Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Къщата на Кол

Страница 3 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Пон Май 05, 2014 7:38 am

-Много си забавна да знаеш...
Подкачих я,заради нейната закачка но не и се сърдех,не можех да и се сърдя,а и знаех че тя просто се опита да ме подразни и пошегува:
-По скоро съм го знаел но явно си дадох сметка за това едва сега. Но факт е,че се промених явно така е трябвало но въпреки че купола на сила те държи то по скоро не се чувствам така в всички други естества. Ти ми даваш свобода не ме ограничаваш,а ако го беше направила,най-вероятно щях да се бонтувам и нямаше да си давам сметка за това,че си най-прекрасното момиче за мен,във всяко естествто.
Преминах с пръсти по брадичката и,като я погалих и надигнах за да я даря с целувка:
-Малко май се пообърках,малко ми е кашаво на моменти в главата. Едва днес осъзнах,че не съм в състояние да те деля,не ми се иска да намесваме някой в нашите отношения. Да,не съм сигурен,че мога да съм напълно верен,слаб съм на инппулсите си,дълги години живея по този начин,не съм сигурен,че мога да обещая нещо,което не мога да изпълня но факт истина или нещо подобно е,че наистина през леглото ми минаваха хиляди но в последните години драстично намаляха от само себе си,чакам теб и си ми достатъчна. И не е заради демогравския проблем в града...
Пошегувах се за последното но исках да разбере,че се променях,не на сила,не защото маниакално го исках,а защото се получаваше,обичах я и я харесвах и никоя друга не можеше да я замени.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Пон Май 05, 2014 8:05 am

Нещо наистина се бе променило и не бях съвсем сигурна какво точно, може би наистина се дължеше на това, че по-рано тази вечер някой друг се наслаждаваше на тялото ми и най-вероятно беше временно състояние, но Кол се държеше изключително различно с мен тази вечер.
- Хей... - Поклатих глава и докоснах брадичката му, а след това и го целунах.
- Наистина не е нужно да ми обещаваш каквото и да е... - Вярвах че свободата е нещо което всеки един трябваше да притежава и можеше да я използва както сметне за добре. Моята свобода се изразяваше в това да бъда с него, неговата не беше необходимо да бъде същата и не беше чак такъв проблем да спи с други, ограничаването само щеше да го накара да го желае повече.
- Не се нуждая от обещания... Щастлива съм! - И не беше лъжа, бях щастлива да го имам до себе си и исках той да се чувства по същия начин с мен.
- Оценявам всичко което правиш и усилията които полагаш, дори и с това тази нощ, знам, че не ти беше лесно и съжалявам, че реагирах така... Просто... - Поех дълбоко дъх.
- Просто не беше подходящата нощ... За мен... - Погалих нежно лицето му.
- Не желая да се отказваш от неща които те правят щастлив, просто защото за мен да бъда с някой друг не ме прави щастлива. - Направих кратка пауза и се загледах за един дълъг миг в лицето му.
- Познавам те Кол и знам, че колкото повече си забраняваш нещо, толкова повече го искаш. Двамата с теб, доста си приличаме в това отношение и понеже си приличаме, също така знам, че ако поискам да бъдеш само мой, това ще те отдалечи от мен, а да те загубя би било доста по-лоши от това от време на време да каниш и други жени в леглото си.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Пон Май 05, 2014 8:16 am

-При мен е по различно...
Просъсках аз:
-Самата истина е,че го отлагах е,че не исках да те деля с друг. Да знаеш манията ми,че не обичам да съм втори...
Това и е пределно ясно и то още в началото но не това искаше да каже по скоро е подготовка за друго:
-Направих го по най глупавия начин и по скоро без да е достатъчно логично,водех се от това,че ако ти дам възможност да спиш с някой друг,естествено по мой контрол,ще ти дам нещо ново. Когато с теб прави подобни неща,дори сама виждаш че обръщам повече внимание на теб,не съзнателно дори,за пример е подледната ни тройка,да направих го защото ми е трудно да устоя на гола жена особено на две,няма да съм достоен мъж но след всичко я оставих ме да си ходи. За мен си дадох сметка,че си ми достатъчна. А,и има го и другото отдавна си с мен и не сме правили подобно нещо,дори не знам да си била с някой друг,просто си мислех,че те ограничавам,че ти забранявам,че се страхуваш от това да спиш с някой друг,за да не пострада и,че сякаш те държа,не знам тъпа е логиката но в мен се появи съмнението,че може да си се отекчила,че ти липса тръпката на ухажването.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Пон Май 05, 2014 8:48 am

- Така е... - Отвърнах, но побързах и да изясня с коя точно част съм съгласна.
- Понякога наистина ми липсва, чувството да вляза в някой бар и някой мъж да забележи точно мен сред всички останали жени и да подхрани чисто женското ми его с няколко комплимента или да ме почерпи с питие, но това изобщо не означава, че ти не ме караш да се чувствам желана или пък недооценена. Понякога ми се иска да съм по-малко в твое притежание и повече в свое, но това е неизбежно, защото от първата ни нощ заедно аз ти принадлежа изцяло и това, че ме пазиш толкова ревностно от всичко и всички. Тази твоя мания, както я наричаш, ме караше да се чувствам специална за теб и когато тази вечер, осъзнах, че доброволно искаш да ме споделиш с някой друг пред очите си... - Поех дъх и леко поклатих глава, поглеждайки в страни, после отново към него.
- Това беше първият път, в който ме накара да се почувствам като обикновен предмет, който притежаваш... - Очите ми пак започнаха да парят, но този път успях да преглътна сълзите си и не се разплаках.
- Знам, че не това е което си искал да почувствам, но аз го приех по този начин в онзи момент...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Вто Май 06, 2014 4:50 am

Никак не беше далеч от ума но се бях сетил прекалено късно,в същност и аз самия,ако се замислех,щях да установя,че е възможно да се почувства по този начин. А,това не ми харесваше,защото бих убил всеки,който я приближи или погледне:
-Виж не мога да отрека,че ми харесва факта,че си моя,като моето момиче но никога не съм влагал в това че си мое лично притежание,подобно на някой предмет. Разбирам,как си се почувствала но по скоро съм мислел първо сигнално и дори не съм се замислил над нещата.
Усетих,че щеше да заплаче и я погалих по бузата,не ми се искаше отново да заплаче:
-Още от началото ми се искаше да го убия,на моменти дори бях на ръба,повярвай ми не го бях направил,за да те преотстъпвам мислех,че ще ти достави удоволствие,ти го правиш за мен,мислех че е редно и аз да го направя за теб. Виж,ако понякога не искаш нещо не го прави само заради мен,понякога е хубаво да си егоист.
Бях попреминал няколко етапа от така да се каже нашата страна връзка:
-Просто ми кажи не...
Може би не искаше,може би си мислеше,че в всичко трябваше да ме следва,за да ми достави удоволствие но не биваше да страда от това.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Вто Май 06, 2014 5:05 am

Поех дъх и кимнах в знак на съгласие. Беше ясно, че тази вечер се оказа едно огромно недоразумение, в което и двамата бяхме разбрали погрешно всичко. Хубавото беше, че повече няма да се повтори и нямаше нужда да задълбавам повече.
Целунах устните му и след това се отпуснах върху леглото по гръб. Бях така уморена, че вероятно щях да заспя, само ако затворя очи. Обаче не трябваше да го правя. Извърнах глава настрани и погледнах часовника на нощното шкафче, който показваше малко след четири сутринта. Скоро трябваше да се прибера и след като изпратя Ваалет на училище, щях да спя цял ден. Още малко... Повтарях си на ум. Трябваше да издържа само още малко.
- Помислих, че го искаш наистина и че не ти пука, затова се опитах да те накарам да ревнуваш...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Вто Май 06, 2014 5:23 am

-Е,да ти кажа успя...
Едно нещо което беше станало след всичко това. По скоро нейния план успя моя беше тотален провал,и за мен и за нея. Друг път щях да мисля повече за това,какво и как правя преди нещата да са се объркали съвсем съвсем тотално:
-На моменти ми се искаше да му прекърша врата,проблема е че е доста важна персона,ако изчезне,ще си имам проблеми. Не,че са много големи,ама не ми се занимава с Илайджа и моралните му проповеди за единството мира в града.
Завъртях очи и не прикрих смеха си. Галих я съвсем нежно,обожавах да се наслъждавам на прекрасната и кожа на невероятния аромат който се носеше от нея. Действаше ми като афродизиак,погледнах на горе когато ме погледна,защото бе усетила,как мъжествеността ми е отново на пост.
-Не му обръщай внимание...
Знаех,че е уморена не желаех да издевателствам над нея,мота ненаситност прекрачваше границите но какво да направя,когато тя ми действаше по този начин,щях да се успокоя но не сега:
-Съжалявам,знаеш как ми действаш...
Да,звучи може би гадно но само тя можеше от раз да ме върне в това състояние.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Вто Май 06, 2014 5:34 am

Повдигнах леко едната си вежда и го наблюдавах с една загадъчна усмивка:
- Трудно ми е да не го правя... - Пак повдигнах едната си вежда и погледнах към члена му.
Беше ми трудно да опиша как когато съм на ръба на силите си, успявах да го желая толкова силно. С Кол всъщност сме имали доста по-дълги и бурни маратони от този тази нощ, просто разликата беше в това, че тогава не трябваше да мисля за нищо друго.
Завъртях се бавно в леглото и легнах по гръб, отмятайки на една страна косата си и поглеждайки към него. Прокарах показалеца си по гърдите му и му се усмихна предизвикателно и подканящо.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 12:46 am

Между нас не просто течеше химия,а по скоро се разливаше,беше плъзнала в цялата стая и изпълваше целия въздух с аромант на секс. Винаги е така когато бяхме заедно и когато неизменно и неизбежно следваше едно и то е любов. За секунда се насладих на красивите извити линии на перфектното и тяло. Обожавах да го обхождам с устни,с пръсти,с дланите си,дори да обхождам нея с езичето си. Имаше най сладкия аромат и вкус на земята,не бях в състояние да и се наситя.
Обърнах се към нея но погледа ми жестовете ми бяха,като на хищник все едно тукощо бях видял някаква сладка мръвчица но не просто си я представях,а е толкова близо. Прокарах ръка по извивката на талията и,като стигнах до перфектното и стегнато коремче,на път да стигна до едно толкова нежно местенце но не бързах,върнах се на горе и погалих гърдите и. Погледа ми я изпиваше,гледах лицето и,обичах така да правя,да я доскосвам и да я гледам,как ще реагира,как се променяше лицето и,как удоволствието променяше лицето и:
Скрих лице в извивката на врата и,като я целунах нежно няколко пъти,а след това зсмуках,а след това захапах възглавничката на ухото и,а в същия момент ръката ми стигна по надолу,погалих нежно устните и,като ги разделих.
-Не не си готова за мен...
Влажна и възбудена но не достатъчно,исках да се разтича по пръстите ми да трепери,често я измъчвах сладко така.
-Да не би вече да си загубила интерес към мен...
Ръката ми се заигра с нея,с прекрасните и устни,като без дори да очаква пъхнах нежно ръста си в нея и раздвижих точно там където беше най-чуствителното мяестенце.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 1:19 am

Тих стон се откъсна измежду устните ми. Толкова сладко и същевременно влудяващо. Тялото ми леко се сгърчи от възбуда, усещайки прекрасния допир до кожата си, чувствайки го по този начин. Но в момента когато проникна с пръста си в така влудяващо влажните ми дълбини, тялото ми изтръпна, дишането ми се участи, а сърцето заби лудо между гърдите ми. Начинът по който пръстите му се движеха в мен ме побъркваше. Караше ме да извивам гърба и ханша си, съблазнително и грациозно. Аз бях инструмент в неговите ръце и той сякаш свиреше като виртуоз, напипвайки най-чувствителните места по мен. Той ми даваше с пълни шепи, но и в същото време си го взимаше, оставяше ме без дъх, без глас, оставяйки стоновете ми безмълвни.
- Моля те... - Извих отново ханша си и извих главата си още по назад.
- Искам те... - Исках да усетя твърдият му член в себе си. Исках да ме изпълни цялата и да изпитам толкова голямо удоволствие, колкото само той можеше да ми достави.
- Кол... - Пръстите му усилиха натискът си и вдишах рязко. Соковете ми се разтекоха по него и цялото ми тяло запулсира в ритъма на удоволствието. Плоското ми коремче се свиваше и отпускаше неспокойно в следствие на учестеното ми дишане. Финиширах така сякаш бях пробягала хиляди мили в маратон, но крайният резултат си заслужаваше, удовлетворението бе пълно и ако имаше нещо което да искам повече от това, то беше да го усетя в себе си.
- Имам нужда от теб Кол... Моля те...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 1:55 am

-Усещам красавице разтичаш се по мен...
Изкуших се и дръпнах пръстите си за да вкуся от нежите и сокове. Облизах пръсти лакумо,нямаше толкова сладко нещо на целия свят. Издадох ръмжащ звук,който показваше моето удоволствие,а мъжествеността ми потрепна от желание да се вмъкна в нея и да я обладая веднага. Не се забавих за част от секундата се оказах върху нея със своята вампирска скорост. Не бях в състояние да отлагам но никак не ми се искаше да претупвам нещата. Отърках се в нейните устни,като само марирах своето желание но го направих страстно и все едно наистина бях проникнал в нея:
-Предизвикваш ме да те любя силно и неубоздано...
Не и казвах,че искам да я чукам това е доста вулгарна дума имайки предвид,каква обич изпитвах към нея но тя знаеше,че предизвикатеството да и устоя е напълно успяло и я исках ужасяващо много,толкова че исках и двамата бързо да достигнем до края но отлично си даваше сметка,че нямаше да го направя,правех нещата от край до край и не пропусках нищо,а знаех че за да и се насладя трябваше да е дълго,а не бързо. Дадох и на двама ни това от което имаме нужда,проникнах в нея. Усетих видях реакциите и,сигурен бях,че изпитва сладка болка от пълното проникване:
-Винаги толкова тясна толкова влудяваща,не мога да ти устоя...
Задвижих се но в прилив на страст я обсипах с целувки,който прогаряха кожата на нежното и вратле. Не усетно по пътя бях намерил устните и,езичето ми нахлу грубо между устните и,като тя бързо разбра,какво се иска от нея и отвърна на палавата игра,езичето и последва моето и палаво следваше моя див инпулс.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 2:21 am

Болката в слабините ми нарастваше с всяка изминала секунда. Не, всъщност болка не беше точната дума. С тялото ми се случваше нещо различно, което наистина бе трудно да се опише. Желаех и се наслаждавах на всяко едно негово проникване в горещата ми и влажна женственост. Обожавах да усещам това чувство на пълнота и мразех всеки път когато се отдръпваше назад, затова и така припряно се опитвах да го последвам. Не желаех да се разделяме, но физически ми представляваше огромно усилие да извивам ханша си под тежестта на тялото му, което ме притискаше и почти не ми позволяваше да помръдна. Кол притежаваше изключителна сила, не просто физическа, а всякакъв вид. Той бе най-устойчивият мъж във всяко едно отношение и го обожавах с всяка клетка на тялото си. Когато с него правехме секс, имаше моменти в които изпитвах истинско възхищение към него. Към него като човек и към него като мъж. Той ми даваше абсолютно всичко, за което можех да мечтая.
- О, Кол... - Извиках безпомощно и дрезгаво, когато поредната тръпка на удоволствие премина през тялото ми. Нуждаех се от незабавно освобождение. Изгарях в болезнена агония на нестихващи и опустошителни страсти, предизвикани единствено и само благодарение на точно този мъж, когото обожавах.
Винаги ли щеше да е така? Така опустошително, така магическо, така великолепно и изпълващо?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 2:40 am

Нуждаех ме се от едно и също нещо и то е пълна наслада,пълно задоволство. Не го търсех ме,знаех ме как да го получим но въпреки всичко тялото ми сетивата ми,самия аз знаех,как да направя нещата още по перфектни,като ги поотлагах но не прекалено много,защото това щеше да е агония и за двама ни. Знаех,че ако отложа малко усещането ще е взривяващо и за двама ни. Бързия оргазъм е хубаво нещо но най-прекрасния е онзи достигнат бавно и леко отложех.
Движенията ми бяха от край до край,усещах как прониквам ужасно лесно в нея но въпреки това толкова стегната,че ме побъркваше. Обожавах да се намирам в нея,искаше ми се това да трае по дълго исках да не се отделям от нея,колкото и гадно и глупаво да звучи,чувствах се ужасно и невероятно прекрасно:
-Елизабет...
Извиках почти,защото тя ме докарваше до ръба и въпреки прословутия контрол усещах,че съм на ръба да го загубя,защото тя ми действаше всеки път по нов начин,изкарваше ме от кожата,да не мога да контролирам сетивата си:
-Моя само моя...
Откъсваше се от устните ми,не защото исках да я притежавам,а защото исках да съм единствения за нея,тя да е само с мен.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 3:06 am

О, да Кол, искам да съм само твоя! Аз съм само твоя! Искаше ми се да му го изкрещя с пълно гърло, но не бях в състояние да кажа нищо. Гърдите ми се повдигаха нагоре, заради насеченото ми и плитко дишане и недостига на въздух. Всеки път когато се опитах да поема по-голяма глътка кислород, гърдите ми се надигаха и сякаш се опитваха да привлекът вниманието му. Зърната ми бяха болезнено твърди. Цялото ми тяло бе възбудено до болка. Повдигнах ръце и пръстите ми се вплетоха в меката му коса. Завъртях глава настрани, оголвайки целия си врат за него. По кожата ми имаше малки капчици пот. Изгарях се топях в ръцете му. Кол се наведе към гърдите ми и устните му започнаха да ги целуват и засмукват зърната ми. Изстенах, когато възбудата стигна като остра болезнена нужда до слабините ми. Извих тялото си още по‑назад, охотно поднасяйки му гърдите си, с които можеше да се разпорежда както пожелае. Те му принадлежаха, както и всяка останала част от мен...
- По дяволите... - Свих пръсти и леко го издърпах за косата назад. Това едва ли му беше причинило болка, но в действителност това целях, да му причиня болка, каквато аз изпитвах. Идеше ми да го разкъсам целия, както неговият твърд и огромен член правеше с мен.
- Толкова е хубаво... - Даже не изпитвах срам да си го призная. Обожавах всеки един миг, в който той беше в мен. Харесваше ми да правя секс и колкото и да мразех това, че съм толкова зависима от секс с Кол, обожавах самото чукане, защото той го правеше като никой друг.
- Какво правиш с мен... - Единият ми крак се уви около кръста му и го притиснах към себе си. Това беше намек да изчака малко. Щях да полудея ако беше продължил, а не исках да свършва толкова скоро. Издърпах главата му, която все още бе заровена при гърдите ми и диво започнах да го целувам по устните. Толкова много страст и плам се бе насъбрал в тялото ми, че подивявах.
- Невероятен си...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 3:27 am

Смеха ми беше някак лукав и закачлив,смях който знаех,че я побърква. Усещах,ч тепърва бях отключил моята дива Елизабет,която показваше своите нокти. Прекрасната хищница на която можех да се дам:
-Нима... Нима се познаваме госпожице Джаксън . Нека да се запознаем...
Закачах се с нея,бях в палавото си настроение и приех последното изречение,като закачка все едно,за първи път бях с нея и не знаеше на какво съм способен. Наведох се преминах с езиче по врата и,чак до брадичката,като с това движение грубо нахлух в нея но спрях,накарах я да притаи дъх:
-Ако толкова лесно се впечатлявате то нищично не сте видели..
Отново излязох и проникнах в нея рязко,карайки я да простене. Свалих бързо ръце към дупето и,като я стиснах здраво за двете стегнати и секси бузки. Побъркваше ме с това тяло на изкусителка,не можех да устоя на прелестите,на нежната и кожа,на влудяващия аромат на секс,който излъчваше,проникваше сякаш в мен и я усещах през целия ден. Ненаситен да я имам,ненаситен да я докосвам,страхувах се да не я погубя с това адско желание,с тази нужда да съм с нея:
-Какво искате да направя с вас...
Все още и говорех на Вие но знаеше съвсем перфектно,че само се закачам,че е само палава игричка на роли,никога не правех нещата еднакви винаги имаха различки,можеше привидно да са едни но не... Всеки път уникален...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 4:04 am

Смътно си спомнях, но сякаш някога някой от нас бе използвал точно тази реплика в миналото, което ме накара да се усмихна лекичко, макар и да не си спомнях в който точно миг е изречена и по какъв повод, имах усещането обаче, че е хубав спомен, като почти всеки един общ спомен с Кол.
- Искам да направите с мен, това което правите най-добре мистър Вселена. - Да, той наистина бе като центъра на вселената и всичко се въртеше около него. Той беше моята вселена! Моят свят! Моят живот!
- Покажете ми най-доброто на което сте способен... - Погледът ми го подканяше и предизвикваше с един необикновен плам, сякаш само с очи крещях "Дай ми най-доброто от себе си. Бъди най-добрия за мен!"
Понечих да го докосна, но той улови здраво ръцете ми и ги прикова към леглото.
- Това ли е? - Попитах задъхано, защото тази демонстрация на сила и власт, ме караше да се възбуждам до степен непонятна за човешкият ум и тяло.
- Очаквах нещо повече от това... - Още не бях довършила, когато членът му грубо и със сила потъна в мен. Извиках от удоволствие и инстинктивно опитах да се преборя за свободата на тялото и ръцете си. Изведнъж Кол напусна тялото ми и се изправи на колене, издърпвайки ме с лекота, заедно със себе си. Затаих дъх, когато гърдите ми се сблъскаха в неговите, а той приклещи ръцете ми зад гърба. Видях как зъбите му се удължават и без да пробиват кожата ми, минаха по долната ми устна и леко я захапаха. Това беше адски възбуждащо. Рядко показваше това си лице пред мен, най-вече защото и двамата се пазехме от това да не използваме зъби, можеше да му довлече известен дискомфорт за дълго време.
- О, някой май се е ядосал... - Повдигнах предизвикателно едната си вежда и му се усмихнах така както само аз, можех, а той за части от секундата ме завъртя в ръцете си, така че да застана с гръб към него, все още на колене с приклещени към гърба ръце, които той стисна здраво и аз изстенах, но не от болка, а просто защото ми хареса да е малко по-груб. Усещах зъбите му по раменете си. Извих глава настрани, оголвайки целият си врат, знаех, че това ще го побърка. Искаше да вкуси от мен, но не можеше.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 4:21 am

-Играете си с огъня госпожичке...
Просъсках през зъби в такава близост до кожата на раменете и,че усещах цитросувия аромат на кожата и,побъркваше сетивата ми от край до край и перфектно си даваше сметката,че ме изкара извън кожата,загубих контрол. Рядко го правех но определено нямаше да получи ното секси,нито любов,а диво чукане.
-Мисля,че ще си изпатите...
Естествено нямаше да прекрача прекалено границата,макар да нямаше нищо в секса,което да ми беше чуждо но имаше още време не биваше всичко да и се показва,за да има интерес,да има нови неща,който да опитам с нея. Държах ръцете и,дръпнах я към мен рязко и спрях за да я захапя по вратлето,не прекрачих границата естествено,това нямаше да е добре но тя знаеше,че ако можех,щях да впия,жадно събите си в нея и не за да се нахраня,а аз да усетя вкуса и докато съм в нея,сладко и пълно сливане. Изругах на ум,стиснах зъби,пуснах ръцете и,сграбчих я за дупето,стискайки здраво,погалих едната бузка леко с ръка,а после леко я ударих не естествено да и причиня  болка.
-Изкарваш лошата страна от мен,ще си изпатиш...
Стиснах я отново,като я отместих и здраво я върнах отново към мен,прониквайки дълбоко в нея:
-Дръж се здраво съкровище...
Трябваше да се хване,защото можеше да падне от леглото,стисках я здраво,задвижвайки я за да се движа в нея. Стаята се огласи със звук от действията,сладко плючене на дупето и в мен. Този звук ме побъркваше обожавах го.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 4:49 am

Това ново усещане направо разтърси тялото ми и всички сетива в мен се изостриха до краен предел. Удоволствието да го усещам в себе си по този начин беше неземно. Едната му ръка се плъзна по кръста ми и продължи напред към корема, когато осъзнах на къде се е запътила, бързо я улових с моята и го спрях малко преди входа на дълбините ми:
- Не... - Нямаше да понеса ако направи и това. - Моля те... - Простенах в отчаян опит да съпроводя ръката му до друга част от тялото си, но Кол ме беше предупредил, че си го прося и май наистина го мислеше. Със свободната си ръка той мина по гърба ми и го избута напред. Привих се почти на две, а дупето ми щръкна нагоре и усетих как проникванията му станаха още по сладко болезнени.
- Кол... - Не си чувствах краката, бяха омекнали и трепереха, но ми харесваше толкова много, че не исках да спира и за миг. Пуснах ръката му, за да се подпра на леглото. Бях се отпуснала и на двете си ръце и все пак тласъците му бяха толкова силни, че едва се задържах. След може би още втория тласък в мен, виковете ми огласиха стаята, а може би и цялата къща.
- Не... - Пръстите му се вкопчиха в клиторчето ми и докато членът му безжалостно проникваше в мен, то пръстите му още по-безжалостно се заиграха. Бях покорена за пореден път. Усещах как соковете ми се стичат по бедрата и как се мъча да ги притворя, с което само предизвиквах още по мощни прониквания от негова страна.
- По дяволите... Не спирай... Невероятно е...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 5:20 am

-Съпротивата е излишна,знам че ти харесва...
Знаех,сигурен бях,че ще и хареса,познавах тялото и до съвършенство и то реагираше,както исках,разтапяше се по мен и проникванията ставаха лесни,толкова лесни,че прониквах до край в нея,излизах и влизах,за да я усетя на макс,как ме обгръща,да усетя горещата и женственост,как ме притискаше здраво:
-Токова си тясна...
Просъсках през зъби,никога нямаше да спра да се удивявам,невероятно удоволствие,подобно на това да си с девственица,толкова тясна,толкова префектно ме обгърщаше.
-Моя си...
Ръката ми бясно се заигра с клиторчето и,исках да я докарам до двоен край. Имах план за нея но не знаех дали ще и  хареса. Не знаех обаче дали сега е момента или после,май щях да го оставя за друг ден. Да по добре за друг...
Задвижих още по бясно,защото усещах моя край усещах,как щях да изригна и да я изпълня цялата:
-Хайде мила нека свършим заедно... Ако свършиш преди мен,ще ти измисля палаво наказание...
Заплаших лия,оу не.. Щеше да и хареса,сладко мъчение,все още нищо не беше видяла от мен и това,че беше само моя си е най-хубавото,защото можех да направя сладкия ни сексуален живот още по пикантен,избивайки от главата и идеи за флирт с други мъже,а най-важното за мен,можеше да ме отдели от навика да бъда с други.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 5:34 am

Искаше ми се, ужасно много ми се искаше да успея да го изчакам, но ми изглеждаше направо невъзможно. Отдавна бях на ръба и се възпирах, само защото исках да го направим заедно, но вече не издържах:
- Не мога... - Простенах аз и пак се опитах да присвия бедрата си, сякаш така щях да забавя или отложа вече чукащия на вратата оргазъм. Последните тласъци на Кол, бяха направо безпощадни и беше луд ако си мислеше, че ще успея да се контролирам след нещо подобно.
- Съжалявам... - Усетих как най-накрая тялото ми се освободи, политайки високо в облаците. Краят се оказа по величествен от всякога и за мое, а и негово щастие, секунда след като експлозията избухна в моето тяло, тя повлече със себе си и него, така че и двамата получихме истинското двойно върховно удоволствие което искахме.
Краката ми вече наистина не можеха да ме издържат, нито ръцете. Предадох се напълно. Издържах до толкова до колкото успях и се строполих немощно по корем, но преди още да съм успяла да се отпусна напълно, Кол ме хвана и олекити сблъсъка ми с леглото. Той остана да лежи върху мен, нежно галейки и целувайки раменете ми. Усещаше, колко изтощена съм в момента, а дори самата аз не осъзнавах колко голяма нужда от сън имам нужда в момента:
- Не ми позволявай да заспя... - Промърморих изморено.
- Трябва да се прибера преди Лети да се е събудила... - А така ми се искаше да остана тук с него и а заспя в ръцете му и да е първото нещо което ще видя, когато се събудя.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Май 07, 2014 5:51 am

Настаних се до нея,като я галех нежно. Имаше отчаяна нужда от почивка,трябваше да направя нещо за нея,трябваше да и дам възможност да си почине,а и възможност да се сближа с Ваалет,трябваше да и покажа,че не съм лош тип и,че можем да бъдем приятели,заради Елизабет. Погалих нежно лицето и,като отместих няколко кичурчета коса,който скриаха лицето и:
-Ще се прибереш обещавам ти но...
Трябваше да я убедя да поспи:
-Е,добре да си починеш малко,а и знаеш че ми харесва да те гледам,как спиш...
Само тя спеше малко по често от мен,аз по скоро затварях очи за няколко минути и ми стигаше.
-Виж става ли да направим следното,ти ще поспиш малко,а аз ще те събудя към седем,ще те изпратя дори,ще минем през пекарната за закуска на Ваалет преди училище и ще те изпратя до вас.
Трябваше да се навие да поспи,а заспеше ли щях да я оставя да поспи,мразех да я лъжа но исках да направя добро,не вярвах че го правя с лошо,а и тя знаеше колко отговорен чичо можех да бъда,лети можеше да е като моя племеничка,
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Сря Май 07, 2014 6:02 am

Подсмихнах се леко и казах:
- Кой си ти и какво направи с моя Кол? - Натъртих на моя, макар че онзи Кол с когото бях прекарала последните седемнадесет години, нямаше нищо общо с този сега, който сякаш имаше по-голяма вероятност да се превърне в мой, отколкото онзи някога е бил.
- Толкова съм уморена... - Че едва държах очите си отворени и той беше прав, имах нужда от малко сън. Истински сън и може би седмица без секс. Тази нощ Кол в буквалният смисъл на думата бе успял да ме изцеди до край. Все още усещах леки конвулсии и слаба болка в слабините. Не усещах по-голямата част от тялото си, а през кратките мигове в които се случваше, чувствах, че краката ми сякаш са изтръпнали.
- Може би един душ ще ми помогне... - Не ми се искаше да заспивам, не и когато знаех, че ще трябва да стана след малко.
- Сигурна съм, че след минутка ще съм в състояние да стигна до банята...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Май 08, 2014 5:08 am

Упоритото ми момиче,винаги се съпротивляваше но в този смисъл на думата нямаше полза,защото наистина исках да си почине,искаше ми се да види че поне малко съм отговорен или нещо такова. Надигнах се като застанах над нея:
-Стига си се инатила,поспи малко,а аз ще те събудя обещавам...
Наведох се и я целунах,като леко засмуках долната и устна и отново се надигнах:
-Доверие ли ми нямаш?
Е,добре не можеше да се каже,че ми има пълно доверие и по погледа и разбрах това. Тихичко се засмях,а след това отново я целнах и легнах до нея,като я дръпнах към мен да се гушне в мен. Погалих нежно косите и,знаех че скоро ще се подаде на всичко това,ще се унесе и ще заспи:
-Обещавам ти,ще те събудя,просто поспи малко,става ли имай ми малко доверие.
Имаше чувства към мен но не можеше да се каже,че ми вярваше,защото отношенията им с Лети бяха толкова нови и искаше да се развият добре,да се получат,за това се бунтуваше толкова и я разбирах,това е голяма отговорност.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Май 08, 2014 5:20 am

Плъзнах пръсти по гърдите му и ги целунах нежно, преди да отпусна натежалата си глава върху тях. Предложението му наистина ме трогваше, но предвид, че почти никога не спазваше обещанията си ми беше трудно да му повярвам и за това.
- И ако заспя, няма да се оправдаеш след това, че не ти се е искало да ме събудиш, защото съм спяла толкова сладко? - Беше го правил милион пъти. Дори веднъж се беше срещнал с Клаус, вместо мен, доста често забравяше да ми предава важни съобщения, обичаше да приема обаждания на моя телефон и после се оправдаваше, че не е нарочно, а просто е объркал телефоните. Даже се принудих да си купя искрящо розов апарат, за да го разпознава, но дори и това не го спираше. Тази негова така наречена "разсеяност", водеше понякога до грандиозни скандали, които после завършваха с още по-грандиозен секс. Честно казано, харесваха ми дори и скандалите ни, но най-вече сдобряванията. Може би и затова ги предизвикваше понякога. Улавях се, че го правя и аз.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Май 08, 2014 5:31 am

-Да твоят чар винаги ми действа невероятно,трудно ми е да те събудя,когато само докато спиш мълчиш...
Засмях се,и тя перфектно знаеше,че се шегувам,в същност обожавах нейния прекрасен смях,как говореше и какво говореше. Гласа и ми действаше направо като някакво хапче,караше кръвта ми да киши. Нежничко я галех,оставяйки една целувка на главата и,вдъхвайки от божествения аромат на косите и. Боже,толкова прекрасно беше:
-Ще те събудя не се тревожи,почини си поне малко,сега докато говореше,щеше да си поспала 15 минути инат такъв...
Хайде Елизабет заспивай,толкова голям инат е на моменти,обожавах я но в този момент не е добре да отлага съня,защото ако го отложеше няма да имам шанс да направя това,което искам. Всъщност не смятах много да я лъжа,щях да я събудя,за да вземем Ваалет но от училище. Аз щях да се погрижа да я заведа там.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите