Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Хълмът

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Хълмът

Писане by Кристофър on Сря Май 07, 2014 5:53 am

Позволих й да ме прегърне, дори използвах случая да я целуна още веднъж. Всичко което се бе случило и до голяма степен още не бе отминало, по точно удоволствието и удовлетворението от секса с Лети, ме накара да бъда все още мил с нея. Пък и дори и аз не бях чак толкова лош, че да я оставя и да започна да се обличам, веднага лед като съм й отнел невинността. Беше в мой стил, дори го бях правил няколко пъти с други момичета, обаче това беше Лети, не биваше да постъпвам с нея по този начин, защото заслужаваше нещо повече от това.
- Радвам се, че ти е харесало. - Казах й аз и леко се усмихнах, ако това леко изкривяване в краищата на устните ми, можеше да се нарече усмивка.
- На мен също много ми хареса. - Палаво захапах долната й устна и рязко се изправих до седнало положение, повличайки я заедно с мен. Не беше чак толкова трудно, защото тя още бе с оплетени около мен крака и ръце и за секунда се оказа в скута ми.
- Студено ли ти е? - Не беше кой знае колко студено, но след като до преди секунда телата ни бяха нажежени до краен предел, сега наистина можеше да й се стори малко студено.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Ваалет on Чет Май 08, 2014 5:22 am

Не можех да повярвам,бях с най-най-красивото момче на земята. Той ме държеше в обятията си и все още не ме пускаше,толкова невероятно се чувствах от всичко преди това,а и от всичко последвало. Той все още ме прегръщаше,вдигнах ръката си,като преминах по прекрасното му лице,божествено красив,сложих длан върху бузата му и се приближих,за да го целуна нежно.
Всъщност съвсем малко ми беше студено но се гушнах в него поставяйки глава на рамото му,а той можеше да усети дъхът ми по него,косата ми се разпиля по рамото и гърба му:
-Съвсем малко..
Но явно найстина ми беше студено повече от колкото си мислех,защото тялото ми потрепери и инстинктивно се притиснах в него. Чудех се какво ли следва след всичко това,утре или днес,когато отидем на училище,какво ще стане,ще се правим,че нищо не е било ли? Толкова бях объркана. Не смеех дори да попитам,какво щеше да стане,той ясно ми даде да разбера,че той не иска обвързване и някакви такива неща. Затворих за малко очи,можеше да се каже и че след всичко това бях малко уморена.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Кристофър on Чет Май 08, 2014 5:33 am

Моментът, в който Лети се сгуши отново в мен, осъзнах какъв голям задник съм и колко много щеше да ме намрази. Това беше нейният първи път, не биваше така да прецаквам всичко. Не трябваше да съм аз момчето което ще я гушка след това, и не само защото не си падах по гушканията, а и защото от това нямаше да излезе нищо повече от секс.
Плахо плъзнах пръсти по гръбнака й и останах известно време без да казвам нищо, с надеждата тя да го направи, но на нея очевидно й харесваше да се гушкаме и нямаше да го прекрати.
- По - добре да се облечеш преди да си пипнала някоя настинка. - Казах спокойно и тихо и се пресегнах за горнището й, което наметнах на раменете й.
- Пък й скоро ще се съмне, по-добре е да те прибера вкъщи, преди да са усетили, че те няма. - Целунах я по устните и се отдръпнах лекичко назад.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Ваалет on Чет Май 08, 2014 5:50 am

Не ми се искаше да се разделяме но съзнавах,каква голяма глупачка съм едва сега,да се дам толкова лесно,явно това за него,щеше да е просто един секс,щеше да ме изпрати и всичко,щеше да е добре,само за него. Не можех и не смеех да искам нищо от него,срамувах се от себе си. Отдръпнах се и поклатих глава,чувствах се малко унижена но по скоро благодарение на мен и моето лекомислие.
-Да може Елизабет да се прибере...
Това в момента не ме интересуваше толкова много исках да се прибера,да си взема един душ и да си поплача в леглото,сякаш нищо не е било но истината,е че се случи и нямаше,как да върна времето назад,а и честно да си призная не исках.
Одръпнах се,като започнах да обличам дрехите си,чудех се,какво щеше да се случи след всичко това но се страхувах от истината,той никога нямаше да ме хване за ръка,да влезе с мен в училище,и да ме представи,като негово гадже,това беше абсурд,щеше утре да ме забрави,да тръгне с някоя мажутетка.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Кристофър on Чет Май 08, 2014 5:59 am

Веднага щом Лети започна да се облича, направих същото и самия аз. За разлика от нея, вече бях доста трениран, а и бях момче, ние винаги се обличахме по-бързо от момичетата, защото сме по-сръчни и защото имаше по-малко неща които да облечем върху себе си, затова и веднага щом се облякох започнах да помагам и на нея, като й подавах някой от дрехите й.
- Спокойно, вече съм те виждал. - Казах с мек тон, когато тя започна да ми обръща гръб сякаш, за да се скрие от погледа ми.
- Пък и си много красива, не трябва да криеш тялото си. - Не беше комплимент, а факт, който ми беше известен от доста дълго време.
Лети се облече и докато траеше това преустанових монолога си. Прибрах одеялото в багажника и й отворих врата, изчаквайки я да влезе. Беше се получило малко неловко, но наистина не ме биваше в това. Даже не знаех как да се държа с едно момиче след като съм правил вече секс с нея и съм получил каквото искам.
Влязох и аз в колата и преди да запаля, погледнах към нея и попитах:
- Всичко е наред нали? - Беше доста мълчалива.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Ваалет on Чет Май 08, 2014 6:16 am

Искаше ми се да му изкрещя,че нищо не е наред но нямаше абсолютно никакъв смисъл,той беше такъв,какъвто е и нямаше да се промени,а аз вече бях тотално засрамена от себе си,от това,че го бях направила,подадох се толкова лесно на емоциите,сигурно ме мислеше за някоя глупачка и най-вероятно ми се смееше на ум. Получил всичко което иска. Преглътнах ужасната буца,която стоеше на гърлото ми но не се получи не успях да преглътна голямата топка. Очите ми ужасно много пареха и ми се искаше да заплача но не исках да вижда сълзите ми,нямаше полза от това,исках да се прибера по бързо:
-Да висичко е наред...
Усмихнах се малко на сила но прегърнах тялото си с ръце,ужасно ужасно много се срамувах от себе си,дори не ми се искаше да казвам на никой,дори на Ема,тя сигурно щеше да ме обвини,че съм се предала толкова лесно.
-Просто съм доста уморена...
Не беше лъжа но исках да се прибера,той запали колаата и тръгнах ме към вкъщи но аз мълчах,не знаех какво да кажа и дали трябва да кажа нещо.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хълмът

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 3 Previous  1, 2, 3

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите