Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Крайпътна бензиностанция

Страница 6 от 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Съб Фев 08, 2014 8:04 am

Най-накрая върху лицето ми се появи нещо между печална и иронична усмивка, която както бързо изгря, така и бързо залезе от лицето ми.
- Ако вярваш в това, значи си по-наивна и от Илайджа. Клаус никога няма да позволи това дете да се роди, защото просто не го желае, а ти и Илайджа не може да направите нищо по въпроса, защото сте точно толкова лесни за убиване, колкото и бебето, което твърдиш, че нося...
Идеше ми да крещя от безпомощност. За първи път ми беше толкова трудно да измисля какво да направя, за да си спечеля малко време, в което да измисля някакво решение на всичките си проблеми. Ник беше прав. Това нещо каквото и да беше, ми създаваше проблеми още сега, представям си какво щеше да се случи с напредване на времето.
- Виж... - Пак се погледнах към нея. - Не си длъжна да го правиш, но ще оценя ако не споменаваш нищо пред Клаус за бебето... Ако смята, че то е опасно ще е още по-невъзможно да го убедя в каквото и да е...
Тръгнах към врата и без да казвам и думичка повече излязох от стаята и тръгнах към своята, а докато вървях от очите ми започнаха да се стичат сълзи, защото точно когато бях решила, че ще задържа глупавото бебе, осъзнах, че е пълна лудост да искам нещо такова. Първо нямаше да оцелея още дълго без кръв и това нещо в мен щеше да ме убие, ако не ме убиеше преди това баща му. Дори и да измислех някакъв начин да се справя и да родя, то в даден момент възможностите ми щяха да се изчерпат и Клаус щеше да тръгне след мен и това дете, което отново щеше да доведе до смъртта ни. Следователно нямаше никакъв смисъл дори да се опитвам да търся решение в този момент. Всичко беше обречено още от самото начало и единственият въпрос беше дали ще убия бебето и ще живея или ще умра заедно с него...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Съб Фев 08, 2014 8:17 am

Това протече до някъде доста добре,поне не си избодоха очите един друг. Ето,когато имаше цивилизовано държание всичко се получаваше. Започна лека полека да се облича,туко виж знаеше ли се може да влезе и Клаус,за още въпроси.
Не след дълго се появи и Илайджа,който явно бе чул,целия разговор. Нямаше смисъл да му предава нищо:
-Е,поне идват за отговори... Истината е,че никой от тези двамата не заслужава това прекрасно дете,което ще се роди. Но истината е,че то ще ги промени,то вече ги променя...
Седна на леглото и погледна към земята:
-Нямаше да е никак лесно,ако нещата ставаха по лесния начин...
Толкова проста и логична мисъл но така беше. За първи път се замисли над това,че и тя би искала бебе не такова,не това,а бебе от любимия човек,от Илайджа... Но това никога,ама никога нямаше да се получи,нямаше да стане. Все пак му се усмихна,за да не издава своите мисли:
-Спокойно наистина и казах истината Клаус няма да убие бебето,той е лош но не е чак толкова...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Съб Фев 08, 2014 8:31 am

Седнах до нея на леглото и я придърпах в обятията си. Имах нужда да я прегърна точно сега.
- Може би си права... Всъщност права си... Катерина звучеше доста смирено, повярвай ми... - Което означаваше, че иска това дете, а щом го искаше можех да дишам много по-спокойно, защото по един или друг начин тя щеше да постигне целта си, макар че не винаги начините й бяха правилни. Трябваше да поговоря с нея и да й обясня, че единственият начин да убеди брат ми, в което щях да й помогна разбира се, е като не действа зад гърба му, а от разговора, който се проведе тук преди малко, тя сякаш точно това си беше наумила. Трябваше да я спра, преди да е извършила някоя глупост.
- Но за това, че не го заслужават мисля, че грешиш. - Бях й разказал какво се беше случило, дори го бяхме прочели и не, че ги оправдавах, но и двамата бяха имаха един и същ проблем с доверието, и двамата бяха изключили чувствата си, защото не можеха да се справят с болката.
- Не винаги са били такива... - Което не оправдаваше всичко ужасно което бяха сторили с нея и не само. - А това е още една причина да се боря за оцеляването на това бебе. Сигурен съм, че то ще им припомни какво е да чувстваш... През целият си живот съм се надявал, че ще върна брат си отново, че ще успея да събера семейството си, а това бебе е най-добрият шанс който някога съм имал. Няма да позволя да му се случи нищо!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Съб Фев 08, 2014 8:42 am

Въртеше се из стаята наистина не спокойно,определено алкохола не помагаше,а и беше в толкова малко количество,че не беше истина направо. Толкова не реално...
Луташе се безцелно измислите си,как да убие бебето,дали е нужно,дали трябваше. Щеше да изгуби така Катерина,той вече я губеше с този си избор. Долови някакъв разговор макар и бегъл но до голяма степен разбра за какво ставаше дума. Без неговата кръв това бебе беше обречено,Катрин нямаше да дойде при него,а той нямаше да отиде при нея. Това се оказваше най-добрия начин да убие бебето. Нямаше да даде от своята кръв и проблема,щеше да се реши много по бързо. Дори не бе нужно вече да го мисли.
И все пак имаше нещо,нещо малко,което потрепваше в него,толкова нищожно но се бореше в него,бореше се с тази мисъл,не искаше да прави това.
-По дяволите...
Отиде отново до бара и направи нов опит да се напие,проблема е че вече не му се пиеше и просто затръшна вратата на мини бара и седна на стола. Тази стая ставаше още по тясна с всяка изминала минута,толкова вбесен,че ако излезеше можеше да избие целия град.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Съб Фев 08, 2014 8:58 am

Не се върнах в стаята, защото и без това се задушавах в нея, а и трябваше да направя нещо, докато реша какво наистина да правя. За сега обаче мислех, че най-наложително е да спра контрола върху себе си. Ако щях да се изправям срещу Клаус и изобщо срещу семейството му, имах нужда от някакво предимство и единственото такова бяха коловете. Те бяха моят билет към свободата и не трябваше да го пропилявам. Затова трябваше да се предпазя от чуждо въздействие, което значеше, че имам нужда от върбинка...
Бях се отдалечила достатъчно от мотела, когато извадих телефона от задния си джоб и набрах един номер. След второто позвъняване чух глас отсреща:
- Искам да ми донесеш върбинка, по възможно най-бързия начин и гледай да е повече... - После в детайлност обясних къде се намирам и затворих телефона. И докато вървях обратно към мотела се чудех как точно да действам. Дали преди да заплашвам Клаус няма да е по-добре да се опитам да го убедя или... Главата ми направо щеше да се пръсне от мисли и нямах представа какво да правя. Върбинката обаче беше нещо което щеше да ми бъде от полза така или иначе.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Съб Фев 08, 2014 9:11 am

Обърна се към него,като сложи ръце на двете му бузи и го целуна. Обичаше го толкова много,защото виждаше дори дявола,като небесен ангел,винаги готов да види нещата в бяло,когато те бяха черни,като катрана. Засмя се и го пусна,като опря глава на рамото му потърси ръката му за да вплете пръсти в неговите:
-След,като свърши всичко това,искам да имаме нашия,щастлив миг...
Естествено,ако някой не реши да ги убие но се надяваха до тогава да могат да избягат,защото никога нямаше Клаус да се отърве от идеята,да я убие или да накаже Илайджа. Детето за сега малко отлагаше нещата но винаги можеха да си намерят някоя друга,не съзнавайки риска.
-Искам все пак да отидем на почивка на острова едва ли,ще има смисъл да се ходи може да отидем някъде другаде?
Искаше малко да разсее ума си с малко мечти,да остави онези в който се чувстваше гадно и да помечтае за нещо хубаво:
-Може и в планината или просто където и да е било...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Съб Фев 08, 2014 9:21 am

На мен ми се искаше още в този миг да я отведа някъде далеч от тук, но родителите ми все още бяха някъде там навън и само това беше причината да сме все още тук. Трябваше да знам, че където и да отидем няма да трябва да поглеждаме през рамо и да заспиваме в страх, че някой може да ни открие.
- Обещавам, че когато всичко това свърши ще те заведа където пожелаеш. - Отвърнах аз и и се усмихнах мило. Преди обаче да е успяла да направи или каже нещо, се изправих и я взех в ръце, отметнах завивките и я поставих върху леглото.
- Нямам представа кога ще тръгнем отново, но предполагам, че няма да останем още дълго, затова е по-добре да поспиш. - Беше и се насъбрало ужасно много и имаше нужда от малко сън и почивка.
Завих я внимателно и заобиколих леглото, като отидох от другата страна и се мушнах под завивките при нея, после я прегърнах и целунах по челото.
- И преди да си намерила хиляди причини, за да ме убедиш, че не ти се спи или имаме време, настоявам да поспиш, защото знам, че си уморена... Виждам го по очите и лицето ти... - Всъщност май даже и не беше яла, но предполагам, че щях да й се реванширам с обилна закуска, когато се събуди.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Съб Фев 08, 2014 9:34 am

Не чуваше Катерина известно време и това не му се понрави много. По скоро се по притесни,не я чуваше да е в мотела,а това никак,ама никак не му допадаше. Надяваше се да не е направила опит да избяга.
Излезе от стаята си,като излезе почти навън,когато долови разговор. Явно не се опитваше да бяга,нямаше и смисъл,нямаше и как но въпреки това. Отново се върна в стаята,като мина праз стаята на Илайджа и там неговата вещица,като долови лигав разговор и нищо съществено. Голяма гадост му се стори тяхния разговор,можеха да си говорят за доста съществени неща или да правят подобни такива.
Скоро му се обадиха по телефона,като някой му издаде,че Катерина е поръчала върбинка и скоро щяха да и я донесат.  Това явно,щеше да я успокой но той за сега не мислеше да и внушава нещо,дори може би върбинката,щеше да реши по бързо проблема,нещата се случваха от само себе си.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Нед Фев 09, 2014 2:34 am

Когато се върнах обратно в стаята отново се зачетох в гримоарите, не просто защото нямаше какво друго да правя, но и защото все си мислех, че в тях трябва да има и нещо повече. Нещо което всички ние да сме пропуснали...
Така и не намерих такова нещо. Нямаше наръчник за отглеждане на бебе от несъществуващ вид, дори и за отглеждане на обикновено бебе, но предполагах можех да намеря такъв в някоя книжарница или както обикновено правех, можех да принудя някой да отгледа бебето вместо мен. Е, това в случай, че се стигнеше до там, защото бях доста сигурна, че няма до доживея до този момент. Нито пък бебето. Това което щеше да се случи е, че Клаус щеше да ме принуди да му дам коловете, после щеше да убие и мен и бебето... Трябваше обаче да опитам да постигна нещо по-различно от това.
След няколко дълги и скучни часа в четене, на врата се почука. Моментално отидох да отворя и пред мен застана Тревър, който още щом ме зърна ме сграбчи и започна да ме целува. Господи мъжете бяха толкова жалки и лесни за манипулиране. Изблъсках го от себе си и затворих врата.
- Донесе ли каквото ти казах? - Попитах раздразнено, а той пак ме сграбчи.
- Липсваше ми... - Въздъхнах тежко и го погледнах.
- Попитах те нещо.
- Да, Катрин, донесох каквото ми каза. - Отвърна той и се отдръпна, подавайки ми някакъв пакет. - Сега може ли да продължим там до където бяхме стигнали? - Господи какъв глупак само. Наистина ли си мислеше, че ще правя секс с него? Май трябваше да заложа, че изобщо не мисли, защото отново впи устните си в моите.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Нед Фев 09, 2014 3:52 am

Цяла вечер се бе отдал на мисли,да разнищтва да заплита отново и отново нещата. Нещата се бяха успокоили,когато долови някакви съмнителни неща и шумове. Не му хареса смръщи се и се изправи веднага,за отрицателно време беше пред нейната стая. Без да чака покана влетя вътре,като хвана момчето за врата и го притисна за стената:
-Ти сериозно ли си водиш помиярите тук...
Щеше да му откъсне врата но труп в хотела определено нямаше да е лесно за изкарване нещо. За това реши да не издава прикритието си,само заради едно миризливо куче:
-Върви си и никога повече не си помисляй за Катрин...
Внуши му го,лесното беше,че не бе пил върбинка,макар да я носеше. Затвори вратата с трясък,това не го очакваше:
-Ти...
Въздъхна ядосано,като се приближи към нея:
-Всичко това за една билка...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Нед Фев 09, 2014 3:59 am

Успя да я навие малко да поспи,а и не бе нужно много,защото имаше нужда наистина от една почивка. Настани се в леглото,а когато той легна до нея,тя се настани на гърдите му и едва тогава заспа. Спеше спокойно винаги,когато той е около нея. Сякаш е бебе и нищо не можеше да я обезспокой.
Събуди се рано от някакъв страшен кошмар,видение или нещо подобно. Нещо свързано с Катрин и бебето,ако не направеха нищо,то можеше да умре. Присви се на леглото и закри очите си,защото искаше да заплаче. Но се сдържа,пое дълбоко дъх и погледна към изумения Илайджа:
-Не знам,какво добро намираш в тях...
Стана от леглото,като отиде до мини бара за да вземе една бутилка минерална вода имаше нужда от глътка:
-Имам нужда от закуска...
Нямаше вече никаква сила,а корема и ужасно много каркореше:
-Нека слезем за закуска...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Нед Фев 09, 2014 4:01 am

За първи път нямах нищо против намесата му, защото точно сега не бях в настроение да се разправям с Тревър.
- Разбира се, че не... - Отвърнах небрежно. - Аз и Тревър имаме много дълга история... - Всъщност нямахме кой знае каква история. Той изпълняваше желанията ми, защото беше влюбен в мен и за да поддържам жива тази негова любов, понякога се забавлявахме. Като изключим колко глупав беше, всъщност Тревър беше красив и се справяше добре в леглото, затова ми харесваше да прекарваме време заедно.
- Ревнуваш ли? - Засмях се тихичко и се приближих до него, като плъзнах ръка по лицето му.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Нед Фев 09, 2014 4:12 am

Бях меко казано изненадан от думите й. Явно бе сънувала нещо, но не беше казала какво е сънувала и аз нямах представа защо е толкова разстроена. Очевидно обаче пак беше по вина на брат ми и Катерина.
- Разбира се, ще слезем веднага. - Отвърнах аз и скочих от леглото. А тя започна да се облича. За щастие дрехите на Катерина и ставаха и дори изглеждаше доста по-секси от колкото можех да понеса толкова рано сутринта, но се опитах да не мисля за вида й. Беше много глупаво да мисля за секс, докато тя преминаваше през всичко това.
След не много дълго Ан беше готова, аз също и слязохме в ресторанта за бързо хранене, който беше част от мотела. Седнахме на една маса до прозореца и веднага при нас долетя една сервитьорка, която ни остави менюто, което не беше чак толкова голямо, пък и за мен нямаше никакво значение, защото единственото от което имах нужда бе кръв. Огледах внимателно посетителите, имаше само двама мъже, сервитьорката и още едно момиче зад бара и вероятно някой в кухнята, който не виждах за сега.
- Какво сънува? - Попитах, за да избягам от мислите си, кой ще бъде най подходящата закуска наоколо.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Нед Фев 09, 2014 4:33 am

-Не ревнувам от хлебарки като него...
Изръмжа но и от космоса се забелязваше неговата ревност,която и да скриеше нямаше начин никакъв начин да не му проличи. Докосването на Катерина прокара такива невероятн тръпки по тялото му,който в комплект с възбудата си бяха просто невероятни. Искаше му се веднага да и се нахвърли и да я обладае. Цялото му същество се възпря от този порив,да не я сграбчи. Сви юмрук,а челюстта му се стисна здраво подобно на пираня.
-Никога повече не води приятелчетата си тук...
Изръмжа отново,не сподавил ревността си:
-Ако те бях оставил сигурно,щеше да се...
Дори не го произнесе,защото не му допадаше дори,как звучи:
-Повярвай ми тогава,щях да го...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Нед Фев 09, 2014 4:50 am

Попрегледа на бързо,нищо не бе достойно за изтънчения и вкус но е толкова гладна,че не подбираше и си поръча доста неща,защото не помнеше от кога не е слагала нещо в корема си. Но трябваше да почакат да и ги направят за това нервно потрепваше с пръсти по масата. Искаше да избегне онзи разговор за съня но явно той не го бе забравил:
-Нещо което явно,ще се случи,защото Катерина и Клаус са много упорите... Събудих се преди да видя до кай пророчеството и се надявам,бебето да не умре...
Разтърси глава,като и донесоха пълната с калории закуска,която започна веднага да си похапва. Яйца,бекон и разни подобни неща...
-Не ми се говори за този сън,ама никак...
Поклати още по категорично глава,като преглътна и погледна към него,а той се оглеждаше,явно търсеше и той своята закуска. Ан,се усмихна голям симпатяга беше,когато ловуваше като някой тигър но се опитваше по между другото да си говори с някой. Нямаше да го разкрие,защото приемаше неговата нужда и природа,не можеше да го нахрани,защото наистина бе слаба:
-Ами ти какво прави цяла вечер,за какво мисли?
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Нед Фев 09, 2014 5:04 am

- Щеше да направиш какво? - Гледах го с презрение и отвращение, защото вече ми беше дошло до гуша от неговите заплахи.
- Не се страхувам от теб... Не можеш да направиш нищо, с което да ме нараниш... Заплахите ти не означават нищо за мен. - Нямаше да му позволя да ме третира отново като негов подчинен.
- Затова ако ще ме убиваш, давай! Защото само това можеш да ми отнемеш... Не е останало нищо друго... - Не се привързвах към никой и нищо, това беше урок, който научих още в самото начало. Всичко което обичаш може да ти бъде отнето и когато това станеше болката беше ужасна, затова през всички тези години не си позволих да обичам никой и нищо, до сега и може би беше грешка да обичам това бебе, но ако той ми го отнемеше, нямаше да има никакво значение, защото аз щях да умра с него и никога вече нямаше да изпитам тази болка отново.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Нед Фев 09, 2014 5:15 am

Въпросът на Ан ме върна отново при нея и когато асимилирах какво ме пита, от устните ми се отрони една тежка въздишка и не знам дали трябваше да й споменавам за намеренията си, но тя може би можеше да ме посъветва и да ми даде друга преспектива за плановете ми.
- Всъщност обмислях цялата тази ситуация, в която се намираме. Нямам представа колко точно силна е станала майка ни. - Тя и преди си беше ужасяващо силна, а сега с всичката тази сила, която беше откраднала.
- Баща ми е с нея и той е точно толкова безсмъртен, колкото нас... И ако те двамата са решили да тръгнат срещу нас, не съм сигурен, че аз и Клаус ще сме достатъчни, за да защитим теб, Катерина и бебето... - Всъщност за момента май само аз мислех за това бебе, но това беше друг въпрос.
- Смятам, че трябва да поговоря с брат ми и да го убедя, че е крайно време да съберем семейството си. Ребека е някъде там, съвсем сама, но поне има някаква възможност да се защити, а другият ни брат е затворен в ковчег и един бог знае къде се намира... Искам да намеря Ребека и Кол, с тяхна помощ имаме много по-голям шанс за успех... - Защото семейството беше сила и трябваше да събера своето.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Нед Фев 09, 2014 5:20 am

-Щях да го разпръсна из целия хотел на малки части...
Изплю накрая това,което се криеше в него от дълго време,като отново поклати глава. Притисна я към стената,като я избута назад,искаше му се наистина да я убие,защото го влуди до краен предел но вместо това,просто удари стената до нея,като направи една огромна дупка. Миг след това изръмжа,като се отдръпна от нея,наистина много усилия му костваха да не я убие наистина. Отдръпна се и тръгна към вратата:
-Просто не издавай къде сме,когато по петите ни е Естер и Майкъл,ясно ли е...
Израмжа и без да се обръща към нея,като от раз отвори вратата и малко след това излезе от нея,запътвайки се към своята стая,скоро трябваше да тръгнат на някъде,защото не бе добре да се застояват прекалено дълго на едно място.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Нед Фев 09, 2014 5:29 am

Остави за малко вилицата и преглътна,като една хапка заседна леко на гърлото и,като се наложи да пийне малко вода. Това не е ли най-странното семейство,децата се съюзяваха,за да убият родителите си. Каква ирония на съдбата! Но всеки бе със своите странности.
-Аз мога да убия Естер но проблема е не съм слаба срещу вещица но съм доста по слаба от един древен вампир,като баща ви...
В открит бой тя е и най-силното но и най-слабото звено в цялата ситуация.
-Прав си трябва да се съберете всички,защото сами не мисля,че ще се справим. А,и според мен е добре отново да имате повод да се съберете всички...
Поне един от тях да имаше семейство,тя го загуби но сега той можеше да има такова,макар доста лудо.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Катерина on Нед Фев 09, 2014 5:33 am

Поех дълбоко дъх, но останах на мястото си, защото сякаш не можех да помръдна. Краката ми не можеха да изпълнят командите които мозъкът ми им изпращаше. Чувствах се зле. Наистина зле и не просто психически, но и физически, защото не се бях хранила и всяко едно мускулче в тялото ми изпитваше болка, все още слаба, но щеше да се засили. Обикновено тази болка се появяваше чак след три или четири дни, но сега нещата се движеха доста бързо, сигурно заради бебето...
Разтворих пакета, който Тревър ми бе донесъл и извадих едно шишенце с върбинка. Отворих го и го излях в устата си, а тялото ми направо се разкъса от болка... Не се бе случвало никога до сега. Свлякох се на земята и се присвих. Чувствах как течността разяжда всичко в мен, а това, че бях слаба забавяше и възможността ми да се излекувам и така агонията продължи по-дълго от обикновено...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Нед Фев 09, 2014 5:41 am

- Коловете на Катерина могат да убият баща ни, но се страхувам, че тя е намислила нещо друго, не знам какво, но след снощния ви разговор съм малко обезпокоен. Очевидно тя се чувства застрашена от брат ми и дори мен. - Разбира се и аз имах причини да я искам мъртва, защото знаех, че ако не беше въздействието ми, до сега вече да е убила Ан.
- А когато Катерина се чувства застрашена тя върши глупости, затова си мисля, че е намислила поредната такава. - Силно се надявах да не е, но вероятно беше.
- Освен това, ще е ужасно трудно да накарам Никлаус да освободи Кол. - Трябваше обаче да го направя. Пък и лежейки безпомощен в онзи ковчег, щеше да е още по-лесен за убиване, а аз исках семейството си заедно, но не в смъртта.
- Не знам... Но ще опитам да говоря с него...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Антея on Нед Фев 09, 2014 5:50 am

-В същност до сега не е ставало дума но защо Клаус е наказал брат ти,аз поне разбрах,че е вид наказание?
Попита тя,като похапна няколко хапки докато някаква ужасно смразяваща тръпка не премина през тялото и,неприятно чувство,което я накара да изпусне лъжицата. Дори въздуха и секна,като се опита да поеме дълбоко дъх:
-Катерина...
Е,първото нещо което сана ясно,ставаше нещо с нея.
-Качвай се горе веднага!
Нямаш време,веднага се затича на горе към стаята на Катерина,като Илайджа я отвори,връхлетя вътре,като видяха Катерина на земята,да се дърчи от болка.
-Вдигния Илайджа и веднага извикай Клаус!
Приближи се към нея,като видя чашата с нещо в нея:
-Не,не само не ми казвай,че си пила върбинка...
Поклати глава,като веднага взе една кърпа и я намокри,като я сложи на главата на катерина.
-Не се пие така,опитваш се да убиеш и себе си и бебето...
Прокара ръка по главата си. Толков абе притеснена и за двете в този момен,надяваше се сърцето на Класу да се пречупи поне малко пред тази гледка...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Нед Фев 09, 2014 5:58 am

В първият момент когато я видях така свита на земята си помислих, че Никлаус е направил някоя глупост и е убил бебето, но после долових пулса му, макар и доста по-слаб от вчера, все още го чувах и тогава Ан ме измъкна от вцепенението ми и аз отидох да вдигна Катерина от земята. Поставих я върху леглото и после отидох до стаята на брат ми, за да го повикам както Ан ми беше казала да направя, а докато вървях осъзнах, че те не са си поделили обща стая. Страхотно! Значи дори не бяха заедно и това, че са си направили бебе е било инцидентна случайност или пък се бяха разделили, защото той искаше да убие бебето им.
- Нещо става с Катерина. - Влязох в стаята без дори да почукам. - Трябва да дойдеш! - Не беше молба, по скоро нареждане, но той трябваше да осъзнае, че това не може да продължава повече така.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Клаус on Нед Фев 09, 2014 6:07 am

Не чуваше и не виждаше нищо по пътя,докато не достигна до стаята,тъкмо мислеше да ръгне да търси Илайджа и вещицата,когато той връхлетя в стаята му. Нещо се бе случило с Катерина и тогава разбра,че е пила от върбинката,и както той се досещаше това не и бе повлияло добре.
-Сигурно е пила от върбинаката...
Видя разширените очи на Илайджа,който показваха и разочерование и голяма строгост:
-Това дете не трябва да се ражда... Катерина е достатъчна слабост,детето ще ме направи още  по слаб..
Тогава усети ръцете на брат си около себе си,като бе избутан към най близката стена,върна му го като го отблъсна от себе си:
-Не съм я карал да пие върбинка..
Но не и бе попречил.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Илайджа on Нед Фев 09, 2014 6:32 am

Беше ми дошло до гуша и от двама им, но най-вече от него, защото вършеше глупост след глупост. Първо беше нападнал Ан, без никаква причина, сега искаше да убие и детето си.
- Какво ти става братко?! - Попитах с укорителен тон.
- Това там е жената, която обичаш и тази жена, носи твоето дете. Това не е слабост, а дар. Дар, за който бих убил. - Прибрах едната си ръка в джоба и сниших малко тона.
- Това е шанс. Твоят шанс. Нашият шанс, да си върнем онова което ни бе отнето. - Пристъпих крачка напред.
- Никлаус, собствените ни родители ни презират и са тук, за да ни убият. Семейството ни бе разрушено, както и самите ние! От тогава всичко което искаше... Всичко което искахме, беше семейство. Имаш възможността да съградиш семейството ни отново братко. С твоя помощ жената която обичаш ще живее и ще те дари с дете. Семейството е сила, Никлаус! Любовта и лоялността са сила! Това си обещахме преди хиляди години, преди егото, гневът и параноята да създадат човекът, който стои сега срещу мен и в когото не мога да разпозная собственият си брат. - Направих кратка пауза, в която погледът му не успя да избегне моя.
- Това сме ние - древното семейство... И ние оставаме заедно винаги и завинаги! Ще ти помогна и ще остана до теб. Ще бъда твой брат! Ще ти помогна да изградим дом отново! И никога няма да те предам! Веднъж ти обещах, че семейството ще е над всичко и те предадох, от тогава се опитвам да поправя тази грешка и ти се кълна, че никога повече няма да предам теб и семейството ни! Давам ти думата си Никлаус и те моля... Умолявам те да спасиш това дете, което някой ден ще спаси нас!
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Крайпътна бензиностанция

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 6 от 11 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите