Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Апартаментът на Елизабет

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 8:07 am

Явно скоро щеше да дойде,не желаех да я събужда и да разбива за това,че е говорил с него. Излезе на вън в коридора,като тя все още спеше,щеше да го пресрещне преди да е стигнал до апартамента. Беше само по паналон личеше си,че не е идвал за малко. Щом се качи по стълбите "гаджето" и той стоеше в другия край на коридора и се усмихваше:
-Не те бива в заплахите!
Казах му аз:
-Не може да ме изплашиш...
Приближих го още съвсем малко
-Не желая да я будиш,казах ти по добре я забрави. Направи се,че не я обичаш вече,кат забравиш за този разговор. Повярвай ми,целия ти кошер,ще изгори,само заради едната ти грешка...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 8:28 am

Размърдах се и усетих, че леглото ми е празно. Колко типично само. Явно Кол не беше удържал на думата си и сутрешният секс щеше да остане за някоя друга сутрин. Тъкмо щях да продължа да спя, когато чух гласът му. Помъчих се да отворя очи и да разбера какво точно става. Видях, че ризата му е на кошетката пред леглото ми, но от него нямаше и следа. Ослушах се отново. Напрегнах слухът си до краен предел и осъзнах, че гласовете идват отвън, още щом ги различих скочих от леглото и започнах да обличам каквото сваря. Всъщност роклята ми беше в краката ми и точно от нея имах нужда сега. Облякох я и хукнах към стълбите. Не можеше да се случва наистина.
Отворих входната врата на апартамента и в коридора го видях. Дейвид стоеше точно пред мен и когато погледът му срещна моя, видях огромното му презрение и разочарование, може би дори и малко болка.
- Дейвид... - В другият край седеше Кол и сякаш се забавляваше от всичко това.
- Мога да обясня... - Всъщност защо го казах? Той не ме обвиняваше в нищо.
- Така ли? - Попита ме със сдържан гняв. - Обясни ми тогава...
- Аз... - Изведнъж загубих възможността си да говоря и да мисля.
- Така си и мислех...
- Не! - Извиках. - Не е това което си мислиш... Кол дойде в бара, пийнахме по няколко и после се качихме тук... Той спа на дивана... Нищо не се е случило между нас... - Гледах ужасено в очите му и се надявах да повярва на това.
- Знаеш, че не бих... - Още по-отчаяно се опитах да се оправдая, а истината беше не само, че бих, но и го бях направила.
- Всъщност не знам. - Каза ми той и ме изгледа пренебрежително.
- Напротив! - Наклоних леко глава настрани. - Знаеш много добре какво означаваш за мен и какво съм заложила, наистина ли смяташ, че ще го рискувам? - Ставаше дума за живота ми и ако Дейвид не можеше да повярва във вярността ми, то поне можеше да повярва, в това, че не искам да умирам.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 8:40 am

Погледнах на страни,да съм спал ли? Не си спомням такова нещо,явно паметта ми определено ми изневеряваше и явно не само тя. Пъхнах ръце в джобовете си,като ги оставих да си говорят по между си. Казах му,че е по добре да не идва и да забрави за това:
-Да,да спах...
Поклатих глава но се усмихвах лукаво нямаше да скланям глава пред някакъв мижав вещер. А,и без това дните на вещетирите бяха преброени. Щях да се погрижа заедно с Клаус и Илайджа,а може и с Ребека,да изчистим града от тази напаст:
-Спах на дивана и тази предната вечер но дивана доста се местеше...
Имах доста умело чувство за хумор понякога. Приближих се малко:
-Съжалявам Бела но трябва да знаеш от брат ми,аз никога не си държа на обещанията...
Погледна след това и към него:
-Ти по добре се разкарай,ако все още ти е мил живота...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 9:02 am

Трябваше да си призная, че изобщо не очаквах подобно нещо. Кол... Той... Гледах невярващо към него и не знаех какво да кажа.
- Дейв... - Отново се обърнах към него и го улових за ръката, точно преди да е фраснал Кол и дори малко съжалявах, че го спрях, защото и на мен самата ми идеше да му фрасна един, но с него щях да се оправям по-късно. Застанах между тях двамата преди да са се избили.
- Махни се от пътя ми Лиз... - Каза разярено Дейв и ме стисна здраво за ръцете опитвайки се да ме избута от пътя си.
- Не, Дейв чуй ме... - Опитах се отчаяно да предотвратя истинско бедствие, което несъмнено в крайна сметка щеше да завърши с моята смърт. Вече нямаше и капка съмнение, че така ще стане, защото ако Клаус научеше за всичко това си бях пътник.
- Той лъже и се опитва да...
- Какво?
- Опитва се да предизвика война... Иска да направиш някоя глупост сега, за да има брат му причина да убие теб и всички вещици в града... Дейв... Моля те... - Ами ако наистина беше заради това и аз бях пълна идиотка, за да си легна с него?
- Не му давай причини да...
- Не ме е страх от него. Никой не го е страх от тях и... - Той ме погледна и виждах колко ненавист се крие в очите му и се опасявах, че не беше насочена нито към Кол, нито към древните, беше изцяло за мен.
- И какво? Ще загърбиш всичко което изградихме, заради какво? Моля те... Знам, че обичаш този град и хората в него, влез вътре и нека поговорим, аз ще изпратя Кол и всичко ще бъде наред... Ще ти обясня всичко...
- Не искам да чувам нищо Елизабет. Не искам да чувам нищо от теб. Ти си същата като тях... - Той ме избута грубо и тръгна обратно към стълбите, без да казва или прави нищо повече, а аз дори не се опитах да го спра, защото нямаше какво да кажа и го познавах прекалено добре, за да знам, че сега не е моментът.
Бавно се обърна с лице към Кол и си поех дълбоко въздух.
- Може да си вървиш. Не желая да си тук...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 9:09 am

-Не заслужава нищо от това,което направи сега...
Приближи се към него:
-Да се молиш на този...
Поротегна ръка,за да покаже след него в момента не искаше а го споменава:
-Как може да изпитваш чувства към този мъж.
Те всички,ще си платят за това,което причиниха на Клаус,а аз им нямам доверие и,ако ги няма в града,ще е още по добре.
Приближи съвсем близко до нея:
-Кажи ми съвсем честно,чувстваш ли се по същия начин,по какъвто се чувстваш с мен,защото аз съм убеден,че не се.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 9:24 am

- Прав си... С него никога не съм се чувствала както с теб... Никога не съм се чувствала предадена или в опасност или използвана... - Дейвид не заслужаваше това което му бях причинила. Не заслужаваше нищо от това.
- Това което направи беше отвратително и долно... Нямам представа каква е била целта ти с всичко това, но той е повече мъж от теб... Сигурно и затова никога няма да се моля на теб... - Беше толкова простичко, бях го помолила за едно единствено нещо и дори не се налагаше да лъже, просто трябваше да си мълчи, вместо това се постара да потвърди всички съмнения които Дейвид е имал.
- Просто си върви... - Нямах какво повече да му кажа. Можех само да го убия, обаче не можех, затова просто трябваше да си върви.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 9:41 am

Приближи се рязко към нея,като почти я избута към стената не искаше да я удари просто беше гневен но удари с ръка близо до нея,опитайки ръка в стената:
-Нямам намерение да те деля с никой,с абсолютно никой. Не съм тайна която да скриеш на дълбоко в шкафа си...
Просъска той:
-С,какво те използвам Бела,кажи ми? Че те желая,че те искам само за себе си...
Погледа му шареше по лицето и,копнееше да я целуне точно в този момент на гняв,толкова силно,че да зачерви меките и устни:
-Не желая да ми се молиш,аз не бих принизил една жена до там да ми се моли. Ако толкова го обичаше,ако толкова му беше отдадена и изпитваше толкова силни чувства,нямаше да си две вечери с мен. И не не,тук не говорим за грешка..
Грешка когато обичаш силно не можеха да се правят,тя просто не го е обичала достатаъчно силно:
-Какво те задържа с него Бела,какво ти дава,което аз не мога да ти дам?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 9:56 am

Божичко, аз наистина си бях загубила ума. Не можех да се разчуствам по този начин, само защото каза, че не може да ме дели. Всичко беше от чист егоизъм. Дори децата не желаеха останалите да си играят с техните играчки. Не биваше да се впечатлявам от думите му и все пак вече не исках да го убивам, а трябваше. Трябваше да го искам мъртъв, защото независимо от това което казва, той нямаше никакво право да предава доверието което му бях гласувала.
- До преди малко нямаше нищо против да бъдеш моята малка мръсна тайна... - На свой ред повиших една идея по-високо тона си.
- Защото само това може да бъдеш... - Искаше истината добре. Ето му я истината.
- Ще бъда мъртва толкова бързо, че дори няма да усетиш, кога е станало, ако си нещо друго освен тайна... - Дори не знам защо си правих труда да му обяснявам.
- Дейвид беше единственият начин да имам уши и очи в квартала на вещиците и благодарение на теб, тези очи и уши искат война... Смяташ ли, че ще бъда още дълго жива, когато брат ти разбере, защо вещиците са тръгнали срещу него? Ти по-добре от мен трябва да знаеш на какво е способен собственият ти брат... И освен да ти благодаря за хубавото чукане и да ти кажа да вървиш по дяволите, нямам представа какво друго очакваш да направя... Не беше грешка... Беше смъртоносна грешка...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 10:11 am

-НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЗАСТРАШАВА ДРЕВНИ И ДА МУ СЕ РАЗМИНЕ!
Повиших аз тон отново,като я погледнах:
-На Клаус вече не са му нужни очи и уши,познавам го и след всичко това,в тяхното общество,ще се лее кръв.
Това трябваше да си го набие в главата:
-Четирима древни,ще се справи още за един ден с тях.
Ето за що:
-Каза го,сама го каза,само за да вземаш информация. А после не си пионка на Клаус,готова да бъде с някакъв вещер насила.
Приближих се малко по близо до устните и:
-Никой няма да те нарани,защото аз няма да го позволя...
Заявих аз и след това впих устни в нейните за една изпепеляваща целувка. Не очаквах да се трогне не очаквах нищо. Сега просто беше моя и нямаше смисъл да се крия от никакъв Румпещилтцхен.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 8:17 pm

Опитът ми да избягам от целувката му, се оказа неуспешен. Той беше прекалено силен, пък и съвсем скоро вече не се съпротивлявах. Мразех се заради зависимостта, която изпитвах към този мъж. Говореше, че съм подчинена на Клаус. Никога не съм била негова подчинена, сега обаче се чувствах точно така. Чувствах се като кукла на конци в ръцете му и го желаех така неистово силно, че това желание ме убиваше.
Кол грешеше и за Дейвид. Никога не съм била с него на сила и нещата между нас нямаха нищо общо с Клаус. Това беше просто като бонус за него, след завръщането му отново и ако това между мен и Кол беше нещо друго, освен секс, вероятно щеше да знае тези неща, но не беше...
- Спри... - Опит, последен отчаян опит да го накарам да спре да ме целува, защото аз не можех. Просто не можех да се боря срещу себе си и него.
- Чуваш ли ме... Спри... - Трябваше да намеря Дейвид и да оправя нещата, преди да е станало късно. Не можех да остана тук и да правя секс с него, когато целият ми живот и всичко за което се бях борила, сега беше на път да рухне.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 5:08 am

-Казваш ми да спра но тялото ти говори друго...
Притиснах я още към стената,като вече можеше да ме усети,колко я желая но нямаше да го направя толкова бързо. Ръката ми обаче беше на друго мнение,плъзна се надолу по тялото и,като бързо намери най-съкровеното и място,без никакъв срам започнах да я заливам с вълна от удоволствие,тялото и веднага откликна,като не и давах шанс да желае нещо друго. Устните ми без никаква пощада,започнаха да я целуват по врата,оставяйки влажни следи.
-Остани с мен...
Прошепнах,засмуквайки съвсем еротично меката възглавничка на ухото и. Исках да я накарам да остане,да правим и двамата това,което искаме,свободни без да се крием,без никакви подобни глупости. Исках я само и единствено за мен. Личеше от всеки следващ жест,докосвах я все едно ще избяга,все едно ще ми я отнемат.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 15, 2014 5:39 am

Ужасявах се от себе си и от това, че въпреки всичко което се беше случило, което той беше направил, аз изпитвах удоволствие или поне тялото ми изпитваше такова. Седяхме в коридора пред апартамента ми и сякаш на никой не му пукаше къде се намираме. Нямаше значение какво сме направили, имаше значение единствено и само поривът на телата ни.
- Кол... - Притиснах се още повече към стената и краката ми инстинктивно се присвиха, както и всеки мускул в тялото ми. Извиках безпомощно и впих нокти в ръцете му. С настъпилият оргазъм всички чувства в мен съвсем ескалираха. Всичко в мен беше безкрайно смесено и объркано. Чувствах се едновременно прекрасно и безкрайно ужасно, защото наистина не исках да правим това сега и в същото време тялото ми просто реагираше на неговото. Толкова грешно беше всичко, което се случваше и в мен се разразяваше истинска война...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 5:56 am

Не я оставих дори когато я накарах да стигне до края. Не се колеба дълго,преди да я прихвана,да вдигна крачетата и да ги увия около мен. Исках я и не отлагах,слях се с нея,като се задвижих страстно в нея,прихванал я за секси стехнатото и дупе.
Никак не ми пукаше,къде се намирах ме,дали някой може да ни види. Единственото,което ме интересуваше е тя и нуждата ми от нея.
Чудех се мога ли да утоля някога тази жажда,защото сякаш,колкото повече пиех от нея толкова повече я исках.
Чудех се това нямаше ли да ме погуби,защото до сега не се бях чувствал толкова пристрастен към някоя.
Всъщност бях се чувствал някога отдавна по този начин но някой ми отне това право. Сега не желаех да го изпускам и щях да му се насладя колкото и пагубно да звучеше.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 15, 2014 6:14 am

Обикновено сексът с него беше разтърсващ и някак зареден с умопомрачително привличане, някаква химична или физична реакция между две тела, които неимоверно силно се нуждаеха едно от друго. Този път обаче се случваше нещо друго. Страстта бе умножена, помитаща дори и по скоро можех да допусна, че емоциите вземаха връх. Никога до сега, не се беше случвало, а емоциите ни бушуваха с пълна сила. Усещах, че той е разстроен не по-малко от мен и това не беше акт, целящ удоволствие, това беше наказателен такъв от страна и на двама ни, заради онова което бе сторил другия. Той искаше, не отчаяно се опитваше да докаже по скоро на себе си, че аз съм само негова и то наказвайки или по скоро давайки ми да разбера, че нямам друг избор, а аз отчаяно се опитвах да се преборя с чувството, че съм негова. Всяка фибра от тялото ми му принадлежеше и мразех това, не го исках. Исках да бъда отново себе си, но бе прекалено късно, защото принадлежах единствено и само на него...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 6:30 am

Страстта растеше с всяка изминала минута,засилвах движенията си,като също и ги забързвах докато и двамата не получих ме удволетворение. Не я пуснах веднага,продължах да я целувам,за да не се отдаде на други мисли и на други идеи. Тръгнах с нея към леглото,като я оставих там но се надвесих над нея,продължавайки да я целувам все така горещо. Нямах намерение да я пускам докато слънцето не пробие и разцепи мрака може би тогава евентуално щях да си помисля.
Нямаше нещо което датрябва да кажа но въпреки всичко нямах намерение да я оставям. Не виждах в какви проблеми се е набъркала но аз шях да я защитя,ако трябва и от Клаус но проблемите бяха решени,той наистина,щеше да ги избие.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 15, 2014 6:45 am

Някак си най- накрая успях да се измъкна от ръцете му и седнах на леглото, с гръб към него и спуснати на земята крака. Придърпах роклята си максимално много, колкото успях и осъзнах, че вече не става за нищо и щеше да намери място в някоя кофа за боклук. По подобен начин се чувствах и самата аз, употребена и ненужна.
- Защо го правиш? - Можеше да има всяка друга жена, която пожелае и въпреки това, беше избрал да съсипва точно моят живот. Беше повече от ясно, че... Всъщност никак не ми беше ясно.
- Ако толкова не ти харесваше да съм с някой друг, можеше да кажеш нещо... - Обърнах се за миг назад към него и го погледнах.
- И двамата знаем, че това тук няма да продължи дълго... - Беше просто секс и скоро аз щях да осъзная, че ми е добре с Дейвид, а той щеше да си намери нова секс робиня, така че защо по дяволите му беше да прави всичко това.
- Когато се наситим един на друг, всичко ще приключи и такава беше сделката... Имам живот, който наистина харесвам и... ти просто нямаш право да се месиш в него...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 7:04 am

-Пак същата ли песен ще пееш Бела?
Попита той и се изправи,като се приближи към нея и докосна с устни врата и но не я накара да се обърне,макар че не е приятно да говориш на някой с гръб към него:
-Какво ти харесваше,да си с Дейвид,защото Клаус ти е наредил. Да го предаваш,като сипваш информация? Как си го гледала в очите,когато си го предавала. Това ли е твоята псевдо любов.
Не целеше да я обиди но това не е реално и това,че е харесвала нещо то е заблуда. Казваше,че свободна но всичко бе продиктувано от това да доносничи на Клаус,да изкопчва информация от онзи.
-Аз съм такъв когато искам нещо то то го получавам,не желая да съм онзи,който се крие,никога...
Просъска той:
-Истината е,че не мога да спра,пристрастен съм към теб,чувствам се както не съм се чувствал от векове,да се връщам и да не желая да те пусна. Истината е,че да не съм добър,да жесток съм,лош съм,гаден дори отвратителен но това съм аз Кол Майкълсън...
Засмя се:
-Не мисля,че скоро мога да ти се наситя,а и повярвай с мен живота ти,ще е много по лесен. Искам те за мен но повярвай ми,живот ти с мен,ще е много по забавен,изпълнен с никакви ограничения,всякаква мечта желание,ще бъде сторена. Всяко желание,ще бъде изпълнено. А,до това колко,ще трае мисля,че времето и Клаус го решават...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 15, 2014 7:20 am

Завъртях очи и въздъхнах тежко:
- Вече ти казах, че никога не съм била подчинена на Клаус и връзката ми с Дейвид, няма нищо общо с него. Никога не съм го принуждавала да ми казва нещо, просто защото и двамата искахме едно и също нещо... - Погледнах назад, право в очите му.
- Знам какво си мислиш, че съм като всички останали хибриди, но не е така. Не следвам сляпо всяко едно желание на брат ти. - Историята беше прекалено дълга и сложна за обяснение, а и му нямах никакво доверие, за да му я споделям.
- Докато него го нямаше, аз управлявах този град и всичко си беше наред... Сега съм заела място на първият ред, за да гледам как пред очите ми всичко, за което съм се борила рухва, просто ей така... - Не свалях погледа си от него.
- Никога не съм казвала, че съм влюбена в Дейвид, но и никога не съм била принуждавана да бъда с него. Трудно е за обяснение, защото... Просто защото не си способен да го разбереш... Той ми помагаше да запазя жив този град, да опазя себе си и всичко което имам... Не можеш да разбереш, просто защото не ти се е налагало да се бориш за нищо... Е, аз не искам да губя всичко, само защото не си способен да се забавляваш следвайки едно простичко правило и ако наистина смяташ, че Клаус решава с кого да спя, трябваше да се досетиш, че ти ще си последният човек в този списък... Това което направи беше ужасно глупаво и егоистично и ми се струва, че ще създаде проблеми не само на мен...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 7:45 am

-Прекалено много го мислиш...
Надигна се и я повали на леглото:
-Клаус ще си реши и сам проблемите. Ти вече не решаваш този проблем. Всъщност е по добре,да го оставиш сам да ги реши,защото ще ги реши един път за винаги.
Нямаше да се разберем с нея но това е друг съвсем не конкретен въпрос. Тя все още ми беше ядосана,навила си беше на пръста,че бившия и решава нещо:
-Казах ти това правило не ми харесва.
Нямаше да повтарям повече,не съжалявах и тя нямаше да ме накара да съжалявам:
-Няма и не желая да се повтарям,сторих го и пак,ще го направя,не желая онзи тип около теб,не желая да те деля...
Просъска той,не знаеше защо и не е от егоизъм,наистина но истината е,че не можеше да каже истината,която сърцето му казваше. Просто още съзнанието му не можеше да го пречупи през дълбокия лед,който беше натрупал през годините.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 15, 2014 7:54 am

Притворих очи и си поех дълбоко въздух в опит да се успокоя.
- Вече не ме делиш. - Казах сухо и безразлично.
- Мисията изпълнена. - Добавих и го избутах от себе си, защото наистина не бях в настроение и най-вече в състояние за още секс.
- Сега може ли да си вървиш? - Исках да остана поне за малко сама.
- Наистина не съм с състояние за още един рунд... - Това, че нямам желание за такъв, му го спестих, защото водещото в случая беше, че нямах сили.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 15, 2014 8:27 am

Не ми се искаше но всъщност се нуждаеше от своята си почивка,а и той трябваше да види,как вървят нещата в къщи и дали,щяхме да разчистваме улиците от вещици. Или шяха отново да останат безнаказани,като вещицата на Илайджа. Оставих я отдръпвайки се от нея.
Изправих се и тръгнах да си търся дрехите за да се облека,не беше трудна мисия,макар да бяха разпилени пред банята. Облякох се на бързо и се приближих за една целувка до нея но тя все още се цупеше:
-Добре сърдитко,утре ще се видим...
Целунах я все пак въпреки съпротивата,като тръгнах за вкъщи. Надявах се да не хукне миг след,като съм излязъл да се моли на онзи Дейвид или там,както се казваше.
През целия път се питах различни въпроси на който няма отговор,толкова много,а на тях нямах отговор. Защо се държах така,защото се чувствах така,вътрешно знаех но не желаех да призная и пред себе си,че в мен се зараждаха някакви чувства,който си бях обещал да не чувствам.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 22, 2014 6:58 am

Прибрах се вкъщи и си взех душ, после излязох на покрива, заедно с бутилка отлежало вино. Слушах звука на града и се чудех какво следва от тук нататък. Беше един от онези дни, в които се чудиш има ли нещо друго пред теб. Не, че се самосъжалявах, просто бях огорчена и тъжна. От както Кол се бе появил в живота ми, сякаш всичко се преобърна с главата надолу. Искаше ми се да го избия от ума си, за да мога да продължа напред...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 22, 2014 7:43 am

Промъкнах се в апартамента през покрива,така беше най-лесно да вляза,дори не преминах през бара,а просто скочих. Сигурен бях,че ме е усетила но не се помръдна,седеше на леглото си завита с одеялото. Приближих се бавно,като се настаних в леглото. Намествайки се удобно,скривайки лицето си в косите и:
-Защо избяга?
Попитах аз,като и го прошепнах на ухото:
-Да не би да ревнуваш...
Подкачих я аз,надявах се поне малко да е за ревнувала,опасността от Клаус не съществуваше,а Катрин тя винаги е била на моя страна,а и аз никога не съм желал да и навредя.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Мар 22, 2014 7:50 am

Усетих присъствието му, още докато беше на улицата, но не направих нищо, за да го прогоня. Нямах желание да го правя, а и желанието ми да бъда сама, се беше изпарило още на втората чаша. Сега дори нямаше значение дали тук е Дейвид или Кол, имах нужда от някой, който и да е.
Завъртях се бавно с лице към него и казах:
- Не... - Лъжа, която щеше да ме направи по-малко жалка в очите му. Нямах право да ревнувам от която и да е друга жена, особено когато изисквах от него да не го прави, ако съм с друг мъж.
- Пък и си тук нали? - Повдигнах леко едната си вежда.
- Нямам причина за ревност...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Мар 22, 2014 8:15 am

Нито миг колебание за това дали да я целуна или не,тялото ми отчаяно го искаха,сякаш бях жаден и исках поне една глътка от нейните прекрасни устни. Всъщност цяла вечер не можах да ги заместя,чуждите устни не бяха,като нейните,а само за нея копнеех.
Преминах с лице по бузата и,като я погледнах:
-Имам една молба към теб?
Знаеше,че това може да почака но до голяма степен това,можеше да и повдигне малко настроението или да даде нови сили:
-Клаус ми повери върколаците и хибридите но смятам,че те вярват повече на теб,ще ми помагаш ли с тях,ще бъдеш ли моята помощничка?
Знаех си,че само тя може да ми помогне,а аз самия щях да ги избия,ако нещо дори дребно станеше но тя добре ги познаваше и можеше да говори с тях,а на него нямаха доверие,а и мислеше след време да и остави всичко и да си тръгне.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 3 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите