Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Училището

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 1:55 am

Целунах го по бузата и му се усмихнах. Не ме беше водил на училище от цяла вечност и някак си, се чувствах страшно горда и доволна, че о прави сега. Това беше в пълно противоречие с терзанията ми от снощи, но от тогава до сега бях мислила много върху думите на майка ми и тя беше напълно права. Всеки който не можеше да оцени мен, значи просто не заслужаваше да бъде в живота ми и баща ми нямаше вина за това кой е.
- Благодаря тате... - Казах аз и отворих врата, но преди да изляза го целунах още веднъж.
- Ще се видим после... - Слязох и след като му помахах затворих врата и изчаках големият му черен джип да си проправи път по паркинга и да напусне територията на училището. Едва тогава започнах да се оглеждам за някое познато лице...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 2:09 am

Веднага,щом пристигнах се огледах,за Ема но явно бях подранила. Не беше добре,защото Бети и Наташа си върнаха,като залепиха дъвка за края на косата ми. Успях да се измъкна,като тогава видях как идва с колата на баща си. Веднага се затичай към нея,като се опитвах да махна дъвката от косата си:
-Здрасти...
Тръгнах с нея по път за училището:
-Обичайните неща но имам нещо ново...
Все още държах косата си но казах по тихо:
-Докато бях на работа дойде Кристафър,той ме покани на бира. Пих ме по една мен малкоми се завъртя глава но познай...
Приближих се и прошепнах на ухото и:
-Целунах го...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 2:19 am

Още даже не бях попитала как тази дъвка се беше озовала на косата й, когато Лети изтърси бомбата на века. Изведнъж дъвката загуби каквото и да е значение. Спрях се на мястото си и я задържах:
- Сериозно?! - Знаех, че го харесва още от както бяхме деца, но те почти не си говореха, а сега се бяха целунали. Направо не знаех какво да кажа. Това беше толкова яко. Прегърнах я силно и казах:
- Това е... Божичко... Това е супер! - Пуснах я и й се усмихнах. Поне една от нас, най-накрая си имаше гадже и то такова което харесва наистина.
- Толкова се радвам за вас. - Естествено Крис не беше най-добрият избор за нея, според мен, но коя бях аз, че да заповядвам на сърцето й кого да обича.
- Искам да ми разкажеш всичко!
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 2:36 am

-Не не той не ми е такова...
Поклатих глава,като се спрях за секунда:
-Направих се на пияна,за да го целуна но той ясно ми даде да се разбере,че няма по никакъв начин да ме хареса или пък да излиза с мен.
Опитах се отново да махна глупавата дъвка от косата,си като сякаш не се махаше,а все повече залепваше,истинска катастрофа:
-Иска ми се поне още веднъж да го видя и да си поговоря,той ще ми помогне да си намеря кола...
Отново тръгнах ме:
-Дойде в бара,не повярва,че работя там,каза че можел да говори с Кол,а знаеш че аз не го харесвам,за това реагирах малко агрезивно. После дойдоха Наташа и Бети в бара,тръгнаха да ми се подиграват,а той се застъпи за мен,а после когато ми свърши работното време ме издърпа и ме заведе на хълма. Беше прекрасно много романтично,за първи път пих бира и малко се замаях. За бога Ема! Има най-прекрасните устни на земята!
Едва не извиках но се огледах на около.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 2:47 am

Попивах всяка нейна дума с голям интерес и само можех да си представя колко е щастлива в момента. Това дето го каза, че нищо нямало и не можело да има между тях никак не ми хареса.
- Не знам защо не го харесваш... - Само за миг се отклоних от темата, но беше странно как не харесва чичо ми Кол, та той беше толкова готин.
- Дай да ти помогна с това... - Виждах, че така няма да махне тази дъвка от косата си и реших, че може да й помогна като използвам магия. Дръпнах я настрани и се огледах. Май никой не ни наблюдаваше.
- Искам да пробвам едно нещо? - Погледнах я въпросително, защото имах нужда от нейното разрешение в случай, че нещо се объркаше. Лети кимна несигурно и аз затворих очи. Опитах се да се концентрирам и да отделя дъвката от косата й, само с мисълта си, но цялата ми концентрация беше нарушена, когато един от футболистите едва не ни изкара ума.
- Да не си полудял? - Викнах му аз и го избутах от нас. Отново останахме само аз и Лети.
- Извинявай... - Щях да опитам после пак.
- Да се върнем на въпроса. - Лицето ми пак се озари от усмивка.
- За какво си говорихте? Защо да не може да има нищо между вас? Той със сигурност те харесва! - Бяха се целунали и ако това не беше достатъчно ясно, здраве му кажи.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 3:33 am

-Ами,той ми го каза в прав текст още вчера. Той не е от момчетата,който искат връзка,най вероятно дори не съм негов тип. Не съм руса не нося къси поли.
Вдигнах рамене,като си поех много дълбоко дъх,не се ядосвах,че не съм като тях,а че той не може да ме хареса такава,каквато съм.
-Просто едва ли ме харесва по този начин,а и по скоро аз го целунах. Той не отвърна,после побърза да ме прибере до вкъщи. Най вероятно просто не съм негов тип...
Точно това беше всичко:
-Но имам и още една новина. С Елизабет най-сетне успях ме да завържем разговор,малко закъснях,без да и се обади и за малко да се скараме но си поговорих ме и сега имаме нещо,като сделка. Аз да съм просто ученичка,а тя да е мой настойник,както тя поиска. След училище,ще ми помогне и заедно ще отидем на пазар. Най-гадното е,че ме разпитва за Крис,а не искам да разбира,че го харесвам.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 3:47 am

Момчетата бяха толкова глупави понякога. Ваалет беше ужасно красива и беше тип на всички, просто още не го беше разбрала.
- Мисля, че той те харесва. - Не исках да й вдъхвам напразни надежди, но го бях виждала как я гледа и просто усещах, чувствата които изпитваше когато я види и смятах, че като нейна приятелка, мога да й кажа какво мисля.
- Радвам се, че сте намерили общ език с Елизабет. - Крайно време беше. Лети живееше с нея от доста време и вероятно щяха да живеят заедно още дълго, затова беше хубаво да се разбират. Познавах Елизабет, тя освен че беше приятелка на чичо Кол, беше приятелка и на майка ми, затова знаех, че е готина.
- Искаш ли да говоря с Крис? - Искаше ми се нещата между тях да се получат. Искаше ми се Лети най-накрая да се почувства щастлива. Сега когато нещата в къщи започваха да стават по-добри, щеше да е хубаво ако получи и момчето което винаги е харесвала.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 3:53 am

-Какво...
Не исках да ме вижда така,бях отново с гаден пуловер не успя изцяло да махне дъвката,просто се чувствах ужасно:
-Не не,не искам да говоря сега с него,той сигурно е отдал,целувката на това,че съм пила бира. По добре е за него да знае,че е така,той не знае,че го харесвам...
Макар да го бях показала малко в него оставаше въпроса:
-Моля те не днес нека не говорим с него днес. Бети и Наташа се погрижиха да изглеждам ужасно,добре че Елизабет обеща да ме заведе на фризьор,ще успеят да махнат остатъка от дъвката. Благодаря ти,че се опита...
Приближих се и я прегърнах,тя ми беше най-добрата приятелка и най-важния човек на тази земя. Тя е единствената,която не ме съдеше,не ме обиждаше и беше с мен,а аз я харесвах такава каквато е,макар че за мене тя е най-перфектното момиче на земята.
-Хайде да не закъсняваме имаме контролно по химия...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Кристофър on Чет Апр 17, 2014 3:56 am

- Много си се загрижил за приятелките на Ема. - Казах раздразнено и тръгнах напред.
- Може би трябва ти да й станеш гадже, за да не я доближават такива като мен! - Мразех да ме поучават и да ми казват какво мога и не мога да правя и най-вече мразех когато ме обвиняват несправедливо. Нямах намерение да наранявам Ваалет, нямах намерение дори да се занимавам повече с нея и не разбирах какво толкова му пука какво и с кого го правя.
Бях прав като си помислих, че ако кажа нещо, той ще направи така, че главата ми съвсем да се пръсне. Сега бях още по раздразнен и ядосан, защото най-добрия ми приятел се беше загрижил за някой който даже не харесваше и ме поучаваше какво да правя с живота, вместо просто да приеме какво съм казал и да го забрави. Не очаквах потупване по рамото, ама чак пък да бъда разпънат на кръст, си беше в повече дори и за него. Пък и точно той да ми чете морал?
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 4:04 am

Коридорите бяха започнали да се изпразват.
- Нека да опитам отново... - Толкова трудно беше да се концентрирам когато умът ми беше на хиляди други места.
- Подръж за малко... - Подадох й учебниците си, за да са свободни ръцете ми и затворих очи, поемайки си дълбоко дъх. Мотивацията ми да махна тази дъвка от косата й не беше просто защото Крис нямаше да я хареса така и не просто защото щеше да е много по спокойна, но и защото исках най-накрая да направя истинска магия и то без помощта на Алек.
- Става ли нещо? - Леко надникнах през едното си око и погледнах, но дъвката още си седеше на косата й. Въздъхнах тежко.
- Ще опитам отново... - И тогава звънеца удари. - Супер... - Казах възмутено и грабнах учебниците си от ръцете й.
- Да вървим... - В нищо не ме биваше. - Ще пробвам пак, по-късно...
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Алекзандър on Чет Апр 17, 2014 4:14 am

Браво Алек в рамките на два дни почти един ден,се скара с Ема и с Крис,много те биваше в приятелствата няма защото??  Просто никак,ама никак не те биваше. Тръгнах зад него,щях ме да говорим по някое време,като и двамата се успокоим.
Трябваше да говоря с него и по възможност с Ема,за да и се извиня за това,което и казах. Осъзнах,че съм бил голям глупак и не съм се изразил правилно,понякога говорех глупости около нея но понякога ми беше съвсем трудно,да говоря с нея.
-Ей,имаме Испански!
Извиках,щом звънеца би и тръгнах към чеса,това е най-омразния ми час но се налагаше,колкото повече езици знае човек толкова по добре. Истината е,че Френския ми е почти като майчин и за това бях на доста високо ниво но това съвсем друг въпрос,над който не можех да мисля,по скоро си мислех,как ще си оправя кашите дето ги надробих. Май трябваше да заеба всичко и да отида да се напия,да избягам от отговорност.
Настаних се на чина,като той вече беше седнал:
-Сори брат,просто ми дойде в повече с Ема се скарах ме за глупости,главата ми пуши. Видя,че си пиша с Далия и писа от мое име,а тя е доста красноречива... Харесало и,какво сме правили на задната седалка...
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 4:27 am

-Добре но...
Не исках да я обескоражавам но не се получаваше съвсем. Въпреки това щях да и дам да опита,тя имаше ужасна амбиция и желание,което не исках да прекършвам,а и ако успееше,щеше да е прекрасно.
Настаних се до нея на чина,като извадих химикалката:
-Този тест е мой,уча вече цяла седмица за него...
Тогава учителката влезе,поздрави:
-Добър ден ученици,днешния тест се отлага,оказа се че принтера на училището не работи...
Не ми хареса това и между радостта имаше едно ужасно разочерование:
-Оу не...
Поклатих глава и въздъхнах,защото исках това контролно:
-Дъвката,сега и теста,още какво може да се случи,да падне метеорит върху главата ми...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Кристофър on Чет Апр 17, 2014 4:36 am

Повдигнах изненадано вежди и го погледнах.
- И защо с Ема ще се карате заради това с кого си уплътняваш времето? - Нали уж си бяха приятелчета? Не виждах защо ще му се сърди, че спи с някоя.
Всичко ми беше толкова объркано в главата, че последното за което ми пукаше в момента бяха любовните терзания на Ема. Надявах се само да не е и тя тайно влюбена в Алек, че тогава и двамата щяхме да я втасаме. Момичетата бяха истинско зло. Само объркваха живота ни. Как изобщо да искаш да си с някоя от тях, като дори и когато не сте, правят животът ти непоносим? Ема се сърди на Алекс, че спи с някоя. Ваалет се сърди на мен, че не искам да си имам гадже. Какво им ставаше на тези двете?!
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 4:44 am

Бях от всички онези щастливи деца, които се радваха, че теста се отлага и без това не бях особено подготвена и не бях като Ваалет. Тя винаги успяваше да се концентрира, а моите мисли бяха хаотични и натоварени, винаги мислех за повече от едно нещо и в случаите като този, в които беше нещо тревожно, вероятно щях да претърпя пълен провал, затова се радвах, че тест няма да има.
- Хей... - Ухилих й се. - Не бъди толкова тъжна, това е хубава новина... - Поредната хубава за тази сутрин. О, бях забравила да кажа на Лети за рожденият ми ден.
- Знаеш ли какво още е хубаво? - Говорех тихо, въпреки че все още всички бяха прекалено превъзбудени.
- Наближава рожденият ми ден и познай... Ще има парти, без родители наоколо... - И сега ми хрумна, че там ще има възможност да се види с Крис и да поговорят и кой знае, можеше да се съберат.
- Имай предвид това, когато днес отиваш на пазар... - Намеквах й да си избере нещо хубаво, с което да шашне глупака Крис.
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Алекзандър on Чет Апр 17, 2014 4:47 am

-Абе не,по скоро от там тръгнаха нещата,на нея по скоро не и пукаше за това но мен ме подразни,че се рови в това. После не знам,как се стигна до глупавия разговор на тема "Ако не бях дъщеря на Калаус дали,щеше да си ми приятел.".
Почнах да шептя,защото дойде учителката по Испански,и трябваше да намаля децибелите.
-А,и до сега не съм ти споделял но не Ема е влюбена тайно в мен,а аз...
Пуснах бомбата но трябваше да му го кажа изгаряше ме отвътре:
-Само,че нали се сещаш,че се познаваме от деца и не искам да прецакам всичко,а и Клаус си е достатъчен мотив да не се опитвам да правя,каквото е и да било и друго Ема никога,ама никога не е показвала,че ме харесва...
Учителката ме погледна строго,не ми харесваше,най-вероятно плана и е да ме изпита:
-Виж не искам да те съдя и аз се намирам в подобно скапано положение.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 4:54 am

-Сериозно?!
Едва не викнах,да не ме чуят другите но намалих децибелите:
-Съвсем без родители,без баща ти,който да ни строява?
Тя поклати глава,това наистина е суперско:
-Ще имаш мечтания купон,такъв какъвто си искала!
Радвах се,че най сетне,щяха да удволетворят желанието и,тя беше примерна и не си позволяваше много неща,за това заслужаваше това,а и ставаше на 16,това се случваше веднъж в живота:
-Прекрасно! Не знам,как си успяла но това е върха! Всички ли ще поканиш,къде ще бъде?
Имах толкова много въпроси,а това си е прекрасна новина,и оправи сутринта ми,забравих за контролното и дори за дъвката.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Кристофър on Чет Апр 17, 2014 5:01 am

Идеше ми да му изкрещя: "Нали ти казах", но не го направих, защото щеше да е гадно да го правя. Бях му приятел, нямаше да го упреквам за това какво и към кого изпитва нещо, но трябваше да се досети, че така ще стане. Никое момче не можеше да е приятел с някое момиче и накрая да не си падне по нея.
- И сега какво ще правиш? - Беше прав за чичо ми. Не беше добра идея да се захваща точно с Ема и това, че са скарани сега можеше да му помогне да стои на страна от нея и туко виж да се излекува от тая болест наречена любов.
- Човече... - Поклатих глава, истински му съчувствах, защото беше в още по-шибана ситуация и от мен. Беше влюбен в единственото момиче, което не трябваше да пипа и това ако на това не му се викаше да изтеглиш късата клечка.
- Крис, имаш ли да ни казваш нещо? - Попита госпожата и аз я погледнах.
- Да, разбира се. Изглеждате чудесно днес мис Девро. - Всички момичета започнаха да се кикотят, а мъжка страна се чуха подвиквания и подсвирквания. Един дето седеше зад мен ми даде да си чукнем пет за смешката.
- Много забавно Крис. - Каза тя и се върна пак към урока си. Погледнах Алек, чакайки да чуя плана му.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 5:11 am

- Даже не съм си мръднала пръста. - Още не знаех как и от къде бе дошло, даже не можех да повярвам, че ще стане, но баща ми беше обещал.
- Майка ми го предложи и някак си е убедила баща ми... - Свих рамене, чудейки се как беше успяла. Всъщност можеше да има нещо общо и с това, че се бях прибрала разплакана, но беше прекалено дълга история и не беше за разказване в училище.
- Още не мога да повярвам, че ще има истинско парти в моя чест и мога да поканя когото си поискам... - Постоянно имаше партита за какво ли не. Хората си намираха какви ли не поводи да празнуват. Организирането на балове и приеми беше хобито на майка ми, но сега за първи път къщата щеше да е само за мен. Нямаше да е като другите ми рождени дни, където бяха поканени само някой мои приятели и цялото ни откачено семейство.
- Баща ми дори каза, че може да поканим да свири група... - Дори като го изричах ми звучеше невероятно.
- Ще бъде върха... Ще поканя цялото училище...- Преувеличавах разбира се, не всички от училище исках да бъдат там. Имаше зли момичета и момчета, които не заслужаваха да бъдат там. Тази вечер щеше да си е само за мен и Лети и никой нямаше да ни я съсипва.
- Баща ми предложи да го направим в градината край басейна... - Странно беше, че той беше дал повече идеи от майка ми.
- Не знам, днес ще обсъдим с мама и ще решим... Иска ми се да има някаква тема... Ще е забавно нали?
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Алекзандър on Чет Апр 17, 2014 5:17 am

Шегата на Крис малко ме върна и ме разсея,аз също подкрепях шегичката му но след това се върнах на реалния въпрос. Вдигнах рамене и поклатих глава,нямах ни най-малка идея,как и какво ще направя но да се откажа от Ема нямаше да стане не можех:
-Идея нямам,нямам и план за действие. По скоро ще оставя нещата така,ще съм и приятел и ще се надявам,да се тръгне с някой прошляк...
Облегнах се назад,все още ми се искаше да убия онзи Томас:
-На тебе ти е много по лесно,ако искаш Ваалет нищо не ти пречи да я имаш но аз драги ми Крис,си навличам проблема Клаус,който сигурно,ще ме убие...
Сложих ръка на задния чин,като се разперих почти,се бях наместил,като някой шеф:
-Господин Алекзандър,не се намирате у дома си...
Не помръднах и на испански казах:
-Нали училището било моя дом,как да не съм си у дома?
Перфектно подредено изречение,нямаше и как да ме поправи,за това се върна към урока. Отново се обърнах към Крис:
-Проблема остава с глупавия въпрос,дали още ми се сърди.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 5:28 am

-Не! Ще бъде върховно,ще е най-готиното парти!
Радвах се също колкото нея,все едно щеше да е моя рожден ден. Не е завист,тя липсваше но знаех,че ще е нещо,което е искала,сама щеше да си го планира,нямаше да има родители,щеше да се отпусне и да има нормално парти:
-Майка ти има невероятен вкус,сигурна съм,че ще направите нещо грандиозно. За бога,супер...
Толкова бях радостна:
-Супер...
Ще е суперско,дори нямах търпение.
-Предложението за басейна е супер,може да е някое плажно парти такова,като хавайски нощи.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Кристофър on Чет Апр 17, 2014 5:29 am

Нямаше да споря с него за това дали мога или не мога да бъда с Лети, защото дори нямаше съмнение, че ако искам мога да я сваля. Проблемът изобщо не беше в това, както и той по-рано беше казал аз не съм момче за нея. Не ми пукаше кой и какво ще каже, даже и баща да й беше чичо ми Клаус, просто знаех, че в края на краищата не съм материал за примерно гадже и нямаше да наранявам Лети, заради единият секс. Можех да правя секс с всяка.
- Не ти трябва да береш грижа за това, че Ема ще тръгне с някой... Все пак баща й доста се старае това да не се случи. - На моменти бях убеден, че Ема ще си остане завинаги сама в двореца на родителите й. След време вероятно щяха да й позволят да си вземе домашен любимец, за да не е много самотна.
- Ще й мине... - Това беше във връзка със скарването им, което още не можех да разбера за какво точно е било, но те бяха приятели отдавна и щяха да се оправят.
- Междувременно, мисля, че двамата с теб трябва да излезем довечера и да решим този проблем с влюбването... - Аз също имах нужда да си избия от главата цялата тая история с Лети. Имахме нужда от свежа плът, нещо с което да си избием от главите тези момичета.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ния on Чет Апр 17, 2014 5:38 am

Леко се ококорих при това предложение. Определено не очаквах чак толкова смело предложение от Лети:
- Представи си какво ще каже баща ми когато чуе за това? - Полу голи тинейджъри из цялата му къща, направо щеше да откачи.
- Направо ще се побърка... - Трябваше да е нещо по-консервативно, за да не му давам поводи да престъпва обещанието си.
- Ще измислим нещо... - Какво обаче още не бях сигурна, но наистина трябваше да бъде грандиозно, защото можеше да е за първи и последен път.
- Вече нямам търпение да се случи... - Имах усещането, че ще бъде най-хубавото парти на което съм била.
- Ами ти? Трябва да измислим план как да накараме Крис да промени мнението си относно вас. Сама каза, че е било толкова вълшебно и хубаво, не искаш ли пак да се повтори?
avatar
Ния

Брой мнения : 697
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Алекзандър on Чет Апр 17, 2014 5:40 am

-Това се приема!
Ето,той е перфектен с най-доброто решение,да се напием,е най-добрата идея за деня. Поне за малко можех ме да забравим за това:
-Може да ти потърсим нова Наташа...
Засмях се,като се поогледах и видях една от мажуретите,аз бях спал с нея но това не значеше,че Крис не може. Протегнах леко ръка и я показах:
-Малко е дърво в леглото но я бива в говоренето на френски...
Разбра намека,и това,което исках да кажа:
-Лесна е,стига да претърпиш,че съм бил преди теб...
Случваше се често просто мажуретките въпреки много,се случваше да ги преповторим.
avatar
Алекзандър

Брой мнения : 133
Репутация : 2
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Кристофър on Чет Апр 17, 2014 5:48 am

Огледах изпитателно и преценяващо момичето което Алекс ми посочваше и не намерих нищо интересно в нея, макар доста често вкусовете ни да съвпадаха.
- Мисля, че ти имаш по-крещяща нужда от някоя Наташа, брат. - Трябваше да си избие Ема от главата и това ставаше само ако си намери някое друго момиче. Аз поне не бях влюбен в никой, просто защото нямаше как да чувствам. Бях си напълно излекуван от подобен род чувства.
- Но, не това имах предвид... - Поизправих се малко на стола си и се наведох към него като сниших още повече глас.
- Чух за едно място, тук в града, където момичетата са горещи и знаят какво правят... - Не бяха някакви си гимназиални момичета, а истински професионалистки и не се налагаше да ги сваляш. Беше ми писнало от всички тези момичета тук. Бяха едни и същи и чувството беше едно и също. Исках нещо ново и силно, което да ме върне във форма.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Ваалет on Чет Апр 17, 2014 5:50 am

-Ще ходя днес по магазините с Елизабет,мисля да по сменя стила. Винаги си ми казвала,че тези пуловери трябва да ги изгоря мисля това да направя. Но определено нямам намерение да се обличам оскъдно,като мажуретка. Също,ще отида и на фризор,естествено имам намерение да не прекалявам но просто смятам да си купя,мечтаните дрехи,за който вече имам пари или по скоро на Елизабет...
Не искаше да изглежда,че я използвам но тя сама предлагаше.
-А,за твоя рожден ден,мисля да си избера някоя супер рокля,надявам се да му се харесам поне малко...
Не знаех дали плана ми,ще успее,Ема знаеше че няма да прекаля но исках да се науча,как да изглеждам добре:
-Надявам се да се получи...
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Училището

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 4 1, 2, 3, 4  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите