Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Къщата на Антея

Страница 8 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Илайджа on Съб Фев 01, 2014 7:24 am

- Знам, просто... - Не беше сега момента да търся извинение за майка си, която беше сторила това ужасно нещо. Нямаше извинение и нямаше оправдание за стореното. Ан беше права.
- Моля те успокой се... - Отидох до нея и я прегърнах силно.
- Аз ще те пазя... Със или без сили, няма да позволя никой да те нарани и ужасно много съжалявам, че не успях да спася семейството ти... - Може би можех да направя повече, но как? Баща ми беше там и майка ми, а те двамата взети заедно бяха непобедим враг. Сам не можех да се справя с тях. Може би трябваше да потърся помощ от семейството си. Да се справим с този проблем преди да е пострадал още някой.
- Толкова много съжалявам Ан... - Бях й обещал, че всичко ще бъде наред, а моето семейство бе унищожило нейното. Именно от това се страхувах най-много и ето, че се беше случило. Заради мен и моя егоизъм я бях забъркал във всичко това и сега трябваше да открия начин да се справя с този проблем. После щях да я оставя завинаги. Нямаше да й нося повече нещастие. Бях направил повече от достатъчно, за да съсипя живота й.
- Трябва да се обадя... - Преди да я пусна, целунах челото й и излязох с бърза крачка от стаята. Още щом излязох извадих телефона си и набрах номера на Клаус. Трябваше да говоря с него, ако все още беше жив. След първото позвъняване, той вдигна.
- Радва се, че си добре братко... - Казах аз. - Мислех, че майка ни е посетила най-напред теб... Как всъщност се е освободила от заклинанието?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Антея on Съб Фев 01, 2014 7:38 am

Трябваше да се вземе в ръце,въпреки мъката,все пак и остана нещо и това е Илйджа. Все още бе до нея,спаси я и щеше да я пази,да бъде до нея,със или без силите и. Въпреки,че може да не е вече вещица,да няма сили,той все пак остана до нея,заради самата нея. За това трябваше,поне малко да се стегне,да мъката и болката нямаше да отминат никога но тя поне трябваше да се стегне.
Съблече роклята си и се отправи към банята за да си вземе душ,за да отмие мръсотията и кръвтта от себе си. Имаше нужда от това,да не и решаваше проблемите но поне малко я откъсваше от проблемите,даваше и нужното,за да се успокой,макар не напълно.
Излезе обгърната от халата,седна на леглото и скри лицето си с ръкавите на хавлията,за да попият водата и сълзите и. Искаше и се да стоят нещата по друг начин но за съжаление този целия ужас се бе случил.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Илайджа on Съб Фев 01, 2014 8:03 am

Както и бях предположил. Брат ми не подозираше за Естер. Или беше това или беше адски добър актьор. Сега обаче можех да разчитам само на първото. Имах нужда от него, за да предпазя Ан.
- Добре, ще те чакам на първата бензиностанция на магистрала 97. - Преди да затворя допълних.
- И побързай!
Не се върнах веднага в стаята. Чух че Ан си взема душ и не исках да я притеснявам докато не излезе и не се оправи, а и имах нужда минутка, за да помисля точно какво да правя. След малко обаче я чух да плаче и веднага влетях в стаята. Беше направо съкрушена. Прегърнах я и я целунах. Не ми се искаше да я притеснявам сега, но трябваше.
- Виж... Трябва да се успокоиш и да ме чуеш Ан... - Взех лицето й в ръце и го вдигнах към себе си.
- Трябва да изляза за малко... - Въздъхнах тежко. - Всъщност може да отнеме малко време, но след малко тук ще дойде един човек и ще ти донесе закуска, а аз искам да ми обещаеш, че ще се нахраниш... - Тя ме гледаше объркано.
- Трябва да се срещна с брат си... Няма да му казвам за теб, освен ако не се уверя, че той може да ни помогне и няма нищо общо със случилото се предната вечер. Ти ще останеш тук... Ако всичко е наред ще дойда да те взема. Ако не се върна до полунощ, долу има кола... - Обясних й подробно как изглежда. - Искам да я вземеш и да отидеш на този адрес... - Подадох й един лист. - Запомни го и после го изгори... Управителят ще ти даде пари... И ти трябва да изчезнеш разбираш ли ме? - Силно се надявах брат ми да няма нищо общо и да се върна при нея, но трябваше да съм подготвен за всичко.
- Искам да знаеш, че те обичам... Обичам те от първия миг в който те видях и съжалявам, че не успях да направя повече... Сега моля те, обещай ми, че ще направиш всичко което ти казах... Ще закусиш и ще чакаш до полунощ, ако не се върна ще се качиш в онази кола, ще вземеш парите които управителя ще ти даде и ще отидеш на този адрес... Докато не си върнеш силите... Вярвам, че все още те са в теб... Просто трябва да ги откриеш, но когато го направиш искам да забравиш за отмъщението, защото то ще те убие, а аз искам да имаш хубав и дълъг живот любов моя... Искам да имаш истински дом и семейство и да бъдеш щастлива... Ще ми обещаеш ли да направиш това?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Антея on Съб Фев 01, 2014 8:12 am

-Илайджа...
Кръвта и се смрази напълно,изгуби всички,а сега бе на път да изгуби и него. Нямаше да го позволи,не искаше да прави нищо от това,което той и казваше:
-Няма да го направя...
Но той сякаш се оказа толкова категоричен. Само,че тя не искаше нищо от това,което той каза:
-Няма да направя нищо от това,което каза,защото идвам с теб. Илайджа,само ти ми остана,нямам нищо за губене освен теб. Не мога да позволя да загубя и теб. Просто не може да ми го причиниш...
Улови ръката му,като дори не погледна листа:
-Ако няма да дойда с теб,ще стоя тук,няма да мръдна от тук докато не дойдеш при мен,а ако нещо се случи,ще посрещна всичко...
Приближи се и го целуна:
-Ще те чакам,няма да мръдна от тук.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Илайджа on Съб Фев 01, 2014 8:20 am

Бях изморен. Ужасно изморен, разкъсван от вина и болка, а тя искаше да направи нещата още по-трудни. Изведнъж се свлякох в краката й и отпуснах за миг глава в скута й, а тя започна да гали косата ми. Останах така един дълъг миг, а после я погледнах и казах:
- Моля те Ан... Ако наистина ме обичаш... Ако ми вярваш, то тогава ще направиш това заради мен... Виждаш ли, аз не мога да умра... Обаче ако нещо се обърка може да остана заключен в ковчег за дълго време... Затова искам когато изляза от него да те видя отново... Искам да бъдеш добре и в безопасност... - Започнах да целувам студените й пръсти.
- Умолявам те Ан, не го прави толкова трудно... Просто ми обещай, че ще направиш това което те помолих в случай, че нещо ми се случи и не успея да се върна... Така ще знам къде ще бъдеш и ще знам, че си в безопасност. Затова моля те... Моля те... Просто ми обещай, а аз ще обещая, че ще те намеря каквото и да ми коства това... Това не е краят Ан... Обещавам, просто ми вярвай... Моля те...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Антея on Нед Фев 02, 2014 5:32 am

Преминаваше нежно през косите му,като го галеше нежно. Сърцето и се свиваше на мака топка все повече и повече. Не искаше да изгуби и него,не можеше да го позволи:
-Не желая...
Но я прекъсна с молба,която накара сърцето и още повече да се свие,имаше чувството,че скоро ще се пръсне. Не можеше нищо да направи,нямаше свойте сили,не притежаваше нищо и бе на път да изгуби и него:
-Моля те пази се,ще те чакам тук до последно... Но те моля върни се...
Наведе се към него,като впи може би за последен път устни в неговите,сякаш света скоро,щеше да се срути,а всъщност това,щеше да се случи:
-Не върши глупости и смели неща,просто се върни при мен...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Илайджа on Нед Фев 02, 2014 5:42 am

- Не, Ан, няма да ходя никъде ако не ми обещаеш, че ще направиш каквото ти казвам! - Изправих се рязко на крака и се отскубнах от ръцете й.
- Точно сега не е момента да се инатиш. - Бях наистина изморен и изнервен, притеснен и отчаян, а тя пак проявяваше тези склонности към самоунищожение, чувайки само собственият си глас, но не й този на разума.
- Е, ще продължаваш ли да упорстваш или ще направиш това за което те моля? - Застанах решително далеч от нея и скръстих ръце на гърдите си. Този път нямаше да бъда мек и отзивчив, защото живота й висеше на косъм и просто нямаше начин да я оставя да ме разиграва в точно този момент.
- Знаеш, че мога да те принудя да го направиш нали? Това ли искаш?
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Антея on Нед Фев 02, 2014 6:04 am

За първи път го виждаше толкова решителен,дори не търпящ възражение. Погледна настрани,защото се страхуваше ужасно много:
-Недей...
Повтори тихо тя,като много дълбоко си пое въздух,а след това издиша. Отново погледна към очите му,като в нейните се криеха вече лазурни сълзи.
-Добре,ако не се върнеш,ще отида на адреса...
Отмести веднага погледа си и стана,като тръгна и застана пред прозореца,за да не види сълзите и. Не искаше да се показва отново,като слаба,макар че точно това беше. Страхуваше се ужасно много,,че това ще им е последната среща,че нямаше да го види повече. Щеше да умре като обикновен човек.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Илайджа on Нед Фев 02, 2014 6:14 am

- Добре тогава... - Приближих се зад нея и стоварих устните си върху влажната й все още коса. Задържах ги там един безкрайно дълъг миг и накрая просто се отдръпнах и тръгнах към врата. Излязох, но преди да затворя след себе си, казах:
- Не забравяй за закуската, ще разбера ако не си я изяла. - Опитах се да бъда шеговит, но по скоро бях разтревожен за нея. Не ми изглеждаше добре. Този пожар обаче щях да гася по-късно. Първо исках да говоря с брат ми и да видим дали мога да му вярвам. Дали мога да разчитам на помощта му.
Тръгнах към уреченото място, като се надявах да се върна скоро при Ан. Не ми харесваше идеята да я оставям за дълго сама, можеше да я намерят и тя да не успее да се защити. След като беше загубила силите си обаче, предполагам вече нямаше да я търсят. Ако наистина беше ги загубила де. Доста се съмнявах да е така.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Къщата на Антея

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 8 от 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите