Клипче,посветено на форума
Добре дошли!
РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.

Вход

Забравих си паролата!

Poll

Харесвате ли новият дизайн ?

100% 100% [ 4 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]
0% 0% [ 0 ]

Общо гласове : 4

Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук. Е,успех на двойката. В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Точно време
Dark Light RPG BG Forum
Гласувайте за форума!
BGtop Гласувайте за моя сайт в БГ чарт Tyxo.bg counter BgTopWeb.com - Класация на Българските топ сайтове RealTop.net Гласувай за мен в BGTop100.com
TopSites
Топ класация МегаРейтинг Top4e.Info - Класацията на българските сайтове.
TopSites Влез в BGtop.biz - Топ класация на бг сайтове - БГтоп.биз и гласувай за този сайт !!! поПоНАЙ

You are not connected. Please login or register

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18

Предишната тема Следващата тема Go down  Съобщение [Страница 18 от 18]

256 Re: Имението на Деймън Салваторе on Сря Ное 09, 2011 2:30 am

Damon Salvatore

Админи
Админи
Погледнах към Елена :
- Ох защо просто не ми повярваш ,а все ровиш,добре лъжа те,не знам защо го правя.Защо го защитавам,като той хиляди пъти доказва,че не го заслужава.Но е мой брат Елена и не искам да го мразиш.-казах съвсем сериозно.
- Не ,не мисля за секс ,знам ,че си ми сърдита,а и съм ти обещал нещо,няма да наруша думата си,колкото и секси жени да има наоколо,съм само твой.Тя излезе,след като ме замери,доставих и това малко удоволствие ,защото не ми се занимаваше да играя на играта ѝ.А и с една възглавница не можеше да ме нарани.
- Най-после сме сами,моля те за прошка Елена,излъгах те ,само защото смятах,че това е най-доброто за тебе.Но явно съм сгрешил.

--------------------------------------------------------------------------
elena avd damon

Искаш ли с мен,във ваната ? Twisted Evil

Вижте профила на потребителя http://thevampirediariesrbg.bulgarianforum.net

257 Re: Имението на Деймън Салваторе on Сря Ное 09, 2011 1:16 pm

-Защото мразя да ме лъжат и го знаеш...изнервена съм ,а ти наливаш масло в огъня..да знам,брат ти е ,но и не го мразя,не мога да го мразя каквото и да стори,знам ,че го прави защото е наранен
Цялата треперех,бях на ръба,бях бясна,разстроена и още хиляди други чувства на куп ,че не знаех как се сдържам да не му крeщя,а а млката кучка наливаше масло в огъня
-Не подценявай една жена която иска да защити семейството и приятелите си Ребека,може да приличам на Катрин,но не съм..много е лесно да стана като вас,но не това е решението...а аз ще го намеря бъди сигурна
Тя слезе долу,а Деймън продължи да ме моли за прошка,да напомня обещано то от него
-Няма за какво да ти прощавам,не си сгрешил,може би и аз бих постъпила така,просто съм изнервена, изплашена - погледнах го - Старах ме е Деймън,за теб,за Стефан...за живота си ...

Вижте профила на потребителя http://cityoftherich-rpg.bulgarianforum.net/forum

258 Re: Имението на Деймън Салваторе on Чет Ное 17, 2011 11:38 pm

Damon Salvatore

Админи
Админи
- Никой ,няма да те нарани ,Елена,не и докато дишам-казах и седнах на леглото ,придърпах я към мен.Заиграх се с кичур от косата ѝ,като нежно и шепнех,че всичко ще се оправи.
- Ще бъда винаги до теб,дори когато не ме искаш-засмях се.
- Но винаги,когато имаш нужда,каквото и да ми коства това.Ти си моята принцеса,моят живот,Елена искам да си щастлива.Благодарен съм ,че ми прощаваш,макар,че разбирам напълно ,че не го заслужавам.Трябваше да бъда искрен,още в началото,но исках да ти спестя ,поне малко болка.-целунах нежно челото ѝ и я придърпах към себе си,докато спря треперенето и гневът ѝ и ги заменя със спокойствие и сигурност ,в прегръдките ми.

elena avd damon

259 Re: Имението на Деймън Салваторе on Чет Ное 17, 2011 11:43 pm

-Знам,че е така,че ще ме пазиш докато си жив,макар да не си длъжен,оценявам го
Деймън седна на леглото и ме придърпа към себе си,шепнеше ми любовни слова отново...на моменти се питах защо не се влюбих в него,Стефан нямаше да страда,нито никой...поне докато не се появи Клаус
-Не можеш винаги да си до мен,имаш свой живот аз мой...не искам да се лишаваш от това заради мен.Спри да говориш,че не го заслужаваш,ти както и Стефан направихте много за мен и аз съм тази която не заслужава да е край вас,нито да ме защитавате
Не спираше да ме прегръща,да ме успокоява,искаше да съм спокойна,а не ядосана и нервна
-Щастлива съм Деймън,щастлива,че имам теб- целунах нежно устните му,това бе неговата награда за усилието

260 Re: Имението на Деймън Салваторе on Съб Ное 19, 2011 12:15 am

Damon Salvatore

Админи
Админи
- Не ме лишаваш от нищо ,Ели,моят живот е обвързан с теб,откакто те срещнах и това не е бреме за мен.Напротив ,харесва ми да е така.Не бих искал друг живот,не и такъв без теб-прегърнах я още по-силно,сякаш ме беше страх,че ако я пусна ще изчезне от обятията ми.Тя ме възнагради с целувка и с думите ,че е щастлива.
- Само,това искам миличка ,да получиш и ти малко щастие,в тези трудни времена.-Докато я прегръщах,не мислех,нито за Клаус,нито за Ребека,която май все още бе долу,нито дори за Стефан,бяхме само тя и аз.

elena avd damon

261 Re: Имението на Деймън Салваторе on Съб Ное 19, 2011 12:25 am

-Лишавам те от свободата ти Деймън,ти обичаш да си свободен,да не се съобразяваш с никого,а с мен го правиш и знам,че ти тежи,колкото и да отричаш
Обвързан с моя,не виждах Деймън обвързано,но може би трябваше да му имам повече доверие и че може би се е променил заради мен
-Не,аз няма да съм щастлива докато един от вас страда,докато Клаус държи живота ми и докато русата е тук..докато Катрин е част от живота ти..
Отново се сгуших в него ,не исках сега да мисля за това,а само да се наслаждавам на топлината му,може би щях да го заобичам,един ден
-Какво ще правим с русата долу?

262 Re: Имението на Деймън Салваторе on Нед Ное 20, 2011 12:17 am

Damon Salvatore

Админи
Админи
- Не ме лишаваш от нищо,недей дори,да си помисляш,че е така,аз доброволно се отказвам,това не е лишаване,а отдаване и това не ме прави нещастен,нито страдам,приличам ли ти на страдащ ,Елена ?-казах и направих смешна физиономия,надявах,се да чуя смехът ѝ отново.
- Не знам ,може да подпалим къщата и да се надяваме,че ще е твърде заета с прическата си,за да излезе навреме-казах през смях.Елена ме погледна,така както винаги когато се шегувах с нещо сериозно.
- Честно,бих рискувал къщата ,ако това ще ни отърве от нея-казах с готовност.

elena avd damon

263 Re: Имението на Деймън Салваторе on Нед Ное 20, 2011 12:34 am

Определено беше добър в смешките защото винаги успяваше да ме разсмее и сега успя,не само ме накара да се усмихна но и да го направя с глас
-Забавен си,само ти можеш да го направиш!
Разхождах се из стаята и се чудех какво да направим,как да се отървем от нея,Деймън предложи да запалим къщата
-Не рискувай домът си заради нея!
Как се молех да си е тръгнала ,но надали имахме този късмет
-Отведи ме от тук Деймън,да излезем някъде,имам нужда от въздух и пространство,а може би и повече време с теб..може би то ми трябва за да те обикна

Предишната тема Следващата тема Върнете се в началото  Съобщение [Страница 18 от 18]

Иди на страница : Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18