Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Крайпътна бензиностанция

Страница 4 от 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Вто Фев 04, 2014 9:32 am

- Трябваше ли да бъде забавно и да се смеем? Защото ако това е била целта, то пропусна с доста.
Вече не бях много сигурна какво и има на тази. Или дъската й хлопаше или беше адски глупава, за да идва с тези абсурдни твърдения и да очаква, че ще й се размине за втори път днес.
- Божичко, ти наистина си луда нали? - Погледнах невярващо към Илайджа, защото каквото и да ставаше тук, то не можеше да е любов.
- Сигурни ли сме, че и Илайджа е с всичкия си? - Попитах Ник. Даже нямаше смисъл да обяснявам защо това което казваше момичето е напълно нелепо.
- Това не може да се случва наистина... - Още по-настоятелно погледнах към Ник.
- И ти ли си си загубил ума? От още колко доказателства имаш нужда, за да сложиш край на това? Имаме истински проблеми за решаване Ник. Моят живот. Твоят живот. - Започнах да изреждам аз. - До кога ще си губим времето с тази откачалка? - Даже вече не й бях толкова ядосана, защото най-накрая осъзнах, че се дължи на психичното й състояние или безграничната глупост, защото усещах, че наистина вярва в тези дивотии.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Вто Фев 04, 2014 9:42 am

-Това вече е върхът на глупостите...
Преди да остави време да реагира,извади от джоба си сребърната кама,която заби близко до сърцето на Илайджа и го прикова,за стълба. Сега бе ред на малката да си плати за тези глупости.
-Мисля,че не бях ясен,да решиш проблема...
Приближи се още по бързо към нея,като я вдигна от земята,като я държеше да врата. Бавно започваше да се задушава:
-Твой те глупости още повече ме вбесиха... Никой няма правото да се подиграва с Катерина...
Погледна към брат си,който беше прикован там:
-Ще видиш,как я убивам,пред очите ти,за да се научиш никога повече да не се подиграваш с мен.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Вто Фев 04, 2014 9:50 am

- Никлаус! - Изкрещях докато се опитвах да извадя камата от гърдите си, а и за да привлека вниманието му върху мен, а не върху нея, преди наистина да е направил най-огромната грешка в живота си.
- Пусни я! - Заповядах аз, а той ми се изсмя, стискайки още повече гърлото й.
- Добре... - Извиках давейки се. - Тогава слушай... Слушай и ще разбереш, че казваме истината, а когато осъзнаеш, че казваме истината, ще разбереш каква огромна грешка си допуснал... - Гледах Ан. Господи вече едва дишаше.
- Моля те! Просто слушай... - Погледът му се насочи към мен, сякаш най-накрая беше готов да чуе какво имам да кажа, но и трябваше да е правилното нещо, защото иначе Ан щеше да издъхне в ръцете му. И после нямаше да има милост за него под това слънце.
- Катерина носи дете... Чувам как сърцето му бие... Моля те, пусни я преди да си я убил... Моля те... Слушай...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Вто Фев 04, 2014 9:58 am

Не успя да реагира на време иначе,щеше да успее да му причини болка. Преди да успее съзнанието и беше замъглено от липсата на кислород,като се бореше за всяка глътка въздух,а той все повече и повече я стискаше. Вдигнал я от земята и я държеше,като чели държеше парцалена кукла.
Вкопчи се отчаяно в ръката му,като приложи една от дарбите си и го изгори,като се наложи да я пусне. Строполи се на земята,като се закашля силно,опитвайки се да поеме въздух:
-Заслушайте се по дяволите...
Пое още по дълбоко дъх,като остана на земята,тялото и беше прекалено слабо за да се изправи веднага,да беше вещица но не знаеше,как да го контролира и,как да си борави със силите,особено под напрежение.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Вто Фев 04, 2014 10:07 am

- Никлаус! - Пак изревах аз, защото виждах как отново се насочва към Ан, която едва си поемаше въздух. И гласът ми някак си успя да го спре на мястото му. Може би защото бях по-големият му брат и някъде дълбоко в себе си знаеше, че трябва да ме послуша или пък му се искаше да казвам истината, или просто го направи, за да се гърча от страх още малко, но той спря и се обърна към мен. Погледна ме и аз отново заговорих:
- Давам ти думата си, че казвам истината! Ако греша, прави каквото искаш с Ан, но ако съм прав ще я оставиш намира и ще ме изслушаш. - Прочетох колебание в очите му.
- Слушай братко! - Отново го призовах и погледнах към Катерина. - Това там е жената, която ще роди детето ти, а това там... - Кимнах към Ан, която сякаш започваше да се съвзема.
- Това е жената, която може да ти помогне да го опазиш и ако сега я убиеш... Е, не виждам как ще успееш да спасиш себе си и детето си от Естер, която е тук заради него... - Погледнах го право в очите.
- Слушай! - Той отново тръгна към нея, а аз изкрещях отново с такава ярост, каквато никога до сега не бях изпитвал. - По дяволите Никлаус, СЛУШАЙ!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Вто Фев 04, 2014 10:15 am

-Очакваш да повярвам на една малка глупачка,която не си мери приказките,която унижава Катерина,сигурен съм,че и ти си намесен в тази глупст,въпроса е кой е по големия глупак. Ти,че и повярва или ти си го измисли?!
Отново погледна към Ан:
-Нямам намерение да слушам никой от двама ви. Няма да слушам нищо,защото няма нищо. Вампирите не могат да имат деца. Всичко останало са глупости...
Приближи се отново към Анабел,като приклекна към нея:
-Не си толкова могъща,колкото изглеждаш,явно и твоите дарби и пророчества са просто плод на добрата ти фантазия. Заблудила си Илайджа но не можеш да заблудиш мен,ясно ли ти е.
Протегна се към нея,като бе на път отново да я сграбчи.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Вто Фев 04, 2014 10:26 am

Погледнах Катерина, която май имаше малко повече вяра на думите ми, не достатъчно обаче, за да спре брат ми. И предвид, че бяха толкова решени да убият и двама ни, нямаше какво друго да се стори освен да:
- Извади камата Катерина! - Заповядах й аз. - Веднага! - А тя и брат ми в един миг скочиха към мен, но тя стигна първа и успя да извади камата, преди той да я е спрял. Сега аз държах нея и гледах брат си в очите.
- Ще изтръгна сърцето й, преди да си успял да направиш каквото и да е. Ако изобщо някога си обичал тази жена... Ще изпълниш молбата ми... Ако я убия, този път ще е завинаги и този път ще умре не само тя, а и детето ти, затова поне веднъж в живота си си направи услуга и слушай... - Не ми се искаше да наранявам Катерина, защото Ан беше казала, че това е единствената възможност за това дете и ако я наранях и то умреше заради мен, нямаше да си го простя никога, но щях да го направя, защото нямаше нищо по-страшно от това да загубя Ан.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Вто Фев 04, 2014 10:39 am

-Пусни Катерина веднага...
Изрева той,като очите му пробляснаха почти в жълто,като му идеше да го разкъса за дързостта му. Не помръдна,защото се страхуваше за нея,да не я нарани. Дишаше и ръмжеше,като не помръдваше,защото и Илайджа също не го правеше.
Той от хлаби хватката но все още не я пусна. Клаус се успокой съвсем малко,като послуша брат си,в това да се заслуша. Тогава очите му се разшириха,наистина трудно бе да се повярва но тогава чу малкото туптене на сърчице,която миеше слабо. Все още не е пораснало много. Илайджа я пусна,защото разбра,че той най-вече бе чул това,което трябваше.
-Как...
Погледна към очите на Катерина:
-Това е...
Нямаше точната дума,не знаеше,какво да каже,гледаше към Кат,а умът му бе изпразнен от съдържание.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Вто Фев 04, 2014 10:50 am

- Какво? - Попитах вече изнервена до краен предел. За не знам кой път се опитваха да ме убият заради умопомрачената вещица, а сега и Ник беше повярвал на лъжите й. Не чувах нищо. Не усещах нищо. Ако имаше дори и един процент вероятност да казва истината, нямаше ли да усетя нещо? Да чуя нещо?
- И ти ли си загуби ума? - Попитах невярващо и се приближих към него, като взех стъписаното му лице в ръце и го принудих да ме погледне.
- Ник, погледни ме... - Казах съвсем тихичко, защото се страхувах, че всяко по-рязко движение или дори шум, може да го накара да превърти съвсем.
- Това е невъзможно... Не чувам нищо... Не усещам нищо, затова просто ми повярвай... Поне веднъж ми повярвай... Това което казват е лъжа...
- Истина е Катерина. - Намеси се Илайджа. - Просто кръвта на брат ми, не ти позволява да го чуеш, но е истина.
- Не! - Извиках аз и пуснах Клаус, като погледнах към Ан или както там и беше името. - Каквото и да правиш, престани! - Изобщо не се шегувах. - Чуваш ли ме? Престани или кълна се ще те убия. - Май все пак имаше сили, за да накара двама древни вампири да повярват в измишльотините й.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Сря Фев 05, 2014 5:54 am

Беше изпаднала в пълна паника и как не,той също се панираше отвътре,защото това не изглеждаше възможно но чуваше сърцето на създанието вътре в нея. Толкова не обяснимо,толкова голяма загадка,че на света нямаше по голяма. Прихвана я за раменете,трябваше да се успокой:
-Катерина успокой се...
Трябваше да и го внуши,защото простата дума:
-Не искам да го призна но тя е права. Чувам ритъма на сърцето му,по някаква причина ти не го чуваш но...
Погледна я в очите,не вярваше и нямаше доверие на тази вещица но когато фактите говорят е съвсем друго нещо. Самия той,изпитваше толкова много чувства,ако наистина историята е истина,това дете,щеше да е дори по могъщо от него,а той не приемаше такива неща:
-Това дете,ще ни донесе само беди...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Сря Фев 05, 2014 6:03 am

- Съмнявам се. - Повдигна вежда и се усмихна. - Защото няма бебе Ник! - Заяви Катерина и то съвсем спокойно, както Клаус я бе помолил, а аз стоях втрещен отстрани и се чудех какво точно става.
- Божичко! - Измърморих възмутено и се хванах за главата, защото не мисля, че някога се бях чувствал толкова отчаян и безпомощен, както в този момент.
- Чувате ли се изобщо какви ги говорите? - Бях поразен от пълната липса на чувства в който и да е от тях двамата.
- Току що разбра, че ще ставаш баща и първата ти мисъл е, че това ще бъде проблем? - Толкова бях разочарован от брат си, че дори не можех да го скрия.
- За бога Никлаус, какво не ти е наред?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Сря Фев 05, 2014 6:16 am

Все още не можеше да стане,когато чу нещо,което никак не и хареса. Това,че можеше да е проблем за Клаус,означаваше,че ще постъпи по същия начин,както постъпи с нея,взимайки я за проблем.
-Катерина...
Извика,като погледна на горе:
-Дори да не го чуваш,заради кръвта на Клаус,не го ли усещаш някъде в дъното на черната си душа,че в теб расте живот. Ти вече си майка искаш или не,и ако затвориш очи,ще усетиш духовната си връзка с него...
Не можеше да говори вече,отново опря ръце в земята,като не знаеше имали смисъл да говори,когато по скоро срещаше стената от колкото да говори на някой който да я разбере. Защо въобще трябваше да вижда това пророчество,трябваше да ги остави да се избият един друг но щяха да повлекат и Илайджа след себе си.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Сря Фев 05, 2014 6:33 am

Всички стояха и се взираха в мен, в очакване да кажа или направя нещо, а онези двамата очакваха по скоро да почувствам нещо, което не можех, защото дори и да имаше някаква доза истина, в думите им, аз не бях точно това което се предполагаше да бъда. Майка! Как изобщо й беше хрумнало да каже това. Почти целият ми живот бе концентриран върху това да не изпитвам нищо, защото чувствата бяха проблем, бяха слабост... Всъщност не бях сигурна, че съм способна да изпитвам каквото и да е, дори и да си позволя да чувствам.
- Уморена съм. - Отвърнах незаинтересовано и погледнах към Ник.
- Искам да се изкъпя и преоблека. Нося тези дрехи от цяла вечност. - Въздъхнах тежко и тръгнах към колата, като по пътя натам взех двата гримоара, които лежаха близо до Ан. Трябваше да видя какво пише в тях, не защото вярвах на нещо от историята им, а просто от любопитство.
- Ако сме приключили тук, по-добре да тръгваме... - Погледнах през рамо към тях, а те ме гледаха все така безизразно и тримата. Завъртях очи с досада и влязох в колата.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Сря Фев 05, 2014 6:42 am

Все още се чувстваше,като ударен от камион,все едно тукущо падна комета пред очите му и той преподреждаше фактите,отричаше ги и пак ги доказваше. А,онова туптене не спираше,сякаш отекваше в главата му,толкова тихо но и толкова влудяващо не реално. Сякаш се намираше на друга планета,в друг паралелен свят. Тръгна не защото так каза Катрин,а защото не бе добре да се застояват на едно място за толкова дълго време.
-Тя е права трябва да тръгваме...
В умът му отново се въртеше това,че бебето ще донесе беди и до голяма степен е добре да не се ражда. Тя и без това Катерина не вярваше в него,щеше да направи нещо това дете да не се роди. Страхът,че някой или нещо може да е по силно от него обръщаше душата му,като го караше да не знае,на кой свят точно се намира от завистли,от глупост ли... Но най-ужасното е това,че бе способен да убие собственото си дете,ако се налага.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Сря Фев 05, 2014 6:59 am

Всички влязохме в колата, сякаш нищо не се бе случило. Катерина беше тотално незаинтересована от случващото се, все едно беше някаква шега. Клаус пък се страхуваше от собственото си дете. Аз дори не знаех какво точно изпитвам, но ми се гадеше. Просто след всичко което бяхме преживяли, не вярвах, че тези двамата могат да стигнат до самото дъно. Едно беше да не се интересуват за никой друг освен за себе си, но това тук касаеше именно тях, беше част от тях двамата...
Не смеех да погледна и Ан. Този път наистина аз я бях вкарал в това и отново почти за малко не бе убита заради мен. Срамувах се и от това на което стана свидетел. Бях се доверил на тези хора, те бяха семейството ми, а от всички злини това беше най-безскрупулното и унизително нещо на което аз бях ставал свидетел. Точно сега тя нямаше нужда да бъде въвличана в това. Имаше нужда да се справи със загубата си...
Карахме с часове. Май никой нямаше представа къде отиваме. Просто мълчахме, всеки сам с мислите си. Даже не бях забелязал, че навън е станало тъмно, когато колата спря пред някакъв мотел. Изглеждаше не по-добре от този, в който аз и Ан бяхме отседнала миналата вечер. Кратко и ясно брат ми каза, че ще се върне след минутка. После излезе от колата и не след дълго се върна с два ключа, единия от които ми подхвърли, а другия задържа за себе си. Предполагам това означаваше, че това е нашата стая, но всъщност не беше много словоохотлив. Отиде до багажника, извади някакви сакове единият от които разтвори преди това и извади нещо, после ми го подхвърли. Осъзнах, че са дрехи. После осъзнах и, че цялата ми риза е в кръв. Катерина вече крачеше на някъде. Вероятно към стаята си и все така никой не обелваше и думичка. Преди да тръгне брат ми се спря отново и погледна към Ан. После отвори другия сак и измъкна още някакви дрехи, вероятно на Катерина и след като и ги подаде, тресна капака на багажника и тръгна след Катерина.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Сря Фев 05, 2014 7:35 am

Илайджа леко я придържаше,защото нямаше сила. Все още от време на време се прокашляше. Качиха се в стаята,като се настани на леглото,за да си почине малко. Присви се на леглото,като прегърна възглавницата. Остана безмълвна за малко,защото имаше нужда от малко тишина.
-Защо точно на най-безсърдечните хора им се раждат деца? Не можеше ли да се роди дете в някое любяща двойка,която наистина искат деца. Сигурна съм,че Клаус с неговата мания за величие и превъзходство иска да убие детето,а Катерина е всичко друго но не и подходяща за майка...
Погледна към Илайджа:
-Съдбата,често е несправедлива. Надявам се поне малко да се осъзнаят.
Затвори за миг очи,самата тя щеше да бъде прекрасна майка на такова дете,истината е,че не можеше и нямаше да има щастието да бъде избрана,като Катерина да има дете от своя любим. Сигурна беше,че никога няма да има дете от Илайджа,а да има дете от някой друг това е напълно не мислимо. За това просто отричаше всичко и преднего,тя мразеше децата,и не искаше да ма дете,защото нейното желание можеше да го нарани.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Сря Фев 05, 2014 7:44 am

Хвърлих дрехите на един стол и започнах да разхлабвам възела на вратовръзката си. За първи път тя сякаш ме задушаваше.
- Ще го направят. - Заявих уверено и се приближих към леглото на което се беше свила. Наведох се и нежно я целунах по главата.
- Защото дори и да не го показват сега, те искат това бебе, просто са прекалено горди, за да си го признаят. - Надигнах се и издърпах вратовръзката, после я оставих върху един друг стол и започнах да разкопчавам ризата си.
- Ще се погрижа това бебе да се роди и да бъде обичано. - Познавах и двамата и знаех, че някъде дълбоко в себе си, те все още можеха да чувстват и аз бях длъжен поне да опитам да им покажа колко много всъщност имат нужда от това да обичат и да бъдат обичани.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Сря Фев 05, 2014 7:52 am

Влязоха в мотелската стая,като Катерина се залови за своите неща,а Клаус взе гримоарите,който тя държеше,за да ги препрочете отново. Седна на леглото,като се зачете в тях,сега разбираше всичко но това не му помагаше,страха да отмине. Това дете,щеше да е ужасно силно,щеше да носи изключително много отговорност,а и щеше да  изключително могъщо силно създание,което щеше да властва. Точно това което искаше той,само че искаше той да властва,а не някой друг.
Като човек,той мечтаеше за дете,за семейство,за истинско семейство и ако бе човек,щеше да се радва да научи,че е баща но сега просто не можеше да му се зарадва,защото не осъзнаваше всичко до край.
Стана ядосан,като отиде до бедния хладилник и взе една от малките бутилки долнопробно уиски и отвори малката бутилка,като я изпи на един дъх. Отново се върна при гримоарите,като ги препрочете на ново,туко виж нещо се променило.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Сря Фев 05, 2014 8:05 am

-Не знам... Ти си склонен да виждаш добро на всякъде,а аз си мисля,че те са истинско бедствие,ако въобще оцелее при такива родители,то се страхувам,че ще заприлича на тях,а тогава...
Отвори очи и погледна към него,като в очите и се,четеше това,че ни най-малко не вярва на способността на двамата да обичат. Чудеше се,как не са се избили до сега.
Като гледаше Илайджа,се чудеше дали,той не изпитва някакъв вид мъка,защото неговия брат бе избран да има дете,а той може би никога няма да бъде баща и сега приемаше всичк толкова присърце.
-Не искам да мисля,за това сега и без това в главата ми ще се пръсне... Силно си мисля,че трябваше да останем в подземието,където се бяха скрили гримоарите и да не излезем от там...
Естествено това беше шега но и истина,само там нямаше да ги намерят,нямаше и как да ги достигнат но морала на Илайджа е прекалено голям за да остави нещата така:
-Просто искам да се махнем,колкото може по на далеко,сега нямам дом където да се върна,нямам и кралство,което да управлявам...
Пое дълбоко дъх:
-Поне няма да си принуден да живееш в замъка с мен...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Сря Фев 05, 2014 8:12 am

Влязох в банята с надеждата, че ще открия вана, но такава нямаше и предполагам просто трябваше да се задоволя с душа. Точно сега обаче и той щеше да свърши работа, затова пристъпих към действие. Смъкнах дрехите от раменете си и ги зарязах върху пода, после пуснах водата и се пъхнах под нея. Затворих очи и си поех дъх, останалото оставих на горещата струя, която отмиваше малко по малко цялото напрежение в съзнанието и тялото ми, докато не се улових как несъзнателно се опитвам да доловя някакъв знак за съществуването на това бебе, за което всички говореха. Никак не беше честно това. Ако наистина щях да имам бебе не беше ли поне малко справедливо, аз да мога да го усетя, а не останалите? Имах нужда да усетя, защото в противен случай щях да си създам някаква илюзия за нещо нереално и щях да се привържа към тази илюзия, да я поискам, а честно казано изобщо не ми се искаше това да се случи. Всичките ми инстинкти за самосъхранение се бяха включили и ми казваха, да не мисля за това. Вече бях усетила колко е болезнена и самоунищожителна, е болката от илюзиите. Бях я усетила преди хиляди години, когато Клаус ме предаде... Бях я усетила и днес, когато вещицата спомена за родителите ми. После и новината за бебето и погледите и на двама им, когато Ник беше казал, че това ще бъде проблем... Господи, той вярваше в това, че има бебе и не го искаше! Защо тогава аз, която не вярвах, го исках? Какво щях да правя с него? Още една слабост!
Усещах как сълзите ми се сливат със стичащата се по лицето ми вода... Стоях под душа вече цяла вечност и просто се молех за някакъв знак или за нещо което да почувствам. Каквото и да е... Обаче не се случваше нищо. Без значение колко чаках, не чувствах нищо. Чувствах се по празна и безпомощна от всякога...
Не знам след колко точно време се върнах в стаята, с подсушена коса и облечена. Ник лежеше и четеше гримоарите, а когато влязох дори не ме погледна. Чудех се дали в момента не планира как да убие бебето ми? Легнах върху леглото и в първия момент не казах нищо, но просто ме гризеше и трябваше да попитам. Просто трябваше:
- Как звучи? - Той най-накрая отмести погледа си от книгата и ме погледна въпросително. - Това което чу? - Поясних. - При замъка, каза, че си чул нещо... Какво точно чу?

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Сря Фев 05, 2014 8:24 am

Извърна се,като едва не събори гримоарите. Това беше ужасно гадно,не чуваше нищо но скоро щеше да усети беше сигурен,а да можеше и да чува,когато ритъма станеше толкова силен,че да не можеш да го заглушиш. Истината е тази,че той мислеше,как да изтръгне това бебе от колкото да му позволи да живее:
-Все още го чувам,тихо туптене на малко сърце...
Не стана от мястото си,като погледна към нея:
-До колкото знам ти имаш само едно сърце,не знам да си имала второ преди това.
Толкова не обикновено и толкова... Нямаше думи за това:
-И аз все още не вярвам Катерина,не вярвам на малката вещица но там в теб има нещо...
Протегна ръка:
-Обясни ми,какво може да е,освен онова,което...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Сря Фев 05, 2014 8:25 am

Спрях с разкопчаването на ризата и се обърнах към нея, когато каза, че единственото което иска е да се махне от тук. Едва сега осъзнах, че дори не я бях попитал какво иска тя. Просто си бях наумил, че ще я използвам като оръжие срещу родителите си. Бях сключил сделка, която включваше нея и дори не я бях попитал какво иска тя. Може би дори не искаше отмъщение, а просто сигурно и спокойно място където да е в безопасност, а аз я бях завлякъл право в епицентъра на бурята.
Затворих очи за миг и въздъхнах тежко, после ги отворих и я погледнах как се е свила в леглото и колко всъщност крехка и ранима беше. Приближих се и седнах на ръба до нея и нежно погалих лицето й:
- Изобщо не те заслужавам Ан... - Казах го с цялата увереност на света.
- И моля те, недей, не ми казвай, че греша, защото не е така. - Тази вина направо ме разяждаше.
- Всичко което се случи е по моя вина. - И продължавах да правя грешка след грешка. - Моите родители убиха цялото ти семейство. Брат ми почти не уби теб, заради мен. Баща ми почти не те уби заради мен. - Носех й само страдание и болка. Как изобщо можеше да ме обича и да ми вярва.
- Сключих сделка с брат си без дори да те попитам какво всъщност искаш ти... Доверих му се, а той почти не те уби... - Отпуснах главата си върху корема й, безкрайно уморен от всичко, дори и от самия себе си. През целият си живот се бях опитвал да постъпвам правилно и все пак ето ме тук, излагайки на риск най-ценното нещо за мен в целия свят. Как изобщо можех да се справя с тази вина.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Сря Фев 05, 2014 8:39 am

Пак почувствах онази стягаща болка в сърцето и нещо заседна в гърлото ми затруднявайки притока на кислород към дробовете ми. Взирах се безизразно в него и слушах какво ми говори, но единственото което се опитвах да чуя е това второ сърце, но не чувах нищо. Мислех си, че ако ми го опише ще мога да си го представя и ще ми е по-лесно да го чуя, но всичко беше празно пространство, без никакъв пълнеж.
- И искаш да го убиеш? - Въпросът ми бе кратък и ясен, без емоция. Не го осъждах заради желанието му. Нито бях щастлива от факта, че иска това. Просто обикновен въпрос, може би дори не беше въпрос, а констатация, затова и прозвуча така сухо и безчувствено, последвалото:
- Защо? - Обаче не беше чак толкова хладнокръвно. Усети се как дори гласът ми ме предаде и потрепери, сякаш дори за мен това беше прекалено ужасно. Вярваше, че в мен расте живот и искаше да ми го отнеме.
- Наистина ли ме мразиш толкова много? - Какво толкова бях направила, за да таи такава омраза в сърцето си? Омраза към мен, защото в крайна сметка той искаше да убие нещо, което уж се предполага, че е мое. Не, не просто нещо, а дете. Моя кръв! Неговата собствена кръв!

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Сря Фев 05, 2014 8:46 am

Ръката и нежно галеше главата му,като си играеше с косата му,гледаше към него,като го остави да говори. Свали ръката си до бузата му,като я остави там,за да усеща топлината и:
-Вината за смъртта на семейството ми не е твоя Естер е искала силата и без дори да сме се познавали,тя пак щеше да дойде и да отнеме силите им...
Погали го отново:
-С малката разлика,че най-вероятно щях да съм мъртва,защото нямаше да има,кой да ме спаси.
Пое още по дълбоко дъх и каза:
-Уви Клаус си е просто Клаус... Нужно ли е да обяснявам това...
Той бе като торнадо,помилаше всичко след себе си и не се знаеше,на къде ще го отнесе,къде ще премине,само можеш да предполагаш:
-Аз имам да разчиствам сметките си с Естер,за да почиват всички в мир,трябва да отмъстя за тяхната смърт по един или друг начин...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Сря Фев 05, 2014 8:59 am

Затворих очи и поех глътка въздух с известна доза облекчение, защото поне за това не бях сгрешил. Ан имаше нужда да затвори тази страница, за да продължи напред, но истината беше, че не бях убеден, че точно това е начина, по който ще може да го направи. Все пак тя беше съвсем различна от мен, от семейството ми и отмъщението сякаш не беше за нея, но кой бях аз, че да й казвам какво трябва или не трябва да прави, а и така или иначе, аз щях да потърся отмъщение, защото това което майка ми бе направила, бе непростимо, ужасно деяние, което заслужаваше единствено и само смърт. Добрата новина се криеше в това, че тя щеше да е до мен, което въпреки всичко, бе някаква утеха точно в този миг.
- Обичам те Ан! - Прошепнах тихичко и целунах коремчето й и в този миг се замислих колко хубаво щеше да бъде ако онова сърчице, което бях чул по-рано се криеше там вътре и беше наше. Съдбата обаче явно бе решила друго. То никога нямаше да бъде наше! А от това болеше още по-силно.
Останах така още един дълъг миг, но после с нежелание се надигнах и казах:
- Ще отида да сваля тези дрехи от мен. - Целият бях в кръв и не се понасях повече така. Имах нужда от душ, затова се съблякох и влязох в банята.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 4 от 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите