Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Апартаментът на Елизабет

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 4:58 am

Не се сдържах и го целунах по устните. Харесваше ми всичко това. Беше наистина различно и хубаво да има още някой с нас, но още повече ми харесваше това, че след като беше получил достатъчно от Дейзи, той вече нямаше нужда от нея. Искаше да остане с мен!
- Сигурен ли си? - Да тя наистина беше малко уморена в момента, заради якото чукане на Кол и множеството оргазми, който й бе докарал, а сега и от загубата на кръв, но бях сигурна, че може да продължи. Виждах, че й беше харесало да бъде с него и като всяка жена, която въпреки възможностите си, бях убедена, че е готова за още. Аз бях готова за още.
Кол ме целуна и каза, че е сигурен, което ме накара да се почувствам още по щастлива и доволна.
- Няма да се бавя тогава... - Подадох ръка на Дейзи и й помогнах да слезе от леглото. И двете излязохме от стаята, като тръгнахме надолу по стълбите. Благодарих й още веднъж и я изчаках да се освежи и облече в банята на първия етаж, след това я изпратих да си ходи и се върнах обратно при Кол в стаята, но не и в леглото. Останах изправена близо до него и бавно свалих маската, а след това и корсета. Стоях съвсем гола и негова, пред него, а сърцето ми биеше по-лудо от всякога.
- Все още ли имаш нужда от това? - Попитах докато погледите ни се изпиваха един друг. И въпросът ми не бе породен от съмнения или ниско самочувствие, знаех каква химия има между нас. Беше по-скоро подтикнат от желанието ми да му покажа, че аз съм всичко от което той има нужда, колкото и нескромно да звучеше това.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Апр 01, 2014 5:42 am

Още преди да влезе в стаята,щом я чух да се качва нагоре усетих,как провокира отново всичките ми сетива,палавото ми под съзнание,задейства на макс,като всяка мисъл е свързана с нея. Мъжествеността ми се изпълни с кръв,като започна да пулсира. Въпроса и беше излишен за мен,имайки предвид,каква възбуда провокираше в мен. Да Дейзи беше красиво момиче но само една жена можеше да завърти главата ми и да ме накара да я желая дори до болка:
Погледнах към слабините си,а после към нея,усмихнах се дяволите и казах:
-Ти,как мислиш,мислиш ли,че ще издържа дълго да остана сам в леглото,преди да се окажеш повалена на леглото?
Присвих очите си но все още и се усмихвах:
-За твое добро е да дойдеш при мен,преди аз да дойда при теб...
Макар,че това може да е предизвикателство за нея,защото често ме провокираше,с едната си цел,да види онзи див Кол,който бе готов дари да я изяде жива,само и само да я има:
-Хайде Елизабет,отива ти да си лоша но не два пъти за един ден...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 6:06 am

Не разбирах защо ми говори така. Знаеше много добре, че такива неща ме провокираха още повече и изостряха всичките ми сетива. Харесваше ми да си играя с него. Харесваше ми цялата тази войнственост и съперничество, които прозираха между нас. Всеки искаше да се докаже пред другия и да, Кол умееше да ме подчинява на себе си, в повечето случаи, може би дори във всички, ако наистина това е което искаше, но в случая не победата беше важна, а опитите да му покажа, че мога да бъда не по-малко провокативна от него.
- Вече е нов ден... - Наклоних леко глава настрани и отстъпих бавно назад. Очите ми искряха предизвикателно и закачливо. Стомахът ми се свиваше от възбуда и краката ми се подкосяваха от погледа му, но можех да издържа. Знаех, че мога...
Седнах на креслото и бавно разтворих краката си. Ръцете ми бавно запълзяха от вратлето ми, надолу през гърдите, като ги мачках лекичко, прехапвайки устните си. Едната ми ръка все така изкушаващо се спускаше надолу, към най – чувствителното кътче в мен. Пъхнах едното си пръстче вътре и то се изгуби от погледа на Кол. Извивах тялото си така както ми харесваше, докосвах се така както ми харесваше, така че да настръхвам цялата. Извадих пръстчето си от там, като погледа ми започваше да се замъглява от вълната на възбуда която бях изпитала. Облизах устните си изкушаващо, като ръцете ми отново се бяха вкопчили в гърдите ми...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Апр 01, 2014 6:17 am

-Малка хитруша...
Изпитваше ме без съмнение,провокираше ме до краен предел,знаеше и точно за това го правеше,знаеше че това ме побърква,щях да я накажа по най-добрия начин за това,което правеше в момента,а то е да ме вбесява невероятно много и възбужда още по силно. Преминах с ръка по достойнството си и все още не я нападах защото исках да я видя до къде е способна да стигне. А,и ми харесваше да я гледам,как се докосва,как се задоволява сама себе си,по начина,по който тя искаше. Малко ме дразнеше,защото исках само аз да и доставям такова удоволствие.
Изправих се бавно и я приближих,като тя все още се докосваше и проникваше палаво с пръсчетата си. Наведох се към ухото и,като усещаше дъхът ми:
-Сама ли искаш да продължиш? Мога да те оставя но знам,че повече ти харесва,да е изпълвам цялата...
Пръсчетите и бяха палави но не и досататъчни,за върховно удоволсвие.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 6:31 am

Беше дяволски прав. Исках и имах нужда от него, за да получа удоволствието което търсех, но малката ми заигравка беше свършила работа и той беше на крака пред мен, а не аз в леглото при него.
Не казах нищо, просто надигнах погледа си нагоре и улових неговия. Можеше да разбере какво искам. Знаеше какво искам. Плъзнах ръцете си по мускулите на корема му. Огромният му член беше точно пред мен. Плъзнах езичето си по него и усетих как Кол изтръпна. Преминах още веднъж по цялата му дължина гледайки го в очите. Това отговаряше на всичките му въпроси. Исках този пулсиращ и твърд член в себе си... Засмуках го с устни и го поех максимално, но беше прекалено голям, за да успея да обгърна целият с устни. Кол оплете косата ми около пръстите си и се опита да потъне още по дълбоко, задържайки ме да не мърдам. Сподавените му стенания, ме амбицираха да продължавам. Езичето ми си играеше с неговата мъжественост, а слабините ми ставаха все по-влажни. Чувствах се безкрайно възбудена...
Кол рязко издърпа главата ми назад и аз вдишах дълбоко. Бях останала без въздух. Прехапах устни и го погледнах:
- Искам да те усетя в себе си Кол... Адски много искам да ме изпълниш цялата... - Казах задъхано, почти пред припадък от невъобразима възбуда.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Апр 01, 2014 6:44 am

Пуснах я но не беше нужно да и казвам,какво да прави,сама се беше досетила,а и сама го искаше. Изправи се за секунда,като се обърна с гръб към мен и отново се качи на креслото,като опря ръцете си на облегалката,а коленете и бяха на седалката. Сега палавото и дупе изцяло на мое разлоложение.
Погалих я с две ръце по прекрасните бузки,като едната и ръка леко тупна едната,не силно,а по скоро палаво:
-Толкова си секси...
Стиснах местенцето и се наведох към нея. Този път реших да пробвам нещо малко по разично но съвсем малко. Разтворих леко бузките и,наведох се и имах желанието да я опитам но на път за нежната и женственост преминах през друго място,където все още не бях пробвал,дали тя ще ми разреши но я закачих съвсем леко с езиче,а след това продължавах на долу. Обожавах вкуса и,и се опитвах да стигна все по на дълбоко с език в нея,за да имам още от нейната сладост. Ръмжах,защото обожавах това да я слушам как стене. Знаеше,че няма да я мъча дълго,просто занеше,че обичам да се заигравам преди да я любя диво.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 7:00 am

Стомахът ми бе свит на топка от възбуда. Пред очите си не виждах нищо, всичко ми беше сякаш в мъгла, а неговите ласки бяха способни да ме побъркат напълно. Само, че не можех да се задоволя само с тях. Исках да го усетя в себе си, исках да го усетя по всеки възможен начин и не исках да чакам повече. Не бях в състояние да чакам повече.
- Моля те... - Стенех почти без дъх, но той сякаш оставаше глух за молбите ми или му бяха недостатъчни. Вече дишах ужасно трудно.
- Моля те... - Едната ми ръка се плъзна по дупето ми. Имах нужда от някакво разсейване иначе, щях да се побъркам тотално. Пръстчето ми потъна там, а той сякаш не разбра в първия миг какво бях направила или си помисли, че викът ми бе предизвикан от езичето му, което вилнееше малко по-надолу.
- Кол... - Извадих пръстчето си и го мушнах отново.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Апр 01, 2014 7:22 am

Вдигнах поглед на горе,а тя... Ах,тя... Определено всеки път ме изненадваше наистина приятно. Да явно бе правила това но до сега не го беше правила с мен,което е неверятно,защото нямаше да е никак добре да я просветлява в това. Никога не беше обичал девственици в който и да е било естества. Пръстчето и потъваше,като накара мъжествеността ми неистово да запулсира,от желание. Хванах реката и рязко,за да я махна и я прихванах,притискайки я за кръста. С другата си ръка улових мъжествеността си,като я насочих към мястото където проникна с пръсче. Бавно и полека започнах да навлизам,и усещах невероятна,прекрасна,убивителна агония на удоволствие. Толкова тясно,толкова стегнато,не можех да не просъскам,това усещане ме погълна. Не влязох веднага до край,бавно се движех навътре навън,докато прониквах малко помалко в нея. Стигайки до края се спрях,като я пуснах,но се наведох към нея,хванах здраво гърдите и,като ги притиснах,без никаква жал се заихрах с прекрасните и зърна,който се бяха втвърдили невероятно много,хапех я по раменете и гърба. Възтанових движенията,а едната ми ръка се спусна към бедрата и,като още по без срам се вмъкна в нея,за да и докарам още удоволствие.
Трябваше и аз да и направя изненада,проблема е,че аз не бях толкова спокоен и не обичах да деля но щях да го измисля.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 7:41 am

Тази наслада ме остави буквално без дъх. Удоволствието беше по-разтърсващо и хубаво от всякога. Имах чувството, че ще изгубя ума си. Усещах мъжествеността му още по-голяма и твърда от всякога, а величините на страст и наслада, биеха всички рекорди.
- О, Кол... - Наведох се още повече напред, така че бузките ми да се разтворят още повече и той да може да прониква все по-свободно. Бях ужасно възбудена и той почти не изпитваше трудности, защото го поемах наистина с удоволствие, но можеше да засили темпото или пък да му помогне за нещо друго.
- Прекрасно е... - Вече не се срамувах да казвам как се чувствам. Той ме бе виждал във всякакви светлини и състояния. Казвахме си какво ни харесва и какво не и определено не пестяхме похвали, когато имаше за какво.
Членът му ме изпълваше до край, но тласъците му все още бяха в рамките на нормалното и все пак удоволствието от тях беше умопомрачително. Плъзнах едната си ръка по неговата и я задържах там където беше. Пръстчетата му палаво потъваха в женствеността ми и аз ги исках точно там, нищо че се разтичах по него като топящо се под жаркото слънце кубче лед.
- Не знам защо не сме го правили до сега... - Толкова хубаво беше, че трябваше да го правим постоянно. При всяко негово проникване в мен, аз се опитвах да се приближа още повече, въпреки всичките ми инстинкти, които ми казваха да не го правя, защото размерите му бяха наистина впечатляващи и всеки инстинкт за самосъхранение говореше това, но аз наистина исках да го усещам сякаш още по-дълбоко в себе си...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Апр 01, 2014 7:54 am

-Ей диваче...
Закачи я той,а пръстите му се задвижиха по бързо в нея,като я накараха да се задвижи в ръцете му и да изпита невероятно удоволствие. Таза му се задвижи първо бавно и дълбоко,някак отсечено. Но му хрумна нещо съвсем друго. Отдръпна се,прихвана леко дупето и,като се отдръпна,излезе от нея,като проникна на другото местенце до край,а след това се върна. Ето това беше още по хубаво и го правеше бавно за да се наслади не само на усещането ами на гледката.
-Боже толкова си секси,толкова си стегната,обожавам да прониквам в теб...
Нямаха бариери на нищо,нито в секса нито в приказките,точно това правеше секса още по як,защото галеше и слуха им.
-Моята сладка хитруша,ще те побъркам от удоволствие.
Улови здраво дупето и с две ръце,като бясно се задвижи,чуваше се прекраснто плющене,примесено с нейните стонове,бързи движния от край до край,който караха и двамата да полудяват. Искаше и двамата да свършат едновременно,а това е урок,който лесно бе усвойл.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Апр 01, 2014 8:09 am

Най-накрая моят див и несдържан Кол, който така обожавах се появи. Вече нямаше никакви игрички и колкото и вулгарно да звучеше, той ме чукаше диво и страстно, проникванията му ставаха все по-мощни, водещи ни устремено към финала, а аз тотално полудяла от удоволствие стенех и виках и се съпротивлявах и му се отдавах... Полудявах в ръцете му, за пореден път и за пореден път ми се искаше да разкъсам кожата си, защото не се побирах в нея...
И двамата свършихме бурно с викове на безграничната наслада, която бяхме изпитали. Беше най-великият оргазъм, който бях изпитвала и добре, че все още ме държеше, защото бях неспособна да се помръдна. Бях изтощена, буквално...
След известно време, не знам колко точно отново дойдох на себе си и установих, че вече сме върху леглото. Кол беше точно до мен и ми се усмихваше, а аз едва дишах. Слабините ми продължаваха да пулсират и още потрепвах леко...
- Това беше меко казано изумително... - Не знаех как го прави, но всеки път ставаше още по-хубаво.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Сря Апр 02, 2014 6:18 am

Не успях да прикрия това ,че и аз също се чувствах невероятно доволен и задоволен,да тя направи прекрасна изненада но тя не спря,самата тя ми се беше предложила и това е най прекрасното нещо. Всъщност установих нещо странно,че друга жена не ми носеше толкова голямо удоволствие колкото нея,че тя задоволява всичките ми нужди и че нямах нужда от друга жена. А това е странно,сякаш вече бях склонен да бъда моногамен,всъщност не бях изневерявал много,да бях залитнал няколко пъти но не беше същото,по скоро беше,защото тя беше заета с нещо,а аз я желаех и просто се опитах да намеря не толкова добър заместител:
-Още една изумителна вечер...
Всеки път беше така,всеки път нови неща всеки път уникален.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Апр 02, 2014 6:32 am

Надигнах се лекичко и го целунах по устните. С пристигането на Кол, животът ми се бе променил изцяло. Да се отдам на него и на поривът си да бъда с него, беше най-доброто решение, което бях правила някога и известни заслуги за това имаше и Катерина. Всъщност тя ми беше дала стимул да се отдам на желанията си, но ако той знаеше за това едва ли щеше да мисли по същият начин.
- Ще напълня ваната... - Целунах го още веднъж и се изправих от леглото. Отидох в банята и напълних ваната, след това се потопих вътре и го извиках. Беше обикновена вана, без нищо сексуално в това да сме вътре. Може би след нея щях да го поизпотя отново, но сега исках да се насладя на това просто да бъдем в компанията един на друг.
Извих леко главата си назад към него и той се наведе, за да ме целуне. Беше наистина приятно и не беше като да сме двойка и да правим нещо друго освен секс заедно, но интересното беше, че не исках и нищо повече от това. Беше ми минавало не веднъж и два пъти, обаче Кол не беше от този тип мъже, затова се задоволявах с това което сме. Един разговор за обвързване, само щеше да го отблъсне от мен.
- Мисля, че трябва да го направим отново... Има и други момичета като Дейзи в града... Може дори ти да си избереш следващата...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Съб Апр 05, 2014 5:57 am

-Ще висим им доста време...
Насладих ме се заедно на прекрасна баня. Тъкмо се бяхме настанили на
-Май,ще си полежим още един ден заедно...
Претърколих се върху нея,като я повалих на леглото,обсипвайки я с невероятни целувки. Бях готов за нов рунд,повалих я отново на леглото,отново я желаех лудо:
-Няма да ми се измъкнеш лесно...
Тя отново ме дразнеше,като се дърпаше,предизвикваше ме наистина. Само,че телефона започна да звъни и понеже звъняха еднакво,си мислих че е нейния:
-Ей,остави ги да звънят...
Само,че отчаяно не спираше,макар да не ми беше лесно да се замисля,да не би Катерина да раждаше или да е родила или нещо друго. Дръпнах се,като се добрах до звънящия телефон:
-Да,какво има...
Гласа ми беше гневен но след,като чух гласа на Илайджа:
-Какво?!
Изправих се веднага но нямаше,как това което чух проби дупка в съзнанието ми:
-Той? Какво?
Направих знак на Елизабет също да се облича:
-Да идваме!
Започнах да обличам дрехите си,като дори не ги закопчавах:
-Майкъл е нападнал,на близо са,а явно и Катерина ражда.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Съб Апр 05, 2014 6:08 am

Нямаше нужда да казва нищо, защото бях чула целият разговор. Бързо, без да губя никакво време се насочих към гардероба си и както никога просто го отворих и без никакво колебание или суетене, грабнах някакъв черен потник и дънки и ги нахлузих върху себе си. Кол също като мен не губеше никакво време, още не беше затворил телефона, когато започна да се облича.
- Съжалявам... - Той ме погледна въпросително. - За баща ти...
Знаех, че иска смъртта му и не го обича, но все пак му беше баща и може би някаква част от него в момента страдаше за тази загуба. Кол предпочете да не обръща внимание на коментара ми.
- Трябва да предупредя останалите, ако... - Кол веднага възрази и каза, че трябва да отидем в къщата на брат му. Реших да не му противореча, защото ситуацията беше доста странна. Последвах го покорно, до дома на брат му, където вече по-голямата част от семейството се бе събрала.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите