Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Апартаментът на Елизабет

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 8:19 am

Поех няколко глътки въздух, което почти нормализира дишането ми, но конвулсиите в слабините ми едва ли щяха да преминат скоро. Усещах ги при всеки спомен за него. Всеки път, когато затворех очи, си спомнях за това което се беше случило предната вечер и сега нямаше да е по-различно. Той бе успял да влезе под кожата ми и нямах представа как да го изкарам от там. Напълно бе окупирал съзнанието ми и се надявах, че ако... Ако просто вземе достатъчно от него, повече няма да имам нужда от това греховно удоволствие и от този мъж...
Отворих бавно очи и първото нещо което видях, бяха следите от пръстите ми по стъклената витрина, които бавно се размиваха, защото парата се превръщаше в капки, стичащи се по гладкото стъкло... Завъртях се бавно с лице към него и улових погледа му, който не излъчваше нищо освен някакво хлапашко веселие. Не можех да определя точно. След това погледа ми се плъзна по него. За първи път го виждах съвсем гол. Можех да усетя всичко в него, да го почувствам. Свих единият си крак и леко го приплъзнах по неговия, а той остана непоколебимо спокоен, сякаш дори не усещаше допира ми. Това малко ме ядоса, защото аз реагирах на всяко негово докосване. Поставих ръцете си върху гърдите му и започнах бавно да го избутвам назад, докато гърба му не се опря в стената. Усетих как леко изтръпна, защото само до преди секунди горещата вода се удряше в гърба му и сега студенината на плочките, го накара да настръхне...
Целунах устните му, после започнах да слизам надолу по стегната му челюст и още по-надолу по врата... После и върху гърдите му и така бавно, но сигурно продължавах надолу, изучавайки с устни и ръце тялото му...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 4:59 am

Ах... Ужасно трудно е да симулираш нещо,когато цялото ти същество копнее едно и то е да я сграбчи и отново да я имам. Без никакви претенции без нищо,просто исках да я имам сега и веднага и никой нямаше да ми попречи да я имам. Но тя планираше друго,което тялото ми прие с очакване,никой мъж не би се отдръпнал от такова нещо. Нямаше мъж,който да не го иска и да не се възбуди още повече. Дори не беше нужно много да ме подготвя,само когато устните и достигнаха до корема ми,мъжествеността ми така изпулсира,че нямаше,как да не се издам,нямаше такова хладнокръвие,когато малкия редател издаваше всичко.
Понякога не играех ме комбина и сега той тотално ме предаваше,желаейки точно едно,да бъде докоснат,да получи нужните ласки.
-Бела...
Готова да ме побърка до краен предел. Дива хитруша,която нямаше никакви задръжки,точно това ми харесваше,не исках да бъда с жена,която да бъде плаха,а тя е истинска тигрица,подемаше сама инициатива и действаше.
Опрях се назад,защото можех да залитна от удоволствие,щом ме докосна. По дяволите... Биваше ли такова не човешко и неземно удоволствие да изпитвам,само от едно леко нейно докосване. Пълен предател... Защото ако продължаваше така щеше да се случи не избежното...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 5:09 am

Погледнах го с потъмнелите си от възбуда сини очи. Ръцете ми палаво очертаха мускалите му. Постепенно се свлякох на колене в краката му. Пред мен бе втвърденият му член. Толкова голям и изкушаващ, привикващ те да го вкусиш. Повдигнах погледа си нагоре и му се усмихнах дяволито, с пламък на възбуда в очите си, преди да сведа глава поемайки мъжеството му между устните си... Пулсиращ между пръстите и между устните ми, а езичето ми даряващо го с ласки, с който със сигурност не бе даряван и обгрижван по този начин до сега...
Беше негов ред да се гърчи и го знаеше. Нямаше да приключа, докато и той не го направи, а съдейки по засилващото се пулсиране, краят беше съвсем близо... 3... 2... 1... И воала. Усмихнах се, предоволна от себе си и се изправих обратно, вече стъпила по-здраво на земята. Харесваше ми чувството, когато покореният е той...
Завъртях се на пръсти и грациозно излязох от душ кабината, оставяйки го да се съвземе. Облякох си халата и се върнах в спалнята. На нощното ми шкафче имаше кутия с цигари, запалка и пепелник. Извадих една цигара и я запалих, след това се отпуснах върху леглото и повече от доволна, издишах дима...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 5:26 am

Останах като закотвен на едно място,не бях в състояние да помръдна дори,не можех. Проследих я с поглед но останах за малко под душа,за да може водата да ме върне на земята отново. Нямаше такова удоволствие и такава наслада. Излязох като грабнах един не много дълъг халат и го сложих около кръста си. Приближих се към нея,като и отнех цигарата от ръцете и дръпнах няколко пъти и отново и я подадох. Издишах дима към нея с намек... Да онзи намек,който трябваше:
-Значи пушиш след секс?
Попитах палаво,като я целунах по врата,оставяйки я за малко,да си почине,да се наслади на цигарата,а аз отидох към прозореца и се загледах навън. Все още в мен всичко кипеше,не ми хареса,че си има някой. Не че аз бях способен на връзка но никак не ми харесваше факта:
-Нося една бутилка уиски,ако ти се пие...
Нямаше да говоря за това,не исках да го споменавам дори,нямаше смисъл да я питам,който и да е той,ако ми се пречкаше,щях да го ликвидирам.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 5:37 am

Загледах се замислено в него. Имаше широки рамене и изобщо прекрасно тяло. Харесваше ми ужасно много, но нямаше значение какво ми харесва и какво не. Не можех да продължавам с това, не и по този начин, защото Дейвид щеше да разбере накрая и всичко щеше да се взриви в лицето ми.
- Не може да правиш повече така... - Все още захласната по широките му рамене, казах аз и дръпнах отново от цигарата.
- Не може да идваш повече тук... - Правилното решение беше да не се виждам никога повече с него, но аз исках да го видя. Исках да правя секс с него отново и отново, затова или сега можех да му кажа, че това няма да се повтори никога повече или да му изясня ситуацията и да измислим нещо друго, докато се наситим един на друг. Така всички щяха да са щастливи.
- Преди малко приятелят ми беше тук... Всъщност може да се върне по всяко време и... Не искам да разбира за теб... - Изчаках няколко дълги секунди, в които очаквах той да реагира по някакъв начин, след като му бях казала това, но той просто не каза нищо и аз довърших:
- Може да продължим да се виждаме, но не тук... Не мога да си позволя някой да разбере...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 5:50 am

Най-накрая реагирах,като малко се засмях,защото ми стана смешно:
-Ще ме скриеш в някой ъгъл ли?
Приближих се към нея подобно на тигър,който щеше да нападне плячката си но нямаше да се откажа без битка,без да и докажа,че никой мъже не можеше да се сръвнява с мен. Захванах връзката на халата,като го отвързах,а той откри тялото и,толкова колкото да ме накара да се събудя още повече:
-Кажи ми Бела,с кого ти е по хубаво с мен или с него...
Приближи се към нея,като я улови здраво за кръста притискайки я към тялото ми,впих без жал устни в нейните,като езика ми така се заигра с нейния,че я остави за секунда без дъх:
-Кара ли те да трепериш по същия начин,да желаеш така,да се чувстваш така... Както се чувстваш с мен...
Да страдах от голямо его но не вярвах,че някакъв може да ме измести,имайки предид,че няма как да симолира това,ако го симулираше нямаше да го иска,щеше да ме гони,а тя не го правеше не и с такава цел.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 6:06 am

Извих глава назад и му позволих да продължи да ме целува, но това не означаваше, че разговорът е приключил. Напротив едва сега започваше:
- Не, не го прави... - Нещата между мен и Дейвид бяха много по-сложни от това, но нямаше да го обсъждам точно с Кол.
- И все пак... - Наистина не се шегуваше и искаше да ме разсее.
- Ако искаш да продължим да се виждаме понякога... Не може да го правим тук! - Нямаше как да зарежа Дейвид, дори и да исках, а аз не го исках, защото това с Кол, беше забивка за една нощ, която щеше да приключи скоро. Нямаше да излагам живота си на опасност, заради секс. Да, наистина готин секс, но все пак секс. Предпочитах да съм жива и незадоволена, отколкото мъртва и да, мъртвите дори не можеха да са незадоволени, защото просто не съществуваха.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 6:49 am

-Добре,такива да са правилата ти...
Щях да се съглася за сега но поне за малко,в другия миг не се знаеше,какво щеше да ми хрумне но за сега ме уреждаше да кажа добре и да се заловя с много по приятно занимание,да си играя с нейните устни и палаво езиче и да измислям нови начини да задоволяваме и двмата нуждите си,един от друг. Само че...
Този път реших да си играя,целувах я дръзко и с жажда и накрая се отдръпвах,като я залъгвах. Исках да видя колко голяма тигрица е тя. Е,не нямаше да я карам да се моли не,просто исках да видя,дали щеше да измисли начин да получи това,което иска. Бях убеден,че ще го направи и ще успее,не е нужно много но това е сладка игра,която исках да поиграя малко. Котка и мишка но този път я оставих да бъде котката.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 7:04 am

Още хиляди неща изникваха в ума ми и единственият начин беше, ако просто създадем някакви правила. Мястото не беше достатъчно. Избутах го и се прехвърлих върху него. Надкрачих го и така ми изглеждаше в перфектната позиция просто да следва командите ми. Щеше да е още по-впечатляващо ако съм с кожени дрехи и камшик, а той окован с белезници, но си запазвах тази идея за друг път. Сега просто щях да му кажа изискванията си и той можеше да ги приеме или отхвърли, зависеше от това колко силно искаше да правим секс.
- Правил ли си това и друг път? - Вероятно го беше правил милиони пъти, защо ли изобщо питах. Той за моя изненада обаче поклати отрицателно глава. Засмях се:
- Аз също... - Никога не ми се беше налагало да се крия, но тази идея беше доста възбуждаща всъщност. Извих се грациозно върху него, отърквайки се в отново готовият му за атака член.
- Предполагам ще са ни необходими правила... - Направих го отново и изстенах, минавайки с ръка по гърдите си.
- Нямаш право да идваш тук... Нямаш право да ми звъниш... Нямаш право да ме питаш за него или за брат си... Нямаш право да казваш на никой за това което правим... - Продължавах да се опипвам и да движа ханша си върху неговия, но без да ми позволявам да прониква наистина в мен, просто забавях малко, докато се съгласи с всичко това.
- Можеш ли да направиш това?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 7:17 am

Измъчваше ме сладко,определено си признавам,биваше я и то ужасно много я биваше. Умело си играеше с чувствата ми,като ме манипулираше доста умело но пак задавъм въпроса "Имаше ли мъж,който би могъл да устои на това?". Отговоря е ясен... Нямаше не и аз,не бях в състояние да и отказвам,при все всичко,че секси тялото и ме възбуждаше още повече дори само докато го гледам,а отъркването си е просто една голяма кулминация на всичко.
-Съгласен красавице...
Съвсем не бях съгласен,нямаше да оставя нещата така и някой щеше да загази. Нямаше да оставя онзи да докосва тялото и,да знам че я е докосвал. Добре за първи път изпитвах ревност не ми харесваше това чувство но нямаше да оставя нещата така.
Изтръгнах ръцете си от нейните,като я хванах за дупето,притискайки я към себе си но все още не проникнах в нея исках просто да я усетя,без значение как:
-Само едно нещо...
Целунах я но засмуках най диво долната и устна:
-Ти няма да имаш правото да ми отказваш да бъдеш с мен,когато те пожелая,ще идваш при мен...
Тя създаваше правила но и аз имах правило. Нашите секс игри щяха да са малко по диви от очакваното.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 7:29 am

Усмихнах се дяволито и на свой ред захапах долната му устна:
- Имаш думата ми... - Надигнах се отново и го погледнах с пронизващият си син поглед.
- Никога когато съм с теб, няма да чуеш не... - Плъзнах ръце по гърдите му и ханша ми отново се изви върху него.
- Но... - Ноктите ми съвсем леко минаха по гърдите му. - Нямаш право да убиваш Дейвид или да очакваш да бъда с теб, когато трябва да бъда някъде другаде... Този град е моят дом и преди всичко и всички, аз се грижа за него... - Това трябваше да му е ясно и това всъщност беше една от причините Дейвид да е толкова важен за мен.
- В замяна... - Наведох се към него и косата ми се опря в гърдите му. - Ще получиш всичко което пожелаеш... - Извих леко глава и го погледнах.
- Всичко! Без правила и без задръжки... Когато съм с теб, ще бъда твоя и ти ще може да правиш каквото пожелаеш... Ще те отведа на места, на които никога не си бил... - Беше обещание, което възнамерявах да изпълня, ако се съгласеше на всичко останало.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Чет Мар 13, 2014 7:44 am

Ъх... Поне да можех... Е,това никога не ме е спирало,а и аз не бях от хората,който спазват обещания но тя това не го знаеше,за това щях да и дам думата си. Да,аз не бях Илайджа,често играех по моите правила,а не по правилата на другите.
-Имаме сделка,давам ти думата си...
Толкова лесно го казах,чак и аз си повярвах?! Истината е,че ние мъжете сме склони да даваме обещание доста по отчаяно и лесно,когато върху нас имаше толкова секси девойка,красавица която да ни побърква. А,моята е за милиони,бях срещал хиляди,хиляди жени,виждал съм всичко но тя... Тя беше различно,защото я желаех на всяка цена,отчаяно.
След дадената си дума изръмжах,защото тя все още се бавеше исках я и ставах нетърпелив и тя можеше да го усети:
-Нека започнем от сега,нека спрем говорим за ония...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Чет Мар 13, 2014 8:49 am

Харесваше ми начинът му на мислене. По-малко говорене, повече действие. Пък и всичко което имаше да се изяснява, вече беше обсъдено. Имахме си правила, които да следваме, нямаше какво да се обърка.
- Стига приказки тогава... - Ръката ми се промуши между телата ни и улових мъжествеността му, насочвайки я в правилната посока. Отпуснах се надолу и се плъзнах по дължината на твърдото му мъжество. Вече трябваше да знам, но и този път сякаш бях като поразена и сякаш някак изненадана от големината му. Извих се и извиках от удоволствие, застивайки за миг така. Пръстите му обаче се впиха в дупето ми и той ме задвижи, върху себе си. Съвсем скоро обаче, сама поех инициативата и започнах да се движа сама. Ханшът ми се извиваше върху него, а ръцете ми шареха навсякъде по тялото ми. Беше като съблазняващ танц. Греховен танц на удоволствието.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 12:11 am

Тази гледка,щеше да ми се запечата в съзнанието,нейното красиво тяло,как се извиваше,подобно на ориенталска танцьорка. Грациозно,изкусително,изящно дори,действаше ми ми като наркотик или като адреналин във вените. Изгаряше ме и на моменти ми се искаше да я разкъсам дори и не в този смисъл. Исках да и отнема властта но тогава,щях да загубя гледката към прекрасното и тяло. Нямаше лесно да ми омръзне,не бях и в състояние да откъсна поглед от нея,макар че на моменти,притварях очи от удоволствие,особено когато се задвижи върху мен.
Нямаше никакъв шанс,не можех да издържам дълго и трябваше да вземе нещата в моите ръце,защото исках да я накарам да си загуби умът и наистина да забрави за другия. Преобърнах я без дори ни най малко да очаква,хванах едното и краче но не спрях да се движа така диво,контролирайки аз нещата. Прихванах с другата си ръка нейната,като я притиснах за леглото,резки движения изпълнени с много сила. Не исках да спирам,исках да е само моя и я исках по всякакви начини,на всякъде.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 12:34 am

Преливах от удоволствие и в този миг бях повече от убедена, че съм взела правилното решение. Нямаше начин да се лиша от всичко това и добрата новина беше, че мога да имам всичко наведнъж. Не бях ли щастливка?
Кол беше изкусен любовник и знаеше ужасно добре, какво и как да го направи. Побъркваше ме винаги и този път не правеше изключение. Оргазмите разтърсваха тялото ми един след друг, докато накрая не изпаднах в едно постоянно умопомрачително състояние на екстаз, в което сякаш бях на седмото небе и с нетърпение чаках и той да се присъедини към мен.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 1:04 am

Точно това стана което целях,когато се играеше по моите правила нещата бяха много по дълги,така доставях най-голяма наслада и когато усетих,как тялото и потръпва в инпул на нейния оргазъм,който неминуемо доведе и до моя. Притиснах я много здраво за леглото впивайки устни в нейните,като ги зачервих до краен предел. Усетих,как се вливам в нея и не излязох,чак когато и последната тръпка премина от тялото ми. Щях скоро да я затисна,за това се отдръпнах и легнах до нея но все пак я придърпах към себе си:
-Не мога да ти се наситя,знаеш ли?
Това е странно,защото на мен бързо ми омръзваха нещата,а се връщах за втори път и исках колкото се можеше повече и повече.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 1:14 am

- Да. - Отвърнах съвсем кратко и доста самонадеяно, но усещах не само моето привличане към него, но и неговото към мен. Бях сигурна, че ме желае не по-малко и секса с мен му доставя удоволствие. Така действах на всеки мъж, единствената разлика беше, че никой мъж до сега не беше постигал такъв ефект върху мен.
- Знам... - Забих погледа си в него и се усмихнах още по-дяволито. - Ужасно трудно е да ми се наситиш... - Искаше ми се той никога да не се насища. Искаше ми се да се връща отново и отново, за още и аз щях да му дам всичко... Всичко което пожелае.
- Но, не се тревожи... Аз също не съм се наситила на теб... - Може би никога нямаше да успея.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 1:27 am

-Радвам се,защото и двамата,ще търсим насладата...
Обърна се към нея,като легнах настрани,загледах в извивката на тънката и талия,както и на закръгленото и дупе,което не се виждаше цялото,защото вече се беше обърнала към мен,по същия начин по който и аз. Протегна ръка,като я погалих съвсем леко по раненето по скоро си играех:
-Кажи ми имаш ли някаква сексуална мечта,която си искала да се сбъдне но никога не си можела?
Обичаше мръсните приказки особено онези водещи към още забави:
-Не знам,дали обичаш мръсните приказки но аз ги обожавам...
Е все пак не прекалявах да не станат прекалени,от онези гнусните,а по скоро онези,който те карат да се възбуждаш.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 1:37 am

Замислих се за миг и казах:
- Имам много неосъществени сексуални фантазии... - Подсмихнах се лекичко и допълних. - С теб! - Смятах, че нуждите на човек се определяха спрямо другия. С други думи, бях получила всичко което искам от останалите мъже в живота ми, но при Кол нещата нямаха лимит и нямаха граници. Имах усещането, че можем да стигнем до където си пожелаем, защото и двамата сякаш успявахме да предизвикваме желанието за много и различни неща у другия.
- Но не искам да говоря за тях... - Плъзнах показалеца си по гърдите му.
- Искам да ги направим реалност... - Имаше хиляди неща, които можехме да правим заедно.
- А ти? Има ли нещо което не си правил през скромният си две хиляди годишен опит?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 6:39 am

Бях опитвал абсолютно всичко в този живот,е не знаех дали новите времена не можеха да ме изненадат с нещо ново но кат цяло нямаше на земята нещо което да не съм правил в леглото. Естествено друг е въпроса,че някой неща ти се иска да ги повториш,и хубавото беше,че съдейки по думите и тя е доста навита за такива неща и щеше да му е любопитно,какви са нейните желания,който искаше да осъществим:
-Ако има нещо ново и съм го изпуснал докато ме е нямало но за сега май нищо не се е променило,така че съм правил почти всичко.
Улови ръката и,като я целунах намигвайки и с едно око:
-Изцяло твой съм да сбъдна мечтите ти Бела стига само да ги пожелаеш...
Пуснах я но дръзко и нахално дори я придърпах към себе си притискайки я към тялото си.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Пет Мар 14, 2014 6:50 am

- Падаш си по гушкането, а? - Подсмихнах се по скоро озадачено, защото профилът който си бях формирала за него не включваше гушкане. Какво толкова, можех да свикна с това... Тази вечер! Не исках никакви такива сближаващи жестове и изобщо навици. Това беше като предпазна мярка за мен, защото вече го харесвах и щеше да стане наистина неловко, ако взема, че хлътна по него. Всичко което планувахме, включваше само и единствено секс. Тази вечер беше изключение, защото не беше чак такъв проблем в момента.
- Май си пълен с изненади мистър Майкълсън... - Целунах го по врата и отпуснах натежалата си глава върху гърдите му. Чувствах се доста изморена, след последните две вечери и ми трябваше сън.
- Само да знаеш... - Леко надигнах поглед и допълних. - Ако когато се събудя, не те намеря в леглото си, няма да се почувствам употребена... - Всъщност щеше да е добре, ако си тръгне още сега, но можеше и да остане, леглото беше достатъчно голямо, за да побере и двама ни.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 7:09 am

-Ще остана до сутринта...
Наведох се към ухото и,като измърморих нежно и еротично в него:
-Няма да пропусна сутрешния секс...
Чу се леко ръмжене и един невероятно възбуждащ смях,като оставих и целувка по мекото и нежно вратле.
А,и ми се искаше да остана,до сега никога не бях изпитвал подобно желание или нещо такова но сега просто го пожелах. Не беше в мой стил да правя секс и да ставам или да се връщам,аз бях женкар но някак ми се искаше да остана на пук дори на себе си. Умората в нея си каза думата и скоро заспа.
Наслаждавах се на съня и доста дълго време,спеше дълбоко и за малко телефона да я събуди но го вдигнах бързо,преди да се е събудила. Беше Дейвид,добре дадох обещание но моето обещание не действаше дълго. Измъкнах се съвсем внимателно от леглото и изляох на терасата:
-Здравей тя е заета в момента и не може да говори...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Дейвид on Пет Мар 14, 2014 7:20 am

Чувствах се доста тъпо за дето я бях зарязал така и това не ми даваше мира. Беше права да ми се ядосва и трябваше да намеря начин да й се реванширам за това и срещата на която бях до преди малко, вероятно щеше да бъде добър старт. Чудех се дали да не отида още сега при нея или е по-добре да й се обадя, както бях обещал. В крайна сметка реших да се обадя, защото бях изморен и не ми се искаше да се караме и телефонът беше добър начин да разбера колко точно ми е ядосана, ако беше зле, щях да се прибера вкъщи, ако не щях да опитам да изгладя нещата с най-любимото й нещо - секс.
Набрах номера й, който ми беше на бързо набиране и само след две позвънявания някой отговори, но не беше тя. Погледнах дисплея, за да се уверя, че не съм набрал грешният номер, но не това беше нейният телефон.
- Кой си ти? - Изведнъж изпитах ужас, че нещо може да й се е случило. Беше ми споменала, че онзи нафталинов хибрид й е вдигнал мерника и щеше да е добре, ако не е направил някоя глупост.
- Защо телефона й е у теб? С какво точно е заета? - Врътнах ключа и запалих колата, трябваше да я отида в домът й още сега.
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Пет Мар 14, 2014 7:37 am

-Доста е добре,доста по добре след,като я остави и реших да те заместя.
Чуваше се,как пали някаква кола,явно може би се запътваше към апартмента:
-Спи след дълга бурна вечер,виж по добре не си прави труда да идваш при нея...
Казах аз направо без да увъртам,можеше да си навлека неприятности с някой неин скандал,как не съм спазвал думата си но нямаше да я деля с някакъв вещер. Аз не делях:
-Доста хубаво стене името ми и определено не се сеща за теб,когато е с мен.
Все още продължавах да сипвам:
-Откажи се по добре и да бъда добър,ще е добре,ако този разговор остане между нас. В противен случай,ще разпилея и теб и малкия ти кошер с вещици. Повярвайте ми,аз съм много по жесток от Клаус...
Аз изпитвах истинско удоволствие да убивам и наказвам,естествено това не важеше за брат ми,който напоследък слушаше Катерина и се беше променил доста.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Дейвид on Пет Мар 14, 2014 7:50 am

Нямах представа какво точно се случва и кой е този, но мислех да разбера скоро. Нямаше начин да казва истината или поне не частта, в която Елизабет е направила нещо доброволно.
- Аз пък си мисля, че си сбъркал човека. Не приемам съвети и не правя услуги на такива като теб, но сега ме чуй много внимателно ако си направил нещо на Елизабет ще съжаляваш, но ще съжаляваш два пъти повече ако тръгнеш срещу мен, защото дори не подозираш с кого си имаш работа.
Трябваше да стигна час по-скоро в апартамента й. Така щях да знак истината. Щях да знам дали тя се чука с някой от тях или е наистина в опасност.
Затворих телефона и натиснах по-сериозно педала на газта. Скоро щях да съм там...
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите