Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Къщата на Кол

Страница 6 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Вто Ное 25, 2014 2:37 am

-Елизабет...
Поклати глава,нямаше да се съгласи на това,до реди минути да можеше да го направи но не можеше да я остави,не искаше да я изгуби. Нямаше да позволи още един човек от семейството му да отнеме единствения човек,който обича:
-Не желая да те изгубя...
Отново я целуна,да щеше да се държи смело но в този момент сърцето му говореше,не обичаше да действа в такива моменти мекошаво но си даваше воля над чувствата само и единствено пред нея:
-Ще направя всичко възможно да те спася...
Всички възможности,щеше да прехвърли и всички варианти,само че не беше сигурен точно до колко Фин,е сериозен:
-Ще се погрижа за Ваалет,обещавам ти...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Вто Ное 25, 2014 3:26 am

- Знам... - Вече много по-спокойна, след неговото обещание, което знаех, че ще спази, самата аз го целунах. Обичах този мъж с цялото си сърце и даже не исках да си помислям, че мога да го загубя. Това което ме вълнуваше сега обаче, даже не беше дали ще се измъкна жива от тук, а исках да се уверя, че той и Лети ще са добре, а за да са добре не трябваше да се обръща срещу Клаус и Илайджа, затова трябваше да е разумен и ако се наложи дори да изключи чувствата си.
- Всичко ще бъде наред... - Притиснах се силно към него и чувах приближаващите стъпки към нас, но се опитах да не обръщам внимание.
- Време е... - Каза Фин, но нито Кол пусна мен, нито аз него.
- Обичам те! - Прошепнах му преди да се разделим, трябваше да го знае в случай, че не успея да се измъкна от тук.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Вто Ное 25, 2014 4:01 am

-И аз те обичам...
Отвърна след миг,като трябваше да тръгне истината е тази,че не искаше да я оставя но трябваше да измисли вариант,как да и помогне. Тръгна отново към града,като се оказа в дома на Илайджа,опитваше се да си предаде спокоен вид,което му се получи,каза че Елизабет се е пошегувала нещо и че е добре. При първия възможен момент,забаламоса с нещо Илайджа,като се приближи към Антея:
-Искам да ми кажеш,за щита,как може да бъде свален...
Ползва внушение,за да не го помни,а и бързаше да не дойде Илайджа:
-Не може да бъде свален,нещото което го държи е Алекзандър,по време на ритуала,стана грешка. По принцип имаше предмет,който трябваше да скрия след време но за нещастие се прехвърли на Алекзандър. Единствения,който може да свали щита е Алекзандър,ако той пожелае....
Това беше най лошия вариант,нямаше предмет:
-Може ли да прехвърли силата?
Тя поклати глава:
-Може да я прехвърли но не знае как,има силата но аз знам,как става.
Усещаше,че скоро Илайджа ще се върне,а за това и казах да забрави. Това е много трудна ситуация,намесваше всички.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Вто Ное 25, 2014 6:14 pm

Кол тръгна и не бях съвсем сигурна дали ще ме послуша или ще реши да се прави на герой. В мен започваше да се надига все по-голямо притеснение, защото ако бях с Кол, все някак щях да го убедя да направи това което трябва. Да, беше упорит и рядко се вслушваше в съветите на някой друг, но аз бях намерила начин да го убеждавам без той дори да заподозре, че всъщност не е това което иска. До голяма степен го убеждавах чрез секс. Сега това не беше опция и можех да разчитам единствено и само на неговата преценка за ситуацията.
- Впечатлен съм. - Изведнъж гласът на Фин ме извади от унеса ми. Погледнах към него.
- От какво?
- От теб. - Седна на един стол срещу мен и се загледа в лицето ми. - Красива си и освен всичко останало си успяла да задържиш вниманието на брат ми върху себе си. Това все още не знам как си го направила, но съм решен да разбера... - Приближи се още към мен и протегна ръка галейки лицето ми. Направо изтръпнах. Побиваха ме страховити тръпки от този човек.
- Защо си с него?
- Защото съм оцеляващ вид... - Не му казах, че обичам брат му. Нямаше смисъл, а и щеше да прозвучи прекалено безхарактерно и глупаво. Пък и исках да се усъмни в успеха на мисията си.
- И грешиш...
- За кое?
- Ако си мислиш, че съм успяла да задържа вниманието на брат ти... Освен с мен, той е и с много други жени...
- Знам! Но ти си специална за него.
- Мисля, че ще се убедиш в точно обратното когато те убие...
- Наистина ли мислиш, че може да го направи...
- Убедена съм... Няма да ти се размине. Тук има много хора, които ще те спрат...
- Говориш за страхливците, които са от моето семейство?
- Не само те...
- Никой не може да ме спре...
- Ще видим...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Сря Ное 26, 2014 3:47 am

Трябваше му нещо по силно,трябваше да блокира силите на Фин,това му хрумна,не можеше да я убие,ако нямаше сили,ако не можеше да ги използва,човешките сили нямаше да бъдат напълно достатъчни. Вече не можех да питам Антея,защото Илайджа се беше върнал,не можеше да пита и Алекзандър,знаеше прекалено малко за да му бъде полезен.
Обикновено мислеше много добре под напрежение но за съжаление не можеше да разсъждава разумно,за това трябваше да каже истината имаше доверие на Илайджа,той умееше да пази тайни и можеше да му даде най добрия съвет,обикновено не ползваше съвети но сега просто нямаше друг избор:
-Илайда имаме голям проблем истината е,че трябва да бъдем много внимателни и трябва да пазиш тайна,не трябва това да стига до ушите на Клаус и Катерина.
Той ме погледна съвсем сериозно но се съгласи:
-Явно в промеждутака,когато са се прехвърляли силите,Естер е пратила Фин,той държи Елизабет и иска да сваля щита. Истината е,че само Алекзандър може да го свали,а не желая да го убивам,защото той може да убие естер,а и харесвам това хлапе. Трябва ми той да се научи,как мога да блокирам силен вещер,за да го направя безащитен,да му бъдат отнети силите. Истината е,че трябва да стане без да усети нещо. Искам Елизабет жива искам и хлапето живо...
Ако обаче нямаше избор,щеше да убие всички по пътя си за да я спаси и ни най-малко не му пукаше,какво ще иска Клаус. Предпочете да действа дипломатично.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 4:53 am

Фин запазваше спокойствие, въпреки всички неуспешни опити да ме накара да му разкрия повече подробности около животът тук. Естествено не бях чак толкова глупава и много внимавах да не се изпусна без да искам.
От няколко минути мълчахме. Сякаш той се беше изморил да задава въпроси. Видях възможност и се възползвах аз да пробвам да вляза в неговата глава.
- Защо толкова много мразиш братята си?
- Това ли мислиш, че правя?
- Какво друго бих могла да си мисля? Опитваш се да ги изложиш на опасност и да ги нараниш, наранявайки хората на които те държат. Какво си мислиш, че ще се случи, когато щита се вдигне и майка ти тръгне след тях и техните деца? Изобщо познаваш ли ги? - Лицето му някак се промени. Сякаш водеше някаква вътрешна борба какво е правилно и какво не.
- Тя не идва тук, за да ги унищожи, а за да ни събере отново заедно. Ще мога да ги опозная.
- Наистина ли вярваш в това?
- Да! Ти не я познаваш както мен, чувала си единствено версията на неблагодарните ми братя...
- Точно така... Само ти мислиш по-различен начин от тях... От мен... Бях тук когато се появиха, бягайки уплашени за живота на децата си... Търсещи мир и истински живот... Те откриха дом и сигурност в това място, защо искаш да им го отнемеш? Не виждам друга причина да правиш всичко което правиш, освен защото ги мразиш...
- Млъкни... Не знаеш нищо...
- Обясни ми... - Фин се ядоса, стана рязко на крака и преобърна масата която ни разделяше. Започна да пристъпва застрашително към мен.
- Не знаеш ли какви чудовища са? Тя иска да им прости и да забрави... Да започнем на чисто, всички...
- Ако искаш да си отново със семейството си, защо не си? Те са тук... Отиди при тях, поискай да бъдеш с тях... Не, вместо това предпочиташ да нараняваш всеки близък до тях, предпочиташ да воюваш с тях...
- Те не разбират от друго...
- Не си поискал друго...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 5:24 am

Илайджа се шокира не можеше да повярва,какво чува но имаше доверие на Кол,16 години не бяха малко,а и наистина се бяха сплотили,ако беше против тях,щеше да убие всички,а това е голям жест. Антея също стана част от нашето семейство и можеше да и се има доверие.
-Алекзандър може да го блокира,няма нищо да усети истината,е че няма да може да реагира. Просто трябва да знае местоположението,проблема е че е мащабно заклинание и блокира всички в обсега,срива ги тотално,може да пострада и Елизабет,няма да я убие но няма да е никак приятно. Щом се го пленим имам доста добри блокиращи окови,няма да може да използва силите си. Запомнете обаче,не го убивайте,ако нещо се случи и умре,духът му не може да излезе от купола,а ако това стане,ще се премести в друго тяло и ще е много трудно да го улови. Трябва обаче малко време Алекзандър да се подготви,това е техника,която не е прилагал.
Разбираше перфектно,какво става,знаеше че няма да е лесно но,поне Елизабет,щеше да е жива:
-Има малък проблем,да те предупредя Кол,понякога заклинанието има и не до там добър резултат,действа като кратка амнезия,за всички който телата им не се пленени. Може временно да не помни някой неща. Трябва да ми кажеш дали го искаш или не,ще помисля за други варианти но това е най-добрия.
Трябваше да помисли поне няколко минути преди да действам,защото това не бе никак лесно решение,единтвеното което ми допадаше е,че ще е жива.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 5:59 am

Фин започваше да нервничи. Бяха изминали повече от тридесет часа и единственото което правехме са опити да проникнем в съзнанието на другия и да го разклатим. Никой от двама ни не успяваше да достигне до другия. Колкото и лабилен да изглеждаше в действителност, осъзнах, че Фин не е никак лесен противник и нещата можеха съвсем да се объркат.
Нямах представа какво става. Какво е решил Кол. Ако беше казал на Клаус и Илайджа, може би до сега вече трябваше да са тук. Това затишие ме плашеше. Започвах да си мисля какво ли не. Притеснявах се и за Лети и най-вече за Кол. Ако се беше опитал да свали щита и са го хванали вече можеше и да е мъртъв. Тогава обаче Фин щеше да знае и щях да съм мъртва, защото вече не съм му нужна.
Беше се стъмнило отдавна. Фин пресушаваше втора бутилка с някакво скъпарско уиски. Помислих си, че афинитета към хубавите питиета важи за всички братя. Не бях срещала други такива мъже. Държаха на думата си, харесваха и оценяваха красивите неща - било то храна или питиета, че даже и изкуство. Бяха ценители на изкуството и всъщност вливаха страшно много средства и време в това. Предполагам се дължеше на хилядите години живот... Но освен това имаха и вродена грация, която не можеше да се възпита, нито да се купи. Те бяха сякаш от друг сой, друг калъп и не само буквално като дълголетие, но и духовно. Приличаха си изключително много въпреки всичко... Липсваше ми! В този момент исках Кол да е тук и сърцето ми направо се разкъсваше, не знаейки какво се случва с него.
- Много си мълчалива... - Беше пиян. Усещах заваляния му говор и замъгления поглед. - За него ли мислиш? - Не отговорих. Бях изморена и гладна. Бях загубила много кръв, която не се бе възстановила, защото не се бях хранила. След онази случка, Фин ми беше демонстрирал още няколко пъти какво ще ми се случи, ако брат му не се отърве от щита.
- Отговори ми! - Кресна изведнъж и даже малко се стреснах, но пак не отговорих. Фин хвърли бутилката и започна да говори на някакъв непознат език за мен. Кол веднъж се беше опитал да ме научи на този език, но ми се струваше прекалено труден. Май трябваше да положа повече усилия да запомня, защото ако бях, сега щях да знам какво "бълнува този психопат.
- Обичаш ли го? Хммм... Как ли ще се почувства, ако вече не го обичаш? Хммм? Как ще се почувстваш ако забравиш за него? Винаги ще усещаш една празнота, но няма да знаеш какво ти липсва? Готова ли си да живееш без него? - Не разбирах на къде бие.
- Казах ти... Той е само средство за оцеляване...
- Значи не го обичаш? - Приближи се и пак започна да говори на странен език. Готвеше се да направи нещо. Вероятно пак щеше да ми покаже какво ще ми се случи, само дето, се случи нещо друго... - Тогава няма да имаш нищо против да го залича от съзнанието ти...
Изведнъж силна болка прониза слепоочията ми. Не спираше и докато осъзная какво прави и защо, вече не чувствах нищо.
- Кой е Кол Майкълсън? - Този напълно изперкваше.
- Не познавам такъв човек... - Зловещ смях раздра гърлото му. Какво ставаше. - Обещах, че ще те държа жива и цяла... - Повдигна рамене и отвори нова бутилка, после пак седна на дивана и започна да пие.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 6:11 am

-Нека Алекзандър се научи,трябва да действаме по бързо,защото изтича времето,не желая Елизабет да пострада.
Щеше да отнеме малко време,не беше свикнал да чака но се налагаше Алекзандър учеше бързо но въпреки всичко му трябваше време поне малко да го поразучи. Майка му все още знаеше доста и да това,че му помага,се оказа доста добър жест.
-Тръгвайте натам,Алекзандър ще го блокира...
Двамата с Илайджа тръгнаха,Алекзандър трябваше да остане и да контролира всичко. След,като го оковат,яха да го доведат без проблемно в къщата. Тръгнаха на там очакваше се Фин да е блокиран. Влетя със замах в подземието,като Фин се намираше на земята блокиран от Алекзандър. Илайджа се зае да го оковава. Всичко мина прекрасно,Елизабет е жива,нямаше да се примири с по малко:
-Бет...
Приближи се бързо към нея и я прегърна но не отвърна на прегръдката. Отдръпна се и погали нежно лицето и:
-Какво ти е направил?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 6:28 am

Както си стоеше и си пиеше, Фин започна да се гърчи. Скочих на крака, уплашена и неразбираща, но виждаща път за бягство. Сега беше момента да се омета от тук или просто да го довърша, но не знаех как да се отърва от глупавите окови. Върху тях имаше някакво заклинание. Може би ако го убиех щях да се освободя, само дето беше прекалено далеч и не можех да го стигна.
Фин загуби съзнание. Започнах да се оглеждам. Не знам какво ставаше, но подозирах, че нямам много време. Трябваше да действам бързо. Оглеждах се за нещо, с което мога да разтворя оковите, но точно тогава в хангара връхлетя Илайджа и... другия не го знаех кой е, но той се запъти право към мен. В първия момент си помислих, че ще ме убие и някак си, опитах да се защитя, но вместо да ме убива, непознатия реши, че се нуждая от прегръдка. Стиснах очи и се напрегнах. Може би бях спала някога с него или пък беше тайно влюбен в мен и... Не знам, ама нямах никаква представа кой е той.
- Можеш ли да ги махнеш? - Изобщо не мислех да губя време в това да му обяснявам какво ми е направил този психопат. Показах му оковите си и после погледнах към Илайджа.
- Илайджа... Не мога да ги сваля...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 6:53 am

-Елизабет знаеш ли кой съм?-не получи отговор- Аз съм Кол...
Толкова объркана,вече му ставаше ясно. Не това не е нещо което е направил Алекзандър сигурен,че Фин е направил нещо,не беше толкова трудно да се досети човек. Това,копеле щеше да си плати,само да се съвземеше след всичко. Просъска през зъби,като се приближи към нея и махна оковите от нея.
Илайджа каза нещо успокоително но дори не го чу. Още преди да усети,беше хванал Фин и ни най-малко не се стараеше,как го носи,просто го влачеше по пътя. Сега можеше да му върне за всичко,щеше да го измъчва докато не,каже какво и е сторил.
Сега му стигаше да знае,че е жива,всичко може би,щеше да се оправи. Само да можеше да го убие,при първа възможност,щеше да го прати там от където се е върнал.
-Ще се погрижа за него...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 7:17 am

- Благодаря... - Казах на Илайджа, без да обръщам внимание на другия мъж. - Този беше истински психопат... - Поклатих глава и разтрих китките си. - Но забелязвам, че има доста такива в града... - Кимнах към Кол или който и там да беше, защото визирах именно него.
- Кой е този все пак? - Май беше вампир и сигурно ме чуваше, но се сетих чак, когато вече го бях казала.
- Дълга история... - Каза Илайджа, който ме погледна някак със съжаление. - По-важното сега е, ти дали си добре?
- Нуждая се от хубава вечеря, но иначе съм добре...
- Това е добре... - Каза и постави ръка на гърба ми, подканяйки ме да тръгна към колата. - Хайде, да те приберем вкъщи...
Приех поканата, защото наистина нямах особено много сили. Непознатия се качи зад волана, онзи дето ме отвлече го пухнаха в багажника, а Илайджа се настани отпред при Кол. Аз се разположих на задната седалка и най-накрая се зачудих какво става и защо не си спомням този тъй наречен Кол. Познавах всички в този град, а него го виждах за пръв път и изглеждаше така сякаш той е виждал мен и на всичко отгоре беше с Илайджа... Дали и той не беше прескочил заедно с Фин?
- Та... - Обадих се, защото мълчанието ме съсипваше. - Нов ли си в града? - Говорех на Кол. Надявах се да го накарам да ми припомни от къде се познаваме, но сякаш въпроса ми го накара да стане още по-мрачен. Не ми отговори нищо. Вместо това пусна радиото и го наду до дупка, сякаш ми даваше знак, че не желае да ме слуша. Това ме подразни. Като цяло се чувствах раздразнена от него.
- Ехо... - Щракнах с пръсти пред лицето на Кол, когато видях, че отива в другата посока, а не към моя дом. - Това не е пътя за моя дом... - Опитах да надвикам музиката. - Трябва да се върнеш назад... Пропусна отсечката... - Усетих как стяга челюстта си. Илайджа се намеси. Намали музиката и погледна назад към мен.
- Мисля, че ще е по-добре ако дойдеш с нас... Докато се уверим, че е безопасно...
- Мога да се грижа и сама за себе си... - Исках да се прибера в дома си и да сваля тези окървавени дрехи. Да отмия спомена за онази дупка от себе си.
- Знам, но... - Пое дъх. - Моля те, обещавам, че веднага щом се уверим, че всичко си е по местата ще може да се прибереш. - Не ми се искаше, но все пак не исках да си създавам проблеми с още един от братята, така че се съгласих макар и неохотно.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 7:36 am

Яростта му граничеше с ипепеляващ тайфун или нещо такова,като вулкан. С ярост изкара Фин от багажника,като го завлачи към мазето където го върза за здравите подпори на къщата,да беше човек нямаше как да мръдне но щеше да го смачка.
-Грижи се за нея,докато изкопча информация от него...
Трябваше малко време докато пълния блокаж на Алекзандър се вдигне и остане само силата на оковите,който да го лишат от сила. Нямаше време да мисли,с какво да го измъчва,хвана едно малко ножче за отваряне на писма от едно бюро,докато слизаше надолу,още преди да му даде време да се съвземе,се засили и до заби в кракът му. Нямаше да го убие но щеше да го накара да страда:
-Добро утро сънчо...
Просъска той,като от яд заби още веднъж камата:
-Искам да знам,какво точно си и направил?
Повдигна брадичката му с опакото на ножа,като му идеше да го убие но това не трябваше да става,щеше да е още по голям проблем:
-Опитваш се да станеш любимец на Естер ли? За това ли го правиш?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 7:45 am

- Не! Правя го, за да те дразня... - Каза Фин и се засмя победоносно, сякаш осъзнаваше, че Кол е разбрал за това какво брат му е направил с неговата секс играчка.
- Имаше една ужасно проста задача Кол и не успя да я изпълниш. Ако ще търсиш виновни за случилото се на твоето момиче, по добре погледни в огледалото. Спази обещанието си, тя е жива... И те предупредих, че докато чакам ще я превъзпитам и ще ти я върна като съвсем нов човек... Сега е нов човек... - И пак се ухили нагло. Болката не го тревожеше. Беше изпитвал и много по-голяма от тази. Притесняваше го само това, че щита все още беше на мястото си и майка му нямаше да може да дойде.
- Не я ли харесваш такава? - Наливаше сол в раната, дразнейки го още повече.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 8:06 am

-Кой ти дава правото да решаваш това...
Изхвърли ножа,като го хвана за врата силно и го притисна здраво за стената:
-Кълна се,че ще те накарам да съжаляваш за това,което направи... Ще те върна там от където си бил...
Стискаше здраво но го пусна преди да го е убил. Гнева беше толкова силен,отдръпна се,като просъска от яд и потърка брадичката си,а малко след това отново се обърна към него отново. Премина с ръка през косата си,като отново го погледна ядно:
-Изтри ме от паметта и така ли?
Присви очите си,явно точно това беше направил.
-Знаеш ли отмащението за това,ще го измислят точно двама човека,който изпитват също толкова голяма обич към теб,колкото и аз.
Знаеше,че Клаус и Катерина,щяха да измислят много по добро отмъщение,трябваше сега да измисли вариант в който да и върне паметта или да започне всичко от начало.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 8:22 am

Илайджа се държеше странно, както и всички останали. Движеха се около мен сякаш на пръсти, а Ан кръжеше около Алекс и сякаш се опитваше да го успокои.
- Аз съм виновен! - Тя продължаваше да му повтаря, че няма вина и всичко ще се нареди, но той сякаш не виждаше нещата по този начин. Чувствах се странно да присъствам по време на тази семейна драма и не знаех точно как да помогна.
- Как всъщност брат ти се е озовал тук? - Опитах да се разсея, като разбера малко повече.
- Той... Прескочил е, докато силата на Ан се прехвърляше в Алек. - Това придобиваше смисъл, само дето още не разбирах защо беше хванал мен.
- Защо си мислиш, че е тръгнал след мен? - Илайджа пак се затрудни с отговора, а обикновено имаше такъв готов. - Знаеш ли, мисля че трябва да сляза при него и да го разпитам. - Той бързо поклати глава.
- Мисля, че и Кол ще се справи с това.
- Но той отвлече мен и ме измъчва, мисля че имам право да си... поговоря с него, преди да го изпратя в отвъдното...
- Именно не можем да го убием, защото ще прескочи в друго тяло и... Трябва да го държим жив, докато измислим как да се справим с него...
- Добре, тогава няма да го убивам, просто... - Въздъхнах и млъкнах, защото другия брат се появи. Вече бях сигурна, че е прескочил заедно с Фин и че е техен брат. Приличаха си, а и Илайджа сякаш му вярваше.
- Искам да се прибера и преоблека, мисля че след като Фин е тук, няма опасност за мен... - Не разбирах защо искат да ме държат тук и какво толкова им пука за мен. Онзи другия ме беше зяпнал. Не ми харесваше как ме гледа и честно казано ме побиваха тръпки от него. Не ми изглеждаше като някой на който мога да се доверя и съвсем откровено си изпитвах страх.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 8:45 am

Остави го да се мъчи закован и прикован,като се качи горе,всички бяха в някакъв транс и се бяха побъркали. Погледна към Елизабет,много го болееше но се държеше спокойно,дори някак хладнокръвно,а след това каза с равен тон:
-Пуснете я да се прибира,няма смисъл...
Всичко,щеше да почне от начало,само се надяваше,че ще се влюби отново в него но знаеше,че това нямаше да се случи.
Пуснаха я да си ходи но всички го гледаха изумено. Поклати глава и погледна някъде в пространството:
-Няма смисъл,тя е жива всичко друго е просто...
Дори не успя да мисли,трудно му беше да мисли,когато плановете му бяха разбити на пух и прах. Отново една жена си тръгваше от него,така ставаше в живота му,всеки който го обичаше си тръгваше.
-Вие решете,какво ще го правите...
Трябваше да убие чувствата си с алкохол,с много алкохол.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 8:18 pm

Без обяснение защо, но те наистина го послушаха и ме пуснаха да се прибера. Илайджа дори ме закара до апартамента ми. Качих се вкъщи и нетърпеливо съблякох всички окървавени дрехи, хвърлих ги в коша и влязох под душа. Стоях сигурно около час, преди да се почувствам достатъчно чиста, за да изляза.
Следващото нещо което беше на върха в списъка ми на задачи бе да се нахраня. Изпих две банки кръв и вече се чувствах много по-добре и като на себе си и мисля, че заслужавах един хубав сън. Качих се обратно в стаята си и легнах. Не успях да заспя обаче. Имах усещането, че пропускам нещо. Този мъж... Кол? Фин ме бе питал за него, той се държеше така сякаш ме познава и наистина не разбирах какво точно се случва. Трябваше да разбера... Първо обаче трябваше да се наспя... Затова и точно това направих...
Сънувах някакъв мъж. Обичах този мъж. Само дето не можех да видя лицето му. Чувството беше толкова силно...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 8:53 pm

Можеше ли да се нарече свободен,до някаква степен да но истината е,че не се чувстваше по този начин. Дълго утоляваше някаква жажда,като чели. Няколко красиви момичета се завъртяха около него но той никак не им обърна внимание. Просто умът му беше обсебен,само и единствено от една единствена жена.
Прибра се в празната си къща невероятно пиян,ужаса е този,че щеше да изтрезнее много бързо,а не му се искаше,искаше да запази това опиянение,колкото се може по дълго. Трябваше да се вземе в ръце и да действа но в момента беше изваден от строя и не можеше да влезе в релси.
На другия ден мислеше малко по трезво и трябваше да се опита да си я върне,каквото и да значеше това. Опита трябваше да има,може би щеше да е лесно да започват на ново. Единственото място от където можеше да почне всичко,то това беше където се запознаха за първи път но,щеше наистина да почне от начало,а това място е бара.
Поизтупа се малко и за отрицателно време се оказа в бара,както и очакваше си е на мястото,точно от където се започна всичко. Настани се на ключова позиция. Настани се като големия шеф,като без дори да пита си грабна една бутилка уиски от бара,както и една чаша,наля на бързо до горе. Всички го познаваха тук и никой не реагира,дори не му направи впечатление.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 9:13 pm

Ваалет четеше някаква книга в стаята си, а на мен ми беше изключително скучно. Чудех се какво точно да правя. Реших че мога да размишлявам върху чаша хубаво уиски. За целта обаче се наложи да сляза в бара, защото вкъщи нямах никакъв алкохол. Имах малко на дъното на една бутилка и не можех да си спомня от къде точно го знам, но това уиски не беше хубаво. Търсех едно друго, за което преди май бях убедена, че не струва. Не знам какво беше променило решението ми, но сега го харесвах.
- Здрасти Том... - Появих се в бара, имаше много хора тази вечер. - Не се тревожи, ще си налея сама... - Имаше работа, а и аз наистина можех да си налея. Влязох зад бара и издърпах една стълбичка. Уискито което търсех се намираше на най-горния рафт и на, най-трудното място не само за сваляне, но и за виждане. Трябваше да кажа на Том да го свали на по-видимо място. Не можеше най-скъпото ни и хубаво уиски да е скрито отзад. Дръпнах бутилката и слязох, и точно момента, в който слизах и се обръщах, забелязах един от братята. Поех дъх, не очаквах да го видя и наистина се изненадах. Едва ли и той е очаквал да види мен, като се замисля.
Пристъпих към бара и отворих бутилката. Той пиеше от същото като мен... Очевидно обичахме да пием едно и също питие. Сипах си в чашата и пак го погледнах. Той също гледаше към мен и даже не се опитваше да го скрие... Добре, трябваше да разбера какво не му е наред и защо ме зяпа все така.
- Кол, нали? - Застанах срещу него от другата страна на бара и протегнах чашата си, чуквайки я в неговата. - Е, Кол, какво криеш? - Исках да разбера дали си въобразявам или той наистина знае нещо за мен.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 9:34 pm

Нямаше да крие това,че я оглеждаше докато се надигаше да вземе бутилката. Това красиво дупе,това беше негово и всеки който се доближи до нея,щеше да загази. Или щеше да е той или никой друг. Усмихна се,чаровно както той умееше,отпи от уискито си,като се засмя:
-Аз не крия нищо но като гледам и ти не криеш нищо...
Лека и деликатна закачка остави чашата на бара и се приближи малко по близо:
-Имаш доста секси дупе...
Гледаше я предизвикателно,до голяма степен не е толкова лошо да почнат от начало,можеше да е забавно до голяма степен. Като копчето за рестартиране. Нова тръпка,а и щеше да го направи,както поиска:
-Имаш ли нещо против да ми правиш компания. Единия ми брат е задник,а другите двама са леко обвързани. Сама разбираш нямам много обции за забавление.
Трябваше да се опита да прекарва повече време с нея,без да я притиска. За сега нямаше да и казва истината,защото нямаше човек,който щеше да реагира нормално на това,аз съм мъжа който те обича,пред ден обичаше и мен и живеем заедно макар и разделно от 16 години.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 10:01 pm

Аха, значи това всъщност е гледал през цялото време. Ако знаех, че не съм, сигурно щях да си помисля, че се изчервих леко, когато осъзнах, че задните ми части са били обект на наблюдение, без даже да подозирам.
- Защо мислиш, че аз съм добра компания? - Имаше нещо което никак не се връзваше. Когато ме спасиха от Фин... В онзи първи момент, бях видяла колко устремен е именно към мен и онази прегръдка и така интимния начин по който ме бе нарекъл. Бях убедена, че крие нещо и още повече бях решена да разбера какво, така че щях да му правя компания докато разбера всичко което крие от мен...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 10:38 pm

-Убеден съм че си добра компания или поне секси компания. Бих изпил и двете бутилки,за да се покатериш за нова...
Поприсви конспиративно очи но се засмя,отпивайки отново,като все едно казваше "Аз съм шефа тук!". До някаква степен е готино всичко това,защото си даваше сметка,че я обича още повече и няма да се откаже от нея. Интересно но се чувстваше още по привлечен от нея,като още една нова сексуална тръпка,на нея може би щеше да и хареса,защото всичко,щеше да е като първия път:
-Хайде премести красивото си дупе на стола до мен,тези светлини на бара ме заслепяват и не мога да те видя.
Взе чашата от ръцете и,като нямаше да и я даде толкова лесно. Всички в бара знаеха за тях така че тяхните игри не бяха нещо не обичайно или странно.
-Ела и си вземи чашата.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Елизабет on Чет Ное 27, 2014 11:31 pm

Присвих недоволно очи. Не ми харесваше дръзкото му поведение и намеците, които съвсем не бяха намеци, но все пак направих това което поиска. Отидох от другата страна при него и седнах на един стол.
- За какво искаш да си говорим? - Задник! Не бях срещала толкова непоносим и странен мъж до сега.
- Предлагам да започнем с това, как се озова в града и защо? - Сигурно беше прескочил заедно с Фин и вероятно беше казал на Илайджа за него, за да идва и да ме спасява, но исках да чуя и неговата версия.
- И защо откаченият ти брат ме отвлече? - Илайджа не ми беше отговорил и не ми беше дал възможност да разпитам сама Фин, за да разбера, така че се надявах поне Кол да ми даде някаква яснота, иначе главата ми щеше да се пръсне от хилядите въпроси които имах. Защо всички му вярваха толкова много? Ами ако и той беше верен на Естер и всъщност е тук, за да вдигне щита? Трябваше да разбера защо е тук и какво иска.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Kol on Чет Ное 27, 2014 11:45 pm

-Казвали ли са ти,че задаваш прекалено много въпроси...
Доста е трудно да и отговаряш на въпроси,на който нямаше точно подобаващ отговор:
-Да,кажем че отдавна съм тук от около 16 години,въпроса е,че едва сега ме вижда за първи път.
До някаква степен е подобаващ отговор:
-А,на това за Фин,той следва правилата на Майка ми,знам сложно е да ти обясня,защо точно ти си била взета за заложница но,ще разбереш,сега това не е важно.
Важно си беше но щеше да го научи по късно. Сега трябваше да се опита н съвсем други неща,който не включваха неговото смейство:
-Трудно е да забравиш но Фин,ще си плати за това,което ти е сторил. Да кажем,че е в доста добри ръце.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Кол

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите