Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Балът

Страница 7 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 5:51 am

Този Дейвид започваше да ми харесва все по-малко и по-малко, но осъзнавах колко е важно Ан да има авторитет пред тези хора и ако сега аз се намесех, за да й забраня да ходи в този квартал, щях да подкопая доверието им към нея.
Докато Ребека отново се оплакваше и правеше заядливи коментари, недалеч от нас се случи нещо, което привлече вниманието на всички присъстващи. Няколко други се стекоха към тях, а също и ние, защото очевидно ако не спрем този спор, щеше да прерасне в нещо повече...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Съб Мар 22, 2014 6:06 am

Не успях да издържа повече,вече щях да убия някой,а това никак,ама никак не беше добре. Този бал нямаше да се превърне в клане. За това крайно време беше да сложа новите правила на дневен ред и от тук нататък,щяха да са такива:
Качих се на сцената,като привлякох виманието към себе си:
-Добър вечер на всички,надявам се,че ще се забавлявали,ако е така се радвам. Но истината е,че своеволията в този град,ще приключат. Този град,беше създаден с едничката цел,всички раси да живеят обединени но истината е,че някой от вас,реши да пристъпи това правило. Повличайки след себе дори собствената си раса в безсмислена битка.
Огледах всички:
-От днес нататък моето семейство,ще се грижи да следи за реда в този град. Ребека,ще отговаря за Вампирите в града,Илайджа хората и вещиците,Кол ще отговаря за хибридите и за върколаците. Като те имат право да си намират помощници. Те ще следят,за реда и по маловажните проблеми,за всички важни проблеми,ще се отнасят до мен. Ние създадох ме този град и ще върнем предишния ред в който ще превърнем това място в едно мирено и сплотено град.
Е,добре подчинен на мен но това е съвсем друга тема. Само това трябваше да знаят:
-Не желая бунтове,зная че този избор няма да ви хареса но това,ще е реда от тук нататък. Нека да вдигнем чаши за семейството ми и се за доверието и отговорността,която им засвидетелствам.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 6:15 am

Изведнъж всички замълчаха и се обърнаха към подиума, на който седеше брат ми. Май моментът за представяне бе настъпил и той ни извика на сцената. След като с Кол, ясно дадохме да се разбере, на онези двамата, които бяха започнали боя, се качихме при брат ни.
- На всички тук, вече е ясно, че нашето семейство не желае конфтонтации. Единствената цел е да създадем един силен и траен съюз между всички нас, за да съжителстваме в мир. Веднъж вече се е случвало и вярвам, че след тази вечер, ще се случи отново. - Всеки от нас трябваше да каже по нещо и аз имах какво. Трябваше да представя Ан. Повиках я на сцената с пълното й име.
- Това е вашата кралица. От днес нататък, вие отговаряте пред нея. - Надявах се Клаус да не стане прекалено язвителен към това, но такава беше сделката ни.
- Вашият живот зависи от нея и това какво ще изберете. Предлагаме ви мир, в замяна желаем същото.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Антея on Съб Мар 22, 2014 6:27 am

Качих се до него,като след,като се изказа беше ред и на нея:
-Моето семейство винаги е било за мира и за баланса между расите. Така и трябва да продължи,не желая да си навличате неприятности в каквито ви навлече не доброжелателен човек. Ще ви опозная,ще видя вашите проблеми и ще се опитам да ги реша,като ще ви пазя от другите.
Трябваше да ми се доверят,защото ако не го направеха,Клаус с помощта на Илайджа и Кол,щяха да ги избият всичките:
-Доверете ми се,защото няма да ви предам,ще защитавам вас и вашите семейство но искам същото и от вас,да пазите смейстовото ми и баланса,както древните вещици са отредили.
Погледна най-вече към Дейвид,трябваше да му припомни древните закони на обществото,който заповядваха и отреждаха други правила.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 6:34 am

С такива речи като тези не се постигаше мир. Тази Ан говореше как ще ги защитава, все едно някой бе тръгнал да ги напада. Моето виждане за нещата беше съвсем различно, но какво можех да кажа? Дори не бях получила глас, за разлика от самозванката, която изведнъж се беше превърнала и в кралица. Даже Кол, който през времето, в което не се опитваше да вкара някоя в леглото си, плануваше как да се махне от тук. Е, аз бях заклещена тук за неопределен период от време, щях да ставам майка и разчитах на тъпи речи, за да живее дъщеря ми в мирна среда...
Престорената усмивка не слизаше от лицето ми, докато ги слушах как говорят и Бог ми беше свидетел, нямаше да го направя, ако не беше това желанието на Клаус.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Kol on Съб Мар 22, 2014 6:39 am

Знаех за това от вечерята но е прекалено голяма отговорност за мен. Истината е,че не желаех това но не исках да разочаровам и братята си. Щях да се погрижа за всичко,а и единствената,което можеше да се справи с тях е Елизабет,тя беше хибрид и преди това е била върколак,те щяха да имат доверие на нея:
-Семейството ми е право но за моя помощничка избирам Елизабет,на нея имате доверие и тя ще ви помогне но това не значи,че ще бъда по малко строг. Желая от вас да не създавате проблеми и да сте за каузата мирен и спокоен град.
Погледнах към сестра ми Ребека,която идваше насам:
-Аз също искам същото и никой от нас не иска да ви навреди...
Клаус се обърна и добави,като подаде ръка на пред към Катерина:
-Не забравяйте,аз съм вашия император но Катерина е и вашата императрица ние,ще сме съда в този град,те ще следят но ние,ще въздаваме правосъдие.
Трябваше да даде и думата на Катерина.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 6:48 am

Това, че бях повикана при всички останали не ми се понрави, но се усмихнах още по-широко, защото вече бях приела да бъда част от това представление и трябваше да го играя до край.
- Няма нужда да се повтарям с всички останали. Знам, че е трудно за вярване, но дълги години сте живели заедно. Някой от вас, познават добре Клаус и знаят, че той може да бъде строг, но преди всичко е справедлив. Днес най-могъщият сред всички нас, демонстрира добрата си воля и ви кани да се присъедините към семейството му. Веднъж някой ми каза, че семейството е сила! Бъдете силни с нас! Изборът е ваш!

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Съб Мар 22, 2014 7:01 am

-Тя е права вие решавате...
Хванах ръката и,знаех че не и харесва но се надявах с времето това да се промени и да хареса този град,който исках да създам за нея и детето.
-Вече сте наясно с всичко,с реда и правилата. След всичко това сте свободни да се забавлявате на бала и остатъка от вечерта. И все пак бъдете умерени...
Тръгнах ме надолу,като направих знак на няколкото хибрида,да решат проблема с пияните и да ги изведат на вън. Не беше нужно да казвам да оправят масата,защото вече някой е грижеше за това.
На слизане целунах Катрин по бузата,като я погледнах:
-Гордея се с теб,знам че нищо от това не ти харесва че си до мен,въпреки всичко...
Е,да беше принудена но ако не го искаше можеше винаги да ми се опълчи.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Илайджа on Съб Мар 22, 2014 7:11 am

Балът мина почти според очакванията ми. Почти, защото имаше някой неочаквани случки, като тази с Кол и Елизабет, побойниците и този Дейвид и внезапното му приятелство с Ребека. Всичко това обаче беше прекалено много за смилане, а сега след като бях изпълнил дълга си, Ан също, не желаех нищо повече от това да се приберем. За тази вечер беше повече от достатъчно, утре щяхме да мислим за останалото...
Ан отново се бе улисала в разговори с някой от вещиците, а аз търпеливо и дискретно я чаках в компанията на някой от другите гости. Когато и нейните сили започнаха да привършват тя ме намери и останали сами, най-накрая и предложих да си тръгваме. Взехме си довиждане с доста от гостите, също и с онази част от семейството, която бяхме успели да открием, но имах усещането, че някой от нас са си тръгнали отдавна.
С Ан, направихме същото. Качихме се в лимузината и потеглихме към вкъщи...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Kol on Съб Мар 22, 2014 7:13 am

След речта се наложи малко да поостана,както и Ребека,защото имаха въпроси,на който търсеха отговор,преди да мога да се измъкна Ребека не я видях с кой точно излиза но нямаше да е никак важен,най много за тази вечер и толкова,подобно на мен.
Само,че аз исках да се върна при Елизабет,трябваше да си довърша започнатото с нейно или без нейно съгласие.
Дори не казах чао на никой,а и Клаус и Катерина отново се бяха отделили,а Илайджа и Антея се бяха смесили с тълпата и не ги мярках. Всеки имаше някой! Колко забавно...
Излязох на вън и тръгнах по единствената посока,към която сякаш бях привличан,като с магнит тези дни,а то беше към апартамента на Елизабет,надявах се да я намеря сама,а не с поредния в леглото.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Дейвид on Съб Мар 22, 2014 7:20 am

Вечерта ставаше все по-забавна и не знам точно как се беше случило цялото това нещо между така наречената ми сестра и онзи особняк от първородното семейство, но така или иначе не ми харесваше. За щастие тази вечер един от това семейство, щеше да прекара времето си с мен и можех да науча повече, за да съм по-подготвен за срещата си утре. Не ми се искаше Амералд да се обърне срещу своите.
След още една чаша шампанско и няколко комплимента, Ребека беше повече от готова да си тръгне заедно с мен. Такава ни беше уговорката и от по-рано, но сега вече знаех със сигурност, че ще я удържи.
Излязохме навън и след като докараха колата ми се качихме и преди да потегля попитах, къде иска да продължим купона...
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 7:26 am

Един по един всички бавно, но сигурно се изнизваха и си тръгваха. Както обикновено Кол, Ребека и Илайджа имаха по-важна работа за вършене от това да бъдат тук. Нещо което мен не ме изненадваше и нещо, което бях очаквала, но сякаш за Клаус беше по-трудно за приемане. Сега повече от всякога обаче, той трябваше да разбере, че аз винаги ще бъда до него, както му бях обещала, защото го обичах и защото вярвах, че заедно с него може да постигнем всичко, което пожелаем.
- Може да ме поканиш отново на танц... - Което той направи.

- Обичам те... - Прошепнах му аз и го целунах.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Съб Мар 22, 2014 7:51 am

Всъщност самата истина е,че не обичах много да танцувам но с нея,е съвсем различно. Сякаш щом музиката засвиреше създаваше една друга атмосфера и всичко около нас изчезваше и оставах ме само двамата и всички около нас изчезвах:
-И аз Катрин....
Завъртях я и се оказа с гръб към мен,целунах я нежно по врата и бавно отново я за пуснах и се приближих към нея. Не правех нещата рязко,за да не и се завие свят,или да не и стане лошо.
Прегърнах я отново,като не желаех да откъсвам очи от нейните,защото изкряха с такава нежност и такава любов. Не можех да издържа и миг повече и я целунах опитах се да е нежно но не се получи,защото имах толкова страст към нея,че не можеше и тя да се утоли:
-Ти си най-хубавото нещо днес...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 8:04 am

- Само днес ли? - Пошегувах се аз и отпуснах глава върху рамото му. Искаше ми се да не съм толкова изтощена и някак си, докато бях тук в ръцете му, всичко изглеждаше доста по-добре.
Музиката продължаваше да свири и ние унесени в ритъма на нежната мелодия която звучеше, потънали в думите носещи се около нас, напълно забравили за всичко и всички. Беше най-вълшебният миг, от хиляди години насам...
- Имам нужда да приключим с всичко това.... - Казах изведнъж и надигнах глава от рамото му.
- Тази вечер беше добро начало, но те са някъде там... - Знаеше за кого говоря, а аз не исках да изричам имената им, точно сега.
- Искам ги вън от живота ни... Завинаги! - Защото докато Майкъл дишаше, аз щях да си спомням какво ми е причинил. Всеки негов дъх, беше като наказание за мен.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Съб Мар 22, 2014 8:22 am

-Ще стане любов...
Винаги всичко ставаше и това,щеше да стане,сега съвсем скоро,щях ме да имаме истинската армия,щях ме да се справим с всичко.
-Няма нещата да станат така,скоро ще си имаме и армия,имаме всички оръжия,който ще ни помогнат,заедно любов,ще се справим...
Вече не съществуваше аз,бях ме заедно в това,заедно и всички останали можеха да ни подкрепят или да отстъпят но със сигурност,щяха да са с нас,защото никой не ни искаше за врагове:
-Изморена ли си?
Преминах нежно по бузата и,трябваше да я питам,защото беше издържала целия бал,цялата подготовка и не желаех повече да се проуморява. Естествено нямаше да я сложа под домашен арест,града е нейн и тя можеше да прави,каквото иска в него.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 8:39 am

- Ужасно много... - Свалих гарда и си признах най-накрая. Бях изтощена и желаех да си почина. Исках да се прибера и просто да полежа малко.
- Нямам търпение да заменя корсета с нещо друго... - Винаги съм мразила корсетите, но сега направо ги ненавиждах. Имах нужда от въздух и цялото това пристягане ми идваше в повече. Изборът ми на тоалет, този път беше ужасно неподходящ.
- Имаш ли нещо против, ако се прибера? - Имаше още хора, които изглежда нямаха намерение да си тръгват и той вероятно трябваше да остане, но аз исках да си ходя вече.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Клаус on Съб Мар 22, 2014 8:58 am

-Знаех си!
Не можех да не се засмея но трябваше да се прибере и да си почине,деня за нея е огромен.
-Прибирай се мила,аз се надявам да не се бавя много. Ще можеш на спокойствие да вземеш една вана,без да ти преча...
Винаги и пречех на ваната не можеше да и се наслади,защото аз винаги исках да се включа по съвсем друг начин:
-Но ако подраня,знаеш какво ще стане?
Бях малко закачлив,знаех че тя е уморена и нямаше да направя нищо от това. Щях да я оставя да си почине напълно:
-Макар че аз искам да сваля този корсет но явно няма да съм аз...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Катерина on Съб Мар 22, 2014 11:29 pm

Усмихнах се леко и го целунах, в знак на благодарност, за разбирането му. Не ми харесваше, че трябва да си тръгна и, че напоследък се изморявах толкова бързо, но беше само временно, докато Ема се роди. Затова и исках толкова силно, всичко с онези двамата да се реши, преди да съм станала съвсем безполезна и в тежест на останалите.
- Ще се опитам да не заспивам... - Казах и му намигнах целувайки го още веднъж.
Клаус ме изпрати и колата ме отведе право вкъщи...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Балът

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 7 от 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите