Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Клаус

Страница 30 от 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30

Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Kol on Вто Мар 04, 2014 9:22 am

-Мен ме пишете,аз нямам нищо против,а и няма да съм спокоен докато и Майкъл и Естер не са мъртви. А,и няма и да е лошо за известно време да пробвам,какво е да си на едно място...
Определено не ми се беше случвало скоро и определено не съм планирал,ако брат ми ме събуди да стоя само в един град. Но как по меко да кажа,без да ядосам брат си,че няма да оставя Катрин. Държах на нея и нямах намерение да я оставям сега,колкото и див да ми е характера. А,и честно да си призная грижа ме е и за семейството,а и Катрин,е вече част от семейството:
-Значи е ясно! Да привършваме тук и да тръгваме...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Вто Мар 04, 2014 9:31 am

Само Ан не беше казала нищо, но предполагам беше така, защото се чувстваше неудобно да говори пред тях и да изрази желанията си на глас, защото ако тя не искаше да ходи там, имаше вероятност Клаус и Катерина да й се нахвърлят, а аз я бях помолил да не ги предизвиква.
Протегнах ръка и хванах нейната, за да привлека вниманието й и когато ме погледна й се усмихнах леко и окуражаващо, за да знае, че въпреки съгласието ми да тръгна с тях, само една нейна дума и нямаше да го направя.
- Чудесно. - Гласът на Катерина се разнесе из стаята и привлече вниманието ми. - Отивам за багажа си. Ще се видим при колите... - След това се изправи от мястото си и се запъти към врата. Това мина добре, помислих си, когато излезе от стаята без да заплаши или обиди Ан нито веднъж, докато трая визитата й.
- Добре си с това нали? - Сега когато Катерина я нямаше може би щеше да е по-лесно да говори. - Нямаш нищо против да отидем с останалите, нали? - Попитах Ан.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Антея on Вто Мар 04, 2014 9:40 am

-Не нямам,нищо против,по добре е да има сигурно място,а и малко време да тренирам силите си. Трябва да се подготвям бързо,не се знае,кога Естер ще е напълно готова...
Тръгна към него и го приближи имаше нужда от кратък душ и нови дрехи. Нямаше да му позволи да тръгне така:
-Оправи се ако искаш,аз ще пийна още едно кафе докато те чакам.
Малко се страхувах но пророчеството беше такова и трябваше да пазя малкото създание. А,и някогашното майчинско чувство беше останало в нея и до голяма степен искаше да закриля това дете.
-Не се тревожи,не желая да ти преча,а и това трябва да се случи,всъщност те са прави,там ще е доста по безопасно от където е и да било. Знам,го и го усещам...
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Вто Мар 04, 2014 9:45 am

Поклатих леко глава и я целунах по челото.
- Добре тогава. - Погледнах към останалите около масата и казах.
- Вървете да си вземете душ, да се облечете... - Погледнах към Клаус. - Ако нямаш други дрехи мога да ти услужа. - Подкачих го аз, а Ребека не остана, за да види реакцията му. Изнесе се от стаята почти веднага с извинението, че трябва да се преоблече. Аз трябваше да направя същото, но първо щях да изчакам и братята си да си тръгнат.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Вто Мар 04, 2014 9:54 am

Усмихнах му се,като дори не удостойх този въпрос с отговор. Просто защото беше напълно излишен в този момент. Изправих се и потропах по масата:
-Добре,ще се чакаме пред колите...
Трябваше да отида да се преоблека на бързо,което се случи за секунди,багажа не беше разхвърлян,а и не бях взел много неща. Оказах се първи пред колата,като наблюдавах,как се пълнеше багажа в колата. Чакайки Катерина и Кол да дойдат,щях ме да пътуваме в същия екип,кат преди с малката разлика,че пътя не е толкова голям. Щях ме да стигнем по бързо. Е пан беше няколко часа път но не и цял ден. Зависи,как се движех ме можеше да бъдем  при вечер в града.
Скоро Катерина слезе,като и отворих да влезе в колата но не затворих вратата,защото трябваше да чакаме Кол и другите,който слизаха по бавно:
-Май се сбогува с някоя от миналата вечер...
Пошегувах се аз,за да има нещо докато чакаме:
-Ако не дойде скоро,ще го изкарам аз,а това не е добра идея...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Сря Мар 05, 2014 12:09 am

Усмихнах се лекичко и някак разсеяно, защото в момента изобщо не мислех за Кол или за някой друг. Целият ми живот се бе променил. Всъщност за първи път от две хиляди години имах възможност за живот. Носех такъв в себе си и това бе най, ама най-хубавото нещо, което ми се бе случвало някога. Чувствах се ужасно уплашена и в същото време адски щастлива...
Слязох от колата и взех лицето му в ръце, впивайки жадно устни в неговите. Всичко което исках беше той и нашата дъщеря и нямаше да позволя нищо да застане на пътя ни.
- Обичам те Ник... - Прошепнах през сълзи. - Затова нека го направим правилно този път, става ли? - Започнах да трия сълзите си.
- Искам да бъда с теб завинаги... Така се чувствах преди две хиляди години, така се чувствам и сега... Мисля, че и след още две ще се чувствам така... Искам това малко момиченце... И искам да съм сигурна, че никой няма да ни попречи да я получим... Затова нека опитаме нещо различно само този път... Какво ще кажеш ако вместо заплахи и страх, се опитаме да спечелим доверието им, а? - Поне докато не се уверим, че тя е добре и че никой не може да я нарани.
- Толкова съм ужасена, че нещо може да й се случи...
- Хей... - Каза той и взе лицето ми в ръце, поглеждайки решително право в очите ми. - Няма да позволя... Запомни го добре! Няма да позволя на никой да ви нарани! Ти и тя ще бъдете добре! Ще направя, каквото е необходимо, за да бъдете добре! Разбра ли ме! Никой няма да ви докосне и с пръст! - След това ме придърпа в обятията си и ме прегърна силно, а аз просто се отпуснах в ръцете му и повярвах във всяка една негова дума, така както никога преди...

Съвсем скоро Кол се появи и аз побързах да изтрия сълзите си и да се кача в колата. Клаус затвори врата ми и заобиколи качвайки се на своето място. Кол също се настани отпред до него и зачакахме останалите в тишина. Аз и Ник си бяхме казали всичко от което имахме нужда и дори Кол осъзнаваше, че сега не е моментът за тъпи шеги или подмятания.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Сря Мар 05, 2014 12:52 am

Взех си един бърз душ и се облякох. През това време Ан се бе погрижила да събере багажа ни и общо взето се справихме доста бързо с всичко. Оставаше само да слезем при колата и да потеглим, но преди това се възползвах от момента, че сме сами и улових ръката на Ан, спирайки я на мястото й.
- Исках само да ти кажа, колко признателен съм ти за всичко което правиш и за търпението, с което се изправяш пред всичко което се случва. Искам да знаеш, че те обичам повече от всякога именно заради това което си и... - Не исках да повдигам въпроси за болезнени спомени, но след като вече знаех какво е преживяла, това никога нямаше да е просто нещо от нейното минало. Това беше нещо, срещу което щеше да се наложи да се изправяме всеки следващ ден от вечността.
- И независимо какво си мислиш, не се налага и не сме длъжни да правим това. Може да отидем където пожелаем и всичко ще бъде наред. Обичам семейството си и искам да го предпазя, но те са вече големи хора и могат да се грижат сами за себе си, а и сега ти си моето семейство, така че... - Ан не ми продължи да довърша. Просто ме целуна, а след това ме убеди, че няма проблем с това да тръгнем с останалите.
- Обичам те! - Целунах я още веднъж и думите ми бяха пълни със съдържание повече от всякога, защото независимо от всичко, тя не ме бе накарала да избирам между нея и семейството си. Напротив, тя бе избрала мен пред себе си.

Хванати за ръка слязохме пред хотела, където вече бяха всички останали, готови да потеглим. След като и ние се качихме по местата си, направихме точно това. Всички се отправихме към новото ни убежище, което някога наричахме свой дом. Не знам какво ни чакаше там, но се надявах, че ще бъде нещо по-добро... По-добро за всички нас... А защо не и дом... Дом, за който всеки един от нас мечтаеше...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 30 от 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите