Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Балът

Страница 2 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: Балът

Писане by .Ребека. on Пон Мар 17, 2014 9:19 am

-Не съм достатъчно убедена...
Погледнах в страни,защото бях абсолютно сигурна,че ако научеше името ми,а той сигурно го знаеше но не ме беше виждал,щеше лесно да свърже две и две. Никак не беше трудно. За съжаление той го мислеше все още за шега и бързо,щеше да премине в друго:
-Добре но запомни,че сам си си виновен,ако вечерта ужасна,се превърне в трагична...
Донякъде шега до някъде истина,кой знае:
-Така моето име е...
Тогава изпих на бързо чашата си,като се протегнах за още една:
-Да няма да е лошо да изпия още една...
Погледна към него:
-Та до къде бях стигнала,така... Ще започна с малък бонус преди това,недоволна съм от вечерта,защото братята ми ме задължиха да съм тук,а защо съм гневна,защото организацията трябваше да е мое дело,а не на приятелката на прат ми,която ненавиждам...
Поех излишно дъх и издишах:
-Мисля,че се досещаш коя съм,аз съм Ребека...

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Пон Мар 17, 2014 9:19 am

Огледах се за Ребека и я зърнах, при импровизираният бар, където разговаряше с някакъв мъж.
- Познай къде лекува раните си. - Нищо ново при Ребека, нито пък при брат ми Кол. Никой от тях не изневеряваше на себе си и не приемаше това тук на сериозно. За щастие в това отношение, Клаус и Катерина, приличаха на мен и Ан. Май само ние четиримата осъзнавахме какво е заложено тази вечер.
Ан проследи погледът ми и видя Ребека.
- След днес, те ще знаят, че винаги могат да те потърсят за помощ, но мисля, че този прием няма да бъде достатъчен, за да се сближиш с тях. Моето мнение е, че трябва да се срещнеш с всички тях, при по-различни условия, да им позволиш да те опознаят както и ти тях. С други думи да създадеш връзка помежду ви, но и да им изясниш какво е заложено. Като тяхна кралица, трябва да бъдеш не само техен приятел, но и техен предводител. Те трябва да те слушат. - Бях казал на Ан, при какви условия й бе дадено всичко това и тя трябваше да се увери, че те ще я следват. Аз щях да й помогна, доколкото зависеше от мен.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Елизабет on Пон Мар 17, 2014 9:48 am

Нямах и капка съмнение, че е достатъчно луд, за да направи нещо глупаво пред всички. Той не блъфираше или ако го правеше му се получаваше ужасно добре, защото му повярвах напълно и именно защото не знаех до къде се простира глупостта или смелостта му, го последвах. Освен това самата аз желаех да остана насаме с него или поне тялото ми желаеше да бъде с него. Каквото и да виждаше в очите ми, положението в слабините ми беше още по-зле. Усещах как стомаха ми се е свил на топка и всичко в мен пулсира от възбуда и желание.
- Осъзнаваш колко глупава идея е това нали? - Гласът ми беше достатъчно тих, че да не привличам излишно внимание върху нас. И без това вече бяхме привлекли достатъчно, само заради това, че той си е той, а аз, че почти всеки в тази зала искаше да говори с мен. Бях тяхна господарка прекалено дълго време и сега просто нямаше към кого друг да се обърнат, най-малкото, за да ги представя на новите им господари. Повечето от тук присъстващите вампири, бяха прекалено очаровани от древното семейство и бяха напълно искрени в обожанието си към тях. Хибридите по начало, обожаваха Клаус, а върколаците имаха нужда от отговори. Страхуваха се за бъдещето си и макар да ги бях успокоила, че всичко ще бъде наред, очевидно някой извън моето семейство започваха да губят доверие в мен и се страхуваха, че съвсем скоро ще се превърнат в пионки на Клаус. Хората пък, просто се опитваха всячески да се впишат в обстановката и да се харесат на безсмъртните вампири, за да запазят животите си. Вещиците пък ме искаха мъртва, усещах го с всяка пора на тялото си. С други думи, всеки един от тук присъстващите искаше нещо от мен, а Кол не спираше да пръска чар наоколо, с което караше лигите на почти всички жени тук да текат, което ме дразнеше още повече.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Дейвид on Пон Мар 17, 2014 10:01 am

- Правилно! Ребека Майкълсън! Трябваше да се досетя по-рано...
Беше ли възможно от всички присъстващи вампири, да попадна точно на нея и дори да не разбера? Очевидно да и моят късмет, както винаги не беше на моя страна.
- Успя да ме заблудиш. - Засмях се горчиви и изпих шампанското, след това подобно на нея си взех още една чаша.
- Не ме разбирай погрешно, просто очаквах да бъдеш много по-различна. - Предвид останалите членове от семейството ти, с които имах "удоволствието" да се запозная лично. Допълнението го запазих за себе си.
- Както се казва, за мен е удоволствие Ребака Майкълсън... - Опитах се да я имитирам, като в началото, за да разчупя малко неловката ситуация, в която бяхме изпаднали, защото май не бях достатъчно добър актьор и тя усети не добрите вибрации които изпратих, когато в действителност разбрах коя е.
- Сега се чудя още повече... Щом си от древното семейство и тази вечер е посветена на триумфа на това семейство, защо не желаеш да бъдеш тук?
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Пон Мар 17, 2014 10:12 am

- Знам... - Знам колко глупаво звучеше, да повдигам тази тема и то точно сега когато всички изглежда бяха получили това което желаят. Цареше поне привиден мир между нас и всички бяха съгласни с това да следват правилата на Клаус, готови на всичко, за да ни предпазят от по-голямото зло, което ни дебнеше някъде навън, но понякога беше трудно дори и когато всичко е наред.
- И повярвай ми, осъзнавам колко е важно семейството ти да бъде на твоя страна... Просто... - И аз нямах представа от какво точно съм недоволна.
- Няма значение... - Въздъхнах тежко и се приближих към него, след това го целунах нежно по устните.
- Всичко е чудесно и аз съм щастлива... Искам същото за теб и ако това тук те прави щастлив, то аз съм щастлива заедно с теб... - Точно както му бях казала и преди. Щях да бъда с него, във всичко.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Вто Мар 18, 2014 5:56 am

Вечерта за мен беше перфектна,усещах подкрепата и на Катерина,а това е всичко за мен. Тя естествено нямаше доверие на семейството ми но трябваше и такава гледна точка на нещата,за да не се предоверявам,да не им коствам прекалено много доверие. Имаше неща в който силно се различавахме и това ми даваше поглед към друга гледна точка.
Сега обаче е един много важен момент и събитие,което щеше да промени този град и всичко около нас,щеше да направи това място перфектно,за семейството ни и бъдещата ни дъщеря. Прокарах ръце по нейните,като ги вдигнах,изкупих се и ги докоснах нежно с устни. До голяма степен се радвах,че тя ме подкрепя и въпреки всичко остана зад моето мнение:
-Всичко е перфектно,когато си тук...
Завъртя я бавно,като я придърпа към себе си:
-Един танц очарователна моя?!

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by .Ребека. on Вто Мар 18, 2014 6:06 am

Да семейството,винаги го подкрепях но то никога не беше мислило за мен и за това,какво искам,от какво имам нужда. Винаги Ребека онова,Ребека това,а когато си позволявах да се влюбя,брат ми убиваше възлюбляния ми,под претекста,че било за мое добро. Сега всички си имаха някой,е не казвам за Кол,той обичаше живота да е на бясна скорост имам предвид несе задържаше много но аз имах други планове,мечти и никога не бях достигнала дори частица до тях. Бях загубила себе си и се превърнах,като част от друго нещо:
-Дълго е за обяснение но на кратко,това е триумфа на брат ми Клаус,неговите планове и всичко останало. Аз, просто го подкрепям но това не значи,че ми харесва...
Погледнах към чашата си:
-Тази чаша да не е без дъно,толкова бързо свършва...
Поставих я на масата и взех нова:
-А,на мен ми стана интересно,как си мислел,че изглеждам?!
Засмях се,присвивайки очи,за да си придам уж вит на съмнение или нещо подобно но след това си се усмихнах отново.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Вто Мар 18, 2014 6:09 am

Танц?! Божичко, това беше едно от милионите неща които не сме правили. Май беше време за създаване на още спомени. Усетих как пулсът ми се ускорява. Не беше нещо съществено,просто танц, но щеше да бъде първият за нас, затова си поех дълбоко въздух и галантно сведох глава:
- С удоволствие. - Погледнах го изпод гъстите си мигли и щом срещнах неговият поглед, вместо да се успокоя, сърцето ми заби още по-бързо.
Той нежно пое ръката ми и бавно ме поведе към импровизираната сцена, върху която вече танцуваха няколко други двойки. Бях ужасно нервна и не знам на какво се дължеше, просто бях нервна.
Той спря в центъра на сцената, застана срещу мен и вдигна ръка във въздуха, сякаш давайки знак на някой. Погледът му не слизаше от моя. Музиката изведнъж спря и той галантно ми се поклони. Сърцето ми прескочи един удар... После заби отново, заедно с музиката...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Дейвид on Вто Мар 18, 2014 6:17 am

Замислих се за миг над въпроса й и осъзнах, че дори не се бях замислял в действителност, как би изглеждал някой като нея.
- Не очаквах, че ще бъдеш толкова красива... - Все пак отговорих аз и леко й се усмихнах. Не можеше да й се отрече, че е прелестна, но щеше да е още по-прелестна, ако не знаех коя е. Без съмнение беше като всички останали от семейството си. В крайна сметка тя се хранеше с хора, убиваше хора, убиваше такива като мен и каквото и да казваше сега, нито това колко невинно и красиво изглеждаше, тя бе същата като братята си.
Огледах се нервно и пак спрях погледът си върху нейният.
- Ако всичко това тук са плановете на някой друг, то тогава какви са твоите Ребека Майкълсън?
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Kol on Вто Мар 18, 2014 6:18 am

Намерих безопасно място,приличаше на нещо като кабинет,имаше и ключ и това дойде доста добре. Още щом влязох ме вътре тя тръгна на зад,гледаше към мен но вървеше на зад,защото нямаше начин да ме изпусне от поглед. Приближавах се,като хищник към нея но такъв бях. Щом стигна до бюрото нямаше на къде да мърда:
-Да знам...
Започнах да придърпвам полите на роклята и,като оголих бедрата и. Толкова секси! Побъркаше ме! Бях невероятно готов за нея усещах,как ако можеше мъжествеността ми,щеше да пропука шевовете на панталоните и да се вмъкне в нея. С яд,плам или страст,хванах бельото и от двете страни,като едва не го скъсах докато го свалях. Беше нервно движение,метнах ги на земята и се заех с моя колан. Нямаше да отлагам,исках я сега и веднага и никой и нищо нямаше да ми попречи.
-По дяволите побъркваш ме...
Не я бях виждал седмица но не бях забравил тялото и,сякаш имах неутолима нужда,жажда за нея.
Проникнах рязко в нея,като не и бях причинил болка,а по скоро сладка,защото се разтичаше по мен,тялото и откликна на страстта и желанието. Крачетата и се увиха около моите,като я прихванах за дупето,задвиждаййки се в нея.
Заливах я с порой диви целувки по врата и устните,като не и давах дъх да си поеме на моменти.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Антея on Вто Мар 18, 2014 6:30 am


Беше се замислила прекалено дълго но чу всичко,което Илайджа и каза:
-И аз така мисля,те са прекалено изплашени и си мислят,че ще бъдат наказани за деянието на Краули... Изглеждат много изплашени...
Не им личеше но Ан можеше да усети енергията,а и те сами и показваха:
-Тук са притеснени,някой може да ги чуе. Ако не Краули не им е напълнил главата с глупости и имат уважение към семейството ми,ще ми вярват.


Последната промяна е направена от Антея на Вто Мар 18, 2014 6:34 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Елизабет on Вто Мар 18, 2014 6:31 am

Както винаги, нямаше какво друго да направя, освен да се примиря и отдам на желанието което ме разкъсваше отвътре. Този копнеж и тази непреодолима нужда да го усещам в себе си, точно по този начин, дори и да исках, не бях достатъчно силна, за да се преборя.
Членът му ми се стори още по-впечатляващо голям от предният път и не знам защо всеки път се шокирах толкова много. Вече го бях усещала и преди в себе си и все пак не ставаше по-лесно. Всеки негов тласък, рязък и пронизващ, ме побъркваше от смесени чувства на наслада и болка. Болка, която всъщност беше главният източник на наслада. Искаше ми се да крещя с цяло гърло, но той не ми даваше тази възможност. В моментите, в които устните му не бяха върху моите, то пръстите му се затягаха около шията ми и едва успявах да си поема дъх.
Едва бяхме започнали и аз вече бях свършила. Това се дължеше на огромният заряд от напрежение, който бях сдържала в себе си, през всички тези дни. Толкова бях превъзбудена и тръпнеща за него, че така бързият ми оргазъм си беше съвсем в реда на нещата.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Вто Мар 18, 2014 6:46 am

Този път нямаше да споря за усещанията й, защото се оказваха верни по-често отколкото бях склонен да си призная.
- Какво искаш да кажеш с това, че ги е страх да не ги чуят? - Все едно искаха да кажат нещо, което аз или някой от семейството ми не трябва да чуваме.
- Виж, няма значение какво им е казал онзи нещастник, те просто трябва да разберат, че имат нов господар и ако се подчиняват със страх, тогава им дай страх. - Нямах представа какво да й кажа, тя и най-вече те, трябваше да знаят, че няма никакво място за грешки. Щяха да живеят добре и спокойно, ако не заговорничеха срещу нас. Може би бях малко по припрян с Ан, но не исках нещо да се обърка точно сега, когато можехме да имаме всичко.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Вто Мар 18, 2014 6:52 am

Още щом засвири първия такт на музиката,може би още преди това,привлечен изцяло внимание в прекрасните и очи,в нея самата. Още веднъж щях да се повторя но тя беше божествена,най-перфектната жена на тази земя.
Движех ме се плавно,грацията,елегнатноста идваше изцяло от нея и правеше двама ни да изглеждаме,като откъснати от някоя приказка. Чувствах,че всичко изчезна изпари се,танц над облаците във звезното небе.
Едва сега осъзнавах,че съм итински щастливец да я имам да е с мен. Само,че не желаех да е на такава цена,бях съзалил за постъпките си,за това че бях превърнал живото и в ад,като можеше да и дам всичко,от което има нужда. Трябваше да и вярвам,трябваше да я взема със себе си и да я защитя. Трябваше да бъда много неща.
Тя до голяма степен,беше принудена да остане но въпреки всичко ми беше простила и стана въпреки вдигнатите внушения,остана с мен. Е,да имаше нужда от кръвта ми но правеше планове с мен,а ако искаше да избяга,щеше да е намерила начин до сега.
Мислите ми се превърнаха в действие и устните ми се бяха докоснали до нейните в една още по магична целувка:
-Благодаря ти Катрин.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Вто Мар 18, 2014 6:58 am

- За какво? - Попитах малко изненадано не само заради целувката която бе дошла от никъде, но и заради тази благодарност. Всъщност имаше много неща, за които да ми благодари. Списъкът беше безкраен, но все пак исках да знам от къде бе дошло всичко това.
- Не съм те чувала да раздаваш благодарности до сега... - Присвих изучаващо очи и зачаках да ми отговори.
- Трябва да знам с какво си заслужих аз такава, макар да се сещам поне за десетина причини...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by .Ребека. on Вто Мар 18, 2014 7:01 am

Красив лъжец,по скоро ме приемаха,като част от семейството,също толкова лош,колкото тях,е не грешаха съвсем,бях лоша но това е неизбежно,когато си спътник на едни и същи хора толкова години,дори хилядолетия:
-Съвсем други...
Не желаех да споделям това,щях да заприличам на глупаво сантиментално момиче,а не го желаех. Е,бях такова но не оставах това да ми личи,прекалено и то пред непознати:
-Като например,да съм далеч от тук с бутилка шампанско в компанията на красив мъж,като теб.
Намигнах му,измъквайки се от сериозната тебе,не и беше мястото сега:
-Добре,ако не желаеш да си говорим,ще те разбера. В повечето хора будя страх,заради семейството. Е и аз не съм света вода ненапита но не съм толкова голямо чудвище,за колкото ме мислят.
Гледах го,че се оглежда мислех си,че го прави търсейки начин да избяга.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Kol on Вто Мар 18, 2014 7:12 am

Нейния оргазъм доведе до моя,нямах сили да се боря,а и отчаяно търсих освобождението си,защото копнежа за тялото и не отминаваше. Знаех,че мога да я покоря но желаех да запазя това желание за по късно. Целунах я жарко,зачервявайки устните и,погледа ми все още показваше,колко я желая:
-Искам те след бала при мен...
Това е по скоро заповед можеше да се каже,тя се опита да се отдръпне но я прихванах за дуто,оставяйки отпечатък от устните си по врата и.
-Не красавице не съм свършил с теб. Имам още...
Рязко слязох на долу между жарките и бедра,разтворих ги и със същата настарвеност,зпочнах да я целувам,щях да и дам още един оргазъм преди да я пусна,той щеше да и държи влага,да иска още.
Ласките ми продължиха,езичето ми беше палаво и се опитваше да достигне все по чувствителни местенца. Не спирах да я влудявам но малко преди да достигне оргазъм спрях,накарайки я да потръпне:
-А,не ако искаш края,трябва да се върнеш...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Дейвид on Вто Мар 18, 2014 7:13 am

Засмях се весело и прокарах ръка през устните си. Първо се оказа, че сестрата от древното семейство е купонджийка. Второ мислеше си, че се страхувам от нея, което беше доста самонадеяно, по това си приличаше с останалите от семейството.
- Значи ако правилно съм разбрал, ме мислиш за красив страхливец. - Пак се засмях.
- Добре е да го знам. - Намигнах й шеговито.
- Като цяло частта с красив мъж ми допадна, за другото ще трябва да го обсъдим... Може би на по бутилка шампанско далеч от тук.
В главата ми се въртяха няколко мисли. Една от тях беше, че ако изчукам сестрата на онзи може и да ми бъде по-лесно да преглътна, това което той беше направил с Елизабет. Нямаше да бъдем квит и аз все още щях да искам да го убия, но поне щях да се постарая да му покажа какво е чувството преди да го убия. Пък и ако си изиграех правилно картите с нея, можех да разбера какво е онова оръжие което може да ги убие.
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Антея on Вто Мар 18, 2014 7:19 am

-Илай...
Погледна към него:
-Спомняш ли си едно време,кгато казвах истината на Катрин и Клаус,а те не ми вярваха? Същото е и при тях,страх ги е да говорят,защото никой няма да им повярва или чуе. А,всеки разговор би тълкуван погрешно,както при мен. Единствения който ми вярваше,си ти...
По премигна малко:
-А,и когато има провинени,е така...
Трябваше да им помогне,защото те имаха нужда от нея,семйството на Илайджа от тях. Сигурно до голяма степен беше,че мое Естер да доведе армия от вещици или някаква армия,а ако това се случеше,трябваше те да са на тяхна страна:
-Така е Илайджа,нямам право на провал.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Елизабет on Вто Мар 18, 2014 7:22 am

Сега повече от всякога се радвах, че не мога да убивам с поглед, защото ако можех, той вече щеше да е мъртъв. Мъченията му нямаха край и нямах представа как да се справя с него и с тях.
Избутах го грубо и слязох от бюрото, оставяйки роклята ми да се свлече, пригладих я леко и казах:
- Май надценявате прекалено много влиянието си господин Майкълсън... - Не спирах да си повтарям, че това е просто секс и мога да го получа на всяко друго място. Нямах нужда точно от него.
- Пък и вече ми дадохте това което се изискваше от вас... Нямам нито желание, нито намерение да се връщам за още...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Вто Мар 18, 2014 7:27 am

-За всичко...
Уточни накрая той,не я изпусна от поглед,защото говореше искрено и е такъв. Не спря да танцува с нея,а всички около тях бяха спрели и оставиха захласнати потях,а за тях нищо не съществуваше:
-Но най вече,че си до мен,че ми позволи да те обичам и ми прости...
Това е най важното но и благодареше за всичко останало. Да казваше го рядко но тя го заслужаваше,заради всичко,което направи и правеше.
-Не прекалявай любов...
Засмя се той,като и каза,да не насилва късмета си с още благодарности. На него му беше трудно да показва прекалено много емоции и това,дори е много. Всъщност такива емоции бяха достояние само и единствено на нея,пред другите той е същия безкруполен и жесток тип.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Вто Мар 18, 2014 7:29 am

Поех дълбоко въздух и казах:
- Знаеш ли, това е първата вечер от доста време насам, когато сме само аз и ти и имаме възможност да се забавляваме и ето ни тук, отново разнищвайки проблеми, които могат да почакат поне до утре. Искам да се забавляваме. Има хубава храна и напитки, музиката е чудесна, а ти си зашеметяващо красива тази вечер и знам, че вече го казах и по-рано, но това е самата истина и аз не мога да не го отбележа още веднъж, затова моля те... - Взех чашата от ръцете й и я оставих на една от масите заедно с моята. После се обърнах към Ан и протегнах ръка:
- Окажи ми честта да танцуваш с мен Амерал Де Реналди Фереи Венега, защото ти си най-красивата жена в тази зала и изобщо в този свят и аз няма да си го простя никога, ако не те поканя на танц.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by .Ребека. on Вто Мар 18, 2014 7:34 am

-Куражлия си бил ти!
По признах му:
-Само всичко това да свърши и,ще стане...
Погледа ми се спря на Клаус и Катерина,който танцуваха. Ан и Илайджа си говореха разпалено,а Кол липсваше,ако не се забиваше в момента с онази,която говореше Ребека да не се казвах. Той беше изключително бърз! Момичетата сами падаха в леглото му:
-Надавам се да е по скоро но като гледам,бала е още съвсем в началото си,а до края има ужасно много време...
Погледнах към терасата,като направих знак и на него да погледне:
-Нека направим кратко бягство,ще сме далеч от тук но и близо,за да разберем,ако нещо важно се случва.

--------------------------------------------------------------------------

I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I am out of control and at times hard to handleBut if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best

avatar
.Ребека.
Админи
Админи

Брой мнения : 465
Репутация : 3
Join date : 28.03.2011
Години : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Вто Мар 18, 2014 7:35 am

Бях на път да се разплача, но някак си успях да преглътна напиращите сълзи и да се усмихна предизвикателно:
- И какво ако прекаля, любов? - Попитах закачливо и игриво, по моя си начин, а той ми се усмихна в отговор, после ме притисна още по-близо до себе си и отново спря дъхът ми за миг.
- Какво ще направиш тогава? - Повдигнах предизвикателно едната си вежда и разбира се, просто се закачах с него, всичко което беше казал, беше достатъчно за мен и нямах нужда от повече.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Kol on Вто Мар 18, 2014 7:40 am

Наведох се и хванах бельото,което беше хвърлено на земята. Завъртях го на пръста си,като се приближих към нея:
-Дори няма да се върнеш за това?
Попитах аз,като присвих очи:
-Ще се върнеш при мен иначе,ще разкрия малката ти тайна пред Клаус,повярвай ми,няма да бъда наказан за това,защото ми е природа но от теб,ще бъде много разочарован...
Трябваше да я манипулирам:
-Още повече,че ше прекъсна всякакви шансове,да си върнеш приятелчето,когато види бельото ти умен....
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите