Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Алек и Ема

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Сря Апр 30, 2014 1:00 am

Звучеше толкова невероятно, че чак невъзможно да се случи. Имаше толкова много неща които можеше да се объркат, ако някой разбере или дори заподозре, че между мен и него съществува нещо повече от приятелство. Тази любов беше обречена и го знаех още от мига, в който бях запознала да изпитвам подобни чувства към него. Може би и двамата не искахме да си признаем истината, която не беше, че се страхуваме от това как е щял да реагира другия. Може би и двамата знаехме какво точно изпитваме един към друг и просто отказвахме да си го признаем, защото всичко беше обречено. Баща ми нямаше да позволи и едва ли някой в този град щеше да погледне с добро око, особено семействата ни.
- Никога няма да бъдем тази двойка Алек и не защото не го искам, а защото ако някой разбере... - Даже не ми се мислеше какво може да се случи. Сигурно щяха да ми забранят да се виждам с него и тогава...
- Всичко е обречено... - Очите ми започнаха да се пълнят със сълзи, защото осъзнах, че никога няма да бъда свободна и този миг беше само илюзия.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Сря Апр 30, 2014 4:40 am

Тези негови думи накараха сърцето ми да забие още по-бързо от колкото всеки път, когато съм около него. Знаех и бях убедена, че мисли всичко което казва и дори за миг не подлагах под съмнение неговият кураж и смелост, но се страхувах, че аз не съм толкова силна и смела колкото е той.
- Никой не може да разбере! - Обичах го прекалено много, за да го изложа на каквато и да било опасност и не бях готова да разкрия чувствата си пред всички и с това да рискувам да го загубя наистина.
- Знам, че не се страхуваш от никой и нищо, но... - Това можеше да се отрази и на отношенията между семействата ни и да ги обтегне. Не желаех да поставям всички в опасност заради чувствата си, но най-вече се страхувах той да не пострада.
- Никой не трябва да разбира, докато не измислим как да кажем на родителите си. - И под родители визирах най-вече баща ми. Трябваше да го накарам някак си да приеме, че имам право на личен живот и че имам право да бъда влюбена.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Сря Апр 30, 2014 4:53 am

-Съгласен съм с теб,а и те познавам,знам че не си готово да застанеш с тази истина пред баща си и семействата ни. Това е наистина голяма крачка. Само,че истината е,че не можем и двамата да избягаме от чувствата си,може да се заблуждаваме лъжем но няма къде да отидем.
Трябваше да разбере и,че няма да я оставя да поема отговорността сама,заедно бях ме в това и заедно,щях ме да продължим. Не исках да мисли,че ще я оставя сама,знаех и друго,че един на друг щях ме да си даваме сила. Тук не ставаше дума,кой е по силен,кой какво повече може тук ставаше дума за нещо съвсем друго,за една толкова простичка дума,като обичта,за нея винаги са нужни двама. А,първата любов никога не се забравяше,особено когато искаш да остане и последната.
-А,и честно,дори да не съм аз,баща ти никога няма да хареса никой. Ема имаш право на щастие,имаш право да изпиташ всичко имаме право на това,не мислиш ли?
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Сря Апр 30, 2014 5:11 am

- Не е толкова просто... - И той го знаеше, защото не ставаше дума само за това какво ние искаме и от какво ние имаме нужда, нито на какво имаме право. Нещата бяха много по-сериозни от това и не знаех какво може да довлече една такава новина след себе си. Никога не бях постъпвала егоистично и честно казано това което правех сега, бе именно такова. Знаех много добре, че никой няма да одобри и все пак го бях направила, демонстрирайки пълен егоизъм в преследване на личното си щастие.
- Не искам и след тази нощ не мисля, че ще мога да избягам или отрека какво изпитвам към теб, но се нуждая от малко време, за да измисля как това което изпитвам да не навреди на теб или някой друг. - Поех си дълбока глътка въздух и леко надигнах глава, докосвайки устните му със своите. В този миг забравях за всичко останало и го чувствах така правилно.
- Няма да кажеш на никой нали? - Знаех че няма, но исках да го чуя и от него.
- Дори и на Крис... Всъщност особено на Крис... - Сто процента щеше да го разгласи, само за да ме види как се мъча.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Сря Апр 30, 2014 5:27 am

Да обожавах Крис,той ми беше много добър приятел но знаех,че понякога му е ужасно трудно да си затвори устата,понякога сякаш бариерата между мозъка и устата му се губеше и разгласяваше всичко. Е,не всеки път наистина но имаше неща за който не можеше да си мълчи.
-Обещавам ти Ема,това ще си остане между нас,до тогава до когато ти пожелаеш.
Винаги,когато ме караше да запазя нейна тайна то аз го правех без да се замисля. Никога не го разгласявах и всички тайни си оставаха такива. Криех ме тайната,че я уча на магия и още доста дребни неща. Да,винаги щях да я защитавам:
-На никой няма да кажа...
Не можех да издържа още на това говорене исках да не спирам да я целувам. Истината е,че запърви път изпитвах такава нужда,все едно имах нужда от вода,от храна и исках да я заситя или утоля. И въпреки,че я желаех по друг начин не направих онова,което правех с другите момичета,просто бях нежен,ръсете ми само я бяха обгърнали. Не исках да я карам да се чувства странно. Тя до преди няколко минути не се беше целувала с момче,освен с онзи... Но както и да е,щях да излича този неин спомен и щях да превърна всяка целувка в незабравима:
-Поне едно е хубавото никой няма да заподозре нищо,за това,че прекарваме повече време заедно и без това го правим постоянно...
Това е в наше предипство,можех ме да бъдем заедно толкова,колкото искаме,естествено без да се целуваме и никой нямаше да се осъмни,защото и без това бяхме заедно.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Сря Апр 30, 2014 9:29 am

Не бях много сигурна за това, защото аз едва ли щях да мога да го погледна без да се изчервя знаейки какво се бе случило и все пак беше прав, никой нямаше да се усъмни, защото знаеха, че сме приятели и прекарваме ужасно много време заедно.
Усмихнах му се тъжно и казах:
- Още една тайна... - Не обичах да пазя тайни, нито от родителите си, нито от приятелите. Алек още повече, а аз все го поставях в позиция, в която да крие нещо заради мен.
- Толкова съжалявам, че отново ще съм причина да лъжеш... - Не ми харесваше да го поставям в такава позиция, но този път се налагаше наистина.
Среднощни промъквания, тайни... изобщо не му влияех добре, а уж аз бях примерната. Може би баща ми се опитваше да предпази останалите от мен, а не обратното.
- По-добре да се прибираме, преди да са усетили, че не сме по леглата си... - И да трябва да лъжем отново, пък и наистина имах нужда да осмисля случилото се. Едва се бяхме целунали и вече говорехме все едно имаме връзка. Всичко се случи толкова бърз, че в главата ми беше пълна каша. Нямах никаква представа какво е да имаш връзка с някой друг, още по-малко тайна връзка.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Чет Май 01, 2014 4:43 am

Толкова отговорна за всичко и поемаща вината върху себе си,макар да не беше нужно,но такъв и е характера и аз го обожавах до най-малките подробности. Не исках да се разделяме толкова рано,никога не исках да се разделям с нея в интерес на истината. Винаги ми е било приятно да е край мен,дори в редките моменти в който не говорех ме за нищо,простонейното присъствие ме правеше по щастлив.
-Добре но съвсем но нека останем само,още няколко минути.
Сега можех да я докосвам с нежността,която исках и заслужаваше,с вниманието което и принадлежеше. Ръката ми така нежно премина през нежните очартания на лицето и:
-Само още няколко минути в който да забравим всичко около нас,да останем само двамата?
Исках този момент,малко спокойствие,далеч от проблемите,тайните и всичко останало:
-Само ти и аз,става ли?
Сигурен бях,че главата и,щеше да се пръсне от мислене и трябваше момент в който да си поеме дъх и да си почине,нямаше със сигурност да спре но е хубаво да се опита.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Чет Май 01, 2014 4:57 am

- Смея ли да откажа? - Попитах аз и му се усмихнах, като с тази усмивка дадох и красноречив отговор на въпроса му. Естествено, че исках и щях да остана след като не бях в състояние да му откажа на практика абсолютно нищо.
- Ще остана само още малко. - Казах все пак, за да е ясно, че все по някое време ще трябва да се приберем.
- И без това исках да поговорим за толкова много неща. - Два дена без него и всичко ставаше каша в главата ми. Той ме попита за какво искам да говорим, а аз въздъхнах тежко и леко се отдръпнах и го погледнах в очите, беше нещо сериозно и не ми се искаше да се разсейвам от желанието си да го целуна.
- Става дума за Наташа и Беки... - Той винаги успяваше да ме изслуша и по свой си начин да ми помогне с вътрешните ми терзания.
- Те просто не спират да тормозят Лети и... - Само като помислех за тях двете и започвах да се ядосвам. - Не знам как да се справя с тях... Днес говорих с баща ми и познай. Той е убеден, че трябва да бъда по... доминираща... - Не беше точната дума, но не знаех как по-деликатно да се изразя.
- А знаеш, че ако го направя много неща биха могли да се объркат и... - Свих леко рамене. - Чудя се дали ако говоря с чичо Илайджа ще е добра идея?
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Чет Май 01, 2014 5:11 am

Умеех да бъда сериозен когато се налагаше и ми трябваха няколко секунди да се концентрирам,просто тя ми действаше,като сладка магия и трудно можех да попревключа на друга вълна но винаги бях готов да я изслушам и да и дам съвет.
Но тези двечките,си бяха бита карта още от много отдавна,просто сами не подозираха,колко може да загазят. Усмихнах се леко,защото знаех неща за тях,който тя не знаеше:
-Според мен те са бита карта,ако е относно това ти,как би могла да се справиш с това,зависи само то това,дали искаш да ти кажа няколко тайни за тях,който ще ги накарат за дълго да замълчат. Всъщност от части не е точно тайна,много хора знаят и по този начин се спасяват от тяхното злорадство.
Тук в града имаше малко тайни,те се научаваха доста лесно все още се чудех,как Ема не ги знаеше но е нормално,тя просто не обичаше клюките и ги подминаваше,а аз от части живеех за това,не знаех но ми харесваше да знам всичко,за всички:
-Според мен трябва да си бъдеш такава,каквато винаги си си била,и да използваш прекрасния си ум. Може да използваш мен,аз нямам нищо против,мога да ги накарам за много дългичко да си замълчат. Но има и друго,Ваалет е добро момиче,дори прекалено добро и позволява прекалено много неща,тя има тежка съдба но това я прави само по силна,според мен и аз като неин приятел,трябва да и помогнем,да стане по уверена и по смела,да не позволява всичко това,защото тя е по склона да замълчи и да се свие от колкото да отвърне и да се изправи. А,определено съм сигурен,че има поне малко смелост.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Чет Май 01, 2014 5:21 am

- Така ли? И от къде си толкова сигурен? - Подкачих го шеговито и леко се усмихнах.
- Смятам, че като приятели на Ваалет не трябва да се опитваме да я променяме. Тя е такава каквато е и когато е готова ще отвърне на удара, но до тогава не желая останалите да прекаляват с търпението й. - Не желаех и да използвам тайни срещу определени хора, но можеше и да се наложи.
- Знаеш ли, по-добре не се намесвай... Ще измисля нещо. - Може би и аз трябваше да се науча да съм по-самостоятелна и да не питам всички какво трябва да направя когато имам някакъв проблем.
- Винаги го правя. - Наведох се леко към него и го целунах плахо по устните. Още ми беше толкова чуждо и странно да го правя, дори не бях сигурна дали се справям добре.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Чет Май 01, 2014 5:34 am

-О,не не ме разбра правилно,не смятам,че искам да я променям,тя по скоро е твоя приятелка,все пак споделяте един и същи женски идеий..
Позасмях се лекичко,да бях ме приятели но жените се разбираха далеч по добре,въпреки че с Ема бях ме приятели от малки деца като момиче винаги ми е била непонятна.
-Убеден съм,че тя има тази смелост в себе си и може да отвърне,по скоро ние трябва да я насърчим или по скоро да и покажем,че не е съвсем сама,въпреки че се изправя сама срещу тях. По скоро като подкрепа и като мотиватори.
Надявах се сега да ме разбере и все пак не трябваше да е все едно се опитваме да я пуснем на дълбоко,по скоро трябваше да е постепенно.
-Е,няма да ме оставиш да ти помогна... Знаеш ли кой най-бързо ще ти помогне?
Тя ме погледна:
-Крис естествено,той така силно ги "харесва",поспречка ли са се предната вечер и той меко казано ги е поставил на мястото им. Ще му бъде истинско удоволстви да повтори.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Ния on Чет Май 01, 2014 5:45 am

Поклатих глава и пак въздъхнах тежко:
- Крис само може да влоши положението още повече, а аз не искам това. - И баща ми и Алек, бяха еднакво първосигнални и не мислеха за последствията ако се разрази истински конфликт от това нещо. Трябваше да се сетя по-рано, че единственият който решаваше, а не създаваше още по-големи проблеми е майка ми. Тя щеше да знае какво да направя, но вече беше късно да я питам, защото бях взела решение да се справя сама с това, без да се оплаквам на никой.
- Да сменим темата... - Вече съжалявах че я бях повдигнала при положение, че можехме да говорим за нещо далеч по-приятно от Наташа и Беки.
- Утре заедно ли ще ходим на училище? - Тази сутрин бяхме пропуснали и колкото и хубаво да ми беше да ходя с баща ми, си предпочитах Алек.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Алекзандър on Чет Май 01, 2014 5:53 am

-Естествено,че с мен!
Възкликнах,защото това не подлежеше на никакво съмнение:
-Колкото и да ми "харесва" да съм в колата на загубилите от баща ти,предпочитам да съм от печелившите и да отидем двамата на училище.
Малка закачка от сутринта,когато нейния баща ни беше изпреварил нанасяйки на Крис удар по достойснтвото,не искаше да си го признае но го е яд,че Клаус го надмина,той искаше винаги да е пръв,а дори да се опита да го мине в онзи момент,някак си никой не искаше да минава в каквото и да е било точно нейния баща:
-Знам,че искаш да си първа на училище,ама понякога не се получава...
Отново се засмях,защото знаех че и тя като мен,въпреки че сме отлични ученици не обичах ме толкова много училището,да кажем че всеки ден без училище е благословия. Закачах се просто с нея,защото обичах смеха и,а и отново целях да я накарам да се закача и тя с мен.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Алек и Ема

Писане by Ния on Чет Май 01, 2014 6:14 am

Вече бях много по-спокойна и щастлива, след като знаех, че още на сутринта ще имам възможността да го видя и целуна отново, като второто не беше много сигурно, но се надявах да имам тази възможност.
С Алек се разделихме по-трудно от всякога. На никой не му се искаше да се прибира, но и двамата осъзнавахме, че просто се налага. Прибрахме се незабелязано и двамата, но аз така и не успях да мигна дълго време. Не спирах да мисля за него и за целувките, даже по едно време не мислех за нищо друго, само за това и след колко точно ще го видя отново...
По някое време съм заспала все пак, но даже и в съня ми, мисълта за него не ме напусна. Сънувах го през цялото време, чак докато се наложи да отворя очи и да се приготвя за училище...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алек и Ема

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите