Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Мол

Go down

Мол

Писане by Илайджа on Сря Мар 12, 2014 7:28 am

avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Сря Мар 12, 2014 7:36 am

Отидохме директно в Мола, без да се отклоняваме дори за миг от пътя. Още ми беше малко притеснено и всъщност се опасявах, че заведа ли ги именно в мола, няма скоро да излезем от там, но нямах друг избор, защото там имаше всякакви магазини, всичко за което може да се сетих и което може да пожелаеш.
Паркирах в подземният паркинг и бързо слязох от колата, като притичах до врата на Ан, за да й помогна. Отворих врата и взех малкия, а тя слезе след него.
- Ето ни в мола. - Алекс, пожела да върви сам, затова го пуснах на земята и включих алармата. Той хвана Ан за ръка, но изведнъж докато вървяхме към асансьорите, улови и моята. Бях го държал в ръцете си и чувството беше изумително, но да усетя мъничката му ръчичка в моята... Това усещане, направо ме порази. Мисля, че точно в този миг сърцето ми се разтвори за това дете.
Застанахме пред асансьора и попита:
- Искаш ли ти да натиснеш копчето? - Той кимна с глава и аз го взех на ръце, за да успее да достигне до копчето, което дори след петото натискане, не му стана безинтересно и той продължи да си играе, чак докато вратите не се отворих и отвътре не изпълзяха дузина тинейждъри със слушалки в ушите, говорещи височко и смеещи се още по-високо.
- Това очаква и нас... - Засмях се и влязохме в асансьора.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Чет Мар 13, 2014 5:05 am

Едно от тях беше с пирсинги и Ан потрепна,ами ако на нейното му хрумнеше такова нещо. Потрепери и поклати глава,като просъска:
-Добре,че има още време...
Погали главата на Алек,защото не и се искаше той да става,като тези лапета но истината е че един Бог знаеше,какво ще стане,надяваше се само.
Стигнаха до етажа с детските магазини,играчки дреги и подобни неща,той обаче хукна напред,като се залепи за една витрина и показа една голяма кола:
-Искам я!
Заяви той,като наистина залепна за стъклото,Ан го догони за да види,какво толкова искаше:
-Големия мъж иска кола... Нямаше да се учудя всеки мъж иска кола...
Погледнах към Илайджа,като се засмях.
-Влизай Алек избери си,каквото искаш...
Имаше пари и нямаше да щади и цент за да го направи щастлив. Явно до сега е нямал такива неща,защото ги искаше наистина много.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Чет Мар 13, 2014 5:19 am

Колата на мечтите му, стоеше точно пред него и той не можеше да свали очи от нея, нямаше и да се наложи, защото щяхме да вземем не само нея, но и всяко друго нещо, което пожелае. Помислих си колко лесно само, може да направиш едно дете щастливо. Нямаше никакви грижи и най-голямата му мечта бе тази червена кола. Искаше ми се и моите мечти да могат да се купят, тогава щеше да е много по-лесно. Можех дори да изработя парите си, имах цяла вечност на разположение, дори и да нямах пукната пара, а аз имах. Имах цяло състояние, което дори не се налагаше да пипам. Можех да имам всичко, ако просто го пожелая, но не и онова от което наистина имам нужда, истински живот например. Обикновен ден в мола, с жената която обичам и това малко момченце.
С Ан, вървяхме след малкия и просто давахме съгласието си, за всяко едно нещо, което той пожелаеше. В първият момент не пожела нищо друго освен колата, но после го убедихме, че няма да има проблем, дори ако изкупим целият магазин и той ни повярва, защото някой от щандовете направо бяха останали празни.
- Мисля, че трябва да инвестирам в детски магазин... - Определено си беше добра инвестиция, нищо че в случая просто се шегувах.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Чет Мар 13, 2014 5:36 am

-По скоро трябва да го купим...
Засмя се тя и го хвана под ръка,като оставиха Алек пред тях,да гледа и да си избира,също и да си играе,пробвайки нещата. Така или иначе дори да счупеше нещо не беше проблем имаше много по важни неща.
-Може да купим кукла на Ема?
Отново онова име,погледна към Илайджа,поемайки дъх.
-А,кога ще и я дадеш?
Алек явно разбра това,като да и подскочи:
-Ще и я пазя,като се появи,ще и я дам,тя обича такива неща...
Затича се напред,като отиде да разгледа куклите избирайки най красивата кукла. Отиде при майка си,като я подаде:
-Тази,ще я пазим,ще и я дам,не знам кога но ще и я дам но ти я пази...
Поклатих глава и я взех в себе си:
-Добре Алек...
Не знаеше до къде,ще стигне всичко това но щеше да види.
-Няма да е лесно,виждам себе си в него и на мен не ми беше лесно но с мен бяха строги и приемах нещата прекалено сериозно. Не искам за него същото,за това ще оставя нещата,за да видя до къде ще стигнат. Ако е просто невидимо другарче,ще мине,ако е дух,ще го видя и ще разбера,трябва да разбера коя е Ема.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Чет Мар 13, 2014 5:46 am

- Не се тревожи, убеден съм, че това е просто... - Едва ли беше първото дете с въображаеми приятел, а Ан се напрягаше прекалено много, защото мислеше, че може и да е друго.
- Ще отмине, повярвай ми... Когато си намери истински приятели, всички въображаеми ще си заминат... - Поне се надявах да е така, защото точно тази част от вещерството ми беше абсолютно непонятна. Не знаех, че виждат такива неща още от толкова малки и все пак, предпочитах да мисля, че е нещо безобидно, преди да прибързвам със заключенията.
- Нямаме представа как е живял до сега. Може би е нямало много деца около него и затова си е измислил приятелче, с което да се забавлява... Виж обаче, колко много деца има наоколо... - Молът беше пълен с деца и майки.
- Може да отидем в детският кът и да го оставим да се забавлява с останалите деца, вероятно всички сънища с Ема, ще си отидат...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Чет Мар 13, 2014 5:56 am

-Да,ще е добра идея,той трябва да е с деца на своята възраст но нека сме на около,не ми се иска да го оставяме съвсем сам,не е и толкова безопасно.
Щяха да го оставят в къта но щяха да седнат в кафенето,където да го наблюдават,ако нещо се случи:
-Алек искаш ли да отидем на едно място,където има много забавления,играчки и други деца с който да си играеш.
Той застана на едно място и погледна към нея:
-Ама наистина ли? Ще си играя с другите?
Поклати глава явно Илайджа беше прав нямаше приятели и си създаваше свой,това не е добре за едно малко дете:
-Да!
Той подскочи и притича при нея,като забрави за всякакви играчки и я хвана за ръката:
-Хайде,хайде да ходим...
Нямаха избор освен да тръгнат на там но купиха всички неща,който си избра но после щяха да ги вземат,като си тргват.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Чет Мар 13, 2014 6:19 am

Ан не ме беше разбрала правилно. Нямах предвид да го оставяме сам, а да го оставим да се забавлява, но това няма значение.
- По скоро си мислех да отидем с него, но... - Когато стигнахме при детския кът, в него имаше само деца и никакви майки. Всички бяха насядали отвън по масите на заведението и нямахме никакъв друг избор, освен да оставим Алекс да отиде при останалите деца, а ние подобно на всички други родители, се настанихме на една маса и забихме поглед в него. Дори за малко да не обърнем внимание на сервитьорката, която доста бързо получи поръчката ни и ние отново насочихме вниманието си към детето:
- Днес нямаше ли среща с някакъв декоратор? - Попитах, защото не знаех какви са и точно плановете, но вече бе станало почти обяд, след малко детето сигурно трябваше да яде, спи, а и тази среща, нямах представа за колко часа я е насрочила и какво точно ще представлява, затова тя щеше да ми даде ясното или поне се надявах.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Чет Мар 13, 2014 6:54 am

-Не съм забравила...
Гледаше малкия,как жизнерадостно си играе,като се виждаше,че няма проблеми да си говори с децата,защото се бяха събрали на групичка и си играеха заедно,гонеха се и подобни неща:
-Нека се найграе хубаво,така ще хапне на бързо и ще легне да спи. Те,ще дойдат към 17,ще вземат мерки,ще им кажа,какво искам и ще донесат легло,за да може да си има свое. А,утре ще довършат всичко.
Отпи от кафето си,като за малко се опари,за да го гледа но и беше приятно да го гледа,как си играе,как дивее дори. Отново нейния син беше при нея,можеше да го гледа,как расте:
-Толкова е енергичен,ще успея ли да се справя,той дори за секунда не се спира,май не трябваше да му давам сладко...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Чет Мар 13, 2014 7:13 am

Засмях се тихичко и погледнах към нея.
- Винаги мога да го хващам за теб, ако бяга прекалено бързо и не можеш да го хванеш. - Намигнах й шеговито и взех свободната й ръка и я поднесох към устните си, целувайки я.
- Знам, че ще се справиш чудесно. Ти вече се справяш чудесно и... наистина ти отива да бъдеш майка. Трябва да се видиш от страни как сияеш, когато е до теб... Сияеш и сега и това прави и мен толкова щастлив, колкото дори не може да си представиш. - Още веднъж целунах ръката й и я върнах обратно в скута й. Детето изглеждаше не по-малко доволно и щастливо в момента. Вярвах, сега повече от всякога, че нещата много скоро ще бъдат нормални. Трябваше само да се справим с родителите ми и после всички можехме да заживеем щастливо, заедно.
- Днес ще поговоря с Клаус и Катерина... - Исках да изясним всичко, час по-скоро, за да можех наистина да дишам спокойно.
- Мислиш ли, че вече е в състояние да говори? - Дори не бях проверил как е, но всъщност може би не ми беше нужен той, а тя. Катерина беше по-лесна за убеждаване от Клаус, а той я слушаше, затова спечелех ли нея, печелех и двамата.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Чет Мар 13, 2014 7:25 am

Вдигна рамене,защото не знаеше точния отговор:
-Не зная Илай,ти ги познаваш по добре но едва ли Клаус,ще е много навит,при все всичко,че изкарах ме кама от гърдите му. Знам,какво и е действието,е добре не знам с точност но по скоро предполагам,че е било ужасно за него. Толкова голяма болка,че ти се иска да умреш но не можеш.
За миг се изплаши,ами ако някога на Клаус му скимнеше да наказва така Илайджа или някой друг.
-А,камата не може така лесно да се унищожи. Предполага,че просто ще иска да наказва...
Плашеше се от това,нямаше да осави нещата така но нямаше да каже нищо повече,за да не се скарат:
-Опитай да говориш с Катрин,дано наистина усшееш...
Алек визеше с главата надолу от нещо подобно на катерушка и махаше на двамата,тя му отвърнаха,като корема на Ан се обръщаше:
-Ама защо го прави,ами ако падне...
Не падна естествено но всяка майка е склона да се панира понякога прекалено много.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Чет Мар 13, 2014 7:37 am

- Ако Клаус е вече добре и ти все още дишаш, ми се струва, че сме се тревожили напразно. Ако искаше отмъщение, вече щяхме да сме чули. Не знам дали обаче вече е добре, или ефекта на камата продължава и затова не сме чули нищо от него. - Това и беше въпроса, който всъщност й бях задал, но тя отново сякаш не чуваше какво говоря.
- И в двата случая, трябва да поговоря с тях. Ще го направя, когато се приберем. - Нямаше нужда да отлагам неизбежното.
- Може би трябва да отида при него, а? - Дори не осъзнавах колко опасни могат да са тези играчки. Ан даже се държеше прекалено спокойно, за разлика от мен, който вече се бях изправил на крака и бях готов да го взема във всеки един миг, ако полети надолу.
- Хей, Алекс, слез от там... - Нямаше начин да оставя това дете да се убие пред очите ми.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 12:41 am

-Ти,ще си лошото ченге в къщи...
Протегна ръка и го хвана за ръката,за да го успокой,Алек слезе и се затича при другите,като и двамата си отдъхнаха:
-И аз правех така като дете...
Беше и познато,как обаче вдига всички бавачки на щрек,защото ако се наранеше,щяха дълбоко да съжаляват.
-Аз,ще разрешвам ти ще забраняваш...
Подкачи го тя отново и когато седна срещу него,вдигна ръката си и я погали нежно по бузата,обичаше го толкова много,обичеше го днес за още едно нещо. Че се грижеше за сина и,както се грижеше и за нея,със същото внимание.
Обърна се отново към Алек, той не спираше да дивее:
-Май трябва да го водим при деца по често,израсходва енергия,а и ще збрави невидимата си приятелка.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 12:54 am

- Не искам да съм лошото ченге и не се опитвам да му забранявам, просто това беше опасно за него, защото ми се струва, че е прекалено малък за такива акробатики. - Така де, той вероятно наскоро беше проходил, не ми се виждаше да виси с главата на долу и това да е нещо безопасно.
- Ако ти обаче одобряваш... - Вдигнах ръце във въздуха. - Съжалявам, че се намесих.
Върнах се обратно на мястото си и си наложих повече да не се обаждам. Тя го приемаше по съвсем друг начин, а аз не желаех да изглежда така сякаш се меся във възпитанието на детето й или пък съм лошият в цялата схема, още повече пък да му забранявам.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 1:13 am

-Не го одобрявам и ми се обръща съществото и винаги можеш да си кажеш мнението или дори да кажеш или,каквото е и да било. Знам,че не го правиш за лошо...
Улови ръката му,като я стинса лекичко:
-Той е дете и понякога,като чуе да не прави нещо,прави точно обратното и обратно. Страх ме беше да рискувам да му кажа да не прави нещо,за да не направи обратното... Но за щастие той слуша...
Поне за сега докато не влезе в ужасната трудна възраст:
-Съжалявам Илайджа,казах го просто на шега.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 1:21 am

- Не... - Побързах да я успокоя, защото тя май реши, че съм се обидил. - Не трябва да се извиняваш, просто... Просто не смятам, че е моя работа да се меся. Той едва ни познава и ти поне имаш опит в това, а аз не, затова не бива да се меся решенията ти. Ето дори не помислих, че мога да го стресна и да стане още по-лошо... Просто не искам да очакваш прекалено много или да очакваш, че ще вляза в ролята на лошото или доброто ченге, защото за мен всичко това, е нещо съвсем ново и още нямам представа какво трябва да правя. Страх ме е дори да го държа, защото не знам дали не е прекалено силно или пък не... Ти си му майка и аз, аз ще следвам теб, ще подкрепям решенията ти, защото само това мога да направя за сега...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 1:41 am

-Илай и аз се уча до преди два дена не вярвах,че ще го видя отново и мислех,че не съм достойна за майка. В момента и аз се уча и мен ме е страх да не го изложа на риск,тук в мола,че го виждат,страх ме е дори понякога когато яде да не се задави. Ще се учим и двамата,ако желаеш...
Малкия се беше появил изневиделица,като се приближи към Ан:
-Гладен съм и съм жаден...
Приведе се към него,целия беше вир вода,можеше да настине така. Погали го по мокрото личице,не биваше да позволява това:
-Хайде да се прибираме и да приготвим нещо за обяд съгласен ли си?
Поклати глава и я гушна,умората си,казваше своето. Вдигна го,като той се гушна в нея,гледайки към Илайджа:
-Ще дойдем пак нали?
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 1:52 am

Поклатих глава в знак на съгласие и погледнах майка му.
- Тук имат много хубави ресторанти. - Предложих колебливо, защото не знаех какво точно ще предпочете тя, но той беше гладен и жаден сега. Докато се приберем и сготвим щеше да мине поне още час.
Подадох бутилка с минерална вода на Алекс. Бях я взел за себе си, но така и не бях пил от нея. Отворих я преди да му я дам, естествено.
- Може да обядваме тук, а вечерята ще е от теб... - Може би трябваше и да напазаруваме. В хладилника нямаше кой знае колко продукти, но сега в къщата щеше да има дете и то вероятно не можеше да се изхранва само с бисквити и закуски, обяди и вечери в или от ресторанти. Можех да предложа на Ан да наемем някой човек, който да се грижи поне за храната, а и който да помага на Ан с детето. Жената която почистваше къщата не оставаше през целият ден. Трябваше ни някой който да е денонощно там.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 6:56 am

-Да прекрасно,съвсем забравих,че трябва да пазаруваме няма нищо в хладилника.
Ех,добре че беше той,ако не е тя нямаше да може да се досети за това. Алек пиеше жадно,като бутилката едва не се изтръгна от ръцете му. Илайджа я улови,а те двамата се запътиха към едно ресторанче,за да похапнат. Алек си избра спагети още преди дари да сме влезли в ресторанта но нямаше проблем.
Имаше нужда и тя да хапне,за това си пръча и тя но Алек не можеше да чака и нервничише.
-Алек бъди послушен моля е...
Естествено не стана:
-Трябва да отида малко на пазар,може преди да тръгнем дасе отбием до супер маркета и да купим нещо за вечеря но е добре,да си наема бавачка. Алек има прекалено много енергия и едва ли,ще успявам във всичко.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 7:09 am

- Чудесна идея. - Радвах се, че сама я предложи, защото не знам как щеше да звучи ако и го предложа аз.
- Ще трябва да потърсим някоя агенция... - Не знам къде другаде можеше да се намери нещо подобно. Никога не ми се беше налагало да издирвам бавачки. Обикновено или бяха вампири или вещици, колко по-трудно можеше да бъде, да се намери бавачка?
- Да живее интернета. - Позасмях се леко, защото не му бях голям фен, но в действителност понякога можеше да бъде и полезен.
- И разбира се, ще минем през някой супермаркет, преди да се приберем. - Нямаше да успеем да пренесем всички неща в тази кола, затова щях да помоля от магазина да уредят такъв, а хранителните стоки, надявам се, щяха да се поберат в багажника.
След малко храната дойде. Ние с Ан, подобно на мъничето, си поръчахме спагети и за големите имаше вино, а за него някакъв фреш. Всички бяхме доволни.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Антея on Пет Мар 14, 2014 7:27 am

И това,ако не беше семейна вечеря нямаше,какво да е друго. Харесваше и всички заедно на една маса,обсъждат неща,малкия от време на време ги прекъсваше,да каже своята мисъл,за нещо много важно и продължаваше със пагетите.
Но запчваше да се нахванва,а порция беше голяма за него. За малко да му се кандилне главата в спягетите но отиде при майка си,като се гушна в нея и се унесе. Ан все още не бе овършила но нямаше друг начин,трябваше да поръчват сметката и да се прибират:
-Голям ден за големия човек...
Засмя се и го погали по гържа с една ръка,а с другата отпи от виното:
-Нека поръчаме сметката,ще се наложи да пазаруваме от вкъщи неща за вкъщи.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Илайджа on Пет Мар 14, 2014 7:40 am

Не беше нужно дори да го казва. Веднага оправих сметката и отидох при тях. Взех детето в ръце и тръгнахме към колата. Ан, се настани на задната седалка и й подадох малкия и едва тогава се качих на моето място. Беше ме страх да не го събудим.
- Може да направиш списък с неща и някой да ги вземе вместо нас... - Имаше цял куп хибриди, които се чудеха как да бъдат полезни. Може би пазаруването беше новото им поле за изява.
Не след дълго се прибрахме и отново побързах да сляза и да отворя врата на Ан, взех детето и тримата тръгнахме към къщата.
Оставихме малкия в спалнята, върху нашето легло и след като Ан се увери, че е целият барикадиран с възглавници, точно в средата я хванах за ръка и я изведох от спалнята:
- Сигурно искаш да останеш при него, но исках само да кажа, че това беше един много хубав ден и аз страшно те обичам. - Още шепнех, без да знам защо точно.
- Сега ако искаш може да направиш онзи списък, а аз ще го наглеждам докато си готова...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мол

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите