Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Апартаментът на Елизабет

Страница 1 от 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Апартаментът на Елизабет

Писане by Катерина on Пон Мар 10, 2014 1:38 amПоследната промяна е направена от Катерина на Пон Май 05, 2014 1:26 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 5:39 am

Протегнах се за бельото си и много умело и бързо го облякох, а след това и потникът си. Ако щяхме да правим това наистина, предпочитах да имам нещо върху себе си. Изправих се от дюшека и вдигнах дънките си от земята, взех ги в ръце, но не ги облякох.
- Бих могла... - Намигнах му закачливо и тръгнах към стъклените врати, без да обелвам и думичка повече. От него зависеше дали ще ме последва или не, но това един вид беше покана.
Разтворих вратите и оставих свежият въздух да нахлуе в стаята. Кол, все още се излежаваше мързеливо, върху дюшека отвън.
- Идваш ли? - Пуснах дънките си на скамейката пред леглото ми и включих осветлението в стаята. Върнах се при кошетката и той вече беше на прага. Погледнах към него с лека усмивка, изхлузих потника си и го пуснах при дънките, а на негово място си сложих една тениска, която използвах за пижама, в случаите, когато имах нужда от такава. Стигаше малко под дупето ми и не прикриваше кой знае колко, но достатъчно в случая.
Тръгнах към стълбите, които водеха към другата част от апартамента ми, а той отново ме последва. Слязохме в кухнята и започнах да зареждам кафе машината:
- Само кафе ли ще желаете г-н Майкълсън?
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 5:51 am

Ах,как обичах поканите! Толкова ми харесваха! Въпреки,че нямаше най-вероятно да имам нужда от дрехи все пак да не си помисли,че съм толкова настоятелен си обух дънките,взимайки си останалите неща в ръка. Метнах ги на един стол докато се запътвах към нея.
Красивото и тяло отново ме изкушаваше,а тениската беше просто за патаклама,предизвикваше по скоро,да бъде свалено. Приближих се,като минах зад нея,уж неволно се отърках в нея:
-Ммм.. да за сега...
Но не успях да се дръпна,изкуших се прекалено много. Притиснах я към плота,целувайки врата и,а едната ми ръка,палаво се прилепи,към перфектнто и коремче на път към едно съкровено място но по скоро само дразнеше:
-Ще трябва да изчакаме да стане...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 6:09 am

- Да... - Отвърнах задъхано и включих кафе машината.
Той стоеше зад мен, прилепнал за мен, притискайки ме към плота. Дори само това ме караше да се навлажнявам отново. Краката ми още леко трепереха, а аз го желаех отново. Никога през живота си не бях правила нещо подобно. Не водех мъже тук... освен... Бързо прогоних тази мисъл от главата си, защото нямах право да мисля за гаджето си, докато му изневерявах с някой друг. Божичко, току що бях изневерила и исках да го направя отново. Какво не ми беше наред?
- Не правиш чакането по-лесно... - Още по-задъхано каза аз и притворих краката си, в отчаян опит да прогоня тази пулсираща агония в слабините си. Той не правеше нищо особено, просто ръцете му се движеха по мен, дори не беше неприлично, а по скоро нежно. Устните му обаче бяха върху врата ми и дъхът му беше толкова горещ. Правеше го нарочно или по скоро не го правеше нарочно, просто ме дразнеше и ме караше сама да го пожелая. Е, аз не бях спирала да го желая още от първият път, в който го видях и сега не беше просто желание, а истинска нужда.
- Аз... - Улових ръката му и я съпроводих до онова място, което той подминаваше умишлено... Разтворих съвсем леко крака и му позволих да направи, нова което умее най-добре, преди да съм умряла, чакайки...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 6:25 am

Сладка наслада! Още щом я докоснах разбрах,колко ме желае,цялата беше мокра,готова за мен още от сега. Пръстите ми минаха по устните и,като ги разтвориха нежно,натиснах леко,за да я накарам,да простене от удоволствие. Неколко нежни въртеливи движения,който я накараха,да потрепери. А,щом слязох до нежния вход,тя не знаеше къде се намира вече но отложих всичко,за да я накарам да тръпне. Проникнах нежно и така лесно без никакви проблеми,се задвижих в нея,толкова умело намерих онази точка,която щеше да я накара да се разтопи всеки момент. Задвижих се,така сигурно,така безжалостно дори.
Другата ми ръка се устреми към гърдите и,като се заиграх с връхчето и,притискайки го между двата си пръста. Мъжествеността ми готова за нея,се отъркваше в стегнатото и дупе,показвайки че всичко това ме е възбудило до краен предел. Копнеех да заместя пръстите си с нещо друго. Исках да я притисна още по силно към плота и да проникна но все още исках да я накарам да достигне края,а после да моли за още.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 6:38 am

Този път бе стигнал много по-далеч и това просто ме влуди. Подобно на миналият път стенанията ми огласиха стаята, с тази разлика, че сега не можех да се движа особено много. Той сякаш ме беше приклещил така здраво, именно защото не желаеше да се движа особено много.
- Божичко... - Извиках силно, защото дори когато си мислех, че не може да стане по-хубаво, той го правеше. Правеше всичко толкова вулканично... Всяко усещане, просто ме заливаше и помиташе с пълна сила. Краят ми беше толкова бурен и див, че цялото ми тяло се разтрепери. Жадувах за избавление от тази влудяваща агония на пълно задоволство и в същото време, жажда за още. Исках да го усетя в себе си, но не по този начин. Исках да усетя мъжествеността му, вътре в мен...
Ръката му, която си играеше с гърдите ми, мина на гърба ми и се плъзна по гръбнака ми. Изведнъж той ме притисна към плота, гърдите ми веднага реагираха на студенината и ме побиха тръпки по цялото тяло. Извиках още веднъж, защото това беше нещо сякаш сю реалистично. Никога преди мъж не се бе отнасял така с мен и дори не очаква, че може да ми хареса толкова много. Той извади ръката си от бикините ми и усетих как разкопчава дънките си. Бях напълно разтърсена и дори самото очакване, да го усетя в себе си, ме накара да свърша отново...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 6:52 am

Нямаше да отлагам много,още що усетих свободата я замених с друга,още по хубава. Тялото и веднага отговори на проникването,а то се оказа невероятно лесно,защото направо се разтичаше по него. Притисна я за плота,като прониквах бавно и до край в нея. Сладката гледка на невероятното и стегнато дупе,макар и вулгарно да звучеше,ме караше и аз да потреперва. Движенията ми бяха от край до край,като и давах ново вълнение. Естествено знаех ме и двамата,че няма да продължи дълго но сега това е ритъма. Толкова гореща,толкова стегната дори,не знаеше самата тя какво удоволствие ми доставяше и това,че на моменти мислех,че ще изгубя контрол.
И не се забави загубата на контрола,дори не знаех от къде ме връхлетя,от бавните прониквания,преминах на бързи,разтърсващи,дори груби но не се дръпна,ами напротив стенеше от удоволствие.
Исках освобождение,исках го отчаяно но то не идваше бързо. Не можех да спра,докато не я имам,докато не я покоря. Чуваха се невероятни звуци,всяко възбуждащо още повече,нейните стонове и неговите,огласяваха стаята. Притиснах едната си ръка под нея и плода,като притиснах здраво едната и гърда но не можех да се контролирам. Преди да се усетя вече бях стигнал до края,като се задвижих няколко пъти дори грубо,докато тръпките отминат. Но Господи бях луд,жадувах за тялото и.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 7:04 am

Краят беше не по-малко диви бурен от началото, а аз бях абсолютно покорена. Не си чувствах краката и дори не можех да си поема дъх. Виеше ми се свят и цялата пулсирах. Не можех да помръдна, останах да лежа върху кухненския плот и усещах, че този път няма да успея да се събера толкова бързо. Просо имах нужда от много повече време.
- По дяволите... - Изругах под носа си.
- Ти си изумителен... - Никога нямаше да забравя тази нощ и това чукане. Щеше дълго време да ми държи влага, може би цял живот.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 7:17 am

Целунах я по гърба,а и се наведох да оставя една съща и по стегнатото и дупе. Все още ми се разкриваше прекрасна гледка на нежната и женственост. Преглутнах жадно,исках да я вкуся. Не знаех дали е готова за още,по нея цялата разбирах,че щеше да го желае но не съм сигурен до колко ще може да издържи,защото явно никой до сега не и е показвал,какво е да си с истински мъж.
Отдръпнах се,за да и даде въздух и възможност да се върне на себе си но каката и още трепереха,за това се приближи и я улови,като я понесе на ръце.
-Ще оставим кафето за друг път...
Понесох я към леглото,като я поставих там,целунах я нежно по устните,като я погледнах с пламъчета:
-Благодаря ти,че ми подари тази прекрасна вечер,ти си невероятна жена...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 7:28 am

Не знам дали той трябваше да благодари на мен или аз на него. Безспорно той беше този, който свърши цялата работа, а аз единствено се наслаждавах на всеки един миг.
- Пак заповядай... - Това сигурно не трябваше да се повтаря никога повече, поради ред причини, но Бог ми беше свидетел, че щях да си спомням за тази нощ още ужасно дълго време.
- Надявам се, че... - Прехапах леко устните си, защото бях извършила ужасна глупост тази вечер. Да се забъркаш с древен вампир, брат на шефа ти, с беше истинска лудост, да не споменаваме и това, че вече си имах някой, който можеше да довтаса тук всеки момент. Къде изобщо ми беше ума?
- Това ще си стане между нас... - Не исках да се разбира, особено от брат му, който имаше мания да наказва за щяло и нещяло.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 7:40 am

-Спокойно,ще си остане между нас...
Уверих я аз,а и на кой да кажа,на брат ми Клаус,който няма да хареса това и щеше да накаже някой от нас. На Илайджа,който ще създаде куб от морални речи на тема за моя морал. Да имаше повторение но точно това,щеше да стане:
-Ще пазя тази хубава тайна...
Приближих се навеждайки се към нея,като прошепнах на ухото и:
-Надявам се обаче,това да не ни е единствената...
Целуна я по устните но след това се отдръпна. Времето да си тръгвам беше дошло,не исках да си тръгвам но трябваше да я остави да си почине,а и не се знаех дали Клаус няма да я потърси днес и нямаше да е много доволен,да ме види тук.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Вто Мар 11, 2014 7:47 am

Отново прехапах устните си, за да не изтърся някоя глупост като обещание за повторение. Това между мен и него трябваше да си остане такова каквото е. Една незабравима нощ с много алкохол и секс.
- Ще ти се обадя тогава... - Това беше дежурна реплика за всеки мъж и всяка жена, които по деликатен начин отсвирваха някой.
- Бих се радвала да те видя отново... - И със сигурност щях да го видя отново. Живеехме в малък град и щеше да е трудно да не се видим.
- Наистина си изкарах чудесно... - Слабините ми все още продължаваха да пулсират от възбуда и усещах бедрата си леко лепкави и влажни. Трябваше да си взема душ, преди да си легна.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Вто Мар 11, 2014 8:08 am

Намигнах палаво,откраднах си,като изпечен крадец още една целувка:
-И аз също,лека нощ или по скоро сутрин.
Тръгнах по посока на дрехите си,като ги навлякох бързо на себе си,не исках да избягам но тя вече беше много уморена:
-Чао Бела!
Казах подобно на италянец и излязох от апартамента но още усещах аромата и по себе си,който ме побъркваше. Надявах се това да се повтори отново.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 3:44 am

Не го изпратих, защото знаех, че ще се оправи и сам. Въпреки намерението ми да посетя банята обаче, дори не се и опитах. Спеше ми се толкова много, че още щом се отпуснах назад в леглото и вече бях заспала.
Събудих се чак следобед и то благодарение на телефона ми. Беше Дейвид. Още щом чух гласът му изпитах ужасна вина за случилото се предната вечер. Той обаче никога нямаше да разбере за това, така че просто трябваше да се държа какво обикновено.
Разбрахме се, че ще мине по някое време вечерта. Обещах, че ако няма нищо друго ще си бъда вкъщи и ще го чакам, после затворих телефона и влязох първо в банята. Имах ужасяваща нужда от душ.
След като се изкъпах и приведох всичко в ред, отстранявайки всяка една следа от това, че снощи не съм била сама, излязох. Никой не ме беше търсил и изглежда нямаха нужда от мен, което беше добре. Утре можех да се върна към всичките си задължения, но днес... Днес щях да прекарам една прекрасна вечер с Дейвид и щях да се опитам да разбера какво става в квартала.
Прибрах се привечер и изпих едно, преди да се кача. Казах на Том, да изпрати Дейвид горе, когато се появи...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Дейвид on Сря Мар 12, 2014 3:55 am

Позабавих се доста и по-лошото нямаше да мога да остана дълго, но достатъчно, за да не се почувства отново пренебрегната. Понякога Елизабет можеше да бъде ужасно досадна. Смяташе, че светът се върти около нея и нищо друго нямаше значение. Е, не че се оплаквах. Всъщност обичах да прекарвам време с нея, особено когато не й трябвах за нещо. Тогава беше наистина приятно.
- Нося китайско... - Още с влизането, заявих аз. Знаех, че ще ме чуе където и да се намира и само след секунда тя стоеше срещу мен, ослепително красива както винаги.
- Ако знаех, че ще си облечена така, щях да донеса и вино... - Беше с дантелена черна рокля, стигаща малко под колената й, а косата й бе прибрана в елегантен кок.
- Може би и щях да облека нещо друго... - Това се случваше за първи път. Обикновено когато знаеше, че ще идвам ме чакаше без дрехи, този път обаче се беше изтупала като за гала вечеря.
- Отиваш ли някъде? - Изведнъж му хрумна, че това може да не е в моя чест.
- Не, глупчо... - Отвърна тя и се приближи. - Така ли ще стоиш... - Осъзнах, че съм се заковал ред врата и я гледам с зяпнала уста.
- Не... - Побързах да кажа и я целунах. - Здравей, изглеждаш зашеметяващо. - Това я накара да се усмихне по нейният си начин. Боже дори не знаех, че има такава рокля в гардероба си.
Тя взе плика с храна и го остави върху плота, а в главата ми беше само, как събличам всичко от нея. Майната й на вечерята, помислих си и отидох до нея, обърнах я към мен и започнах да я целувам.
- Липсваше ми...
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 4:07 am

- И ти на мен... - Отвърнах в паузите между целувките, по които разбирах, че няма да вечеряме скоро или поне не китайско.
Дейвид набра роклята ми и ме повдигна, увих крака около кръста му и той ме понесе нагоре към спалнята. Беше ужасно възбуден и ме желаеше и преди снощи, дори нямаше да се замислям колко силно е моето желание, но сега просто не можех да не ги сравня. Кол ме беше побъркал още преди да е започнал и Дейв беше адски добър в това което прави, но сякаш никой не можеше да се мери с Кол...
Роклята ми вече беше на земята, а също и неговата риза. Събух обувките си и стъпих в страни от тях, а точно в този миг, Дейвид ме надигна отново и ме постави върху леглото, качвайки се върху мен. Започнах да се възбуждам ужасно много, но не благодарение на него, а на спомена за Кол.
Дейвид започна без да сваля панталона си напълно, а моите бикини лежаха разкъсани на пода. Членът му проникна в мен и отново и отново... През цялото време мислех само за Кол и за миналата вечер...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Дейвид on Сря Мар 12, 2014 4:29 am

Движех се напред назад, отново и отново, ужасно бързо и диво, но тя беше толкова възбудена, че можех да правя каквото си пожелая. Даже не се замислях защо и какво толкова я е възбудило, но каквото и да беше ми харесваше. Все пак обаче го отдавах на факта, че не бяхме правили секс от повече от седмица, покрай цялото онова нашествие от древни в града.
Не можех да я позная тази нощ. Беше направо като огън. Толкова ми беше хубаво, че чак не можех да се контролирам. Свърших диво в нея и след още няколко тласъка, в които и тя самата изригна, напуснах тялото й и легнах до нея на леглото.
- Искаше ми се да мога да остана по-дълго... - Казах аз и вдигнах дънките си. - Днес си в настроение... - Това обаче не променяше факта, че трябва да тръгвам.
- Какво искаш да кажеш с това, че ти се иска да останеш по-дълго? Тръгваш ли? - Попита недоволно тя и се изправи, гледайки ме злобно.
- Съжалявам бейб... - Също се надигнах и я целунах, за да не се цупи. - Трябва да тръгвам сега, но обещавам да се реванширам за това...
- Спести си го... - Беше ми ядосана. - Не може да идваш тук, да ме чукаш и после да си заминаваш, все едно...
- Извинявай...
- Какво става в квартала ти? Знаеш ли колко неприятности ми създаде за дето не каза, какво е планувал Краули... Чудя се как още стоя пред теб...
- Нямах никаква представа за това миличко... - Естествено, че не се сърдеше, че няма да остана да спя тук и без това повечето пъти сама ме гонеше. Сърдеше се, защото иска информация, а аз нямах време да й я дам сега. - Виж, нямам никаква представа какво се случва. Знам само, че някаква от новите се е самообявила за кралица и всички са в паника... - Това трябваше да й е достатъчно за сега.
- Не се сърдиш нали? - Попитах я с онази усмивка, на която не можеше да устои и въпреки, че се мръщеше още, знаех, че информацията ще й е от полза.
- Това вече го знам... Бях там... - Отвърна тя, още по намръщено.
- Беше ли? - Тя кимна. - И как се казва тази "кралица"?
- Нямам представа... Мисля, че Амералд някоя си, не й запомних всичките имена... - Стиснах челюстта си, но не оставих да ми проличи, какво всъщност изпитвам в момента.
- От къде се взе? - Продължих да я разпитвам.
- Нямам представа... Мисля, че е гадже на най-големият брат... - И аз така бях чул.
- Знаеш ли нещо друго? - Продължих да опипвам почвата, но май последният ми въпрос я ядоса още повече.
- Какво друго искаш да знам? Едва я познавам. Ти обаче живееш сред тях и дори не си разбрал какво крои Краули? Очакваш ли да повярвам на това? - Много ми беше насъбрала. Запуших устата й с целувка, докато не се успокои, а когато го направи, се надигнах и изправих от леглото.
- Наистина трябва да тръгвам. Ще ти се обадя по-късно... - Закопчах дънките си и си вдигнах ризата от пода. - Никой няма да те нарани, ясно? Няма да им позволя. Сега спри да се цупиш о слез да хапнеш нещо...
За довиждане получих възглавница в лицето. Засмях се и й изпратих една въздушна целувка, след което изчезнах. Слязох по стълбите и минах през бара. Тъкмо закопчавах ризата си.
- Том, Беки ти изпраща много поздрави... - Засмях се звучно и направо прелетях през бара. Бързах ужасно много...
avatar
Дейвид

Брой мнения : 253
Репутация : 0
Join date : 11.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 4:36 am

Вече дори не изпитвах угризения, че снощи съм спала с някой друг. Щеше да си плати за тази вечер...
Станах от леглото и влязох в банята, за да го отмия от себе си. Точно сега не ми се искаше и да чувам за него, камоли да го усещам по себе си...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Сря Мар 12, 2014 6:19 am

Паркирах се на редовното си място,като очаквах красивата си компания да дойде може би за накое питие. Само,че доста си почаках,може да се каже една бутилка се сбогува с живота си и сега на ред беше втора.
Насочих погледа си към страната от където трябваше да дойде тя но вместо тя да слезе,слезе някакъв,който си закопчаваше ризата. Не е трудно да се досетиш,какво е правил,още повече че пращаше поздрави.
Шом от мина все пак зададе тъпия въпрос на бармана:
-Тоя да не е гаджето на Елизабет?
Бармана поклати глава,в знак на съгласие,като ми даде още информация. Преминах с ръка по устните си,като си личеше че съм ядосан но това ново чувство,което ме изгаряше никак не ми допадаше,истинска ревност. По дяволите!
Изпих на бързо чашата,като метнах пари на бара взимайки бутилката със себе си и веднага тръгнах по посока на апартамента. Щом се оказах пред прага чух водата под душа. Щях да се възползвам от момента. Съблякох дрехите си на бързо,като се оказах под душа. Тя обаче явно очакваше някой друг,това ме подразни но щях да се възползвам,затворила очи не осъзна,кой идва. Прокарах само ръцете си,като я целунах по раменете но не се приближих. Ръката ми се спусна надолу по корема,докато не стигна без ни най-малко срам до нежното и цвете.
Притисна се към нея,като я хвана здраво без шанс да ми се измъкне:
-Кажи ми Бела,докосва ли те,както аз те докосвам?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 6:31 am

В първият момент си помислих, че наистина съм загубила ума си, защото нямаше начин това да е той. Истински вярвах, че всичко това е плод на въображението ми, дори и когато усетих така познатият и желан допир на пръстите му. Краката ми леко се присвиха и почувствах онзи изпепеляващ пожар в слабините си. Изгаряща болка и копнеж за един блян, който никога повече нямаше да се повтори. Може би само в сънищата ми, както сега. Обаче го чувствах толкова реално, че чак ми се завиваше свят...
Изведнъж обаче осъзнах, че това не е сън. Нямаше как да бъде сън, защото усещах присъствието му толкова осезаемо. Дори ароматът му се забиваше право в мозъка ми. Горещият му дъх във врата ми... Господи, искаше ми се това да не свършва никога...
- Какво правиш тук... - Попитах едва едва и на пресекулки, защото беше трудно да говоря, дори да мисля, когато там долу ниско в стомаха ми, сякаш бе избухнал пожар.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Сря Мар 12, 2014 6:45 am

Не престанах дори за секунда,дори напротив бях станал толкова дързък,че проникнах в нея и задвижих безпощадно пръстите си,карайки я да изпита сладко блаженство. Усещах я толкова влажна и не само,защото е под душа,самата тя се разтичаше по мен,толкова възбудена. Другата ми ръка без жал но с жажда,си играеше с едното и зърно,като го притисках между пръстите си.
-Сама знаеш,какво правя...
Продължавах докато не усетих,че ще стигне до края но спрях,като я накарах да изстене от това,че не и дадох онова,което иска но щях да отложа,за да получи по голямо удоволствие. Мъжествеността ми се отърка в нея,като замести ръката ми но я приведох леко на пред за да мога да проникна в нея. Накарах я да се опре в стъклото на кабината,като се задвижих бързо и рязко в нея. За да доставя и на двама ни удоволствие от което имах ме нужда. Щях да излича всеки спомен за него,щях да я накарам да не пожелава друг. Толкова бях ужасен но я исках само за себе си.
Прихванах нежното и стегнато дупе,като го задвижих,за да ме усети още по на вътре в нея. Толкова беше невероятна,че нямах намерение след това да я оставям.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 6:57 am

Виковете ми на болезнено удоволствие се разнесоха в банята, отеквайки между стените и връщайки се обратно при мен. Тялото ми бе ужасно превъзбудено и всеки един негов тласък, всеки един допир, всичко ме изстрелваше до върха. Извивах се и се притисках към стъклената стена, но просто нямаше къде да избягам... Цялото ми тяло се разтресе и извиках още по-силно, когато оргазма ме заля с пълна сила. Брутално мощен и оставящ ме без капка дъх. Сякаш земята под краката ми се разтресе и всичко, абсолютно всичко около мен започна да се движи.
- Моля те... - Простенах умоляващо. - Кол... - Извиках името му.
- Спри... - Казвах спри, но всъщност имах нужда от поне миг, за да си поема въздух. Щях да се строполя на земята в противен случай. Както казах и по-рано, не чувствах краката под земята си, сякаш бях в безтегловност и се реех някъде в пространството...
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Сря Мар 12, 2014 7:13 am

Забавих за миг,като я прихванах,за упора да не падне,защото крачетата и бяха омекнали. Наистина и трябваше време поне малко,а и тя щеше да подскаже,кога е готова за още. Не бях излязъл още от нея,когато улових първо съпуна и преминах по тялото и,като го направих хлъзгаво и невероятно меко. След това хванах гъбата и преминавах нежно по тялото и,като се оказа между бедрата и но не притисках прекалено. Задвижих бавно,а гъбата остана там,за да и достави друг вид удоволствие.
-Бела...
Прошепнах на ухото и,като го засмуках. Сега беше ред и на моето удоволствие но щях да го достигна след нейното. Този път бях по нежен не толкова груб и настоятелен но ми беше отминала яростта и сега можех да дам власт на не толкова грубите си чувства.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Елизабет on Сря Мар 12, 2014 7:22 am

Тази минутка за отдих, така да го нарека подейства наистина, защото вече се завръщах при него на земята, но само, за да установя, че той отново се е задвижил в мен. Този път обаче беше по-различен начин, някак внимателен и дори нежен. Тази промяна ми хареса дори повече.
- Искам да ме целунеш... - Простенах и очаквах просто да ме обърне към себе си, но сгреших. Той прокара пръсти между косата на тила ми и я издърпа назад. Нямах друг избор, освен да се извия назад и така той достигна до устните ми. Захапа долната и въпреки нежността в проникванията му, всеки мой опит да изправя главата си и да избягам от така наречената целувка, се оказа неуспешен. Той затягаше пръстите си, все повече около косата ми. Отново започнах да стена, напълно загубила разсъдъка си. Вече не правех разликата между болката и удоволствието, те сякаш се допълваха едно друго и ме превземаха изцяло.
- Кол... - Устните му все още безжалостно атакуваха моите, но ми оставяше и възможност да дишам и дори да говоря.
avatar
Елизабет

Брой мнения : 511
Репутация : 1
Join date : 06.03.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Kol on Сря Мар 12, 2014 7:43 am

Всичко това се хареса и на двама ни. Скоро гъбата се изтръгна от ръката ми и я докосвах само с нея,забързах движенията,защото усещах моя край,а не желаех да го отлагам,а и никога не ми пречеше след,кратка пауза отново да продължа.
Пуснах костите и,като я прихвахах с две ръце през кръста и задвижих все по бързо. Но всъщност с това обгръщане не само я притисках към себе си,не и давах възможност да се отдръпне,не че щеше да го направи.
Не беше никак чудно но малко след нейния край дойде и неговия но то просто беше така планирано,и все пак не толкова,защото се случи от самосебе си,защото провокиран от нейния край,достигна и до неговия. Движеше се бавно и дълбоко докато последната тръпка не премина. Оставяше малки целувки по гърба и врата и,като я пусна едва когато усети,че може да си стъпи на краката. Остави я сама да реши,какво да направи но се надяваше да не бъде изгонен след висчко това.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Апартаментът на Елизабет

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 6 1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите