РП Форум посветен на поредицата "Дневниците на вампира" по Л. Д. Смит.Който съчетава в себе си както модерния "Мистик Фолс" в наши дни където може да се разходиш из градския мол или да гледаш кино с приятели.Така и старомодния "Фелс Чърч" през 1864 г. Където интригите и баловете са били основни занимания на жителите през този век.
Вход
Poll
Харесвате ли новият дизайн ?
Общо гласове : 4
Канал 9 новините на Мистик Фолс
Добре де май и в Ада имало малко слънце и определено,май демоните се влюбвали и имали чувства. Май Катерина се оказа силно влюбена в Деймън. И той отново и повярва и и прости. Деймън тя може да те обича но се пази,да не вземе да се появи отново Клаус и да ти я отнеме,той определено обича да прави напук.
Е,успех на двойката.
В глада пристигат още много хора. Да ги приветстваме,добре сте дошли. Много приятно след обедче в сладкарницата. И аз ще дойда с вас да хапна едно Тирамису.
Вестник Фелс Чърч
Е,вече по слухове разбрахме,че това е лорд но обича да му казват Клаус. Катерина определено се оказа с нисък морал,като позволи на лорда да пренощува при нея. Но определено не я виня за това. И на мен ми се иска,лорда да прекара една вечер с мен. Май и то мен лъха нисък морал но определено лорда свири,като арфа по струните на Катерина.
Брой мнения: 700 Репутация: 5 Join date: 27.03.2011
Аз също имах нужда от душ,за това я заведох у дома.Влязохме едновременно в банята.Харесваше ми да виждам,как водата облива голото ѝ тяло.Взех гъбата и започнах нежно да я трия,където минех с гъбата,я дарявах с целувка.Обичах мократа ѝ кожа,ухаеща ,толкова възбуждащо.Обърнах я с гръб към мен и нежно заиграх с гъбата по гърбът ѝ,като скоро я изхвърлих ,за да няма нищо между кожата ѝ и търсещите ми ръце.Обърнах я към мен и я дарих с пламенна целувка.
Брой мнения: 229 Репутация: 3 Join date: 27.03.2011 Години: 23
Обгърна ме с ръце и ме целуна страстно. Измърках в ръцете му извих глава назад,като оставих водата да тече по лицето ми. Толкова възбуждащо и невероятно беше: -Деймън! Оставих го да ме докосва,толкова ми липсваше това,че исках да му се насладя,намерих през затворените си очи неговото силно тяло,притиснах го към мен.
Толкова време,беше далеч от мен,че сега не можех,да я пусна.Как ми се искаше да мога да чета мислите ѝ в момента,за да знам,дали и за нея е така.Но всяка изминала минута ,това губеше значение,защото сега беше моя имах я докосвах я и се радвах на целувките ѝ,а после можеше пак да боли,но какво пък свикнал съм.
Обърнах го към стената,като в някакъв танц. Целунах го по врата и тихо казах: -Липсваха ми,сладките ти устни и тялото си. Погалих го с ръка по красивото му тяло: -И да си призная,харесвам те така променен силен,уверен и зверски неустоим.
Засмях се и я повдигнах исках да я целувам по тялото тяло ,приятно ухаещо от плодовия душ гел.Но не можех да издържам,пронизах я ,а тя се изви и затвори очи от екстаз.Движех се в нея бързо и бавно,карах я да крещи и да шепне тихо"Колко много ме обича",ах как исках да ѝ вярвам.Да ѝ повярвам,само още веднъж ,но нещо не ми даваше,да бъда пак наивния глупак ,с който тя си играеше и подиграваше,толкова време.За едно беше права бях силен и повече никога ,нямаше да бъда наранен.
Повдигна ме и проникна в мен,беше толкова диво,прехапах устни,като потече кръв,целунах го като усладих целувката. Това трябваше да го подлуди,защото и аз полудявах от неговото тяло. Отскубнах се от ръцете му,раздвижих косата си,като се отправих към леглото,привиквах го с пръст.
Подлудяваше ме ,знаеше ,как да ме накара,да не мисля повече,за това дали мога да ѝ вярвам или не.даде ми малко от кръвта си ,колкото да събуди звяра в мен и ме прикотка в леглото.Хвърлих се като звяр ,толкова бързо ,я бях обърнал и отново бях в нея.Впих устните си яростно в нейните и ги засмуках ,нейната кръв ме подлудяваше,пробих ги ,тая изстена леко.И започнах да пия и да я чукам яростно.Бях звяр,бях обезумял и всичко това ,бе заради нея,жената ,която обичах повече от живота си.
Беше див видях новата му страна и ужасно ми харесваше. Може би в този момент се влюбих още по силно в него. Нахвърли се,като звяр и ме захапа. Облизах устната си и го гледах с див пламък,на възбуда и обич. -Истински звяр...-затаих дъх-харесваш ми такъв. Целунах го отново,като на свой ред и аз прехапах устните му и вкусих от сладката му кръв.
С Кат си прекарахме наистина добре.Изпратих я до тях и се излегнах ,в хола,като си сипах една чаша с уиски,обожавах вкусът му,особено след бурно прекарване,с жена.Това ме отпускаше тотално.Изведнъж усетих ,че Стефан се прибира,тъкмо навреме,за да не види Катрин,че трябваше да обяснявам,а сега не ми бе до това. - О ,къде е малкото ми братче,нима не гони горките животинчета в гората ?-засмях се ,като смехът ми беше доста ироничен.
Брой мнения: 154 Репутация: 0 Join date: 03.05.2011
Прибрах се и погледнах Деймън и днес от началото на разговора ни се започна със сарказъм и ирония , питах се , можеше ли да е различно ? Аз ли го направих такъв , какъвто е днес зареди грешката преди години. Но той никога нямаше да ми даде отговор , щеше да си продължи по старому. - Реших, че е по-добре пред това да намалявам населението на града. - погледнах го и седнах срещу него. - Губиш се тези дни , да не мислиш да изчезваш отново ?
Погледнах го малко гузно,но беше само за миг,после отново си бях същия арогантен тип. - Защо питаш,да не би да ти липсвам,забавлявах се.-усмихнах се ,при спомена ,за това забавление и само за да видя физиономията му,ми искаше да му кажа,но се въздържах.По-добре ,беше да не знаеше. - Но ти май си забравил,значението на тази дума ?
Да , липсва ми брат ми , с които бяхме най-добри приятели и който имаше човечност. Исках да му го кажа , но и двата имаше думи , които няма да изречем никога. - Да , може би съм я забравил. Какво ще кажеш да излезем да си намерим някои девойки , да им въздействаме , да ги използваме и след това да ги убием , за да си припомня , нали това е твоят начин. - погледнах го. Стоях в една стая с брат си , а вече напълно различен човек.
- Да би било прекрасно,но може и да не ги убиваме.Не винаги убивам храната си ,Стефан,карам ги да забравят,че изобщо са ме срещнали.но това е защото имам цялата сила,на своя страна.А ти не,заради тази безсмислена диета-погледнах го укорително,наистина не разбирах,как можеше да се лиши от източника ,на сила,каквато е човешката кръв и от несравнимият ѝ вкус.
- Харесва ти да си играеш с животите на хората , нали ? - погледнах го и поклатих глава. - Беше ли ти хубаво , когато си играеха с твоят Деймън , как се чувстваше тогава ? - застнах точно пред него и го гледах в очите. - Има мног по-ценни неща от силата , а това е човечността , може да не съм човек , но поне се опитвам да бъда , а ти , ти просто искаш да забравиш всичко. Но аз знам какъв беше Деймън и няма да го забравя. Знаеш ли понякога се чудя аз ли съм виновен за това , което си днес и ако е така съжелявам , съжелявам от цялото си сърце , защото не това исках да виждам.