който и двамата посещавахме. Той бе успешен инвеститор на Уол Стреейт, а такива приятели винаги бяха добре дошли в арсенала на един мъж.
Свърших работа доста късно, понеже и бях дошъл доста късно днес. Оливия също се принуди да остане в офиса с мен. Бях й казал, че може да си върви, но тя никога не идваше след мен и не си тръгваше преди мен, с изключение на онзи един единствен път преди година, когато беше катастрофирала на път за работа. За щастие не беше нищо сериозно, но доста се бях стреснал, когато ми се обади от болницата, за да ми съобщи, че ще закъснее.
Почти беше десет вечерта когато излязохме от офиса. Слязохме заедно с асансьора, а пред сградата я чакаше лъскаво ламборгини и някакъв младеж, който се беше подпрял на предния капак.
- Кой е този? - Попитах.
-Срещата ми! - Отвърна тя и се засмя.
- Толкова късно? - Изненадах се, а тя отвърна с още по-голяма усмивка.
- Тук е от два часа. - Брей! Проследих с поглед как отива при него. Не я целуна по устните, а по бузата и от начина по който го направи съдех, че все още не са правили секс. "Изчакай да видиш как ще е след 10 години." - помислих си и влязох в своята кола. Тази вечер закъснях дори и за вечерята си с Кейт. Бяхме се уговорили да вечеряме и тя каза, че ще вземе храна от близкия италиански ресторант, но нямахме време за това. Правихме секс на бързо и на крак, после си ударих един душ и се прибрах вкъщи. Даже не усетих кога е станало толкова късно, но минаваше полунощ когато прекрачих прага на дома си, напълно изтощен и капнал, след този ужасно дълъг ден.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 5:35 am

Не усети,кога съпруга се е прибрал,сигурно още един натоварен ден в работа. Вече не обръщаше толкова голямо внимание,кога и как се прибира. Стана сутрин да се приготви имаше си нов създаден режим,който включваше сутрешно разкрасяване преди да събуди децата,понеже нямаше да готви,а щеше да готви помощничката. Отвори на помощничката,като отиде а събуди децата,искаше тя да ги събужда поне първите дни,за да не се изплашат. Слязоха долу да закусят,имаше много вкусна закуска. Под влиянието на помощничката децата се хранеха много по бързо и знаеше,как да ги накара.
Доста забавна сутрин но очаквах само след обяда в който да се види с д-р Тиодор,който беше предложил да се видят в след обед,щеше да е много приятно да разговаря с някой който я разбира и не я съди.
-Добро утро!
Възкликнаха и децата в купом.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 5:46 am

Както всяка сутрин се събудих благодарение на алармата, която звънеше точно в 6. До 6 и 30 бях в банята за сутрешния си тоалет, от 6 и 30 до 6 и 40 обличах приготвения от предната вечер за мен костюм и имах около 10 минути, за да сляза в кухнята да изпия едно кафе на крак, да поздравя децата и жена си и да отида на работа. Така протичаше всяка моя сутрин от... май от както бях основал фирмата.
Като всяка сутрин всички вече бяха наредени около масата, но днес имаше и едно ново допълнение. Бавачката на децата, която в момента забравих как се казваше. Та тя седеше леко в страни, когато ме видя поздрави любезно. Само й кимнах. Сутрин не бях особено приказлив. По ред на номерата първо целунах Доминик, после малката ми принцеса и накрая Ан. Бях си казал, че днес ще я целуна по устните, така и направих. Целувката не беше нищо особено, но вместо да я лепна на челото й, я залепих върху плътните й устни.
- Добро утро банда... - Дадох пет на Доминик и после взех Марго, нагушках я едно хубаво и понеже след това гушкане не ми остана кой знае колко време, помолих Ан да ми налее кафе за из път. Когато ми го подаваше казах:
- Извинявай за снощи, имах да наваксвам доста в офиса... - Което не беше лъжа. Наистина бях останал до късно в офиса. - Ще опитам днес да се прибера по-рано.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 6:04 am

Малко я изненада не го очакваше,явно бе забелязал промените в нея. Може би не бе чак толкова отчаяно и загубено абсолютно всичко. Опитваше се а това е супер,явно и тя трябваше да опита нещо с което да го изненада,ако не закъснееше отново.
-Не се притеснявай,само не забравяй че утре имаме ангажимент,казвам ти от сега за да си подготвен.
Реши да му каже предварително макар,че го бе съобщила и съобразила със секратарката. Все пак се надяваше да не забрави.
-Приятна работа...
Пожела му тя,а след това замина. Деня протече доста добре,довери се на бавачката,която пое ролята,не и се месеше и не и търсеше косури,макар да искаше да я махне за да си ги гледа сама но това само остана.
По обяд излезе с доктора,като той я накара да се разсее,той всъщност я подкрепяше да запази брака си и да се опита да направи нещо. Би било хубаво тя да поеме инициатива и да разчупи леда. Хареса и да има някой приятел,макар и мъж,той и даваше съвети.
След,като се разделиха,се отби в магазин за бельо в което да си купи нещо в което не изглежда на кит,нещо секси,щеше да го изненада.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 6:23 am

На работа като на работа. Времето течеше бързо и не стигаше за нищо. Но на обед имах ангажимент с Кейт. Довечера нямаше да можем да се видим, защото имаше някаква гала вечеря която организираше и нямаше как домакинята на приема да отсъства, затова бях съобразил графика си с това. Обикновено нямаше да го направя, просто щяхме да пропуснем срещата си, но след това заминаваше за около седмица в Франция, за седмицата на модата и исках да се видим преди това.
Както обикновено се срещнахме в центъра, в апартамента който бях купил за нас. Беше близо до работата ми и не губех време в излишно пътуване. Тя вече беше там, когато пристигнах и изглежда нямаше намерение да си губим времето с което и без това не разполагах. Тя знаеше това и винаги ме улесняваше. Беше напълно съблечена, тялото й както винаги разкошно и отличаващо се, дори и на фона на белите завивки. Приближих се към нея. Тя седна в края на леглото, после без да казва и думичка, разкопча панталона ми и се зае с работа. Направи ми върховна свирка. По дяволите беше направо богиня. После я чуках зверски, като за последно. Не бях влагал толкова много страст отдавна. На края и двамата бяхме потни и нечовешки изтощени.
- Не искам да ходиш. - Казах й аз.
- Знам. - Отвърна простичко тя и ме възседна и този път ме изчука самата тя, по нейния си начин. Обедната ми почивка отдавна беше свършила, но не исках да тръгвам. Исках да я чукам отново и отново, докато не припадна от изтощение. Не знам какво ми ставаше днес. Това бяха едни от малкото думи които си разменихме. Понякога с нея даже не ни беше нужно да говорим. След третия път, тя каза че трябва да тръгва. Взе си душ и след малко си замина. Изглеждаше прекрасно, все едно не се бе въргаляла в леглото до преди малко. Отпочинах си и подобно на нея си взех душ. Дано това ме държеше сит докато се върне от Франция.
Следобеда се върнах в офиса, където поработих още малко и после се прибрах. Тази вече сравнително рано. Децата бяха още будни. Бяха вечеряли, но поне не спяха шестия си сън. Аз изглеждах щастлив, те изглеждаха щастливи и Ан изглеждаше доволна. Май вече приличахме на едно голямо щастливо семейство.
- Как е банда? - Оставих куфарчето си на един шкаф и поех връхлитащата ме Маргарит.
- Тати... Тати... - Пищеше тя.
- Как си принцесо?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 6:37 am

Прибра се на време,което можеше да и позволи да изпълни плана си. А,и децата много му се зарадваха. Малката принцеса се оказа най доволна,защото баща и щеше да я приспи. А,тя приспа Доминик. Побърза да приспи Доминик,за да бъде по рано в стаята,където да облече секси бельото и да го изпревари. Сложи коприненото халатче,като излезе от банята,той тъкмо влизаше в стаята. Малко и беше трудно да направи първата крачка,защото отдавна не го беше правила:
-Надявам се не си много уморен...
Приближи се към него,като прокара ръка по тялото му и започна да сваля вратовръзката:
-Отдавна не сме били заедно,мисля че е време да поправим това...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 6:46 am

Хвана ме адски неподготвен. Останах като препариран когато осъзнах какво има предвид и какво не сме правили отдавна. Искаше да правим секс и не знам защо, но на мен тази идея никак не ми харесваше, а и освен това вече го бях правил с Кейт.
Докато мислех деликатен начин да и откажа тя започна да ме целува. Даже не успях да отвърна подобаващо на целувките й. Бяха прекалено дървени и някак незаинтересовани от моя страна.
- Ан... - Тя даже не ми и оставяше възможност да кажа не сега. Докато се усетя и вече ме беше разсъблякла до кръста. Сакото и ризата ги нямаше. Накара ме да седна на леглото и свали халата си. Под него беше облечена с някакво бельо, което не смятах че й подхожда. Така де, беше прекалено изрязано и впито в тялото й. По дяволите тя беше майката на децата ми, такова нещо повече подхождаше на Кейт не на Ан.
- Какво е това? - Визирах "облеклото" й.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Сря Ное 19, 2014 7:46 am

Отвръщаше ми не толкова ентусиазирано. Явно беше уморен но после я погледна,все едно виждаше нещо ужасно.
-Мислех си,че ще ти хареса...
Отдръпна се и се загърна веднага,това е още по унизително от всеки друг път. Правеше опити,а той и отвръщаше по този начин. Дори да не му харесваше,трябваше поне да излъже. Побегна към тоалетната,като се заключи там,за да си поплаче хубаво. Чувстваше се унизена,ужасно унизена,не стига че я отместиха,като майка,а и сега не я мислеха за жена. Но в нея все още кипеше живот имаше желание. Излезе,той беше в леглото,тя още подсмърчаше и беше разтроена но облечена в тениска легна в леглото до него,макар  че не искаше. Обърна се с гръб към него,като дори не му обели дума. В този момент наистина беше сигурна,че си има любовница,или просто я смяташе за уникално грозна. Струваше и се най глупавата идея,която бе правила на последък. Скри се във възглавницата и се опита да заспи.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Сря Ное 19, 2014 10:40 pm

- Хареса ми. - Почувствах се като завършен идиот след реакцията си и адски виновен, че не бях успял да скрия неодобрението си, което даже не беше и неодобрение, а по скоро изненада.
- Просто не те бях виждал с нещо подобно преди... - Да бъдем честни, Ан никога не е била от онези жени които съблазняват мъжете с мръснишко бельо. Тя имаше друг чар и това да я видя толкова предизвикателна, направо ме стресна. Не го бях очаквал и не знаех как да реагирам, затова реагирах по възможно най-неподходящия начин.
- Съжалявам, не исках да нараня чувствата ти... - Преместих се по-близо до нея и я обгърнах през кръста. Трябваше да поправя това. Тя беше моя съпруга и вече бях сгрешил достатъчно пред нея, за да я карам да се чувства ужасно, за дето мъжа й е пълен идиот.
Набрах леко тениската и и плъзнах разтворената си длан по корема й. Беше топла и крехка. Целунах я зад ухото.
- Не знам дали съм ти го казвал, но с тази тениска си ужасно секси. - Истината беше, че изобщо не бях забелязвал, но исках да я предразположа и да я накарам да забрави за по-рано. Плъзнах внимателно и бавно ръката си нагоре към гърдите й. След раждането на Маргарит бяха станали малко по-големи и всъщност този им размер ми допадаше най-много. Обгърнах внимателно едната и я погалих. Още продължавах да я целувам по врата и зад ухото и да шепна в него.
- Харесва ли ти когато правя така? - Мачках меките й гърди, заигравах се със сърната й и се надявах да й доставя удоволствие.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Чет Ное 20, 2014 6:05 am

Какво ставаше с нея,та не можеше да му откаже,и въпреки със сълзи в очите и,обидата от случилото се,щом усети прекрасните му ръце.
-Илай,аз...
В първия момент искаше да демострира,колко е недоволна,колко е обидена но колкото по нежно се движеха ръцете му,толкова повече и ставаше трудно да устои. Прехапа долната си устна,като затаи дъх. След раждането на Марги,гърдите и бяха останали големи но и толкова чувствителни,че усещането се оказа още по силно. Дори страха от това,че може да е малко болезнено не я интересуваше,вече не го искаше просто ей така,а го желаеше наистина. Измърмори леко в знак на съгласие,като се притисна към него.
-Моля те не спирай...
Знаеше,че ако спре сърцето и щеше да се пръсне и без това,съмочувствието и тотално се беше изпарило.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Пет Ное 21, 2014 4:05 am

- И да искам не мога... - Истината беше, че не припадах от желание, но и не се чувствах притиснат до стената като преди малко. Накарах я да легне по гръб и се прехвърлих върху нея. Целунах я по устните няколко пъти, после продължих по врата. Усетих как започвам да се възбуждам и как и самата тя ставаше по податлива към ласките ми. Отдръпнах се леко на зад и събух боксерките й. Тя ми помогна да събуя моите и едва тогава разтворих краката й и се настаних между тях. Не се сляхме, мислех че се нуждае от още малко внимание преди да го направим и затова й го дадох. Ръцете ми се разхождаха по нея, припомнящи си извивките й. Наистина беше минало много време и сякаш за първи път бяхме заедно. И двамата бяхме плахи и неуверени, опознаващи се.
Отърках се в женствеността й и едва тогава осъзнах колко е влажна и всъщност готова за мен. Леко потреперих. Много топла беше. Улових пениса си с една ръка и прокарах пръсти по него, за да го накарам да стане още по-твърд и готов, после го насочих към дълбините й и потънах дълбоко в нея... Усещането беше страшно приятно...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Пет Ное 21, 2014 5:55 am

Изключила абсолютно всички стари чувства и обидата от преди това,отдала се изцяло на момента. Изви се съвсем малко,от невероятното удоволствие,който я връхлетяха. Нямаше никаква бола,а напротив,не се е чувствала така отдавна. Искаше да извика но прехапа устни,трябваше да бъде тиха,за да не събуди децата но истината е,че искаше да крещи. За миг погледна към красивото му лице,а за нея той е най-божествения мъж. Не можеше да си представи въпреки скандалите и всичко,живота си без него.
Вдигна ръка и премина нежно по лицето му,като се надигна за да го целуне. Това е целувка,която се даваше само на човек,който силно обичаш,изпълнена с любов и дори обожание.
Едното и краче се качи лекичко върху него,като слезе малко по надолу към него. И да добре,че пиеше хапчета,защото обикновено когато се наместваше по този начин се случиха две прекрасни неща но не им трябваше трето. Този път нямаше да го понесе.
Щом започна да се движи ръцете и се оказаха на тялото му но бяха нежни,притискаше се в него,толкова нежно,все едно правеха не само любов но и го прегръщаше от обич.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Съб Ное 22, 2014 11:25 pm

Предполагам наистина беше минало ужасно много време, защото усещането да сме отново заедно бе така далечно и позабравено, сякаш едва сега за пръв път правим това, с този човек. От друга страна обаче, всичко си беше по старому. Тя ухаеше все така, извиваше се все така като преди, дори това, че хапеше устните си ми бе така познато. Спомням си, че преди ме възбуждаше ужасно много да я гледам как прехапва устни. Правеше го често и в повечето случаи неосъзнато, сега обаче го правеше целенасочено и беше дори по-възбуждащо.
Минах с ръка по бедрото й. Ан имаше дълги крака, крака между които преди доста често исках да влизам. Пръстите ми стигнаха малко под коляното й. Захванах го здраво и леко дръпнах крачето й в страни и го присвих нагоре, притиснах го към ребрата си и така държейки го, продължих да се движа в нея. Не, че ми пречеше да се движа, но когато беше върху мен, не можех да се движа кой знае колко много, а сега можех почти да излизам изцяло и после да потъвам до край в нея. Не само на мен ми харесваше, но и на нея.
Движех се сигурно, не много бързо, но проникванията ми бяха по скоро насечени и мощни, така че почти да я докарвам до оргазъм всеки път когато проникна в нея. Малкия приятел ставаше все по-твърд и пулсиращ и се чувстваше добре на топло в нея. Добре, не беше чак толкова страшно да правя секс с жена си, макар с Кейт нещата да ставаха много по-естествено и вълнуващо. Сега изпълнявах съпружеския си дълг, но ако трябва да съм честен, можеше и да мина без това. Правех го заради нея и заради бъдещето ни заедно.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Антея on Нед Ное 23, 2014 7:02 am

Чувстваше се,като на седмото небе,явно секса е,като карането на колело,не се забравяше и всеки път носеше невероятно удоволствие. Дори не можеше да повярва,колко хубаво се чувства,мислеше че ще я боли,няма да бъде готова,но се оказа напълно готова за това,дори по голяма.
-Илай...
Простена съвсем тихо и се надигна за да целуне устните му. Наистина го обичаше силно,и този момент толкова много и хареса. Не всичко е загубено,не всичко свършваше зле,имаше надежда за тях. Скри се притисната в него,за да сподави виковете си,за да не събуди децата,но усещаше,как удоволствието я залива и не беше далеч от оргазъма. Не вярваше,че може да го получи скоро но я връхлетя с пълна сила. Изви се и загуби връзка с земята дори,след толкова време този оргазъм се оказа неземно чувство. Малко след това усети,как се излива в нея. Целуна го и обгърна лицето му,няколко нежни целувки,като благодарност и любов:
-Обичам те Илайджа никога не съм спирала...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Илайджа on Пон Ное 24, 2014 2:14 am

- И аз те обичам. - Отвърнах в пристъп на удовлетворение от експлозията в тялото ми. Въпреки всичко оргазма си беше оргазъм, с който и да е. Чувствах се добре и даже целувките й след края не ми бяха неприятни, но щом и двамата останахме съвсем без въздух и устните ни се отделиха, аз улових ръцете на Ан и ги свалих от лицето си. Тогава бавно и внимателно излязох от нея и се отпуснах върху своята половина от леглото. Вдишах дълбоко и затворих очи, за да се насладя до край на тази блажена умора след секс.
Тя се премести по-близо до мен и се сгуши в ръцете ми. Обгърнах раменете й. С Кейт не правехме така и бях отвикнал с гушкането след секс, но нямах против и да го правя, стига това да направи щастлива жена ми. Изчаках няколко минути така, а и за да възвърна малко силите си, после я целунах по челото, казах й:
- Прекрасна си... - Усетих усмивката й в гърдите си и се надявах, че няма да разваля момента със следващото което щях да кажа.
- Ще вляза да си взема душ. - Навик който бях придобил от срещите си с Кейт. Не исках да се прибера и да мириша на нея, затова заличавах всяка следа в банята. Надигнах се внимателно, а Ан оставих в леглото. После отидох в банята и си теглих един душ набързо. Когато се върнах в леглото, Ан още беше будна. Гушнах я пак.
- Изморен съм, искаш ли да заспиваме? - Имах само няколко часа на разположение за сън, преди да трябва да ставам отново за работа.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Животът на семейство Майкълсън

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите