Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Компанията
Вто Юли 24, 2018 4:53 am by Kol

» Домът на Ивон
Пет Юли 13, 2018 7:40 am by Ния

» Хотелът
Пет Юли 13, 2018 5:11 am by Клаус

» Нещо класическо но не забравим...
Чет Апр 05, 2018 1:57 am by Kol

» Домът на Явор
Пет Дек 22, 2017 5:11 am by Kol

» Син Сити - София
Пон Ное 28, 2016 6:16 am by Ния

» Мери и Хенри
Пон Окт 10, 2016 10:10 pm by Дейвид

» Елизабет и Кол
Пон Мар 07, 2016 6:18 am by Елизабет

» Анстасия и Кевин
Пон Мар 07, 2016 6:09 am by Антея

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Dark Light RPG BG Forum
Статистика
Имаме 57 регистрирани потребители
Най-новият потребител е annabelle.

Нашите потребители са написали 7824 мнения in 716 subjects
Търсене
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search


Домът на Клаус

Страница 1 от 30 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Next

Go down

Домът на Клаус

Писане by Катерина on Чет Яну 09, 2014 7:12 am

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Чет Яну 09, 2014 7:49 am

Има един кратък момент, когато се събуждаш, през който нямаш спомени - просто един бял празен лист... Щастлива празнота! Но не продължава дълго. Отваряш очи, озоваваш се на едно съвсем непознато място и започваш да се чудиш къде си. Спомняш си единствено къде си бил и какво се опитваш да забравиш...
- Имам нужда от закуска... - Смръщих лице и го стрелнах със злобен поглед. - Така ли се отнасяш с гостите си?
- Ето... - Засмя се той и ми подхвърли една банка с кръв.
- Очаквах нещо по-топло... - Бях в ужасно настроение и дори винаги остроумния и забавен Илайджа, днес не можеше да направи или каже нещо, с което да ме разсмее.
- Може би за вечеря. - Намигна ми и започна да рови в хладилника.
- Наистина?! - Е, добре тази възможност наистина малко приповдигна мрачното ми настроение. - Няма да ме държиш заключена между тези четири стени и най-накрая ще се позабавляваме истински? - Май насилвах късмета си, но не ми пречеше да опипам почвата.
- По-кротко Катерина... - Отвърна той с все същата заразителна и ведра усмивка. - Няма ли да си облечеш нещо? - Не се сдържа и накрая намекна за това, че съм с неговата риза.
- Аз съм облечена с нещо. - Повдигнах игриво едната си вежда и отпих от "закуската" си.
- С моята риза.
- Ако толкова държиш мога и да я съблека... - Понечих да го направя, но той за стотна от секундата се озова пред мен и улови ръцете ми.
- Подозирам, че не носиш нищо под нея и предпочитам да я задържиш...
- Притеснявам ли те? - На това му се казваше забавление и ако беше възможно сега просто лицето му щеше да е пламнало от неудобство. - Недей, просто се шегувам... - Илайджа беше последния човек на света, на чийто гръб искам да се забавлявам.
- Знам... - Отвърна той и ме целуна по челото, после ме пусна и се върна към яйцата си. Въздъхнах тежко и отегчено, че защо му е да си готви? Ние нямахме нужда от храна.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Чет Яну 09, 2014 10:52 pm

Живота се променяше с бясна скорост но единственото,което не се измени много е Клаус,може би съществената промяна в него е тази,че стана още по безкруполен,отмъстителен и зъл. Като цяло тези черти в неговия характер се засилваха но сега по скоро се държеше по лежерно и до някъде спокойно и все пак до колкото можеше да се каже,че той е спокоен...
Повечето дни прекараше в компанията на Ребека или на една или на повече от една кръвни банки,който убиваше накрая,а към по красивите имаше афинитет да повтаря. И това далеч не можеше да се каже любов,а по скоро животински нагон,дори обожание не беше,а по скоро много,ама много лека симпатия. Като към предмет който ти е нов и после,като ти омръзне го зарязваш без никога повече да не се сетиш за него.
Често стояха с Ребека и понеже до голяма степен намираха общ език с това да се драчат един между друг,като Клаус казваше нещо гадно,а тя не оставяше по назад и му отвръщаше със същото. До голяма степен двамата бяха една порода.
И днескашния ден не правеше особено голяма разлика,по скоро си е нещо обичайно като за делничен ден или всеки ден. Седяха в едно заведение,като пиеха скъпо шампанско,коментираха несъществени теми или по скоро Ребека говореше за нещо,което дълбоко не го засягаше но се поопита да си придаде вид че уж малко го интересува. Ребека се изправи привлечена от поредната си плячка,едно сексапилно барманче,като му стана ясно,че си е намерила вечеря стана и на него да си намери.
Проследи я с поглед,усмихна се дяволито с онази усмивка,която влудяваше,отпи от виното и след това каза:
-Бон Апети...
Ребека го погледна съркастично и на езика и явно беше останало нещо заядливо,докато за един кратък миг всичко не се преобърна с краката на горе. Оказа се прикована за стената,за части от секундата,сила която принадлежеше само на едно нещастно същество. Оказа се близко до тях,като се опита да го сграбчи за врата но го спря само това,че Ребека беше в ръцете му:
-Няма ли да поздравиш баща си?
Клаус просъска бясно през зъби,като определено никак не се радваше да го види,по скоро това будеше в него всякакви негативни чувства:
-Пусни я преди...
Реб едва си поемаше дъх той не и даваше право да каже каквото и да е било. Само че преди да се усети Клаус го нападна. Ожесточена борба в която нямаше да има победител и ако бяха хора до сега щяха да са се премазали от бой. Прикован за стената с кол близко до сърцето но не съвсем остана като пленник но в същност той не се оказа такъв,а неговата сестра. Не разбра на къде я отвежда,защото за момент губеше съзнание. Когато го върна отново събра сили и се измъкна.
Трябваше да намери Ребека преди нещо да и се е случило,макар че вече почки и се е случило най-лошото. Впрегна армията си от хибриди,който да я търсят но и я търсеше самия той. Не можеше да губи повече време,за това реши да намери проклетия Илайджа,той можеше да знае,къде се е покрил скапания им баща.
За тази цел трябваше да се върне в къщата си,която определено не му се нравеше но така или иначе се налагаше. Оказа се пред входната врата,когато долови нечий друг глас. В първия момент се усмихна,защото може би си имаше компания но щом се заслуша разбра нещо съвсем друго.
С невъобразима сила,бързина и ловкост се оказа там където бяха те.
-Остават още двама с който не си била от нашето семейство но може и на Ребека да налетиш.
Тя се опитваше да се измъкне но той я спря:
-Ти оставаш тук...
Погледна след това към брат си,като го гледаше с невъобразима омраза в момента,не по различен от този,който хвърляше на Катрин:
-Някой гениален ум е решил да събуди Майкъл...-това само по себе си носеше още проблеми-Отвлече Ребека и не мога да я открия,а трябва...
Поради много причини трябваше да я намери но те по късно.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Чет Яну 09, 2014 11:21 pm

НЕ! НЕ! НЕ! Крещеше съзнанието ми. Как беше възможно да е още жив? НЕ! Трябваше да е вече мъртъв!
Клаус стоеше точно срещу мен, здраво стиснал врата ми и отново подчинил ме на волята си. НЕ! Майкъл беше последната ми надежда, че най-накрая ще се освободя от този психопат.
- Не! - Извиках отчаяно. - Трябваше да си ти... - И едва когато погледите и на двамата се впериха в мен, осъзнах, че съм го казала на глас.
Илайджа нямаше представа защо съм тук. Бях му казала, че ще остана няколко дни и предполагам знаеше, че съм се забъркала в нещо и нямаше нищо против да му погостувам. Не знаеше обаче, че се крия от хибридите на Клаус, които почти бяха стигнали до мен. При Илайджа беше сигурно, защото той можеше да се справи с тях, а и много скоро Клаус нямаше да е наоколо... Или поне такава беше сделката ни с Майкъл, който събудих, за да ме отърве от сина си. Този затвор... Вечното оглеждане през рамо... Бях избягала преди цели четири века и аз все още бях негова пленница. Не можех да живея... Не можех да дишам... Исках го мъртъв заради всичко което беше направил... Заради смъртта на семейството ми...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Чет Яну 09, 2014 11:36 pm

-Какво каза?
Обърна се към нея подобно на кукла в хорор филм,струваше му се,че не дочува това,което в същност чу:
-Ти какво общо имаш с това?
Очите му се присвиха,като и се искаше да я убие но явно знаеше нещо,което той не знаеше и трябваше да научи:
-И ти си в една комбина с нея... Нещо сте намислили и двамата...
Илайджа се приближи към него,като се опита да го успокой но не чуваше нищо от думите и,само я стискаше здраво,като се стараеше да не и извива врата,защото ако го направеше скоро,щеше да я убие:
-Кажи нещастнице,какво знаеш,преди да съм ти изтръгнал езика!
Извика той и можеше да я убие,защото не се знаеше,колко на дълбоко е заровена неговата "любов",дали въобще съществуваше или е по скоро мит.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Чет Яну 09, 2014 11:49 pm

- Нищо... - Изхлипах докато той затягаше все по-здраво хватката си. - Наистина... Илайджа...
- Клаус, пусни я... - Намеси се той и внимателно постави ръка върху рамото му. - Сигурен съм, че казва истината... - Лъжеше, но просто искаше да ме спаси преди Клаус наистина да ме е убил.
- А ако знае така няма да разберем нищо... Пусни я. - Нямаше да го направи. Клаус не се вслушваше в никой. Избираше си да вярва в нещо и просто го правеше. Например преди повече от 5 века, когато бе избрал да вярва, че съм го предала, вместо в това, че го обичам.
- Клаус... - Повиши тон Илайджа, сякаш, за да го накара да се опомни.
- Не знам нищо... - Ако дори само разбереше, че имам нещо общо с Майкъл отново щеше да ме убие, а Илайджа дори нямаше да опита да го спре, затова трябваше да лъжа и то да лъжа убедително докато все още имам възможност.
- Каза, че Майкъл е взел Ребека... Обаче той мрази теб... Логично е да иска теб... Не нея... - Изражението на Илайджа сякаш се поуспокои. Беше повярвал на думите ми. Господи, как можеше винаги да вижда най-доброто у хората. Дори в хората като мен и Клаус...
- Клаус, моля те пусни я... - Пак се обади той. - Катерина е тук от седмица... Няма начин да е замесена в това или да знае нещо... Повярвай ми, не съм я изпускал от поглед дори за миг...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 12:16 am

Мразеше някой да му казва,какво да направи,когато самия той искаше да направи всичко друго но не и това,което му казваха. И все пак я пусна но я мерна към другата стена,доста силно,ако беше човек,щеше да я заболи ужасно и може би да загуби съзнание но,като човек нямаше шанс,само я разтресе. Премина с ръка през устните погледна към нея,като от очите му строяха искрици на злоба:
-Не и вярвам,сигурен съм че тази знае нещо...
Обърна се бясно към Илайджа,като беше готов и на него да посегне:
-Най малко теб предполагах,че ще видя с нея...
Лъжеше,знаеше че тя е такава и ще омая всеки,който пожелае,не се беше поколебала на времето с баща и:
-Спала е с него,сигурно е негова лична курва,само се прави на невинна.
Отново се обърна към нея:
-Ако си намесена,ще те накарам дълбоко да съжаляваш и преди време те спасих но се кълна,че този път наистина,ще те убия.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 12:34 am

Изправих се бавно и внимателно, но едва сдържах усмивката си. За първи път го виждах да действа по нареждане на някой друг, против волята си и някак си бе доста иронично винаги доминиращия и заповядващ Клаус да е подчинен, роб на чувствата си и жаждата за отмъщение. Искаше да ме види мъртва повече от всичко на света, но знаеше, че не може да го направи. Цялото му съществуване щеше да изгуби смисъл.
- Не съм я докоснал дори с пръст Клаус... - Изведнъж чух гласът на Илайджа. - Никога не съм и не бих. Тя ми е като сестра и винаги ще я обичам и ако това е предателството ми към теб се признавам за виновен, но тя е част от семейството харесва ли ти или не... - Сигурно щях да съм трогната, ако ми пукаше изобщо. На мен обаче не ми пукаше за нищо и никой, благодарение на Клаус. Той ме беше превърнал в жената, която съм днес.
- И знам, че мрази баща ни не по-малко от нас. Няма начин да има нещо общо с него... - Продължи да ме оправдава и защитава.
- За бога... - Въздъхнах отегчено и прокарах ръка по врата си. - Минаха петстотин години Ник... Просто го преодолей... - Обаче не можеше. Разяждаше го отвътре, дори само мисълта, че мога да предпочета някой друг и изпитвах истински душевен оргазъм, докато го виждах как страда.
- Катерина, моля те... - Илайджа беше доста по-разумен и не искаше да предизвиква повече Клаус, но на мен не ми пукаше изобщо. Предпочитах да ме убие още сега, защото не можех да прекарам остатъка от живота си в негов плен.
- Какво?! Това е самата истина... - Ледени тръпки пропълзяха по гръбнака ми, когато погледа на Клаус се заби в мен. - Не е ли? - Попитах. - Какво ако спя с баща ти или брат ти?

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 12:46 am

-Че си курва...
Заяви го без да се церемони,малко му оставаше да прекрачи за секунди и без това малката стая и да и прекърши врата,като на малко пиле. Но не можеше и да се отрече,че малко ревнуваше,чувство което просто някак си не можеше да скрие от себе си:
-Дреме ми,ако ще да спиш с целия град. Ако знаеш нещо и не го казваш...
Нямаше смисъл от закани отново я прикова за стената. Единствения човек за когото му пукаше до голяма степен е Ребека и тя в момента беше в беда:
-Изпей всичко,преди да ти изтръгна сърцето. Илайджа вярва на всички но аз не ти вярвам пиленце и,ако не пропееш скоро,ще те прекърша,разбираш ли ме.
Отново се залови за нея,като я стисна направо за гърлото,още миг и щеше да я убие,виждаше как губи съзнание но я пусна преди Илайджа да се приближи.
-Ти няма да мърдаш от къщата,нямам време за теб. Илайджа тръгваш с мен да намерим Ребека.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 1:02 am

- Къде?! - Обадих се аз, а гласът ми ги накара да се заковат на местата си. Изсмях се шумно и тръгнах към плота. Нова стратегия, която щях да обмислям в движение.
- Нямаш представа къде се намират... - Продължих и съвсем спокойно отпих от чашата с кръв.
- Нямаш представа защо, как и какво иска... - Нещо трябваше да се е объркало, след като беше взел Ребека, вместо да убие Клаус. Предполагам щеше да я използва като преимущество, но нямах никаква представа.
- На къде биеш Катерина. - Попита нервно Илайджа и май започваше да съжалява, че ми се е доверил така бързо и лесно.
- Това няма нищо общо с теб... - Казах с възможно най-извинителния тон, но истината беше, че не изпитвах абсолютно никаква вина. В края на краищата те бяха семейство, винаги щяха да бъдат, а аз бях предателката, която мразят... Ако трябваше да избират, щяха да изберат него.
- Никога не съм искала ти или Ребека да пострадате, но може би така е най-добре... Може би преди да умреш трябва да усетиш какво е да ти отнемат най-скъпото... - Взирах се с омраза и ненавист в очите му. - Да усетиш това, което усетих и аз, докато държах мъртвите тела на майка си и баща си, на сестрите и братята ми... - Не исках Илайджа или Ребека да умират, но ако разберат, а те щяха да разберат, че имам нещо общо със смъртта на брат им, щяха да тръгнат след мен и пак щеше да се наложи да се крия.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 1:13 am

-За какво по дяволите говориш?
Или беше забравил как се говори но не разбираше и думичка,от това което казва,тя и за това и окървавените тела на родителите и.
-Не ти определено си се побъркала през годините. До колкото аз знам родителите ти бяха живи преди векове...
Присви очите си,като малко бавно загря но явно имаше нещо,като намек към него,нещо да му връща,като чели но единствения на който трябваше да се връща беше тя и определено начина не беше да убива родителите и. Мразеше я искаше да я убие,да я накара да страда по същия начин по който и той на времето но родителите. Е,граница която определено не си струваше да прекрачва:
-Мислиш че съм убил родителите си ли?
Погледна към Илайджа и се засмя:
-Повярвай ми достатъчно те мразя и да признавам си,че обичам да те гледам как страдаш но определено през умът ми не е минавало да ги убивам,а ако имах това за цел,щеше да ги гледаш,как умират,а не вече да бъдат мъртви.
Това не е в негов стил да се покрие без да се знае,че е бил той. Почарк като сериен убиец,да гледа другите как страдат.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 1:43 am

- О, сега ще отричаш така ли? - Попитах невярващо.
- Катерина! - Изкрещя Илайджа и ме стресна. - Не е момента за това... Кажи ми какво си направила? - Смекчи тона и се приближи към мен, а аз отстъпих назад.
- Няма да те нараня. - Още по-успокояващо каза той, а аз погледнах към Клаус. - Няма да позволя и на него... Просто ми кажи къде е Ребека, за да я взема и ще забравим за всичко това става ли? - Отново неговото добро и чисто сърце. Мислеше си, че може да поправи всичко, но грешеше. Клаус щеше да ме убие момента, в който намери Ребека.
- Нямам представа къде е... - Отвърнах аз.
- Катерина, моля те... - В очите му се четеше тъга и притеснение.
- Наистина не знам къде е... Аз... Просто открих Майкъл и...
- Какво? - Подкани ме търпеливо, усещайки колебанието ми.
- Освободих го, за да убие Клаус... Не съм искала да нарани теб или Ребека... - Изобщо не влизаше в сделката да взима нея или да я наранява.
- Казваш ми истината нали? - Кимнах с глава, а той се приближи и ме прегърна. - Добре, вярвам ти... - Целуна ме по челото, после хвана брадичката ми и ме погледна в очите. - Стой тук, докато се върнем. Всичко ще бъде наред. - Не, не ми въздействай моля те, крещях на ум. Той ще ме убие. Не, по-лошо ще ме кара да страдам докато не реши да ме убие.
- Къде е Майкъл? - Бях под въздействието му.
- Не знам... - Отговорих.
- Къде може да е? - Пак отвърнах същото и той ме пусна. Обърна се към Клаус. - Тя наистина не знае нищо... - Браво, ти си направо гений.
- Да вървим да намерим Ребека... - Каза му той. - Ще бъде тук когато се върнем... - Допълни той, виждайки желанието му да се справи с проблема (мен) още сега.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 2:08 am

Само това,че Илайджа беше пред нея я спаси от бързата смърт и това,че все пак все още нещо криеше. Как въобще,можеше да и дойде тази гениална идея да пусне Майкъл на свобода при все всичко,че той никога не си поплюваше за нищо и би измамил всичко. Ако наистина нямаха връзка,щеше да се каже,че си приличат ужасно.
Искаше да каже нещо но думите му секнаха и само отвърна:
-Само да и се е случило най-лошото,най-лошото ще ти се случи на теб...
Последна окончателна заплаха и определено,ако Ребека умреше,щеше да плати с живота си заради глупостта да го освободи:
-Тръгвай не ме гледай...
Каза той и остави Илайджа да тръгне пред него,не знаеше от къде да почне но щеше да преобърне първо този град,а после всички следващи докато не я намери.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 2:15 am

Илайджа тръгна след него. Вече бяха пред къщата когато го чух да му казва:
- Имам идея как да я открием... - Страхотно, значи нямаше да последва бърза смърт, а мъчителна и продължителна такава.
- Имам... Приятелка... Вещица... Мисля, че тя може да ни каже къде е Ребека... - После двамата изчезнаха и можех само да гадая коя е тази приятелка. Никога не ми беше споменавал за нея и едва ли някога щеше да ми каже нещо, след това което бях направила. Кой изобщо можеше да живее според техните критерии за лоялност? Е, аз определено не можех и не ми оставаше нищо друго освен да стоя и да посрещна съдбата си... Каквато и да бе тя.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 2:22 am

-Ще е добре,да и се обадиш,моята малко я сполетя бързата смърт,играчките на Катерина се понаправиха малко на интересни...
Това е съвсем друга история,която и той до някаква степен знаеше но сега имаше далеч по добри неща за разрешаване:
-Какво чакаш действай...
Мразеше да чака бездейно,още повече да чака чужди идеи да се случат:
-Къде се намира?
Присви очи,не можеше да повярва,какво слонско спокойствие имаше за справяне с нещата неговия брат. Точно обратното на това,което беше самия Клаус.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 2:45 am

Илайджа набра някакъв номер и съобщи на жената от среща, че ума нужда от помощта й. Попита я къде се намира и след като жената с охота му съобщи, той измърмори само едно, ще се видим скоро и затвори. Колата потегли и двамата мълчаха известно време, докато Илайджа не наруши тишината.
- Защо отрече, че имаш нещо общо с клането на семейството й? - Знаеше за това, тя му беше разказвала. Разбира се само сухи факти, защото Катерина отдавна бе изключила човечността си и в действителност не изпитваше дори и болка от загубата на близките си. Това й помагаше да съществува.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 3:04 am

Това му изглеждаше смехотворно,да искаше да я нарани,да беше го правил,избиваше семейства но не и такива,към който таеше чувств,макар и минимални. Но това,щеше да си остане за него:
-Не съм длъжен да ти се обяснявам но честно да ти призная мислех,че са си умряли от старост.
Погледна към него:
-Пак ти казвам,аз искам да страда не да и отмъщавам. Ако го исках,щях да я вържа за един стол и да ги убия пред очите и.
Не искаше и нямаше да изпадне в подробности,защото не беше негов стил. Познаваше родителите и,и когато бяха влюбени много ги уважаваше. Заслепен от любов ли от какво но и след,като омразята покри сърцето му съвсем през ума му не е преминавало такова нещо.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 3:11 am

Илайджа се чувстваше объркан и не знаеше дали да повярва на брат си или пък не. От една страна нямаше да е за първи път да лъже или пък избива в изблик на ярост, но защо му беше да лъже ако го е направил? Нямаше причина за това, а знаейки колко много му се иска да я нарани, ако го беше направил щеше да й го припомня при всеки удобен случай.
- Е, някой го е направил и тя е убедена, че това си ти. - Каза и за миг погледна към брат си, за да проследи реакцията му, но лицето му остана каменно.
- Обичаш я нали? Все още? И днес когато ни видя... Помисли си, че... Реагира така защото ревнуваш... Ако я обичаш още трябва да спреш да я нараняваш Клаус... Сигурен съм, че... - Не успя да продължи, защото Клаус го прекъсна.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 4:41 am

-Мислех,че не може да си по сантиментален но явно съм се лъгал...
Толкова му се гадеше на моменти от брат му,че чак не е истина,как въобще му хрумваха толкова сантиментални ноти,който го отвращаваха. Искаше да я види как страда да си плати за всичко и да може би на моменти искаше да я убие но някъде много на дълбоко в него,някъде в дълбоките недра на съзнанието му или по скоро на предпологаемата му душа,тъеше някакви чувства:
-Обикаляш целия град или ми показваш забележителностите? Къде е тая проклета вещица,караш вече от 15 минути...
Избегна въпроса като направо я метна в девета глуха направо:
-Това е дело на някой подмолен тип...
Това отново доказваше,че ако ги бе убил,щеше да научи целия свят и на всеуслшание,че той ги е убил.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 4:53 am

Илайджа не каза нищо повече. В интерес на истината наистина му беше писнало да се занимава с душевните терзания на останалите. Понякога имаше нужда от почивка, а и най-важното в момента бе сестра им, за всичко останало щеше да мисли след това... Макар, че щеше да е хубаво ако има план за след като спасят Ребека. Всъщност как щяха да я спасят? Не можеха да убият баща си. Защо обаче той тръгваше след тях и целеше ли смъртта им или просто смяташе, че се нуждаят от наказание за дето го бяха затворили в онази дупка?
Спря колата пред една напълно обикновена къща. После щеше да мисли за всичко останало, първо да намерят Ребека.
- Пристигнахме. - Съобщи той, а Клаус вече напускаше колата.
Отидоха до врата и той почука. След минута тя се отвори и на нея се появи доста млада и привлекателна дама, която се усмихна широко и каза:
- Когато каза скоро, не очаквах да е чак толкова скоро. - Каза го като забележка, но по усмивката й личеше, че няма нищо против. - Кой е това? - Попита момичето и погледна към Клаус.
- Това е брат ми. Клаус... Клаус това е Фей... - Представи ги един на друг. - Трябва да намеря един човек... Сестра ми... Можеш ли да ми помогнеш? - Клаус сигурно беше озверял от нетърпение и по нервното му потропване с крак, върху дървената веранда ясно си личеше това, защото той не познаваше доброто възпитание, нито питаше, умееше единствено да заповядва.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Пет Яну 10, 2014 5:10 am

Просто се поусмихна,в знак на нещо,на поздрав или на каквото и да е било там. Истината е,че и на непознатата можеше да прекърви врата но реши,че мълчанието е по доброто решение. При все всичко,че е като бомба с закъснител,а още се туткаха и нищо не правеха дори да установят къде е:
-По бързо не може ли...
Процеди на брат си,като се усмихна отново половинчато на вещицата:
-Да добре,аз съм Клаус,добре запознах ме се,няма време за чай,той е по любезностите.
Посочи го за кратко и отново потропа с крак. Тази май беше една от най безполезните вещици. Неговата му вършеше работа,а щеше и онази Бони да им свърши работа стига да не... Май умря или нещо подобно? Всички добри вещици умираха точно,когато най много ти трябват.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Пет Яну 10, 2014 10:22 am

Илайджа игнорира припряността на Клаус. За днес му беше дошло в повече. Първо е изгубил сестра ни, а после се натъкна на Катерина. Трябва да е било ужасно фрапиращо да я види отново, след толкова много време.
- По-добре е брат ти да остане навън. - И той на нейно място не би поканил брат му в дома си.
- Разбира се... - Припряно каза Илайджа, а момичето се скри обратно в къщата. Той погледна към брат си и сви извинително рамене. - Няма да се бавя... - Обясни Илайджа и също влезе.
След по малко от двадесет минути излезе. Вече знаеше къде е сестра му и тя не беше далеч.
- Трябва да се върнем незабавно вкъщи... Забрави за колата... - Каза той и изчезна със скоростта на светлината.

Катерина
- Къде са? - Пак викна той.
- От къде да знам... Вече ти казах, отидоха да търсят сестра си. Не са ми казали къде. - По дяволите, защо всички си мислеха, че знам всичко.
- Осъзнаваш ли, че си напълно безполезна? - Зловещият му поглед се впиваше в мен и ме караше да настръхвам цялата.
- Не ду... - Дори не довърших. С един замах ръката му пробиха гърдите ми и усетих как пръстите му се вкопчват в сърцето ми.
- Какво да правя с теб Катерина... - Изсъска той и се вкопчи още повече в мен.
- Липса на идеи? - Гласът ми бе пропит от болка и несигурен.
- Всъщност не... - Още по-зловещо отвърна той, но изведнъж измъкна ръката си от гърдите ми и преди да осъзная какво се случва се свлякох на земята, а той заговори отново.
- Ето ги и моите възлюбени синове... - Прозвуча тържествено, сякаш наистина се радваше да ги види. - С теб ще продължим по-късно Катерина...
Ребека лежеше на пода точно до мен, с кама в гърдите... Беше я пронизал преди няколко минути.
- Имам по една и за вас... - С периферното си зрение забелязах как две ками проблясват в ръцете му.

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Съб Яну 11, 2014 6:40 am

Явно Катерина едва сега осъзнаваше,каква ужасно глупава грешка стори,като събуди Майкъл,толкова лоша,че не е истина колко в същност проблеми водеше след себе си. Нямаше начин в момента да убият Майкъл,можеха да го приспят за няколко години но смъртта му все още не бе напълно подготвена. Липсваше му оръжието с което да го убие.
Дори не го изчака да каже,каквото и да е било повече,а още повече той да каже нещо. Хвърли се направо в ожесточена битка с него,като от страни човек не би видял нищо но за вампирите то това беше ужасяваща битка. Майкъл го прати към една секция,като я натроши цялата,а по него се посипаха части от нея. Изскочи бързо,като отново го нападна в битката се включи и Илайджа,това беше достатъчно време,за да може Клаус да изкара камата от сестра си и с нея да пробия тялото на Майкъл.
Той се стовари в краката им,пулу мъртъв. Дишаше на пресекулки,цялото му тяло беше в рани,а тялото му се възстановяваше от пораженията:
-Трябваше да го скрия по добре...
Просъска той,като премина с ръка по устните си и отиде при Ребека,която бавно се връщаше в съзнание:
-Добре ли си?
Кимна с глава,не не беше никак добре но щеше да се оправи,когато той беше вече тук.

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Катерина on Съб Яну 11, 2014 6:51 am

Е, това беше. Майкъл много скоро щеше да е вън от грата. Което всъщност щеше да е добре, ако не беше Клаус, който сигурно всеки момент щеше да довърши работата на баща си. Гърдите ми вече бяха заздравели. Скочих на крака и се залепих за стената. Поне можеше да посрещна смъртта изправена на крака... Хвърлих един поглед към Илайджа. Все още можеше да ме освободи и ако... По-добре да не се надявам на това. Дори и свободна от въздействието му, пак нямаше да съм достатъчно бърза, за да избягам от Клаус. Затова просто щях да си стоя в ъгъла и да чакам своя ред, който беше... следващия. Една горчива усмивка мина по лицето ми. Края на цяла една ера настъпваше сега... Моята ера. И щях да посрещна този край полу гола с ризата на Илайджа, която бе попита с кръвта ми... Очаквах нещо по-величествено...

--------------------------------------------------------------------------

avatar
Катерина
Модератори
Модератори

Брой мнения : 467
Репутация : 3
Join date : 09.01.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Клаус on Съб Яну 11, 2014 7:07 am

Ребека започна полека да се изправя,като гледаше към Клаус,който се опитваше да сигурен,че тя е добре. В момент нямаше време да мисли за Катрин и за нещо подобно,може би след малко. Наведе се взе Ребека,защото все още нямаше сили,като я занесе в нейната стая. върна се отново долу но щом мина вратата,прикова Катрин към стената,като я държеше за гърлото:
-Заслужаваш да умреш,за това което направи.
Просъска ядосано през зъби:
-Майкъл щеше да убие всички наред,заради твоята глупава грешка...
Тогава Илайджа го хвана за рамото но не чу частичка от думите,който изрече,сигурно е нещо от рода,че я обича все още:
-Искам да страдаш Катрин,от дъното на душата си искам да страдаш,да си платиш за всичко. Щеше да убиеш семейството ми,само защото си мислиш,че съм убил твоето. Кой ти го каза?
Не беше нужен отговор за това:
-Майкъл нали? Той ти го е казал... Повярвай ми скъпа,ако ги бях убил,щях да те вържа и да ги убивам един по един пред очите ти...

--------------------------------------------------------------------------
avatar
Клаус
Вампири МФ
Вампири МФ

Брой мнения : 738
Репутация : 2
Join date : 10.05.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Домът на Клаус

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 30 1, 2, 3 ... 15 ... 30  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите