Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Клаус

Страница 29 от 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Антея on Пон Мар 03, 2014 7:37 am

Най сетне беше успяла да се облече в нейните си дрехи в красива тъмно синя рокля,прилепнала по нея но и в неин стил,не и къса в никакъв случай до коляното,като наметна едно черно сако с къси ръкави,защито роклята беше с мног тънки презрамки. Носеше и токчета на който се чувстваше много удобно,а косата и преметната на една страна се спускаше,като огнено море.
Усмихна се,като поклати глава:
-Супер достойно наказание,за него...
Приближи се към масата,като си взе едина кифличка,защото беше ужасно гладна. Потърси с очи чаша,за кафето но тогава нейния прекрасен мъж и поднесе една чаша. Усмихна му се:
-Благодаря ти,много си мил...
Целуна го нежно по бузата и седна на по далечно място от Кол,като скръсти елегантно крачетата си:
-Но да бъда добра,по добре е организирай нещо в някой бар,ще му е по приятно в компанията на момичета,който ще му вържат.
Вдигна рамене,все още се усещаше,че му е сърдита и се чувства засрамена.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пон Мар 03, 2014 7:50 am

- О, тя е или поне трябва да бъде, но... - Сякаш се затрудни да ни отговори и обясни така, че да я разберем.
- Аз трябваше да се появя преди много, много години... - Мозъкът ми едва побираше всичко което казва. Какво значеше, че е трябвало да се появи преди много години? Когато бях все още човек ли?
- Естер, твоята майка, трябваше да бъде моята пазителка. Това беше нейната съдба, но нещата са поели в друга посока. Не знам какво ще се случи сега. Не и със сигурност, защото тогава сте измамили съдбата. Знам обаче, че Естер е будна заради мен и ме търси.
- Какво? - Попитах шокирано. - Естер няма представа за теб.
- Всъщност има и иска смъртта ми повече от всичко друго. Моята поява е закъсняла с много дълго време, време, в което са се променили много неща. Едно от тях е, че моята пазителка ме иска мъртва, затова трябваше да избера нова. Някой който да ни защити и този някой е Антея. Грешите като мислите, че тя е безполезна. Всъщност тя притежава огромна сила, но не съм убедена, че е достатъчно, за да убие твоята майка. Достатъчно е обаче, за да я задържи, докато аз стана достатъчно силна, за да я убия, ако тя не успее.
- Но... - Как можеше тя да е причината Естер да се върне? Майкъл беше този, който я бе събудил.
- Грешиш и за това. Майкъл не е събудил Естер. Той не притежава силата да го направи, но като моя пазителка, тя трябваше да е до мен от първия миг, в който аз започнах да съществувам. Не Майкал спаси нея. Тя спаси него.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пон Мар 03, 2014 8:09 am

Имах чувството,че всеки момент главата ми,щеше да се пръсне от толкова много информация,тя знаеше толкова много неща и за първи път се оказа,че онази безполезна вещица,казва поне минималната истина. Вярваше на дъщеря си,беспрекословно но като всеки родител просто се съмняваше във всичко и се нуждаеше от потвърждения. Не можеше да бъде сигурен,а да рискува не желаеше в такива моменти.
Наведе се и я целуна по бузата,а по другата я погали:
-Ще направим всичко което е нужно.
Естествено щях ме да обсъдим всичко с Катерина заедно,като двама родители,за да вземем общо решение. Тук не се касаеше за моята упоритост вироглавост. Тук трябваше да се направи онова,което е добро за нея и за Катерина,а в момента за дъщеря ни решаваше Катерина и тя можеше да каже,като майка какво е най добре да направим. От мен зависеше всичко да направя безопасни пътищата за тях двете.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Пон Мар 03, 2014 8:13 am

- Ще си помисля. - Казах и се засмях, защото Кол беше заинтригуван от жените, това бе истина, но също така, този негов интерес до голяма степен се дължеше и на факта, че можеше да ги използва като кръвни банки.
- Но, семейна вечеря, все още ми звучи доста по-подходящо за случая. - Намигнах й шеговито и протегнах ръка към нейната, за да я уловя и поднеса към устните си.
- Да поръчам ли друга закуска. тази може би наистина е малко поизтинала? - Не, че беше чак толкова фатално, но поне си струваше да предложа.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Kol on Пон Мар 03, 2014 8:23 am

-Много сте мили,чак очарователни... Не разбрах кога ви е била сватбата изглеждате на стара скучна двойка...
Е,не че Илайджа беше от забавните хора,е добре умееше да се забавлява но през по голямата част от времето не можеше да го видиш в женска компания,държащ се по този начин:
-Имах едно време една приятелка вещижа,тя беше наистина доста луда. Не намеквам нищо,може твоята да си е съвсем добре...
Просто ми навяваше спомени:
-Казваше се Фереи,тя твърдеше че е потомка на някакво кралско семейство на някаква общност на вещиците. Не я убих защото беше много красива,малко приличаше на приятелката ти Илайджа...
Да съзнавах,че говорех за нея и тя беше тука но това е друго нещо,
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пон Мар 03, 2014 8:29 am

- Какво имаше предвид с това, че си я избрала за твоя пазителка? - Имах повече въпроси от всякога, а ми се струваше, че няма да има достатъчно време, за да ги задам.
- Това което чуваш... - Отвърна малко несигурно и погледна към Никлаус, сякаш търсеща подкрепа от него.
- Добре... - Малко по-меко започнах аз, защото очевидно бях прекалено припряна и може би прекалено глупава, защото не разбирах почти нищо. - Не може ли да си избереш някоя друга пазителка? - Опипах внимателно почвата.
- Разбира се. - Отвърна тя и се усмихна. - Но, избрах тази, защото притежава най-голяма сила.
Кимнах разбиращо или по-скоро примирено. Трябваше да загърбя поне за миг своята неприазъм към тази вещица и да мисля по-мащабно.
- Това не ти харесва! - Каза малко унило малкото ми момиченце, а аз побързах да поклатя глава.
- Не! Аз... - Не знаех как да обясня защо този избор не ми харесва, защото беше прекалено сложно и комплексно. - Просто не й вярвам, това е...
- Но ще трябва да го направиш! - Каза умолително тя, а сърцето ми направо се сви от болка, защото вече бях започнала да я разочаровам. - И двамата ще трябва... Можете да й помогнете да върне сина си. Може да я спечелите на своя страна, завинаги, ако направите това... - Тя погледна отново към Ник, после към мен и каза:
- Трябва да тръгвам сега, но ще се върна отново... Нямам търпение да видя домът си... - Лицето й се озари от широка усмивка, която направо ме заслепи... В следващият миг, нея вече я нямаше, а ние бяхме в хотелската стая, съвсем сами.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Пон Мар 03, 2014 8:37 am

Погледнах към Ан. Не знам дали това не беше някакъв блъф от страна на Кол, защото до колкото ми беше известно дори и от самата Ан, никой не говореше за това кралско семейство, то бе тайна. Никой никога не бе чувал за това.
- Така ли? Това сигурно е първата която не си убил... - Присвих леко очи и погледнах отново към Ан, надявайки се, че няма да сподели и пред Кол за произхода си. Щеше да е ужасно да е крила нещо такова от мен в продължение на толкова много време, а сега да разправя на всички коя е. Беше казала дори на Ребека, която почти не познаваше.
- Кралско семейство, а? - Подсмихнах се. - Не мислиш ли, че щяхме да сме чували, ако имаше такова? - През вековете си имахме работа с толкова много вещици и никоя от тях никога не е намеквала за нещо такова. Даже не знам как бе останало в тайна, без никой да е чул поне нещо за него.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пон Мар 03, 2014 8:43 am

Катрин се събуди но аз все още гледах в отсрещната стена,докато тя се разбуждаше. Все още не можех да смеля и на половина нещата,който разбрах в съня на Кат и от устните на дъщеря си. Разтресох глава за малко да се отърся и да обърна внимание,на Катерина която отваряше очите си с видно не желание. Премина с ръка по нейното лице,като и се усмихна за част от секундата. И двамата не знаех ме какво да кажем все още явно в главите и на двамата ни се криеха хиляди въпроси:
-Тя още не се е родила,а е по умна от нас двамата...
Успя да ни обърка и двамата за кратко време,за първи път главата ми се оказваше пълна каша. Да се съюзя с човек,който искам мъртъв,на който не вярвах и който изглеждаше безполезен. Не виждах никаква логика но дъщеря ни намираше някаква.
Облегна главата си назад и въздъхна:
-По дяволите...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Антея on Пон Мар 03, 2014 8:52 am

Едва не се задави със сутрешното си кафе. Защото това име Фереи тя носеше и беше името на баба или по скоро името на пра баба и. Преглътна глътката но не продума дума,не беше добре да споделя нищо с Кол,защото му нямаше никакво,ама никакво довери,за каквото и да е било:
-Пълни глупости!
Единственото,което разбра нещо,това беше Илайджа,който можеше да се досети,че явно вещицата съвсем не е лъгала и явно говори за нейна пра роднина но нямаше намерение да казва:
-Такива неща няма,спокойно Кол....
Е,да вече нямаше,така че съвсем не лъжеше в този момент,отпи си от кафето,като пълна актриса показа съмообладание и непокизъм:
-В същност не е нужно да поръчваш друга закуска има доста неща,който не е нужно да се топлят.
Придърпа си и една плодова салата,трябваше да се отърве от гадните храни.
avatar
Антея

Брой мнения : 565
Репутация : 0
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пон Мар 03, 2014 8:52 am

Една тежка въздишка се изтръгна от гърдите ми. Прокарах ръка през корема си и се замислих отново върху това което беше казала. Макар и объркващо, това че ни беше дала толкова много информация, ми помагаше да навържа доста от нещата които се случваха напоследък. Също така обаче и ме ужасяваха, защото сега знаех, че някой я иска мъртва и вероятно нямаше да е толкова лесно да я опазим от тях. По дяволите, Естер беше изключително силна и могъща вещица и ако беше тук за нея, то това бе по-лесно от детска игра, защото аз не бях безсмъртна, а дори и да бях, вероятно беше необходим само един удар, за да загубя дъщеря си.
- Страхувам се Ник... - Казах изпълнена с истински страх и то за първи път в живота си. Никога преди не се бях страхувала за нищо.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Пон Мар 03, 2014 9:01 am

- Добре тогава. - Усмихнах се отново и се изправих от мястото си, като минавайки покрай нея, се спрях и поставих ръце на раменете й, целувайки я нежно по косата.
- Трябва да намеря телефона си. - Не бях забравил за причината която бе довела Кол тук и въпреки, че не вярвах някой да е в истинска опасност, исках да се уверя, че са добре.
- А ти Кол се дръж прилично, докато ме няма. - Посочих го с пръст и отидох в спалнята, за да потърся телефона си. Първо разбира се се обадих на Ребека, която отговори едва след шестото позвъняване.
- Къде си? - Попитах я.
- Има ли значение?
- Разбира се, че има. Кол те търси цяла сутрин и е ужасно притеснен, защото не е успял да те намери в стаята ти. Добре ли си?
- Да, повече от добре всъщност. Кажи му да не се тревожи, връщам се след малко.
- Чакаме те. - Казах и затворих телефона. Зачудих се дали да потърся и Никлаус, но предположих, че е с Катерина и... Е, можеше да изчакам още малко преди да ги безпокоя, например след закуската.
Върнах се обратно при Кол и Ан и казах:
- Ребека е добре, няма нужда да се тревожиш повече за нея. Скоро ще бъде тук.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пон Мар 03, 2014 9:01 am

Обърнах се към нея и я притиснах в обятията си,съвсем не като на сън. Истината е,че въпреки че бях мъж,че бях най-синия мъж на тази земя се страхувах,защото скапаната ми майка можеше да отнеме живота на дъщеря ми и на Катрин. Целунах я по челото и я погалих по раменете за да у вдъхна някакъв вид успокоение:
-Ще заминем към града,няма да позволя и пиле да префръкне без да знам,там ще сте в безопасност...
Там можех да ги защитя,всички яха да са там и на никой нямаше да позволя да мръдне от града,докато и двете не са достатъчно силни.
Знаех,че Катрин също беше силна оцеляваше толкова много години сама но тук нещата се ослужняваха,когато се касаеше до това да нарани дъщерни,тук беше много по лесно.
-Трябва да се доверим на дъщеря ни...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Kol on Пон Мар 03, 2014 9:11 am

Всъщност не си говорих с нея докато Илайджа го нямаше,за да чуя разговора с Ребека,отдъхнах си,значи още не е издивял Клаус напълно и не ни е подметнал с коловете,което беше добре:
-Много добре и на нея,трябва да се скарам,защо не направи компания на брат си!
Поклати глава:
-Да на темата за вещицата! Е,не е първата,която не съм убивал,не убивам красивите момичета,ще е голяма загуба. А,тя беше наистина очарователна.
Малко направих знак с пръст,че е малко луда:
-Малко е побъркана,била нещо като принцеса на това кралство,скоро щяла да получава сили,луда работа... Ама на мен ми беше грешката прекалено много се задържах и чувствата и наделяха,помисли че ще остана и си откри душата,от което разбрах,че е малко лудичка. Но какво да се прави,не всички красиви жени са с умът си.
Вдигнах рамене отпих кафето си
-Просто спомени...
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Вто Мар 04, 2014 6:33 am

- За малко да си помисля, че си бил влюбен в тази вещица. - Нямах представа защо продължава да говори за това.
- Имаш ли представа какви са плановете на Клаус? Какво мисли да правим сега? - Беше в тяхната кола, сигурно е чул нещо.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Вто Мар 04, 2014 6:38 am

Затворих очи и скрих лицето си във врата му. Нямах намерение да му противореча този път, а и бях се съгласила още вчера да го направим.
- И аз мисля така... - Отвърнах и останах така за един дълъг миг, защото имах нужда от прегръдката му сега.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Вто Мар 04, 2014 6:50 am

Постоях ме известно време така,просто отдадени и двамата в мисли,някак си ни е трудно да осмислим всичко,трябваше и да поговорим малко за това,какво щяха да правят заедно,дали щях да следват казаното от дъщеря им. Но имаха ли някакъв избор това,което знаеха знаеха от нея и от вещицата,чийто думи се потвърдиха. 
Истината е че трябваше да се доберат до безопасно място за Катрин,защото щеше да ставя уязвима. Сега имаше сили но...
Трябваше да тръгваме,колкото и да не можеха телата ни. Притиснах я още малко,а след това леко я пуснах,целувайки я по челото:
-Ако искаш се приготви да тръгваме,ако си гладна може да поръчаме закуска или да хапнем в ресторанта. Ще се обадя да предупредя другите и те да са готови и къде са.
Подозираше,че Кол може да е останал в някой бар или да е изчезнал:
-Надявам се да не прибираме кол от някой бар...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Kol on Вто Мар 04, 2014 7:14 am

-А...
Сетих се нещо относно тази тема,просто на там си мислех,че ще ходим,а и още имаше идея да се търси друга вещица,за това нямаше да издам всичко:
-Брат ми подметна една идея за някакъв град,където сте живели ти,Клаус и Ребека. Нещо сте го били основали...
Засмях се защото ми идваше много смешна закачка:
-Нещо,като свещен град където всички живеят в мир и разбиране...
Още по смешно ми стана,защото не вярвах в такива места:
-Клаус му харесвало там и искал да я заведе,ама Катрин не е много доволна и не знам,на къде ще тръгнем.
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Вто Мар 04, 2014 7:51 am

Поклатих леко глава и се отпуснах по гръб в леглото, оставяйки го той да стане и първи да използва банята. Пък и имах нужда от малко време, за да осмисля всичко. Едва когато той излезе, се надигнах от леглото и на свой ред посетих банята.
Взех си дълъг и ободряващ душ, после отделих специално внимание на косата и облеклото си. Нещо което в последните дни бях занемарила, но след като приключих вече приличах малко повече на себе си, отколкото напоследък. На финала си обух високи обувки и отидох в другата стая при Клаус, който вече също се бе облякъл, нищо че беше с дрехите си от предния ден. Обикновено така ставаше, когато не си прекарал нощта в собствената си стая.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Вто Мар 04, 2014 7:58 am

- Където цари мир и разбирателство?! - Повторих изненадано и леко се подсмихна. Ако така наричаше мястото, в което царуваше единствено страха, добре тогава.
- Не сме били там от векове, защо ще иска да отиваме точно там? - Или пък само аз не бях ходил там от векове. Ребека и Клаус може би са живели и след това там. Така и не бях питал къде са били през всички тези години.
- Защо не потърсиш Клаус и Катерина? - По скоро заповядах отколкото предложих.
- Ребека трябва да е тук всеки момент, ще е хубаво ако се съберем всички и обсъдим какво ще правим и къде отиваме...
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Вто Мар 04, 2014 8:05 am

Разбрах,че ги няма по стайте,звънах на Ребека,която каза,че закусват в стаята на Илайджа. Е,явно щяха да отидат там и да хапнат. Нямаше да ни е забавно да ядем на една маса с вещицата но...
Изчаках Катерина да се приготви търпеливо,когато чух да идва от към вратата. Станах и се приближих към нея,по погледа ми личеше,че ми харесва,как е облечена и как изглеждаше:
-Красива си...-подадох и ръка-Закусват в стаята на Илайджа,да отидем и да им кажем за плановете. Всички ще се съберат там.
Трябваше да се понасяме въпреки,че не се харесваме,а ако някога имах сгоден случай да убия вещицата то щях да се възползвам от него но сега нямаше такива изгледи:
-Готова ли си?

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Вто Мар 04, 2014 8:16 am

Не спирах да мисля за това което бе казала дъщеря ни. Вещицата имаше син! И не знам дали беше по-добре да запазим за себе си тази информация или пък да й кажем, че знаем за него. Беше прекалено странно всичко това.
- Да, да вървим... После ще си взема багажа. - Едва ли щяхме да тръгнем веднага, затова и не взех багажа си с мен.
Слязохме няколко етажа по-надолу, където беше стаята на Илайджа и вещицата и без дори да чукаме, нахълтахме вътре, а там вече бяха всички останали, включително и Кол, върху който попадна и въпросителният ми поглед. Какво правеше изобщо тук?
- Това става все по-забавно... - Подсмихнах се на цялата тази атмосфера, която бяхме заварили. Всички около масата, кой хранейки се, кой държейки чаша с кафе в ръката си. Ако не знаех кои са, вероятно щях да ги взема за изперкали новобогаташи, взели се прекалено на сериозно.
Приближих се към масата и заех един от столовете, този до Илайджа и му се усмихнах лекичко. Трябваше да го спася от това бреме, което мъкнеше навсякъде със себе си.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Kol on Вто Мар 04, 2014 8:26 am

-О,ето я красавицата и предателя!
Все още на тях бях обиден и щях и на тях да вметна чувство на вина,ако можех:
-Не можа да дойдеш за една чашка?!
Поех дълбоко дъх,като многострадалец:
-Ето Илайджа,ето колко много се рад...
Преди да довърша се появи и Ребека:
-Да,за предатели говори и ето я и нея,сестрата която най-много се радваше не дойде..
Повдигнах рамене,не бях сърдит съвсем,по скоро се шегувах но зад всичко това се криеше и малка обида. Усещах в момента,че ме използват,сякаш не ме искаха наистина или нещо такова но не бях прекалено сантиментален.
-Както и да е на къде,ще ходим? Вече имате това,което искате! Какъв се последващия план?
avatar
Kol
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 892
Репутация : 8
Join date : 23.04.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Вто Мар 04, 2014 8:44 am

- Предателството може да се тълкува по много начини Кол... - Намекнах за това, че е тук, макар това да не ме тревожеше чак толкова много. С Клаус знаехме за нещо което можеше да контролира изцяло поне двама от тук присъстващите. Ребека и Кол, можеха да съдействат с малко опресняване на паметта, у кого са коловете. Ако беше вярно и силите ми започваха да намалят, но ми трябваше истинска защита, а не такава която може да промени настроението си във всеки един момент.
- Да Кол, може да се тълкува по много различни начини. - Повтори Ребека и също седна на един от столовете, около масата. Предполагах нейното раздразнение се дължеше на факта, че Кол пътуваше с нас. Подсмихнах се отново, защото наистина беше забавно да се наблюдава целият този цирк от страни. Погледът ми обаче попадна върху вещицата и така ми се искаше да надникна в главата й поне за миг. Исках да знам защо никой не бе споменал за изчезналият й син и защо не го търсеше, а беше тук с нас.
- Е, за какво сме се събрали? - Прекъсна мислите ми Ребека.
- За да обсъдим следващият си ход. - Отвърнах аз и погледнах към Клаус, който се бе настанил до Ан, точно срещу мен.
- Предполагам всички ще се съгласят, че се нуждаем от безопасно място, където да останем за известно време, докато нещата не се успокоят. Коловете са вече в нас. Животът ни е в безопасност... - Освен моя, помислих си на ум. - Може да останем някъде, докато открием начин да се справим с Естер... - Нарочно не използвах думата убием, защото все пак тя беше тяхна майка, а точно сега не исках да ядосвам никой. Трябваше да намеря начин да се разбирам с всички, за да намаля вероятността, от още безсмъртни вампири и вещици желаещи смъртта ми.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Вто Мар 04, 2014 9:01 am

-С Ребека живях ме няколко години там преди от ново да тръгнем на път. Там все още цари същия ред,какъвто цареше от основаването му. С,разликата че града е много осъвременен...
И все пак не сме се събрали да говорим точно за това. Решението ни е да заминем там,защото това е най-безопасното място да се подготвим,да съберем армия. Не искам да изтъквам предимствата на града,сами ще ги видите...
Истината е,че трудно можеше да прехвърчи пиле без дори да знам за това но за това щяха да разберат по  късно. Погледнах към Катерина,тя много обичаше да се забавлява с вещицата,а в момента имаше нещо,което може да използва до някъде срещу нея,ако пожелаеше. Истината е,че исках да оставя това сладко удоволствие на не,но тя много добре ме разбра дори и с онзи странен лукав поглед,който хвъурлих на вещицата. Добре,дъщеря ни не искаше това но трябваше и ние да сме сигурни,че тя няма да ни предаде. Деликатна ситуация,в която Катрин,щеше да прецени по добре,как да действа. Аз по скоро щях да манипулирам но това е друг проблем.
-Като гледам няма възражения...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Илайджа on Вто Мар 04, 2014 9:11 am

Изглежда предположенията ми се бяха оказали верни и след като бяха получили коловете, нямаше нищо от което брат ми можеше да се чувства застрашен и това го правеше доста по-добронамерен и трезво мислещ.
- Аз нямам проблем с това. - Потвърдих, без да се допитам до Ан, но наистина бях съгласен с брат си. Нуждаехме се от сигурно място където да останем, докато нещата не се поуспокоят малко. А също така Ан щеше да има възможност да се запознае по-добре със силите си и не на последно място една от вещиците за които си мислех, че може да ни помогне със заклинанието, живееше по тези земи. Не бях стъпвал там от векове, но бях чул, че се е преместила там.
- Смятам, че е правилното решение за момента. - Допълних и зачаках да видя дали някой друг ще възрази.
- На мен идеята също ми харесва. - Каза Ребека, но ми се струваше, че тя имаше други подбуди за решението си, което ме навеждаше на мисълта, че може съвсем скоро да узнаем какви са те.
avatar
Илайджа

Брой мнения : 590
Репутация : 1
Join date : 12.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 29 от 30 Previous  1 ... 16 ... 28, 29, 30  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите