Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Барат (16 години по късно)

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Сря Апр 16, 2014 1:08 am

Спрях колата точно пред бара, но не загасих двигателя.
- Ще те намеря. - Намигнах й закачливо и пуснах някакво подобие на усмивка. Още бях леко разтресен от факта, че ме беше целунала, но по-шокиран бях от факта, че ми беше харесало.
- Сега се постарай да не те хванат. - Сигурно щеше да е първият път, в който се прибира пияна и то благодарение на мен. Дори само това показваше колко лошо влияние имам над околните. Няколко часа с мен и тя беше пияна и се беше целувала с момче. Дали й беше харесало? Едва ли! Това дори не беше истинска целувка.
- А, ако те хванат може да се оправдаеш с мен. - Бях свикнал да съм черната овца за всичко, така че още едно провинение в списъка, нямаше да е от значение.
- Това ще ти спести неприятности... - Защото дори нямаше да се зачудят кой е виновен. Винаги бях аз.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Нед Май 04, 2014 7:25 am

И тази вечер се бях озовал на грешното място по грешното време. Още когато видях Елизабет да влиза в дома на чичо ми Кол и в главата ми се бе появил образа на Лети, която сега си беше сам самичка у тях. Май доста често й се случваше.
Реших да намина през бара и аз не бях сигурен защо, но сякаш имаше и нещо друго освен нуждата за нещо по-силно, което да раздвижи малко кръвта ми. Седях с часове. Вероятно час или два, а може би и повече, когато не остана никой друг освен мен и бармана, който любезно ми препоръча да се ориентирам към вкъщи. Не ми харесваше тази идея, но беше прав. Трябваше да съм си вкъщи, а не на няколко метра от Лети, която след няколко обърнати чашки и вече не ми излизаше от ума.
Събрах всичкият си останал здрав разум и след като платих за пиенето и една допълнителна бутилка за из път, станах и се отправих към изхода. Добрах се до колата и запалих, тогава в съзнанието ми изплува целувката на Лети. Всъщност беше се справила доста зле и все пак, само при спомена настръхвах. Какво пък толкова? - помислих си и загасих двигателя. Започнах да бъркам по джобовете си и след сигурно цяла минута успях да открия телефона си и след още толкова, нейният номер. Натиснах писънцето, въпреки, че виждах доста размазано в момента, но май го бях улучил, защото се отвори нов прозорец, в който написах: "Трябва да видиш звездите" и натиснах изпрати.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Нед Май 04, 2014 7:36 am

Деня се оказа прекалено голям,с Елизабет пазарувах ме,отидох ме и на вризьор и избрах ме перфектната рокля за рождения ден. Бях задрямала,когато телефона иззвъня,в първия момент си помислих,че е  Ема понякога и тя не спеше и ми се обаждаше да си говорим докато заспи. Никога не и се сърдех но щом фокусирах телефона видях,че е Крис. Какво ли означаваше всичко това? Звездите?
Толкова странно беше,отметнах одеялото,носех долница на пишама с мечета,а горницата беше бял потник,защото ми беше много горещо. Косата ми с новата прическа но леко разрошена се спускаше по раменете ми. Тръгнах към прозореца за да видя звездите,отворих прозореца,за да видя дали наистина е хубаво. Толкова голямаглупачка бях,толкова луда по него. Погледнах на горе но нещо лъскаво долу привлече погледа ми,това не беше ли колата на Крис и това беше Крис...
Какво правеше тук? Отметнах коси назад,явно е бил в бара:
-Крис,какво правиш тук?
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Нед Май 04, 2014 7:58 am

Не знаех дали изобщо ще види телефона си и дали вече не спи. Просто се надявах, че ще го види и се надява да го види сега, нищо че минаваше два часа през нощта. Стоях в колата си и зяпах нагоре. Всичко беше тъмно и най-вероятно Лети спеше наистина. Изведнъж обаче, неочаквано и за мен самия, един от прозорците светна и предположих, че това е нейната стая. Странно, но когато видях светлината, сякаш сърцето ми застина и после когато я видях на прозореца, вперила поглед в небето, то отново заби с всичка сила.
Веднага погледнах телефона си и започнах да пиша отново:
"Как ти се струват?"
Когато отместих погледа си от екрана на телефона, видях, че погледа й бе фокусиран върху колата ми. Беше ме видяла. Започнах да пиша отново:
"Защо не слезеш при мен?" - и отново го изпратих.
"От тук са не по-малко красиви." - Изпратих и третото съобщение, почти моментално след първите две.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Нед Май 04, 2014 8:09 am

По дяволите! Гледах ту към звездите,към него и към вратата. Ама,Елизабет си беше в къщи и щеше да разбере,че съм излязла. И без това подозираше Крис,не исках да и стане съвсем ясно,какво изпитвам към него. Съобщение след съобщение,изглеждаха ми толкова романтични. Сърцето ми препускаше бясно,искаше ми се да полетя направо към него но малко се страхувах. Бързо написах един СМС:
"Прекрасни са наистина но не мога да сляза Елизабет си е в къщи. "
Толкова много се двуумях дали да го пратя но истината,е че исках да сляза при него,макар да е голяма лудост да го правя,той много пъти ми разби надеждите за това малко се страхувах,какво ли целеше с всичко това.
Гледах към него и колата,толкова беше красив,толкова невероятен. Невероятно силен,мускулест,с този проницателе поглед,с прекрасните си коси. Усещах пеперуди в корема си,цялото ми тяло трепереше,а усещах и някакви други по страни тръпки.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Нед Май 04, 2014 8:24 am

Подсмихнах се леко на смс-а й. Бях забравил, че е просто обикновен човек и не може да усеща чуждото присъствие, когато то е там или липсва и изглежда Елизабет не й беше казала, че излиза или пък лъжеше, защото не искаше да слезе. Сега щях да проверя това със следващият си смс.
"Елизабет е заета с други неща в момента. Терена е чист Лети."
Наблюдавах я и виждах как се чуди дали казвам истината или просто не й стискаше да излезе от вкъщи, след като навън е паднал мрак.
"Хайде! Никой няма да разбере. Просто слез."
Гласеше поредният смс, който й бях изпратил. Струваше ми се, че още се двоуми какво да направи. Разбирах, това сигурно беше първият път, в който правеше нещо такова и за някой толкова свикнал със спазването на правилата, сигурно си беше като предателство на всички принципи.
"Обещавам да те прибера вкъщи, преди каляската да се е превърнала в тиква Пепеляшке"
Доста убеждаване падаше. Не ми се беше случвало до сега, но и не ми се беше налагало. Предизвикателството да я изкарам от вкъщи, всъщност доста ми допадна.
"Трябва да ти кажа, че ако ти не слезеш, аз ще се кача"
След този смс, последва мълчание и от моя страна. Щях да й дам няколко минути, преди да изпълня заканата си.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Нед Май 04, 2014 8:38 am

Елизабет,щеше да ме убие,ако разбере,че съм съм се измъкнала,за да изляза посреднощ с Крис,истината е че го исках исках да съм с него но е същинска лудост да го правя. Отново погледнах към него и към телефона си.
След последния СМС,просто изтерясах,бях сигурна,че ще  го направи,ако не сляза,ще се качи но не беше добре,ако Елизабет се прибереше и го завари тук? Оу,същинска каша?!
"Добре слизам изчакай ме..."
Веднага го изпратих и изчезнах,като направих паническа обиколка на стаята,аз бях по пижама забода,на мечета. Веднага се втурнах към гардероба,като изкарах едни от новите черни дънки,който купих е Елизабет и ги надянах жързо върху себе си,останах по потничето,като наметнах синия си анурак. Минах през огледалото да се огледам,косата ми беше рошава,пригладих я леко,така беше по добре... Кой залъгвах изглеждах ужасно,просто ужасно... Защо ми трябваше да слизам,при най готиното момче в училище. Просто...
Ядосах се на себе си но трябвашеда тръгна преди наистина да се е качил. Изкокнах от апартамента и се втурнах на долу по стълбите,излизайки от задния вход,оказах се за 2-3 минути пред колата му,малко задъхана:
-Ам...да...тук съм...
Все едно не ме виждаше,голяма глупачка съм. Бях се изчервила,като домат,стоях нервно опитвах се  да дишам дори.
-Какво правиш тук Крис?
Попитах го аз най сетне,щеше да е хубаво наистина да е дошъл заради мен,макар и по това време.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Нед Май 04, 2014 8:56 am

- Скачай в колата зайче. - Казах й аз и се протегнах, за да й отворя врата. Тя отново седеше и не предприемаше нищо. Поех си дълбоко въздух и си казах, че трябва да съм по-търпелив с нея.
- Няма да ме караш да те вкарвам насила нали? - Опитах се да звуча уж страховито, но не ми се получаваше много. Не и когато съм пиян.
- Хайде Лети, колкото повече време губим с това, толкова по-голяма е вероятността Елизабет да се прибере и да види, че те няма.
На мен този аргумент ми се виждаше адски логичен и железен в този момент, но всъщност не беше. Думите ми можеха да я накарат да избяга вкъщи със скоростта на светлината, но тя не го направи. Даже ме изненада като влезе в колата и затвори врата.
- Правилен избор. - Усмихнах се прекалено широко, май това беше най-широката усмивка през живота ми. Завъртях ключа и двигателя изръмжа.
- Сложи си колана. - Изкомандвах, а тя веднага изпълни.
- Добро момиче... - Дали го казах на глас? Май да. Все тая.
- Е Лети, ходи ли ти се на хълма? Имам бутилка уиски на задната седалка. - Щях да я напия отново и тя сигурно пак щеше да ме целуне и този път нямаше да стоя като дърво, а щях да й покажа как се прави.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Пон Май 05, 2014 5:20 am

Толкова беше секси,а ме комадваше и изглеждаше секси,не обичах да ме командват но в този случай някак си просто нямах право на отказ,а и не исках в интерес на цялата истина. Малко се притеснявах от това Елизабет да не се върне,сигурно щеше да се побърка,ако се прибере и не ме намери в къщи:
-Иска ми се но ако Елизабет се прибере и не ме намери в леглото,ще се побърка и може да вдигне целия град по тревога.
Погледнах към прозореца на апартамента и после към него:
-Може би само за малко,после ще ме прибереш,преди Елизабет да се е върнала...
Лицето ми изглеждаше наистина притеснено,не исках да я разочеровам,исках да не ме върне или да не ме остави исках да се сближим наистина,а аз какво правех промъквах се с Крис,но исках да бъда с него. Защо често нещата не бяха по простички:
-Някой хора спят по това време...
Промърморих малко тихо и се надявах да не ме е чул,ама имайки предвид,че не е човек едва ли си е останало само за мен.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Пон Май 05, 2014 5:45 am

Подсмихнах се леко и я погледнах за миг. Струваше ми се малко по-различна, но вероятно беше просто защото я виждах съвсем леко размазана.
- Ще те прибера преди да са те спипали, не се тревожи. - Не й го обещах, защото рядко спазвах обещания, но наистина не исках да й навличам неприятности, затова просто щях да я прибера на време у тях.
- И да, всички скучни хора спят по това време. - Потеглих и след секунда пак я потеглих.
- Ние не сме от тях нали? - Още малко време с мен и нямаше да се познае. Ама наистина ме биваше в това да прецаквам не само себе си, но и останалите. Мисля, че бях направил нещо такова с Алек, а сега сякаш щях да повредя и Лети. Тя беше супер чисто и невинно момиче... Е, в мое оправдание, трябваше да се зачете факта, че просто я извеждах на разходка, нищо повече.
- Не знаеше ли, че си сама вкъщи? - Бях останал с впечатлението, че не е наясно и се чудех какво ли още не знае за Елизабет.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Пон Май 05, 2014 5:54 am

Поклатих глава,той вече беше потеглил към хълма,а все още в гърлото ми се притъяваше една голяма буца,страхувах се малко,до голяма степен я приемах като родител и не ми се искаше да правя подобни неща но за да бъда малко с Крис,а и... Толкова е трудно не можеше ли да е по лесно... Прекарах нервно ръка през косите си,като ги изместих назад:
-Не наистина не знаех,знам за тях и Кол но мислех,че е доста уморена и няма да ходи никъде,а и каза,че никъде нямало да ходи или нещо подобно...
Беше по скоро нашия ден,който по скоро се превърна и в нощта на Кол. Както и да е не го харесвах но все пак,тя беше тази с него.
-Не съм момиче със свръх способности,Ема ти и Алек имате някакви дарби,аз съм си просто обикновено момиче,и не усещам кога някой се измъква от вкъщи,когато съм заспала.
Това не е заяждане не можех наистина да знам,кога точно се е измъкнала Елизабет,дали си беше в  къщи:
-В повечето случай ме изплашва,когато се появи ненадейно до мен. Не би ме наранила естествено и го знам,ама си е доста бърза....
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Кристофър on Пон Май 05, 2014 6:10 am

Поне знаеше къде е Елизабет, когато се измъква тайно от вкъщи и това си беше нещо:
- Тогава няма от какво да се притесняваш. Щом тя се измъква тайно, защо да не го правиш и ти? - Ако моите родители правеха неща, които после ще ми забраняват щях да имам железни аргументи срещу тях и никога нямаше да могат да ми се карат, че съм оплескал нещо или съм се промъкнал тайно или пък съм се напил или не съм се прибрал... няма да изреждам повече, защото нямаше да ми стигне цяла вечер, за да изброя провиненията си според тях.
- Но тя няма да разбере така или иначе... - Сигурно щеше да се забави доста, ако чичо ми я пусне да се прибере. Обикновено когато водеше момичета у тях, рядко ги оставяше да си тръгват толкова бързо.
- Кой ти залепи онази дъвка днес? - Изведнъж се бях сетил, че исках да я питам за това.
- Често ли го правят? - Присвих очи и я погледнах. Бях чувал, че понякога я бъзикат, ама това с дъвката си беше доста детинско и тъпо. Може би трябваше да я науча на някоя и друга хватка, за да може да се защитава, ако някой я нападне отново.
avatar
Кристофър

Брой мнения : 441
Репутация : 1
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Ваалет on Пон Май 05, 2014 6:21 am

Оу,беше я видял,това е наистина,не ми се искаше той да я вижда,за малко възкликнах. Той можеше да се досети кой го е направил но въпреки всичко:
-По принцип имаше някой малки неща който се случаха,когато бях ме деца,то това не е никак важно но си мисля,че го направиха абсолютно нарочно.
Можеше да се досети вече за кого говоря:
-Не съм клюкарка но и без наистина да ти казвам,би могъл да се досетиш кой или кой са те. Помисли ли са,че ме защитаваш,почувствали са се унижени в бара и на следващия ден решиха да си го изкарат на мен. Или поне аз така си го обяснявам.
Може и да грешах но по скоро е наранено тяхно его и си го избиваха на някъде.
-Често просто не им обръщам внимание...
По скоро търсех вниманието на някой друг,на него естествено но нямаше да си го призная толкова лесно:
-По скоро го правят когато съм сама,в редките случай в който се разминаваме с Ема,по пътя за училище. В другите моменти просто не го правят.
avatar
Ваалет

Брой мнения : 465
Репутация : 0
Join date : 10.04.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Барат (16 години по късно)

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 2 Previous  1, 2

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите