Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Крайпътна бензиностанция

Страница 2 от 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 7:01 am

Хванах ръцете й и ги целунах нежно.
- Не се тревожи за това... - Казах аз и я погледнах. - Знам, че в момента не усещаш силите си, но аз съм тук и ще ти помогна да си ги върнеш... - Не исках тя да се изправя срещу майка ми. Това можех да направя и аз, но щях да имам нужда от помощ. Помощ която идваше с условия. Ако Ан не успееше да върне силите си и да помогне на Катерина, то тогава щях да намеря друга вещица която да го направи, но имах нужда от брат си и онези колове, за да имаме поне някакъв шанс срещу родителите си.
- Знам, че са някъде дълбоко в теб и очакват да ги откриеш, но дори и да не се случи, за мен няма никакво значение. Единственото което желая е да си добре, всичко останало ще го измислим когато му дойде времето. - Целунах нежно устните й.
- Катерина има някакъв проблем... Не разбрах какъв точно, но явно може да приема само от кръвта на брат ми... И той поради някаква причина е решил, че за да помогне на мен, аз трябва да помогна на нея... Искаше ти да разбереш какво й има, но ще измисля нещо... Ще намеря друга вещица, която да реши този проблем, докато ти върнеш силите си... Наистина не се тревожи за това сега. Катерина няма да те нарани, също и Клаус... Той ми даде думата си...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 7:13 am

- Как смееш? - Направо не можех да повярвам, че той се чувства засегнат. От какво точно се чувстваше засегнат?
- Постоянно говориш как искаш да ми помогнеш, а единственото което правиш е да вземаш решения за живота ми, вместо мен, без дори да ме питаш какво искам аз. - Преглътнах сълзите си, защото вече бях ужасно ядосана.
- Какво е цялото това обсебване от тази глупава и безполезна вещица? Доведе ме тук против волята ми, за да спасявам силите на някой който трябваше да убиеш... Поставяш нейните нужди пред моите и очакваш, че ще изпълнявам заповеди с широка усмивка ли? Дори не се опита да попречиш на брат ти да ми въздейства... Ти... Няма да играя тази игра повече, затова ще ти дам това което искаш и после ако няма да ме убиваш ще ме оставиш да живея живота си... Не след като намериш начин да ми помогнеш, с абсолютно безполезна вещица... Сега! Ще отидем за коловете сега, после ти и брат ти може да отдадете живота си в изпълняването на нуждите на вещицата... Аз приключих с това...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 7:13 am

От това се страхуваше най много,защото само тя можеше да реши тази загадка никоя друга нямаше да може да го реши.
-Никой друг не може да помогне,Илайджа това е загадка,която само аз мога да реша. Трябваше да реша този въпрос по рано,защото той явно стана не избежен.
Отдръпна се за малко,знаеше че няма много време но и трябваше минутка,поне една минутка:
-Другия вариант е,ако нещо е останало от книгите на майка ми,там може да се крие отговора. Но се страхувам,че всичко може да е изгоряло след пожара.
Нещо огромно заседна на гърлото и като буца,едва след шока разбираше,какво още можеше да се е слулучило:
-Всички,който загинаха духовете им са блокирана в изпепеления замък,няма да намерят покой докато не направя погребална церемония или поне молитва...
Лицето и отново бе помрачено от мъка:
-Не зная дали имам дарби но знам,че само аз ще разбера,какво става.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 7:22 am

Приближи се до нея,нямаше намерение в този момент да я утешава и да прави,каквото е и да било,вече бе направил всичко,а тя просто си нави на пръста,да е отново още по голяма жертва,от колкото беше:
-Катерина най доброто в този момент е да се съюзя с брат си,да знам малката може да е без полезна но той е отчаян и ще помогне,за да не убия вещицата му. Ако не е тя,ще намери друга много по бързо от колкото аз. Тя познава други вещици,а аз познавам прекалено малко,половината от който избих докато правех хибридите.
Вече почваше да му писва:
-Не попречих да брат ми,защото и аз щях да сторя същото,това са неща в който не можеше да се месиш.  Добре обвини ме в каквото пожелаеш но едно,ще ти кажа,ако те исках подчинена,до сега щях да ти го внуша и нямаше да си играя с това,ако до сега те исках мъртва,щях да те убия,ако до сега не исках да реша проблема нямаше да съм тук. Защото по дяволите Катерина,аз те обичам но ти не искаш или не можеш да го разбереш.
Изкрещя той силно,че може би целия град го чу.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 7:28 am

Въздъхнах тежко и отидох до нея, като я прегърнах. Така нямаше да решим нищо. Тя имаше нужда до прочисти съзнанието и душата си, за да може да продължи напред, а сега просто се затормозяваше още повече.
- Знам, че вярваш в това и, че... - Поставих ръце върху лицето й, като отдръпнах своето малко назад, за да я виждам.
- Искаш да помогнеш да решим този проблем, но той не е твой проблем любима... Никога не е бил и няма да бъде, затова просто забрави за всичко, става ли? Забрави за Катерина и брат ми и не се тревожи повече за това, защото аз ще реша този проблем. Това което ти трябва да направиш е да се съсредоточиш върху себе си. Точно сега, това е единственото което има значение, остави всичко останало на мен. - Болеше ме толкова силно, когато я виждах как страда и се измъчва.
- Помислил съм и за твоите близки... Ще отидем там и ще направиш каквото е необходимо, за да получат душите им покой... За да получиш ти покой... - Надявах се, че това поне малко ще облекчи страданието й.
- Съжалявам, че трябваше да изживееш всичко това... Съжалявам, че не успях да направя повече... Но ще направя каквото е необходимо, за да ти помогна да преминеш през това...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 7:37 am

Вярваше му,за това нямаше,какво да се колебае. Страха нямаше да премине но той сега,щеше да я следва по петите и,докато не разбере дали има силата или не я притежава. Остана в прегръдките му само още една минута,за да си поеме дъх,да може да се успокой.
-Добре нека да тръгваме...
С,закуската и бяха донесли някакви дрехи,да не и бяха по мярка но поне бяха нещо,което да може да облече. По скоро изглеждаше,като джудже в дрехите на голям човек:
-Трябва да намерим някакви дрехи,ако ще умирам искам да е красиво,а не с това...
Шегуваше се но и бе нужно,както винаги за да се справи с положението. Улови ръката му и остави той да я поведе на там където трябваше.
-Сигурен ли си,че ще успееш да ме опазиш от двамата... Определено не са доволни от последния път в който се видях ме....
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 7:40 am

- Не ти вярвам! - Казах кротко аз и по точно обратния начин на неговия. Не ми беше нужно да крещя, за да имат сила думите ми, а те изразяваха всичко което чувствах в момента.
Имах усещането, че сме се върнали отново в началото и всичко се повтаря. Не знам защо бях решила, че нещо може да бъде по-различно този път. Отново ставаше дума за неговите чувства и нужди, когато всъщност моят живот бе поставен на карта. Толкова ми беше писнало да живея според неговите желания.
- Искам никога да не те бях срещала... - Не исках любовта му. Просто исках да дишам. Той обаче никога нямаше да ми позволи да го направя. Сега виждах много по-ясно нещата.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 7:51 am

Огледах стаята за последно, за да видя дали не сме забравили нещо, но осъзнах, че не носехме нищо със себе си, за да оставяме каквото и да било.
- Да, сигурен съм. - Усмихнах й се нежно и леко стиснах ръката й. Въпреки всичко той беше мой брат и аз имах нужда от това да вярвам, че би могъл поне за миг да си позволи да чувства. Ако това не помогнеше, то бяхме сключили сделка и тя трябваше да означава поне нещо, докато все още сме на една страна. Естествено дори и аз не бях толкова наивен, за да повярвам, че когато това приключи, той няма да се върне към отмъщението си, но се надявах до тогава Ан да е върнала силите си и да може да се защити сама, а аз щях да предложа себе си. Така Клаус щеше да накаже мен, а не нея. Всъщност за всичко аз бях виновен, Ан нямаше ни най-малка вина. Нямаше причина да я наранява, за това, че аз съм бил слаб.
- Катерина няма да те докосне, защото й забраних, а брат ми има нужда от теб, затова внимавай какво казваш пред тях... Не разказвай коя си и определено не им споделяй за виденията си. - Ан имаше навика да бъде много подробна и открита, но онези двамата бяха толкова параноични, че можеха да видят конспирация във всичко.
Излязохме навън и ги видяхме на паркинга. Изглежда още говореха, но все пак двамата с Ан бавно се отправихме към тях.
- Не се страхувай... - Прошепнах й докато вървяхме.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 7:52 am

Това бяха малкото моменти в който и се искаше наистина да не я обичаше и да можеше да я убие,така лесно без да му мигне окото. Е,добре можеше  и сега да го направи просто не искаше някакви малки ноти,на каквато и да е било вина да се прокрадват в неговото сърце,което едва се бе пробудило,след толкова години сън.
Просто сега точно не му се спореше и не му се правеше,каквото е и да било. Защото знаеше,че това нямаше да свърши никак добре,за никого.
Махна с една ръка,като нямаше думи повече,който искаше да изрече,не е от без сили и от това,че не може да направи нищо,а защото в този момент просто не искаше да задълбочава повече.
Но все пак тихо каза по скоро на себе си,но знаеше че и тя може да го чуе:
-Обвинявай за това само себе си,ако не бе събудила Майкъл,сега нямаше да си тук.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 8:02 am

Изглеждаха наистина скарани,единия на една страна,а другия на друга страна. Инстинкта и,който до сега и казваше да върви напред и да бъде по смела,сега заради загубата на дарба,я караше малко да върви след Илайджа.
Щом се приближи към тях не обели нито думичка но не показваше,че се страхува,не бе надменна ами по скоро се опитваше да прецени обстановката.
Погледна към Катерина,която я гледаше някак страшно,макар че и спаси живота,ако не бе Ан,нямаше да се налага да я спасява. По скоро се опитваше да свърже виденията с това,което виждаше сега. В умът и се въртеше нещо,като избраница. Проблемът,е че не знаеше,какво точно означаваше. Не и се иска и да попита,защото Илайджа я предупреди.
Погледна към Илайджа,като си бе от ясно по ясно,че има нещо.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 8:02 am

Не казах нищо повече, защото не виждах никакъв смисъл в това, а и до някъде той беше прав, защото ако бях премислила всичко по-добре, сега нямаше да съм тук. Най-голямата ми грешка обаче се криеше в това, че бях останала при Илайджа. Ако просто бях изчезнала, сега Клаус щях да имам коловете само за себе си и щях да държа животите на всички им в ръцете си.
Видях се, Илайджа и момичето му се бяха появили и идваха към нас. Гледах я как върви и колко невзрачна всъщност беше. Нямах представа какво виждаха в нея. Не можех да си обясня, защо и Клаус беше обсебен от нея. Някой ден щях да се отърва от тази кучка. Може би не можех да я убия със собствените си ръце, но Илайджа не беше споменал нищо за това, че не мога да накарам някой да го направи вместо мен. И точно това възнамерявах да направя, когато и ако получех свободата си.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 8:11 am

Ето я и тя,малкото решение на въпросите му. Все пак се обърна да види и Кат но тя явно просто показваше още по голямата си ненавист към веицата,а той просто я притъпяваше,да не я обичаше,по скоро я мразеше,заради Кат но сега това беше излишна емоция:
-Ето я,доведе я най сетне?!
Приближи се за малко към нея но Илайджа застана между тях:
-Добре обещай,че  няма да я нараня!
Той се поотдръпна малко,като му позволи да я приближи малко:
-Добре,ще се опитам да бъда и мил!
Присви за малко очи,това беше трудно:
-Катерина не може да пие човешка кръв,може само от мен да се храни,знаеш ли нещо за това?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 8:18 am

- Вече ти отговорих на този въпрос. - Намесих се аз и отново леко застанах между тях двамата. Усещах желанието и на двама им да се нахвърлят върху нея, но аз нямаше да позволя това.
- Ан няма нищо общо с проблема на Катерина! - Погледнах за миг към нея, после отново върнах погледа си върху брат ми.
- Тук сме, за да се опитаме да го решим. - Вече малко по-меко отвърнах аз.
- Дадох ти дума, че ще се погрижа за това и ще го направя, след като изпълниш своята част от сделката. - Стиснах малко по-силно ръката на Ан, защото усетих, че ритъма на сърцето й се ускори. Исках да й покажа, че съм до нея, че няма да позволя нищо да й се случи.
- Бих оценил и това ако не я притискаш с излишни въпроси, чийто отговори вече имаш.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 8:28 am

Истината е че знаеше нещо но поради това,че изглеждаше глупаво не реши да го споделя,а от друга страна трябваше още доста неща да се решат,преди всичко да се разгадае:
-Ако това може да ви успокой,съм сигурна,че Катерина няма да умре от това. Не знам,какво и има все още но ще се постарая да разбера.
Погледна към нея,а после и към него:
-Не смятам,че има жива вещица,която да ви отговори на въпроса. Единствената,която можеше да знае,е майка ми. Трябва да отидем до замъка и да говоря с нея...
Ако все още можеше,надяваше се и там да изникнат още въпроси,да може нещо да и подскаже или да си върне силите,нещо от всичко,без значение,какво е то. Стисна ръката на Илайджа,с надежда че щеше да им даде нужните отговори за сега.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 8:36 am

Завъртях очи с досада. От километри си личеше колко нагласено е всичко това и нямам представа как Клаус се оставяше да бъде пуснат по пързалката. Нелепото му изражение обаче ми подсказваше, че е готов да повярва на всяка една дума която излезе от устата на баба яга.
- Колко удобно само... - Намесих се в разговора и я стрелнах с вледеняващият си поглед.
- Единствената която може да разреши всичките ни проблеми?! - Казах с нескрита доза сарказъм и пренебрежение.
- Нека ти изясня нещата малката, ти си единствената чиято глава ще изхвърчи, ако не решиш проблема! А предвид затрудненията ти да се справиш с него, май няма да чакаме особено дълго това да се случи, което мен лично ме устройва, защото там навън има още хиляди като теб, които се мислят за единствени и незаменими. Обаче познай... Не са!

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 8:43 am

-По принцип и се сърдя на я подкрепям...
Вдигна рамене:
-Не мисля,че си незаменима,ако не решиш проблема има доста като теб.
Не му бе приятно да се застъпва в момента за Катрин но до голяма степен,тя беше права:
-Но и да те мотивирам по силно,твоя Илайджа и моя брат го очаква доста голям и продължителен сън,дори и може да те последва....
Картин можеше да отключи коловете,пазеше се и един за Илайджа,ако не успее,ако нещо се случеше:
-Всъщност,ако не успеете,точно това чака и двамата ви.
Приближи се към него:
-Искам да знам достатъчно ясен ли съм и на двама Ви?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 8:53 am

Подсмихнах се леко и не дадох вид, че заплахите им ме притесняват по някакъв начин.
- Разбира се братко. - Отвърнах спокойно и поставих ръце на раменете му.
- Знам на какво си способен, но вече те уверих в добрите си намерения и тези на Ан, затова тези заплахи са излишни. Не съм тук, за да те прецаквам... - Спрях за миг и погледнах към Катерина.
- Съжалявам, че се отнесох така с теб Катерина, но съм сигурен, че една част от теб разбира защо направих, всичко което направих. Искам извинение и ще се постарая това да приключи добре за всички, единственото което искам в замяна е да престанете да тормозите Ан. Тя току що загуби семейството си и съм много сигурен, че Катерина познава това чувство, затова нека просто се успокоим. Ан и аз нямаме какво да крием. Тук сме, за да ви помогнем. - Част от нещата които казвах всъщност бяха истина. Не исках да наранявам никой, просто исках да решим този проблем.
- Моля ви, нека се концентрираме върху истинския проблем тук.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 9:11 am

Много добро начало... Направо чудесно,здравейте искам да ви убия. Поне малко сила да имаше нямаше да е излишна в този момент но за съжаление нямаше нищо от това. А,страха от заплахата не бе никак малък. Не и се умираше все още,нищо не бе видяла от живота,а и не искаше Илайджа да става пленник,каквато и да е била причината.
-Май не бе добра идея да идваш при мен,за да търсим сестра си...
Погледна към нея:
-Голяма благодарност за това,че я спасих два пъти и два пъти от мъж,който сама е събудила.
Първия път я спаси,когато им,каза бързо да се прибират,защото Майкъл бе в къщата и втори път,когато не позволи на слънцето да я изпържи. Не можеше да си мълчи въпреки това,че не е в изгодна позиция да си отваря устата. Третия път предстоеше но още оставаха неразгадани неща:
-Ще получите отговорите си,стига да стигнем до замъка...
Не бе много убедена но се надяваше,че така ще стане. Нямаше голям избор
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 9:29 am

Изсмях се иронично и отново я огледах пренебрежително, но този път наистина й се присмивах на глупостта.
- Ама ти май наистина си си въобразила, че имам нужда от помощта ти, а? - Не можех да повярвам колко нагла беше.
- За да сме на ясно... - Пристъпих крачка напред и я погледнах право в очите, нищо, че се беше скрила зад Илайджа.
- Когато отново решиш да ми говориш, то си избий тази мисъл от главата си, още в зародиш, защото единственото което предизвикваш с досадното си и дразнещо хленчене е присмех. Аз съм Катрин Пиърс, нямам нужда от услугите на някой напълно безполезен индивид като теб. Ако се нуждаех от спасение ти скъпа моя щеше да си последният човек, към когото щях да се обърна. - Тази малката започваше да ме дразни все повече и повече.
- С други думи, внимавай как говориш с мен, защото е много вероятно това твое желание да раздаваш нареждания къде трябва да бъдем и какво да изпитваме към теб, да ти коства живота.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 9:43 am

-Катерина и ти малката,сериозно дори не знам името и...
Погледна ту към Кат ту към нея,пое дълбоко и то много дълбоко дъх и каза:
-Само женски кавги ми липсват. Изясних ме всичко,ясно е всеки,ще си понесе подследствията.
Честно това приличаше по скоро на змийчарник от колкото на каквато и да е била друга мисия. Истината е,че още не бяха направили,каквото и да е било,а усещаше нервите си опънати до край благодарение на всички:
-Качвайте се веднага в колата,вие с малката назадната седалка,а ти Катерина отпред,няма да гледам женски бой. Да потегляме към псевдо замъка...
Тръгна без да чака още рами,като отвори вратата на Катерина да влезе,не зае страната на никой,защото просто нямаше страна,едната не вярваше на другата също:
-Ако няма да помагаш поне не пречи!
Каза на Катрин преди да влезе в колата.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 9:52 am

Тази задочна война между Катерина и Ан не знам от къде се беше появила, но познавах и двете и знаех, че няма да свърши добре, ако продължат. Можеше да провали всичко. Май все пак не беше толкова добра идея да давам на Катерина думата.
Отворих врата на Ан и изчаках да се настани преди да я затворя. Мислех, че ще е много по-добре ако в момента си замълча, защото исках да й кажа, че е много повече от това и не трябва да се подава на провокациите на Катерина, но ако го направех щях да я уязвя още повече, а и тя нямаше да приеме съвета ми така или иначе, затова щях да говоря с нея по-късно, когато имахме възможност да останем сами.
- Двореца се намира... - Започнах да давам напътствия на брат си, сякаш нищо не се беше случило, макар напрежението в колата да се режеше с нож.
Колата потегли и аз взех ръката на Ан в своята, като я надигнах към устните си и я целунах.
- Сигурна ли си, че си готова да се върнеш там? - Попитах угрижено. - Мога да го направя вместо теб.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Пон Фев 03, 2014 10:19 am

Вярваше на Илайджа но не вярваше на никой от тях двамата,а той бе склонен да вижда добро дори там където го нямаше. Истината е тази,че не виждаше нито грам добро нито в Катерина,а по малко и в Клаус.
Настани се в колата,като реши да не отговаря в момента на Катерина докато няма точните и конкретни неща,защото нямаше,как в момента да докаже думите си. А,Антея не обичаше да си служи с недоказани неща.
Сега не бе времето на това,да доказва нещата,те щяха да се покажат.
-Не не съм готова но аз трябва да го направя,за да е чиста съвестта ми,за да намерят покой. Може би и за последно сбогом...
Стисна ръката му,през повечето време не обели и дума,защото сълзите напираха в нея. Щом наближиха се видя ужасна гледка,от замъка и неговия блясък не бе останало нищо. Освен мрачните опушени стени,който някога са били бели. Изкокна от колата още реди да загасне двигателя. Всичко бе ужасяващо,не бе се срутил,защото замъка бе направен от солидни камъни но всичко което е било дърво е станало само спомен. Тръгна напред,през руйните,бе опасно за нея но не можеше да спре,не чуваше и никой. Стигна до някоганата трона зала. А,там все още се виждаше ужаса от случилото се. От очите и се стичаха сълзи,който не спираха.
-Простете ми,че не можах да ви спася,пести ми и ти майко,че не опазих общството.
Тогава видя нещо,като мътен образ,там където някога бе трона на майка и,тръгна на там,защото явно това беше нещо,знак от майка и. Щом стигна видя малкия медальон,който носеше на врата си,изчисти го от пепелта и го отвори,като видя снимката на себе си и на баща и. Щом се надигна видя нещо,което я покруси. Всички който бяха загинали,сега стояха тук,техните духове все още бяха до един тук,а по средата стоеше майка и,която се усмихваше:
-Ще ми простите ли?
Тогава майка и се приближи към нея:
-Ти не си виновна Амералд,тя ни изненада...
Протегна ръка към тях:
-Аз нямам вече...
Тогава майка и я прекъсна:
-Имаш ги Амералд,ти ни виждаш,виждаш ни всички,ти ще победиш Естер,ти ще отмъстиш за нас.
Не разбираше много неща:
-Но как тя е силна толкова силна...
Майка и се приближи още малко,като я погали по лицето:
-Ти си родена с могъща дарба и не може да ти бъде отнета...
Не можеше да се раздели с майка си,не искаше но образа и почваше да бледнее,което означаваше,че душата и намираше покой:
-Как да се справя без теб,как да...
Образа започна все по силно да бледнее:
-Аз,ще бъда с теб,ще те пазя и ще ти помагам. Моите тайни са заключени в теб...
Трябваше да каже молитва,която продължи дълго,а когато привърши и последния дух си беше отишъл,а пред нея стояха трима вампири,който не знаеха,какво се случва,най-вероятно мислещия за луда. Тогава погледна към ръцете си:
-Никой не може да ми я отнеме...
Погледна към ръцете си и се приведе на долу,стигна до земята и положи ръката си там. Постепенно от земята започнаха да никнат клони от дива роза,от земята покрай стената,като се появяваха красиви бели и червени рози. Щом се изправи се усмихна на Илайджа,беше по смела,защото имаше силата.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Пон Фев 03, 2014 10:43 am

Нямах желание да бъда тук, защото поради някаква необяснима причина единственото за което мислех и беше пред очите ми, докато тя си взимаше сбогом с майка си, бе споменът за моето семейство. Всъщност единственият спомен който се бе запечатал в съзнанието ми и който колкото и да се опитвах да прогоня не успявах. Все още усещах кръвта по ръцете си и изпитвах същата ужасяваща болка както тогава и Илайджа беше прав. Знаех какво изпитва тя. Знаех какво ще изпитва и през остатъка от живота си. Този миг никога нямаше да отлети... Нямаше да избледнее и най-лошото от всичко беше, че няма какво друго да направиш, освен да го изживяваш отново и отново...
За миг се запитах какъв щеше да бъде животът ми, ако Клаус не се бе появявал в живота ми никога. Ако просто беше изчакал няколко години.... Никога нямаше да преживея този ужас. Щях да живея истински живот и вероятно щях да имам съпруг и деца... Вместо това имах векове изпълнени с кръв и болка. Всичко по негова вина... И нямаше да има край, освен ако не ме убиеше или ако аз не сложа край на това... За какво всъщност ми беше да продължавам да се боря? Нямаше да победя никога. Нямаше и награда... Просто още няколко века, този път изпълнени с болка и подчинение... На него, който твърдеше, че ме обича, а дори не знаеше значението на тази дума...
Имах такава нужда от това да почувствам поне още веднъж прегръдката на майка си и да чуя гласът й... Да знам, че не мрази това, в което се бях превърнала... Да знам, че все още има някой който наистина знае значението на любовта и ме обича...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Пон Фев 03, 2014 10:58 am

Всичко се бе развило толкова бързо,че докато се осъзнае,вече бяха на сред някаква зала,а момичето си говореше само. В началото се запита дали не бе просто луда но с времето разбра,че не говореше просто празни приказки,а разговаряше.
Неговия баща винаги го третираше най-зле от всички,хиляди спомени се бяха прокрадвали в съзнанието му дни наред,век след век и не бяха изличени. Сега същия този баща искаше неговата смърт,а сега и неговата майка бе по петите му. "Идеалното семейство!" Колко чудна картина.
Молитвата го накара да се отнесе някъде на далече,погледа му се зарея,като попадна на Катерина,която себе присвила,можеше да усети нейната болка. Явно и на нея и напомняше за ужасното минало.
Искаше наистина да убие Майкъл,заради това,че бе убил родителите и. Щеше да си плати за това,защото те бяха единствените хора,който се държаха добре с него и наистина ги чувстваше близки. Не знаеше за истинската им смърт.
Това беше и молитва за тях,щеше да им даде нужния покой. Приближи се към Катерина,като сложи ръката си на раменете и,и я притисна към себе си.
Малко след,като свърши всички се бяха омълчели и никой не продумваше и дума. Всичко обаче почна да става все по странно,когато от нищото започнаха да никнат храсти. инзтинктивно дръпна Катерина назад:
-Какво по дяволите беше това...
Досега не бе виждал такова нещо,явно притежаваше силна дарба,и явно съвсем не беше толкова без помощтна,за колкото я мислех ме:

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Пон Фев 03, 2014 11:11 am

Така и не понечих да направя нищо. Това беше последното й сбогом с човек, когото съдех прекалено строго. Сега съжалявах и се надявах, че майка й усеща разкаянието ми по някакъв начин. Тази жена, каквито и грешки според мен да бе допуснала, бе направила най-великото нещо на този свят. Бе дала живот на моята Ан и аз щях да й бъда благодарен за това завинаги. Чувствах се и длъжен да опазя този живот, не само защото това казваше сърцето и съвестта ми, но и защото този свят нямаше да може да си позволи да загуби точно Ан. Светът имаше нужда от нейната красота и добрина, за да бъде по-добър. Ако нещо й се случеше, моят свят щеше да загине.
Погледът ми се бе приковал в Ан и дори райската градина, която създаде със своята любов не успя да го отклони от нея. Защото точно това беше причината и това от което бяхме заобиколени беше тя. Точно толкова красива, спокойна и благооханна като цветята които ни заобикаляха. Светлината в мрака...
- Това е тя братко... - Не бях виждал никога нещо толкова красиво като това. - Нейната душа... Цялата прелест която крие в себе си...
Беше изумително на какво бе способна любовта. Ан нагледно ни беше показала смисъла на живота и цялата й красота. Знаех, че дори и най-каменните сърца щяха да се пропукат и преклонят пред величието на Ан. Защото аз се прекланях пред нея! Пред моята Кралица!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 2 от 11 Previous  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите