Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Братство на смъртта

Страница 6 от 36 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next

Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Нед Дек 07, 2014 10:55 pm

Беше диво, лудо, първично и по-прекрасно от всякога. Даже не усещах болка в рамото. Бях изключила за това, защото бях концентрирана в друга област. Не исках да свършва и не исках да мисля за след това. Не исках да трябва да се отказвам от нищо, за да бъда с него.
Когато приключихме, не по-малко бурно от началото, и двамата дълго лежахме, той върху мен, аз под него и не казвахме нищо. Просто се опитвахме да съберем мислите и телата си.
- Трябва да тръгвам... - Не бях в състояние да говоря за това между нас. Не беше мястото и времето да го правя, а и имах нужда от чист въздух, за да прочистя главата си. Пък и не на последно място имах мисия и нямах намерение да я съсипвам.
Изправих се и започнах да се закопчавам. Той ме гледаше с любопитство и някакво очакване.
- Прекарала съм целия си живот в опити да се превърна в най-добрия боец. Изтърпяла съм толкова много болка и лишения, които дори не може да си представиш и няма да се откажа от всичко това, само защото не можеш да приемеш коя съм... Искам си старата позиция... И ако спреш да бъдеш такъв задник и да се бъркаш в работата ми, тогава между теб и мен, може да има нещо, но в противен случай, ще трябва да ме принудиш да направя това отново...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 12:09 am

-Ще те оставя само,ако обещаеш две неща. Да идваш при мен,когато те повикам и дори да не те повикам,другото е да страниш от Влад,само и единствено работа,без сближаване нищо.
Тя имаше ултимато ми и той имаше също,макар че ако не се съгласеше,щеше пак да си настоява на своето.
-Всъщност в интерес на истината дори и да се съгласиш пак няма да го приема напълно.
Каквито и условия да му поставяше,той щеше да следва само собственото си,желание а не искаше да я лъже,щеше да е много по лесно но не обичаше лесните неща:
-Но ако обещаеш,аз ще се опитам да не бъда толкова намесващ се.
Това до голяма степен беше много,защото съвсем да не си вре носа на различни места не ставаше.
-Това е което мога да приема...
Приближи се към нея,като я хвана през кръста:
-Когато се върнеш от задачата те искам в моя апартамент.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 12:24 am

Отново споменаваше Влад. Какъв му беше проблема с него? Вече започвах да си мисля, че онова момиче е право и той наистина ревнува. В неговия случай обаче, думата ревност имаше друго значение. Не беше ревност като ревност, а истинско желание за притежание и обсебване.
- Трябва да престанеш с това... - Въздъхнах тежко и се отдръпнах. - Между мен и Влад няма нищо повече от това което има между учител и ученик. Той е мой ментор, това е всичко... - Не можех да повярвам, че давам обяснения за отношенията си с някой, при положение, че той самия спеше с други жени. Не беше никак честно.
- Не искам да го споменаваш изобщо, заради теб и параноята ти, сега дори и той ми няма доверие... Направи достатъчно, за да съсипеш доверието помежду ни, което повлия на работата ми... Не се меси повече или кълна се ще съжаляваш! - Не отправях често заплахи, но в случая го намирах за наложително и изобщо не се шегувах.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 12:51 am

Изръмжа,защото не му харесваше привързаността,която тя показваше към този Влад и найстина.
-Ако зависеше от него,щеше да се настани между гащичките ти...
Каза той,като наистина е доста груб но наистина но беше сигурен,че ако има възможност,щеше да го направи:
-Не ме заплашвай Ния,не си в изгодна позиция.
Отново я притисна,като хвана ръцете и,притисна я към дивана:
-Ти си моя...
Повтаряше се но искаше да и го набие в акъла и да разбере,че каквото и да направи,той няма да се откаже от нея. Наистина беше готов дори да е насила да я има но щеше да и създаде искуствена среда в която тя да си мисли,че работи,а той да знае,че е в безопасност. Все пак я пусна и се отдръпна:
-Добре тръгвай но ако не дойдеш след задачата,ще те намеря,по добре е сама да дойдеш.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 1:10 am

Спестих му обясненията за това, че ако не искам да бъда открита няма да бъда и просто станах и излязох от залата - бясна. Целият ми ден след това се превърна в едно истинско бедствие. Продължавах да се навивам че няма да ходя в апартамента му и това е края. После пък решавах, че ще отида само за да му кажа, че това е края... Накрая осъзнах, че изобщо не мисля за задачата си и цялото ми съзнание е ангажирано с него, затова просто спрях да следя посланика и се прибрах вкъщи. Взех си душ, преоблякох се в чисти дънки и пуловер и тръгнах още по-бясна към дома му. Минаваше осем. Дано си е вкъщи, защото нямах намерение да се връщам отново.
Този път мислех да вляза по нормален начин. На рецепцията портиера ме попита къде отивам и дали имам уговорка, казах че нямам и той звънна на някой, после този някой му каза нещо и портиера ми се усмихна любезно.
- Моля, последвайте ме... - Съпроводи ме до асансьора, после прекача някакъв ключ-карта, натисна някакво копче и се отдръпна. Чисто професионално погледнато, това беше друга слаба точка в охраната, но не бях тук за това. Идвах просто, за да му кажа, че това няма да се получи и да се откажа от сделката ни.
Асансьора ме отведе до апартамента му. Той вече ме чакаше пред него. Поех дълбоко въздух и пристъпих вътре.
- Преди да си казал каквото и да е, искам да кажа, че се отказвам... Не желая да се виждам повече с теб и ако искаш можеш да наредят да ме затворят в някоя клетка или да ме убият, не ми пука... Приключих... Не мога да съм затворник на извратената ти представа за притежание... - Казах всичко на един дъх и някак си ми олекна, чувствах се малко по-свободна. Сега само и той трябваше да приеме решението ми.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 1:37 am

-Аха...
Отговори някак спокойно,като сякаш нейното признание трябваше да му повлияе но истината е,че не му пукаше,а щом тя е тук,отново започваше войната или каквото и да е такова. Изправи се и бавно приближи към нея,прокара ръка през кръста и,като се притисна към нея:
-Добре,ще те затворя,но няма да приема твоя ултиматом.
Не искаше да бъде жесток но ако това значеше да я задържи щеше да го направи. А,после ако искаше наистина да го намрази:
-Къде ще ти хареса повече,в моята спалня или в мазето.
Още едно здраво наместване и впи устни жадно в нейните,не искаше да я насили пак но този отговор нямаше да бъде приет.
-Ставаш моя пленница...
Отново започна със свойте игри да я примамва към себе си,към сладката нужда за нея и нейното към него,което и да искаше не можеше да пренебрегне.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 1:59 am

Бях толкова изтощена да се боря със собствените си желания, че още щом ме докосна, потреперих и изгубих желание за борба. Бях тук, той ме желаеше, аз го желаех... Не виждах основателна причина да си тръгна точно сега.
Този път не се отдръпнах. Оставих го да прави каквото пожелае. Хвана брадичката ми и я надигна, после ме целуна, а аз отвърнах на целувката му, без никакви угризения и не просто това, но и ми хареса. Харесвах целувките му и ръцете му по мен, харесвах всичко в него.
- Уморена съм да се боря с теб... - Признах пораженчески и го погледнах право в очите. Беше толкова красив и привлекателен, че ми беше трудно да му устоя... даже невъзможно. Силите ми се простираха до там да стоя далеч, но когато бяхме толкова близо един до друг, не бях в състояние да се боря.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 3:46 am

-Точно така...
Съпротивата е съвсем излишна,защото винаги постигаше това,което иска,както го искаше. Желаеше я още от първия миг щом я докосна,не можеше да се каже,че я е видял от първия път но от тогава не можеше да си я избие от мислите,колкото и да се опитваше. Спомена за нейната кожа се беше впил в него,като татос,носеше я със себе си.
Повдигна я,като я постави на дивана,с такава бързина се опита да махне всяка дреха от нея,всеки миг без нея се оказваше болезнено,защото желанието,което изпитваше е прекалено голямо.
Ако отново е опиташе да му откаже,да се опита да си тръгне,щеше да я заключи тук и никак не му пукаше,дали ще и хареса или не но нямаше да позволи отново да си отиде. Все пак,ако беше решила да направи нещо компромисно,като това да идва,щеше да се съгласи да и даде що годе някакви неща,който да може да прави и да се чувства свободна.
Не се забави нито секунда повече,щом се отърва от дрехите и,истинското блаженство,е да е с нея. нямаше жена като нея,толкова невероятна и да му действа по този начин,като доза наркотик,който поемаше със все сила. Кожата и нежна,като кадифе,аромата и го предизвикваше още повече,с това я беше запомнил и това го влудяваше. Любеше я страстно,като не щадеше нито себе си нито нея:
-Остани Ния,остани с мен...
Надяваше се тя да се съгласи да остане до него и да забрави за тези рискувани и глупави мисии,който рискуваха живота и.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 4:14 am

Беше различен... Не беше като по-рано и предишните пъти и въпреки, че усещах страстта му, беше някак отдаден и нежен... беше... беше различно и красиво. От това имах нужда в момента и може би и самия той също, защото иначе нямаше да се държи така.
Докосванията му бяха нежни и внимателни, сякаш разхождайки се по мен, не просто се опитваше да се докопа до мен, а истински да се наслади на мига и да вземе всичко от него. Движеше се плавно и страстно в мен, без бързане и без грубост, а и тази молба изречена в такъв момент, направо ме разтопи. За миг си помислих, че изпитва към мен нещо повече от обикновено привличане и желание да ме подчини... Сякаш наистина ме харесва и го е грижа за мен.
Не знам колко време мина, но дори и след като свършихме, той продължи да лежи върху мен и да ме гали и целува нежно, сякаш наистина се страхуваше, че ако ме пусне ще си отида завинаги и повече никога няма да може да направи това.
Прокарах пръсти през косата му и го целунах по устните. Истинска целувка, някак сдържана и в същото време изпълнена с толкова много чувство.
- Намира ли ти се нещо за пиене?
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 5:28 am

Нямаше двубой нямаше каране нито някакъв спор след това. Надяваше се да не стане толкова скоро. Изправи се със своето секси и мускулесто тяло,като тръгна бавно към бара,като взе две чаши и наля няколко чаши. Подаде едната на нея,като взе и бутилката по близо,за да може да си налеят още. Настани се до нея,никак не се притесняваше от голотата си,всъщност обожавае да се разхожда гол,още повече,когато в стаята имаше секси момиче,като Ния. Спестяваше време в това да си сваля дрехите и да сваля нейните. Отпи голяма глътка от уискито,което беше добре отлежало,с невероятен вкус и консистенция,нещо наистина хубаво.
-Ще останеш ли с мен?
Трудно му беше да стой на страна от нея,за това едната му ръка се оказа на тялото и,просто искаше да я усети:
-Наистина ли си мислиш,че ще те оставя да си тръгнеш?
Погали я нежно по брадичката,като я завъртя към себе си,целуна я диво и страстно:
-Няма да те пусна.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 5:50 am

- Не можеш да ме държиш тук завинаги... - Все в някой момент щеше да му писне да ме държи или пък на мен да ме държат и тогава нямаше да стане красиво.
Наведох се и вдигнах ризата му, която облякох. Беше достатъчно дълга, за да прикрие онова което не желаех да се вижда и ми позволяваше да стана и да се разтъпча малко. Краката ми още трепереха леко, но не беше фатално.
Обиколих с поглед хола и вниманието ми се спря, върху един роял. Беше голям и много красив. Приближих се и натиснах един клавиш, звукът който издаде се разнесе като ехо в голямото помещение.
- Свириш ли? - Не исках да говорим за това дали ще остана и до кога. Бях се уморила от този разговор.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Пон Дек 08, 2014 6:13 am

-Да от както се помня...
От много малък,майка му искаше да бъде не само интелигентен но и да има усет към изкуството и то към хубавото и към изисканото. Изправи се и нахлузи само панталоните си,имаше някакво странно уважение,не можеше да седне на пияното чисто гол,поне трябваше да има панталони. Приближи се и седна на рояла,като премина с пръсти по клавишите. В стаята се разля прекрасна мелодия,която беше нежна лирична и романтична но не беше нещо,което е чувала до сега. Това е негова мелодия той не само умееше да свири,а умееше да създава. Може от страни да изглежда на перфектен но самия той имаше много травми и страхове,който умело прикриваше. Усети я как сяда до него,погледна я само за миг и щом спря се загледа в нея:
-Мога да те науча да свириш...
Улови ръката и,като нежно я целуна,за държа я,не спираше да я гледа но не с луд поглед,а с поглед на обожание:
-Знам,че се държа деспотично и ужасно но не мога да се контролирам,имам нужда от теб,искам те за себе си и не понасям мисълта,да те деля,да страниш от мен.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Пон Дек 08, 2014 6:28 am

Предложението да ме научи да свиря ми се видя доста... примамливо. Можех да правя какво ли не друго, но никога не бях се учила да свиря на пияно и щеше да ми бъде приятно. Особено сега когато го бях чула как свири. Мелодията беше невероятна, той я правеше приятна и изглеждаше толкова красив докато свири.
Облегнах глава на рамото му и се загледах в черно белите клавиши. Не казах нищо относно деспотичното му поведение, защото самата аз не бях решила как ще се справя с това, но поне вече не мислех да отричам чувствата си и да се възпирам да чувствам нещо към него.
- Не мисля, че мога да се науча да свиря така добре, като теб... Но нямам нищо против да опитам... - Той все още не беше пуснал ръката ми. Поднесе я отново към устните си.
- Посвири ми още... - Помолих, а той внимателно постави ръката ми върху крака си и започна да свири. Гледах в захлас как дългите му пръсти се движат по клавишите и това ми действаше толкова успокояващо, че започнах да се унасям...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Вто Дек 09, 2014 3:43 am

Когато свърши с мелодията,осъзна или по скоро видя,как тя се е унесла сладко. Понесе я веднага на ръце към леглото си,като я постави съвсем нежно,не искаше да я събуди. Никога не я беше виждал така,изглеждаше на невероятено малко ангелче,невинна дори не покварена,красива и зашеметяваща. Погали я нежно по лицето,но не искаше да продължава,за да не я събуди.
Той можеше да бъде нежен,да бъде внимателен но не обичаше да го показва прекалено много,защото го намираше за слабост. Въпреки това я зави грижливо,въпреки че беше топло е като вид внимание към нея,едва ли щеше да го оцени,защото спеше но го направи за нея. Легна до нея,като се загледа в нея,харесваше му да заспива до нея,надяваше се и да се събуди до нея. Не знаеше как но се унесе и заспа до голяма степен много щастлив.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Вто Дек 09, 2014 5:46 am

Не разбрах кога точно съм заспала, но по едно време ми стана много топло и се разсъних. Отворих сънено очи и осъзнах, че съм в неговото легло и всъщност не завивката е причината да ми е толкова горещо, а това че ме е прегърнал и почти е легнал върху мен. Беше ме обгърнал с ръце и крака... беше се вкопчил в мен, сякаш се страхуваше, че всеки миг ще избягам и не желаеше да ме пусне... Дори и лекото размърдване от моя страна, пробуди някакви инстинкти в него, като го накара да ме стисне още повече в обятията си...
Нямах кой знае какъв избор. Или трябваше да го събудя или да остана така, докато сам не го направи. Не успях обаче да направя първото. Изглеждаше толкова спокоен и... всъщност млад. Не бях забелязвала колко е млад в действителност. Винаги беше с елегантни костюми, идеално подредена коса... Сега беше рошав, естествен и без маска... Харесвах го и такъв... Дори може би съвсем малко повече от другата му визия...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Вто Дек 09, 2014 7:57 am

Спеше много не спокойно,винаги усещаше всяко малко нещо,което се случваше около него. Усети я и тя,че се беше събудила но въпреки всичко си застави да се държи в нещо,като в просъница,за да не изгуби магията но ако избягаше,щеше да се събуди и да я върне. Не спеше дълбоко,защото се страхуваше че тя може да избяга.
Стисна я малко по силно но не и причиних болка,просто искаше да я задържи. За щастие остана до сутринта,събуди се раничко,както всеки път и тя все още беше там. Той се притисна към нея,като беше възбуден и готов още от сутринта но как да не е,щом толкова секси жена спеше до него,а особено Ния,жена която желаеше постоянно. Въпреки това не целеше секс,а по скоро искаше да я прегърне да я почувства. Тя явно леко се пробуди:
-Добро утро...
Хубаво е да се събужда до нея,да бъде с нея. Искаше му се повече от това.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Вто Дек 09, 2014 8:11 am

Събудена по възможно най-приятния начин, аз не побързах да отворя очи. Все още ми се спеше. Едно от малкото неща които ме различаваха от истински войник, бе това че обичах да се излежавам до последно в леглото. Сега даже не се налагаше да ставам, можех да спя колкото си още поискам, но само това че не бях в собственото си легло ме спираше.
Отворих очи и леко извъртях глава към него. Лицата ни бяха толкова близо едно до друго и единственото което ми се искаше да направя в момента бе да го целуна. Размърдах се съвсем лекичко, до колкото той ми позволяваше и докоснах устните му, едвам едвам, само с върха на своите.
- Добро утро... - Промърморих сънено и опитах да се разтегна малко, но все още нямах такава възможност. През цялата вечер бях спала в тази поза, а той не ме беше пуснал, включително и сега.
- Май не се шегуваше когато каза, че съм твоя пленница... - Всъщност не ми беше неприятно, даже ми харесваше да съм с тези "окови".
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Вто Дек 09, 2014 8:31 am

-Оплакваш ли се,умея да правя плениците си щастливи...
Измърмори той,като без да иска се отърка в нея,като някак си се случи наистина без да иска,просто се движеше от желанието си към нея. Дори пуло сънен пак я искаше,пак нямаше да я пусне. Дори е странено но и я сънуваше. Присъстваше дори в онова пространство в което си мислеше че няма да се вмъкне,вмъкна се в нейното сърце.
-Хубаво е да се събуждам до теб...
Определено му харесваше искаше му се повече такива мигове. Не обичаше да е сантиментален или дори романтичен но му харесваше да е с нея. Съзнаваше,че е лигаво и не се харесваше по този начин. Как да не иска да я направи робиня.
Не можеше да се сдържи повече и ръцете му не се спряха,тръгнаха по коприненото и тяло,сутрин да докосваш Ния е утрин,която му харесваше и можеше да замества кафето.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Вто Дек 09, 2014 9:02 am

Макар и двамата да бяхме доста сънени, нещата бързо се промениха. Щом усетих предизвикателните му целувчици по врата ми, а след това и палавите му ръце започнаха да се движат по кожата ми, разбрах на къде отиват нещата и почти моментално се разсъних. Тази сутрин обаче не бях много активна. Чувствах се мързеливо и някак ми харесваше цялото това внимание, с което ме обгрижваше. Позволих му да прави каквото иска с мен, а след това и двамата силно разгорещени и леко потни, се прехвърлихме под душа, Който ни разсъни напълно.
След интересната ни сутрин под душа, облякохме по един халат и по настояване на Алекзандър отидохме в трапезарията. Там имаше богата и разнообразна закуска, която вероятно бе старателно приготвена и подредена от прислужниците. Не бях виждала подобно изобилие никога преди. Не за първи път преспивах в дома на някой мъж с възможности, всъщност мъжете, с които бях спала заради работата си, а и извън нея, винаги са били с пари и положение, но това тук беше нещо коренно различно.
- Очакваш ли някой? - Зачудих се дали след малко няма да нахълтат още десетина човека, с които е имал уговорка да закусва.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Сря Дек 10, 2014 5:42 am

Поли е достатъчно съобразителна да не го занимава с нищо,докато той не каже,докато не е готов,всички ангажименти можеха да отпаднат,ако той не е готов или не искаше да работи в момента. Много неща зависеха от него но умееше да разпределя работата и да се измъква но да знае всичко. Никога не оставаше не информиран за нещата.
-Никой не очаквам.
Заяви той,като със задоволство установи,че му харесваше да споделя закуската си с нея. Нещо ново,което откри и му хареса,а обикновено не е толкова сантиментална личност.
-Имам само няколко досадни срещи след обяд но може и да не присъствам на тях.
Нещо скучно,което не беше от значение,щеше да е далеч по хубаво,ако малката му пленница може да остане целия ден.
-Но ти си моя пленница и е хубаво да останеш искам да ти покажа нещо...
Беше твърдо решен да покаже нещо,което е част от живота му.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Сря Дек 10, 2014 6:05 am

- Твоята пленница не мисли да остава чак до толкова късно, защото за разлика от теб има задължения, които нито може, нито пък желае да отлага... - Исках да му е ясно, че не бях останала през нощта само защото той така е пожелал, направих го защото исках. Сега обаче бе време да се връщам към истинския си живот и той също.
- Какво искаш да ми покажеш? - Стана ми любопитно какво пък толкова може да ми покаже. Може би някоя колекция от малки автомобилчета или пък някоя ужасно скъпа картина. Можеше да е всичко. Не го познавах въобще и нямах представа какво го влече и какви са хобитата му.
Взех едно кроасанче от кошничката и чаша кафе. Отпих първо от кафето... Божичко, това беше най-хубавото кафе което някога съм пила. Кроасана също си го биваше, но не беше така изключителен като кафето, затова наблегнах върху кафето.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Съб Дек 13, 2014 6:09 am

-Е няма пълно щастие на този свят.
Призна си той,като наистина нямаше да е никак нормално,ако остане с него целия ден след цялата нощ,която тя успя да му отдели:
-Хапни добре,виждам че ти се е осладило,след това. Ще почака...
Не беше съвсем сигурен дали да и го показва,защото не се знаеше,дали ще реагира добре но въпреки всичко,след това щеше да знае,дали тя иска да е част от това или просто наистина иска просто да се отърве от него. Не че това,ще има разлика за него но щеше да му е далеч по хубаво,когато знае,че може да и хареса:
-Надявам се да ти хареса,до сега на много малко хора съм споделя,а на тези,който съм споделял,едва ли ще разкажат...
Звучеше малко странно но въпреки това.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Нед Дек 14, 2014 2:34 am

Оставих чашата с кафе на масата и се изправих от мястото си. Отидох до него и го хванах за яката на халата, притискайки се към него. Каквото и да искаше да ми покаже, изглежда беше важно и вероятно заради това и изглеждаше толкова нервен, повдигайки въпроса.
- Защо не ми го покажеш сега? - Исках да се отпусне най-накрая, а и не бях чак толкова гладна.
- Няма да кажа на никой... - Докоснах устните му с моите и леко захапах долната. Харесвах да се закачам с него, въпреки че той го приемаше по доста буквален начин. Сграбчи ме през кръста и ме сложи да седна върху масата. Изкикотих се тихичко. Току що бяхме излезли от банята, където ме беше изчукал, а непосредствено преди това и в леглото. Започвах да се чудя дали не е на някакви стимуланти и защо и аз не съм получила такива. Пъхна ръката си под халата и я плъзна по бедрото ми. Изпъшках задъхано. Физически не бях сигурна, че мога да понеса още един оргазъм, но пък идеята да ме изчука направо върху масата ме караше да се подмокрям... И тъкмо когато се убедих, че искам да продължи той спря... Извади ръката си без дори да е докоснал онази зажадняла за него част и ме целуна.
- Това изобщо не е честно... - Беше като да нахъсаш някое куче и после да му сложиш каишката и да му кажеш да стои мирно.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Kol on Вто Дек 16, 2014 5:09 am

Луд щеше да бъде ако каже,че не му е искаше да я изчука на масата. Усещаше тялото и как е готово за него и как потрепваше от желание,дори се четяха изкрички в погледа и,който не можеха да бъдат сбъркани с нищо. Надигна се още малко,като я целуна нежно по врата,е не беше никак нежно,а по скоро подпалващо диво.
-Обещавам ти,че ще свършиш...
Знаеше,че иска това и нямаше много да я чака. Улови ръката и,като тръгнаха по коридора. Всичко беше достатъчно светло но когато стигнаха в дъното на коридора,сякаш стана малко по тъмно.
-Не водя почти никой тук...
Извади един ключ,който беше малко по специален. Отключи но вътре все още не се виждаше нищо,за разлика от всички стай тук си имаше ключ и не се включваше с плясване или с команда. Щом светна светлината,се откри едно тъмно червено сатенено легло,стените бяха в подобен свят. Като цяло не изглеждаше на нещо нестандартно но въпреки това имаше нещо съмнително. Обърна се към нея:
-Искам да те попитам нещо вярваш ли ми,че не бих те наранил?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Ния on Вто Дек 16, 2014 5:30 am

Цялата тази потайност и вълнението, премесено с голяма доза притеснение лъхащо от него, ме караха самата аз да се чудя какво толкова може да ми покаже. Бях израснала и живеех в свят където не можеше да ме изненада нищо и където нищо не беше такова каквото изглежда. Бях претръпнала към изненадите така да се каже и бях подготвена за тях... Или май така си мислех. В първия момент не загрях за какво е всичко това, но след няколко секунди ми светна... Той си падаше по... по-екстремни неща в леглото и тази стая вероятно беше точно такава.
Алекзандър ме погледна и ми зададе някакъв въпрос, на който първоначално не отговорих, просто защото все още се опитвах да разбера какво мисля за всичко това. Бях правила много неща, но това не беше едно от тях.
- Да... - Отвърнах импулсивно и без да се замислям особено много, защото така поставен въпроса, можех да отговоря само по този начин. Вярвах му и знаех, че каквото и да е намислил, няма да ме нарани, но все още не бях убедена, че това е моето нещо... Моята игра, която ще ме накара да се почувствам добре. Не можех обаче да отрека, че идеята да изпробвам нещо такова с него, ме караше да се чувствам по-развълнувана и тръпнеща от всякога. Дали щеше да иска да доминирам над него или точно обратното? Кое исках повече? Пулса ми започна да се ускорява, без основателна причина.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Братство на смъртта

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 36 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 21 ... 36  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите