Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Апартаментът на Елизабет

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 22, 2014 8:32 am

Не се трогвах прекалено много от предложението му, което подозирах, че беше такова само от учтивост. Ако не искаше да прави секс с мен, вероятно просто щеше да ми заповяда. Нямах представа до колко е наясно със ситуацията, но беше усетил правилно, че има нужда от мен, за да се справи с тази задача.
- Твоя помощничка? - Интересен подбор на думи, не можеше да му се отрече.
- Добре... - Отвърнах спокойно. - Ще ти помогна... - Но не го правех заради него или заради това, че ме молеше. Правех го, защото трябваше да се грижа за хората си. Това правех винаги.
- Но ти също трябва да помогнеш на мен... - Имаше правила, които датираха от край време и дори самата аз не бях успяла да ги променя.
- Искам да ми гарантираш, че Клаус няма да променя условията по споразумението ни... - Не бях сигурна дали е наясно и с това, но ако щеше да отговаря за семейството ми, трябваше да му се изясни всички, рано или късно.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 22, 2014 8:51 am

-Ти сега не си проблем на Клаус,а на Катерина но с нея винаги можеш да се разбереш,за каквото е и да било.
Клаус сега не се занимаваше с нея,изрично беше казал,че нейната съдба се решава от Катерина:
-Защитих те и смятам да го сторя и още един път. Само недей да намесваш никой в неприятности,защото тогава не мога да ви спася...
Издънеха ли се,щеше да избие всички,а това ни най-малко не искаше:
-Те ти имат доверие Елизабет,аз ти подарявам доверието,от което зависи това,дали ще прекарам още един век в ковчег. А,след време,когато премине опасността и нещата се успокоят,ще те оставя сама да управляваш,аз ще тръгна отново на пътешествие.
Нищо освен Катерина и това,че е важна за мен и исках да се погрижа за нея и Елизабет,която не можех да оставя,все още ме спираха,макар че Елизабет не и пукаше и щеше да се върне при онзи Дейвид.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 22, 2014 9:07 am

Въздъхнах тежко и се надигнах:
- Не се тревожа за себе си... - Каквото и да мислеше, че е споразумението ми с Клаус грешеше.
- Моето семейство... - Поех дълбоко въздух и погледнах в страни. Не трябваше да говоря за това с него, но Клаус даже и не искаше да ме вижда, а ако щях да съм подчинена на Кол, поне да имах някаква изгода от това.
- Искам да знам, че той няма да ги превърне във хибриди, заради моите грешки... - Нямаше да позволя това да се случи, дори и да трябваше да предизвикам война.
- Хибридите са подчинени на брат ти, те никога не биха извършили нещо против неговата воля, а всички върколаци, винаги са били и ще бъдат подчинени на мен, затова няма от какво да се страхуваш. Никой от нас няма да направи нещо глупаво, защото всички сме на една страна, просто искам да се увериш, че това което направих, няма да се отрази на тях... Това е всичко.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Нед Мар 23, 2014 6:09 am

-Едва ли в момента през ума на Клаус преминава някаква мисъл за правене на хибриди. Той има съвсем други проблеми и амбиции. Щом върколаците се подчиняват на теб,така да бъде,дръж ги далеч от проблемите,а аз ще гледам за спазването на обещанието.
Трябваше да се води този разговор,и въпреки че винаги я желаех. Трябваше да уредя този въпрос,преди да съм се забравил и отнесъл на някъде:
-Взаимно,ще си помагаме,издъниш ли ме,ще сме повлечени и двамата,да знаеш...
А,и при все всичко,че сега имаше не само оръжието да ме задържи,имаше да ме измъчва или въобще да си реши проблема,като ме убие:
-Не е нужно да казвам нищо повече,по добре е взаимно да си помагаме.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Нед Мар 23, 2014 6:17 am

За това бяхме на едно мнение, затова и кимнах в знак на съгласие. Проблемът беше в това, че не знаех дали мога да разчитам да ми помага, в каквото и да е.
- Спомена за някаква опасност... - Начинът, по който го беше казал ме озадачи най-вече.
- Какво искаше да кажеш? Притеснявате се за вещиците ли? - Вероятно беше това, защото нямах представа какво друго може да е. Те бяха единствените, които винаги са се опитвали да застават срещу правилата и бяха истински трън в задника, обаче до преди няколко дни самият Кол, беше сигурен, че брат му ще се справи с проблема като избие всичките. Сега май нямаше такова намерение.
- Мислех, че ще ги убием... - Включвах и себе си в това число, защото ако такива са плановете, щях да избера правилната страна и въпреки, че не исках да има кръвопролития, щях да помогна, ако с това ще заслужа отново доверието, което имах преди.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Нед Мар 23, 2014 6:44 am

-Не е времето да научаваш,а и това,ще всее паника. Истината е,че и аз не харесвам вещиците и повече от всичко ги искам мъртви но в момента и за напред ни трябват хора,а не можем,да си позволим да се лишим от качествата,който притежават те.
Не биваше да и казва нищо за сега:
-Когато е нужно,ще ти кажа но онази опасност,която идва е много по голяма от тази,която вещиците могат да ни предоставят. За това ни трябва това единство,за да ни помогне срещу опасността,която идва от вън.
Погледнах към красивите и очи,преминавайки по бузата и:
-Но след,като тази опасност премине,вещиците са първи в този списък и определено знам,кого да повикам на помощ.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Нед Мар 23, 2014 7:01 am

Поех дълбоко въздух, защото докосването му, ме накара да се задъхам. Прехапах вътрешната част на устните си и колкото и да ми се искаше да отместя погледа си в страни, той сякаш го беше пленил и не ми позволяваше да направя нищо такова. Отново почувствах онази безпомощност и привличане, с които не бях способна да се боря.
- Можеш да ми кажеш... - Казах почти без дъх, вперила поглед право в него.
- Можеш да ми се довериш... - Въпреки всичко исках да знам каква е тази опасност, която наближава. Всъщност трябваше да знам, за да знам и как да защитя хората и самата себе си.
- Няма да те предам... - Способностите на една жена да накара един мъж да говори, се проявяваха по много начини. Моят начин, най-успешният от всички, беше този съблазнително покоряващ поглед, който притежавах. Той умееше да хипнотизира и омайва мъжете, а понякога дори и жените. Беше трудно да му се устои, особено в моменти като този, в които аз исках да разбера нещо.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Нед Мар 23, 2014 7:36 am

-Недей така красавице,не ме гледай с този очарователно прекрасен поглед. Това не е нещо което мога да ти доверя. За твое добро е да не знаеш,за тази опасност все още...
За да не се омайвам от този поглед реших просто да я целуна,макар че това не помагаше но въпреки всичко,поне щеше да затвори и на двамата устите ни. Не желаех повече да се сдържам,исках дори да сложа край на тези приказки и да преминем към друг тип разговори:
-Ще ти кажа обещавам но ако ти кажа сега Катрин и Клаус,ще ме убият...
На никой нямаше да му хареса да споделям това,а и не е добре да я паникьосвам,ако знае,че толкова силен вампир и вещица са на път към града,щеше да се паникьоса,а то си е наистина за паника
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Нед Мар 23, 2014 7:44 am

Поех въздух и се подсмихнах леко:
- Разбирам... - Отдръпнах се назад и издърпах блузата си, под която нямаше нищо друго освен бикините ми.
- Тук си за нещо друго... - Разговорите и споделянето на проблемите не влизаха в план графика му.
- Аз ли да те съблека или предпочиташ да го направиш сам? - Попитах директно, все така взирайки се непоколебимо в него, нищо че бях кажи речи гола.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Нед Мар 23, 2014 8:11 am

-Бет..
Прихванах ръката и,като за миг я спрях:
-Обещавам,ще ти кажа но не днес,не сега...
Исках да я предпазя не знаех защо,да тя беше жена,която умее да се справя сама и всичко останало но тя не можеше да се справи с толкова силни същества. А,не желаех да я намесвам в тази битка,която трябваше да водим сами.
Пуснах я но ръката ми се оказа на кръста и,след миг я придърпах към себе си,усещайки съблазнително секси тялото и как се притискаше в моето. Просто беше в състояние да ме накара да се побъркам от желание по нея:
-А,и ни трябва време да заслужим доверието си един към друг. Партньоре!
Дали я подкачих,дали наистина но те щяха да са такива,щяха да си помагат взаимно. Може би от тяхното партньорство,щеше да излезе нещо хубаво.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Нед Мар 23, 2014 8:21 am

- Не се справяш особено добре с това... - Подхвърлих аз и се отпуснах назад, върху мекото легло, в което потънах.
Кол имаше възможността да спечели доверието ми, но вместо това бе избрал да играе по някакви свои правила. Сега не аз трябваше да печеля неговото доверие, а той моето, ако желаеше да работим добре.
- Но ще получиш само още един шанс да ми се докажеш... - Сега аз леко го жегнах с думи, защото поставях себе си над него, а както вече ми беше ясно, той мразеше да бъде след някой друг.
- И нямам предвид в леглото... - там той беше шампион и нямаше две мнения по въпроса.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Нед Мар 23, 2014 8:43 am

-Нещо ще искаш от мен ли?
Надвесих се над нея,кат я погледнах,малко сериозно. Трябваше да бъде много внимателна,защото въпреки,че и давах шанс истината е,че можех да и отнема това право или по скоро доверие. Всъщност нямаше да попреча на Клаус да превърне всички в хибриди и щях да си реша проблема. Истината е,че го правех за нея,дори по дяволите не си давах сметка,защото го правех наистина.
Можех почти всичко да и дам но нямаше да приема условия включващи бившия и това никак нямаше да ми хареса.
-Просто не мога да разбера,казваш го поради някаква причина или просто ей така...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Нед Мар 23, 2014 10:32 am

Добре, значи вече му се говореше. Изправих се отново до седнало положение в леглото и придърпах чаршафа към гърдите си, просто защото нямаше да ме вземе никак на сериозно, ако съм съвсем гола.
- Харесвам те! - Казах аз.
- Харесвам те наистина много... - Което се припокриваше изцяло с истината.
- Смятам, че двамата с теб, може да си прекарваме наистина страхотно и бих желала да го правим, но... - Винаги имаше но, само че моето но беше наистина сериозно.
- Ти постави в опасност, не само мен, но и всичко за което съм се борила. Моето семейство, този град... Всички тези неща са важни за мен Кол... - Бях жертвала всичко, за да дам на хората които обичам, това което заслужават.
- Искам да разбереш това. Искам да ми покажеш, че може да се забавляваме без някой да пострада от това... - Замълчах за миг, за да си поема глътка въздух.
- Всичко което искам е семейството ми да бъде в безопасност и ако направиш така, че те да бъдат в безопасност, тогава ме имаш цялата, за колкото дълго време пожелаеш... В противен случай, ще ме принудиш да направя неща, които не желая... Неща, които няма да ти харесат... - Той се досещаше добре какво имам предвид. Сега бях на негова страна, но лесно можех да потърся и други съюзници, а Клаус знаеше, че всеки един от върколаците в този град, щеше да ме последва, защото аз бях техният Алфа.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 5:38 am

-Както ти казах те не са само под твоето крило но и под моето,аз отговарям за тях и няма да позволя да им се случи нещо. Няма и да позволя на Клаус да им стори нещо и ще следя обещанието му да бъде спазено.
Надигайки се протегнах ръка към лицето и,като я погалих по бузата и спрях на брадичката и,прихванах я,като я целунах нежно:
-Считай го за обещано,докато съм тук,ще се застъпвам и ще ви пазя.
В другия миг почти скочих върху нея,като тигър и я придърпах,поваляйки я на леглото,се оказах надвесен над нея:
-Договорих ме ли се?
Наведох се към нея,като зарових устни в разкошното и уханно вратле,като вдъхнах от прекрасния аромат и вкуса на кожата и.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 5:50 am

Докато е тук? Какво пък трябваше да значи това? А, да, беше споменал и по-рано нещо за заминаване. Тази възможност не ми се понрави, което беше просто нелепо, защото само до преди няколко часа, се молех точно за това. Исках го вън от живота си, а сега се чувствах зле от възможността, това между мен и него да приключи, каквото и да беше то.
- Да... - Простенах тихичко и се включих в играта му, като преплетох пръсти в косата на тила му. Дължеше ми нещо и беше време да ми го върне.
- Надявам се... - Поправих се в последствие и леко го избутах назад, което не му се хареса в първия миг, но когато разбра, защо съм го направила, не се опита да се противи.
- Изглежда все пак, аз ще имам честта... - Казах вече, доста по задъхано и нетърпеливо разкопчах панталона му. От скромният ни опит, рядко стигахме до пълно разсъбличане, още в началото, но то далеч и не ни беше необходимо, защото онази част от която аз се вълнувах и исках, вече беше на свобода.
Кол обаче беше доста по несръчен от мен или пък аз се бях оплела прекалено много в чаршафа не знам, но накрая дори и той остана между нас, като някак си той успя да намери пролука...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 6:22 am

Оказа се сладка пленичка на чаршафа и въпреки че пречеше я намерих,прониквайки я нея. Усещах,че ми пречи но все още не ми стигаше желанието да го махна,исках да се сливам с нея.
А,тя се зае с това да ме до разсъблича,като и помогнах,защото трепереше от удоволствие. Влудяваше ме,като я виждах и усещах,колко много желае всичко. Още ми допадаше и това,че не беше от жените,който за безучастни,тя не се свенеше и срамеше да получи това,което иска. Сама грабеше с шепи това,което иска:
С едно движение я освободих от чаршафа,като го метнах на някъде но ми пречеше да виждам,красивото и тяло. Усетих как се пропуква но не желаех да ми пречи повече и да не мога да я докосвам и усещам.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 6:45 am

Ако продължаваше в този дух, скоро щях да имам нужда не само от нов гардероб, но и от ново обзавеждане. Не внимаваше нито с мен, нито с вещите ми, което се дължеше на огромната страст, която се възпламеняваше, винаги когато сме толкова тясно свързани един с друг.
Разкопчаването на толкова много копчета, се оказа истинско предизвикателство. След третото или четвъртото, просто се отказах и разкъсах ризата му, която остана да виси върху него. Честно казано, тя ми беше последното нещо, за което мислех в момента и не ми пречеше изобщо, защото всичко преставаше да има каквото и да е значение, когато усещах огромното му мъжество в себе си. Точно там долу, ниско долу в стомаха ми се намираше ядрото на пожара и само то имаше значение.
- Побъркваш ме... - Простенах силно и се извих още повече под мощното му тяло, което за пореден път ми демонстрираше превъзходството си.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 7:02 am

Някак си не можах да се сдържа и да не се засмея дяволито по простата причина,че щом аз я побърквай,то и тя не оставаше по на далеч с тази мисия. Усещах я толкова гореща,толкова възбудена,че нямаше,как друго яче да се чувствам. Движех се до край в нея,прихващайки едното и краче,за външната страна на бедрото и. Впивах пръсти в него,усещайки копринено меката и,нежна кожа:
-Бет...
Изрекох някак подобно на просъскване,на стон и жадно започнах да я целувам,не можех да спра,сякаш някакъв инпулс ме караше да не мога да се отлепя от нея.
С още едно движение на другата ръка улових и другото и бедро,като свалих и двете си ръце до дупето,като я сграбчих здраво и проникнах до край но спрях,задвижвайки се само от кръста. Измъчвах себе си и нея но това е сладко мъчение:
-Не мога да спра да те желая...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 7:26 am

Започвах да се плаша съвсем сериозно от нуждата, която и двамата изпитвахме един към друг. Беше истинска лудост, това казваше здравият ми разум, но всичко останало крещеше, че това е най-хубавото нещо, което някога ми се е случвало и трябва да го задържа, колкото по-дълго успея.
- Аз също... - Признах си с не особено голямо желание, но такава беше истината. Не минаваше и ден, без да жадувам за него. Побърквах се, само от спомена за него и полудявах, в моменти като този, в които го усещах в себе си. Обожавах това чувство. То ме изпълваше и ме караше да се чувствам жива. Не желаех никога да ме напуска. Бях готова да го следвам до края на света.
- Желая те толкова силно...
Изведнъж сякаш нещо в тялото и мозъка ми, нещо експлодира. Гореща вълна от удоволствие заля цялото ми тяло и извиках, напълно неподготвена да се справя с това разтърсващо усещане, което ме завладя изцяло...
Избутах го от себе си и с подивял от страст и възбуда поглед, го принудих да легне по гръб. Просто не можех да понеса повече, а знаех, че ако се задвижи отново ще последва още един оргазъм. Затова улових мъжествеността му с пръсти, а съвсем скоро и устните ми се озоваха върху нея...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 7:50 am

-Ел...бет...
Дори не можех да произнеса,като хората името и,тя секна всяка дума още в гърлото ми,щом устните и се оказаха обгърнали мъжествеността ми. Затворих очи за части от секундата,като почти се бях извил. Това ме побърка,накара ме да свърша за отрицателни секунди.
-По дяволите.....
Чувствай се... Не знаех,как точно се чувствах но ми харесваше,това е най побъркващото и прекрасно чувство. Не знаех от къде и беше дошло това,този инпулс но си заслужаваше. Биеше по точки всяка друга преди,защото никоя не го е правила толкова спонтанно,неин инпулс.
Не можех дълго време да отроня,каквато е и да била дума,все още лежах по гръб и гледах не вярващ тавана.
-Аз... Ти определено ме впечетли...
Намираше всеки път нещо ново и това ми допадаше.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 8:08 am

Радвах се, че и аз успявам да го впечатля с нещо, защото той го правеше постоянно. Караше ме да губя представа за всичко и в моменти като този, възвръщах малко самочувствието си, защото не само той умееше да ме побърква, но аз успявах да направя същото с него:
- Значи се впечатляваш доста лесно... - Намигнах му игриво и се наведох към него, целувайки крайчица на устните му.
- Ще донеса нещо за пиене... - Бях сигурна, че и той като мен има нужда от чаша хубаво уиски. Станах от леглото и отидох до един скрин, от който измъкнах една тениска и я облякох. После му хвърлих един поглед, май наистина беше ужасно впечатлен, защото още се взираше в тавана. Подсмихнах се леко и излязох от спалнята. Слязох до долу и взех две чаши и най-хубавото уиски, което ми се намираше под ръка и се върнах в стаята, заедно с кошничка с лед.
- Искаш ли? - Попитах дали иска кубчета лед, към уискито и той поклати отрицателно глава, но аз исках, затова в моята чаша си добавих няколко. Подадох му чашата и извадих от нощното си шкафче кутия с цигари. Запалих една и дръпнах силно, почти се задавих, но чувството беше толкова хубаво. Отпих от скоча и едва тогава издишах дима.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 8:28 am

-Уискито без лед,е като жена без дрехи,красиво и сладко нещо...
Леда разваляше вкуса и го правеше воднист,не можеше да му се насладиш,както на жена,което имаше дрехи. А,до себе си имах и двете,мечтата на всеки мъж,какво можеше да иска повече:
-Иска ми се да науча,още какви сладки тайни,криеш ти и твоето тяло...
Протегнах се,като я погалих,а тя сякаш хитрушата леко се отдръпна,закачайки се с мен. Откъсна се смях от мен,сграбчих я здраво и я придърпах към мен. Играех ме си и двамата,имаше време всичко да премине в действие но сега просто се закачах ме:
-Къде мислиш,че ще ми избягаш?
Огледах тялото и отново,сякаш го виждах за първи път:
-Имаш ли смелост да ми се довериш за всяка палава игра,повярвай ми,доста неща ми минават през главата...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 8:46 am

Уискито в чашите и на двама ни почти не се разля, но за наш късмет и двамата имахме достатъчно бързи рефлекси, за да не позволим това да се случи.
- Дали имам смелост?! - Подсмихнах се предизвикателно и отпих от съдържанието на чашата, след това я оставих на шкафчето до леглото и взех цигарата, за да си дръпна още веднъж.
- Приличам ли ти на страхливка? - Повдигнах въпросително едната си вежда и издишах дима в лицето му.
- Възбуди любопитството ми? - Казах и след като си дръпнах още веднъж, загасих цигарата в пепелника.
- Какво ти се върти в главата, г-н Порочност?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пон Мар 24, 2014 9:11 am

-Много неща,въпроса е колко смела може да си и колко дръзка....
Протегна се и взе от нощното шкафче една бучка лед. Държеше я между пръстите си,като докосваше леко тялото и,накара я да потръпне. Щом стигна пъпчето и,се завъртя около него и слезе на долу. Стигна близо до бедрата и,до прекрасното хълмче,като остави лесчето да се потопи малко но го дръпваше,за да не и е прекалено студено. Студени капчици направиха пътечка,като се стичаха между бедрата и,и я караха да изпитва удоволствие от сякаш потушаващ пожар:
-Кажи ми готова ли си да си с мен във всяка щура идея...
Естествено тук,не ставаше за рода на болка и прочие,а за истинско осъществяване на сексуални желание идеи.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пон Мар 24, 2014 9:41 am

Дали съм готова? Та аз все още дишах заради това!
- Мога да бъда, толкова дръзка, колкото пожелаеш да бъда... - Дори и повече, но това си го спестих за себе си, защото усещах как се предавам прекалено лесно. ОТНОВО! Обаче как иначе можеше да бъде, когато всичко в него ме побъркваше до краен предел. Дори начинът, по който устните му се извиваха, предизвикваше пожар в слабините ми. Всичко в него беше толкова възбуждащо, че бях готова да падна в краката му и да му се моля, за да го почувствам отново в себе си.
Кубчето лед, започваше да се стопява прекалено бързо, защото буквално изгарях. Не беше достатъчно студено, за да ме охлади. Едва се сдържах да не свърша още сега. Всъщност не бях сигурна, дали не съм го направила вече. Пулсирането в слабините ми беше толкова силно, че усещах как ушите ми бучат. Въздухът не ми достигаше и се задъхвах все повече. Това беше истинско изтезание...
- Ще свърша... - Не исках да го правя или поне мислех, че той не иска да го правя, казах го само, за да знам какво иска от мен. Трябваше ли да се подам на желанието си или пък трябваше да издържа още малко. Нямах представа, всичко ми беше толкова замъглено. Не можех да разсъждавам и вземам решения сама.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите